Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η φυλετική ανθρωπολογία ενώνει ή διχάζει;

Οι επιστήμες επηρεάζουν τη ζωή των ανθρώπων. Κάποιες εξ αυτών επιδρούν έντονα στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα. Η φυλετική ανθρωπολογία είναι μία από αυτές. Η μελέτη της διαφοροποίησης στον άνθρωπο και η ταξινόμησή του σε φυλές έφερε σημαντικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης της ανθρωπότητας και επιδρά ακόμη στην κοινωνία και στην πολιτική. Η διάδοση της φυλετικής ανθρωπολογίας δημιουργεί ποικίλες αντιδράσεις. Θα εξετάσουμε το κατά πόσον η φυλετική ανθρωπολογία ενώνει ή διχάζει.

Θα μιλήσουμε ειλικρινά. Όλοι οι άνθρωποι θεωρούν δεδομένο ότι υπάρχουν ανθρώπινες φυλές, καθότι η διαφοροποίηση στο ανθρώπινο είδος είναι εξόφθαλμη. Ωστόσο,...
οι περισσότεροι ενοχλούνται όταν η ταξινόμηση αυτή επεκτείνεται σε αυτούς με τους οποίους συναναστρέφονται. Δηλαδή, αν κάποιος π.χ. πει σε μια παρέα ότι ο ένας είναι Μεσογειακός-Αλπικός, ο άλλος είναι Διναρικός, ο άλλος είναι Αρμενοειδής-Αλπικός και ο άλλος είναι Βαλτικός και τους εξηγήσει με αδιάσειστα επιχειρήματα το γιατί, τότε όλοι ενοχλούνται. Ο λόγος είναι ότι εισάγεται κάποιας μορφής "διαχωρισμός" και ότι οι παρευρισκόμενοι είναι κάτι το διαφορετικό μεταξύ τους, κάτι που θεωρείται διχαστικό και απορρίπτεται άμεσα. Παρότι όλοι αντικρύζουν την αλήθεια όταν τους την εξηγήσουν, χρειάζεται ψυχικό και πνευματικό σθένος για να την αποδεχτούν και να την υποστηρίξουν.  Όταν εντάσσεται φυλετική τυπολογία εντός ενός λαού ή έθνους, τότε οι περισσότεροι το θεωρούν διχαστικό, ενώ όταν λέγεται θεωρητικά, τότε όλοι εγκρίνουν.

Μια άλλη όμως πτυχή του θέματος είναι η εξής. Η φυλετική ανθρωπολογία βρίσκεται σήμερα υπό διωγμό από τους σιωνιστές. Η φυλή και η μελέτη της ωθεί στην σφυρηλάτηση δεσμών μεταξύ των φυλετικά συγγενών και την διάκριση από τους αλλόφυλους. Αυτό αποτελεί κίνδυνο για τους σιωνιστές, που ελέγχουν τα περισσότερα κράτη του πλανήτη και προσπαθούν να επιβάλλουν τον πολυφυλετισμό και την παγκοσμιοποίηση. Συνεπώς η φυλετική ανθρωπολογία και η έννοια της φυλής πρέπει να εκδιωχθεί για να μην υπάρχουν συνεκτικοί δεσμοί μεταξύ των λαών, ώστε αυτοί να υποτάσσονται με ευκολία. Δηλαδή, η φυλετική ανθρωπολογία ενώνει, γι' αυτό το λόγο και διώκεται από τους σιωνιστές.

Μία σύνθεση των παραπάνω είναι ότι η γνώση περί φυλετικών ζητημάτων μπορεί να χρησιμοποιηθεί προς όφελος των λαών, ειδικά για την προστασία τους από αλλόφυλους ξένους. Η επιστημονική μελέτη και ταξινόμηση των ανθρώπων δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών για το ποιος είναι ξένος και ποιος όχι. Στο εσωτερικό όμως του κράτους, θέλει πολύ προσοχή, γιατί οι περισσότεροι θέλουν να νομίζουν ότι όλοι είναι το ίδιο, κάτι που συνήθως απέχει από την πραγματικότητα.

