Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Δυο ερωτήματα φυλετικής συνειδητοποίησης

Εύλογα ερωτήματα που προκύπτουν αβίαστα βλέποντας εικόνες της Γερμανικής ανθρωπολογικής σχολής.


Και οι δύο φαίνονται στρατιώτες. Ίσως μιλούν την ίδια γλώσσα. Λογικά έχουν και την ίδια θρησκεία. Οι διαφορές στην εμφάνιση είναι εξόφθαλμες. Πιστεύετε ότι εμφανίζουν διαφορές στον ψυχισμό;



Περάστε στην επόμενη ερώτηση: Ποια από τις δύο παραπάνω ανθρώπινες μορφές σας φαίνεται πιο εμφανίσιμη; Γιατί; Πιστεύετε ότι παίζει ρόλο ο φυλετικός παράγοντας στην επιλογή σας;

28 σχόλια:

  1. Κουκλάρα η γυναίκα.Ευγενής φυσιογνωμία ο κατά πως φαίνεται,νορδικός.Οι άλλοι 2 ασχολίαστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε κάνεις λάθος οι μαύροι της εικόνας είναι πολύ ευπαρουσίαστοι(για τους κτηνοβάτες).

      Διαγραφή
  2. Φασιστε Τους Τσακιστες27 Ιανουαρίου 2017 στις 9:50 μ.μ.

    Θα σου πουν,"μα επιλέξατε μια άσχημη γρια έναντι μιας νεας και όμορφης λευκής "

    Μα και μια "εμφανίσιμη " μαύρη και να βρεις..τα πρωτόγονα χαρακτηριστηκα της το σαγόνι το στόμα to δέρμα κτλ δεν είναι ομορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην είσαι ρατσιστής.Όσο άσχημοι και αν είναι οι μαύροι έχουν λόγο ύπαρξης,να υπηρετούν εμάς.

      Διαγραφή
    2. Οι μαύροι είναι ότι πρέπει για τις φυτείες του πάλαι ποτέ Αμερικανικού Νότου!

      Διαγραφή
  3. Ο προγναθισμός σε ποιές φυλές συναντάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι ύβρις προς Άριο Άνθρωπο ακόμη και να τίθενται τέτοιου είδους ερωτήματα.
    Υ.Γ. Νομίζω πως ο άνδρας δεν είναι νορδικός αλλά νορικός, (νορδικός-διναρικός) συνδυασμός που συνανατάται κυρίως στην Αυστρία, στα Δυτικά Βαλκάνια, ακόμη και σε ορεινές περιοχές Ηπείρου, Θεσσαλίας και Μακεδονίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έχει διναρική επίδραση. Όπως και η γυναίκα έχει αλπική.

      Διαγραφή
  5. Η φυλή είναι μία ολοφάνερη πραγματικότης και απαγορεύεται να αγνοείται.

    Το θέμα με τον Εθνικοσοσιαλισμό είναι εάν θα καταφέρει χάριν της κοινής φυλετικής συγγενείας να ξεπεράσει τους Εθνικούς, θρησκευτικούς και πολιτισμικούς φραγμούς μεταξύ των διαφόρων Ευρωπαϊκών φαινοτύπων.

    Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα.

