Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Φυλή και μαζικότητα

Η σύγχρονη εποχή αποτελεί μια εποχή μαζικότητας. Η ανθρώπινη μάζα είναι πανταχού παρούσα, είτε ως καταναλωτής, είτε ως μαζική κουλτούρα, είτε στα μέσα μεταφοράς, είτε στην πολιτική συμμετοχή σε εκλογές ή δημοψηφίσματα. Στις μέρες μας η μάζα θεωρείται κριτήριο αποτίμησης της επιτυχίας σε κάθε τομέα, είτε καλλιτεχνικό, είτε εμπορικό, είτε πολιτικό. Η μαζικότητα ωστόσο έχει και επιπτώσεις σε βιολογικό επίπεδο, που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κάποιος που κοιτάζει επιφανειακά. Θα εξετάσουμε τις φυλετικές επιπτώσεις που έχει η μαζικότητα και τι επίδραση έχουν στο κοινωνικό γίγνεσθαι.

Ας δούμε κάποιες εκφάνσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Η μαζική οικοδόμηση στα αστικά κέντρα, με πολυκατοικίες, συνεχή δόμηση και ελάχιστους κοινόχρηστους χώρους, δημιουργεί ένα περιβάλλον...
στο οποίο εντάσσεται μια μάζα ανθρώπων που εκ φύσεως έχουν δουλικές τάσεις, χωρίς ισχυρό χαρακτήρα και βούληση, αλλά με προσαρμοστικότητα. Ποιο είδος ανθρώπου είναι αυτό που δέχεται να ζει σε ένα κουτί, χωρίς αυλή και επαφή με την φύση, με θόρυβο και αντικρίζοντας μπετά σε κάθε κατεύθυνση; Η αποδοχή του να ζεις μια ολόκληρη ζωή σε μια τέτοια κατάσταση, αποτελεί δείγμα ανίσχυρου χαρακτήρα. Άνθρωποι με ικανότητες και ισχυρό χαρακτήρα δεν θα αποδέχονταν ποτέ μια τέτοια κατάσταση μακροπρόθεσμα. Και πράγματι, στις μεγάλες πόλεις βλέπουμε τους οικονομικά επιτυχημένους να προσπαθούν με κάθε τρόπο να πάνε να ζήσουν σε προάστια, σε μονοκατοικίες με αυλή, αυτονομία και ησυχία. Μακριά από την μαζικότητα, εκεί που μπορούν να διαμορφωθούν αυτόνομοι χαρακτήρες.

Στα αστικά κέντρα, λοιπόν, υπάρχει η υποδομή για να συγκεντρώνεται πλήθος ανθρώπων με ανίσχυρο χαρακτήρα. Από φυλετικής απόψεως, οι άνθρωποι αυτοί ανήκουν σε κάθε χώρα σε εκείνους τους φυλετικούς τύπους που την κατοικούν, που έχουν τον λιγότερο ισχυρό χαρακτήρα και φιλοδοξίες. Οι αριθμοί τους αυξάνονται όσο αυξάνονται οι μεγαλουπόλεις, με αποτέλεσμα να αυξάνεται το ανθρώπινο δυναμικό με εκ φύσεως δουλικό χαρακτήρα.

Τα μέσα μαζικής μεταφοράς αποτελούν ένα ακόμη παράδειγμα μαζικότητας. Εκεί θα βρείτε άτομα τα οποία δεν έχουν την ικανότητα ή την διάθεση να αποκτήσουν και να κινήσουν το δικό τους όχημα, ώστε να αποκτήσουν ανεξαρτησία στη μετακίνηση. Είναι άτομα με ανίσχυρο χαρακτήρα ή περιορισμένων ικανοτήτων. Επίσης, η ασφυκτική κατάσταση, με συνωστισμό, κακοσμία και παραβατικότητα, οδηγεί τους ανθρώπους με χαρακτήρα να αποφεύγουν με κάθε τρόπο τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ακόμα και αν τους κοστίζει περισσότερο. Αρκεί να δείτε μια εικόνα από τους ενήλικες που μπαίνουν σε λεωφορεία. Θα διαπιστώσετε ότι ανήκουν σε φυσιογνωμίες που δύσκολα έχουν κάτι ευγενές πάνω τους. Αν λάβετε φυλετικό δείγμα από λεωφορεία, θα δείτε ότι έχει μεγάλη διαφορά με την πραγματική φυλετική σύνθεση της χώρας. Για παράδειγμα, στην Ελλάδα δεν θα δείτε σχεδόν ποτέ Μεσογειακό άνω των 25 ετών σε λεωφορείο. Κοιτάζοντας φυσιογνωμίες στο μετρό, θα δείτε περισσότερους Αλπικούς από τον μέσο όρο της κοινωνίας. Διαπιστώνουμε δηλαδή ότι τα μέσα μαζικής μεταφοράς βοηθούν την εξάπλωση των φυλετικών τύπων με ανίσχυρο χαρακτήρα.

