Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Οι φυλές στους Ορφικούς ύμνους


"πάντα πόλον κιρνὰς κρίνεις βιοθρέμμονα φῦλα, ἁρμονίηι κεράσας παγκόσμιον ἀνδράσι μοῖραν"

Εσύ διαχωρίζεις τα διατηρούμενα είς την ζωήν φύλα συγκεράσας δια της αρμονίας την παγκόσμιον μοίραν των ανθρώπων

Ορφικός ύμνος Απόλλωνος (Ύμνος 34)


"Ὄμμα Δίκης μέλπω πανδερκέος, ἀγλαομόρφου, ἣ καὶ Ζηνὸς ἄνακτος ἐπὶ θρόνον ἱερὸν ἵζει οὐρανόθεν καθορῶσα βίον θνητῶν πολυφύλων, τοῖς ἀδίκοις τιμωρὸς ἐπιβρίθουσα δικαία..."

Τον οφθαλμόν εξυμνώ της Δίκης, που βλέπει τα πάντα καί λάμπει από ομορφιά, η οποία ακόμη καί εις τον ιερόν θρόνον του βασιλέως Διός κάθεται καί παρατηρεί από τον ουρανόν τον βίον των ανθρώπων, που ανήκουν σε πολλές φυλές καί επιπίπτει ως δικαία τιμωρός κατά των αδίκων...

Ορφικός ύμνος Δίκης (Ύμνος 63)


Ήδη από τα επιμέρους ρεύματα της αρχαίας Ελληνικής θρησκείας, διαφαίνεται ότι αυτή βρίσκονταν σε πλήρη σύμπλευση με την φυσική πραγματικότητα, ως προς την εγγενή διαφοροποίηση των ανθρωπίνων φυλών. Θεωρείται αυτονόητο ότι οι θνητοί...
ανήκουν σε πολλές φυλές, τις οποίες γνωρίζει και κατοπτεύει ο Δίας. Και ο ύμνος στον Απόλλωνα αποδίδει την ανθρώπινη διαφοροποίηση σε θεία απαίτηση, καθώς η ανώτερη δύναμη είναι αυτή που έχει διαμορφώσει όλη την φυσική πραγματικότητα και συνεπώς και την φυσική πραγματικότητα της φυλετικής διαφοροποίησης.

32 σχόλια:

  1. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=996330563739292&set=a.145841222121568.18963.100000870729925&type=3&theater τι τυπος είναι φυλετικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διναρο-μεσογειακή κατα προσωπική μου γνωμη αλλα δυσκολευμαι να την αναγνώρισω

      Διαγραφή
    2. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=970965619609120&set=a.145841222121568.18963.100000870729925&type=3&theater

      Διαγραφή
    3. κοιτα εμενα σαν μεσογεαικη με διναρικη επιδραση μου φενεται αλλα ενταξει μην βαιζεσαισεμενα μια αποψη ειναι εραστεχνης ειμαι :P

      Διαγραφή
  2. Φανατικός Αντι(Β)ρωμιός6 Μαρτίου 2016 στις 9:48 μ.μ.

