Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

Ερμηνεία κοινωνικών συμπεριφορών λαμβάνοντας υπόψη τον φυλετικό παράγοντα

Η φυλετική σύνθεση μιας χώρας έχει μεγάλη σημασία, γιατί καθορίζει τον τρόπο συμπεριφοράς των κατοίκων της. Κάθε φυλή έχει τις δικές της ψυχικές προδιαθέσεις και αυτό εκφράζεται σε διαφορετικές κοινωνικές συμπεριφορές. Θα προσπαθήσουμε να διακρίνουμε την επίδραση του φυλετικού παράγοντα στην διαμόρφωση των κοινωνικών συμπεριφορών στην Ευρώπη και ειδικότερα στην Ελλάδα, εστιάζοντας όχι στην πολιτική, αλλά στην ψυχοσύνθεση του λαού.

Οι κοινωνιολόγοι αγνοούν συστηματικά την φυλετική διαφοροποίηση, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να κατανοήσουν την βαθύτερη φύση της διαφορετικότητας των ανθρωπίνων κοινωνιών. Προσπαθούν να εξηγήσουν τις κοινωνικές συμπεριφορές είτε στη βάση του συμφέροντος, είτε στη βάση της "παράδοσης", η οποία δημιουργήθηκε... κάπως. Όλα αυτά δεν αποτελούν πραγματική εξήγηση της ποικιλομορφίας της ανθρώπινης κοινωνικής οργάνωσης στον πλανήτη. Ο φυλετικός παράγοντας είναι αυτός που επηρεάζει κατά κύριο λόγο τις κοινωνικές συμπεριφορές και δεν είναι τυχαίο ότι τα στερεότυπα για τις διάφορες εθνικότητες προκύπτουν...
βάσει του πιο αντιπροσωπευτικού φυλετικού τους τύπου κάθε φορά.

Στην βόρεια Ευρώπη, οι κάτοικοι είναι Κρομανοειδείς και δευτερευόντως Νορδικοί, ενώ στη Βρετανία υπάρχουν και Ατλαντοειδείς. Οι τύποι αυτοί ως προς την συμπεριφορά τους πειθαρχούν εύκολα, είναι δραστήριοι και δυναμικοί. Ειδικά οι δυο τελευταίοι, έχουν σημαντικές πνευματικές, οργανωτικές και ηγετικές ικανότητες. Μάλιστα, οι Κρομανοειδείς δεν έχουν συνήθως ιδιαίτερες πνευματικές ικανότητες, με αποτέλεσμα οι πραγματικά ικανοί να μην βρίσκουν εμπόδια για τις υψηλότερες κοινωνικές θέσεις. Αυτό οδηγεί σε κοινωνίες οργανωμένες, πειθαρχημένες και παραγωγικές. Σε κάθε περίπτωση μιλάμε για τον λαό και όχι για τους πολιτικούς, οι οποίοι μπορεί να είναι διεφθαρμένοι. Όσα εμπόδια και να θέσει μια κακή εξουσία, οι ψυχικές τάσεις του λαού είναι εμφανείς. Μπορεί να εμποδίζονται ή να υποβοηθούνται από την εξουσία, αλλά δεν αλλάζουν.

Στην κεντρική Ευρώπη, βλέπουμε μια κατάσταση μετριότητας, που γίνεται παρακμή όσο πάμε προς τα ανατολικά. Οι χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ αδυνατούν να ορθοποδίσουν, παρότι έχουν περάσει αρκετές δεκαετίες από την πτώση του κομμουνισμού. Οι φυλετικές μελέτες δείχνουν ότι εκεί κατοικούν κυρίως Αλπικοί και Βαλτικοί. Όπως είναι αναμενόμενο, από την πλειοψηφία των κατοίκων λείπει η ενεργητικότητα και ο δυναμικός χαρακτήρας. Αυτό οδηγεί απλώς στην διατήρηση των κεκεκτημένων κάθε φορά και δύσκολα στην δημιουργία κάτι καινούργιου. Οι χώρες αυτές ήταν πιο ισχυρές όταν είχαν την ηγετική τάξη Γερμανικής -συνήθως Νορδικής- καταγωγής, που δημιουργούσε θεσμούς, ισχυρές οργανωτικές δομές και έδινε κύρος, με αποτέλεσμα να παρασέρνει και να παίρνει το καλύτερο από τον υπόλοιπο πληθυσμό. Αυτό φαίνεται και από την διαφορά της Γαλλίας με την π.χ. Ουγγαρία, που αμφότερες είναι κυρίως Αλπικές. Η Γαλλία έχει και άλλους φυλετικούς τύπους, όπως ο Μεσογειακός και ο Νορδικός, που έδωσαν ώθηση στην πνευματική ζωή και στην οργάνωση της χώρας, με αποτέλεσμα η Γαλλία να υπερέχει πνευματικά και κοινωνικά από την Ουγγαρία, με τους Αλπικούς στην πρώτη περίπτωση να επωφελούνται από τον δυναμισμό άλλων τύπων, ενώ στην άλλη απλώς μένουν στην αφάνεια γιατί έπρεπε να δράσουν μόνοι τους. Δηλαδή, η αλληλεπίδραση με άλλους φυλετικούς τύπους οδηγεί σε διαφορετικά κοινωνικά αποτελέσματα κάθε φορά.