Η φυλετική ανθρωπολογία είναι μία επιστήμη και ακολουθεί τις μεθόδους της επιστημονικής έρευνας. Ασχέτως κοινωνικών ή πολιτικών επιδράσεων των αποτελεσμάτων των ερευνών τους, οι επιστήμονες αναζητούν την αλήθεια, μελετώντας τον κόσμο γύρω τους. Είτε θεωρείται ότι ενώνει, είτε ότι διχάζει, η φυλετική ανθρωπολογία σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσει το έργο της προς την ανεύρεση και διάδοση της αλήθειας.

4 σχόλια:

  1. Ελληνικοτητα σημαινει Αρια Μεσογειακοτητα11 Απριλίου 2014 στις 4:02 μ.μ.

    Η φυλετικη ανθρωπολογια ενωνει τους μετεχοντες στο ομαιμο στοιχειο,δηλαδη αυτους που πρεπει να ειναι ενωμενοι,αφηνοντας εκτος τους αλλοφυλους ασχετως ψευδεπιγραφης """εθνικης"""συνειδησεως.
    Ελληνικοτητα σημαινει Αρια Μεσογειακοτητα.
    Αδελφος μου ειναι ο Μεσογειακος οπου γης.
    Επισης η Μεσογεικοτητα ειναι αναποσπαστο κομματι της Λευκης Ευρωπαικοτητας.
    Λευκη Ευρωπαικοτητα ειναι βεβαιως αδιαπραγματευτος φυλετικος ορος.
    Αδελφια μου ειναι οι Αριοι αποικοι εκτος Ευρωπης,σε Αμερικη,Νοτια Αφρικη,Αυστραλια,Νεα Ζηλανδια.
    Εχω ασυγκριτως περισσοτερα κοινα με τον Κρομανοειδη βερβερο ο οποιος ως τετοιος ανηκει στον φυλετικο μου κυκλο παρα με τον αρμενοειδη """Ελληνα""" που φυσικα δεν ανηκει ουτε στην πλεον νοσηρη φαντασια.
    Η πρωτοπορα επιστημη της φυλετικης ανθρωπολογιας αναζητα την Αληθεια αναδεικνυοντας το Αιμα γιατι ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    Διαφορα τουλαχιστον υπανθρωπινα διποδα πλασματα μογγολοειδη,αραβοειδη,σαχαροειδη,αρμενοειδη,διαφορα τουλαχιστον πιθηκοειδη νεγροειδη,δραβιδοειδη και διαφορα τα οποια βρισκονται κατω ακομα και απο το επιπεδο των πιθηκοειδων χοησανοειδη,ολα αυτα ειναι θανασιμοι εχθροι μου.
    Οφειλουμε να πολεμησουμε για την υπαρξη μας δηλαδη για την ΦΥΛΗ μας γιατι ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ Η ΦΥΛΗ,ΟΥΧΙ Η ΠΑΤΡΙΣ.
    Ζητω η Νικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οφειλουμε να ειμαστε ηθικοι11 Απριλίου 2014 στις 4:10 μ.μ.

      Οφειλουμε να ειμαστε ηθικοι με την πραγματικη σημασια της λεξεως οπως την ορισε ο Μαρκος Αυρηλιος:ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ.

      Διαγραφή
    2. ελάχιστες φορες εχω νιωσει να συμφωνω με κατι που εξεφρασε καποιος αγνωστος ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.
      Νοτης

      Διαγραφή
    3. Πασχεις φιλε μου.
      Καλα αυτα που λες για την φυλη σου και συμφωνω μαζι σου.
      Αλλα δεν θα πολεμησεις καμια αλλη φυλη. Αυτο που ειπες ειναι μπουρδα.
      Εχθροι σου καποιες φυλες..Σωπα ρε φιλε.
      Ο Θεος ή οι Θεοι ή ξερω γω τι πιστευεις.. που ειναι κατι εντελως διαφορετικο απο την φυλη σου ειναι κ αυτος εχθρος σου;;

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.