Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Έρευνα για την αποδοχή της Θεωρίας της Εξέλιξης

Ερευνήθηκε η αποδοχή της θεωρίας της εξέλιξης στις χώρες κυρίως της Ευρώπης.

Το ερώτημα ήταν "Human beings as we know them developed from earlier species of animals?"
Η απαντήσεις δίνονται στο εξής γράφημα:


πηγή: Miller, J.D., Scott, E.C., & Okamoto, S. (2006). Public acceptance of evolution. Science, 313(5788), 765-766. DOI: 10.1126/science.1126746

Από το γράφημα φαίνεται ότι η αποδοχή της πραγματικότητας της εξέλιξης και της διαφοροποίησης των ειδών είναι αρκετά μεγάλη στην Ευρώπη. Στις περισσότερες χώρες το ποσοστό βεβαιότητας υπερβαίνει το 60%, γεγονός ενθαρρυντικό, ενάντια στην αμάθεια και την πνευματική παρακμή. Η Ελλάδα κατατάσσεται χαμηλά, με μόνο τους μισούς περίπου να είναι βέβαιοι.

9 σχόλια:

  1. Εγώ θέλω να αναφερθεί μία μεγάλη προσωπικότητα της Ευρωπαϊκής ιστοριίας που να ήταν Ισλανδός(ή έστω καθαρός Νορδικός με ανθρωπολογικούς όρους) από αυτήν την ονειρική χώρα του κάθε ''φυλετιστού'' ή μάλλον ορθότερα κάθε ''Νορδικιστού''! Ή μάλλον καλύτερα να αναφέρουμε ότι σημασία έχει και ο τρόπος αντίληψης της εξελικτικής θεωρίας από της χώρες που αναφέρονται παραπάνω! Οι κατεξοχήν ''Νορδικές'' χώρες αν ενστερνίζονται την εξελικτική θεωρία και την δέχονται όπως
    δέχονται την ''πολιτική ορθότητα'' τότε νομίζω πως κοιτάμε το δάχτυλο και όχι τον Ήλιο, διότι πιθανότατα θα έχουνε δική τους ερμηνεία για την Δαρβινική θεωρία η οποία σίγουρα θα ξεκινάει με την φράση όλοι είναι ίσοι και απλώς διαφέρουν στο χρώμα και ούτω καθεξής ισοπεδώνοντας τα πάντα μέσω της ''νόθης'' δικής τους έκδοσης της Δαρβινικής θεωρίας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν αναφερθηκα σε καμμια σκανδιναυικη χωρα,αναφερθηκα στην Ισλανδια το ονειρο καθε φυλετιστη και ανθρωπολογου και οχι Νορδικιστη καθοτι,επαναλαμβανω για οσους δεν το καταλαβαν,ειναι η χωρα με τον πλεον καθαροαιμο πληθυσμο παγκοσμιως.Τωρα ειναι λιγο δυσκολο μαθηματικα να βγουν πολλες ιστορικες προσωπικοτητες απο την Ισλανδια,αφου ο πληθυσμος της ειναι μολις 340.000 ψυχες και επισης ειναι και εντελως απομονωμενη απο τον υπολοιπο κοσμο(εξ'ου και η μοναδικη καθαροτητα της).

      Διαγραφή
  2. Κοιτάξτε , μην πανηγυρίζετε για τις σκανδιναυικές χώρες, διότι σ ατές τις χώρες ο πληθυσμός (που φαίνεται να αποδεχεται την εξελικτικη θεωρία) αποδεχεται επίσης ,την πολιτική ορθότητα κ τους μεικτούς γάμους , σε μεγαλα ποσοστα!Απο την άλλη στην συντηρητική Ελλάδα κ άλλες χώρες στις οποίες η θρησκεία εχει ακόμα σημαντική επιρροή,ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.Οι Γυναικες μας που ,μεγαλωσαν με την θρησκοληψια των γιαγιαδων, δεν θεωρούν τον βιασμό , διαφορετική σεξουαλική εκφραση και εξακολουθουν να παντρέυονται Ελληνες παρ ολη την πλύση εγκεφάλου απο τα τσοντοκάναλα.Κι αυτό ηταν μονο ενα πολυ μικρό παράδειγμα.Γι αυτο μην πανηγυρίζετε για τους Σκανδιναυους ειναι αυτη τη τη στιγμη ο πιο εκφυλισμένος πληθυσμός της Ευρώπης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός. Σουηδή βουλευτής έφτασε στο σημείο να πει ότι για τους βιασμούς στην χώρα της φταίνε γενικώς οι άντρες και όχι οι μετανάστες, γι' αυτό θα πρέπει να απελαθούν οι άντρες από την Σουηδία.
      http://redskywarning.blogspot.gr/2014/01/blog-post_9.html

      Διαγραφή
    2. Και άλλο ένα.
      http://redskywarning.blogspot.gr/2014/03/video.html

      Διαγραφή
    3. Ἰσχύει πράγματι ἡ διασύνδεσι θρησκευτικοῦ συντηρητισμοῦ καὶ ἀντιστάσεως στὸν νεοταξικὸ ἐκφυλισμό. Ὀ Χριστιανισμὸς λειτουργεῖ, ὅπως τὰ ἀντιβιοτικά: ῥίχνει μὲν τὴν ἄμυνα τοῦ ὀργανισμοῦ (σκοταδισμός, δεισιδαιμονία, ἀνορθολογισμός), ἀλλὰ σκοτώνει παραλλήλως τὰ βακτήρια (νεοταξική, πολυπολιτισμικὴ πανοῦκλα). Ἐμεῖς πρέπει ἀπλῶς νὰ ἀντικαταστήσουμε τὸ δηλητηριῶδες φάρμακο τοῦ χριστιανισμοῦ μὲ τὸν ἐθνικοσοσιαλισμὸ, γιὰ νὰ καταστήσουμε τὸ ἔθνος μας εὔρωστο καὶ ἀκμαῖο.

      Διαγραφή
    4. Ειδηση:"""γυναικα"""αστυνομικος εκανε εγχειρηση αλλαγης φυλου και εγινε..."""αντρας""".Ναι,αυτο εγινε στο ελλαδισταν!
      Επιτελους """εκπολιτιστικαμε""" και εμεις γιναμε σουηδια!
      Αυτο θα πει """προοδος"""!
      Μιλησε κανεις για εκφυλισμενους πληθυσμους;

      Διαγραφή
  3. To να αμφισβητεις την κατεστημενη αληθεια,ειναι δειγμα πνευματικης υγείας.Οι Σκανδιναβοι ειναι οι μεγαλυτεροι ευνουχοι του πλανητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ακριβως ειπα και εγω,οτι γινομαστε με γοργους ρυθμους σαν αυτους(ειμαι ο απο πανω και ο """Ισλανδος""").

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.