Οι σύγχρονες συνθήκες εργασίας, με μια καθημερινότητα ρουτίνας και με διαρκώς αυξανόμενες ώρες εργασίας, δημιουργούν ένα περιβάλλον όπου ωφελείται ο τύπος ανθρώπου με δουλικό χαρακτήρα. Αυτός που μπορεί να κάθεται κολλημένος σε μια καρέκλα για αναρίθμητες ώρες, που μπορεί να κάνει επαναλαμβανόμενα την ίδια δουλειά κάθε μέρα επί δεκαετίες, που η καθημερινότητά του θα είναι πανομοιότυπη όλες τις εργάσιμες μέρες της ζωής του, κτλ. Είναι μία κατάσταση που αρμόζει σε δούλους, όπως θα έλεγε ο Νίτσε. Ένας Αλπικός, Βαλτικός, Αρμενοειδής, εύκολα προσαρμόζεται σε μια τέτοια ρουτίνα. Μια τέτοια γκρίζα κατάσταση, ωστόσο είναι φυσιολογικό να ενοχλεί εκείνους που έχουν ανήσυχο και δραστήριο χαρακτήρα. Στην Ελλάδα, βλέπουμε συχνά άτομα με ισχυρό και ανήσυχο χαρακτήρα να προσπαθούν να φύγουν στο εξωτερικό, όπου τουλάχιστον θα απολαμβάνουν καλύτερες συνθήκες εργασίες, με λιγότερες ώρες εργασίας, περισσότερες άδειες και καλύτερες παροχές.

Το ζήτημα της σύγχρονης κοινωνίας σε σχέση με τον φυλετικό παράγοντα απασχόλησε τους ανθρωπολόγους. Ο Gustav Retzius, παρατηρώντας τη σύγχρονη μαζικότητα, με τις συνθήκες εργασίας και κατοικίας στις μεγάλες πόλεις, διαπίστωνε ότι ωφελεί την εξάπλωση των Αλπικών στην Ευρώπη. Προσαρμόζονται πιο εύκολα στην ρουτίνα της καθημερινής εργασίας και της περιορισμένης ζωής στην πόλη. Η επανάληψη δεν τους κουράζει, η οποία αντιθέτως ενοχλεί τους Νορδικούς και τους Μεσογειακούς. Η γκρίζα ζωή στις πόλεις είναι ανεκτή για τους Αλπικούς/Βαλτικούς, πιθανόν και για τους Αρμενοειδείς. Οι Νορδικοί και οι Μεσογειακοί, ενώ θέλουν να βρίσκονται κοντά στα αστικά κέντρα για να αξιοποιήσουν τις ικανότητές τους, δεν ανέχονται καταστάσεις μιζέριας και προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης.

Διάφορες απόψεις έχουν διατυπωθεί περί μαζικότητας. Υπάρχουν εθνικιστές που επιζητούν μαζικότητα, γιατί ισχυροποιεί την οικονομία και τον στρατό. Θα πρέπει όμως να προσέχουμε προς τα που καταλήγει η μαζικότητα από φυλετικής σκοπιάς. Αν συνοδεύεται από μεγαλουπόλεις και επέκταση των μέσων μαζικής μεταφοράς και της μαζικής κουλτούρας, τα αποτελέσματα θα είναι απλώς μεγαλύτεροι αριθμοί, αλλά όχι ποιοτικότερη κοινωνία, φυλετικά ευγενέστερη και με υψηλότερο πνεύμα. Αυτή ακριβώς ήταν η αντίθεση του Έβολα στην μαζικότητα. Έβλεπε ότι κάθε τι μαζικό αφαιρεί από το πνεύμα, την ελεύθερη ενατένιση και το χτίσιμο χαρακτήρα. Η ανθρώπινη προσωπικότητα δομείται αυτόνομα, μακριά από μαζικές διεργασίες. Και είναι σε συγκεκριμένα πλαίσια ο ανθρώπινος τύπος που έχει ισχυρό χαρακτήρα και μπορεί να αψηφά τη μάζα.

Συμπερασματικά, η μαζικότητα βοηθά στην επέκταση των στοιχείων του πληθυσμού με εκ φύσεως δουλικό χαρακτήρα. Οι μεγαλουπόλεις, τα μέσα μαζικής μεταφοράς, η ρουτίνα στη μαζική εργασία, αποτελούν στοιχεία της σύγχρονης μαζικότητας, που από φυλετικής σκοπιάς βοηθούν στο να αντικατασταθεί το ευγενές ανθρώπινο δυναμικό που έχει ανησυχίες και φιλοδοξίες, από το πιο προσαρμοστικό, με υποτακτικό και ανίσχυρο χαρακτήρα ανθρώπινο δυναμικό. Για να αντιστραφεί αυτό, χρειάζονται δομικές αλλαγές στη μορφή των πόλεων, στις συνθήκες εργασίας και στα ιδανικά της κοινωνίας.

23 σχόλια:

  1. Γεια σας μαγκες και πάλη. Κυριε διαχειριστα: πως θα εκανε ένας σοβαρός ηγετης την κοινωνια για να ταιριάξει καλλίτερα στους μεσογειακους, και αμα θελεις και τους νορδικός, προς οφελος της κοινωνιας πρωτίστως και προς τους ιδιους δευτερευων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα.Οι κοινωνίες αναγκαστικά θα δομούνταν από τους ίδιους τους Νορδικούς ή τους Μεσογειακούς (εφόσον θα αποτελούσαν σημαντικό ποσοστό),σύμφωνα με τα ψυχικά γνωρίσματα τους.Η πορεία των πραγμάτων δηλαδή, θα ήταν προκαθορισμένη.Σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα,η κάθε κοινωνία θα ήταν καθρέφτης της ψυχής του κυρίαρχου (ποιοτικά και ποσοτικά), φυλετικού τύπου.

