Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Μεσογειακές χώρες είναι και φυλετικά Μεσογειακές, ή μήπως όχι;

Οι Μεσογειακές χώρες της Ευρώπης έχουν πολλά κοινά μεταξύ τους. Ο αυθορμητισμός, η ομιλιτικότητα, η ενεργητικότητα, το πάθος και η εκφραστικότητα συχνά θεωρούνται κοινά στοιχεία των Μεσογειακών λαών. Τα ποικίλα κοινά χαρακτηριστικά τους συνοψίζονται στην φράση "μεσογειακό ταμπεραμέντο". Τα ψυχικά χαρακτηριστικά αυτά ανήκουν στον Μεσογειακό φυλετικό τύπο. Γίνεται προφανές ότι ο Μεσογειακός τύπος έχει προσδώσει τον χαρακτήρα του σε αυτά τα έθνη. Σχηματίζεται έτσι η εντύπωση ότι οι Μεσογειακές χώρες είναι σχεδόν εξ' ολοκλήρου φυλετικά "Μεσογειακές". Ωστόσο η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική.


Όσοι δεν ζουν στις Μεσογειακές χώρες νομίζουν ότι οι κάτοικοί τους είναι σχεδόν όλοι Μεσογειακοί φυλετικά. Βλέπουν διάσημους ηθοποιούς, αθλητές και ιδιαίτερα επιστήμονες που διαπρέπουν στο εξωτερικό να ανήκουν κυρίως στον Μεσογειακό φυλετικό τύπο και νομίζουν ότι όλοι οι ομοεθνείς τους είναι το ίδιο. Οι Μεσογειακοί λόγω της ενεργητικότητας και του πληθωρικού χαρακτήρα τους καταφέρνουν να γίνονται διάσημοι, δίνοντας εσφαλμένη εντύπωση για τους υπόλοιπους κατοίκους της χώρας καταγωγής τους. Διάσημοι ή εκπρόσωποι συγκεκριμένων επαγγελμάτων αποτελούν μη αντιπροσωπευτικό δείγμα για εναν ανθρωπολόγο, καθώς μπορεί κάποια φυλή λόγω των ψυχικών της χαρακτηριστικών να συγκεντρώνεται σε κάποια επαγγέλματα. Η επιλογή πρέπει να γίνεται με δείγμα από όλον τον λαό.

Μεσογειακές χώρες θεωρούνται οι Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, μερικές φορές συμπεριλαμβάνεται ως περιοχή και τα Μεσογειακά παράλια της Γαλλίας. Σε Ισπανία και Πορτογαλία η πλειοψηφία ανήκει στην Κρομανοειδή μορφή του Ατλαντο-Μεσογειακού τύπου, με λίγους καθαρούς Μεσογειακούς. Επίσης αρκετοί είναι και οι Αλπικοί, πράγμα που υποτιμάται διαρκώς και στην Ιβηρική χερσόνησο. Συνεπώς Κρομανοειδείς και Αλπικοί αποτελούν σημαντικό μέρος του Ιβηρικού πληθυσμού.

Σε Ιταλία και Ελλάδα οι Αλπικοί, Κρομανοειδείς και Διναρικοί είναι πολύ περισσότεροι από τους Μεσογειακούς. Στη νότια Γαλλία οι Μεσογειακοί τείνουν να "πνιγούν" από τους Αλπικούς. Αυτό γίνεται πιο εύκολα αντιληπτό σε όσους διαμένουν σε αυτές τις περιοχές, την ώρα που οι ανθρωπολόγοι υποτιμούν τους Αλπικούς και Διναρικούς. Οι Μεσογειακοί στην πραγματικότητα αποτελούν ισχνή μειοψηφία σε αυτά τα κράτη, παρότι θεωρούνται ως ο αντιπροσωπευτικός τους τύπος.