    Το ερώτημα που προκύπτει λίαν ευλόγως είναι τι σχέση με τους Ορφικούς ύμνους και γενικώς με τα Ιερά κείμενα των Αρίων Λευκών Ευρωπαίων Ελλήνων μπορεί να έχουν οι σημιτοοριενταλίδες μπουζουκοτσιφτετελόβιοι γυφτοσκυλάδες τσιγγανόγυφτες οθωμανοί τουρκολάγνοι (Β)ρωμιοί.
    Αυτά είναι για τους '''''''''''''''''κουτόφραγκους''''''''''''''''',τους πραγματικούς επιγόνους-αλλά εν μέρει και απογόνους-των Σαλαμινομάχων που έσωσαν την Ευρώπη και τον Δυτικό πολιτισμό από τις βαρβαρικές ασιατικές ορδές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα! Δεν μπορεί οι μπουζουκόβιοι τουρκόγυφτοι να είναι απόγονοι αρχαίων Ελλήνων.Είναι γελοίο...
      Ένα λάθος κάνανε οι αρχαίοι.Τους απογόνους τους.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι απόγονοί τους, τουλάχιστον τα τρία τέταρτα εξ αυτών. Ακόμη και αν συναθροίσουμε στον τωρινό πληθυσμό όλους τους "άριους" (με την ευρεία έννοια) φυλετικούς υποτύπους (νορδικό διναρικό,μεσογειακό, αλπικό),παντοδαπής εθνοτικής προέλευσης (αρβανίτες, σλαβόφωνοι,Φραγκοι, Βλάχοι, Πομάκοι) στη χώρα μας κατοικεί ένα μειγαδικό συνονθύλευμα τουλάχιστον 30% που είναι οριενταλικής, προσωασιατικής, δραβιδικής και εσχάτως νεγρικής καταγωγής (συνήθως πρόσφυγες από τη Μ. Ασία και τη νησιωτική χώρα, αλλά όχι πάντα). Αν βάλουμε και τις διασταυρώσεις και την τεράστια φυλετική επιμειξία της τελευταίας δεκαετίας, είναι απολύτως φυσιολογική η οριενταλίζουσα ψυχική υπόσταση του πληθυσμού.
      Αλήθεια, δεν βλέπετε με τι "ανθρωπιά" οι πρόσφυγες του 1922 δέχονται και τρατάρουν τους πρόσφυγες τους 1916; Διόλου τυχαία οι προσφυγικοί δήμοι πρωταγωνιστούν στην εγκατάσταση προσφύγων στην επικράτειά τους. Και έχουν και καμάρι ότι είναι Πρόσφυγες, σάμπως είναι κάτι τιμητικό. Πρόσφυγες, φυγάδς και σκλάβοι όλοι μπορούν να γίνουν, κατακτητές και κυρίαρχοι μόνο όσοι αξίζουν. Ενώ τα νησιά του ανατολικο Αιγαίου αναμένουν το νόμπελ ειρήνης, κι αν κάτι τους ανησυχεί είναι η κονόμα του τουρισμού. Το έθνος το χουν χεσμένο, ο παράς είναι ο θεός τους. Επειδή ασχολείστε με τα φυλετικά, πάρτε έναν κάτοικο των πληθυσμών αυτών, και συγκρίνετέ τον με έναν Έλληνα από την ορεινή Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Ρούμελη ή τις ορεινές περιοχές του Μωριά και θα καταλάβετε πως πρόκειται για τελείως διαφορετικές φυλετικές υποστάσεις, με τη μεταφυσική κιόλας υπόσταση της φυλής. Αρκεί να δει κανείς τη μουσική τους και τον φυλετικό ψυχισμό που αυτή εκφράζει. Άλλο ο υπερήφανος και αντρικός τσάμικος, και άλλο ο τουρκοσπόρικος και γυναικωτός καρσιλαμάς.Οι προπαππούδες αυτών έκαναν το 1821 και την κλεφτουριά, όπως και τους Βαλκανικούς, και αν αντιδράσει κανείς στη σημερινή πανσπερμία ίσως θα είναι αυτοί. Δηλαδή μια μειοψηφία.
      Από κλέφτη και αρματωλό, κλέφτης κι αρματωλός θα βγει...από οριενταλικό κλαψιάρη ραγιά μόνο οριενταλικός κλαψιάρης ραγιάς. Οι εξαιρέσεις σπανίζουν και επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

      Διαγραφή
    3. Εκ παραδρομής, πρόσφυγες του 2016 ήθελα να πω.

      Διαγραφή
    4. Δεν θέλω να διαφωνήσω σε όλα όσα γράφετε, ούτε και να επιτεθώ σε κανέναν. Αλλά θα σχολιάσω το εξής:
      Είναι γνωστό πως τα κριτήρια ελληνικότητας, στηρίζονται στα σχόλια σε ένα μπλογκ κι στο πόσο γρήγορα θα γράψετε με το πληκτρολόγιο σας πίσω από μια οθόνη. Γι' αυτό διαγωνίζεστε στο ποιός θα γράψει την πιο φλεγματική παράγραφο.

      Διαγραφή
    5. Εδώ που φτάσαμε, (δηλ. ρεντίκολα της οικουμένης) τα παραμύθια και ο λιβανωτός στον "ελληνικό λαό" ότι είναι τάχα σπουδαίος, αντρειωμένος,πολιτισμένος και πάνω απ' όλα "απόγονος των αρχαίων Ελλήνων" δεν μας κάνουν καλό. Μας αποβλακώνουν ακόμη περισσότερο και αναμένουμε το θαύμα από τους Ρώσους ή τον Παίσιο- τυπική περίπτωση ραγιάδικης ψυχοσύνθεσης.
      Το θέμα δεν είναι αν είναι φλεγματικό ένα σχόλιο, αλλά αν η σημερινή χαβούζα του Ρωμειστάν περιγράφεται όπως είναι ή όχι. Ακόμη και η υπερβολή, αν δείχνει την αλήθεια, είναι αλήθεια.

