Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

Ο θρίαμβος της φυλετικής θεώρησης

Αδιάκοπη είναι η προσπάθεια ενός ολόκληρου κατεστημένου να εξαφανίσει την φυλετική συνείδηση από το μυαλό των ανθρώπων. Υποβιβασμός, διαστρέβλωση και δαιμονοποίηση είναι λίγες μόνο από τις μεθόδους που χρησιμοποιεί για να χτυπήσει την έννοια της φυλής. Κοιτάζοντάς τους κατάματα, τους λέμε ότι δεν μπορούν να τα βάλουν με κάτι που τους υπερβαίνει. Η φύση είναι εκεί, ακλόνητη και οι νόμοι της απαράβατοι.

Προσπαθούν να εξοβελίσουν την έννοια της φυλής, αλλά όλο την βρίσκουν μπροστά τους. Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει...
για συγκρούσεις μεταξύ αλλόφυλων σε "πολυπολιτισμικές" περιοχές; Σε μικτές κοινωνίες, το φυλετικό ζήτημα είναι ένα καίριο και επηρεάζει την καθημερινότητα, με τους μιγάδες να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα ακόμη πιο έντονα. Στην Αφρική οι φυλετικές διαμάχες παραμένουν πιο ισχυρές από ποτέ, με τους πολέμους να μαίνονται. Ο πλανήτης χωρίζεται σε πολιτισμικές σφαίρες, με την φυλή να αποτελεί βασικό συστατικό αυτού του διαχωρισμού.

Η συμπάθεια μειώνεται όσο μικρότερη η φυλετική συγγένεια, κάτι που οδηγεί τους γάμους μεταξύ εμφανώς αλλόφυλων να είναι λίγοι. Τα εθνικά στερεότυπα παραμένουν πάντοτε στην συνείδηση του λαού και στην πραγματικότητα συνδέονται με τυπικές συμπεριφορές συγκεκριμένων αντιπροσωπευτικών φυλετικών τύπων. Στις σύγχρονες πολυφυλετικές κοινωνίες, οι άνθρωποι αναπόφευκτα διαπιστώνουν ότι το συγκρουσιακό κλίμα να δημιουργείται από τις διαφορετικές ψυχοσυνθέσεις μεταξύ των αλλόφυλων. Οι μεγάλες μορφές που ανέδειξαν το φυλετικό ζήτημα, έχουν δικαιωθεί.

Κανείς δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του απλού ανθρώπου ότι οι φυλές υπάρχουν. Δεν είναι μόνο η όρασή του που τον βοηθά σε αυτό, αλλά και η σύνδεση που κάνει ασυνείδητα μεταξύ φυλής και συμπεριφοράς. Συχνά-πυκνά ακούμε τους τοποτηρητές του καθεστώτος να αγανακτούν για τα "κατάλοιπα" εθνικιστικών ή "ρατσιστικών" συμπεριφορών του λαού, που όσο κι αν προσπαθούν αδυνατούν να τα εξαφανίσουν. Η πλύση εγκεφάλου μπορεί να πιάνει σε κάποιους δήθεν "μορφωμένους", αλλά δεν πιάνει ασυνείδητα στα πλατιά λαϊκά στρώματα, ούτε ενσυνείδητα στους ελάχιστους πραγματικά πνευματικά καλλιεργημένους.

Ότι και να κάνουν, η φυλή παραμένει ζώσα πραγματικότητα. Όποιος τη μελετήσει, θα βρεθεί ένα βήμα πιο κοντά στην κατανόηση της ανθρώπινης υπόστασης. Ένα πολιτικό κατεστημένο μπορεί να επιβάλλει πνευματικά δεσμά, όμως δεν μπορεί να αλλάξει την φύση. Η φυλή θα παραμείνει ο κυρίαρχος παράγοντας που θα καθορίζει τον χαρακτήρα του εκάστοτε λαού. Θα συνεχίσει να επηρεάζει τις κοινωνικές συμπεριφορές, θα συνεχίσει να είναι ο βαθύτερος παράγοντας που επηρεάζει την ιστορία και τον πολιτισμό.

15 σχόλια:

  1. '' Ένα πολιτικό κατεστημένο μπορεί να επιβάλλει πνευματικά δεσμά, όμως δεν μπορεί να αλλάξει την φύση''

    Ίσως η σημαντικότερη πρόταση του άρθρου.Εμπερικλείει πολλές αλήθειες,πικρές βέβαια,αλλά το τελικό μήνυμα είναι αισιόδοξο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Φύση,όσο κι αν την πλήττουν,είναι πανίσχυρη.Η φυλετική θεώρηση,είναι κι αυτή μία τεράστια πτυχή της Φύσης.Είναι σαν η ίδια η Φύση να ''έγραψε τους δικούς της φυσικούς νόμους'' και μέσα σε αυτούς,να έχει ξεχωριστό ''διάταγμα'',που ονομάζεται Φυλετική Θεώρηση.Όλες οι υπόλοιπες ''ιδεολογίες-συστήματα'' (κομμουνισμός,δημοκρατία,καπιταλισμός κτλ),δεν πηγάζουν από τη Φύση.Και να εξαφανιστούν,και να μην υπήρξαν ποτέ,οι Φυλές και πάλι θα υπάρχουν.Ο Φυλετισμός όμως είναι συνυφασμένος με τους Φυσικούς Νόμους.Και όταν στο προσκήνιο έρθει και ο Εθνικισμός,ως ιδεολογία που προασπίζει την ενσυνείδητη φυλή(Έθνος),τότε ο συνδυασμός αυτός είναι ο Άριστος.Μέσω της βιολογικής καλυτέρευσης του Έθνους,ακμάζει αυτό,και η ίδια η Φυλή ευνοείται.Όλα σύμφωνα με τους νόμους της Φύσης.
    ''ομολογουμένως τη φύσει ζην'',έλεγαν οι Στωικοί,και τουλάχιστον σε αυτό,είχαν δίκιο.
    Εύγε για το άρθρο Διαχειριστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς όπως το είπες. Φιλελευθερισμός και μαρξισμος αποτελούν πλατσές, τεχνητές θεωρήσεις που μάχονται την ιδία την Φύση, ενώ Φασισμός και Εθνικοσοσιαλισμός την ασπάζονται. Όταν κάποιος πολεμά την Φύση είναι σίγουρο ότι θα χάσει.

