Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Weikart R. - Hitler's Ethic, ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλίο

Σε αυτό το βιβλίο περιγράφεται η ηθική της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας. Η ηθική αυτή πηγάζει από την εξελικτική και φυλετική θεώρηση. Ο συγγραφέας είναι προφανώς ενάντια στον Εθνικοσοσιαλισμό, αλλά περιγράφει αληθώς την ηθική του, όπως αυτή εφαρμόστηκε στη Γερμανία. Ο σκοπός του συγγραφέα όμως είναι άλλος. Ο ίδιος είναι συντηρητικός χριστιανός, εχθρός της εξελικτικής θεωρίας. Μέσω του βιβλίου αυτού αποδεικνύει με πλήθος στοιχείων ότι η εξελικτική θεωρία οδηγεί στην ηθική του Χίτλερ. Άρα, συμπεραίνει, μην πιστεύετε στην εξελικτική θεωρία, δηλαδή στην επιστήμη, γιατί θα σας κάνει Εθνικοσοσιαλιστές!!! Πράγμα που είναι αλήθεια.

Το βιβλίο παρ'όλα αυτά έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Περιγράφεται κάθε πτυχή της ηθικής των Εθνικοσοσιαλιστών και σε κάθε μορφωμένο άνθρωπο που θεωρεί ως επιστημονική αλήθεια την εξέλιξη, προκύπτει αβίαστα...
ότι πρέπει να ακολουθεί την Εθνικοσοσιαλιστική ηθική. Η φυλετική ηθική αυτή δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή περιρρέουσα ηθική που είναι κυρίως χριστιανική αλλά και υλιστική.

Οι Εθνικοσοσιαλιστές με βάση την εξελικτική θεωρία, θεωρούν ότι το αδύναμο είναι προορισμένο από τη φύση να εξαφανιστεί, συνεπώς δεν πρέπει να εναντιωθούμε στη φύση συντηρώντας το αδύναμο, αλλά να γίνουμε όλοι δυνατοί. Ηθική πλήρως ενάντια στον χριστιανισμό που έχει κάνει σημαία του την προστασία των ανίατων, των παραπληγικών και κάθε παρακμιακού στοιχείου.

Ο αριθμός των γεννήσεων είναι πολύ σημαντικός για την επέκταση και ισχυροποίηση της φυλής. Ένας τρόπος για να επιτευχθούν πολλές γεννήσεις είναι η απαγόρευση των αμβλώσεων. Σε αυτό συμφωνεί ο χριστιανισμός. Ωστόσο, σε περιπτώσεις που έγιναν βιασμοί από αλλόφυλους, οι γυναίκες στην Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία υποβλήθηκαν σε εκτρώσεις για να μην γεννήσουν υβρίδια. Συνεπώς οι αμβλώσεις επιβάλλονται όταν αφορούν φυλετικά ανεπιθύμητους απογόνους.

Η αιώνια μάχη εναντίον των φυλών για επικράτηση είναι θεμελιώδης στην εξελικτική θεωρία. Ο Χίτλερ την κατανόησε και την έλαβε υπόψη στην πολιτική του. Η μάχη με τις υπόλοιπες φυλές δεν δίνονταν μόνο στο πεδίο των μαχών, αλλά και στο πεδίο των γεννήσεων και στον ειρηνικό εποικισμό περιοχών. Συνεπώς, απαγορεύτηκαν μετακινήσεις αλλόφυλων εντός του Ράιχ και έκρουσε ο κώδωνας του κινδύνου για τη φυλετικη διείσδυση Σλάβων στα Ανατολικά. Από αυτήν την θεώρηση πηγάζει και η αντίστοιχη ηθική, η οποία είναι διαφορετική από τη σημερινή "ουμανιστική" σιωνιστική λογική ότι όλοι οι άνθρωποι είναι "ίδιοι" ή "ίσοι".

Η σεξουαλική ηθική είναι διαφορετική από τη χριστιανική σε ένα Εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς. Σκοπός πάνω από όλα είναι η απόκτηση πολλών απογόνων υγιών, δυνατών και φυλετικά καθαρών. Σε περιόδους που απαιτούνται πολλές γεννήσεις, η κλασική δομή της οικογένειας δύναται να παρακαμφθεί, με σκοπό την αύξηση των γεννήσεων, κάτι που γίνονταν κατά κόρον στην αρχαία εποχή. Ένα πρόγραμμα αύξησης της Νορδικής φυλής πραγματοποιήθηκε για μερικά χρόνια από τα SS υπό το όνομα Lebensborn. Εκεί γυναίκες μπορούσαν να γεννήσουν εκτός γάμου και το παιδί τους να μεγαλώσει με μέριμνα του κράτους, εφόσον ήταν φυλετικά Νορδικό. Πράγματα ακατανόητα για έναν άσχετο με τη φυλετική θεώρηση.

Επίσης, η ανάκτηση ζωτικού χώρου στην Ανατολή έγινε κρατική πολιτική, με στόχο την επέκταση της φυλής, ένταντι αλλοφύλων. Σκοπός του κράτους είναι η επέκταση και διαιώνιση της φυλής. Οι ομόφυλοι πρέπει να είναι έτοιμοι να αναλάβουν κάθε θυσία προς αυτήν την κατεύθυνση. Το άτομα σίγουρα θα πεθάνει, το έθνος όμως θα μείνει αιώνιο. Οι αλλόφυλοι δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον και μόνο συγκυριακά μπορούν να είναι σύμμαχοι. Ο θάνατος ενός αλλόφυλου ή η εξαφάνιση ενός αλλόφυλου λαού δεν πρέπει να μας συγκινεί. Αν είναι για το καλό της δικιάς μας φυλής, είναι καλοδεχούμενα. Δαρβινική θεώρηση, που δεν έχει καμία σχέση με τον περιρρέοντα χριστιανικό, αλλά σιωνιστικά χορηγούμενο "ανθρωπισμό". Η φύση επιβάλλει τη βία ως εγγενές στοιχείο βελτίωσης του είδους.

Το βιβλίο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον και μπορείτε να το βρείτε στο διαδίκτυο.

2 σχόλια:

  1. Συνέχισε να μας κερνάς ατόφιο Ναζισμό. Sieg Heil.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thanks μεγάλε!

    http://www.torrenthound.com/hash/3bafeef90f1eac4d00ff6f78cab0292f519a8d49/torrent-info/Hitler-s-Ethic-The-Nazi-Pursuit-of-Evolutionary-Progress.pdf

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.