Τρίτη 21 Αυγούστου 2018

Ο φυλετικός κατακερματισμός στα αστικά κέντρα των ΗΠΑ

Πατήστε για μεγέθυνση
Η μελέτη των πολυφυλετικών κοινωνιών αποτελεί ένα εγχείρημα με προκλήσεις. Η δυσκολία έγκειται στην αντικειμενική εύρεση και παρουσίαση των μεταβολών που προκύπτουν στην κοινωνία από την συνύπαρξη των διαφορετικών φυλών. Οι ΗΠΑ αποτελούν ένα παράδειγμα πολυφυλετικής κοινωνίας, όπου κατοικούν λευκοί, νέγροι, ασιάτες και Αμερικανοί ιθαγενείς, συνήθως Μεξικανικής καταγωγής. Πώς επηρεάζεται η Αμερικανική κοινωνία από αυτήν την φυλετική πραγματικότητα;

Ο χάρτης του άρθρου δείχνει την κατανομή των φυλών στην ευρύτερη αστική περιοχή του Σικάγο στις ΗΠΑ. Έχει μεγάλη ανάλυση και κάθε τελεία στον χάρτη αντιστοιχεί σε ένα άτομο. Το χρώμα της κάθε τελείας αντιστοιχεί στο πώς αυτοπροσδιορίζεται αυτό το άτομο φυλετικά. Δυνατές επιλογές ήταν: white (ροζ), black (μπλε), asian (πράσινο), hispanic (πορτοκαλί) ή άλλο. Ο χάρτης υπάρχει στο Radical Cartography με δεδομένα που προέρχονται από δημοσίευση σε περιοδικό του Πανεπιστημίου του Yale. Τα στοιχεία είναι του 2010. Η βάση δεδομένων στις περισσότερες τέτοιες μελέτες είναι η απογραφή πληθυσμού στις ΗΠΑ, που γίνεται κάθε δέκα χρόνια. Όπως γράφει και το σχόλιο της ίδιας της σελίδας, όλοι οι κάτοικοι των πόλεων γνωρίζουν ότι οι γειτονιές δεν έχουν εμφανή σύνορα. Όμως οι χάρτες αποκαλύπτουν...
ότι οι γειτονιές έχουν συγκεκριμένα σύνορα που οριοθετούνται από την φυλή ή την κοινωνική τάξη. Ο χάρτης πρακτικά δείχνει τις περιοχές που ζει η κάθε φυλή στο Σικάγο. Υπάρχουν περιοχές που κατοικούν καθαρά λευκοί, κυρίως στα προάστια και στα βόρεια, ενώ υπάρχουν άλλες περιοχές όπου κατοικούν καθαρά μαύροι, άλλες που κατοικούν καθαρά ιθαγενείς (hispanics) και περιοχές όπου κατοικούν ασιάτες. Αν δείτε τον χάρτη σε υψηλή ανάλυση, θα δείτε ότι σποραδικά υπάρχουν ελάχιστοι διαφορετικής φυλής εντός μιας συμπαγούς ζώνης, όμως επ' ουδενί δεν αλλάζει η γενική εικόνα διαχωρισμού. Γίνεται ξεκάθαρο ότι για κάθε φυλή υπάρχουν συγκεκριμένες περιοχές όπου ζει.

Ο χάρτης υποδεικνύει τον κατακερματισμό που δημιουργείται στις πολυφυλετικές κοινωνίες. Στα αστικά κέντρα, η κάθε φυλή τείνει να περιχαρακώνεται σε συγκεκριμένες περιοχές. Φαίνεται ότι κάθε άνθρωπος θέλει να ζει με τους ομόφυλούς του, γιατί με αυτούς μοιράζεται κοινές προτιμήσεις και παρόμοια συμπεριφορά. Παρά τις παραφιλολογίες των αντιφυλετιστών περί "ενσωμάτωσης", η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και σε πλήρη αρμονία με την φυλετική θεώρηση. Λόγω διαφορετικής φυλετικής ψυχοσύνθεσης, η κάθε φυλή έχει τις δικές της συμπεριφορικές τάσεις, που γίνονται εμφανείς σε κάθε κοινωνική έκφανση. Είναι αναμενόμενο τα αστικά κέντρα στις πολυφυλετικές κοινωνίες να γκετοποιούνται, με κάθε φυλή να αποκτά σταδιακά την δική της περιοχή. Η γκετοποίηση είναι συνυφασμένη με την πολυπολιτισμικότητα, και όχι, αυτό δεν οφείλεται σε "προκαταλήψεις", "κατάλοιπα", κτλ κτλ. όπως μας λένε οι καθεστωτικοί, αλλά είναι μια φυσική τάση που ενυπάρχει στην ανθρώπινη φύση. Οι λευκοί θέλουν να ζουν με τους λευκούς, οι μαύροι με τους μαύρους, οι ιθαγενείς με τους ιθαγενείς και οι ασιάτες με τους ασιάτες. Κανένας νόμος δεν μπορεί να τους επιβάλλει να μιχθούν κοινωνικά με αλλόφυλους.

Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται και σε άλλα αστικά κέντρα των ΗΠΑ. Η ίδια ιστοσελίδα παρέχει χάρτες για το San Francisco, την Washington D.C. όπου μάλιστα το 60% είναι νέγροι, το Detroit και η Philadelphia. Σε όλες τις πόλεις υπάρχει σαφής διαχωρισμός μεταξύ των περιοχών που κατοικούν οι λευκοί, οι μαύροι και οι ιθαγενείς. Αντίστοιχη τάση φυλετικού διαχωρισμού αρχίζει να εμφανίζεται και στην Αθήνα, με τα εκατομμύρια αφρο-ασιατών που έχουν αφεθεί να εισέλθουν. Σε όποια περιοχή και να εστιάσουμε, καμία αφομοίωση δεν υπάρχει, ο φυλετικός διαχωρισμός παραμένει όσο ποτέ.

Το συμπέρασμα είναι ότι κάθε άνθρωπος θέλει να ζει με τους ομόφυλούς του. Όταν βρεθεί σε μια πολυφυλετική πόλη, τείνει να επιλέγει γειτονιά με άτομα που του μοιάζουν, όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά πάνω από όλα στην συμπεριφορά. Νοιώθει ασφάλεια και πληρότητα μόνο όταν βλέπει ότι οι άνθρωποι γύρω του έχουν κοινά στοιχεία με τον ίδιο. Συνειδητά ή ασυνείδητα, επιλέγει τον χώρο που θα ζήσει με φυλετικά κριτήρια.

