Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015

Το σπουδαιότερο ρητό της Ελληνικής αρχαιότητας


"Ἐξ εὐγενῶν γέννα."

Να αποκτάς παιδιά από ευγενείς.



  Στοβαίος, Ανθολόγιον, 3.1.173


Ακούμε κατά καιρούς διάφορους να επικαλούνται την σοφία των αρχαίων. Χρησιμοποιούν αρχαία ρητά, αλλά μόνο αυτά που δεν ενοχλούν. Τo πιο γνωστό είναι...
το (Παν) μέτρον άριστον, που όποιος το δει βαθύτερα, δεν δηλώνει τόσο αυτοσυγκράτηση, αλλά συντηρητικότητα, αφού το μέτρο το θέτουν οι κρατούσες κοινωνικές συμβάσεις. Επίσης, το Γνώθι σ' εαυτόν, το οποίο το παρουσιάζει ο καθένας όπως θέλει.

Το σημαντικότερο ρητό της αρχαιότητας είναι το Εξ ευγενών γέννα, καθώς όλα τα υπόλοιπα προκύπτουν εξ' αυτού. Αν υπάρξει φυλετική αλλοίωση και υπεισέλθουν ξένα φυλετικά στοιχεία, διαφορετικής ηθικής λόγω των διαφορετικών φυλετικών ψυχικών γνωρισμάτων τους, τα ρητά των σοφών της φυλής δεν θα έχουν κανένα αντίκρυσμα.

ΥΓ: Επ' ευκαιρία, δείτε στον σύνδεσμο τα πρόσωπα των επτά σοφών της αρχαιότητας. Προς ποιον φυλετικό τύπο τείνουν;

6 σχόλια:

  1. Και πως θα αποκτησει παιδια απο ευγενεις η νεοελλαδιτικη χλεμπα κυριε διαχειριστα οταν ανηκει στο αρμενογυφταριο; Ευκολο το χεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ιστορία των ονομάτων,των γλωσσών και αυτή των λαών δεν είναι απαραίτητα ταυτόσημη.Οι σημερινοί ''δυτικότροποι'' Τούρκοι των δυτικών επαρχιών(όχι όλοι) είναι ένα καλό παράδειγμα,αφού ουδεμία σχέση έχουν με τα αρχικά μογγολικά φύλα που έφτασαν προ χιλίων και πάνω ετών στη περιοχή της Μ.Ασία.Δεν θα μου έκανε καθόλου εντύπωση αν υπήρχε αλληλοεπικάλυψη(σε μεγάλο βαθμό) στη γενετική ακολουθία των δύο πληθυσμών από τις αμφότερες πλευρές του Αιγαίου.Σε zapping μάλιστα(δεν βλέπω μαλακίες) που έχω πέσει σε τουρκικά σίριαλ,φάτσες και το χειρότερο συμπεριφορές/ερμηνείες είναι ίδιες με αυτές των ''δικών'' μας.

      Διαγραφή
    2. Για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει όταν ανεβεί κάποιος με φυλετιστικά/εθνικιστικά φρονήματα στην εξουσία της Ελλάδος στο άμεσο ή απώτατο μέλλον, να ακολουθήσει τα εξής απλά βήματα.

      1. Θα πρέπει να ενημερώσει τα λευκά άτομα στο πληθυσμό (και ειδικά τις νέες γενιές διαποτισμένες απο την αριστερή αρρώστια) να αποφύγουν τη μίξη με μη καθαρού λευκού αίματος άτομα δίχως να φοβούνται κοινωνική κατακραυγή άμα την δήλωση των αισθημάτων τους αυτών και να αποφεύγουν στις κοινωνικές (και εργασιακές τους) συναναστροφές ομοίως άτομα απροσδιόριστης φυλετικής ταυτότητος ή ξένους.

      2. Καλό θα ήταν να προωθήθεί και η βίαια αποβολή τέτοιων ατόμων απο τον κοινωνικό ιστό μέσω φυλετιστικής προπαγάνδας, δίχως αυτό να κατακρίνεται απο το κίνημα του όπως και να επιβληθεί ποινή θανάτωσης (με τρόπο παραδειγματικό) ατόμων υποστηρίζοντων τις αντίθετες απο αυτές τις θέσεις.

