Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Η επικράτηση των βραχυκέφαλων στην Ευρώπη


Races and People, by I. Asimov and W. C. Boyd, 1958

Ο παραπάνω χάρτης δείχνει τον κεφαλικό δείκτη στον Ευρωπαϊκό χώρο και τις γύρω περιοχές. Αποτυπώνεται η επικράτηση της βραχυκεφαλίας σε όλον τον Ευρωπαϊκό χώρο, πλην Ιβηρικής χερσονήσου, Βρετανίας, Σκανδιναβίας, Ισλανδία και κάποιων Βαλτικών χωρών. Η βραχυκεφαλία ξεκινά από τα βάθη της Ρωσίας και σταματά στην Ισπανία.

Το αποτέλεσμα είναι ότι μέχρι σήμερα η κατανομή αυτή έχει μείνει σχεδόν απαράλλακτη από τα προϊστορικά χρόνια, καθώς οι σημερινές φυλές βρίσκονταν ήδη στη θέση τους από όταν έχουμε τις πρώτες γραπτές ιστορικές περιγραφές. Οι βραχυκέφαλοι Αλπικοί-Βαλτικοί της Ευρώπης συνεισφέρουν δραματικά στην μαλθακότητα και στην έλλειψη δυναμισμού και μαχητικότητας.

12 σχόλια:

  1. Οχι και μαλθακοί οι Βαλτικοί... Οι Βαλτικοί θεωρώ ότι είναι ο πιο σκληραγωγημένος φυλετικός τύπος.
    Στην Αλπικοδιναρικομεσογειακή Ελλάδα μας έχουν ξεσκίσει τόσα χρόνια με τους φόρους και το μόνο που κάναμε είναι ότι μαζευτήκαν κάμποσοι καμένοι και νόμιζαν ότι θα ανατρέψουν το καθεστώς τρώγοντας σουβλάκια στο Σύνταγμα. Από την άλλη στην Βαλτική Ουκρανία δεν κατέβηκαν με σουβλάκια αλλά με καλάσνικοφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Σβηστηκε το σχολιο μου και το ξαναγραφω)
    Δεν συμφωνω με τα περι μαλθακοτητας και ελλειψης δυναμισμου. Οπως παρατηρουμε, στις χωρες οπου η Αλπικη φυλη επικρατεισε και επικρατει( Ελβετια, Αυστρια, Βορεια Ιταλια , Γαλλια και Νοτια Γερμανια) υπαρχει πολυ μεγαλη αναπτυξη σε ολους τους τομεις. Οσο για τους Βαλτικους τα ειδαμε στο Κιεβο, τα βλεπουμε και στην Κριμαια. Βιαιες διαδηλωσεις και επιθετικη πολιτικη, οχι σαν τις ειρινικες πορειες και την αμυντικη μαζοχιστικη πολιτικη που εχουμε στην Ελλαδα και δεν οδηγουν πουθενα....

    ΓΕΝΙΚΑ, η ιστορια απεδειξε ακριβως το αντιθετο. Στις βραχυκεφαλες χωρες( Ασιατικες στην πλειοψηφια) υπαρχει φοβερη αναπτυξη, πειθαρχεια και ηθικη. Αντιθετα στις δολιχικεφαλες χωρες ( Αφρικανικη Ηπειρος και Μεση Ανατολη), κυριαρχει το χαος και ο οπισθοδρομισμος...!


    ~Απο εναν Μεσοκεφαλο Ηπειρωτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε Αυστρία και Βόρεια Ιταλία υπάρχουν και πάρα πολλοί Διναρικοί όπως επίσης και πάρα πολλοί Νορδικοί και Μεσογειακοί στην Γαλλία. Οι Αλπικοί έβγαλαν πάρα πολλές αξιόλογες προσωπικότητες αλλά είναι δυστυχώς στην πλειοψηφία τους μαζάνθρωποι.

      Διαγραφή
    2. ΜΡΑΒΟ ΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ!! ΠΟΥ ΤΟ ΞΑΝΑΕΓΡΑΨΕΣ!! ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ!! ΜΗΝ ΣΒΗΝΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΣΟΥ!!! ΔΕΝ ΤΙΜΑΕΙ ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΟΥ!! ΑΣΕ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ...ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΔΟΛΙΧΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΩΣ ΤΟΝ "ΕΚΛΕΚΤΟ ΛΑΟ"....ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟΙ-ΜΕΣΟΚΕΦΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ...ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ....