54 σχόλια:

  1. Ποια είναι η γνώμη σας για τις ΗΠΑ με όλη αυτή την κατάσταση πιστεύετε πως θα καταρρεύσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σε νοιάζει για τις ΗΠΑ αφού εμείς δεν υπάρχουμε πλέον;

      Διαγραφή
  2. Οι μαυροι,οι ασιατες και οι hispanics αποτελουν το 39.3% ηπα αν προσθεσουμε τους ιταλους,ελληνες και πορτογαλους(οι οποιοι καταχωρουνται στις ηπα ως λευκοι)τοτε φτανουμε στο 45.3%.Βρετανικα νησια και γερμανικα κρατη στο 46%(κρομανοειδης,αλπικοι,ατλαντοειδης και νορδικοι).οι σλαβοι στις ηπα ειναι το 6%(βαλτικοι,pontid,αλπικοι,διναρικοι και λιγοι νορδικοι).οι γερμανικες ομαδες μειωνονται ταχυτερα απο ολες τις ομαδες οστοσο οι ηπα θα αλλαξουν δομες στο κοινωνικο περιγυρω στα επομενα 50 χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Ελληνες των ΗΠΑ δεν είναι πολλοί.Είναι 2 ή 2,5 εκατομμύρια.Οι Ιταλοί και οι Ισπανοί είναι πολλοί περισσότεροι.

      Το πρόβλημα ωστόσο με τους Ελληνες της Αμερικής είναι οτι κατάγονται ως επι το πλείστον απο την Μικρασία,τον Ποντο και τα νησιά με αποτέλεσμα αρκετοί να έχουν αντολίτικους φαινότυπους.

      Δείτε εδώ "Ελληνες" της Αμερικής:
      https://www.youtube.com/watch?v=qQcRmmkxnuo

      Η ανατολίτικη γυφτιά και η πουστιά σε αυτό το βίντεο μου προξενεί αναγούλα!

      Διαγραφή
    2. Ταγματασφαλίτη, είμαι ο Ανώνυμος 8:02 π.μ. και δεν είμαι ούτε ο 5:10 μ.μ., ούτε ο 5:18 μ.μ., ούτε ο 5:30 μ.μ., ούτε ο 5:34 μ.μ. Αν θέλεις το πιστεύεις. Αυτό που έπαθες είναι ότι έφαγες κράξιμο από όλους. Κλαψ, κλαψ... αποκαλείς τους Μεσογειακούς "υπάνθρωπους", πολύ αστείο να το λέει αυτό ένας Διναρικός(σαν τον Πλεύρη) και μάλιστα ξανθός, τον οποίον οι Έλληνες μόλις βλέπουν αποκαλούν Αλβανό και οι Ελληνίδες μόλις τον δουν φυσικά αλλάζουν πεζοδρόμιο, σιγά να μην πάνε με Αλβανούς που νομίζουν ότι είναι Έλληνες και μάλιστα "αρχαιοελληνικότατοι". Από εκεί προέκυψε το κόμπλεξ με τις Ελληνίδες και τις αποκαλείς Ελλεεινίδες. Και North Pontid να ήσουν, πάλι κανένας ελληνοποιημένος Σλάβος θα ήσουν ή αδερφοξάδερφο Βουλγάρων και Ουκρανών(αυτοί έχουν πολλούς North Pontids). Τώρα το ότι είσαι Ινδοευρωπαίος, δεν χρειάζεται καν να το σχολιάσω μιας και οι Σλάβοι North Pontids Ινδοευρωπαίοι λένε ότι είναι. Μία φορά ο φυλετικό σου τύπος και μάλιστα η ξανθότητα αποτελεί μειονότητα ανάμεσα στους Έλληνες οπότε καλά θα κάνεις α ταυτιστείς με άλλον λαό ή λαούς και να ξεχάσεις τους Έλληνες και την αρχαιοελληνικότητα, άλλωστε όπως βλέπεις οι Μεσογειακοί δεν σε αποδέχονται για Έλληνα αλλά για Σλάβο. Το ότι λες τους Μεσογειακούς εδώ μέσα "τριχωτούς μαυριδερούς μεσανατολίτες" δείχνει το κόμπλεξ που έχεις μαζί τους μιας και οι Έλληνες Μεσογειακοί δεν είναι ούτε μαυριδεροί, ούτε Μεσανατολίτες, ούτε τουρκόγυφτοι, όσο και να σκούζεις σαν απελπισμένος Αλβανός που δεν τον αποδέχονται για Έλληνα οι Έλληνες! Το ότι οι ψηλοί(ή μεσαίου μεγέθους ή ακόμα και κοντοί όπως ήταν ο Μεγας Αλέξανρος, μικρός στο μάτι, μεγάλος σε όλα τα άλλα) αθλητικοί ή γυμνασμένοι καστανομάτηδες λευκοί Μεσογειακοί Έλληνες δεν είναι βαρβαρο-Άριοι, θα πρέπει να το εκλάβουν ως κομπλιμέντο. Ο Μεσογειακός Άνθρωπος φτιάχνει πολιτισμού, ο Νόρδος απλώς τρέχει από πίσω του να του κλέψει καμιά ιδέα. ΟΙ Έλληνες, όλοι οι Έλληνες, και εσύ, δεν είναι υποχείρια των Νορδικών αλλά των Εβραίων που κυβερνάνε και τους Νορδικούς και όλους τους βόρειους Ευρωπαίους και εσένα και εμένα. Αυτοί που κυβερνάνε τον δυτικό κόσμο δεν είναι οι Νόρδοι, είναι οι Εβραίοι, αυτό λένε και οι Εθνικοσοσιαλιστές σε όλη την Ευρώπη και την Αμερική.

      Και για να τελειώνουμε, πήγαινε να αραδιάσεις τις Νορδιστικές μπούρδες σου σε κανένα Νορδιστικό μπλόγκ, καλά σου είπε ο άλλος από πάνω, άλλωστε σε μπλογκ που το διαχειρίζεται ένθερμος Μεντιτερανιστής βρίσκεσαι.

