Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Νίτσε για τη φυλετική μίξη

"Ο άνθρωπος μιας εποχής διάλυσης που ανακατεύει τις φυλές και που συνεπώς περιέχει μέσα του την κληρονομιά μιας πολυειδούς καταγωγής, δηλαδή αντίθετες και συχνά όχι μόνο αντίθετες ενορμήσεις και αξίες, που παλεύουν η μια με την άλλη και σπάνια αφήνουν σε ησυχία η μια την άλλη - ένας τέτοιος άνθρωπος όψιμων κουλτουρών και σπασμένων φώτων θα είναι, κατά μέσο όρο, ένας αδύναμος άνθρωπος"

3 σχόλια:

  1. Η σύγχρονη επιστήμη της Βιολογίας κατανέμει το ανθρώπινο είδος σε φυλές;Εκφράζω αυτήν την απορία,επειδή είχα ρωτήσει την καθηγήτρια της Βιολογίας(καθώς συζητούσαμε για το DNA)για το αν το DNA και κατά πόσο διαφέρει μεταξύ των ανθρώπινων φυλών.Η απάντηση της ήταν ότι στη Βιολογία δεν υπάρχει ο όρος φυλή,έψαξα ακόμη και στη βικιπαίδεια για την φυλή και αναφέρει ότι "Με τον όρο φυλή στην ανθρωπολογία και την κοινωνιολογία εννοείται μια θεωρητική μορφή κοινωνικής οργάνωσης, βασισμένη σε μικρότερες ομάδες που διακρίνονται για την προσωρινή ή μόνιμη πολιτική τους ενσωμάτωση και καθορίζεται από παραδόσεις κοινής καταγωγής ή κοινό ιδρυτικό μύθο, κοινή γλώσσα πολιτισμό και κοινή κυρίαρχη ιδεολογία".Καταρχήν προσέξτε το "θεωρητική μορφή".Επίσης δεν γράφει τίποτα για τα σωματικά και πνευματικά χαρακτηριστικά.Ζούμε στο ψέμα και στην υποκρισία ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζούμε σε ένα καθεστώς ολοκληρωτικής προπαγάνδας σε σχέση με τα φυλετικά ζητήματα. Οι φυλές στο ανθρώπινο είδος είναι υπαρκτές και ολοφάνερες. Η φυλετική ανθρωπολογία υπήρξε επιστημονικός κλαδος στις πολιτισμένες χώρες της Δύσης, με πανεπιστημιακές έδρες, ερευνητικά ινστιτούτα και πολλούς επιστήμονες που ασχολούνταν αποκλειστικά με τον τομέα αυτό.

      Ωστόσο, οι Σιωνιστές μετά τη νίκη τους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο απαγόρευσαν τη μελέτη των φυλών στον άνθρωπο, κατήργησαν όλες τις έδρες και τα ερευνητικά ινστιτούτα και διώξαν από τα πανεπιστήμια όσους ανέφεραν τη λέξη φυλή. Οι εβραίοι, που ελέγχουν μέσω της μασονίας σχεδόν όλα τα κράτη του κόσμου, διώκουν συστηματικά την έννοια της φυλής, διότι η φυλή είναι ο κύριος ενοποιητικός παράγοντας ενός λαού για να μπορέσει να συσπειρωθεί εναντίον των εβραίων δυναστών. Συνεπώς, για να μπορούν οι εβραίοι να κρατούν του λαούς διεσπασμένους, κυρήσσουν την "ισότητα", τον πολυφυλετισμό και τον εθνομηδενισμό. Εξ'ου και γιατί οι σημερινοί "βιολόγοι" απορρίπτουν την έννοια της φυλής. Παρέα προφανώς και η εβραϊκά ελεγχόμενη Wikipedia.

      Η δίωξη της φυλετικής ανθρωπολογίας γίνεται σε Μεσαιωνικά πρότυπα. Ωστόσο, όσο και να διώκει ο διεθνής σιωνισμός, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που θα λατρεύουν τις επιστήμες και θα τις μελετούν, μέχρι να νικήσει η αλήθεια.

      Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση σου,συνέχισε την καλή δουλειά μοιράζοντας γνώσεις περί των φυλών,την οποία δυσκολευόμαστε να τη βρούμε αλλού(και κυρίως στα ελληνικά),διότι ο διαχωρισμός σε φυλές θεωρείται ταμπού και απάνθρωπο.Ελπίζω μια μέρα το ιστολόγιο σου να αποκτήσει τους αναγνώστες και τη φήμη που του αρμόζει,έχοντας όμως τον τίτλο "ΦΥΛΕΤΙΚΑ" πιθανών θα είναι δύσκολο έργο όπως καταλαβαίνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.