Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Αλπικοποίηση ή Αφρο-ασιατικοποίηση;

Μια Αλπική και ένας Ασιάτης
Το μέλλον της Ευρώπης φαντάζει ζοφερό. Οι Εβραίοι που ελέγχουν σχεδόν όλες τις κυβερνήσεις στη γηραιά ήπειρο, μέσω της μασονίας, επιβάλλουν με προσχεδιασμένο, οργανωμένο, συστηματικό τρόπο την φυλετική αλλοίωση της Ευρώπης με ορδές Αφρο-ασιατών. Κάθε ελπίδα για ανύψωση του ανθρώπου καταβαραθρώνεται, με ένα παγκόσμιο, γραφειοκρατικά οργανωμένο σχέδιο που έχει σκοπό την εξάλειψη των λευκών και την επιβολή μιας πολυφυλετικής ασύνδετης καταναλωτικής μάζας στην Ευρώπη. Το φυλετικό πρόβλημα της Ευρώπης όμως είναι πολυδιάστατο και έχει τις ρίζες του στην ιστορία. Στο πέρασμα των αιώνων, μια σταδιακή μείωση της ενεργητικότητας, του πολεμικού σθένους και της διάθεσης για επιβολή, αποτελεί παρατήρηση πολλών ιστορικών. Οι Ευρωπαίοι έχουν χάσει μέρος της ζωτικότητάς τους, χωρίς αυτό να οφείλεται αποκλειστικά στην ηδονιστική, υλιστική, καταναλωτική κοινωνία του σήμερα. Αυτή η έλλειψη ζωτικότητας στην πραγματικότητα διευκολύνει τα σχέδια της εξουσίας για την επιβολή της πολυφυλετικής κοινωνίας, εφόσον οι αντιδράσεις είναι πιο ήπιες ή λιγότερο αποτελεσματικές.

Η έλλειψη ζωτικότητας συνδέεται με την ιστορική αύξηση των Αλπικών στην Ευρωπαϊκή ήπειρο. Οι Αλπικοί εισήλθαν στην Ευρώπη κατά τη νεολιθική εποχή...
από τα ανατολικά. Η είσοδός τους και η μετακίνησή τους στο κέντρο της Ευρώπης ήταν μια σταδιακή, ειρηνική διαδικασία που διήρκεσε χιλιετίες. Η επέκτασή τους συνεχίζεται μέχρι και σήμερα με αμείωτο ρυθμό, έχοντας φτάσει σε εμφανείς αριθμούς ακόμα και στη Σκανδιναβία, στη Βρετανία και στην Ισπανία. Η απώτερη καταγωγή τους είναι από την κεντρική Ασία, έχοντας κοινά γνωρίσματα με τους μογγολικούς τύπους. Η απώτερη συγγένεια κεντρικών μογγόλων και Αλπικών επιβεβαιώνεται από τα σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα των δύο φυλών. Οι Αλπικοί έχουν βραχυκεφαλία, ενδομορφική σωματοδομή, κοντά άκρα, ίσια μαλλιά και βαριά βλέφαρα. Τα σωματικά γνωρίσματα αυτά είναι πανομοιότυπα με αυτά των μογγόλων της κεντρικής Ασίας, πλην κάποιων γνωρισμάτων, όπως π.χ. η απώλεια του επικάνθου και της έντονης επιπεδότητας του προσώπου στους Αλπικούς. Στα ψυχικά γνωρίσματα, οι Αλπικοί είναι άτολμοι, φιλειρηνικοί, παθητικοί, εύστροφοι και συνετοί, που τους αρέσει η συστηματικότητα, γνωρίσματα που βρίσκουμε στερεοτυπικά στους περισσότερους μογγόλους. Οι Αλπικοί μπορεί να έχουν αποσπαστεί από τον ευρύτερο μογγολικό κλάδο εδώ και πολλές χιλιετίες, ωστόσο διατηρούν αρκετά σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα που δείχνουν την απώτερη καταγωγή τους.

Οι Αλπικοί θεωρούνται λευκοί από τον απλό κάτοικο της Ευρώπης. Μάλιστα, οι αριθμοί των Αλπικών είναι τόσο μεγάλοι στην Ευρώπη, που βλέπουμε συχνά την εικόνα μιας Αλπικής γυναίκας ως αρχέτυπο Ευρωπαίας ή σε εκκλήσεις για την διάσωση των Ευρωπαίων... Το πρόβλημα με τους Αλπικούς είναι τα ψυχικά τους γνωρίσματα. Παρά την ευστροφία τους, παρουσιάζουν τυπικά παθητική, δουλική και περιορισμένων οριζόντων συμπεριφορά. Μπορεί να γίνουν ιδεαλιστές ή πνευματικοί άνθρωποι, όμως σπάνια θα γίνουν εξερευνητές, κατακτητές, ήρωες και άνδρες που θα σχηματοποιήσουν την ιστορία. Αν δείτε ιστορικές φυσιογνωμίες σε διάφορους τομείς της ανθρώπινης δραστηριότητας, σπάνια θα δείτε αμιγώς Αλπικό να είναι επιτυχημένος πολιτικός ή στρατιωτικός ηγέτης (σε μίξη με άλλους τύπους υπάρχουν πολλοί), αλλά θα δείτε πολλούς καθαρούς Αλπικούς να είναι συγγραφείς, φιλόσοφοι και επιστήμονες.