      Διαγραφή
    3. Εν τω μεταξύ, εσύ πλίνθε που βρίζεις τους Διναρικούς,μάθε ότι το αυθεντικό ελληνικό φύλο των Δωριέων ήταν συνδυασμός Διναρικών-Μεσογειακών.Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι παντελώς ηλίθιο να ταυτίζεις τους Διναρικούς που υπάρχουν σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης εδώ και χιλιετίες, και χαρακτήριζαν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό σε αρχαία Ελλάδα και Ρώμη με τους μισητούς αλβανούς που δημιουργήθηκαν σαν έθνος (ανάθεμα την ώρα) πριν λίγες μόλις εκατονταετίες;
      Οι Διναρικοί Κολοκοτρώνης,Νικηταράς κ.α,πολέμησαν τους Τουρκαλβανούς πάνω απ'όλα.
      Διάβασε καμιά μελέτη για τους Δωριείς και το ποσοστό βραχυκεφαλίας που εισήγαγαν στον ελλαδικό χώρο λόγω αυξημένων Διναρικών,μετά την κάθοδο τους και μέχρι τότε τοποθέτησε ένα πώμα στη στοματική σου κοιλότητα.
      Υ.Γ.Τα έγγραφα των SS και οι μελέτες τους τοποθετούν τον Διναρικοί φυλετικό τύπο πολύ ψηλά.Είναι μετά τον Νορδικό και μαζί με τον Φαιλικό σε εμφάνιση και κυρίως ψυχικά γνωρίσματα.
      Νομίζω ότι οι τότε ανθρωπολόγοι των SS,ήταν ανώτεροι από έναν ανελλήνιστο φελλάχο σαν εσένα και τους υπόλοιπους νεοελληναρράδες "εθνικόφρονες", που δεν βλέπουν το πέος τους από τον όγκο της κοιλιάς τους όταν κατουρούν.
      Ρε με τους ηλίθιους που μπλέξαμε που νομίζουν ότι δικαιούνται να έχουν άποψη για θέματα που δεν γνωρίζουν.
      Δεν έχεις διαβάσει ανελλήνιστε αυτό που έγραψε ο Πλάτων:Γνώμη δικαιούνται να έχουν όσοι έχουν γνώση;

      Διαγραφή
    4. Δεν βρίζω τους Διναρικούς, εσύ βρίζεις τους Μεσογειακούς Έλληνες και όχι μόνο. Δεν βρίζω τους Διναρικούς λοιπόν απλώς λέω ότι οι Διναρικοί δεν είναι φυλετικά Έλληνες αλλά ελληνοποιημένα Βαλκανικά στοιχεία. Οι Δωριείς τις Πίνδου με την παραμονή τους στην παραμεθόριο Ελλάδα απέκτησαν Διναρική ανάμιξη, μην ξεχνάς ότι οι Δωριείς αρχικά εμφανίστηκαν στην Φθιώτιδα της Στερεάς Ελλάδας και μετά μετανάστευσαν στην Πίνδο. Ερχόμενοι κάτω στην Πελοπόννησο φέρανε και Διναρικά στοιχεία των Βαλκανίων. Δεν χρειάζεται να ταυτίσω εγώ τους Διναρικούς με τους Διναρικούς Αλβανούς και με τους υπόλοιπους Διναρικούς των Βαλκανίων, από μόνοι τους ταυτίζονται και συνδέονται φυλετικά, άλλωστε ο Διναρικός πυρήνας είναι στα δυτικά Βαλκάνια και οι περισσότεροι Διναρικοί και Διναροειδείς Έλληνες βρίσκονται στην Ήπειρο και Δυτική Μακεδονία, κοντά στην Αλβανία δηλαδή.

      Το που τοποθετούν οι αντι-Μεσογειακοί και αντι-νοτιοευρωπαίοι Ναζιστές τους Μεσογειακούς και που τοποθετούν τους πρώην υπάνθρωπους βάρβαρους Νορδικούς δεν με ενδιαφέρει, ο καθένας τοποθετεί όπου θέλει ότι θέλει και οι Μεντιτερανιστές τοποθετούν πρώτους από όλους τους Μεσογειακούς και στον πάτο τους Νορδικούς, σαν αντιγραφείς των Μεσογειακών που ανέπτυξαν πολιτισμούς. Όσο για τα ψυχικά γνωρίσματα καμία σχέση οι Νορδικοί και οι Φαιλικοί με τους Διναρικούς, μπορείς να διαβάσεις και τα άρθρα που υπάρχουν εδώ στο Φυλετικά. Οι ψευτο-ανθρωπολόγοι των SS και της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας ήταν προπαγανδιστές όχι αντικειμενικοί άρα και πάλι τίποτα το ανώτερο δεν είχαν αλλά κατώτερη συμπεριφορά που ταιριάζει στους πελεκυφόρους βαρβάρους προγόνους τους, άσε που τους έχουν διαψεύσει οι υπόλοιποι Ανθρωπολόγοι. Όσο για το ότι είμαι ανελλήνιστος, από τα νιάτα μου από ηλικία 16-17 χρονών ασχολούμαι με την Ελληνική ιστορία, αρχαιολογία και ανθρωπολογία, οπότε μόνο ανελλήνιστος δεν είμαι, τους υπόλοιπους υβρισμούς στους επιστρέφω.

      Αφού διαφωνείς τέλος πάντων με αυτό το μπλογκ που πρεσβεύει την απόλυτη Ελληνικότητα των Μεσογειακών και όχι των Διναρικών, τι δουλειά έχεις εδώ μέσα;

      Διαγραφή
    5. Και για να παραδεχτούμε και κάποιες αλήθειες. Ορισμένοι Μεσογειακοί και στην Ελλάδα και στην Ιταλία έχουν Οριενταλικά(Ανατολίτικα στοιχεία), είτε Ιρανικά, είτε Αρμενοειδή. Οι περισσότεροι όμως είναι καθαροί Μεσογειακοί.

      Το να αποκαλείτε εσείς οι αντι-Μεσογειακοί όλους τους Μεσογειακούς Σαχάριους, Ανατολίτες, τουρκόσπορους και γύφτους δείχνει εμπάθεια. Τα ίδια μπορεί να πει κάποιος για τους Διναρικούς, ότι έχουν Αρμενοειδή/Διναρικά Ασιατικά στοιχεία όπως οι Αλβανοί και για τους North Pontids, ότι έχουν Μογγολοειδή.