Έτσι εξηγείται και η εξής απορία κάθε ενός που πρωτοασχολείται με την φυλετική ανθρωπολογία: γιατί οι Μεσογειακές χώρες δεν είναι ανεπτυγμένες στην οικονομία και στις επιστήμες, εφόσον ο Μεσογειακός τύπος έχει έφεση σε αυτά; Η απάντηση είναι ότι οι Μεσογειακοί είναι μειοψηφία σε όλες αυτές τις χώρες. Επίσης, οι λίγοι Μεσογειακοί δεν αποτελούν την αριστοκρατία όπως στην αρχαιότητα για να διαπρέψουν. Το αποτέλεσμα των σημερινών Μεσογειακών κρατών είναι αναμενόμενο από φυλετικής σκοπιάς και αντιστοιχεί σε Αλπικές-Κρομανοειδείς και Διναρικές συμπεριφορές, εξ'ου και η μετριότητα αυτών των χωρών. Η αναγέννησή τους μπορεί να γίνει αν αυξηθεί ο Μεσογειακός τύπος ή αν αποκτήσει την πολιτική εξουσία, γινόμενος αριστοκρατία, ή ιδανικά και τα δύο.

23 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. δεν καταλαβα τι σε πειραζει ο αλπικος, ελληνας ειναι και αυτος και απο αυτον ειναι το 30-35% τηε πατριδας μας,Γενικως ενα 30-35 εχουν οι αλπικοι και οι μεσογεικοι. Οι διναρικοι εχουν ενα 20% ετσι ωστε οιαλπικοι με τους διναρικους ναεχουν ενα 50-55% και ενα 5-10% αρμενοειδες καιεπιτα καποιοι λιγοι βαλτικοι,σαχαριοι σε μικρο ποσοστο βεβαια.

      Διαγραφή
  2. Πολὺ καλὴ τοποθέτηση. Ὅμως, μὴ τὸ κρύβουμε, ἡ Ἑλλὰς ἔχει καὶ κάμποσους ἀρμενοειδεῖς Γυφτοτουρκόσπορους, ἐκτὸς ἀπὸ διναρικοὺς καὶ ἀλπικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο ακριβως συναγωνιστη.Πρεπει να φυγουν οι πολυαριθμοι σκουροχρωμοι της Ρουμελης και του Μωρια τυπου Μαντουβαλου , Κασιδιαρη , Μιχαλολιακου , Σφακιανακη Ευαγγελατου. Εισαγωγη γονιδιων τωρα απο την Ελβετια . Φτανει η Ελλας πρεπει να ζησει και θα ζησει.Απογυφτοποιηση τωρα.

      Διαγραφή
  3. Θα συμφωνήσω με τον συνναζιστή κ.Χίμλερ ότι έχουμε ένα πρόβλημα με Αρμενοειδείς και γενικότερα Καυκασοειδείς και κάποιους γυφτοτουρκόσπορους απλώς το θετικό στην υπόθεση είναι πως είναι εμφανείς και ποσοστιαίως λίγοι!Επομένως ένα εθνικό καθεστώς έχει υποχρέωση σε περίπτωση που ανέλθει στην εξουσία να τους απομονώσει και να βοηθήσει στην ευγονική αναπαραγωγή τον Μεσογειακών και όποιων περιφερειακών προσμείξεων(Αλπικομεσογειακων,Διναρικομεσογειακων, κτλ)για να υπάρξει πιθανότητα στο μέλλον να σχηματισθεί μία Μεσογειακή Αριστοκρατία που θα προσδίδει και μία ομοιομορφία φυλετική στην εθνοφυλετική μας κοινότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι ελληνοισπανολατινικοί πληθυσμοί που είναι γύρω στα 350 εκ. παγκοσμίως θεωρούνται συνήθως ότι ανήκουν στην μεσογειακή φυλετική ομάδα. Οι πιο πολλοί μεσογειακοί βρίσκονται σε Ιβηρική χερσόνησο, Ιταλία και Λατινική Αμερική. Και η Ιταλία αλλά και η Ισπανία καθώς και η Αργεντινή είχαν αναπτυγμένες βιομηχανίες και πολιτισμό, για αυτό και δέχονται την επίθεση της σιωνιστικής νεοταξικής αλητείας. Το Ελλαδιστάν από την άλλη, εκτός από τους πιθηκοειδείς αφρικανοασιάτες που έχουν εισβάλει τα τελευταία χρόνια, έχει μεγάλους αριθμούς από τους ινδικής καταγωγής τουρκόγυφτους(μισό εώς ένα εκ.) καθώς και πολλούς προσωασιάτες(π.Χ. οι περισσότεροι πόντιοι) και άλλους ανατολίτικης καταγωγής. Οι υπόλοιποι είναι συνήθως μεσογειακοί με κάποια διναρική πρόσμειξη. Ένα εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς θα πρέπει να επιδιώξει να ελληνοποιήσει ανώτερους φυλετικούς τύπους από μεσογειακές αλλά και Ευρωπαϊκές περιοχές, και να απελάσει ή να στειρώσει τούς ανεπιθύμητους φυλετικά, ώς μόνη λύση για την σωτηρία της λευκής φυλής στην περιοχή.