      3. Δεν θα έχει ως άιτιο η ποινή αυτή σε ιδεολογική βάση αλλά πάνω σε αυτό και μόνο το κριτήριο, αυτομάτως αυτό θα θέσει... εκτός ζωής κάθε ψυχανώμαλο στοιχείο "όλως τυχαίως" γνωστής ιδεολογικής ταυτόχρονα ταυτότητος.

      4. Θα στειρώσει όλους τους μη-λευκούς ξένους.
      Θα στειρώσει τουλάχιστον σημαντικό ποσοστό απο "ομοεθνείς" του που ανήκουν σε ξένους φυλετικούς τύπους (δεν ανήκουν δηλαδή στο μεσογειακό, διναρικό, νορδικό) και παρουσιάζουν έντονα τα στοιχεία αυτού.

      5. Θα πρέπει να υπάρξει προπαγάνδα υπέρ του γάμου καθαρών λευκών (παράσχοντας τους προνόμια) και κατά των μικτών γάμων.

      6. Όταν ο πληθυσμός των καθαρών φυλετικών στοιχείων (πράγμα που αν εφαρμοστούν με επιτυχία τα ως άνω μέτρα θα γίνει σχετικά συντόμως άμα την επιβολή τους) με θανάτωση των υπερβολικά μικτών στοιχείων ή τουλάχιστον εξαναγκασμό σε μετανάστευση πίσω σε κάποια χώρα όπου οι κάτοικοι της ανήκουν σε ιδίους φυλετικούς τύπους με αυτόν λόγω ανυπόφορων κοινωνικών συνθηκών.

      7. Αν εξυγίαινε το κράτος και επέβαλε αριστοκρατικούς θεσμούς αμέσως τα κατώτερα φυλετικά στοιχεία θα διαλύονταν λόγω φυσικής ανεπάρκειας απο μέρους τους να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις αυτές.
      Ήδη τα κατώτερα φυλετικά στοιχεία τη βγάζουν καθαρή στο μεγαλύτερο μέρος γι' αυτό το λόγο, ακριβώς δηλαδή γιατί είναι οι πλέον αναξιοκράτες απο φύσης τους.

      Αυτό σκεφτόμουνα πάντα, αυτός όμως θα πρέπει πρώτα να έχει την απόλυτη ασφάλεια και μετά να αρχίσει σταδιακά με την υποστήριξη εθνικιστικών στοιχείων και φυλετιστών απο το κόσμο να εφαρμόζει τα ως άνω μέτρα στη κοινωνία και στο κράτος.

      Αν μπορέσουν και γίνουν τα ως άνω σε μια γενιά τότε το πρόβλημα λύνεται αυτομάτως μάλιστα, γιατί είναι αυτό που αποτρέπουν τόσο καιρό να γίνει. Το γεγονός ότι θα έχει την υποστήριξη του εθνικιστικού κόσμου στην Ευρώπη θα συντελέσει σε μεγάλο βαθμό θετικά στην ως άνω προσπάθεια την οποία και θα διευκολύνει γιατί οι λοιποί Ευρωπαίοι θα θέλουν να καθαρίσουν και απο τις χώρες τους αλλά και απο όλη την Ευρώπη κάθε ξένο φυλετικό (και όχι μόνο εθνικό δλδ) στοιχείο.

      Διαγραφή
    3. Εύγε φίλε μου για το κείμενο σου. Αλλά σε μια χώρα όπως το ελλαδιστάν, πρέπει να περάσουν δεκαετίες για να γίνει μέρος αυτών... Απλά ελπίζουμε να ξυπνήσουν όλοι στην Ευρώπη....

      Διαγραφή
    4. τὸ "ἄμα" συντάσσεται μὲ δοτικὴ καὶ ὄχι μὲ αἰτιατική.

      Διαγραφή
    5. *άμα τη δηλώσει, ήθελα να γράψω, εκ παραδρομής το λάθος εννοείται, τώρα το πρόσεξα κι εγώ

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.