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ.Ο ηγέτης δηλαδή, αυτό που θα έπρεπε να κάνει αρχικά, είναι να εφαρμόσει ευγονική, για την αύξηση του ικανότερου φυλετικού τύπου,και από εκεί και πέρα όλα θα έπαιρναν τον δρόμο τους,με τον εκάστοτε ηγέτη ως επιβλέποντα και διαχειριστή μιας κατάστασης.
      Κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα και με τις ελάχιστες γνώσεις που διαθέτω στα φυλετικά ζητήματα.

      Διαγραφή
  2. Τον μεσογειακο τον βλεπω συχνα στα λεωφωρεια,ως σερβιτορο,ως υπαλληλο σε μαγαζια,φουρναρικα η περιπτεραδες εκατονταδες φορες στη ζωη μου οι αλπικοι που υποτιμαει ο διαχειριστης τους βλεπεις πολιτικους,δικηγορους,γιατρους.Μεσογειακο πολιτικο μονο αριστεροσυριζαιοκουκουε θα δεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Μεσογειακοί μπορούν να συγκριθούν σε ομορφιά μόνο με τους Νορδικούς.

      https://www.youtube.com/watch?v=YgKadoVrBvo
      http://doczz.net/doc/4837920/thirty-faces-of-mediterranean-race

      Ο λόγος που έχουν πέσει οι Μεσογειακές χώρες της Ευρώπης είναι οι πτώσεις των Αυτοκρατοριών τους κυρίως από τις επιθέσεις Γερμανών/Φράγκων και οι κατακτήσεις από Τούρκους, Μαυριτανούς όπως επίσης η κεντρική Ευρωπαϊκή πλεονεξία και ο Σιωνισμός που κυβερνάει την Ευρώπη, ρίχνοντας στα Τάρταρα τον νότο από την μία και ανεβάζοντας τον βορρά από την άλλη. Όταν ο νότος είχε την αρχαία Ελλάδα, την Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία και την Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία, η κεντρική και βόρεια Ευρώπη βρισκόταν ακόμα στην εποχή των σπηλαίων. Η Ιβηρική χερσόνησος είναι Κρομανοειδής, η Ελλάδα και η Ιταλία κυρίως Αλπικές και κατά δεύτερον Μεσογειακές και οι βόρειο Αφρική δεν είναι καθόλου Μεσογειακή.

      Η κεντρική, η βόρεια Ευρώπη και η βόρεια Αμερική έχει ανέβει λόγο καθοδήγησης και συνεργασίας με αυτούς.

      http://fyletika.blogspot.com/2018/08/blog-post_27.html

      Το νότο τον έχουν ρίξει τα κεφάλια της Ευρώπης και της Αμερικής οι Εβραίοι που συνεργάζονται με κεντρικούς και βόρειους Ευρωπαίους και όχι οι Μεσογειακοί.

      "φτωχεια,αναξιοκρατια,διαφθορα,τεμπελια, μεγαλο διογκωμενο δημοσιο,φοροδιαφυγη,μιζες,λαμογιλικια, πολιτικα σκανδαλα και ενα σωρος αλλα που βαριεμαι να γραφω."

      Όλα αυτά οφείλονται στον Σιωνισμό και όχι στην Μεσογειακή φυλή. Τι αξίζει η Μεσογειακή φυλή το έχει αποδείξει η Ιστορία. Πλήττοντας οι Εβραίοι τις Μεσογειακές χώρες έκαναν το πρώτο βήμα για την παγκόσμια κυριαρχία.

      Διαγραφή
    2. Ο αλπικος προσαρμοζεται σε καθε κοινωνια,ειτε κομμουνιστικη,ειτε συντηριτικη.Δεν θα ξεσηκωθει,παρα μονο οταν υπαρχει μια μεγαλη μαζα ανθρωπων.Ο μεσογειακος απο την αλλη,αν δεν παραγει εργο και συνηθισει στην τεμπελια και στην διασκεδαση,μετατρεπεται σε εναν στειρο ανθρωπο,ο οποιος δεν προσφερει τιποτα.Ωστοσο,εχει καλα ψυχικα γνωρισματα,τα οποια αν ο ιδιος ή κοινωνια τα ενεργοποιησει,θα μπορει να δημιουργησει.

      Διαγραφή
    3. Ναι ναι ο σιωνισμος τα έβαλε με τους μεσογειακους!

      Καλή η ιστορία σού άλλα δεν εχει δράκο!

      Η Ιταλία δεν είναι ίδια παντού βλακακο, μαζι μου θα μιλάς σοβαρά και με στοιχεία. Η Βόρεια Ιταλία είναι βραχυκεφαλη με αλπικους, διναρικους και κάποιους άλλους μεσογειακους τύπου(ατλαντομεσογειακος).Η νοτια Ιταλία είναι δοχιλοκεφαλη και εχει κυρίως Gracile Meds.Η κεντρική λίγο απ όλα.

      Η ιβιρικη χερσόνησος είναι ατλαντομεσογειακη και περιλαμβάνεται στους μεσογειακους και οχι στους κρομανοειδεις όπως θες εσύ να λες. Κρομανοειδεις Καθαρους εχει η Βόρεια Ευρώπη.

