Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

Η διαρκής υποεκτίμηση του Αλπικού φυλετικού τύπου στους φυλετικούς χάρτες

Ο Αλπικός τύπος συναντάται από την Πορτογαλία, μέχρι την Μέση Ανατολή και το Αφγανιστάν. Ο κύριος τομέας όπου συγκεντρώνεται είναι η κεντρική Ευρώπη. Οι φυλετικοί χάρτες τον περιορίζουν σε μια μικρή περιοχή, ωστόσο η έκτασή του στην πραγματικότητα είναι πολύ μεγαλύτερη. Υπάρχει μεροληψία ενάντια στον Αλπικό τύπο ή κάτι άλλο συμβαίνει;

Ο Αλπικός φυλετικός τύπος ως προς την συμπεριφορά του είναι άτολμος, χωρίς ενεργητικότητα και χωρίς ζωντάνια. Η ανυπαρξία ηγετικών ικανοτήτων και η βαριεστημένη μαλθακή φύση του, τον καθιστούν μετριότητα σε κάθε κοινωνικό χώρο. Οι Αλπικοί είναι σπάνιο να γίνουν πολιτικοί ή στρατιωτικοί ηγέτες, ή να διαπρέψουν στις επιστήμες ή στον πόλεμο. Την δόξα σε κάθε τομέα κλέβουν στην Ευρωπαϊκή ήπειρο οι δολιχοκέφαλοι Νορδικοί, Ατλαντοειδείς, Μεσογειακοί και μερικές φορές ως πολεμιστές κάποιοι Διναρικοί. Οι Αλπικοί είναι οι παρίες της ιστορίας. Η άνοδός τους σε αξιώματα συμβαίνει μόνο όταν τα κριτήρια ανέλιξης είναι χαλαρά, πράγμα που συμβαίνει σε περιόδους παρακμής.

Οι χάρτες βασίζονται σε εκτιμήσεις έμπειρων ανθρωπολόγων που έχουν ταξιδέψει και μετρήσει χιλιάδες ανθρώπων στην Ευρώπη αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Ωστόσο επειδή οι πολιτικές ηγεσίες των κρατών αγνοούν ή πλέον σιωνιστικά καταδιώκουν την σημασία της φυλής, δεν έχουν γίνει συστηματικές μετρήσεις. Συνεπώς, οι χάρτες βασίζονται σε εκτιμήσεις και όχι αναλυτικές μετρήσεις, με αποτέλεσμα οι ανθρωπολόγοι συχνά να επηρεάζονται από την πληθωρικότερη συμπεριφορά των δολιχοκέφαλων και να τους υπερεκτιμούν, ενώ οι Αλπικοί υποεκτιμώνται καθώς μένουν στην αφάνεια, δίνοντας την αίσθηση ότι επειδή δεν συνεισφέρουν στον χαρακτήρα ενός κράτους, πως είναι λίγοι.

Συγκεκριμένα, ο Αλπικός τύπος υποεκτιμάται ή αγνοείται ιδιαίτερα στη νότιο και ανατολική Ευρώπη, όπως σε Ιταλία, Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, σε μερικές χώρες από τις οποίες αποτελεί την πλειοψηφία! Οι Αλπικοί φαίνεται ότι αποτελούν τον γηγενή πληθυσμό της Ευρώπης προϊστορικά, με τους δολιχοκέφαλους να εισβάλλουν κυρίως δια θαλάσσης στα Ευρωπαϊκά παράλια της Μεσογείου και του Ατλαντικού και να απωθούν τους Αλπικούς προς το εσωτερικό. Δυστυχώς, η Ευρώπη είναι Αλπική με λίγους δολιχοκέφαλους και όχι δολιχοκέφαλη με λίγους Αλπικούς, με ποικίλες συνέπειες στην συμπεριφορά των Ευρωπαίων.

3 σχόλια:

  1. Ἰσχυρίζεσαι ὅτι ἡ Διναρικὴ Φυλὴ δὲ δίνει ἐπιστήμονες.

    Ἡ Διναρικὴ Φυλὴ ἔχει δώσει τὸ μεγαλύτερο Ἐπιστήμονα τῆς "μετά-Ἑλλάδος" ἐποχῆς, ἤτοι τὸ μεγαλύτερο Ἐπιστήμονα τῶν τελευταίων 16 αἰώνων τοῦ πολιτισμοῦ: Τὸν Σέρβο Nikola Tesla.