Μια Αλπικοποιημένη Ευρώπη θα έχει ωραιότατα βιβλία που θα περιγράφουν με κάθε λεπτομέρεια τις πράξεις των ηρώων, όμως αυτοί που θα τα διαβάζουν δεν θα μπορούν να γίνουν ήρωες οι ίδιοι. Θα λένε τι ωραία να υπήρχαν πολεμιστές και προσωπικότητες που θα εμπνεύσουν, όμως κανείς δεν θα υπάρχει ανάμεσά τους να το κάνει και όλα θα βρίσκονται στη σφαίρα της θεωρίας. Οι Αλπικοί αφαιρούν την ψυχή της Ευρώπης. Εξαλείφουν την ενεργητικότητα, την θέληση για ζωή και δημιουργία, το πάθος για εξερεύνηση, τη λαχτάρα για κατάκτηση, την ζωτικότητα που κινεί τον τροχό της ιστορίας. Γεμάτη Αλπικούς, η Ευρώπη είναι αναμενόμενο να απολέσει κάθε δυναμισμό και να γίνει παρίας του πλανήτη. Όσο διατηρούνται κάποια εκ φύσεως πιο δυναμικά φυλετικά στοιχεία στα ανώτερα στρώματα, θα διατηρείται μια αίσθηση ισχύος στην Ευρώπη. Η ασταμάτητη επέκταση των Αλπικών αποσυνθέτει την ψυχή της Ευρώπης εκ των έσω. Δεν θα είναι καθόλου παράξενο αν μετά από λίγες γενιές Ιρανικοί ή Αραβικοί εξουσιάζουν Αλπικούς στην Ευρώπη και όλοι θα αναρωτιούνται πώς άραγε οι λευκοί απώλεσαν τόσο γρήγορα την ηγετική τους θέση.

Οι Αλπικοί είναι συμπαθητικοί, φιλήσυχοι και χρήσιμοι. Μάλιστα, οι Αλπικές γυναίκες είναι νοστιμούλες, φιλήσυχες και υποχωρητικές, που θα μεγαλώσουν τα παιδιά και θα κάνουν τις δουλειές του σπιτιού χωρίς αντιδράσεις. Ο χαρακτήρας τους αυτός είναι ιδιαίτερα επιθυμητός από τους άνδρες, ειδικά σε μια εποχή εξαλλοσύνης και "χειραφέτησης" των γυναικών, που τείνει να διαλύει τις οικογένειες. Φαίνεται μάλιστα ότι η σεξουαλική επιλογή είναι ο βασικότερος λόγος επέκτασης των Αλπικών, εφόσον οι Αλπικές είναι οι πιο επιθυμητές σύντροφοι.

Ο απλός Ευρωπαίος αδυνατεί να διακρίνει τους Αλπικούς από τους υπόλοιπους Ευρωπαίους, επειδή είναι και αυτός λευκός. Ο κίνδυνος της Αλπικοποίησης είναι μεγάλος γιατί δεν είναι άμεσα ορατός στον απλό άνθρωπο. Η οποιαδήποτε αλλαγή στον χαρακτήρα των Ευρωπαίων δεν γίνεται αντιληπτή λόγω της αργής φυλετικής μεταβολής ή αν χρειαστεί θα εφευρεθούν χίλιες δυο δικαιολογίες ότι δήθεν προκύπτει από περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Η εισροή λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Ασία αποτελεί καθημερινό φαινόμενο στην Ευρώπη στις μέρες μας. Ένας ολόκληρος μηχανισμός, που κινούν ποταμοί σιωνιστικού χρήματος, έχει στηθεί για να φέρει εκατομμύρια Αφρο-ασιατών στην Ευρώπη. Ο κίνδυνος εξαφάνισης των λευκών καθίσταται πλέον ορατός. Ένας σιωπηρός φυλετικός πόλεμος επικράτησης διεξάγεται στην Ευρώπη, ανάμεσα στους γηγενείς και στους αλλόφυλους. Οι υψηλότεροι αναπαραγωγικοί ρυθμοί δίνουν συγκριτικό πλεονέκτημα επικράτησης στους αλλόφυλους. Η εξουσία κάνει τα πάντα ώστε οι αλλόφυλοι να συντηρούνται απομυζώντας τους γηγενείς. Ακόμη και παρασιτικά, άεργα αλλόφυλα στοιχεία επιβιώνουν και επεκτείνονται, την ώρα που οι γηγενείς αγωνίζονται σε δύσκολες εργασιακές συνθήκες για να βγάλουν τον επιούσιο και να συντηρήσουν μια ολιγομελή οικογένεια.

Παράλληλα, ο κατακερματισμός των Ευρωπαϊκών κοινωνιών βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Διαφορετικές φυλές, με διαφορετικές συμπεριφορές, ήθη, κουλτούρες και θρησκείες, δημιουργούν ένα εκρηκτικό μείγμα που οδηγεί σε διαφωνίες, συγκρούσεις και γκετοποίηση. Μια χαοτική κατάσταση, με κλίμα ανασφάλειας και φόβου επικρατεί μέσα στην κοινωνία. Η εξουσία χρησιμοποιεί ακατάπαυστα τα ΜΜΕ για να κρύψει τα χαοτικά προβλήματα και να καθησυχάσει τους γηγενείς. Όμως, η εικόνα διάλυσης θα προχωρά, όσο αυξάνονται οι αλλόφυλοι. Η φύση είναι αμείλικτη.

Η φυλετική αλλοίωση με Αφρο-ασιάτες θα έχει επιπτώσεις και στην πνευματική σφαίρα. Είναι αναμενόμενο η επιστήμη να υποστεί ισχυρό πλήγμα, εφόσον οι νεοεισελθόντες στατιστικά δεν έχουν εκ φύσεως τις ίδιες πνευματικές δυνατότητες με τους Ευρωπαίους. Η διανόηση θα πέσει ακόμη πιο χαμηλά από εκεί που βρίσκεται σήμερα. Ο πολυφυλετισμός και ο κατακερματισμός οδηγούν αναπόφευκτα στον υλισμό και στον ατομικισμό, χωρίς να αφήνουν χώρο για την σκέψη. Χωρίς συνεκτικούς δεσμούς με τους γύρω σου, καταλήγεις να σκέφτεσαι εγωιστικά, με στόχο μόνο την επιβίωση. Μια ζωώδης κατάσταση, σε μια αφύσικη κοινωνία.