      Οσο για την Ελλάδα είναι καθαρά μεσογειακή μεσοκεφαλη-δοχιλοκεφαλη χώρα απλά σε κάποια μέρη κυριαρχεί η βραχυκεφαλια λόγο προσφύγων η κάποιων δινσρικων προς ήπειρο κλπ.Καμμια Ελλάδα δεν είναι αλπικια.Οτι υπάρχει μεγάλο ποσοστό ισχύει.

      Διαγραφή
    4. Λοιπόν ηλίθιε, ο Σιωνισμός για εσένα δεν έχει καταστρέψει την νότιο Ευρώπη και ειδικά την Ελλάδα με την ΕΕ και τα τοκογλυφικά δάνεια, την οικονομική αφαίμαξη και την υποστήριξή παντός τύπου μόνο των κρατών του βορρά και της βορείου Αμερικής. Είναι σαν να μιλάω σε υποκριτή Εβραίο, οπότε δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Πίστευε ότι οι Μεσογειακοί είναι η κατώτεροι φυλή του πλανήτη, κάτω και από τους εξελιγμένους Κινέζους. Εγώ σου εξηγώ τι συμβαίνει και εσύ μου αραδιάζεις τις αντι-μεσογειακές σου αρλούμπες λόγο του κόμπλεξ που έχεις με τους Μεσογειακούς!

      Διαγραφή
    5. Ιταλία

      Although the Mediterranean race is strongly represented in it, Italy belongs only partially to the Mediterranean world, for much of it is more typically Alpine racial territory

      In other words, the southern Italians are a blend for the most pat of Alpines and small Mediterraneans

      https://www.theapricity.com/snpa/chapter-XII7.htm

      Τυπική Αλπική περιοχή η Ιταλία, μίξη Αλπικών και Μεσογειακών η νότιο Ιταλία.

      http://racialreality.altervista.org/south.html
      http://racialreality.altervista.org/southern.html
      http://racialreality.altervista.org/mafiosi.html

      http://racialreality.altervista.org/italians.html

      The few unaltered Nordics still found in northern Italy and in aristocratic families elsewhere are far outnumbered by Atlanto-Mediterraneans.

      https://www.theapricity.com/snpa/chapter-XII7.htm

      Ατλαντο-Μεσογειακοί οι βόρειοι Ιταλοί Αριστοκράτες με λίγους Νορδικούς.

      Διαγραφή
    6. Ιβηρική χερσόνησος

      Από τα στοιχεία που διαθέτουμε, στην Ιβηρική χερσόνησο κατοικούν Κρομανοειδείς πληθυσμοί,

      με μικρές συνιστώσες από Μεσογειακούς, Αλπικούς και λιγότερο Νορδικούς και Σαχάριους.

      http://fyletika.blogspot.com/2015/09/blog-post_19.html


      Ισπανία

      Από την άλλη, στην Ισπανία οι δολιχοκέφαλοι είναι περίπου το 70% του πληθυσμού και αντιστοιχούν σε Κρομανοειδείς μορφές και σπανιότερα Μεσογειακές ή Σαχάριες.

      http://fyletika.blogspot.com/2015/10/blog-post_21.html

      Στην Ισπανία κατοικούν λεπτοπρόσωπες, λεπτόρρινες Κρομανοειδείς μορφές κατά κύριο λόγο.

      Οι Ισπανοί συχνά χαρακτηρίζονται Μεσογειακοί, αλλά δεν είναι. Έχουν συχνά γωνίες στο πρόσωπο, περιοχή ματιών αρκετά διαφορετική, αθλητικές σωματοδομές, παραπέμποντας στους Κρομανοειδείς.

      Οι περισσότεροι ανθρωπολόγοι βρίσκουν την Ισπανία ως μια αρκετά ομοιογενή φυλετικά χώρα, με πολλούς Κρομανοειδείς, μερικούς Μεσογειακούς και τους υπόλοιπους φυλετικούς τύπους σε μονοψήφια ποσοστά.

      http://fyletika.blogspot.com/2015/05/blog-post_7.html


      Πορτογαλία

      Σχετικά με τη φυλετική σύνθεση της χώρας, ο συγγραφέας κάνει αναφορά στη raca de Atlantes ή raca de Cro-Magnon

      Στη χώρα υπάρχουν και λίγα Μεσογειακά στοιχεία που ήρθαν με τους Ρωμαίους

      Η κυριότερη όμως φυλετική συνιστώσα είναι η καστανή δολιχοκέφαλη Κρομανοειδής.

      http://fyletika.blogspot.com/2017/07/blog-post_22.html

      Ένα πρόβλημα για την εξαγωγή συμπερασμάτων είναι ότι οι Κρομανοειδείς, όπως είναι τυπικά οι Πορτογάλοι, είναι μερικές φορές μεσόρρινοι. Αυτό σημαίνει ότι οι μεσόρρινοι είναι συνήθως Κρομανοειδείς και σπανιότερα μιγάδες.

      http://fyletika.blogspot.com/2016/08/blog-post_15.html

      Η κατανομή του κεφαλικού δείκτη αντιστοιχεί στην γνωστή φυλετική σύνθεση της Πορτογαλίας, με μια συντριπτική πλειοψηφία δολιχοκέφαλων, που ανήκουν σε πολλές Κρομανοειδείς μορφές, κάποιους Μεσογειακούς και λίγους Σαχάριους(-ΚΜ) και μια μειοψηφία βραχυκέφαλων Αλπικών.

      http://fyletika.blogspot.com/2016/02/blog-post_10.html

      Οι Πορτογάλοι γνωρίζουμε ότι είναι κυρίως Κρομανοειδείς, συχνά λεπτοπρόσωποι και λεπτόρρινοι, αν και μια εμφανής μειοψηφία Κρομανοειδών είναι μεσόρρινοι.

      http://fyletika.blogspot.com/2015/07/blog-post_29.html

      Ο κύριος φυλετικός τύπος που κατοικεί στην Πορτογαλία είναι ο Κρομανοειδής ή αλλιώς ονομαζόμενος Ατλαντο-Μεσογειακός, λόγω του ότι τείνει προς Μεσογειακός.