      Διαγραφή
    6. Ως προς την "κατανάλωση ιστορίας" αντί σύγχρονων επιτευγμάτων, έχεις δίκιο, σε ότι αφορά τους νεοέλληνες. Από εκεί και πέρα όμως, η εθνική υπερηφάνεια είναι τρομερά σημαντική παράμετρος, διότι κρατά ζωντανές όποιες παραδόσεις κι άλλα στοιχεία μας έχουν απομείνει. Βέβαια, ο νεοέλληνας για να αποδείξει ότι είναι σωστός συνεχιστής πρέπει πρώτα να πετάξει τον γραικύλο από μέσα του, είτε σε ζητήματα που αφορούν τον πολιτισμό, είτε σε αυτά περί φυλής.

      Από εκεί και πέρα όμως, δεν κατανόησες αυτό που έγραψα.
      Είναι προτιμότερο από το να σχολιάζει κανείς τέτοια ζητήματα σε ένα μπλογκ -και μάλιστα με τέτοιο τρόπο-, να κάνει κάτι για να το αλλάξει.
      Επιπροσθέτως, το μπλογκ αυτό, ασχολείται με την ανθρωπολογία, μόνο εκ παραδρομής μπορεί να αναφερθεί σε τέτοια ζητήματα. Η προσφορά του, είναι να μορφώσει και να προκαλέσει το ενδιαφέρον γύρω από την ανθρωπολογία. Κι όχι, γύρω από το πως οι γείτονές μας βλέπουν όσα συμβαίνουν γύρω τους και μένουν απαθείς. Ούτε και δείχνει να φιλοδοξεί να γίνει χώρος όπου ο καθένας θα γράφει τα παράπονά του, ώστε να τονίσει πόσο διαφέρει από τον περίγυρό του.

      Διαγραφή
    7. Φαίνεται πως δεν έγινα κατανοητός, οπότε το διευκρινίζω. Δεν πρόκειται για παράπονα του τύπου "πότε επιτέλους ο νεοέλληνας θα ξυπνήσει" κλπ που ακούγονται συχνά, αλλά για λίγο πολύ χοντροκομμένη φυλετική χαρτογράφηση του πληθυσμού. Πρόκειται για μειξαρισμένο ετεροκλήτως πληθυσμό, όπου το ένα συστατικό του είναι καθαρόαιμα ασιατικό (ανθρωπολογικά αρμενοειδείς ή δραβιδικοί και ψυχικά οριενταλίδες) και το άλλο βαλκανικό ή ευρωπαικό (σε αυτό κατατάσσονται και οι απευθείας απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων). Το αποτέλεσμα ένα χάος, δίχως αρχή δίχως τέλος και βάλτος. Το πράγμα είναι σκάρτο εξ αρχής.
      Απέναντι σε αυτόν τον φαύλο κύκλο, εγώ προτείνω τη διάλυση της αυταπάτης και την οικειοποίηση της λέξης Έλληνας μονάχα από μια δρώσα μειοψηφία άριας φυλετικής ταυτότητας.Το αστείο είναι πως όλοι δηλώνουν αριστοκράτες, αλλά μόλις ακούν κάτι τέτοιο, δηλ. τον αποκλεισμό της πληθυσμιακής πλειοψηφίας, επιστρέφουν στην πληβειοκρατία και υπερασπίζονται τη μαζική ιδέα του έθνους των 10 εκατομμυρίων. Ευτυχώς ή δυστυχώς αυτό μας τελείωσε. Το παρόν το επιβεβαιώνει και το προσεχές μέλλον θα το επιβεβαιώσει δραματικά. Τούτο δεν σημαίνει ούτε ότι τελείωσε ο ελληνισμός ούτε ότι όλα είναι μάταια. Αντιθέτως απαιτεί την οικοδόμηση ενός νέου ελληνισμού, μειοψηφικού, αριστοκρατικού και προερχόμενου από τα άρια φύλα. Και πιστεύω από το να κάνουμε ποσοστώσεις και αναλογίες στα διάφορα πληθυσμιακά κράματα καλύτερα είναι να πλάσουμε, εκτός των άλλων, ανθρωπολογικά τον ελληνισμό της ελιτίστικης μειοψηφίας με βάση τα αρχαία πρότυπα.
      Κατά τάλλα, συμφωνώ, η πράξη πρυτανεύει των λόγων.
      Υ.Γ. Αναμφίβολα η εθνική υπερηφάνεια είναι σημαντική για έναν λαό, όμως και αυτή ξεκινά από την ατομική και οικογενειακή υπερηφάνεια. Αν σε μια οικογένεια έχουν κρεμασμένα τα καριοφύλλια του προπάππου που πολέμησε το 1821 είναι φυσικό οι απόγονοι να νιώθουν υπερήφανοι και συνεχιστές του χρέους. Αν πάλι υπερηφανεύονται για τα σοροπιαστά γλυκά και τις φαναριώτικες κωλοτούμπες στον πολυχρονεμένο σουλτάνο, που στο τέλος πάντα οδηγούν σε εξευτελισμό, οι απόγονοι θα ακολουθήσουν την οικογενειακή παράδοση.

