Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018

Το ποσοστό των Βαλτικών στη Σουηδία - Lundborg


Ο χάρτης παρουσιάζει το εκτιμώμενο ποσοστό του Βαλτικού φυλετικού τύπου στη Σουηδία. Προέρχεται από τους Σουηδούς ανθρωπολόγους Herman Lundborg και F. J. Linders και τον βρήκαμε εδώ.

Ως προς την φυλετική της σύνθεση, η Σουηδία θεωρείται στερεοτυπικά Νορδική χώρα, ή έστω με σημαντική Κρομανοειδή συνιστώσα. Ωστόσο, στη χώρα κατοικεί ένα ποσοστό Βαλτικών, που έχουν εισέλθει ανά τους αιώνες από...
τις Βαλτικές χώρες ή από τη γειτονική Φινλανδία.

Τα ποσοστά του χάρτη δίνονται αρκετά υψηλά, αλλά υπάρχει περίπτωση τα ποσοστά να συμπεριλαμβάνουν τους βραχυκέφαλους, μεσο-ευρυπρόσωπους, δηλαδή και τους Αλπικούς. Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχει ένα εμφανές ποσοστό Βαλτικών στη Σουηδία.

10 σχόλια:

  1. Μπορει καποιος να μου πεις τις προτεραιότητες ενος δοχιλοκεφαλους εναντι ενος βραχυκεφαλου ;


    Ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και μονο που το κεφαλι σου δεν ειναι σαν να σε κοπανουσαν με φτυαρι αυτο μπορω να σου πω ειναι ενα προτερημα...

      Διαγραφή
  2. Προτερήματα λέγονται βρε υπερβραχυκέφαλο κωθώνι και το πρώτο προτέρημα των δολιχοκέφαλων το ανακάλυψες ήδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς τον διαχειριστή και λοιπούς αναγνώστες:Τι γνώμη έχουν διακεκριμένοι φυλετιστές για τους λαούς του Καυκάσου;Όσο τους έχω μελετήσει είναι άνθρωποι οξύθυμοι και φιλοχρήματοι,όχι πάντα με την αρνητική χροιά αλλά νοικοκυραίοι.Σαν χαρακτήρες,γενικότερα διακρίνονται για την Ρωσική τους ψυχρότητα.Χαρακτηριστικό του ότι τους πολέμους του Καυκάσου τους θεωρούν ''ρουτίνα'',σε αντίθεση με τον νεοελληνικό λαό που θέλει φιλίες με τα μεμέτια.Επίσης,οι Καυκάσιοι δεν υποτάσσονται εύκολα(δες Τσετσενικούς πολέμους),σε αντίθεση με τον νεοέλληνα που ξεπούλησε το όνομα της Μακεδονίας στους φλωρούμπες βουτηρομπεμπέδες Ευρω-πέους και καταχρεώθηκε.
    Χαρακτηριστικό της επιθετικότητας τους,ο Τσετσένος Hadji Murad,που έκανε κομματάκια κεμπάπ τους Ρώσσους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το όνομα το ξεπούλησε ο Εβραίος Τσίπρας και η κυβέρνηση του, όχι ο νεοέλληνας, την φιλία με τους Τούρκους την ήθελαν οι πολιτικοί και όχι οι Έλληνες. Δεν έχω ακούσει ούτε έναν Έλληνα που να θέλει φιλία με τους Τούρκους. Ο νεοέλληνας κάνει διαδηλώσεις για το όνομα και οι πολιτικοί τον λένε φασιστικό στοιχείο και βάζουν τα ΜΑΤ να τον σπάνε στο ξύλο. Κανένας Έλληνας δεν θέλει να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία, δώσε όπλα στους Έλληνες και την εντολή να εισβάλουν στα Σκόπια και τους κάνουμε λίμπα μέσα σε λίγες ώρες. Για αυτό που φταίνε οι νεοέλληνες είναι ότι τα βλέπουν όλα με βάση το χρήμα και το προσωπικό τους συμφέρον και βόλεμα, όταν μετά χτυπάνε το κεφάλι τους με τους προδότες που τους κυβερνάνε είναι βεβαίως πολύ αργά.

      Διαγραφή
    2. Oι καυκασιοι ειναι κυριως υπερβραχυκεφαλοι.Κυριοι φαινοτυποι ο Metbid caucasid,Armenoid και καποιοι Pontid η North Pontid.

      Για εμενα περα απο το να παιζουν ξυλικι και να πλακωνονται δεν μπορουν να κανουν τιποτα περισσοτερο.

      Διαγραφή
  4. Διαχειριστή,ο Clint Eastwood,είναι Κρομανοειδής;

    https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/915y8scOmYL._SL1500_.jpg

    http://images.amcnetworks.com/blogs.amctv.com/wp-content/uploads/2011/06/dirty-harry-560-4.jpg

    https://cdn.quizzclub.com/trivia/2017-06/what-city-is-the-setting-for-the-clint-eastwood-movie-dirty-harry.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kelticized North Atlantid+CM

      Διαγραφή
    2. Ατλαντοειδής + Κελτικός Νορδικός, ήτοι ο φαινότυπος του κλασσικού ισόθεου αμερικανού αγγλοσάξονος υπερανθρώπου - ανηλεούς εξολοθευτού αγρίων ινδιάνων. Τέτοια ανδροπρεπή αρειμάνια αριπρεπή και υπεράρια όψη διαθέτει και ο Αγγλοσάξων λευκός εθνικιστής υπεράνθρωπος Jared Taylor! Είθε ο Τουτατής να κόβει χρόνια απο τον κάθε πουτάνας υιό διεθνιστή αριστερό και να τους δίνει μέρες!!!

      Διαγραφή
  5. Ισχύει πως μετά από κάποιο αριθμό γενεών εξαλείφονται τα γονίδια ορισμένων αλλόφυλων προγόνων; και αν ναι πόσα χρόνια μετά παύουν να υπάρχουν; Για παράδειγμα εάν ένας Μεσογειακός είχε πριν 500 έτη έναν νορδικό πρόγονο, αυτουνού τα γονίδια έχουν χαθεί στο πέρασμα των χρόνων ή υπάρχει περίπτωση ορισμένοι απόγονοι να συνεχίσουν να έχουν ορισμένες πιθανότητες να κληρονομήσουν χαρακτηριστικά νορδικού τύπου. πχ μεσογειακός με γαλανά μάτια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.