Το πρόβλημα της Αφρο-ασιατικοποίησης αναγνωρίζεται από τον απλό λαό, δημιουργώντας αντίδραση και η λύση του φαντάζει ξεκάθαρη αν η εξουσία επιστρέψει κάποια στιγμή στα χέρια των λευκών. Οι αλλόφυλοι εντοπίζονται άμεσα από το χρώμα του δέρματος και από την πρόσφατη καταγωγή από την Ασία ή την Αφρική. Αντιθέτως, η λύση του προβλήματος της Αλπικοποίησης είναι πιθανότατα πιο δύσκολη, εφόσον το ζήτημα μπορούν να το αναγνωρίσουν μόνο οι γνωρίζοντες την φυλετική ανθρωπολογία. Τα δύο αυτά φλέγοντα φυλετικά ζητήματα της Ευρώπης θα πρέπει να απασχολούν κάθε φυλετικά σκεπτόμενο, γιατί απειλούν το ευγενέστερο κομμάτι της ανθρωπότητας.

Αλπικοποίηση ή Αφρο-ασιατικοποίηση; Τίποτα από τα δύο. Οι Ευρωπαίοι, αν θέλουν να επιβιώσουν, θα πρέπει να αγωνιστούν πρωτίστως ενάντια στην Αφρο-ασιατικοποίηση, που επιφέρει την διάλυση του κοινωνικού ιστού και έναν έμμεσο φυλετικό πόλεμο με αλλόφυλους και έπειτα να φροντίσουν η Ευρώπη να μην μετατραπεί σε μια μάζα άψυχων ατόμων, γιατί η ζωτικότητα των λευκών Ευρωπαίων ήταν αυτή που τους κατέστησε ηγέτες της ανθρωπότητας. Ο χαρακτήρας είναι το θεμέλιο της ευγένειας και ο σπόρος της δημιουργίας.

48 σχόλια:

  1. Τρομερή ανάρτηση!

    Magna Europa est patria nostra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιοι λαοι της ευρωπης ειναι αλπικοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ολη την Ευρώπη υπάρχουν αλπικοι

      Διαγραφή
    2. Το ερωτηματικό στα ελληνικά είναι ";", όχι "?".

      Διαγραφή
  3. Σπάνια να βρεθεί κάποιος στην Ευρώπη που να μην έχει κάποιον αλπικό στους άμεσους προγόνους του. Και είναι αδύνατον να μην έχει πολλούς αλπικούς σε όλο το μακρύ γενεαλογικό του δέντρο. Οι αλπικοί είναι λευκοί και Ευρωπαίοι, παρότι μοιράζονται γνωρίσματα με ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ μογγολικούς και όχι όλους γιατί ούτε κι αυτοί είναι όλοι βραχυκέφαλοι. Γενικότερα η βραχυκεφαλία εντοπίζεται σε θεωρίες ανθρωπολόγων να έχει προέλευση κάπου από την κεντρική Ασία, αλλά βραχυκέφαλοι υπάρχουν σε όλες τις φυλές. Ενώ εκείνοι που έφεραν εξαρχής αυτό το βασικό χαρακτηριστικό στους Ευρωπαίους, τους ανατολικούς και νότιους Ασιάτες και σε Αφρικανούς, είναι εντελώς άγνωστοι. Το μόνο που έχουμε είναι η σαφής σύνδεση αλπικών και βαλτικών, αλλά δεν γνωρίζουμε ακριβώς τι μεσολάβησε στη διαφοροποίηση τους.
    Οι φυλές, ως γενικότερα σύνολα με κοινή καταγωγή, δεν διαχωρίζονται μόνο σε βραχυκέφαλους και δολιχοκέφαλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΠΑΝΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΛΠΙΚΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.....ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΛΕΟΝ ΝΤΕΓΚΡΕΛ ,ΑΛΛΑ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΑΛΠΙΚΩΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ(Ο ΝΙΤΣΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ)........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου σπάσες τα νεύρα διαχειριστή η Ευρώπη κι η Ευρώπη. Δεν με νοιάζει η Ευρώπη μόνο η Ελλάδα, αυτός ο δυτικισμός σου δεν έχει όρια. Η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι πάνω από όλους και απ'όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις θέση τότε εδώ σωβινιστή της κακιάς ώρας.Η Ευρώπη θα καταστραφεί και εσύ νομίζεις θα την γλιτώσει η Ελλάς;
      Από την αρχαιοελληνική ηρωική αντίληψη,στο ρωμαϊκό Imperium, μέχρι και τη Νορδική αίσθηση της ελευθερίας των βόρειων λαών,όλα αυτά συνθέτουν την ψυχή της Ευρώπης,την οποία τιμούμε και για αυτήν αγωνιζόμαστε.
      Εσύ λοιπόν μην ασχολείσαι με την Ευρώπη,πήγαινε να διαβάσεις για τους... ελ και τα...υπερόπλα λειζερ των αρχαίων Ελλήνων,ανόητε,μπουζουκούβιε και τσιφτετέλληνα ζητωοπατριώτη.

      Διαγραφή
    2. Δεν θα μου πεις εσύ που έχω θέση ηλίθιε, είμαι μεσογειακός και όχι λάτρης των νορδικών και των λατίνων. Οι βλακείες που έγραψες στο τέλος δεν έχουν καμία σχέση με μένα.