      Διαγραφή
    3. Γιατί πρέπει σώνει και καλά για την ανάπτυξη των κατά πλειοψηφία αλπικών χωρών να πρέπει να ευθύνονται οι μη αλπικές μειοψηφίες;
      Έλεος πια με αυτή την υποτίμηση των Αλπικών.
      Οι μεγαλύτεροι φιλόσοφοι στην Ελληνική Ιστορία (Σωκράτης και Πλάτων) ήταν Αλπικοί. Η Αναγέννηση έγινε σε περιοχές με Αλπική πλειοψηφία και βέβαια ο πλέον πρωτοπόρος ηγέτης του 20ου αιώνα, ο Μουσολίνι, ήταν Απλικός.

      Διαγραφή
    4. Επίσης να προσθέσω ότι ένα πολύ καλό παράδειγμα Αλπικού Ηγέτη είναι ο Μέγας Ναπολέων.

      http://4.bp.blogspot.com/-DQpFuDr2NdM/UXrHXLeJ_xI/AAAAAAAAA-k/CIEtzCS_6bc/s1600/napoleon-bonaparte.jpg

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/31/Napoleon_I_of_France_by_Andrea_Appiani.jpg

      http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/50/Jacques-Louis_David_-_The_Emperor_Napoleon_in_His_Study_at_the_Tuileries_-_Google_Art_Project.jpg

      Διαγραφή
    5. Τον Ναπολέοντα πολλοί προσπάθησαν να τον θεωρήσουν "δικό" τους. Άσχετα από αυτό, ο Ναπολέων ήταν Μεσογειακός, κάτι που ταιριάζει με τα ψυχικά του γνωρίσματα, τις πιο πολλές απεικονίσεις, αλλά κυρίως από το ότι ήταν Κορσικανός, όπου ο κεφαλικός δείκτης είναι από τους χαμηλότερους στην Ευρώπη με τεράστια πλειοψηφία Μεσογειακών. Ο Ναπολέων δηλαδή είναι ένας τυπικός Κορσικανός.

      Ο Μουσολίνι ήταν βραχυκέφαλος Μεσογειακός-Αλπικός. Μάλιστα έχει πάρει από τη Μεσογειακή μητέρα του και τον Αλπικό πατέρα του, ομοιάζοντας εντυπωσιακά στην πρώτη.

      Όσο για τους Πλάτων και Σωκράτη, ο Νίτσε τα έγραψε πολύ καλά αποθεώνοντας τους Προσωκρατικούς φυσικούς φιλοσόφους και κατηγόρώντας τους Σωκρατικούς και μεταγενέστερους για ηθικολογία. Το θέμα είναι τεράστιο και ξεφεύγει εκτός πλαισίων ανθρωπολογίας. Βέβαια σε κάθε περίπτωση, οι γνωστοί αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι απέχουν πολύ από τους διάφορους αμπελοφιλόσφους της εποχής μας.

      Οι Αλπικοί παρότι κυριαρχούν στην Ευρώπη, έχουν προσφέρει δυσανάλογα λίγα στον πολιτισμό της. Πάντως να έχουμε κατά νου ότι υπάρχουν πολύ πιο σημαντικά πράγματα από την υλιστική θεώρηση της "ανάπτυξης" και η οποία μόνο περιθωριακά θα αναφερθεί ποτέ στα βιβλία της ιστορίας.

      Διαγραφή
    6. Ο Ναπολέων ακόμα και αν δεν είναι πλήρως αλπικός έχει φανερή αλπική επιρροή καθώς είναι ευρυπρόσωπος.

      Για τον Μουσολίνι τώρα ο Χίτλερ τον θεωρούσε έναν τυπικό αλπικό.

      They know that Benito Mussolini is constructing a colossal empire which will put the Roman Empire in the shade. We shall put up ... for his victories. Mussolini is a typical representative of our Alpine race...

      —Adolf Hitler, 1931

      Το ότι η μάνα του ήταν Μεσογειακή δεν τον κάνει λιγότερο αλπικό. Και εμένα ο πατέρας μου είναι μεσογειακός-διναρικός και η μάνα μου αλπική αλλά εγώ είμαι αλπικός-διναρικός

      Διαγραφή
    7. οι καυκασιοι αρμενοειδεις,οι μπασταρδοι νεγροσημιτες και οι δραβιδοειδεις τσαντιρογυφτες γουσταρουν τα ποτα,τα τσιγαρα,τα χασισια,τους μπαφους,τους ναργιλεδες,τα σκυλαδικα και τους τεκεδες21 Μαρτίου 2014 στις 6:34 μ.μ.