      Διαγραφή
    6. Καταρχάς δεν συκοφαντώ τους Μεσογειακούς.Μάλλον είσαι ανεγκέφαλος,αφού παραδέχομαι ότι οι Δωριείς ήταν Μεσογειακοί-Διναρικοί.Τα υπόλοιπα που γράφεις είναι ασυναρτησίες.Έχουν γίνει αναρτήσεις στο μπλογκ για τους Δωριείς,ξεστραβώσου και διάβασε.
      Τώρα για το ''Ναζιστής'',το ερώτημα είναι τί δουλειά έχεις ΕΣΥ εδώ,σε ένα μπλογκ που ανεβάζει διθυραμβικά άρθρα για τον Χίτλερ και την εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία γενικότερα;
      Ένα μπλογκ που παρουσιάζει ρήσης του Ρόζενμπεργκ,του Τσάμπερλαιν,του Μάντισον Γραντ;
      Ένα μπλογκ που έχει δίπλα συνδέσμους με βιβλία του Γκραντ,του Λαπούζ,του Γκύντερ κτλ;
      Τελικά είσαι τόσο ανόητος;

      Διαγραφή
    7. ''Οι ψευτο-ανθρωπολόγοι των SS και της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας''

      Εντάξει,με αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι είσαι αυτιστικός.Δεν αξίζεις άλλων απαντήσεων.

      Διαγραφή
    8. Ασυναρτησίες είναι; E τότε γιατί δεν μπορείς να τις αντικρούσεις; Όσα δεν φτάνει η αλεπού... και αν δεν βρίζεις εσύ εδώ μέσα τους Μεσογειακούς το κάνουν τόσοι άλλοι.

      O μπλόγκ μπορεί να έχει παραθέσει όλους αυτούς τους Εθνικοσοσιαλιστές και Νορδιστές που αναφέρεις αλλά έχει επισημάνει ότι ο Νορδιμός, ο Ινδοευρωπαϊσμός ή Ινδογερμανισμός και ο αντι-Μεσογειασμός αποτελούν ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Τους Ανθρωπολόγους που αναφέρεις τους παραθέτει για κάποια στοιχεία όχι γιατί υποστηρίζει τις Νορδιστικές απόψεις που είχαν. Επίσης υποστηρίζει την Ελληνικότητα των Μεσογειακών και μόνο, αποκαλώντας συχνά τους Διναρικούς και τους Αλπικούς τσουβαλιασμένους για "Έλληνες", λέγοντας ότι οι πιο πολλοί Αλπικο-Διναρικοί εισήλθαν στην Ελλάδα με τους Σλαβοποιημένους Βαλκάνιους και ότι οι Αλπικοί είναι ελληνοποιημένοι Πελασγοί. Η ερώτηση γιατί είσαι εδώ, αφορούσε την Ελληνικότητα των Μεσογειακών και την μη Ελληνικότητα των Διναρικών που πρεσβεύει το μπλογκ και όχι τον Ναζισμό.

      "Εντάξει,με αυτό αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι είσαι αυτιστικός.Δεν αξίζεις άλλων απαντήσεων."

      Το ότι οι ανθρωπολόγοι Γερμανοί επί εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας είχαν σκοπιμότητες και δεν ήταν αντικειμενικοί και αμερόληπτοι έχει αναλυθεί από διάφορους αντι-Νορδιστές Ανθρωπολόγους(όπως o Giuseppe Sergi, Сarleton S. Coon κτλ) αλλά και από πολλούς αντι-Νορδιστές συγγραφείς. Πάρε για παράδειγμα τον Γερμανό Εθνικοσοσιαλιστή ψευτο-Ανθρωπολόγο Hans F. K. Günther που ταξινόμησε τον Αλπικο-Μεσογειακό Πλάτωνα για Νορδικό, λες και υπάρχουν Νορδικοί Βραχυκέφαλοι...

      Διαγραφή
    9. Καλά ρε πιτσιρίκι,νομίζεις τώρα ότι κάθομαι και διαβάζω όλο το σχόλιο σου.Καταρχάς,το σχόλιο σου για τον Αλπικό-Μεσογειακό Πλάτωνα και την επίτηδες λάθος ταξινόμηση από τον Γκύντερ,την έχω γράψει εγώ πολλάκις σε αυτό το μπλογκ.Επειδή τόση ώρα έψαχνες τσιτάτα να μας παραθέσεις,να σε πληροφορήσω ότι στα σχόλια σε αρκετά άρθρα όπου βρήκες αυτό το στοιχείο,είναι ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ.Αλλά όταν τα έγραφα στόχος μου ήταν αντικειμενικός διάλογος και παράθεση αποδείξεων,όχι να τα καπηλεύεται ένας αυτιστικός Νεάντερταλ σαν εσένα,που δεν έχει διαβάσει το Racial elements of european history.
      Βούλωσε το ρε πιτσιρίκι επιτέλους,και για να προκόψεις κοίτα να διαβάζεις αυτούς που γνωρίζουν περισσότερα και να κλείνεις τον ηλίθιο βόθρο σου όταν δεν γνωρίζεις.Εκτός να είσαι δημοκράτης,πιστεύεις στην ισότητα και θεωρείς ότι όλοι έχουν δικαίωμα γνώμης.Είσαι ημιμαθής και ως γνωστόν,η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
      Μέχρι τότε,διάβασε κανένα μίκυ μάους που είναι και της ηλικίας σου,μπουλούκο.
      Και είπαμε,με αυτή τη φράση : ''Οι ψευτο-ανθρωπολόγοι των SS και της Εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας''
      αποδεικνύεις ότι εκτός από πανηλίθιος,είσαι και πιτσιρικάς.

      Διαγραφή
    10. Τι να σχολιάσω από όλες αυτές τις βλακείες, ότι είμαι κοντά στην ηλικία του πατέρα σου ή ότι ο Gunther ήταν όντως ανθέλληνας, αντι-Μεσογειακός Νορδιστής.

      Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς, ότι οι Έλληνες ήταν Νορδικοί ξανθοί Σκανδιναβικού τύπου, ότι οι "αυτόχθονες" ήταν Μεσογειακοί και Αρμενοειδείς(Hither
      Asiatics), ότι οι Έλληνες γίνανε Αρμενοειδείς, Μεσογειακοί, Διναρικοί και Ανατολίτες(Oriental),

      https://www.theapricity.com/earlson/reeh/reoehchap8b.htm

      Αυτά λέει και ο διαχειριστής για τον Gunther.

      "Αυτές οι γελοιότητες του Νορδικισμού, που υποστηρίχθηκαν και από Άγγλους, Αμερικανούς, Γάλλους, αποτελούν κορυφαίο δείγμα αντιεπιστημονικότητας."

      "Υπό αυτό το πρίσμα, αυτός που θα διαβάσει το βιβλίο πρέπει να μπορεί να καταλάβει τι γράφει ο συγγραφέας για να ευλογήσει τα γένια του - τον Νορδικό τύπο - και τι για να δυσφημήσει τους άλλους τύπους, ειδικά τον Μεσογειακό."

      https://fyletika.blogspot.com/2013/03/gunther-h-racial-elements-of-european.html

      Πάρε να ΄χεις να διαβάζεις για την "Ανθρωπολογία" στην εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία.

      http://dienekes.awardspace.com/texts/nazigermany/
      http://dienekes.awardspace.com/texts/natsoc/
      http://dienekes.awardspace.com/texts/nordicism_revisited.pdf
      https://sites.google.com/site/dienekespontikos/nordicracism.pdf?attredirects=0

      Ο Νορδισμός για την νότια Ευρώπη είναι φυλετική προδοσία και θα πρέπει να τιμωρείτε με θάνατο!

      Διαγραφή
    11. Καλά,μάθε πρώτα ορθογραφία και μετά ...θανατώνεις 18χρονο.

      Διαγραφή
    12. http://fyletika.blogspot.com/2013/09/blog-post_17.html
      Ο Νορδικός τύπος, χαρακτηρίζεται από...
      ενεργητικότητα, επιθετικότητα, αγριότητα, πειθαρχία. Ηγετικά χαρακτηριστικά ως επί τω πλείστον, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να αναδειχτούν ηγέτες από αυτή τη φυλή, οι οποίοι βασίζονται περισσότερο στην επιβολή και το κύρος και λιγότερο εμπνέοντας τις μάζες. Παραδείγματα πολλά από πολιτικούς και στρατιωτικούς ηγέτες, ιδιαίτερα γνωστοί από τον Μεσαίωνα και μετά στη δυτική Ευρώπη.

      Διαγραφή
    13. Με πρόλαβες 20-25χρονε νιούφη. Αν στο μόνο που μπορείς να με διορθώσεις είναι ένα ορθογραφικό λάθος, τότε καλά πάμε. Στην ορθογραφία παίρνεις άριστα και στα υπόλοιπα ξαναέλα τον Σεπτέμβριο μετεξεταστέος.

      Διαγραφή
    14. Δυστυχώς για παράσιτα και αμόρφωτους σαν εσένα,κάποιοι εδώ μέσα γνωρίζουμε δύο και τρεις ξένες γλώσσες,ήτοι αγγλικά συν γερμανικά και γαλλικά,τις γλώσσες δηλαδή που χρειάζεται κάποιος για να μελετήσει ανθρωπολογία.Έτσι κάποιοι από εμάς διαβάσαμε το L'Aryen του Lapouge και το Rasse und Seele του Clauss.Δεν γνωρίζουμε όλοι σαν εσένα μόνο το ''do you have weather for a coffe'' γιε του Τσίπρα.
      Όσο γράφεις τόσο εκτίθεσαι,σε άτομα που γνωρίζουν παραπάνω από εσένα,που κατέχουν γλώσσες και έχουν διαβάσει απευθείας σημαντικά ανθρωπολογικά κείμενα,όταν εσύ έχεις μείνει στο lower,18χρονο.

      Διαγραφή
    15. Σύμφωνοι με τα χαρακτηριστικά του Νορδικού τύπου ΣΗΜΕΡΑ. Τι ήταν επί Βυζαντίου, επί Ρώμης και αρχαίας Ελλάδος ο Νορδικός τύπος στην βόρεια Ευρώπη; Γιατί ήταν το απόλυτο μηδενικό, γιατί ήταν ανίκανος να εφεύρει έναν πολιτισμό. Για ποια ανωτερότητα μιλάμε...

      Διαγραφή
    16. Μην περιμένεις να πάρεις απαντήσεις στις γελοίες βρισιές που πετάς και στα τρολαρίσματα για το δήθεν μικρό της ηλικίας μου τρολάκι της κακιάς ώρας. Δεν μπα να μιλάς και Σουαχίλι, προπαγανδιστής είσαι και χάνω την ώρα μου μαζί σου.

      Κάνε όνειρα ότι Νορδικοί βορειοευρωπαίοι θα πηδάνε τις Ελληνίδες για να κάνουν μιξοβάρβαρα παιδιά όπως οι άλλοι Νορδιστές εδώ μέσα. Ήδη έχουμε αρκετή βόρεια ανάμιξη οι Έλληνες, δεν θέλουμε άλλη, ευγονική για να ανέβουν τα ποσοστά των Μεσογειακών χρειαζόμαστε.

      Διαγραφή
    17. Συμφωνούμε στην ευγονική για την άμεση εξάλειψη λοβοτομημένων σαν εσένα.Ο μόνος προπαγανδιστής (κατά λάθος,βέβαια μιας και η προπαγάνδα προϋποθέτει ένα επίπεδο νόησης που δεν διαθέτεις),είσαι εσύ και τα διχαστικά σου σχόλια με ανύπαρκτες κόντρες Μεσογειακών-Νορδικών τη σημερινή εποχή.
      Όταν θα μάθεις τα πρέποντα αγγλικά,και συνεχίσεις με γερμανικά ή γαλλικά και συνεπώς θα δύνασαι να διαβάσεις σπουδαία έργα ανθρωπολόγων,τότε θα δικαιούσαι μόνο να έχεις άποψη.Μέχρι τότε επιβάλλεται να σκάσεις και να διαβάσεις κανένα Ραντανπλάν, που είναι και το alter ego σου.