      Διαγραφή
    3. Είσαι ανεγκέφαλος μπουζουκόβιος,αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Δεν έχεις θέση εδώ φαιδρέ αντι-νορδικιστή.Διάβασε πρώτα Lapouge,Günther,Clauss και μετά έχε άποψη και για τα φυλετικά ζητήματα,ηλίθιο κτήνος.

      Διαγραφή
    4. Και τί μας το λες ρε ηλίθιο ντουβάρι ότι είσαι Μεσογειακός;Ο μόνος νομίζεις είσαι;Ή θαρρείς ότι σου παρέχει κάποιου είδους "ασυλία" η "μεσογειακότητα" σου,ως προς τις μαλακίες που εκστομίζεις ως ριπές οπλοπολυβόλου;
      Και άμα είσαι Μεσογειακός,τί μ` αυτό;
      Ε ρε με τα τιποτένια τούβλα που μαζεύτηκαν εδώ μέσα.
      "Ω Ελλάς ηρώων χώρα,τί γαιδάρους βγάζεις τώρα!"
      Τελικά είχε δίκιο ο σπουδαίος Σουρής.

      Διαγραφή
    5. Νορδικόδουλε γραικύλε........

      Διαγραφή
    6. Απέλαση των Νορδιστών από τις Μεσογειακές χώρες.

      Διαγραφή
  6. Που οφείλεται η ηττοπαθή συμπεριφορά(αποδοχή λαθρομεταναστευσης κλπ) των ελληνων?(Και μην μου πειτε για αλπικους.Οι μεσογειακοι ειναι τα ιδια και χειροτεροι.Και το λεω ενω ειμαι και εγω μεσογειακος) Επίσης μιλαω μονο για τους ελληνες,γιατί οι ελλεηνιδες ειναι τρις χειρότερα.Για εμενα αξιζουν οι διναρικοι και οι κατοικοι του ανατολικου μπλοκ που ειναι πολυ περισσοτερο εθνικιστες απο εμας και δεν δεχονται τα παρασιτα τους λαθρο.Απο την αλλη εμεις και οι δυτικοι ειμαστε refugees welcome "επειδη ελα μωρε,εχουν υποφερει".Εμετουλης.Οταν βρεχει δεν ειναι βροχη απο το haarp που μας στελνουν οι αμερικανοι.Ειναι οι προγονοι μας που μας φτύνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι αλπικοι νοτιογερμανοι ναζι,βορειοιταλοι αλπικοι φασιστες τι πιστευετε για αυτους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΑΛΠΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ WOGS.ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΛΕΥΚΟΣ ΑΛΠΙΚΟΣ ΓΑΛΛΟΣ Η ΒΑΥΒΑΡΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΣΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΥΡΑ ΜΑΤΙΑ ΩΣ ΛΕΥΚΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΕΙΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟΙ.ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ(ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΝΟΤΟ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ BROWN PEOPLE ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ WOGS ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΙΡΑΝΟΥΣ,ΑΡΑΒΕΣ,ΚΟΥΡΔΟΥΣ,ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΛΠ.

      Διαγραφή
    2. ΟΙ ΑΓΓΛΟ-ΣΑΞΩΝΕΣ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΟ WOG GROUP ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΙΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ ΟΠΩΣ ΙΡΑΝΟΥΣ,ΙΝΔΟΥΣ,ΑΡΑΒΕΣ,ΣΥΡΙΟΥΣ,ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΛΠ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΛΕΩ.ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΕΝΤΡΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΩΝΙΑ,ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ.

      Διαγραφή
    3. Δεν μας ενδιαφέρει τι θεωρεί και τι δεν θεωρεί το κάθε γουρούνι της κεντρικής Ευρώπης που κάθε φορά είτε άντρας είναι είτε γυναίκα όταν κολλάει σε Μεσογειακό ή Μεσογειακιά τρώει χυλόπιτα. Ποιος θα ήθελε άλλωστε να πάει με γουρούνια που μία ζωή τους τρέχει ο ιδρώτας από τους κροτάφους, τις μασχάλες και τα στήθια; Τα μαυριδερά και τις μαλακίες πούλατα αλλού, γαμώ τα χοιροστάσια σας μέσα. Οι περισσότεροι Μεσογειακοί είναι λευκοί και χτυπάτε τον κόκκινο Αλπικό σας κώλο κάτω όσο θέλετε. Αν δεν είχαν εφεύρει οι Μεσογειακοί και οι υπόλοιποι τύποι της Ελλάδος και της Νότιας Ευρώπης τον πολιτισμό, τα γουρούνια της κεντρικής Ευρώπης θα έκαναν ακόμα λασπόλουτρα στα σκατά τους. Κατάμαυρα μαλλιά έχουν οι Μεσογειακοί μίας ηλικίας που τα βάφουν, μαύρα μάτια δεν έχουν οι Μεσογειακοί αλλά καστανά όπως και σκούρα καστανά μαλλιά. Βάλε μερικούς νέους αλπικούς βαυαρούς και γάλλους να τα πουν αυτά σε μερικούς Έλληνες και Ιταλούς Μεσογειακούς και είτε θα αρχίσουν να γελάνε ή θα τους κάνουν τόπι στο ξύλο. Οι Μεσογειακοί τους ερυθρόδερμους Αγγλοσάξωνες σου τους αποκαλούν αδερφές προϊσταμένες της Αγγλίας και τους έχουν για κορόιδα που τα λεφτά που μαζεύουν επί έναν χρόνο τα σκάνε σε ξενοδόχους και μαγαζάτορες της Μεσογείου για να κάνουν διακοπές για μερικούς μήνες. Ά και πες τους ότι και οι Ιρανοί τους και οι Άραβες τους και οι Κούρδοι και οι Σύριοι τους και οι Ινδοί τους και οι Τούρκοι τους τα αφεντικά τους οι Εβραίοι και οι μαύροι τους να πάνε να γαμηθούνε μαζί τους ομαδικώς.