      Συμπερασματικά, στην Πορτογαλία υπάρχουν Κρομανοειδείς σε συντριπτική πλειοψηφία, με κάποιους Μεσογειακούς και με μονοψήφια ποσοστά έπονται Νορδικοί, Σαχάριοι και Αλπικοί.

      http://fyletika.blogspot.com/2015/03/blog-post_21.html

      Διαγραφή
    7. Ελλάδα

      The dimensions given above are for the most part quite variable; a number of distinct types are included, but the metrical character of the group as a whole indicates a blending of Dinarics and Alpines with Atlanto-Mediterraneans

      The Greeks, in short, are a blend of racial types, of which two are most important; the
      Atlanto-Mediterranean and the Alpine. Dinaricisrn here is present, but not all pervading; true Alpines are commoner than complete Dinarics.

      The racial type to which Socrates belonged is today the most important,

      https://www.theapricity.com/snpa/chapter-XII14.htm


      Από τον πίνακα με τις μετρήσεις, προκύπτει ότι ο κεφαλικός δείκτης στην Ελλάδα βρέθηκε 82,5

      Αυτό δείχνει ότι η ηπειρωτική Ελλάδα έχει πλειοψηφία βραχυκέφαλων

      http://fyletika.blogspot.com/2016/03/blog-post_10.html

      Σχεδόν οι μισοί στην Ελλάδα είναι βραχυκέφαλοι, μια σημαντική μειοψηφία δολιχοκέφαλοι, με πολλές μίξεις μεταξύ τους.

      Συνεπώς, οι Αλπικοί κυριαρχούν, με Μεσογειακούς, Διναρικούς, Κρομανοειδείς να έπονται.

      http://fyletika.blogspot.com/2015/02/blog-post_24.html

      Οι σύγχρονοι Έλληνες είναι... πλειοψηφικά βραχυκέφαλοι, ενώ οι δολιχοκέφαλοι-μεσοκέφαλοι έπονται

      http://fyletika.blogspot.com/2015/01/blog-post_2.html

      Οι Διναρο-Αλπικοί έχουν αυξηθεί κατά μεγάλο βαθμό και τείνουν να χαρακτηρίζουν πλέον τους κατοίκους της Ελλάδας. Όσοι μπορούν να διακρίνουν μεταξύ Αλπικών, Κρομανοειδών και Μεσογειακών, κατανοούν ότι οι Μεσογειακοί μειώνονται διαρκώς και μετά βίας ξεπερνούν το 10% των λευκών κατοίκων.

      Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω μεταβολών είναι δραματικό για την Ελλάδα. Η Ελλάδα γίνεται σιγά σιγά μια Διναρο-Αλπική χώρα, δηλαδή πλήρως Βαλκάνια, ενώ το Μεσογειακό στοιχείο εξαφανίζεται μέρα με τη μέρα.

      http://fyletika.blogspot.com/2014/06/blog-post_26.html

      Επίσης, κάνοντας μια εκτίμηση φυλετικής σύνθεσης ανά γεωγραφικό διαμέρισμα, προκύπτει χοντρικά η εξής φυλετική σύνθεση για το σύνολο της Ελλάδας σε ποσοστά:

      Αλπικοί: 40%
      Μεσογειακοί: 20%
      Διναρικοί: 17%

      Οφείλουμε να διευκρινίσουμε ότι οι μίξεις μεταξύ των παραπάνω φυλετικών τύπων είναι πλείστες. Προκύπτει ότι οι Αλπικοί κυριαρχούν, ενώ ο γενικός τύπος του κλασικού Αλπικού-Μεσογειακού πλειοψηφεί

      http://fyletika.blogspot.com/2014/01/blog-post_29.html


      Ποιοι Μεσογειακοί Έλληνες, Ιταλοί και Ίβηρες; Αλπικοί είναι κυρίως σήμερα οι Έλληνες και οι Ιταλοί και Κρομανοειδείς οι Ίβηρες !

      Αν θες να κατηγορήσεις κάποιον για την σημερινή κατάσταση κατηγόρησε τους Αλπικούς και τα παράγωγά τους μαζί με τους νότιους Κρομανοειδείς και άσε ήσυχους τους Μεσογειακούς!

      Διαγραφή
    8. Ρε μουρλό νομίζεις παίρνω στα σοβαρά τα λινκ που στέλνεις τα οποία τα εχει γράψει ο προπαγανδιστής διαχειριστής,διότι εχει κόμπλεξ και είναι άσχετος σε οτι αφορά την ανθρωπολογία.Η Ελλάδα σου αρεσει η οχι είναι μεσοδοχιλοκεφαλη χώρα με περιοχές στις οποίες υπερτερεί η βραχυκεφαλια και εχει να κανει με την είσοδο των προσφύγων και κάποιων διναρικων οπως για παράδειγμα στην Ήπειρο και στην Λακωνία.Μετά η κρήτη εχει κάποιο ποσοστό βραχυκεφαλών αρμενοιδων η anatolid τύπου Μειμαράκη,Πολάκη,Μιτσοτάκη κλπ.