    Son Of Odin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἔτσι. Θὰ μποροῦσε ἡ Ἐλλὰς, μέσῳ διακρατικῶν συμφωνιῶν, νὰ φέρῃ στὴν χώρα Νορδικὰ παιδιὰ ἀπὸ ὀρφανοτροφεῖα τῆς Σκανδιναυίας, Ἀγγλίας, Γερμανίας, Ὀλλανδίας κ.λπ., ὥστε νὰ μπολιασθῇ ὁ μεσογειακός μας λαὸς μὲ Νορδικὸ dna.

      Διαγραφή
    2. Για πιο λόγο να μπολιασθεί με νορδικό DNA;Για να γεμίσουμε με ψυχρά και εσωστρεφή άτομα(αναφέρομαι στο νορδικά ψυχικά χαρακτηριστικά)που δεν αντιπροσωπεύουν ούτε στο ελάχιστο τον ελληνικό χαρακτήρα που όλοι γνωρίζουμε.Δεν καταλαβαίνω καν τη λογική σου,που κολλάει ο Νορδικός τύπος με τη Μεσόγειο,αντιθέτως πρέπει να βρούμε όσο πιο καθαρούς Έλληνες και Ελληνίδες,ώστε να χρησιμοποιήσουμε την ευγονική και να επαναφέρουμε ένα μεγάλο ποσοστό καθαρών Ελλήνων.

      Διαγραφή
    3. Διότι ἔτσι μοῦ ἀρέσει. Θέλω νὰ γεμίσῃ ἡ Ἑλλάδα μὲ ἀνοιχτόχρωμους Ἀρίους καὶ νὰ προκύψῃ ἕνα ἰσορροπημένο μεῖγμα Μεσογειακῶν & Νορδικῶν. Δὲν χρειάζεται νὰ καταλάβῃς τὴν λογική μου. Ἀρκεῖ ποὺ ἐμένα αὐτὸ τὸ ὄραμα μὲ εὐχαριστεῖ. 卐 卐 卐 卐 卐

      Διαγραφή
    4. Ἡ ψυχρότης εἶναι ἐξαιρετικὸ προσὸ στοὺς ἄνδρες. Τοὺς καθιστᾷ πιὸ ὀρθολογικούς, πιὸ σκληροὺς & ἀπαθεῖς πολεμιστὲς & λιγότερο μουνόδουλους. Γεμίσαμε σκουρόχρωμους, εξωστρεφεῖς, "ἔξω καρδιά", πολυλογάδες, γλετζέδες μεσογειακούς. Τὸ μπόλιασμα τῆς νεοελληνικῆς φυλῆς μὲ νορδικὸ dna θὰ τὴν ὡφελήσῃ σφόδρα, καθότι θὰ παραγάγῃ ἕνα καινοφανῆ πιὸ ἰσορροπημένο & ἀνώτερο τύπο λευκοῦ ἀνθρώπου.

      Διαγραφή
    5. Ωραία και επειδή είναι πολυλογάδες,γλετζέδες δεν τους καθιστά ανίκανους πολεμιστές ,δε σου έχει διδάξει τόσα η ιστορία για τον ηρωισμό των Ελλήνων πολεμιστών από τα αρχαία χρόνια;Δηλαδή οι Έλληνες είχαν ψυχρότητα και κατάφεραν να υπερνικήσουν κάθε απειλή θες να μου πεις,αντιθέτως η πολυλογία(όπως λες) και η εξωστρέφεια τους ένωναν και τους έδιναν δύναμη να συνεχίσουν. Ακόμη και σήμερα οι Έλληνες έχουν αναγνωριστεί ως μερικοί από τους καλύτερους αεροπόρους.Οι Νορδικοί ή οι Βάρβαροι όπως τους αποκαλούσαν οι Ρωμαίοι δεν ήταν τίποτα άλλο από απολίτιστα αγρίμια.Η μεσογειακή φυλή τους δίδαξε το αλφάβητο και οτιδήποτε αναγκαίο για να πολιτιστούν.Πάρε παράδειγμα το Δίστομο,υπάρχουν άπειρες ιστορίες περί βιασμών και κακουργημάτων από τους Γερμανούς(χάρις της ψυχρότητας τους) εις βάρος των Ελλήνων.Για τους Έλληνες δεν υπήρξε ποτέ ούτε ένα παράδειγμα κακουργήματος εις βάρος ξένων λαών που είχαν κατακτήσει.Ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε την Αίγυπτο και τον υποδέχτηκαν ως βασιλιά(ποιος λαός μπορεί να το κάνει Αυτό εκτός από τους Έλληνες;)Είμαι 17 χρονών και στα λέω αυτά,εσύ πόσο είσαι;