      https://authenticnationalsocialismmemes.files.wordpress.com/2015/08/untermensch.jpg

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 19 Φεβρουαρίου 2019, οι Άγγλοι αποκαλούν wogs οποιονδήποτε δεν είναι Άγγλος. Δεν έχεις ακουστά την παροιμία "the wogs begin at Calais", που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε δεν είναι Άγγλος είναι wog; Αφού τους Γερμανούς και τους Γάλλους τους αποκαλούν wogs, δεν θα έλεγαν τους άλλους Ευρωπαίους έτσι;

      Επίσης, οι Ναζί μας έλεγαν übermenschen, και στην κλίμακα της φυλετικής ιεραρχίας τους μας κατάτασσαν δεύτερους από τους Νορδικούς με πολύ γελοία διαφορά. Από πότε οι Μεσογειακοί κατά τους Ναζί είναι υπάνθρωποι; Επίσης, οι περισσότεροι Άγγλοι μας θεωρούν λευκούς. Γιατί να μην μας θεωρούν άλλωστε; Και δεν μας αποκαλούν brown people. Τέλος, αυτό με τους Μεσογειακούς να έχουν μαυριδερό δέρμα και μαύρα μαλλιά με ξεπερνάει. Σχεδόν κανένας Μεσογειακός έχει μαύρα μαλλιά φυσικά και κανένας δεν έχει μαυριδερό δέρμα. Όλοι σχεδόν έχουν λευκό δέρμα.

      Διαγραφή
    5. Αυτό που δεν μπορούν να κατανοήσουν πολλοί,είναι ότι αυτό το είδους "ρατσισμού", των Άγγλων ή των αμερικάνων, είναι "εθνικού τύπου", και όχι φυλετικού. Δηλαδή, πράγματι,οι Άγγλοι δεν συμπαθούν τους Ιρλανδούς,τους νότιους Ευρωπαίους, τους Γερμανούς, τους Γάλλους,όχι επειδή... δεν είναι, (υποτίθεται) λευκοί, αλλά διότι δεν είναι Άγγλοι. Το ίδιο συνέβη και στην Αμερική παλιότερα. Οι Αμερικανοί δεν "γούσταραν" τους Ιρλανδούς,τους Ιταλούς,τους Άγγλους,τους Έλληνες,όχι διότι δεν ήταν...λευκοί,αλλά διότι δεν ήταν Αμερικανοί.Δεν έχετε δει την ταινία Dirty Harry με τον Clid Eastwood;Υποδυόμενος τον αστυνόμο Κάλαχαν,περιγράφεται στην αρχή της ταινίας ως κάποιος που μισεί τους Άγγλους,τους Ιταλούς,τους Κινέζους,τους Εβραίους κτλ.Φυσικα όλες αυτές οι κατηγορίες εθνοτήτων δεν υπάγονται σε ρατσιμό,με την αυθεντική έννοια του φυλετισμού, αλλά πιο πολύ υποδεικνύει εθνική αλαζονεία.Επίσης,είναι γνωστά τα ανέκδοτα που κυκλοφορούν στις Η.Π.Α για τους Καναδούς. Φυσικά,οι Καναδοί, αναλογικά, έχουν περισσότερους λευκούς, από τις Η.Π.Α.Κι όμως αυτά τα ανέκδοτα ακούγονται συχνά από χείλη λευκών ή μαύρων ή λατίνων,οι οποίοι νιώθοντας "Αμερικανοί",ως τέτοιοι λοιδορούν τους Καναδούς.Και πάλι,δεν υπάρχει εδώ κάποια ρατσιστική,δηλαδή φυλετική διάκριση, πάρα μόνο εθνική, και αυτή αμφίβολης.

      Διαγραφή
  8. https://www.news247.gr/kosmos/ntokimanter-leei-toys-protoys-soyidoys-mayroys-kai-oi-akrodexioi-pathainoyn-tarachi.6695459.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτοι ειστε μπουζουκοβιοι Ελληναρες! http://scontent.fath6-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/52774274_3040239732656462_7777180995521871872_o.jpg?_nc_cat=104&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=f2721383733bd522bfb1c68047d20cd7&oe=5D22461D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καπου το χανει νομιζω ο διαχειριστης στην αναρτηση του..... εχει ριξει ολο το φταιξιμο και την ευθυνη για την φυλετικη αλλοιωση της Ευρωπης απο τους αφρο-ασιατες (εν Ελλαδι πριν απο αυτους ειχαμε εχουμε και θα χουμε εις τον αιωναν τον απαντα τους γυφτους, αλλη πονεμενη ιστορια αυτη) την ΑΛΠΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της Ευρωπης που ειναι μεγα πλανη και εξηγουμαι.. Δεν μπορεις να θεωρεις οτι ο Δυτικος κοσμος δεν εχει ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ πληρως και σε καθε βαθμιδα απο τον υλισμο της συγχρονης εποχης ειτε ειναι Νορδικος, ειτε Αλπικος ειτε Κρομανοειδης και παει λεγοντας... Αυτο δεν λεμε να το χωνεψουμε και ταμπουρωνομαστε πισω απο φυλετικους τυπους.... Που στο κατω κατω οι δολιχοκεφαλοι (το αντιπαλον δεος των Αλπικων) ειτε Νορδικοι ειτε Μεσογειακοι ειναι οι πρωτοι που ανοιγουν τις κερκοπορτες στους λαθροεισβολεις λογω της "ανοιχτομυαλιας" τους και του "ανησυχου πνευματος" καθως και της "ευαισθησιας" για τα ανθρωπινα δικαιωματα, κατι που μπορει σε εναν Αλπικο πχ να μην το βρεις λογω της τασης του τελευταιου να ειναι προσκολλημενος σε παραδοσιακες αρχες και αξιες αντιθετες με την ταση για μπουρδελοποιηση του πληθυσμου με το μπασταρδεμα που επιχειρειται απο παντου.... Χωρις να θελω να γινω απαισιοδοξος το ποταμι πια δεν γυριζει πισω και ο μονος τροπος για τον λευκο Ευρωπαιο ειναι να φυλαξει τα κεκτημενα του, προνοωντας να αφησει απογονους με οσο γινεται εντονοτερους ρυθμους, κοινως τεκνοποιηση κατι που θα κρατησει τον γηγενη πληθυσμο σταθερο (αν και αναλογικα μικροτερο σε σχεση με τους λαθρεποικους) στους επομενες αιωνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά αυτά που γράφεις. Η Ουγγαρία τι είναι; Μην δεν είναι αλπικοδιναρική χώρα;