    Το ότι υπάρχουν Ευγενείς Ράτσες και φυλές άκρως κατώτερες έως πιθηκοειδή, είναι αυτονόητο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ερώτημα σου σχετικά με τον Εθνικοσοσιαλισμό,είναι εύλογο.Το θέμα είναι ότι οι Γερμανοί,παρά τη φυλετική συγγένεια με τους Γάλλους(εν πολλοίς),δεν ξεπέρασαν την εθνική έχθρα που είχαν μεταξύ τους.Επίσης,σίγουρα πολέμησαν και Νορδικούς Άγγλους και Νορδικούς Ρώσους.Αυτό δεν τους εμπόδισε να είναι Εθνικοσοσιαλιστές,να μιλούν για την κοινή λευκή φυλή,τις κοινές πολιτιστικές αξίες της Ευρώπης,και παράλληλα όμως να λένε ''Deutschland uber alles''.Δηλαδή,το να δίνεις την πρέπουσα σημασία στον παράγοντα φυλή και να διαπιστώσεις π.χ πως ''Οι νορδικοί Γερμανοί,είναι το ίδιο με τους νορδικούς Νορβηγούς φυλετικά'',δε θα μειώσει τον πνευματικό παράγοντα της ενσυνείδητης φυλής,που είναι το Έθνος.
      Αλλά πρέπει να κοιτάμε τα πράγματα πολλές φορές από την πλευρά του ''αναλόγως''.Για παράδειγμα,θεωρείται ότι η Αλβανία κατοικείται από αρκετούς Αλπικο-Διναρικούς και κάποιους Κρομανοειδείς(ίσως και απειροελάχιστοι Μεσογειακοί).Το ίδιο και η Σερβία.Το ίδιο και σε γενικές γραμμές η Ελλάς.Παρόλα αυτά,εδώ δεν πρέπει να λάβουμε υπόψη καμία ''φυλετική συγγένεια'',με τους αλβανούς.Προτιμώ χίλιες φορές τους αρμενοειδείς Αρμένιους ή τους Παλαιστίνιους,που ως έθνη δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε,ίσα-ίσα μάλιστα πολλές φορές μας ενώνουν πράγματα και καταστάσεις,και ας μην ανήκουν στην ίδια φυλή με την ευρεία έννοια του όρου.Φυσικά,ως Έλληνες εθνικοσοσιαλιστές,το να μισούμε τους ''φυλετικά συγγενείς'' αλβανούς,δε βλάπτει τον εθνικοσοσιαλισμό ή το φυλετισμό μας.

      Διαγραφή
    2. Μα ακριβώς τα λεγόμενά σου βασίζονται στην...πολιτισμική(π.χ. Αρμένιοι ή Κύπριοι) και όχι στην φυλετική συγγένεια.

      Το μεγάλο ερώτημα για τον Εθνικοσοσιαλισμό είναι δηλαδή το εξής:

      Λέμε ναι στην Ελληνική Ανατολική Μεσόγειο όπως π.χ. στην Κύπρο έναντι της Γερμανολατινικής ή Σλαυικής Ευρώπης, ή απορρίπτουμε κάθε τι φυλετικά Μεσανατολίτικο χάριν μονάχα της φυλετικής Ευρωπαϊκής συγγένειας η οποία παραγκωνιζεται από Εθνικές, πολιτισμικές και γλωσσικές διαφορές;

      Και κάτι ακόμη:

      βάσει του φυλετισμού είναι δυνατόν ένας Μεσογειακός Ισπανός να θεωρείται Έλληνας επειδή μονάχα είναι Μεσογειακός ενώ ένας Αρμενοειδής Μικρασιάτης ή Κύπριος να μην θεωρείται λόγω φαινοτύπου Έλληνας;

      Διαγραφή
    3. Τα έθνη δεν είναι παρά ανθρώπινες δημιουργίες δίχως μεγάλη σημασία!
      Από την άλλη η λευκη φυλή έαν χαθεί μετά τι έθνη θα δημιουργηθούν ,έαν απομείνουν οι πρωτόγονες φυλές !


      Διαγραφή
    4. ''Μα ακριβώς τα λεγόμενά σου βασίζονται στην...πολιτισμική(π.χ. Αρμένιοι ή Κύπριοι) και όχι στην φυλετική συγγένεια''

      Ουσιαστικά είπα ότι πολλές φορές είναι αναλόγως την περίπτωση και υπάρχουν εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Ένας Μεσογειακός Ισπανός ή Γάλλος ή όπως πρόσφατα μάθαμε,Ουαλός,δύναται κάλλιστα να θεωρηθεί Έλληνας.Με την κατάλληλη συνείδηση και παιδεία.
      Εννοείται,ότι ένας Έλληνας Εθνικοσοσιαλιστής,δεν έχει τίποτα να χωρίσει με έναν Γερμανό ή έναν Ισπανό Εθνικοσοσιαλιστή.Και στις ίδιες φυλετικές ομάδες ανήκει(και στη λευκή φυλή γενικά),και έχει κοινές πολιτιστικές ευρωπαϊκές ρίζες,αλλά και διαφορές,που πηγάζουν από τις εθνικές ταυτότητες.Χωρίς όμως αυτό το τελευταίο να σημαίνει πως υποσκάπτει τις σχέσεις.Αντιθέτως οι αλβανοί,ειδική περίπτωση,ακόμα κι αν υπάρχει φυλετική συγγένεια,εντούτοις,πώς να το θέσω απλά,είναι αλβανοί.Και πώς να κάνεις πλύση εγκεφάλου σε έναν αλβανό,και να τον πείσεις πως το έθνος του είναι επίπλαστο,και ότι έχει σχηματιστεί αντλώντας φυλετικούς τύπους από άλλα έθνη;

