Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2018

Το χρώμα των μαλλιών στις βόρειες Ατλαντικές χώρες της Ευρώπης

Μια ενδιαφέρουσα μελέτη για το χρώμα των μαλλιών σε χώρες της βόρειας Ευρώπης πραγματοποίησε η Diana Suter, με τίτλο "Hair colour in the Faroe and Orkney Islands", που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Annals of Human Biology. Η μελέτη εστιάζει στις νήσους Φερόε (Faroe) και Ορκάδες (Orkney), που βρίσκονται ανάμεσα σε Βρετανία, Νορβηγία και Ισλανδία, όμως τα αποτελέσματα παρουσιάζονται συγκριτικά με αυτά από τις γειτονικές χώρες. Τα στοιχεία για το χρώμα των μαλλιών μπορούν να μας οδηγήσουν σε αρκετά συμπεράσματα για την φυλετική σύνθεση της βόρειας Ευρώπης και να καταρρίψουν μύθους.

Το σημαντικότερο μέρος της μελέτης που συνοψίζει τα αποτελέσματα, είναι ο παρακάτω συγκεντρωτικός πίνακας, όπου δίνεται το χρώμα των μαλλιών σε όλες τις βόρειες Ατλαντικές χώρες της Ευρώπης. Το χρώμα των μαλλιών ταξινομήθηκε...
με την κλίμακα Fischer-Saller.


Ο βασικός μύθος που καταρρίπτουν τέτοιες μελέτες είναι ο ισχυρισμός περί Νορδικότητας των χωρών αυτών. Αν θεωρήσουμε ότι το ποσοστό των ξανθών αντιστοιχεί στο ποσοστό των Νορδικών, βλέπουμε ότι το ποσοστό τους σε Φερόε, Ορκάδες και Ισλανδία βρίσκεται περίπου στο 20-30%. Στη Νορβηγία και στη Δανία, το ποσοστό είναι λίγο πάνω από 30%. Στην Ιρλανδία, οι Νορδικοί είναι ελάχιστοι, κοντά στο 5%. Η Σουηδία είναι έντονα Νορδική χώρα, με ποσοστό στο 60%, αν και πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι πιθανότατα οι περισσότεροι στη Σκανδιναβία είναι Νορδο-Κρομανοειδείς. Στη Σκωτία το ποσοστό των Νορδικών είναι περίπου 10%.

Η πλειοψηφία των κατοίκων σε όλες αυτές τις χώρες, πλην Σουηδίας, είναι (βόρειοι) Κρομανοειδείς. Αν παρατηρήσετε φωτογραφίες κατοίκων από τις χώρες αυτές, που πλέον είναι διαθέσιμες σε αφθονία, θα διαπιστώσετε ότι οι καστανοί έχουν υψηλά ποσοστά, υπερβαίνοντας αυτά των ξανθών. Ειδικά στις νησιωτικές χώρες οι Κρομανοειδείς αποτελούν την μεγάλη πλειοψηφία, ενώ σε Ορκάδες, Σκωτία και Ιρλανδία κάποιοι από τους καστανούς είναι Ατλαντοειδείς. Δεν είναι τυχαίο μάλιστα, ότι αυτές οι τρεις περιοχές του πίνακα, μαζί με την Ισλανδία, έχουν και τα μεγαλύτερα ποσοστά σκούρου καστανού και μαύρου χρώματος μαλλιών. Ταυτόχρονα, αυτές είναι και οι περιοχές με τα υψηλότερα ποσοστά κόκκινων μαλλιών, κάτι αναμενόμενο εφόσον το κόκκινο χρώμα μαλλιών εντοπίζεται κυρίως σε Κρομανοειδείς πληθυσμούς.

Το συμπέρασμα είναι ότι οι βόρειες Ατλαντικές χώρες κατοικούνται πλειοψηφικά από καστανούς Κρομανοειδείς. Τα ποσοστά των ξανθών Νορδικών είναι σημαντικά, αλλά μειοψηφικά, εκτός από τη Σκανδιναβία. Οι πιο σκούρα καστανοί Ατλαντοειδείς εντοπίζονται στα Βρετανικά νησιά.

19 σχόλια:

  1. Στην Ελλάδα το φυσικό ξανθό είναι κάτω από 5%;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε καν. Αφού ανάμεσα στα άτομα κάτω των 18 (μόνο τα Ελληνόπουλα) το 1/3 είναι ξανθοί. Και αν αναλογιστούμε ότι οι ανήλικοι Έλληνες (οι γηγενείς) καθιστούν το 23% του γηγενούς Ελληνικου πληθυσμού των 10,3 εκατομμυρίων (από το συνολικό πληθυσμό της Ελλάδας που είναι 11,2 εκατομμύρια αν συμπεριληφθούν και οι μετανάστες), τότε τα ξανθά μαλλιά ανάμεσα στους Έλληνες, μόνο από τους ανήλικους, θα είναι ένα 15%. Αν προστεθούν και οι ενήλικοι τότε θα αυξηθεί το ποσοστό.