      Διαγραφή
  5. Γιε του Όντιν, όταν εννοείς ανώτερους φυλετικούς τύπους τι τύπους εννοείς δλδ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού λέγεται γιος του Όντιν(πατέρας όλων των θεών στη Νορβηγική μυθολογία),εννοεί τον Νορδικό τύπο.

      Διαγραφή
  6. Ἐπίσης, εἶναι κάπως ὑπερβολικὴ ἡ ἄποψι ὅτι οἱ Διναρικοὶ & Ἀλπικοὶ εἶναι περισσότεροι ἀπὸ τους Μεσογειακοὺς στὴν Ἐλλάδα. Ἡ σωστότερη διατύπωσι εἶναι ὅτι οἱ Διναρικοὶ ἀποτελοῦν μία ἰσχυρὴ μειονότητα (ὅπως & οἱ ἀρμενοειδεῖς) καὶ οἱ Ἀλπικοὶ μία ὀλιγάριθμη πληθυσμιακὴ ὁμάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μείξη με Νορδικούς είναι κάτι το θετικό, αντίθετα η επιμειξία με προσωασιάτες είναι καταστροφή για μιά φυλή(βλέπετε τούρκους, μεσογειακούς μέσης ανατολής και τους υπανθρώπους σιωνιστές). Οι καθαροί μεσογειακοί κατάγονται από το περιακτικό φύλο όπως και οι νορδικοί και είναι και οι δύο οι κυρίαρχοι στην λευκή φυλή(όλοι οι επιστήμονες, διανοούμενοι, κ.α., ανήκουν στις δύο αυτές φυλές και τις υποδιαιρέσεις τους). Στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να καταγράψουμε τα φυλετικά χαρακτηριστικά του καθενός, και εφόσον είναι λευκοί φυλετικά θα μπορούσαμε όπως είπε και ο Χίμλερ πιό πάνω να φέρουμε και Νορδικούς, φαιλικούς και Ατλαντοειδείς από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες για να υπάρξει αναβάθμιση του Ελληνικού dna. Έτσι θα φτιάχναμε ένα τείχος για να προφυλαχτούμε από την σιωνιστική προσπάθεια της καταστροφής των λευκών, από την επιμειξία με τούς πιθηκοειδείς νέγρους(βλέπετε το σχέδιο του μιγά μασόνου Καλέργι) και άλλους κατώτερους μη ανθρώπινους πληθυσμούς της Γής.