      Στο τελευταίο σου ερώτημα.Ο Μεσογειακός τύπος,καλώς ή κακώς,ορίζει την ελληνικότητα.Όπως ο Νορδικός για παράδειγμα ορίζει την ''Γερμανικότητα''.Ένας οποιοσδήποτε Μεσογειακός,που βρίσκεται σε οποιοδήποτε μέρος της Ευρώπης ή και της Γης γενικότερα,με την κατάλληλη συνείδηση,μπορεί να θεωρηθεί Έλληνας.
      Το κάθε Μεσανατολίτικο που λες,πρέπει να απορρίπτεται και λόγω αλλόφυλων και λόγω εντελώς διαφορετικής κουλτούρας.

      Τελειώνοντας,ο 5:15,έχει ένα δίκιο.Σε τελική ανάλυση,τα έθνη είναι κυρίως πνευματικοί παράγοντες.Στη δεδομένη στιγμή,όλη η λευκή φυλή διατρέχει κίνδυνο.

      Διαγραφή
    5. Εγώ αλλά και κάθε άλλος που μετακινείται μεταξύ Ελβετίας(Ευρώπης), Ελλάδος(Βαλκανίων) και Κύπρου(Ανατολική Μεσόγειος) καταλαβαίνει ότι ιδίως στην Ελληνική περίπτωση, ο Έλληνας έχει τεράστιες διαφορές(δυστυχώς επί το πλείστον αρνητικές) εν σχέσει με τους Ευρωπαίους(Γερμανολατίνους) και στην φάτσα(πολλούς περνούν για Τούρκους και Βαλκάνιους) και κυρίως στην συμπεριφορά και την νοοτροπία. Όπως και να το πιάσούμε παιδιά και ας μην κοροϊδευόμαστε, η Ελλάδα με την σημερινή της μορφή ανήκει ολοκληρωτικά στην Βαλκάνια πρωτίστως και την Μεσανατολίτικη δευτερευόντως νοοτροπία, και ομιλώ βάσει Έλληνες όλων των φαινοτύπων κυρίως των Διναρικών και Μεσογειακών, οι Αλπικοί έχω παρατηρήσει κάπως καλλίτερα προσαρμόζονται στο ξένο περιβάλλον.

      Συνεπώς, πλην των εξαιρέσεων που δύνανται να προσαρμοστούν και ξεχωρίζουν παντού, είναι αδύνατον να υπάρξει σύνδεση μεταξύ Ελλάδος και Δυτικής Γερμανολατινικής Ευρώπης.

      Στους Έλληνες επικρατεί η νοοτροπία του ορκ-αγροίκου δίχως γνώσεις, επίπεδο ή πολιτισμό. Συγγνώμιν αλλά ετσι είναι.

      Είναι αστείο να θελουν οι Ελληνες(ιδίως εκείνοι της Ελλάδος) να ανήκουν ντε και καλά σε ενα τελείως διαφορετικό από αυτούς σύνολο. Αντιθέτως, οι Σέρβοι λαός των Βαλκανίων και αυτός, είναι μια χαρά ως Βαλκάνιος πληθυσμός.