      Διαγραφή
    2. Οι μισές Μεσογειακές είναι αριστερές κνιτισες, οι Νορδικες ειναι ζωα χειρότερα και από τις δικές μας. Οι Διναρικές τα ιδια, σκυλομπουζουξούδες, ίσως όμως να έχουν κάποια καλύτερα δείγματα από τις προηγούμενες, οι Αλπικές κατά 65% καλύτερα από όλες.

      Διαγραφή
    3. Για έμενα μάγκες απέλαση σε κάθε γύφτο,λαθρο,και στη κάθε ελλεηνιδα τσουλίτσα που τους παντρεύεται.Οπως και στον καθε cucked,ιερόδουλης γιο που παντρεύεται και αυτος γυναικες λαθρο.Πρεπει να την αλλάξουμε την κατάσταση γιατί αλλιώς η Ελλαδα θα τελειώσει ταυτόχρονα με την αντικατασταση των Ελληνων και των Ελληνιδων

      Διαγραφή
    4. Η καλυτερη αμυνα ειναι η επιθεση και οπου επιθεση ειναι η πληθυσμιακη αυξηση των γηγενων και ας ειναι και Αλπικοι-Διναρικοι εφοσον μιλαμε και για την εγχωρια κατασταση.... Μην περιμενετε να μας σωσει κανεις, οι ιδιοι πρεπει να σωσουμε τους εαυτους μας και αυτη ειναι η καλυτερη λυση...

      Διαγραφή
    5. anonymous20 Φεβρουαρίου 2019 στις 10:06 π.μ.

      Ρε ανώνυμους, οκ δεκτό. Αλλά δώσε ΛΥΣΕΙΣ πως να το κάνουμε αυτό. Μην μόνο λες.

      Διαγραφή
  11. ο κροατης παγκοσμιος πρωταθητης στο ufc stipe miocic τι φυλετικος τυπος ειναι?
    κρομανοειδεις? μαλλον δεν ειναι τυχαιο...

    https://www.google.com/search?q=stipe+miocic&client=firefox-b-d&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjZit7W3MjgAhVJr6QKHRvLBa8Q_AUIDigB&biw=1153&bih=604

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδιά καλά αυτά που λέτε εσείς πιο πάνω αλλά και ο διαχειριστής ότι προέρχονται οι αλπικοι από Ασία και διακόπηκε από τον μογγολικο κλάδο. Ωστόσο και οι μεσογειακοι από τη Μεσοποταμία ήρθαν με τους νεολιθικους αγροτες. Στην Ευρώπη κρομανοειδης κατοικούσαν. Και η ανάμιξη αυτοχθονων κρομσνοειδων με τους νεολ. αγροτες έδωσε αυτά τα αποτελέσματα μεσογειακών, νορδικων κλπ Για το τελευταίο που λέω δεν είμαι σίγουρος αλλά γενικά να ξέρουμε τι λέμε. Μόνον οι κρομανοειδης είναι γηγενείς οπότε να λέμε για τους αλπικους αλλά και για όλους τους άλλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και οι κρομανοειδείς από τον ίδιο χώρο με τους μεσογειακούς ήλθαν. Διαφορετικές φάσεις του ίδιου συνόλου είναι σχεδόν όλοι οι δολιχοκέφαλοι στην Ευρώπη. Ακόμα και οι νεολιθικοί αγρότες, κρομανοειδείς μορφές είχαν.

      Διαγραφή
    2. Ναι σωστά δεν υπάρχει λόγος να λέμε για αλπικους ως μη Ευρωπαίους κλπ διότι οι περισσότεροι με αυτό το σκεπτικό δεν είναι

      Διαγραφή
  13. Κυριε διαχειριστα, αυτος τι τυπος ειναι? ευχαριστω https://www.usmagazine.com/wp-content/uploads/2018/02/jamie-dornan-nude.jpg?w=300

    https://i.ytimg.com/vi/vtUecH_YQvE/maxresdefault.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευτυχώς κράτη όπως Σουηδία και Βρετανία αντιστέκονται και δεν παραχωρούν την εξουσία σε Αραβικούς και Ιρανικούς τύπους. Τι λέτε ρε παιδιά πάμε καλά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. xaxaxaxa enas pakistanos mousoulmanos einai dimarxos londinou kai pleon mia arapissa einai melos tis vasilikis oikogeneias anipomono na do mavraki sto vasiliko throno auto aksizei sto atimo kai vromero skatoethnos ton egglezwn xaxaxaxa

