Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Φυλές της Ευρώπης - Schultz

Ο Γερμανός ανθρωπολόγος Bruno Κ. Schultz έκανε αξιόλογες συνεισφορές στην φυλετική επιστήμη και στις ανθρωπομετρικές τεχνικές. Στο σημαντικότερο βιβλίο του, "Erbkunde, Rassenkunde, Rassenpflege", μελετώνται αναλυτικά, σωματικά και ψυχικά, οι φυλετικοί τύποι της Ευρώπης.

Ο συγγραφέας παραθέτει εικόνες από τους κύριους φυλετικούς τύπους της Ευρώπης, από τις οποίες παρουσιάζουμε κάποιες αντιπροσωπευτικές.

Νορδικός


Δείτε τη συνέχεια...





Κρομανοειδής (βόρειος)



Μεσογειακός




Διναρικός






Αλπικός


 
 


Βαλτικός




29 σχόλια:

  1. Ο πρώτος Απλικος έχει κυρτοϊνια; Εγώ νόμιζα ότι κυρτοϊνια έχουν οι κατηγορίες των Μεσογειακων, Νορδικοι και οι Κρομανοειδεις, όσον αφορά τους Ευρωπιδικους τύπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. sumperilamvanontai oi alpikoi stous europidikous tupous?

      Διαγραφή
    2. Ωραία ανακαλώ : γενικά σε αυτούς που υπάρχουν στην Ευρωπαϊκή ήπειρο . Μπορείς να απαντήσεις στο ερώτημα που έθεσα ;

      Διαγραφή
    3. ΒΙΑΣΤΗΣ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΩΝ13 Φεβρουαρίου 2019 στις 11:48 μ.μ.

      Οσο Ευρωπαίος είναι και δείχνει ο Μιτσοτακης και ο Πολακης άλλο τόσο είναι και ένας αλπικός.

      Διαγραφή
    4. Γτ ρε μεγάλε οι μεσογειακοι φυτρωσαν στην Ευρώπη;;; και αυτοί ήρθαν στην ευρωπαϊκή ήπειρο με τους νεολιθικους αγροτες που ήρθαν από Μεσοποταμία Ισραήλ Λίβανο κοκ όλοι από κάπου ήρθαν, το ίδιο και οι αλπικοι

      Διαγραφή
  2. τι νοημα εχει να παρουσιαζονται διαφοροι ξεπερασμενοι φυλετικοι τυποι της δεκαετιας του 30 απο την στιγμη που η φυλη καθοριζεται απο το DNA?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα, η φυλετική σύσταση της τελευταίας οικογένειας Romanov ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nicholas ΙΙ Romanov και Alexandra Feodorovna, και οι δύο Βαλτονορδικοί ή Βαλτοκρομανοειδείς.

      Διαγραφή
  4. Η ευφυια σχετίζεται με τη φυλή; δηλαδή κάποιος Μεσόγειακος είναι πιο έξυπνος από έναν διναρικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι βραχυκεφαλοι εχουν βγάλει εξέχουσες προσωπικότητες δεν τίθεται θέμα ανωτερότητας σε βραχυκεφαλους η δολιχοκεφαλους

      Διαγραφή
    2. Όχι αλλά επιδει αλλάζουν τα ψυχικά γνωρίσματα αλλάζει και η ψυχοσύνθεση για αυτό κάποιες φυλές είναι πιο εξελιγμένες και έξυπνες και κάποιες όχι η δολιχοκεφαλια βερσουσ βραχυκεφαλια δεν έχει αξία να αναφερόμαστε για εφυεια γιατί και οι κανίβαλοι τις κεντρικής Αφρικής είναι και αυτοί δολιχοκεφαλοι