Στα δυτικά Βαλκάνια επικρατεί μια κάπως παρακμιακή κατάσταση από πλευράς οργάνωσης, πνεύματος και παραγωγής. Και αυτό δεν οφείλεται αποκλειστικά στην πολιτική ηγεσία. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι κυρίως Διναρικοί, που χαρακτηρίζονται από ανοργανωσιά, ανούσια επιθετικότητα και σπάνια από πνευματικές ικανότητες. Όλα αυτά οδηγούν αναπόφευκτα σε καταστάσεις που δεν ευνοούν την διαμόρφωση μιας εύρωστης κοινωνίας. Μπορεί να είναι δραστήριοι και εργατικοί, αλλά η οργάνωση, ο συντονισμός και ένα πνευματικό επίπεδο είναι απαραίτητα για μια ευημερούσα κοινωνία. Οι όσοι Αλπικοί βρίσκονται εκεί δεν μπορούν να δημιουργήσουν εκ του μηδενός δομές, ακόμα και αν το επιθυμούν θεωρητικά.

Η Ιβηρική χερσόνησος είναι γεμάτη Κρομανοειδείς μορφές, με αποτέλεσμα αυτό να αποτυπώνεται στην ιδιοσυγκρασία του πληθυσμού, που είναι δραστήριος, αθλητικός, αλλά χωρίς ιδιαίτερες πνευματικές ικανότητες. Αντιθέτως, στην Ιταλία οι κάτοικοι έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και αρχίζει να εμφανίζεται η επίδραση του Μεσογειακού τύπου, με ομιλητικότητα, φινέτσα και πνευματικές ικανότητες. Βέβαια, οι Ιταλοί μαζί με τους Γάλλους είναι κυρίως Αλπικοί, εξ'ου και η αντίθεση που διακρίνουν οι περισσότεροι στην εξάρτηση από το κράτος και τον συγκεντρωτισμό των "λατινικών" χωρών, σε αντίθεση με τις πιο δυναμικές και ανεξάρτητες κοινωνίες των βόρειων χωρών της Ευρώπης. Αλπικοί από τη μία, Νορδο-Κρομανοειδείς από την άλλη. Η διαφορά είναι φυλετική.

Πάμε τώρα στην περίπτωση της Ελλάδας. Οι κάτοικοι είναι κυρίως Αλπικοί και δευτερευόντως Διναρικοί, Μεσογειακοί και Αρμενοειδείς. Η νωθρότητα και η εξάρτηση από το κράτος αποτελούν κλασικές κοινωνικές συμπεριφορές. Όλοι διαμαρτύρονται, αλλά από την πολυθρόνα του σπιτιού τους. Όλοι περιμένουν τα πάντα από το κράτος. Τυπική συμπεριφορά κυρίως Αλπικής κοινωνίας. Όμως στην Ελλάδα υπάρχει ένα υψηλό ποσοστό Διναρικών, το οποίο σίγουρα έχουμε υποεκτιμήσει, ελλείψει νεότερων ανθρωπολογικών μελετών. Σε συνδυασμό με το εμφανές ποσοστό Αρμενοειδών, δημιουργείται μια κατάσταση βαλκανίων από τη μία και ανατολίτικη από την άλλη, αμφότερες παρακμιακές. Η ανοργανωσιά και η διαλυτική επιθετικότητα των Διναρικών, συνδυάζεται με την συμφεροντολογία και την παρασιτική φύση των Αρμενοειδών, ασκώντας αμφότεροι πίεση σε κάθε καλή προσπάθεια που πάει να ξεπροβάλλει, κάτι που κάνει την Ελλάδα "να τρώει τα παιδιά της". Μάλιστα αυτοί οι δύο τύποι, Διναρικός και Αρμενοειδής, εμφανίζουν έντονη επιθετικότητα σε κοινωνικό επίπεδο. Για παράδειγμα δεν πρόκειται ποτέ να παραχωρήσουν την θέση τους αν βρεθεί κάποιος αντικειμενικά καλύτερος και θεωρούν εκ προοιμίου ότι κάνουν κάτι πολύ σημαντικό, ακόμα και αν είναι μετριότατοι. Αλπικοί και Κρομανοειδείς, αντιθέτως, είναι πιο ήπιοι κοινωνικά. Ένα μικρό ποσοστό Διναρικών δεν φαίνεται κακό σε μια χώρα, καθώς εισάγει δυναμισμό, εργατικότητα και μαχητικότητα, αλλά το υψηλο τους ποσοστό σε συνδυασμό με το εμφανές ποσοστό Αρμενοειδών, δημιουργεί μια κατάσταση παρακμής που οποιοσδήποτε ζει στη χώρα την έχει αντιληφθεί. Οι Αλπικοί ανέχονται τα πάντα, οι Μεσογειακοί είναι συνήθως ικανοί και ευκατάστατοι, αλλά το κοινωνικό κλίμα τους πνίγει. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που βλέπουμε στην Ελλάδα σήμερα.