      Διαγραφή
    18. Όταν εγώ πολύγλωσσο παιδαρέλι άρχισα να διαβάζω Ανθρωπολογία πριν 15 χρόνια εσύ έπαιζες με τα άλλα παιδάκια στη παιδική χαρά, τι να μας πεις απ'την ζωή σου ακόμα δεν βγήκες από το αυγό...

      Διαγραφή
    19. Ρε αποβλακα σε χώρες με -40 το χειμώνα τι πολιτισμό περίμενες το 500 προ Χριστού χωρίς θέρμανση; Τώρα όμως είναι 100 χρόνια μπροστά και εμείς παρά το γαματο κλίμα είμαστε κατσδικασμενοι στην αχρηστία και τα μημονια λόγω της φυλετικής μας κατάπτωσης. Αλλά θα αρχίσεις πάλι τις ασυναρτησίες ότι φταίνε οι εβραιοσιωνιστες οι κακοί Γερμανοί κ όχι οι κλεφτοκοταδες φοροφυγάδες αχριστοι γύφτο διναρικοι κ αρμενοειδεις

      Διαγραφή
    20. Εσύ το πολύ πολύ να διάβαζες την εφημερίδα "Στόχος". Λογικό.Ο στόκος,Στόχο θα διαβάσει.

      Διαγραφή
    21. Πώς μελετάς ανθρωπολογία γαμώ την τρέλα σου,όταν δεν γνωρίζεις γερμανικά και γαλλικά που είναι απαραίτητα και δεν ξέρεις καν σωστά αγγλικά;Σύρε από εδώ ρε νεανίσκε που μόλις βγήκες από δύσκολη εφηβεία και μας βγάζεις τα κόμπλεξ σου εδώ μέσα.

      Διαγραφή
    22. Σου είπα, δεν πρόκειται να απαντήσω στις παιδιάστικες ανοησίες που αραδιάζεις, αυτά με του υπόλοιπους νεαρούς εκεί που συχνάζετε. Που θα μου το παίξεις και μεγαλύτερος... ρούφα το αυγό σου νιούφη και πολύ ασχολήθηκα.

      Διαγραφή
    23. Ε όσοι δεν έχουν να απαντήσουν κάτι έτσι λένε.

      Διαγραφή
    24. "-40 το χειμώνα τι πολιτισμό περίμενες το 500 προ Χριστού χωρίς θέρμανση; "

      Ναι έπρεπε να στείλουμε στους Μογγολοειδείς Λάπωνοανάμικτους πελεκυφόρους βάρβαρους κανένα κλιματιστικά Toyotomi μπας και αναπτύξουν κανένα πολιτισμό. Ας μην ήταν οι Νοτιοευρωπαίοι και σου έλεγα εγώ που θα ήταν τώρα οι αχάριστοι βορειοευρωπαίοι. Και εδώ ταιριάζει γάντι το "ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος" και δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς άλλωστε, μιας και απόγονοι βαρβάρων είναι, χωρίς ηθικές αρχές και αισθήματα ανταπόδοσης.

      Συνέχισε να αραδιάζεις τις Εβραικές μπούρδες ότι οι Έλληνες είναι κλέφτες και μη Έλληνες όπως και τις Ναζιστικές ότι είναι αρμενοειδείς και γύφτοι.

      Έτσι και αλλιώς οι Ναζιστές σκατοπεριθώριο είστε, εκεί παρέα με τις μύγες να βρίζετε τους Έλληνες και γενικά τους νότιους Ευρωπαίους και να ονειρεύεστε το 4ο Ραϊχ.

      Θα δεις σε λίγα χρόνια τι θα γίνει η βόρεια Ευρώπη, γελάει καλύτερα αυτός που γελάει τελευταίος.

      Διαγραφή
    25. Εμείς οι ναζιστές στο περιθώριο και έτσι μας γουστάρει.Τα ίδια μας λένε και τα πορνοκάναλα τα δημοκρατικά,που υποστηρίζουν ανοικτά σύνορα,αντιρατσιμό και ανεκτικότητα.Ότι πρεσβεύεις και εσύ.Εσύ παρέα με τη δημοκρατία και την αστική εθνικοφροσύνη,πλήρως ανθελληνική και ανελλήνιστη.Αυτό σου πρέπει.

      Διαγραφή
    26. Ποια δημοκρατία τι λέει αυτός... ναι επίσης εκτός από την "Δημοκρατία" είμαστε με την Νέα Δημοκρατία...

      Διαγραφή
    27. Κάτι αρλούμπες τύπου ''Έλλην πατριώτης'' ,''ναζιστικές θηριωδίες'' κτλ,που περιέχονται στο λεξιλόγιο σου,χρησιμοποιούνται από κάτι μητσοτάκηδες,καμμένους ακόμα και από τον κοτζιά.Τελικά,δεν μας έλυσες την εξής απορία:Πώς μελετάς ρε θηρίο φυλετική ανθρωπολογία,επί...15 συναπτά έτη μάλιστα,όταν δεν γνωρίζεις γερμανικά ή γαλλικά,και τα αγγλικά σου είναι επιπέδου Τσίπρα,τύπου ''pakistan english'';

      Διαγραφή
    28. Τις φράσεις αυτές τις χρησιμοποιούν όλοι οι Έλληνες και δεν είναι καθόλου αρλούμπες, αρλούμπες τις θεωρούνε τα ναζιστάκια των οποίων τα οστά των προγόνων τους τρίζουν στους τάφους τους για την εθνοπροδοσία.

      Δεν έχω γράψει καν κάτι στα αγγλικά και αυτός που ασχολείται με τα αγγλικά του Τσίπρα είσαι εσύ γιατί μάλλον τέτοιου είδους αγγλικά μιλάς και καταλαβαίνεις. Γερμανικά γιατί να μάθω, για να διαβάσω Gunther στο πρωτότυπο η για να καταλαβαίνω τι λέει στα γερμανικά ο Goebbels στα βίντεο του youtube;

      Διαγραφή
    29. Όχι ρε ηλίθιο ζώο,γερμανικά και γαλλικά,αλλά κυρίως γερμανικά χρειάζεται κάποιος για να μελετήσει όλους τους μεγάλους Γερμανούς ανθρωπολόγους, που θεμελίωσαν την επιστήμη που εσύ ο πίθηκας αυθαίρετα καπηλεύεσαι.Αυτοί οι επιστήμονες ήταν οι Eickstedt,Günther,Clauss και άλλοι οι οποίοι είχαν έδρες πανεπιστημίου, και δεν είχαν τελειώσει ένα λύκειο σαν εσένα.Τί σόι ανθρωπολογία μελετάς λοιπόν ρε βόδι,όταν δεν γνωρίζεις γαλλικά και πάνω από όλα γερμανικά;