      Διαγραφή
  5. Τι γνώμη έχετε για αυτό; Είναι έγκυρο;

    https://www.koyzoylo.gr/ksenoi-epistimones-oi-ellines-exoun-xamilotero-stin-europi/?fbclid=IwAR2FWaboCm7rw48GKC3u7w6vaE5vP6lV0fkOJolfuVBTNjlBc1Czp7Oggbo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτον απ'όλα, τον χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης τον έχει η Αλβανία και οι δυτικές Βαλκανικές χώρες. Όλοι αυτοί έχουν δείκτη νοημοσύνης 85. Δεύτερον, έχουμε πολλούς Αλβανούς και Πακιστανούς στην χώρα μας. Και γενικώς, οι 1 εκ. μετανάστες έχουν πολύ χαμηλότερο δείκτη νοημοσύνης απ'ότι οι ντόπιοι. Εμείς οι ντόπιοι κανονικά κοντά στο 100-102 είμαστε. Εγώ πηγαίνω λύκειο, και θα σου πω το εξής: όλοι οι αριστούχοι στα σχολεία Έλληνες είναι. Και η ύλη του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος είναι πολύ πιο δύσκολη απ'ότι άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Και σοβαρά μιλώντας, οι ντόπιοι δεν είναι κοντά στο 90. Κοντά ή ακριβώς στο 100 είναι.

      Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες δυτικές χώρες. Αν οι ΗΠΑ δεν είχαν τους μαύρους και τους Λατίνους, τότε δεν θα είχε 96 ΙQ. Θα ήταν υψηλότερο. Το ίδιο και οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες με τους (((μετανάστες))).

      Διαγραφή
    2. Χωρίς να ξέρω σίγουρα... Και αν αυτό το τεστ έγινε αποκλειστικά και μόνο σε ελληνες σαν γηγενής και ντόπιος πληθυσμός ενώ σε μετανάστες κοκ δεν νομίζω να ασχολήθηκαν μαζί τους οι έρευνες.

      Διαγραφή
  6. Μονο οι αγγλοσαξωνες και οι νορδικοι κοστολογουνται ως ευρωπαιοι για εμενα οι αλλοι ειναι γυφτομογγολοι απο την ασια,για αυτο οι τουριστας αγγλοσαξωνας θεος προσκυναται τα καλοκαιρια απο τα λαμογια και τους σκλαβους τους νομιζοντας οτι εχουν "ανεξαρτητο εθνος" ,πληρωνοντας φορο για τους μεταναστες,χαρη σας κανουν που δεν αμολουν τους τουρκους να ξεσκισουν τα δυτικοθρεμενα κορμακια σας,ενα εθνος λαμογιων,σκυλοι της δυσης,ο αγγλοσαξωνας και το χρημα του σας πουλαν και σας αγοραζουν,χεστηκαν απο ποια σκατοφαρα ειστε το μεσογειακο-αλπικο-διναρικο-βαλτικο στοιχειο υπηρετει τον θεο νορδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Θεός νορδος είναι ένας θυληπρεπης και συνειδητός cuckold. Έρχεται εδώ η καρκιανιαρα η γυναίκα του και μένει έγκυος. Μαθαίνει κ 3-4 γαμωσταυριδια και γυρίζει πίσω στην γαμημενη χώρα της, στον αντρουλη της.
      Να χεσω εγώ τον Νορδο που τον σφαζανε οι Κρητικοί σαν αρνί όταν έπεφτε με το αλεξίπτωτο.
      Σκατα στην χώρα τους.

      Διαγραφή
    2. O Αγγλοσάξωνας και ο Νόρδος, ο απολίτιστος κακός αντιγραφέας Ρωμαίων και Ελλήνων, μία ζωή ήταν και είναι σφουγγοκωλάριος και υπηρετικόν προσωπικόν, ο μπάτλερ να πούμε, του Θεού του Αρμενοειδή Εβραίου που κυβερνάει την Δύση. Με τα λεφτά του Εβραίου πάτρονα και τα λεφτά που έκανε από την απομύζηση του πλούτου του τρίτου κόσμου μέσω των αποικιοκρατιών το παίζει βασιλέας το λαμόγιο της Βορειοδυτικής Ευρώπης, αλλά πάντα βασιλέας της δύσης ήταν και θα είναι ο Εβραίος και όχι ο υποτακτικός του και παρατρεχάμενος του Νόρδος. Αυτά και καλά ξυπνητούρια στους πρώην τρωγλοδύτες.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνώ σε όσα είπαν παραπάνω, θα προσθέσω ότι αν ο μεσογειακός τύπος αποτελούσε ένα 70% είτε Ελλάδα είτε Ιταλία σας πληροφορώ όλη η γη θα μίλαγε για αυτές τις χώρες για την πρόοδο στις επιστήμες, στην τέχνη, στην άθληση θα αποτελούσαν γνήσιο κόσμημα του homo sapiens. Στο πολύ παρελθόν αποτελούσαν την πλειοψηφία και μεγαλουργησαν όταν οι νορδικοι ήταν πάνω στα δέντρα και κοιμοντουσαν σε λασποκαλυβες αυτοί μέτραγαν τη περίμετρο της γης και χτιζαν Παρθενώνες, κολωσους. Ζήτω η Μεσόγειος