      Τα Έθνη εδημιούργησαν την Ιστορία, όχι οι φαινότυποι. Τί εννοώ:

      Υπήρξαν στην Ιστορία πλείστα Έθνη επί του πρακτέου συγγενικά μεταξύ των, ομόφυλα από πλευράς φαινοτύπων, ιδίως στην Δυτική/Βορεία Ευρώπη αλλά και στα Βαλκάνια τα οποία όμως λόγω Εθνικών διαφορών(δηλαδή πολιτισμικών, θρησκευτικών και πολιτικών) συνεχώς αναμεταξύ των σφάζονταν. Οι μεγαλύτερες Αυτοκρατορίες εδημιουργήθησαν από Έθνη όχι από μονοφαινοτυπικές ομάδες. Προφανώς και η σημαντικότης ή η χαρακτηριστικότης ενός φαινοτύπου(π.χ. "τυπικός" Έλληνας ο Μεσογειακός-αν και πλεον θεωρείται και ο Διναρικός- ή τυπικός Γερμανός ο Νορδικός/Νορδοκρομανοειδής) αλλά το Έθνος αποτελεί χαρακτηριστική και διαφορετική οντότητα με τελείως διαφορετικές πολιτισμικές βάσεις συχνά(π.χ. Πολωνία-Ρωσία) παρά τις μεταξύ των φυλετικές συγγένειες.

      Το Έθνος δένει καλλίτερα πιστεύω, από ότι ο φαινότυπος.

      Ειδάλλως, Βούλγαροι, Αλβανοί και Σκοπιανοί είναι...αδέρφια μας μόνον και μόνον επειδή υπάρχει φυλετική συγγένεια(με εξαίρεση τους Ρομά σε Αλβανία και Σκόπια) ενώ οι Κύπριοι δηλαδή μολονότι Μεσανατολίτες φυλετικά, δεν είναι, που αποτελούν μία τελείως Ελληνική πληθυσμιακή ομάδα;

      Διαγραφή
    6. Άρα δηλαδή γιατί υπάρχει το ΕΛΑΜ στην Κύπρο και δεν κηρύττουμε αντ'αυτού πανΒαλκάνια φυλετική ένωση, όπως την οραματίστηκε ο Ρήγας Φερραίος;

      Διαγραφή
    7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    8. Εάν υπερέχει ο φυλετισμός του Εθνικισμού δηλαδή, γιατί δεν κάνουν το παραπάνω αλλά αντί αυτού δηλώνουν πλείστοι φύλετισταί "Εθνικιστές";

      Διαγραφή
    9. ο Νεοέλληνας ναι,,είναι και δείχνει μεσανατολιτης γύφτος μπουζουκοβιος !
      Ο Ελληνας οχι!

      Και μιας και ειπατε για αυτοκρατοριες,πολλοί μεγαλοι Ευρωπαίοι αυτοκράτορες και βασιλιαδες/ισες, δημιουργουσαν ιστοριες για τις και καλά Ελληνικες τους Ριζες ,πραγμα το οποιο σημαινει πως τους αληθινούς Ελληνες μόνο γύφτους δεν τους θεωρούν !





      Διαγραφή
    10. Στα περί σημερινών γραικύλων,οι οποίοι στην όψη μοιάζουν τουρκαλβανοί,αλλά και στη νοοτροπία τους έχεις δίκιο.Και εγώ αναρωτιέμαι κοιτάζοντας στο δρόμο,και διαπράττω την ύβρη,να αμφισβητώ τις ανθρωπολογικές μελέτες,λέγοντας,''δηλαδή όλοι αυτοί είναι απόγονοι αρχαίων Ελλήνων;''Οι σημερινοί γραικύλοι έχουν και πρόβλημα με την αισθητική τους και με τη νοοτροπία τους.