      Διαγραφή
    8. Μα, τα έθνη ήταν πάντοτε δομημένα σε τέτοιου είδους κοινωνικές δομές. Επί της ουσίας, αυτές οι μικρές ελίτ τα οδηγούν κι αυτών τα χαρακτηριστικά και τα πρότυπα είναι που κυριαρχούν. Η σημερινή κατάντια, δεν είναι τίποτε άλλο από την "κυριαρχία" εκείνων που πριν από αιώνες ήταν στην καλύτερη περίπτωση ακόλουθοι, στην πραγματικότητα φαύλοι (με την κυριολεκτική σημασία, δηλ "ατελείς").
      Είναι λάθος να βλέπουμε ένα έθνος, ως μάζα, ή ως ένα ενιαίο σύνολο, διότι δεν είναι. Πέραν τούτου, το ελληνικό έθνος είχε πάντα επιμέρους πολιτιστικές εκφάνσεις που ήταν συνάμα και φυλετικές εκφράσεις.
      Όπως κι αν έχει όμως, η φύση υπαγορεύει να συγκροτούνται ηγεσίες κι "ομόκεντροι" κύκλοι γύρω από αυτές. Κάτι που φαίνεται, ξεκινώντας από μια απλή οικογένεια όπου το κέντρο είναι ο πατέρας και οι δομές της διακλαδίζονται, ανοίγοντας τόσο ώστε να σκιαγραφούν έναν ολόκληρο λαό. Όμως, δεν κάνει το γιγάντιο υπερσύνολο ποτέ κουμάντο, αλλά πάντοτε αυτές οι "επιμέρους" κι αφανείς ηγεσίες. Ακριβώς έτσι, συμβαίνει και με τα φυλετικά σύνολα όπως είναι τα έθνη.

      Διαγραφή
    9. Ήταν δομημένα σε τέτοιες κοινωνικές δομές, όχι είναι...Οι σύγχρονες δημοκρατίες αναγνωρίζουν το δικαίωμα του πολίτη και συγχρόνως μέλους του έθνους σε όλον τον πληθυσμό. Με αυτή τη λογική η Ελλάδα έχει 10 εκατομμύρια Έλληνες.
      Με την οργανική αντίληψη, όπως το δικαίωμα του Αθηναίου ήταν προνόμιο 30.000 ανδρών σε 300.000 πληθυσμό και του Σπαρτιάτη σε 6 με 8.000 ομοίους, ενώ περίπου 150.000 είλωτες ήσαν σκλάβοι της πολιτείας, πως θα ακουγόταν σήμερα να περιοριστεί το δικαίωμα του Έλληνα σε 1.000.0000 άνδρες;
      Ποιοι θα το δέχονταν; Ουδείς.
      Άρα το οργανικό έθνος μπορεί να χτιστεί μονάχα μέσα από το ατσάλι και όχι από τις θεωρίες περί ελίτ που και αυτές αναδεικνύονται από την υποστήριξη ή τη συναίνεση των πολλών. Και στο τέλος καταλήγουν εκμαυλισμένες σέκτες που γλύφουν τα ταπεινά ελατήρια της ψηφαγέλης. Είναι σαν ο Λεωνίδας να αναδεικνυόταν βασιλιάς από τη θέληση των ειλώτων ή ο Περικλής να εκφωνούσε τον Επιτάφιο και για τους 300.000 σκλάβους. Απλά έτσι δεν θα υπήρχε ελληνικός πολιτισμός.