      Διαγραφή
    4. Οι Κρητικοί σφάζανε Γερμανούς; Πότε έγινε αυτό ρε χαχαχαχα.

      Εγώ ξέρω ότι όχι μόνο οι Γερμανοί που εισέβαλαν στην Κρήτη ηταν κάτι άπειρα 18χρονα, οχι μόνο οτι κατατρόπωσαν τους Κρητικούς και κατάκτησαν το νησί.. αλλά ξέρεις ποιό είναι το καλύτερο;

      Ότι άμα δεν ήταν οι Ατλαντο-Νορδικοί Βρετανοί και Αυστραλοί/Νεο-ζηλανδοί στην Κρήτη, το νησί αυτό θα είχε πέσει πολύ νωρίτερα.

      Επίσης επειδή ξέρω πως πλέον στις βόρειες χώρες έχει πολλους Γραικύλους.. μοιράσου μαζι μας τις εμπειρίες τις αδερφής σου στο Λονδίνο.. πιστεύω θα την κερνάνε καλα οι Νορδικοί ντόπιοι χαχαχαχαχαχα! Ή μηπως προτιμάει Πακιστανούς και μαύρους; Έχει και απο εκείνους εκεί.

      Διαγραφή
    5. Ο Κρητικός άοπλος λαός(και όχι οι κρητικοί μάχιμοι στρατιώτες) δεν ξεκοίλιασαν με μαχαίρια, φτυάρια, τσουγκράνες τους Γερμανούς... το άλλο με το 1000χρονο 3ραϊχ το ξέρεις; Αν δεν είχε αφοπλιστεί η Κρήτη από τον Μεταξά και είχε επιστρέψει στην Κρήτη η κρητική μεραρχία 18.500 ανδρών από την Αλβανία, οι Γερμανοί θα έπεφταν από μόνοι τους στην θάλασσα.

      «Χίτλερ να μην το καυχηθείς πως πάτησες την Κρήτη, ξαρμάτωτη την ήβρηκες και λείπαν τα παιδιά της. Στα ξένα επολεμούσανε πάνω στην Αλβανία, μα πάλι πολεμήσανε…». Το παραπάνω ριζίτικο δίνει τη διάσταση της ηρωικής Μάχης της Κρήτης μιας και η κρητική μεραρχία (18.500 άνδρες) είχε σταλεί στην Αλβανία απ’ όπου μετά την οπισθοχώρηση δεν μπορούσε να επιστρέψει στο νησί.

      Οι Βρετανοί, πέρα από την πλημμελή αμυντική οργάνωση της Κρήτης, όπως έχει τονισθεί από ιστορικούς, δεν τήρησαν την υπόσχεση για εξοπλισμό των Κρητών ανταρτών, ούτε και τη δημιουργία Πολιτοφυλακής.

      Παράλληλα πρέπει να επισημανθεί πως λίγα χρόνια πριν, το 1938, ο δικτάτορας Μεταξάς είχε προχωρήσει στον αφοπλισμό των Κρητών, λόγω της εξέγερσης που είχε σημειωθεί στο νησί εναντίον του καθεστώτος.

      Έτσι, οι Κρητικοί, άοπλοι, με ό,τι έβρισκαν, μαχαίρια, φτυάρια, τσουγκράνες αμύνθηκαν κατά των εισβολέων σε ολόκληρο το νησί, γράφοντας χρυσές σελίδες στην ιστορία. Οι βομβαρδισμοί, η πτώση των αλεξιπτωτιστών οι μάχες, ο άνισος αγώνας, τα σαμποτάζ έχουν κατά καιρούς περιγραφεί από τους πρωταγωνιστές των γεγονότων που σήμερα έχουν «φύγει» από τη ζωή.