      Τώρα στο θέμα του Έθνους.Είμαι της ίδιας άποψης που έχει εκφράσει ο διαχειριστής στο άρθρο του ''Εθνοφυλετισμός''.Ένα υγιές έθνος,προέρχεται από συγκεκριμένους φαινότυπους.Έχει δηλαδή βάση την ίδια φυλή.Όχι όπως στις Η.Π.Α,οι οποίες δεν αποτελούν ''έθνος'' και ας μιλούν αυτοί για ''nation'',αλλά πρόκειται γι'αυτό που τους ονομάζουν ορθώς οι Γερμανοί.Bevölkerung,δηλαδή πληθυσμός.Τους ενώνει μόνο ένα κοινό έδαφος,κοινή,ίσως,θρησκεία.Διαφέρουν στη φυλή,συνεπώς διαφέρουν και στον ψυχισμό.Εκεί εδράζεται η ένσταση μου,διότι αναφέρεσαι στις,σωστά,πολιτισμικές διαφορές που υπάρχουν με τους βορειοευρωπαίους.Καταρχάς,από τη μία,το πώς μας βλέπουν οι κτηνοβάτες σημερινοί Γερμανοί,ή οι εκφυλισμένοι Άγγλοι,δε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει.Αυτό δε σημαίνει πως θα έπρεπε να ταυτιζόμαστε με το κάθε τι μεσανατολίτικο.Πρέπει να φύγει αυτή η ρετσινιά από πάνω μας.Του μπουζουκιού και του τσιφτετελιού,διότι η Ελλάς δεν έχει καμία σχέση.Συνεπώς,τι ενώνει έναν Έλληνα Χριστιανό,με έναν Αιγύπτιο Χριστιανό ή με έναν Νιγηριανό Χριστιανό;;Η απάντηση είναι τίποτα.Ακόμα και τον Χριστιανισμό όπου έχουν κοινό,αλλιώς τον αντιλαμβάνονται,λόγω διαφορετικού ψυχισμού και πολιτισμικού υπόβαθρου.Κάθε άλλος σύνδεσμος,εκτός της φυλής,είναι πλαστός.Για να σχηματιστεί ένα Έθνος,πρέπει να υπάρχει απαραίτητη φυλετική(κατά το δυνατό),ομοιογένεια.Μόνο έτσι θα καταστεί δυνατή η πνευματική κατάσταση,που ονομάζεται Έθνος.

      ''Ειδάλλως, Βούλγαροι, Αλβανοί και Σκοπιανοί είναι...αδέρφια μας μόνον και μόνον επειδή υπάρχει φυλετική συγγένεια(με εξαίρεση τους Ρομά σε Αλβανία και Σκόπια) ενώ οι Κύπριοι δηλαδή μολονότι Μεσανατολίτες φυλετικά, δεν είναι, που αποτελούν μία τελείως Ελληνική πληθυσμιακή ομάδα''

      Πρόκειται για περιπτώσεις όπου η ''εθνική'' ταυτότητα επιδρά αρνητικά.Αλβανοί,σκοπιανοί είναι πλαστά έθνη.
      Τώρα για τους Κύπριους.Πολλές φορές οι Κύπριοι δε δηλώνουν Έλληνες.Καθόλου δε μας πειράζει.Μεσανατολίτες είναι,όπως είπες,και η ''ελληνική παιδεία''που έχουν δεν μπορεί να αλλάξει κάτι,διότι αν άλλαζε,τότε καταρρίπτεται η βιολογική έννοια της φυλής,και γιατί όχι και ο Αντεντονκούμπο να μη θεωρηθεί έξίσου Έλληνας,με τους μεσανατολίτες Κύπριους;Εφόσον έχει ελληνική νοοτροπία...

      Διαγραφή
    11. Επιπροσθέτως,δεν πρέπει να τεθεί θέμα υπεροχής φυλετισμού έναντι εθνικισμού.Διότι απλούστατα ο φυλετισμός είναι μία βιολογική πραγματικότητα,ενώ ο εθνικισμός πνευματική.Ο Εθνικισμός προϋπάρχει,λόγω του ότι στα αρχαία χρόνια δε γνώριζαν τόσο περί φυλών,και έτσι χωρίζονταν σε έθνη,αλλά ο φυλετισμός υπήρχε πιο πριν αν το καλοσκεφτείς,κι ας μην το αναγνώριζαν οι άνθρωποι.Παρόμοια περίπτωση με τη βαρύτητα.
      Οι φυλετιστές δηλώνουν εθνικιστές,για έναν απλό λόγο.Ένα έθνος όπως προείπαμε,πρέπει να είναι υγιές φυλετικά.Ο Εθνικιστής θέλει το Έθνος του να προοδεύσει και να ακμάσει κι'αυτό θα γίνει πρώτα από όλα,με το κατάλληλο φυλετικό σύνολο.Αν και αρχικά φαίνεται να διαφέρουν,Φυλετισμός και Εθνικισμός συνεργάζονται αρμονικά,και για το καλό της ευρύτερης Φυλής και του Έθνους,μεμονωμένα.Αυτό μας δίδαξε τουλάχιστον(στη θεωρία περισσότερο,καθώς στην πράξη είχαμε παρεκκλίσεις σε κάποιους τομείς),η Εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία.Δηλαδή,μίλησε για την Ευρώπη,την κοινή πατρίδα των λευκών,τις κοινές ρίζες των Ευρωπαϊκών εθνών και τις κοινές πολιτισμικές αξίες,αλλά παράλληλα διέδιδε στο λαό της το ''Deutschland uber alles''.O ίδιος ο Χίτλερ έλεγε πως ο θεός των Γερμανών,πρέπει να είναι η Γερμανία,χωρίς βέβαια να αναιρούνται,αυτά που υποστήριζε πριν.Ο τέλειος συνδυασμός.Αυτό επιθυμώ κι εγώ,αλλά πιστεύω κι άλλοι.