      Διαγραφή
    10. Δεν προσθέτεις κάτι σε αυτό που έγραψα. Αντιθέτως, το επιβεβαιώνεις. Οι δομές αυτές έχουν απλά αλλάξει σχήμα, δεν έχουν καταργηθεί, έχουν απλά επιβληθεί διαφορετικές ηγεσίες.
      Όσο κι αν η δημοκρατία παρουσιάζεται ως μαζικό πολίτευμα (που είναι) κι ότι εξισώνει τους πάντες, δεν αποτελεί τίποτε άλλο από μια κεκαλυμμένη δικτατορία που απλά παραχωρεί όποτε τη συμφέρει δικαιώματα στα πλήθη ώστε να τους χαϊδέψει τα αυτιά. Η εξουσία, όσες φορές κι αν γίνουν εκλογές, όσα κόμματα κι αν αλλάξουν στην κυβέρνηση, είναι διακύβευμα λίγων. Το ζητούμενο είναι και θα είναι πάντοτε τα κριτήρια, οι στόχοι κι η φύση της. Ο Περικλής πχ, ήθελε να ηγεμονεύσει η Αθήνα κι οι λιγοστοί πολίτες της όχι απλά σε όλους τους Έλληνες, αλλά σε ολόκληρη τη Μεσόγειο κι κατ' επέκταση τον τότε πολιτισμένο κόσμο. Ενώ οι σημερινοί πρωθυπουργοί θέλουν να εξυπηρετήσουν τα ισχυρότερα από αυτούς συμφέροντα ώστε να κερδίσουν μερίδιο από τα κέρδη. Η διαφορά είναι τεράστια, ακριβώς διότι οι σκοποί είναι διαφορετικοί κι υποδηλώνουν διαφορετικές αφετηρίες κι αιτίες.

      Διαγραφή
  3. http://www.ladylike.gr/articles/columns/like-this-lady/article3124901.ece/BINARY/w620/aleka3.jpg

    Σε ποιο φυλετικό τύπο ανήκει η ασχημομούρα Παπαρήγα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον κομμουνιστικό με τρίχες στη μασχάλη που είναι ο πλέον βρωμερός...

      Διαγραφή
  4. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=558097004282540&set=a.153852538040324.36768.100002467358257&type=3&theater

    Σε ποιο φυλετικό τύπο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Αλπικο-αρμενοειδές αλπική με eastmed