      «Τότε δεν υπήρχε οργάνωση και όλοι πήγαιναν αυτόβουλα για να πολεμήσουν εκτός από τους στρατιώτες , τους Άγγλους και τους Νεοζηλανδούς που έτρεχαν για αντιμετωπίσουν τους Γερμανούς γιατί -προσθέτει ο κ. Στρατάκης- όταν τελείωσε ο αλβανικός πόλεμος δεν άφησαν τον στρατό να επιστρέψει στην Κρήτη που αν βρισκόταν εδώ, τότε θα ήταν αλλιώς τα πράγματα».

      «Έτσι, λέει στο ΑΠΕ–ΜΠΕ, όταν άρχισαν να πέφτουν οι Γερμανοί αλεξιπτωτιστές ελάχιστοι ήταν οι στρατιώτες που βρίσκονταν στην Κρήτη και αυτοί ήταν εκείνοι που είχαν τραυματισθεί. Ο κόσμος όμως κατέβηκε με ό,τι είχε απ’ τα χωριά και τις πόλεις για να τους αντιμετωπίσει ενώ δεν υπήρχαν όπλα. Έτσι με τσουγκράνες, σκαπέτια, σκαλίδια, παλάμες, τούς αντιμετώπισαν».

      https://www.militaire.gr/%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%B7-%CE%BA%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CF%81%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%B3%CE%BC%CE%AD%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF/

      https://www.youtube.com/watch?v=iRXMCv_7blg
      https://www.youtube.com/watch?v=qFNf3wAcIFo

      Διαγραφή
  7. Διαχειριστή,οι Πόντιοι με τους Ιρανούς ποια σχέση φυλετική έχουν;;Υπάρχουν σήμερα πόντιοι με ιρανική μίξη;;Αν ναι πότε έγινε αυτή,σε πόσο % και δείξε φώτο ενός ποντο-ιρανικού.

    Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε διαχειριστή είναι κρίμα.Κάνεις τόσο καλή και επίπονη δουλειά για να έχεις τον κάθε διεστραμμένο και κομπλεξικό,δήθεν εθνικιστή,να σχολιάζει και να τρολλάρει στα σχόλια..Κάνε κάτι όσο είναι καιρός μ'αυτούς τους υπάνθρωπους..
    ~Πυριφλεγέθων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος ομοιάζει περισσότερο με αρχαίο Ελληνικό άγαλμα; Δείτε το προφίλ του Νορδικού και του Μεσογειακού στο άρθρο. Προφανώς του Νορδικού. Όπως τότε που δημοσίευσε το άγαλμα του ξανθού νέου και ρώταγε αν μοιάζει περισσότερο με τον Νορδικό ή Μεσογειακό που παρέθεσε πιο κάτω. Και του επισήμαναν οι περισσότεροι ότι μοιάζει με Νορδικός, τους έγραψε στα παπάρια του φυσικά. Καλά, στραβός είναι, χαζός ή παμπόνηρος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι Χούλσε - Σράιντερ καθώς και ο ανθρωπολόγος Άρης Πουλιανός λένε οτι οι απομονωμένοι ορεινοί πληθυσμοί έχουν τάσεις υπερβραχυκεφαλοποίησης (π.χ. Αυστρία, Ελβετία, Ήπειρος), η οποία έχει υποχωρήσει λόγω των μεγάλων μετακινήσεων των πληθυσμών τα τελευταία χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλακειες λενε.Ανθρωπολογικα υπερβραχυκεφαλοι λογο διναρικου και αλπικου εντονου στοιχειου.Απογονοι σλαβων,βαλκανιων και αλβανων ειναι οι περισσοτεροι ηπειρωτες και γενικοτερα οι σημερινοι Ελληνες της ηπειρωτικης Ελλαδας.

      Διαγραφή
  11. To Forum των Μεσογειακών https://hellenicrace.freeforums.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλησπέρα...!
    Ο Πούτιν....;;;!!!

    ΥΓ: Συγχαρητήρια...
    *Εξαιρετικός Ιστοχώρος!!!👍😉💙👍

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.