      Διαγραφή
    12. Οι Κύπριοι ως Αρμενοειδείς αποτελούν κοινό κλαδο των Ευρωπιδων μεν, εξω-ευρωπαϊκών ριζών δε. Παρόλα αυτά το κράτος των είναι πιο πετυχημένο από το Ελληνικό παρότι αμφότερα βασιζονται στον σάπιο φιλελεύθερο κοινοβουλευτισμό. Δεν εκθειάζω τους Κυπρίους σε καμμία περίπτωση και αυτοί έχουν αρνητικά και κλίση κυρίως στις εμπορικής φύσεως δραστηριότητες, αλλά θέλω να πω ότι το ότι υπάρχουν ως κομμάτι του Ελληνισμού υπέρ ημών και όχι κατά λειτουργει. Το ότι δεν δηλώνουν Έλληνες, όσοι το κάνουν, είναι κυρίως λόγω διαφορετικής πολιτικής οντότητος και επειδή ορισμένοι λόγω μαρξισμού(ΑΚΕΛ) και φιλελευθερισμού(ΔΗΣΥ) τάσσονται σαν πρόβατα υπέρ ενός πλαστού Κυπριακού Έθνους με δύο κοινότητες(ελληνοκύπριοι-τουρκοκύπριοι ή στην περίπτωσή τους ελληνόφωνοι-τουρκόφωνοι Κύπριοι).

      Προφανώς και εάν είχαμε πληθυσμούς αμιγως Ελληνικούς στην Βαλκανική χερσόνησο ή στην Κάτω Ιταλία θα βοηθούσε, αλλά μεχρις στιγμής τα μοναδικά Ελληνικά εδάφη πλην εκείνα του Ελλαδικού κράτους είναι η Βόρειος Ήπειρος και η Κύπρος.

      Ανέφερα την Μέση Ανατολή διότι απλούστατα μόλις μέχρι πριν από 100 χρόνια εκεί χτυπούσε η καρδιά του Ελληνισμού, ενώ η παρουσία μας στην Ανατολή και στα Βαλκάνια είναι αρχέγονη. Στην Δύση ουδέποτε πήγαμε δηλαδή στην Δυτική Ευρώπη.

      Ο Χίτλερ έβλεπε τα πάντα υπό το Νορδικιστικό φυλετικό πρίσμα. Όταν λέγει Γερμανία εννοεί Νορδική Γερμανία ή σωστότερα Νορδικο-κρατούμενη Γερμανία, μία Γερμανία οπου ο χαρακτηριστικότερος φαινότυπός της είναι και πολιτικοκοινωνικά κυρίαρχος.

      Το ερώτημα πάντως φυλετική ή πολιτισμική συγγενεια παραμένει. Προφανώς και δυνάμεθα σήμερον να επανελληνίσουμε τμήματα των Βαλκανίων αλλά θα βρεθούμε αντιμέτωποι όπως επί Βυζαντίου, με έναν ισχυρό Σλαυισμό.

      Αντιθέτως η πλαστή Κεμαλική Τουρκική ταυτότητα, ήδη έχει ραγίσει.