      Οντως ετσι ειναι ο Ναπολεων αν και κατα βασιν Μεσογειακος εχει εντονη Αλπικοτητα που φαινεται βεβαιως απο το ευρυ και αρκετα στρογγυλοπο του προσωπο ενω και ο Μουσολινι ειναι αυτος τυπικος Αλπικος περαν πασης αμφιβολιας.

      Διαγραφή
  3. Η αναφορά γίνεται στους Ευρωπαίους βραχυκέφαλους Αλπικούς-Βαλτικούς. Υπάρχουν βραχυκέφαλοι με τελείως διαφορετικά ψυχικά γνωρίσματα σε άλλα μέρη του πλανήτη, όπως και δολιχοκέφαλοι π.χ. νέγροι, αβορίγινες, νεγρίτες, που είναι τελείως διαφορετικοί από τους Ευρωπαίους δολιχοκέφαλους. Η Ελλάδα, όπως δείχνει ο χάρτης, είναι βραχυκέφαλη.

    Ο σχολιασμός του χάρτη δημιουργεί το ενδιαφέρον, καθώς όποιος δει γύρω του τους άφθονους και στην Ελλάδα Αλπικούς, θα διαπιστώσει σύντομα τα ψυχικά τους γνωρίσματα. Παντού υπάρχουν εξαιρέσεις, μέσα στα όρια της φυσικής μεταβλητότητας και έχουνε δώσει ιστορικές μορφές. Αλλά είναι γεγονός ότι στους Αλπικούς εν γένει απουσιάζει ο δυναμισμός και η ενέργεια. Από την άλλη είναι ικανοί στη μάθηση και στη διατήρηση του πολιτισμού, γι' αυτό και απαρτίζουν ευημερούσες κοινωνίες, αλλά σπανίως κάτι εξεζητημένο.

    Αναρωτιέμαι γιατί λέει ότι το σχόλιο διαγράφηκε. Δεν έγινε κάτι τέτοιο, αφού δεν περιέχει κάτι υβριστικό ή προκλητικό.

    Οι Βαλτικοί είναι λίγο πιο δραστήριοι από τους Αλπικούς. Κακώς απομονώνετε τα γεγονότα του σιωνιστοκίνητου πραξικοπήματος με ψευτοπατριωτικό μανδύα στην Ουκρανία. Λίγοι κάνουν τα πραξικοπήματα κάθε φορά και συνήθως οι πιο μάχιμοι. Και πάλι όμως η Ουκρανία είναι μια χώρα με πολλούς Κρομανοειδείς και άλλους δολιχοκέφαλους, όπως οι τοπικοί Μεσογειακοί ή καλύτερα γνωστοί ως Pontid. Δηλαδή, δεν είναι σε καμία περίπτωση Βαλτική φυλετικά χώρα. Μάλιστα η Ουκρανία αποτέλεσε μία από τις σημαντικότερες εστίες αντίστασης στους μπολσεβίκους, ακόμα και μετά την επικράτησή τους, γι' αυτό και ο "πατερούλης" του καταδίκασε στην πείνα τo 1932-33. Μάλιστα αργότερα καλοδέχτηκαν τους Γερμανούς και πολέμησαν μαζί τους.

    Η σκληραγώγηση των Βαλτικών λαών είναι πραγματικότητα, αλλά αυτό μάλλον θα αλλάξει όταν οι δυτικοί τους κάνουν πιο "προοδευτικούς", δηλαδή μαλθακούς καταναλωτικούς μαζανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Διαχειριστά οι περιοχές όπου ξέσπασε η Επανάσταση στην Ουκρανία είναι κυρίως οι βαλτικές περιοχές. Η περιοχή γύρω από το Λβιλ μάλιστα είναι η περιοχή με την μεγαλύτερη υποστήριξη στον Pravyi Sektor και στο Svoboda.

    Πάντως αν ψάχνεται για σιωνιστοκίνητα καθεστώτα αυτά βρίσκονται στην ιμπεριαλιστική Ρωσία του Πούτιν. Βλέπω πολλούς Εθνικιστές να έχουν ένα θαυμασμό για τον Πούτιν παραβλέποντας τις συναντήσεις που είχε κατά καιρούς με τους ραβίνους και τα πλάνα του φορώντας το "εβραικό σκουφάκι"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.