      Διαγραφή
    2. Μου κάνει περιέργεια που δεν έχει βγάλει αρμενοειδές και το μπλογκ και οι σχολιαστές ούτε έναν από τους ήρωες του 1821 η από τα εθνικιστικά κινήματα που περάσαν περίεργο ρε παιδάκι μου σήμερα βλέπετε παντού αρμενοειδές μογγόλους και οριενταλ στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
  5. Δεν πρόκειται για κανένα κήρυγμα μίσους. Έχουμε να κάνουμε με ζητήματα εθνικής αυτογνωσίας. Και όπως ακριβώς έχουμε κάθε δικαίωμα να χαρτογραφούμε την Τουρκία και να λέμε πως στα δυτικά της κατοικείται από τους λεγόμενους "λευκούς Τούρκους" που είναι Βαλκάνιοι νεότουρκοι και τους "μαύρους Τούρκους" της Ανατολίας που είναι Ασιάτες, το ίδιο, κατ' αναλογία, μπορεί να ειπωθεί για την Ελλάδα. Ουκ ολίγοι νεοέλληνες θεωρούν "καρντάσια" (αδέλφια, δηλ. τουρκιστί) τους Τούρκους και ειλικρινά λατρεύουν και υιοθετούν τον τούρκικο πολιτισμό, δηλ. το μπουζούκι και τον αμανέ. Μήπως είναι αλλιώτικα ή φταίει η δημοκρατία ή ο "μπαμπούλας". Μην τρελλαθούμε κιόλας. Οι ίδιοι έτσι νιώθουν, και καλώς νιώθουν (γούστο τους καπέλο τους) και επειδή η πλειοψηφία δηλώνει φυλετιστές ή έστω εθνικιστές θα πρέπει να το εξηγήσει και φυλετικά πώς συμβαίνει.
    Δηλ. πως την έχουμε δει τη δουλειά,οι Καλάς είναι Έλληνες γιατί είναι ξανθοί και γαλανομάτες, οι μουσουλμάνοι του Πόντου είναι Έλληνες γιατί παίζουν τη λύρα, οι Αραουκάνοι είναι Έλληνες, οι Εσκιμώοι κλπ κλπ, οι εδώ τουρκολάτρες ως προς τα ήθη γιατί να μην είναι ασιατικής καταγωγής; Όπως μας βολεύει; Οι ίδιοι άλλωστε δεν έχουν κανα πρόβλημα, ούτε και θεωρούν τους εαυτούς τους Ευρωπαίους. Με το ζόρι θα τους κάνουμε;
    Και επί τη ευκαιρία, αρκετοί Έλληνες από τη Μικρασία αγωνίστηκαν για την Ελλάδα. Αναμφισβήτητο. Και συνέδραμαν στον πολιτισμό της θετικά. Το θέμα είναι ότι τώρα αυτό που κατακάθισε στη χώρα, ασχέτως πια καταγωγής, είναι πια αυθεντική Ασία.
    Όσο δε για τα ανθρωπολογικά, δεν είμαι ειδικός, αλλά όσα εδώ κατά καιρούς γράφονται περί αρμενοειδών επιβεβαιώνουν τη φυλετική πολυτυπία των νεοελλήνων και ότι είναι μείγμα Ευρωπαίων και Ασιατών. Διαφωνεί κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Τα ανθρωπολογικά" όπως τα ονομάζεις πάντως, διαφωνούν με αυτό που λες. Οι αρμενοειδείς, μας αρέσει ή όχι, υπήρχαν από την αρχαιότητα στην Ελλάδα και ήταν πάντα μειονότητα όπως ακριβώς είναι και σήμερα. Βέβαια, ο κύριος πληθυσμός τους δεν ήταν ο κατεξοχήν ελληνικός ούτε κι ο "κατά συνθήκη" ελληνικός που δημιούργησε πολιτισμό κλπ. Αποτελούσαν το αφομοιώσιμο υπόστρωμα που σε διαφορετικές συνθήκες, συνήθιζε να αλλάζει κατά το δοκούν κι κατά πως το συνέφερε ταυτότητα.
      Από εκεί και πέρα, το μπλογκ έχει δώσει την απάντηση σε αυτό που γράφεις. Ότι δηλ, οι συνθήκες που αντιμετωπίζει όχι μόνο η Ελλάδα αλλά όλη η Ευρώπη, από το μεσαίωνα κι έπειτα, ευνοούν τους φαινοτύπους που ως ασυνείδητη μάζα εκφράζουν το πνεύμα της συγκατάβασης. Σε αντίθεση με εκείνους, που αντιπροσώπευαν τη δραστηριότητα, που με τη σειρά της χρειάζεται όχι μόνο για τη δημιουργία αλλά και για την αντίσταση. Η αλλαγή αυτή σταδιακά, αλλοίωσε το γενικότερο πνεύμα τω λαών και άλλαξε την νοοτροπία των μαζών κατά πως άλλαζαν και τα πρότυπά τους. Κάτι που εν τέλει, οδηγεί στην εξ' ολοκλήρου αλλοίωση της φυλετικής υπόστασης όλων.

      Διαγραφή
  6. http://www.catholicnewsagency.com/images/size680/Patriarchs_1_of_the_Middle_East_met_on_June_8_2015_in_Damascus_Syria_to_discuss_persecution_within_the_region_Credit_Antioch_Patriarchate_CNA_6_9_15.jpg

    http://images1.naharnet.com/images/61950/w460.jpg?1355147617

    Οι Ελληνορθόδοξοι της μέσης ανατολής σε ποιο φυλετικό τύπο ανήκουν east-med η armenoid η iranid η μια μίξη όλων αυτών?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εθνική αυτογνωσία????????