      Διαγραφή
    13. Καταρχάς,δεν έχω πρόβλημα (μεγάλο) με τους αρμενοειδείς,αφού όπως σωστά τονίζεις είναι Ευρωπίδες.Ας θεωρηθούν κάποιοι λίγοι αρμενοειδείς Έλληνες,εφόσον αγαπούν την Ελλάδα και το έθνος.Αρκεί να μη φτάσουμε στο σημείο ο αρμενοειδής φαινότυπος να εκπροσωπεί τον πληθυσμό μας φαινοτυπικά,όπως συμβαίνει με την τουρκία,προσδίδοντας τελείως άλλα ψυχικά χαρακτηριστικά.Στο κάτω κάτω,ο Μαρδοχαίος Φριζής(ο παππούς του σημερινού γελοίου ραβίνου που ευχόταν να πεθάνει ο γιος του Πλεύρη),παρότι εβραίος,πολέμησε υπέρ της Ελλάδος κατά τη Μικρασιατική εκστρατεία.
      Βέβαια,να μην ξεχνάμε,αν εφαρμόσουμε και ίσως κάποτε πρέπει,έναν ρατσισμό βιολογικού τύπου,πρέπει να δοθεί έμφαση στον Μεσογειακό φαινότυπο.
      Για να κλείσω με τους Κύπριους,υπάρχουν Κύπριοι αρμενοειδείς που δηλώνουν Έλληνες και αγαπούν την Ελλάδα,καλοδεχούμενοι,υπάρχουν παράλληλα Κύπριοι αρμενοειδείς που δε δηλώνουν Έλληνες,αλλά ''Κύπριοι''...Δε στενοχωριέμαι να σου πω την αλήθεια γι'αυτούς...
      Εννοείται πως η Βόρειος Ήπειρος και η Κύπρος είναι ελληνικότατες περιοχές,και με πληθυσμό που μπορεί να επανελληνιστεί.

      Στο θέμα της ανατολής.Αν με το ''Ανατολή'',εννοείς την παραλία της Ιωνίας που αναφερόταν και ο Ισοκράτης,δηλαδή τα παράλια της Μικράς Ασίας αλλά και λίγο πιο μέσα,με τις πανάρχαιες ελληνικές πόλεις και με τα πολλά αρχαία ελληνικά μνημεία,τότε και βέβαια εκεί χτυπάει η καρδιά της Ελλάδος.Εξάλλου όπως έλεγε και ο Χίτλερ ''η Ευρώπη δεν είναι μόνο γεωγραφική έννοια,αλλά κυρίως πολιτισμική,εκεί που υπάρχει Ευρωπαϊκός πολιτισμός,εκεί είναι Ευρώπη''.Ως τον κατεξοχήν ευρωπαϊκό πολιτισμό,θεωρώ τον Ελληνικό και όχι τον εκφυλιστικό της Δύσης.Συνεπώς και η Μικρά Ασία,Ευρώπη είναι,λόγω του Ελληνισμού.Η Ελλάς δεν ανήκει στη Δύση,όπως ούτε στην Ανατολή.Η Ελλάς δημιούργησε την Ευρώπη μέχρι αυτή να αποκοπεί και να ακολουθήσει τον δρόμο της,και η Ελλάς κατέκτησε την Ανατολή.Ελπίζοντας η κατάκτηση της ανατολής,να μην έχει συμβάλλει και να μας έχει προσδώσει την ανατολίτικη υποκουλτούρα.

      Ο Χίτλερ έβλεπε στον Νορδικό,τον Γερμανό.Ο νορδικός τύπος ορίζει τη Γερμανικότητα.Δεν μπορεί κανείς να τον κατηγορήσει γι'αυτό.Παρόλα αυτά,οι πιστοί του συνεργάτες και τα σημαντικά μέλη του NSDAP,μόνο κυρίως Νορδικοί δεν ήταν,καθώς υπήρχαν Νορδικοί-Διναρικοί,Αλπικοί,Κρομανοειδείς,Βαλτικοί-Νορδικοί.Δηλαδή και σε άλλους που δεν ήταν κυρίως Νορδικοί,δινόταν η ευκαιρία να αποδείξουν την αξία τους.