      Διαγραφή
    30. Eickstedt, Günther, Clauss δεν χρειάζεται να διαβάσω, τους Γερμανούς τους απεχθάνομαι, όχι να καθίσω και να τους διαβάσω κιόλας. Ειδικά τα γραπτά του Gunther πρέπει να καούνε όλα! Сarleton Coon, Lawrence Angel, Giuseppe Sergi, Renato Biasutti, Bertil Lundman, John R. Baker, Earnest Hooton υπάρχουν όλοι στα αγγλικά και είναι μια χαρά Ανθρωπολόγοι, άσε που και τους Γερμανούς και τους Γάλλους τους βρίσκεις και στα Αγγλίκα ή τουλάχιστον αποσπάσματά τους. Τα επιχειρήματα σου είναι από γελοία ως ηλίθια.

      "Όχι ρε ηλίθιο ζώο"

      Ηλίθιο ζώον είσαι εσύ που υποστηρίζεις ότι όσοι δεν ξέρουν γερμανικά και γαλλικά δεν γνωρίζουν περί ανθρωπολογίας.

      Δεν περνάνε οι κουτοπονηριές σου σε εμένα Νορδιστικό και Ναζιστικό απόβλητο της κοινωνίας.

      Διαγραφή
    31. Τί να διαβάσεις ρε μπάσταρδε,αφού δεν γνωρίζεις την γερμανική;Θέλει μυαλό για να μάθεις γερμανικά,και μαθαίνουν όσοι έχουν ανώτερες πνευματικές ικανότητες,όχι γυφταλβανοί σαν εσένα.Άσε ρε κακομοίρη,ο Eickstedt και ο Clauss είναι οι πιο σημαντικοί ανθρωπολόγοι στον τομέα της τυπολογίας και των ψυχικών γνωρισμάτων.Το έχει γράψει και το blog αυτό ρε μπαμπουίνε...Ένας ζήκος μπακαλόγατος είσαι της σημερινής σαθρής κοινωνίας,''φτυχιούχος λογιστικής''...Μία σακούλα με περιττώματα έχει μεγαλύτερη χρησιμότητα από εσένα.Αλλά συνεχίζοντας να εκθέτεις την ανάξια ύπαρξη σου,εξήγησε μας,πώς ''μελετάς'' Renato Biasutti,αφού τα έργα του υπάρχουν μόνο στα ιταλικά;Κατέχεις την ιταλική;Βλέπεις πώς συνεχίζεις να εκτίθεσαι ρε αρχιψευταρά της δεκάρας;Ανθελληνικό,μίζερο μειράκιον που χρησιμεύει μόνο για σκουπιδιάρης μαζί με τους αλβανούς,τους γύφτους και τους λοιπούς ανεγκέφαλους σαν εσένα που προσλαμβάνουν οι δήμοι.

      Διαγραφή
    32. Τι να σου πω ρε σκατό, πες τα αυτά έξω στο δρόμο και θα σε σπάσουν όλοι στο ξύλο, ενώ οι άλλοι μισοί θα κάθονται και θα γελάνε μαζί σου Καραγκιόζη.

      Εδώ μπορεί κάποιος να βρει τους πάντες και τα πάντα, μίλησα και για αποσπάσματα.

      http://s1.zetaboards.com/anthroscape/search/1/?c=1&q=Renato+Biasutti&ue=1&start_date=1206399601&end_date=1535065199&sort=desc&type=post

      Πήγαινε σε αυτό το Ιταλικό φορουμ, πες τους τις Νορδιστικές σου μπούρδες και θα την πάρεις την απάντηση.

      Αρκετά ασχολήθηκα με σκατά!

      Διαγραφή
    33. Τί γράφεις πάλι ρε χιμπαντζή;Δηλαδή διαβάζεις δυο-τρεις παραγράφους από αυτά που παραθέτουν οι άλλοι σε σχόλια,ή διαβάζεις 2-3 μεταφρασμένες σελίδες μεγάλων Γερμανών και Γάλλων ανθρωπολόγων με τα αλβανοαγγλικά που γνωρίζεις,και νομίζεις ότι έχεις...εισδύσει σε βάθος στη μελέτη της φυλετικής ανθρωπολογίας;Τόσο μικρόνους είσαι;

      Διαγραφή
    34. Έλα βρε ηλίθιε που κάθομαι και μιλάω μαζί σου, Έλληνας Νορδιστής και οι μαλακίες του Gunther.

      Αυτά λένε οι Εθνικιστές Έλληνες, έτσι αντικρούουν τους γελοίους Νορδιστές.

      were the Ancient Greeks blond hair/ blue eyes
      https://www.stormfront.org/forum/t727955/


      Κανένας Αλβανός είσαι και βρήκες μέρος να τρολάρεις.

      Σε βαρέθηκα!

      Διαγραφή
    35. Ρε άσε τα copy-paste και τα τσιτάτα που βρίσκεις έτοιμα και ο μπορεί ο καθένας να το κάνει και πες πώς έχεις καταφέρει να μελετήσεις ανθρωπολογία χωρίς να γνωρίζεις γερμανικά,κυρίως,και γαλλικά δευτερευόντως;Εξήγησε το μας θλιβερή ύπαρξη.Δεδομένου ότι οι καινοτόμοι της επιστήμης αυτής αλλά και οι κύριοι εκφραστές της,υπήρξαν Γερμανοί;Πες μας μωρή αμοιβάδα.

      Διαγραφή
  3. Σε ποιόν τύπο ανήκει ο πρώην μέγας μάγιστρος της Κου-Κλουξ-Κλαν David Duke?

    https://timedotcom.files.wordpress.com/2014/12/david-duke.jpg

    https://static.politico.com/dims4/default/246dc55/2147483647/resize/1160x%3E/quality/90/?url=https%3A%2F%2Fstatic.politico.com%2F1e%2F2e%2Fd472e7914cd7a38110f2cfca9356%2Fap-628680664186.jpg

    Υποτίθεται οτι είναι 100% άριος λευκός αμερικανός προτεστάντης με ευγενή καταγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.news247.gr/celebrities/niki-sereti-ekana-ta-panta-se-enan-mataio-agona-na-fano-ellinida.6641803.html?utm_source=Sport24&utm_medium=BΟΝ_H_Sidebar&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos10

    Έτσι,για να γελάσουμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αίσχος!