    Τα τέκνα του Αλ-Κασσάμ εξ Ανατολάς φαντάζουν Ήρωες μπροστά στους γηρασμένους(πνευματικώς ή σωματικώς) ελλαδίτες. Το κρατίδιο θα μετατραπεί σε αντίγραφο του Ντ'Ανούνζιο ή του Al-Siqili...και μάλλον το δεύτερο φαίνεται πιθανό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να μετατραπεί "σε αντίγραφο του Ντ'Ανούντσιο", αλά Φιούμε. Τουναντίον, το επιθυμούμε σφόδρα και εργαζόμεθα δι αυτό.
      Η Ελλάς θα σωθεί μονάχα από έναν αντίστοιχο "τρελό" καλλιτέχνη με τεράστια αρχίδια που θα δείξει τον δρόμο και θα οργανώσει τους καθαρούς Έλληνες. Όπως και η Γερμανία σώθηκε από την κομμουνιστική πανώλη από τη βούληση του υπεράνθρωπου καλλιτέχνη, του ΘΕΙΟΥ ΑΔΟΛΦΟΥ ΧΙΤΛΕΡ, του εσχάτου AVATAR της Αρίας Φυλής!

      Διαγραφή
    2. http://static.nonmidire.it/625X0/www/nonmidire/it/img/elisabetta-gregoraci-mamma-di-nathan-falco.jpg

      east-med? οριενταλ δεν νομιζω

      Διαγραφή
    3. Όχι, ο φαινότυπός της είναι αλπικός+ΚΜ (παλαιο-σαρδήνιος/τραχύς μεσογειακός). Ο συνδυασμός αυτός είναι πολύ συνηθισμένος στην Ιταλία και τη νότια Γαλλία. Για παράδειγμα, και η Σοφία Λώρεν σε αυτό τον φαινότυπο ανήκει.

      Διαγραφή
  8. Φυλετικό ιστολόγιο θα μπορούσατε να αναφερθείτε στα ψυχικα χαρακτησριστικά τουPontid γιατι εγώ που ειμαι ο Pontid η ψυχοσυνθεση είναι μεσογειακή ως έναν βαθμο καθως ειμαι ενεργητικοός και λιγο απερισκεπτος βιαστικός (λιγο αυθορμητος)αλλα περιέχει και βαλτικα στοιχεία οπως η αλλαγή διαθεσης και η διπροσωπία (σε κοντινα ατομα ειμαι πολύ ομιλητικος και σέ αλλά αλπικος νωθρος) ενωείμαι λιτός και περιμενω μεέναν αγνωστο τρόπο να πραγματοποιηθούν ονείρα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επίσης μια αλλή ερωτηση. Κατάρχας οπως ξερουμε τα περισσότερα ατομα ειναι μιξείς διάφορων τύπων οπώς διναρο-αλπικός κ.α σε μια περίπτωση οπώς αυτης του διναρο-αλπικου οπού ο διναρίκος ειναι οξυθυμός και πιο λιτός και σκληρός και ο αλπίκος ειναι νωθρός και μαλθακός πως συνδυαζονται τα ψυχικα χαρασκτηριστικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε περιπτώσεις μίξης μεταξύ φυλετικών τύπων, γίνεται τυχαία μίξη στα σωματικά, αλλά και στα ψυχικά γνωρίσματα. Αν εν προκειμένω οι δυο τύποι είναι ο Διναρικός και ο Αλπικός, τότε ο χαρακτήρας του ατόμου θα είναι μια τυχαία μίξη της ψυχοσύνθεσης των δύο τύπων, π.χ. οξύθυμος και ταυτόχρονα δυσκίνητος, φιλήσυχος και ταυτόχρονα λιτοδίαιτος, κτλ. δηλαδή κάθε δυνατός συνδυασμός. Πολλές φορές μάλιστα επικρατεί κάπως περισσότερο ο ένας τύπος, φαινοτυπικά και ψυχικά.

      Διαγραφή
  10. Θελω να ρωτησω κι εγω κατι παρομοιο,γνωριζω δυο τυπους που ναι μισοι Ελληνες μισοι Φιλιππινεζοι και ενω στα προσωπα τους ειναι εμφανεστατη η ασιατικη προελευση τους κατα τ`αλλα ειναι δολιχοκεφαλοι και μ`εβαλε σε σκεψεις κατι που διαβαζα για τους φινλανδους που ειναι γνωστο πως εχουνε ουραλομογγολικες επιρροες και παρουσιαζεται κι εκει το εν λογω φαινομενο οπου δολιχοκεφαλα ατομα εχουνε μογγολικα ζυγωματικα και γενικοτερη μορφολογια προσωπου ,το ερωτημα λοιπον ειναι το ιδιο με του 2:53 τι ψυχικα γνωρισματα θα εχουν ολοι αυτοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.