      Διαγραφή
  15. Ο νορδικος τύπος γιατί θεωρείται τόσο ανώτερος; έχει πνευματικές ικανότητες κλπ αλλά παραμένει ρομπότ και ψυχρός. Ενώ ενας ατλαντοειδης η μεσόγειακος έχει απίστευτη γοητεία χιούμορ και πλούσια συναισθήματα καθώς και πνευματικές ικανότητες. Επίσης οι νορδικες χώρες σαν πολιτισμό δεν έχουν προσφέρει κάτι πάρα μόνο βιομηχανία. Δηλαδή ρομποτικής μηχανικής φύσεως επαγγέλματα. Δεν βλέπω τους λόγους να εξυψώνεται τόσο τους νορδικους ενώ μεσογειακοι και ατλαντοειδης τα έχουν όλα. Δεν είμαι κάτι από αυτούς τους τύπους για να προλάβω τα τρολς. Όσο για αυτά που λενε ότι οι αρχαίοι ήταν νορδικοι αυτό δεν χρειάζεται να αναφερθούμε καν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παιδιά λένε ότι ο κρομανοειδης τύπος είναι ψηλός κλπ εγώ έχω όλα τα στοιχεία αυτά του κρομανοειδη αλλά είμαι 1,72 υπάρχει κάποια εξήγηση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ύψος ποικίλει και γι'αυτό δεν το λαμβάνουμε υπόψη μας,παρά μόνο ως συμπληρωματικό στοιχείο.

      Διαγραφή
    2. Το ύψος είναι αποτέλεσμα και διατροφικών παραμέτρων.

      Διαγραφή
  17. To Forum των Μεσογειακών https://hellenicrace.freeforums.net/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΧΑΙΛ ΧΙΤΛΕΡ ΜΟΝΟ Η ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ. ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΓΡΟΥΣ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥΣ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΖΗΤΩ Ο ΛΕΥΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΛΗ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΜΕΛΑΜΨΟ ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΜΕ. 14/88 卐

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ασχολείστε με το αλπικό/μεσογειακό/δυναρικο κλπ εξυμνείτε τους βόρειους γιατί; Τα έχετε υπεραπλουστεύσει όλα αλπικός=κακός. Έχετε κάνει μια σωστή μελέτη για τη ραχοκοκαλιά της Ελλάδας τους λεγόμενους Σαρακατσάνους που βέβαια ονομάστηκαν έτσι μόνο πριν 250 χρόνια περίπου; Είναι δωρικό φύλο ... και τι είναι οι Δωριείς; Είναι Αχαιοί που μετονομάστηκαν σε Δωριείς μετά την Τροια. Ποιοι κράτησαν την Ελλάδα ποιοι δεν υποτάχθηκαν στον Τούρκο; Οι Σαρακτσανοι κι έχω και ιστορίες από την οικογένεια μου από προγόνους μας. Και άλλοι μοιάζουν να είναι βραχύ κέφαλοι και άλλοι μέσο κέφαλοι και;;;
    Λοιπόν με βάση αυτά που γράφετε εδώ μέσα εγώ είμαι αλπικός τύπος, η μητέρα μου κρομανοειδης/αλπικός ο πατέρας μου βαλτικός, άλλοι πόσοι συγγενείς μου φαίνονται μεσογειακοί και διναρικοι. Οι μετρήσεις μόνο δε μου λεν πολλά. Εντελώς άλλη φυσιογνωμία ο καστανός Δανός με τον κάστανο Σαρακατσάνο. Όταν βλέπω φωτογραφίες των Σαρακατσανων βλέπω και δολιχοκεφαλους και βραχύ κεφάλους και μεσοκεφαλους. Ε και; Υπάρχει η πολυμορφία στη φύση. Βλέπω ομως σαρακατσανικα προσώπα που ομοιάζουν εμένα και τους δικους μου και όλο το χωριό και τα περίχωρα καταγωγής μου. Βλέπω τον αντίστοιχο αλπικό της Γαλλιας δε μου θυμίζει κάτι. Καθε φυλη έχει την ποικιλομορφία της. καποιες ομάδες πληθυσμών σχημάτισαν φύλα με πολύ συγκεκριμένα γλωσσικά και πολιτιστικά χαρακτηριστικά.
    Δείχνω αλπικός τύπος δε με νοιάζει. Ξέρω ότι είναι ντόπιος ή Γραικός.

    «Ο Πλάτων στο έργο "Νόμοι" μας παραθέτει έναν διάλογο μεταξύ του ιδίου, του Κνωσείου Κλεινία και του Λακεδαίμονα Μεγίλλου. Στον διάλογο αυτόν οι τρεις γηραιοί άνδρες κατά την διάρκεια της διαδρομής τους από την Κνωσό προς το Ιδαίον Άντρον με σκοπό την μύηση τους στα Ανώτατα Μινωικά Μυστήρια συζητούν, κρίνουν και συγκρίνουν τα 3 Πολιτεύματα τους. Στον στίχο 682d ο Πλάτων μας ενημερώνει ότι οι Δωριείς ήταν Αχαιοί, πράγμα με το οποίο συμφωνεί ο Μέγγιλος.