      Συμπέρασμα:

      Ο διαφυλετικός έρωτας πρέπει να καθιερωθεί ως βαρύτατο ποινικό αδίκημα προκειμένου να προστατεύεται τόσο η λευκή κοινωνία όσο και τα ίδια τα μικτά τέκνα.Οποιος λευκός πάει με Αφρικανή πρέπει αυτομάτως να θεωρείται κτηνοβάτης,να φυλακίζεται και η περιουσία του να δημεύεται.Επίσης,να ισχύσουν σκληροί νόμοι φυλετικού διαχωρισμού τύπου "Jim Crow" και μάλιστα με βάση την "αρχή της μιας σταγόνας" δηλαδή όποιος έχει έχει την παραμικρή αφρικανική καταγωγή θα θεωρείται αυτομάτως μη-λευκός νέγρος και θα ταξινομείται μαζί με τους καθαρούς νέγρους!

      Διαγραφή
    2. Ταγματασφαλίτηϟϟ Σχετικά με παραπάνω σύνδεσμο με τους μετανάστες στις ΗΠΑ από Ellada δεν χρειάζεται να πας και τόσο μακριά.Πήγαινε μια δυτικά προάστια και θα δεις μιλιούνια.Το να μιλάμε για τους σύγχρονους Έλληνες ως λευκούς ή Μεσογειακούς είναι τουλάχιστον δείγμα τυφλωμάρας για να μην πούμε μαλακίας.Ματάκια έχουμε ας τα δουλέψουμε.

      Διαγραφή
  5. Ο διαχειριστης ντρεπεται για τον Χιτλερ και την εθνικοσοσιαλιστικη Γερμανια? Σε φυλετικο μπλογκ και σπανιζουν οι αναφορες στους μονους που ΕΜΠΡΑΚΤΑ εφαρμοσαν φυλετικες πολιτικες. Παραξενο για να μην πω υποπτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον θα είσαι καινούριος στο ιστολόγιο...

      http://fyletika.blogspot.com/2014/04/blog-post_20.html
      https://fyletika.blogspot.com/2016/06/blog-post_27.html
      https://fyletika.blogspot.com/2014/03/leon-degrelle.html
      https://fyletika.blogspot.com/2016/04/blog-post_20.html

      Και είναι άλλα τόσα τα οποία δεν παραθέτω,διότι δεν θα τελειώνουμε...Εν τω μεταξύ,δεν είδες δίπλα ότι έχει ολόκληρη κατηγορία με τίτλο: Ε/σ Γερμανία;

      Διαγραφή
  6. https://www.google.gr/search?hl=el&tbm=isch&source=hp&biw=1280&bih=887&ei=gu19W_vDDYn4wALBwZ_YCQ&q=thou+art+lord&oq=thou+art+lord&gs_l=img.3..35i39k1j0j0i8i30k1l2j0i24k1l6.565.2350.0.2574.14.12.0.0.0.0.263.1441.0j7j2.9.0....0...1ac.1.64.img..5.9.1440.0..0i30k1j0i5i30k1.0.S8-utt5Yu4g#imgrc=UfY1TYmoVAm4GM:

    Σε ποιον φυλετικό τύπο ανήκουν οι εν λόγω καλλιτέχνες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Αχιλλέας όπως τον φανταζόντουσαν οι αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι :

    http://1.bp.blogspot.com/-guPzhgpE5Dc/UaHys93fOUI/AAAAAAAAAIc/A6TxaCiiDXo/s1600/achilles.jpg

    Ο ''Αχιλλέας'' όπως τον φαντάζεται το Hollywood:


    https://hollywood.greekreporter.com/files/2018/01/acha.jpg

    Ο Ζευς,όπως τον φανταζόντουσαν οι αρχαίοι Έλληνες

    http://3.bp.blogspot.com/-IjKDCZmWWsE/UyQmx-uOJ3I/AAAAAAAAA1Y/PMcVkgbqBG0/s1600/zeus.jpg

    Και πώς φαντάζεται τον ''Δία'' το Hollywood:

    https://images.immediate.co.uk/volatile/sites/3/2018/02/15154604-low_res-troy-fall-of-a-city-c69203a.jpg?quality=90&lb=620,413&background=white

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε φίλε δε γίνεται να μαγειρεύεις την ανθρωπολογία όπως σε συμφέρει. Και οι μογγολοτουρκοι εθνικιστές ”anatolians” το παίζουν αριοι και γελάει ο πλανήτης μαζί τους. Το θέμα είναι αυτογνωσία ώστε να είναι εφικτή η φυλετική πρόοδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι νορδικοι-νορδοκρομανοειδης η σκετο κρομανοειδη καθως και οι ατλαντοειδεις ειναι το χαρακτηριστικο των "αμερικανων" ως στερεοτυπο λευκου.οταν μιλαμε για αμερικανους μιλαμε για αυτους τους φυλετικους τυπους.Δεν εχω τιποτα εναντιον των μεσογειακων η διναρικων η αλπικων(ειμαι μεσογειακος).Παρατηρησα οτι ανοιξατε θεμα παλι για τους νορδικους.Μεγαλωσα με την εβραιοσιωνιστικη αμερικη και τις προπαγανδες της οπως ολοι οι δυτικοθρεμμενοι.το θεμα εχει να κανει με τη κοινωνικη συμεριφορα αναμεσα στις φυλες,οτι καθε φυλη επικοινωνει με δικα της μελη.Στη βραζιλια ας πουμε που υπαρχουν λευκοι(πορτογαλοι,ιταλοι)και οι μιγαδες και μαυροι πιστευεις οτι οι λευκοι μεσογειακοι τους δινουν δικαιωματα οσο στη δυση?αναρωτιεμαι αν η δυση χρεωκοπησει τι θα γινει.Πραγματικα,θα υπαρχει ο αλτρουισμος μεταξυ των εθνων?τα δυτικα κεντρα ειναι γεματα μεταναστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.