      Διαγραφή
  2. "Τώρα τι να πεις, για αυτά τα άθεα κτήνη;
    Ελλεϊνές ετούτες οι φυλές.
    Τι κόκκινο πετσί, καλύτερα νεκροί, απαίσιοι οι φρικτοί, αυτοί οι...

    Βάρβαροι! Βάρβαροι!
    Άνθρωποι δεν είναι!
    Βάρβαροι! Βάρβαροι!
    Να φύγουν από 'δω!

    Δε μοιάζουνε με εμάς, κι άρα είναι κτήνη, πολεμήστε τους σκληρά!
    Oι βάρβαροι! Βάρβαροι!
    Οι διαβολεμένοι. Πολεμήστε τους, εμπρός.

    Θα πεθάνουν όλοι σα σκυλιά.

    Θα πληρώσουνε!

    Θάνατος ζυγώνει!

    Δε θα μείνει αίμα ούτε σταλιά, ούτε σταλιά...

    είναι μια χούφτα σιχαμένοι...


    Βάρβαροι! Βάρβαροι!
    Τραβάτε όλοι εμπρός!
    Εξαφανίστε τους, κι ίχνος να μη μείνει!
    Πολεμήστε τους σκληρά!

    Πολεμήστε τους σκληρά
    (βάρβαροι, βάρβαροι).
    Έφτασε η στιγμή, στα όπλα, αδελφοί!"

    https://www.youtube.com/watch?v=JMg6WznZTz0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάντε έρωτα όχι πόλεμο !!! ΧΑΧΑΧΑ
    Ο χοντρός τι φυλετικός τύπος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο "χοντρός" αποτελεί κατάπτυστη συκοφαντική απεικόνιση-καρικατούρα του ηρωικού Άγγλου διοικητού Ιωάννου Ράτκλιφ(John Ratcliffe)!!!

      Ιδού το πραγματικό πορτραίτο του: https://prousa.info/images/states/virginia/de_la_warr.jpg

      Προφανώς πρόκειται περί Κρομανοειδούς φαινοτύπου!

      Οι δε άθλιοι Εβραίοι της Ντίσνεϊ τον παρουσιάσουν συκοφαντικά, κατά την τόσο προσφιλή τους συνήθεια, ως αιμοβόρο τυχοδιώκτη ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΘΥΜΑ ΣΕ ΘΥΤΗ!!!

      Στην πραγματικότητα ήταν ο ηρωικός διοικητής Ράτκλιφ που δολοφονήθηκε κατα τρόπο ύπουλο,αισχρό και απίστευτα βάρβαρο απο τους κτηνώδεις αγρίους ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ινδιάνους οι οποίοι κάλεσαν με δόλο αυτόν και τους άνδρες του σε ένα ξέφωτο κοντά στην αποικία Τζέιμσταουν για να ανταλλάξουν μαζί τους καλαμπόκι και αφού τους επιτέθηκαν ύπουλα, συνέλαβαν τον ηρωικό διοικητή και αφού τον έγδαραν ζωντανό αργά και βασανιστικά, τον έκαψαν στην πυρά!!!

      Με άλλα λόγια, τα ιστορικά δεδομένα...ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ που τα εβραϊκά ρεμάλια βάζουν στο στόμα αυτού του ήρωος στο συγκεκριμένο καρτούν!!!

      Αιωνία,λοιπόν, η μνήμη του ήρωος Ιωάννου Ράτκλιφ και σκατά στους τάφους των όντως ελεεινών αγριανθρώπων-υπανθρώπων ινδιανικών κτηνών!!!

      Διαγραφή
    2. Οι ινδιάνοι, που έκοβαν το σκαλπ,προσκυνούσαν τα τοτέμ και χόρευαν το χορό της βροχής,παρουσιάζονται ως "φορείς πολιτισμού" και φιλήσυχοι και οι Ευρωπαίοι κακοί...

      Διαγραφή
  4. Είναι φανερό ότι θέλουν να παρουσιάσουν τους Ευρωπαίους σαν τα τέρατα που κατέστρεψαν τους αγαθούς Ινδιάνους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωστόσο, οι "αντιρατσιστές" πουτάνας γιοί αριστεροί έχουν πάθει άγριο βραχυκύκλωμα καθώς οι περισσότερες παλιές "western" ταινίες αλλά ακόμη και τα κινούμενα σχέδια μέχρι και το 1960-70 βρίθουν "ρατσιστικών στερεοτύπων" καθώς παρουσιάζουν τους ινδιάνους (και όχι μόνο) όπως πραγματικά είναι, δηλαδή ως ζωώδεις πρωτόγονους και αφελείς υπάνθρωπους που χορεύουν σαν ζώα γύρω από φωτιές βγάζοντας άναρθρες κραυγές. Αυτό σήμερα τους έχει οδηγήσει σε πραγματικό παροξυσμό με αποτέλεσμα να κατηγορούν τους πάντες και τα πάντα αναδρομικά για "ρατσισμό" και να βομβαρδίζουν τους ανθρώπους και ιδιαίτερα τα παιδιά νυχθημερόν με διεθνιστική αντιρατσιστική προπαγάνδα!