    Son Of Odin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν διαφωνώ καθόλου με τον συνναζιστή Κ.Χίμλερ και μπορώ να πω και γω ότι δεν θα μου ήτανε καθόλου ξένο το μπόλιασμα του ελληνικού αίματος με νορδικό DNA (Δεν είμαι νορδικιστής και τους απεχθάνομαι!).Βασικά είμαι Γερμανόφιλος και γενικότερα για κάποιον λόγο προ της μετατροπής μου σε εθνικοσοσιαλιστή πάντοτε εκτιμούσα τους Γερμανούς(όχι Σκανδιναβούς το τονίζω αυτό)και ενστικτωδώς μου αρέσουνε τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά σε μία γυναίκα. Εκτιμώ τους Νορδικούς αλλά μην το πάμε σε άλλο άκρο και αναφέρομαι στο σχόλιο το Κ.Χίμλερ για πολυλογάδες και μουνόδουλους ''έξω καρδιά'' Μεσογειακούς. Οι μόνοι που δεν ήταν ποτέ μουνόδουλοι στην ιστορία ήταν Οι Μεσογειακοί Αρχαίοι Έλληνες και Ρωμαίοι(οι δύο μόνοι αριοευρωπαικοί πολιτισμοί τόσο υψηλού επιπέδου) στις κοινωνίες των οποίων οι γυναίκες δεν βγάζανε κουβέντα χωρίς την άδεια των ανδρών σε αντίθεση με τους Βορείους Λαούς(πράγμα που έχω πεί και σε άλλο σχόλιο) όπου η Νορδική γυναίκα είχε λόγο στην κοινωνία και λειτουργούσε πιο ''ελευθεριακά'' σε σχέση με την Μεσογειακή γυναίκα δλδ πραγματικά η έννοια του PATER FAMILIA γεννήθηκε στην Ελλάδα και στη Ρώμη και όχι στο ''Νορδικιστάν''. Εγώ είμαι 100% Μεσογειακός φυλετικός τύπος εξόχως δολιχοκέφαλος,ορθό μέτωπο κατάμαυρα σπαστά μαλλιά'' μεσογειακό δέρμα'',καστανά μάτια μεσομορφικός σωματότυπος και υψηλό ανάστημα ίσια μύτη και ούτε πολύ λεπτά ούτε πολύ παχιά χείλη καθόλου υψίκρανος,και μεσογειακή οστεοδομή προσώπου (όχι γωνίες δλδ).Ψυχοσυνθετικώς είμαι πολυλογάς ναι αλλά μόνο όταν έχει να κάνει με κάτι που με ενδιαφέρει και απαραίτητη προϋπόθεση να έχω γνώσεις πάντοτε για το θέμα αλλιώς δεν μιλώ, είμαι οξύθυμος νευριάζω εύκολα ειδικά αν αισθανώ ότι θίγεται η τιμή μου ή η νοημοσύνη μου ναι είμαι συναισθηματικός με τις γυναίκες μονάχα όμως όταν επιδείξουν θηλυπρεπή-φυσική-υποτακτική προς εμέ συμπεριφορά και όταν δεν το παίζουν καπάτσες,εγωίστριες και ανεξάρτητες δλδ όταν προσπαθούν να είναι άντρες.Ναι έχω ροπή προς τις τέχνες διότι μου αρέσει να τραγουδώ(μην παρεξηγηθεί κυρίως εμβατήρια και κλασσική μουσική), να γράφω στίχους(πολεμικούς) και έχω μία μουσικότητα εκ φύσεως μέσα μου. Είμαι εξωστρεφής και κοινωνικός αλλά με την εξαίρεση ότι ποτέ δεν κρύβω αυτό που είμαι σε κανέναν και δεν είμαι διπλωματικός ούτε κατά διάνοια σε σχέση με τους Γυφτονεοέλληνες που για όλους λένε α να αυτός καλό παιδί είναι μωρέ και αυτή καλή κοπέλα και όλα τα σαχλονεοελληνίστικα στυλ συμπεριφοράς όλα αυτά τα γλοιώδη διπλωματίστικα και πολιτικάντικα. Είμαι παθιασμένος με ότι κάνω όπως όταν άρχισα να ασχολούμαι με τον Εθνοφυλετισμό διάβαζα μανιασμένα ότι έπεφτε μπροστά μου και ακόμα προσπαθώ να το κάνω και θα συνεχίσω να το κάνω. Επίσης είμαι πάντοτε καλοπροαίρετος με ένα χαμόγελο στο στόμα, ευγενικός(ειδικά με αυτούς που εκτιμώ,συναγωνιστές κυρίως)και δύσκολα με αντιπαθούν άτομα. Επομένως έχω όλα τα ''κακά'' του Μεσογειακού που αναφέρθησαν και δεν είμαι ψυχρός,σταθερός,αναλυτικός,εσωστρεφής όπως είναι ένας Νορδικός(που παρεπιμπτόντως το άτομο που εκτιμώ περισσότερο από τον στενό κύκλο συναγωνιστών-φίλων ανήκει στον Νορδικό φυλετικό τύπο) και φυσικά είμαι Εθνικοσοσιαλιστής Χιτλερικός χωρίς ίχνος θρησκευτικότητος και μεταφυσικής μπουρδολογίας πάνω μου. Επομένως αυτό που μας λείπει δεν είναι το αίμα(χωρίς να αγνοώ ότι έχουμε αρμενοειδείς και άλλους περίεργους) όσο η κατάλληλη εκπαίδευση του Μεσογειακού πληθυσμού της χώρας μέσα από μία εθνική ηγεσία που θα δώσει ευκαιρίες για ευγονική αναπαραγωγή των Μεσογειακών και δεν χρειάζεται κανένα μπόλιασμα(και έχουμε και αρκετούς ανοιχτόχρωμους σε σχέση με Ιταλία,Ισπανία Γαλλία)ανοιχτόχρωμων καθώς έτσι θα χαθεί και η εθνοφυλετική μας ιδιοσυστασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή αν ένας ''μελαμψός γλετζές'' σαν και μένα που είπα τόσα πολλά παραπάνω επειδή είμαι ''εξωστρεφής'' κατάφερε να γίνει Εθνικοσοσιαλιστής έχοντας αριστοκρατική ηθική και αρχές(και δεν είμαι ο μόνος)και άλλοι φυσικώς θα το καταφέρουνε με κατάλληλη ηγεσία όπως προείπα και άλλοιτο'χουν καταφέρει ήδη. Φυσικά θα τονίσω προς υπεράσπιση σας πως όντως από την μείξη Νορδικών-Μεσογειακών συνήθως ο απόγονος είναι κάτι το θετικό ως αποτέλεσμα αν δούμε λίγο αναλυτικά μεγάλες προσωπικότητες του παρελθόντος!(Υποσημείωση:έχουμε Ατλαντοειδείς αρκετούς και ατλαντομεσογειακούς )!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀνώνυμε συνναζιστά, σχολιάζω ἐπιγραμμάτικὰ:

      1) Τὰ κατωτέρω δύο ἀποσπάσματα εἶναι ὀλίγον ἀντιφατικά:

      "Δεν διαφωνώ καθόλου με τον συνναζιστή Κ.Χίμλερ και μπορώ να πω και γω ότι δεν θα μου ήτανε καθόλου ξένο το μπόλιασμα του ελληνικού αίματος με νορδικό DNA"

      "και δεν χρειάζεται κανένα μπόλιασμα(και έχουμε και αρκετούς ανοιχτόχρωμους σε σχέση με Ιταλία,Ισπανία Γαλλία)ανοιχτόχρωμων καθώς έτσι θα χαθεί και η εθνοφυλετική μας ιδιοσυστασία"

      2) Δὲν χρειάζεται να ἦναι κάποιος Νορδικιστὴς γιὰ νὰ ἐπιθυμῇ μία γενετικὴ μείξι Νορδικῶν & Μεσογειακῶν στὸ πλαίσιο μίας ἐνιαίας φυλῆς ποὺ θὰ συνθέσῃ τὶς γενετικὲς ταυτότητες τῶν δύο οὔτως ἢ ἄλλως ἀδελφῶν δολιχοκεφάλων, περιακτικῶν, ἀρίων φύλων. Ἡ ἐξέλιξι τῶν εἰδῶν προβλέπει & τὴν φυλετικὴ βελτίωσι. Ἐπομένως ἡ διατήρησι τῆς φυλετικῆς ἰδιοσυστασίας, ὅταν μπορεῖ νὰ προκύψῃ κάτι ἀνώτερο, δὲν ἀποτελεῖ τὸν βέλτιστο παράγοντα γιὰ ἕνα ἔθνος (πολλῷ δὲ μᾶλλον, ὅταν πρόκειται γιὰ ἕνα ἀρκετὰ μεμειγμένο ἔθνος, ὅπως τὸ νεοελληνικό.

      3) Ὀρθῶς δὲν ἔχεις ἴχνος θρησκευτικότητος. Ἡ ἀθεϊα & ὁ ὑλισμὸς (Προοσωκρατικοί, Ἐπικούρειοι) εἶναι ἡ μεγαλύτερη κατάκτησι τοῦ ἀρχαιοελληνικοῦ πνεύματος.

      4) Οἰ Ἑλληνορωμαῖοι (κυρίως δὲ οἱ Ἕλληνες) ἦσαν ἀνδροκράτες λόγῳ πολιτισμικῆς προδιαθέσεως. Οἱ σύγχρονοι Ἕλληνες μεσογειακοὶ εἶναι μουνόδουλοι. Πιὸ σκληροὶ μὲ τὶς γυναῖκες εἶναι κυρίως οἱ ἀρμενοειδοῦς ἢ διναρικῆς καταγωγῆς Νεοέλληνες.