      Το τελευταίο σου ερώτημα είναι ερώτημα που έχει απαντηθεί.Η Φυλετική συγγένεια προέρχεται από τη φύση,από τη βιολογία,είναι ισχυρότατη.Η πολιτισμική είναι κάτι που αλλάζει,όσο δυνατή ταυτότητα κι αν διαθέτει κάποιο έθνος.Στο κάτω κάτω,οι Έλληνες εθνικιστές με τους Ρουμάνους ή με τους Ισπανούς ή με τους Γάλλους ή με τους Ιρλανδούς Εθνικιστές,έχουν πολλά κοινά,αλλά και με όλα τα ευρωπαϊκά έθνη.Δεν είναι σωστό να συγχέουμε τις εκφυλισμένες κυβερνήσεις της Ευρώπης με το σύνολο του πληθυσμού τους για να βγάλουμε συμπέρασμα.Με τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά έθνη,υπάρχει φυλετική συγγένεια,πολιτισμική συγγένεια και κοινές ρίζες,αλλά φυσικά και διαφορές,ως διαφορετικά έθνη.Κι αυτό είναι το ωραίο.Να αντιλαμβάνεσαι δηλαδή τις ομοιότητες και τις διαφορές,γι'αυτό μισούμε την Ε.Ε και επιθυμούμε την Ευρώπη των Εθνών.

      Συμφωνώ σε αυτό που λες για το Σλαβισμό.Διότι τώρα τελευταία,παρατηρείται μία υπέρ του δέοντος ''Σλαβολαγνεία'',στις τάξεις των Ευρωπαίων Εθνικιστών(Φασιστών και Εθνικοσοσιαλιστών).Σαφώς και πρέπει να επανεξεταστεί το μίσος του Ράιχ και του Χίτλερ για τους Σλάβους,στο κάτω-κάτω υπήρξαν Σλάβοι και Ρώσοι που υπηρέτησαν στα γερμανικά στρατεύματα και ήταν πιστοί στον Ε/Σ και στην Ευρώπη.Αλλά να μη φτάσουμε και στο άλλο άκρο με την ''σλαβοφιλία''.

      Τέλος,γενικά οι τούρκοι είναι κάτι το πλαστό.Οι ίδιοι οι Τούρκοι παραδέχονται ότι η θρησκεία τους είναι αυτή που τους ενώνει.Αυτό δεν αρκεί αν δεν υπάρχει και φυλετική συγγένεια.Και διαφορετικές φυλές ζουν στο έδαφος της,ακόμα και διαφορετικές εθνικές ομάδες.Αυτό το πράγμα θα καταρρεύσει.Εμείς πάλι,καταρρεύσαμε για άλλους λόγους.

      Διαγραφή
  6. Διαχειριστή γιατί συγκρίνεις ανθρώπους με ζώα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α) Σαφεστατα ο μαυρος στρατιωτης ειναι πιο καλοκαγαθος και προθυμος να βοηθησει τον συμπολεμιστη του αν κινδυνεψει. Ο λευκος στρατιωτης δειχνει ατομοκεντρικος και με βλεμμα αφ'υψηλου, θα κοιταξει να σωσει τον εαυτουλη του και να θυσιασει τους συμπολεμιστες του που τους θεωρει κατωτερους.
    β) Σαφεστατα το πρωτο πλασμα ειναι πιο εμφανισιμο. Η μυτη, το βλεμμα, τα χειλια, ολα ειναι υπεροχα και ερωτικα. Εχει αυτη την ανυπερβλητη πιθηκειο ομορφια. Η δευτερη αχαρη ξεχρωμιασμενη λευκη γυναικα ειναι μια μετριοτητα, με μικρα χειλη, χωρις ζυγωματικα, με ανισομεγεθη ματια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικό να σου αρέσουν αυτοί που εκθειάζεις.Εξάλλου όπως έγραψε και ο Πλάτων ''Όμοιος ομοίω αεί πελάζει''.Ως πίθηκος που είσαι είναι λογικό να σου αρέσουν οι πίθηκοι.Και τώρα αφού...τρόλαρες και πήρες τη δόση σου,μπορείς να ανέβεις στο δέντρο σου για μπανάνες.

      Διαγραφή
    2. Τι λες ρε ποταπό σκουλήκι ,λάτρη των αχρείαστων στην ανθρωπότητα πιθηκοειδών μαύρων.Τολμάς γαμώ το μουνί που σε ξεπέταγε να συγκρίνεις τους υπεράριους Νορδικούς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ με αυτά τα μιάσματα.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.