      Πάρε ως παράδειγμα την παιδική ταινία Πίτερ Παν του 1953!Δες αυτή την εντελώς αθώα σκηνή που διακωμωδεί παιδικά τους Ινδιάνους:
      https://www.youtube.com/watch?v=gJnYX_p0whk

      Διάβασε τι γράφει η Βικιπαίδεια επι τούτου:

      "Peter Pan has been seen as racist in recent years due to the manner Disney portrayed the Native American "Indians" in the film. They are displayed as wild, savage, violent and speak in a stereotypical manner. The characters often call them savages and at one point Captain Hook refers to them as "redskins". John, Michael and the Lost Boys go hunting them like animals - the Lost Boys mention lions and bears as other alternatives. In the song "What Made the Red Man Red?" the Indians themselves reflect on how they got the color of their skin; they maintain a permanent blush due to their ancestor's pursuit of a woman; and that asking "How?" is a major catalyst for Indian education.[28] These stereotypes are present in J. M. Barrie's play. Marc Davis, one of the supervising animators of the film, said in an interview years after the production that "I'm not sure we would have done the Indians if we were making this movie now. And if we had we wouldn't do them the way we did back then."

      Οι άνθρωποι το έχουν πραγματικά τερματίσει με την πολιτική ορθότητα!!!

      Διαγραφή
  5. "το κόκκινο χρώμα μαλλιών εντοπίζεται κυρίως σε Κρομανοειδείς πληθυσμούς."

    Η Nicole Kidman, στην κανονική μορφή της, κοκκινομάλλα και κατσαρομάλλα.

    https://media.vanityfair.com/photos/542062a71019a3955fea4885/master/w_600,h_720,c_limit/image.jpg
    https://www.plasticsurgerypeople.com/wp-content/uploads/2016/05/nicole1983-1988.jpg
    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ8qQs41GmtJUuA5Jnf-oLLY8KbguiMSVo976d9Z8s-3ZbideID
    https://i.pinimg.com/236x/48/d9/ee/48d9ee652cbaeeeceae802badb54fdbe--nicole-kidman-movies-curly-hairstyles.jpg
    https://i.ytimg.com/vi/mil1Orhw-o0/hqdefault.jpg
    https://i.pinimg.com/originals/c1/6a/a2/c16aa2232e36f6aa8946e6e6f94691c8.jpg

    https://howtobearedhead.com/nicole-kidmans-evolving-look-from-natural-redhead-to-blonde/


    Κατά πόσο είναι Νορδική, έχει σε μεγάλο ποσοστό Κρομανοειδή ανάμειξη; Είναι ή δεν είναι κυρίως Νορδική;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρίως Brunn/Borreby είναι, με νορδική επίδραση.

      Διαγραφή
  6. Τα σκουπίδια Κοτζιάς κ καμένος εινσι και οι δυο αλπικοι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πούτιν σε ποιό φυλετικό τύπο υπάγεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον υπανθρώπινο "ανατολικό βαλτικό"(east baltid).

      Διαγραφή
    2. Ο Γιασκεβιτσιους; Μηπως εχει και ολιγον μογγολικο αιμα;

      Διαγραφή
    3. Βαλτο-Κρομανοειδής ο Σάρας ο τρελός γαυροφονιάς.Απλά έχει βαρύ επίκανθο,δεν έχει κάτι το μογγολικό.

      Διαγραφή
  8. Μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι οπου υπαρχει δοχιλοκεφαλια υπαρχει εκφυλισμος και οπου βραχυκεφαλια συντηρητισμός και αντιδραστικοτητα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο εγκέφαλος των δολιχοκέφαλων φυλών είναι κατά βάση προικισμένος με αντιληπτική ικανότητα ριζοσπαστικών ιδεών, γι' αυτό και όλη η εξέλιξη του πλανήτη (τεχνολογικά και πολιτισμικά) είναι δυτικής προελεύσεως. Παρ'όλα αυτά όμως, η σύλληψη και η εκτέλεση ριζοσπαστικών φαινομενικά ιδεών, εμπλουτισμένη με υπάνθρωπες τακτικές (αλκοόλ, ναρκωτικά, αριστερισμός) από τα σιωνιστικά κέντρα παρακολούθησης, έχουν ως αποτέλεσμα τη διαστρέβλωση της της αντίληψης και τον σταδιακό εκφυλισμό των δολιχοκέφαλων. Δυστυχώς όσο εύκολα οι πεπονοκέφαλοι ευρωπαίοι κατέκτησαν και αποίκησαν την οικουμένη, σφαγιάζοντας (και καλώς έπρατταν) τις ντόπιες υπάνθρωπες φυλές, τόσο εύκολα στήνουν κώλο για τους τη περάσουν σαν οβελό από AK47, αραπάδες και δραβίδες...

      Διαγραφή
  9. Οι Αλβανοί, Σκοπιανοί, Βούλγαροι και Τούρκοι είναι όλοι ελληνογενείς, ξαδέλφια των Ελλήνων, οι περισσότεροι έχουν ελληνικό DNA λέει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

    Το ξέρατε;

    https://www.youtube.com/watch?v=FKHDTRxSbpI&t=1s

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.