      Η βόρεια Ελλάδα ειναι τίγκα στους ποντίους και στους μικρασιατες και εκτός απο αυτό υπάρχουν και κάποιοι ντόπιοι με σλαβικό background οι οποίοι ανήκουν σε αλπικούς η Gorid κλπ.Αν εξαιρέσει αυτές τις περιοχές που σου γραφω ολοι τα υπόλοιπα τμήματα ειναι μεσοκεφαλα και δοχιλοκεφαλα.Δεν ξέρω που στο διάολο μένεις και βλέπεις βραχυκεφαλους!

      Οσο αφορά αυτα με τους σιωνιστές και τις μαλακιες που γράφεις,αυτα δεν τα χάφτω εγώ.Ο σιωνισμός έχει να κάνει με θέματα οπως η εξωτερική πολιτική και με το κοινωνιολογικό κομμάτι,οχι με την οικονομία.Την οικονομία την εχουν καταβάλει εδώ και χρονια δεν εχουν κάποιο συμφέρον απο το να γονατίσουν το γυφτελλινιστάν σου,που 40 χρονια ψήφισες πασοκονδ και γούσταρες βαθύ δημόσιο και φοροδιαφυγή μαζί με μίζες και λίστες λαγκάρντ.Κανένας σιωνισμός δεν σε έφερε εδώ που είσαι.Ο νότος δεν παράγει,και εκτός αυτού έχει μεγάλη διαφθορά,σκάνδαλα,πολιτικές μίζες,μαφίες κλπ.

      Οι βόρειοι είναι παραγωγικοί,δεν κλέβουν,πληρώνουν φόρους και δεν εχουν δημόσιο με καρανικες και πασοκους δεκαετίας 80 με τέσσερα χιλιάρικα το μήνα.Σοβαρέψου και μάθε οτι αυτα στα γράφει ενας μεσογειακός!Ουτε βραχυκεφαλος είμαι ουτε τίποτα για να μην νομίζεις οτι εχω κόμπλεξ.

      Διαγραφή
    9. Δεν έχει νόημα να μιλάω με ανόητους ή με αυτούς που κάνουν τους ανόητους. Αυτά που γράφει ο διαχειριστής είναι αναλύσεις ανθρωπολογικών μετρήσεων των Ελλήνων και άλλων λαών, όχι δικές του, οπότε έχεις πρόβλημα με τους Ανθρωπολόγους όχι με τον ίδιο. Το μεγαλύτερο μέρος της Ηπειρωτικής Ελλάδος είναι βραχυκέφαλο όπως λένε όλοι οι Ανθρωπολόγοι.

      Αν νομίζεις τώρα ότι όχι μόνο η Ελλάδα άλλα όλα τα κράτη που "χρωστάνε" στις Ευρωπαϊκές τράπεζες και τα υπόλοιπα κράτη που χρωστάνε και αυτοί που πληρώνουν και αυτοί που χατιρικά δεν πληρώνουν, τα χρωστάνε από δική τους λαμογία και μόνο είσαι γελασμένος, οι τράπεζες έχουν τυλίξει τους πάντες για να επωφεληθούν και αυτές οι τράπεζες ανήκουν όλες σε Εβραίους. Σε Εβραίους "χρωστάνε" οι Έλληνες και εσύ λες λαμόγια την μάνα σου, τον πατέρα σου και όλο σου το σόι που πληρώνουν σαν μαλάκες και έχουν πτωχεύσει, αντί να τα βάλεις με τους Εβραίους και τους πολιτικούς που είναι μαριονέτες τους.

      Αν εσύ αισθάνεσαι ο χειρότερος φαινότυπος στην Ευρώπη, μιας και λες ότι είσαι Μεσογειακός, αν αισθάνεσαι αναξιοκράτης, διεφθαρμένος, τεμπέλης και λαμόγιο, γιατί με αυτά λούζεις όλους τους Μεσογειακούς, όπως τους λούζουν τα μέσα μαζικής σιωνιστικής αποχαύνωσης, τότε μπορείς να πας να αυτοκτονήσεις!

      "Οι βόρειοι είναι παραγωγικοί,δεν κλέβουν,πληρώνουν φόρους και δεν εχουν δημόσιο με καρανικες και πασοκους δεκαετίας 80 με τέσσερα χιλιάρικα το μήνα.Σοβαρέψου"

      Στο φανταστικό σου κόσμο κάπως έτσι τα φαντάζεσαι, η πραγματικότητα όμως είναι αυτή:

      οι πιο χρεωμένες χώρες του κόσμου, έχουν τρισεκατομμύρια δολάρια σε εξωτερικό χρέος.

      ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ Εξωτερικό χρέος $18 τρισ.

      ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Εξωτερικό χρέος: $9,83 τρισ.

      ΓΑΛΛΙΑ Εξωτερικό χρέος: $5,75 τρισ.

      ΓΕΡΜΑΝΙΑ Εξωτερικό χρέος: $5,54 τρισ.

      https://www.news247.gr/oikonomia/aytes-einai-oi-pio-chreomenes-chores-toy-kosmoy.6326535.html


      Αλλού τα παραμυθία ότι δήθεν μόνο η Ελλάδα χρωστάει και ότι φταίνε δήθεν οι Μεσογειακοί για αυτό, κουτοπόνηρε Βαλκάνιε.