      Ἐν τούτῳ (卐) νίκᾳ.

      Διαγραφή
    2. Μία απόρία στην τέταρτη τοποθέτησή σου: To ότι λες πως οι Ελληνορωμαίοι ήσαν ανδροκράτες λόγω πολιτισμικής προδιαθέσεως δεν αποδεικνύει αυτό που λέω παραπάνω; Δηλαδή ο πολιτισμός δεν είναι δημιούργημα και απόρροια της φυλετικής ψυχής της εκάστοτε φυλής. Επομένως το ότι ήσαν ανδροκράτες είναι απόρροια της ψυχοσυνθέσεως όπως και ο πολιτισμός! Και το γεγονός είναι ότι όλοι οι Ευρωπαίοι άρρενες είναι μουνίκακες στην εποχή μας όχι μόνο οι Μεσογειακοί ,δηλαδή το πρόβλημα είναι γενικό στην κάποτε μάχιμη Ευρώπη!

      Διαγραφή
    3. Οἱ Ἀρχαῖοι Ἕλληνες διἐθεταν καὶ τὴν γενετικὴ ἀλλὰ καὶ τὴν πολιτισμικὴ ῥοπὴ πρὸς ἀνδροκρατία. Οἱ συγχρόνοι Ἕλληνες εἶναι λιγότερο καθαροὶ μεσογειακοὶ ἀπὸ τοὺς Ἀρχαίους (τὸ ὁποῖο προκαλεῖ καὶ διαφορετικὴ πολιτισμικὴ τάσι) ἀλλὰ ἐπιπροσθέτως ἀνατρέφονται ἐδῷ καὶ δεκαετίες μὲ μία κουλτούρα ἰσότητος τῶν φύλων ποὺ ἔχει ἐξασθενίσῃ τὴν παραδοσιακ]ς ἐθνική τους σκληρότητα ἔναντι τῶν γυναικῶν. Φυσικὰ καὶ οἱ λοιποὶ Εὐρωπαῖοι εἶναι ἐπίσης μουνόδουλοι ἔχοντας περάσει τὴν φάσι ποὺ διανύουμε ἐμεῖς 200 χρόνια νωρίτερα.

      Διαγραφή
  10. Φίλτατε Χίμλερ έχεις δίκιο για την αντίφαση απλώς αλλιώς το εννοούσα. Αυτό που θα ήθελα να πω ότι σαν ιδέα δεν μου φαίνεται άσχημο το να μειχθούν Μεσογειακοί με Νορδικούς και αντιστρόφως(θα προτιμούσα Γερμανούς όμως και όχι Σκανδιναβούς διότι τονίζω τους θεωρώ άξιους πολιτισμικά ενώ τους Σκανδιναβούς δεν τους εκτιμώ ιδιαίτερα ίσως και καθόλου).Απλώς εμένα σαν ιδέα με ελκύει και ψυχοσυνθετικώς και φαινοτυπικώς δεν σημαίνει όμως ότι είναι και απαραίτητα σωστό στην δεδομένη στιγμή και δεν είμαι σίγουρος αν είμαστε τόσο μεμειγμένο έθνος όσο λες(μπορεί και να έχεις δίκιο βέβαια δεν το αποκλείω)και φυσικά οι Διναρικοίδεν ξέρω αν είναι όντως αρνητική φυλετική ύπαρξη στον χώρο διότι αν δεις μεγάλους ηγέτες του παρελθόντος πολλοί είχανε περίοπτες μύτες Διναρικού τύπου και γενικώς στοίχεια διναρικά αναμεμειγμένα πάντα με κάτι το δολιχοκεφαλικό είτε μεσογειακό είτε νορδικό. Τέλος! Ευχαριστώ για τα σχόλιά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δὲν θεωρῶ τὴν διναρικὴ μείξι κακή. Ἡ Ἑλλὰς ἔχει ἀρκετοὺς διναρικοὺς: Ἀρβανίτες, Βλάχους καὶ Σλαβογενεῖς, ἡ τραχύτης, ἀνθεκτικότης, ἐπιμονὴ καὶ μαχητικότης τῶν ὁποίων εἶναι μία θετικὴ συμβολὴ στὸ ἐθνικὸ dna. Ὑγίαινε.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.