      Οι φιλελεύθεροι σήμερα και οι μαρξιστές της ΕΣΣΔ χθες, από τον Εθνικισμό και τις θρησκείες(Ισλάμ) διαλυθήκανε. Ομοίως και σήμερα όταν οι φιλελεύθεροι και οι Τροτσκυστές βγαίνουν και πολεμούν κατά των Εθνικιστών δεν καταλαβαίνουν ότι με το να πολεμούν εμάς θα τους φάνε οι Ισλαμιστές και τούμπαλιν. Είναι δηλαδή, λόγω αφύσικης κοσμοθεωρήσεως, χαμένοι από χέρι. Το θέμα είναι να μην πάρουν και μία υπερχιλιόχρονη Ευρωπαϊκή ήπειρο στην άβυσσο μαζί τους καθώς θα καταρρέουν.

      Διαγραφή
  3. Ποια ακριβώς είναι η διαφόρα μεταξύ χαμαικρανίας και υψικρανίας;Παίζει ρόλο το μέγεθός του μέτωπου( στο μέτωπο από ότι ξέρω παίζει ρόλο απο που ξεκινάει η γραμμή μαλλιών κάτι που δεν έχει να κάνει νομίζω με το μέγεθος γενίκα του κεφαλιού για αυτό τα άτομα με φαλάκρα φαίνεται να έχουν μέγαλο μέτωπο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλούμε το ιστολόγιο Φυλετικά να αναδημοσιεύσει ολόκληρο ή τμήμα-σύνοψη της έξοχης αναλύσης του Αθ. Κωνσταντίνου για την καταγωγή των Ελλήνων και το ινδοευρωπαικό ζήτημα που αναδημοσιεύεται την περίοδο αυτή στο ιστολόγιο ethnikismos.net.
    Δίδονται πολλαπλές και εγκυρότατες απαντήσεις περί του ζητήματος και διαμορφούται η κεντρική ιδεολογική γραμμή του μαχόμενου εθνοφυλετικού μας Κινήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαχειριστή και οι υπολυποι πως γίνεται οι δολιχοκέφαλοι να ειναι ανώτεροι αλλά οι βραχυκέφαλοι σιωνιστές να ελέγχουν και να έχουν υποτάξει σχεδόν όλη την ανθρωπότητα μήπως τελικά την δύναμη την αποκτά κάποιος πιο εύκολα έχοντας τα ψυχικά χαρήσματα των βραχυκέφαλων όπως σοβαρότητα μεθοδικότητα μετριοπάθεια υπομονή πειθαρχία σκληροτητα ανθεκτηκοτητα και θέληση και οχι με τα ψυχικα χαρακτηρηστικά πολλών δολιχοκέφαλων μεσογιακών όπως η φλυαρία ο παρορμητισμός η αμετροέπεια η έπαρση(και ο φόβος της κριτικής και η ισχυρογνωμοσύνη που πηγάζουν απαυτή)?Τα χαρακτηριστικά αυτά τα εχουν οι περισσότεροι νέγροι.Μήπως οι βραχυκέφαλοι σε πολλες περιπτώσεις μπορούν να μεταχειριστούν πολλούς δολιχοκέφαλους με τον τρόπο που μεταχειρίζονταν οι κτηνοτρόφοι πρόγονοι τους τα οικόσητα ζώα επειδή ακριβώς αυτός είναι ο τρόπος που ιδιοσυγκρασιακα τους τεριάζει για να αποκτήσουν δύναμη και οχι να βγαίωουν οι ίδιοι μπροστά στην πρώτη γραμμή εφόσον δεν χροιάζεται αλλά να ελέγχουν την κατάσταση παρασκηνιακά και να χροισημοποιούν τους αλλους.Να με συγχορείται για τα ορογραφικά λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καλαθης σε ποιον φυλετικο τυπο ανηκει;
    http://www.eurohoops.net/wp-content/uploads/2016/07/calathes-770x550.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρομανοειδής. Υπερόφρυα τόξα έντονα, γωνίες, δολιχοκεφαλία κλπ.

      Διαγραφή
    2. Με Διναρική επίδραση φαίνεται.

      Διαγραφή
  7. Τα ενωμένα φρύδια και γενικότερα η έντονη τρυχοφυία σε ποίον φυλετικο τύπο ανήκουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τριχοφυία πλουσία έχουν αρκετή φαινότυποι αλλά ενωμένα φρύδια κυρίως Αρμενοειδείς και σπανιότερα ίσως λίγοι Μεσογειακοί.

      Διαγραφή
    2. Έχω παρατηρήσει ότι ενωμένα φρύδια έχουν και πολλοί κρομανοειδης όπως ο ρούντολφ ες.

      Διαγραφή
    3. Ίσως υπότυποι Κρομανοειδείς σαν τον Παλαιοατλταντοειδή στον οποίο ανήκε λογικά ο Χές και ανήκει και ο Σόμερς, να μην έχουν απωλέσει την προϊστορική έντονη τριχοφυία τους, όπως άλλωστε και οι Μεσογειακοί, Ιρανικοί, κλπ.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.