    Ὁ Tesla εἶναι ἡ ἐπιτομὴ τοῦ διναρικοῦ τύπου (κρανίο, μακρυὰ ἄκρα, ξερακιανὸς καὶ νευρώδης, ὕψος 1.98, λιτοδίαιτος, μοναχικός, ὀλιγαρκής, τζαναμπέτης, ἐγκρατής, ἐργατικότατος, ἀνθεκτικός, βλοσσυρός) καὶ εἶναι καθαρὸς διναρικός, χωρὶς κἀμμία ἄλλη φυλετικὴ συμμετοχὴ στὸ DNA του.

    Ἐπίσης ὁ ὑπέρλαμπρος πανεπιστήμων Viktor Schauberger ἦταν τοῦ βεληνεκοῦς τοῦ Tesla. Δὲν κυκλοφοροῦν πολλὲς φωτογραφίες του στὸ διαδίκτυο, ἀλλὰ ἀπὸ τὸ προφίλ του κρανίου του καὶ ἀπὸ τὸ κοντό, στρουμπουλὸ σῶμα του φαίνεται νὰ εἶναι Διναρικός / Ἀλπικός (ἦταν Αὐστριακός).

    Ἡ Νορδικὴ Φυλὴ ἔχει δώσει χιλιάδες Ἐπιστήμονες, ἡ Μεσογειακὴ ἀρκετούς, ὅμως κἀνείς τους δὲν ἔχει τὸ βεληνεκὲς τῶν 2 προαναφερθέντων "ἀνορθόδοξων, ἀντισυμβατικῶν καὶ αἱρετικῶν" ἐπιστημόνων.

    Φυσικὰ ὅλα αὐτὰ ἰσχύουν γιὰ τοὺς ἐπιστήμονες ποὺ ἔχουν γίνει γνωστοί, διότι ὑπάρχουν ἑκατομμύρια ἐπιστήμονες στῆν ἱστορία ποὺ ἔχουν μείνει στὴν ἀφάνεια, κάτι ποὺ ἰσχύει πολὺ ἔντονα καὶ σήμερα, διότι τὸ κατεστημένο διεξάγει λυσσαλέο πόλεμο ἐνάντια σὲ ὅποιον ἐπιστήμονα ἀπειλεῖ τὸ "matrix" του, πετῶντας τον στὸ περιθώριο ἤ ἀκόμα καὶ ἐξοντώνοντάς τον (ὅπως πέταξε καὶ τὸν Tesla).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πραγματικότητα είναι ότι έχουν υπάρξει χιλιάδες Νορδικοί και Μεσογειακοί σπουδαίοι επιστήμονες, ενώ Διναρικοί είναι μετρημένοι στα δάχτυλα. Το γεγονός αυτό πράγματι το σκιαγραφείς στην τοποθέτησή σου.

      Βεβαίως και θα μπορούσε κάποιος να βρει κάποιον σπουδαίο επιστήμονα Αλπικό ή Διναρικό, ή πόσο μάλλον κάποιον που να έχει επίδραση Αλπική ή Διναρική, ωστόσο είναι αδιαμφισβήτητο ότι οι δολιχοκέφαλοι Νορδικοί-Ατλαντοειδείς-Μεσογειακοί είναι υπερβολικά πιο πιθανό να γίνουν σπουδαίοι επιστήμονες. Η Νορδική-Ατλαντοειδής-Μεσογειακή επίδραση είναι αυτή που κυριαρχεί στις επιστήμες με εμφανές αποτέλεσμα για όποιον μελετήσει τις μεγάλες μορφές της επιστήμης.

      Οι Διναρικοί επιπλέον, είναι ευερέθιστοι, αλλαζονικοί και ανοργάνωτοι, χαρακτηριστικά που δεν βοηθούν σε επιστημονική ανέλιξη, ακόμα και αν σπανίως έχει εκδηλωθεί τέτοια τάση.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Υπάρχει πιθανότητα και ο Κοπέρνικος να ήταν Διναρικός επομένως ο παραπάνω σχολιαστής έχει πιθανότατα δίκιο, διότι και πολλοί μεγάλοι ηγέτες είχαν Διναρικά στοιχεία. Αν και ο Τέσλα δεν ξέρω αν ήταν καθαρός διναρικός. Συνήθως τα διναρικά στοιχεία συνδυασμένα με κάτι δολιχοκεφαλικό μεγαλουργούν ως αποτέλεσμα και σπανίως όταν είναι καθαρώς εκφρασμένα στον φαινότυπο,τουλάχιστον από την έρευνα που έχω κάνει εως τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.