      Διαγραφή
    10. Πόσο αλήθεια!!! Σωστή παρατήρηση!Έτσι το βλέπω και εγώ...

      Διαγραφή
    11. Δεν θα συνεχισω στα περι ανθρωπολογικα.Πιστευε εσυ οτι η Ελλαδα ειναι βραχυκεφαλη χωρα και ασε εμενα με τα ματια μου που εχω γυρισει ολη σχεδον την Ελλαδα να φανταζομαι αλλα.Σου εγραψα ακριβως που υπαρχει βραχυκεφαλια και εσυ μου λες για τις ανθρωπολογικες μπουρδες που γραφει ο διαχειριστης.Αρα για εσενα και η Κρητη,τα νησια,η Μανη,η Στερεα Ελλαδα ειναι βραχυκεφαλες περιοχες.ΟΚ,δεκτο!

      Κανενας σιωνισμος δεν σου εχει κυρηξει τιποτα,και ουτε οι Εβραιοι ασχολουνται με το μικρο κρατιδιο σου με τα 10εκ.Εισαι απλα μια βραχονησιδα για το ΝΑΤΟ και τους δυτικους.Ισα,ισα αντιθετως και σε χρειαζονται και θελουν να πηγαινει καλα η οικονομια σου.Αλλα εσυ εμαθες με τα πακετα ντελορ τοσα χρονια με τον ακη,τον κωστακη και τον γιωργακη.Δεν εχεις μαθει να παραγεις,δεν εχεις φιλελευθερη οικονομια παρα μονο ιδιωτικη λαμογιλια με διαφθορα τυπου κρατικοδιεταις μιζες,φοροδιαφυγη,λιστα λαγκαρτ κλπ.Η χωρες του ανατολικου μπλοκ τυπου Τσεχια,Σλοβενια,Σλοβακια τα πανε μια χαρα στα οικονομικα τους και κανενας εβραιος η σιωνιστης δεν τους εχει κανει να σέρνονται.Η ιραλνδια,κυπρος,πορτογαλια,ισλανδια πηραν τον μπουλο απο τα μνημονια και πατανε και παλι στα ποδια τους.Το μονο κωλοχανειο εισαι εσυ διοτι εχεις μαθει με δημοσιο και μισθους 3,4 χιλλιαρικα αντι να φτιαξεις βιομηχανια και να ενισχυσεις τον τουρισμο σου που ειναι το κυριο σου οπλο.

      Στο μονο στο οποιο θα ριξουν ευθυνες στους βορειους ειναι το κατοχικο δανειο που πρεπει να επιστρεψουν οι Γερμανοι και το σκανδαλο με την siemens.

      Για το εξωτερικο χρεος που μου στελνεις δεν παιζει κανενα ρολο.Ολες οι μεγαλες οικονομιες χρωστανε αλλα μεσα απο τα εσοδα απο παραγωγες και απο τις βιομηχανιες τους το ξεπληρωνουν.Επισης πες μας που χρωσταει η Αμερικη και που χρωστας εσυ...

      Διαγραφή
    12. Σε αυτόν τον χάρτη με τον κεφαλικό δείκτη των Ελλήνων φαίνεται ποιοι είναι Μεσογειακοί και ποιοι όχι.

      http://fyletika.blogspot.com/2014/01/blog-post_29.html

      Νησιά του Αιγαίου, του Ιονίου, Θεσσαλία και Ανατολική Μακεδονία/Θράκη είναι Μεσογειακές περιοχές και είναι Δολιχοκέφαλες-Μεσοκέφαλες.

      Πελοπόννησος, Δυτική Μακεδονία, Κεντρική Μακεδονία έχουν απλώς Μεσογειακή ανάμειξη και είναι Μεσοκέφαλες-Βραχυκέφαλες.

      Στερεά Ελλάδα και Ήπειρος είναι Bραχυκέφαλες.

      Το μεγαλύτερο μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδος έχει κεφαλικό δείκτη από 82 μέχρι 84 και από 84-85 μέχρι 87.

      Δολιχοκέφαλος: CI < 80
      Μεσοκέφαλος: 80 ? CI ? 82
      Βραχυκέφαλος: CI > 82

      https://fyletika.blogspot.com/2014/05/blog-post_7.html

      Bραχυκέφαλοι-Μεσοκέφαλοι είναι οι περισσότεροι Έλληνες. Καλά λέει ο διαχειριστής "Προκύπτει ότι οι Αλπικοί κυριαρχούν, ενώ ο γενικός τύπος του κλασικού Αλπικού-Μεσογειακού πλειοψηφεί". "Δεν φταίνε βέβαια μόνο αυτοί για την παρακμή της Ελλάδας, απλά αν δεν υπήρχαν αυτοί, η σιωνιστικά επιβαλλόμενη παρακμή θα είχε άλλη μορφή"

      Αν νομίζεις ότι η ανθρωπολογία είναι "μπούρδες", τότε τι δουλειά έχεις σε ένα ανθρωπολογικό blog;

      Διαγραφή
    13. Δεν ασχολούνται με την Ελλάδα, την πιο πλούσια χώρα της Ευρώπης; Δεν θέλουν η Ελλάδα να εκμεταλλευτεί τον φυσικό της πλούτο(πετρέλαια, φυσικό αέριο, ορυκτά κτλ) γιατί τον εποφθαλμιούν οι Εβραίοι που βρίσκονται πίσω από τους Ευρωπαίους, ούτε να παράγει θέλουν για να την έχουν υποχείριο με τα "χρέη", η Ευρώπη και οι πολιτικές τους μαριονέτες στην Ελλάδα.