    Πλάτων: "...στην διάρκεια όμως των δέκα ετών της πολιορκίας στο Ίλιον (Τροία), στην πατρίδα κάθε επιτιθεμένου τα πράγματα χειροτέρεψαν. Οι νεότεροι στασίασαν (επαναστάτησαν) και δεν υποδέχθηκαν όπως έπρεπε τους στρατιώτες κατά την επιστροφή τους. Ακολούθησαν αμέτρητοι θάνατοι και σφαγές και εξορίες. Όσοι διώχθηκαν ξαναγύρισαν αργότερα με άλλο όνομα. Τώρα λέγονταν Δωριείς αντί Αχαιοί γιατί εκείνος που τους συγκέντρωσε στην Εξορία κατάγονταν από την Δωρίδα. Πλήρης περιγραφή αυτών που έγιναν τότε υπάρχουν καταγεγραμμένα στην ιστορία των Λακεδαιμόνιων"

    Μέγιλλος (Σπαρτιάτης): "Απόλυτα ορθόν"

    Πλάτωνος Νόμοι 682d

    Οπότε η Κάθοδος των Δωριέων στην πραγματικότητα ήταν πρώτα άνοδος και έπειτα κάθοδος και όχι των Δωριέων αλλά των Αχαιών.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Μεσογειακοί κυριολεκτικά είναι μία υποκτατικότατα γυναικωτή και μετροσέξουαλ θυλεπρεπέστατη φυλή με αρτιστική αρέσκεια, που καπνίζει χόρτο, είναι "χαλάραουα" και σου λέει συνέχεια "ρε φίλε" με μία φαρυγγο-εξαναγκασμένη ψεύτικη φωνούλα που ο κάθε πουστράκος Μεσογειακός υιοθετεί να το παίζει "χαλάουα" και κούλ.

      Οι Βαλκανικοί Αλπικοί είναι κυριολεκτικά αρρενωποί άντρακλες με αρχίδια 4000 τόνους έκαστος και συνήθως συντηρητικοί αρχιδάτοι Βλάχοι ή Σαρακατσάνοι. Αν και υπάρχουν τα εξαβλώματα αλπικομεσογειακών που πρόκειται για εκτρώματα αιμο-μειξίας και βγαίνουν πούστηδες και δηλωμένες. Τέλος πάντων, οι ατόφιοι Αλπικοί με Βαλκανικά χαρακτηριστικά είναι αρρενωποί άντρες όχι μεσογειακές και αλπικομεσογειακές κουνιστές και περιποιημένες.

      Ο κάτοχος που εξυμνεί τους Μεσογειακούς.. οι Μεσογειακοί διατυμπάνισαν τον κουμμουνισμό, τις SJW σογιοκερατωμένες ιδέες, τις αντιρατσιστικές ανοησίες, το "όλοι είμαστε μία οικογένεια μια φυλή", τον εκφυλισμό και όλα αυτά με το πέπλο του ισοτισμού και της αρτιστικής "ακουυυσεςςς ρε φιλλλεεεε εεεε αυτα παλαίωσαν που λεεεςς" μαλάκυνση τους για να τα εξισώνουν όλα και να είναι "squat the world" και ψευδοχιπχοπερ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10 Φεβρουαρίου 2023 στις 5:05 π.μ.
      Πες τα φίλε μου. Σε άλλη χώρα ζούν; Όσοι μεσογειακοί έχω γνωρίσει είναι είτε alternative κουλτουριάριδες μπαφιάριδες ή φλωρο δαπίτες. Η Ουγγαρία γιατί πάει μπροστά με τον ψωλαρά Όρμπαν; Διότι είναι αλπική χώρα. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες χώρες του Βίσεγκραντ. Όπου κυριαρχούν οι αλπικοί, υπάρχει συντηρητισμός, δικαιοσύνη, τάξη και ασφάλεια. Σύγκρινε εθνικιστές βαλτικο-αλπικής Ουκρανίας και Ελλάδας. Οι πρώτοι είναι πολεμισταράδες και οι δεύτεροι χεσταράδες. Ο Χίτλερ αναγνώρισε την αλπική υπεροχή στο πρόσωπο του Μουσολίνι

      «Γνωρίζουν ότι ο Μπενίτο Μουσολίνι χτίζει μια κολοσσιαία αυτοκρατορία που θα επισκιάσει την Ρωμαική αυτοκρατορία. Ο Μουσολίνι είναι τυπικός εκπρόσωπος της αλπικής μας φυλής»

      Αδόλφος Χίτλερ

      Όποιος από εδώ και στο εξής σας πει κάτι για την Αλπική φυλή θα του τρίψετε στην μούρη τα λόγια του Χίτλερ.
      Και αν τολμήσει να ψελλίσει τίποτα για τον Μεγάλο, του γαμάτε την μάνα και στο καπάκι και την αδερφή εάν έχει.

      Διαγραφή
    3. Γενικά με αυτήν την απαράδεχτα αδιόρθωτη κατάσταση, Blue-Eyes White Dragon Alpine χρειάζεται να ρίξουμε ένα Horobito Bursto Stream στο Ελλαδιστάν που μας πρόδωσε.

      Άμα η Ελλάδα ήταν πλήρως Αλπικο-Μεσογειακή θα κυριαρχούσε και θα ήταβν.μία σοβαρή μη εκφυλιστική χώρα όπως το 60 περίπου.

      Διαγραφή
    4. Κανένας δεν μας σώζει, έχουμε μπει στην τελική ευθεία προς τον αφανισμό των εναπομεινάντων Ελλήνων. Όποιος πιστεύει πως σε έναν αιώνα από τώρα θα υπάρχουν Έλληνες και όχι ένας μπασταρδεμένος πληθυσμός αφροασιατών με κάποια ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά και μια εκδοχή ελληνικής γλώσσας να τους θυμίζει την καταγωγή τους είναι γελασμένος. Καλύτερα όποιος μπορεί να φύγει από την Ελλάδα και να πάει να αφομοιωθεί σε μία χώρα λευκών όπως η Ουγγαρία και η Ουκρανία. Αν τον θέλουν φυσικά οι ντόπιοι. Να πάρει μια γυναίκα με συντηρητικά ιδανικά και να μεγαλώσει μια υγιής λευκή άρια οικογένεια. Να μην μάθει ούτε ελληνικά στο παιδί του και να μην έχει καμιά σχέση με το ελληνικό κράτος.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.