      Νορβηγοί εμπειρογνώμονες: «Τελικά, είστε πάμπλουτοι! Έχετε πετρέλαιο για 100 χρόνια!»
      http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B2%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CE%B3%CE%BD%CF%8E%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B5%CE%AF%CF%83/

      Οργή: ΖΑΠΛΟΥΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ!!!
      http://www.greatlie.com/index.php/el/anazitiseis/kataggelies/1544-orgi-zaplouti-i-ellada-se-fusiko-aerio-kai-petrelaio

      Τρισεκατομμύρια κρυμμένα στο υπέδαφος της Ελλάδας: Η αστρονομική αξία του ελληνικού ορυκτού πλούτου
      http://www.topontiki.gr/article/218070/trisekatommyria-krymmena-sto-ypedafos-tis-elladas-i-astronomiki-axia-toy-ellinikoy

      Πατάμε πάνω σε... τρισεκατομμύρια - Αμύθητος ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδας
      http://www.alfavita.gr/arthron/epistimi/patame-pano-se-trisekatommyria-amythitos-o-oryktos-ploytos-tis-elladas

      Τι λέμε τώρα, όταν μιλάς για Έλληνες, μιλάς για τους ποιο πλούσιους Ευρωπαίους που τους έχουν τυλίξει στον ιστό των Σιωνιστών.

      Όσο για την Αμερική.

      Το αμερικανικό χρέος σπάει το «φράγμα» των 20 τρισ. δολαρίων
      https://www.liberal.gr/arthro/128400/diethni-themata/2017/to-amerikaniko-chreos-spaei-to-isonfragmasin-ton-20-tris-dolarion.html

      ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ 40 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ;

      Οι τραπεζίτες στους οποίους χρωστάει η ανθρωπότητα είναι γνωστοί σε κύκλους οικονομολόγων και έχουμε δημοσιεύσει τα ονόματα στο παρελθόν. Δείτε τα ξανά:

      Rothschilds of London
      Lazar Brothers of Paris
      Israel Moses Seif of Italy
      Warburg Bros of Hamburg
      Lehman Brothers of New York
      Kuhn Loeb of New York
      Chase Manhattan of New York(Morgan)
      Goldman Sachs of New York

      Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι Διεθνείς Τραπεζίτες; Είναι όλοι τους Εβραίοι στην καταγωγή.

      http://antipliroforisi.blogspot.com/2011/06/40.html


      Μέχρι και οι Ασιάτες όποια ώρα γουστάρουν χρεοκοπούν την καρδιά των "λευκών".

      Η Αμερική χρωστάει 1,15 τρισ. στην Κίνα
      http://www.efsyn.gr/arthro/i-ameriki-hrostaei-115-tris-stin-kina

      Και 1,121 τρισ. δολάρια στην Ιαπωνία
      https://olympia.gr/2012/10/17/%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%89%CF%83%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%83%CF%8C%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81/

      Διαγραφή
  3. Εκτός από Μεσογειακούς το Σύριζα είναι τίγκα στους Διναρικούς, Διναρικούς-Μεσογειακούς και Διναρικούς-Αλπικούς.

    https://www.syriza.gr/page/boyleytes.html


    Σπάνια βλέπεις Διναρικό στοιχείο στους Χρυσαυγίτες.

    https://www.newsbomb.gr/politikh/story/133523/aytoi-einai-oi-21-voyleytes-tis-hrysis-aygis
    http://www.xryshaygh.com/euroekloges

    Οι Διναρικές περιοχές Σερβίας και Αλβανίας μετά τον Β' Παγκόσμιο έγιναν Κομμουνιστικές. Οι Διναρικοί έχουν παράδοση στον Κομμουνισμό.

    https://i.pinimg.com/originals/de/ba/2e/deba2e70686f40a71d0c745c9ced91d7.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε ναι στην χρυση αυγη δεν βλεπεις διναρικους βλεπεις σαχαριους,βερβερικους και κατι μογγολοταταρους τυπου Γερμενη με κεφαλικο δεικτη που ξεπενραει το 150....

      Ο Παστουν απο την Μανη παντως εχει για γυναικα μια βαλτικη σλαβομπαμπουσκα,ετσι να τα λεμε ολα...

      Διαγραφή
    2. Έχετε βρει έναν με Σαχαρική ανάμειξη και άλλον έναν Μογγολοειδή και βγάλατε όλη την Χρυσή Αυγή έτσι. Λες κα δεν υπάρχουν παντού τέτοιοι.

      Διαγραφή
  4. Πώς λέγεται ο συγκεκριμένος φυλετικός τύπος με τα ερυθρά μαλλιά και τα ανοιχτά χαρακτηριστικά προσώπου?

    https://3.bp.blogspot.com/-G9wYhLLwlac/VXmJdHHoBhI/AAAAAAAACRo/DPWPCM89h58/s1600/White%2BChildren.png

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρομανοειδής. Ο Κρομανοειδής εμφανίζει ερυθρά μαλλιά,που στην ουσία είναι απόχρωση του καστανού.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.