Το συμπέρασμα είναι ότι η ψυχοσύνθεση του λαού εξαρτάται από την φυλετική του σύνθεση. Όσα πολιτικά καθεστώτα και να επιβληθούν, η νοοτροπία του λαού δεν αλλάζει, παρά μόνο αν αλλάξει η φυλετική του σύνθεση. Φυλή και συμπεριφορά είναι δυο αλληλένδετα πράγματα. Όποιος μελετά τα κοινωνικά φαινόμενα, οφείλει οπωσδήποτε να λαμβάνει υπόψη και τον φυλετικό παράγοντα.

56 σχόλια:

  1. Ο διναρίζων βοσκός που έχεις φωτογραφία πολλοί θα τον πέρναγαν για Αρμενοειδείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με λίγα λογία κύριε διαχειριστά δεν μπορεί ένας διναρικός η ένας αρμενοειδείς να είναι μεροκαματιάρης και ένας μεσογειακός να είναι παρασιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ αυτό κατάλαβες από το άρθρο; Είναι γεγονός πως τα νέα ''ήθη'' ο Θεός να τα κάνει και ''έθιμα'' έχουν μεταβάλει τον χαρακτήρα των Μεσογειακών (που αντιπροσωπεύουν το ελληνικό έθνος) ,των Αλπικών ,των Διναρικών και των Κρομανοειδών (δηλαδή των φυλετικών τύπων που υπάρχουν στην Ελλάδα εδώ και χιλιάδες χρόνια) προς το χειρότερο.Αλλά οι αρμενοειδείς τι σχέση έχουν; Ναι ζουν παρασιτικά σε μία ευρωπαική (τουλάχιστον κάποτε) χώρα και έχουν αναμιχθεί με τον λευκό πληθυσμό.Σκασίλα μας κι αν είναι εργατικός.Αυτό τι σημαίνει; Θα τον υιοθετήσουμε;Εργατικοί μπορεί να είναι και οι πακιστανοί που δουλεύουν στις αποθήκες.Τι να λέει αυτό;Nα τους κάνουμε κι αυτούς ''Έλληνες'' ; Εργατικοί είναι για τον εαυτό τους.Τα προβλήματα της λευκής φυλής αφορούν εμάς.Δε θα εισάγουμε αρμενοειδείς και κάφρους για να λύσουμε τα προβλήματα της.Ναι οι αρμενοειδείς ζουν παρασιτικά.το αν οι Μεσογειακοί δεν αναδεικνύονται λόγω των νεοταξικών συνθηκών,δε θα τα χρεώσουμε όλα σε αυτούς και θα πούμε ''τι ωραίοι και βελτιωμένοι είναι οι αρμενοειδείς '' και ας μην ανήκουν στον ευρωπαικό πληθυσμό.

      Διαγραφή
    2. Αφού και οι αλπικοί έχουν συγγένεια με μογκολοειδής η μήπως δεν το ξέρεις μεχρι και διναρικοί εξωευρωπαικοι υπάρχουν εξυπνάκια.

      Διαγραφή
    3. http://www.theapricity.com/forum/showthread.php?14684-Classify-Heinrich-Himmler

      Asiatic alpine τον βγάζουν ένα από τα φόρουμ που προτείνει το μπλογκ

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cc/Bundesarchiv_Bild_146II-783,_Heinrich_Himmler.jpg

      Πάρε μια φωτογραφία του άριου Χίμλερ έμενα μου θυμίζει Ιάπωνα πάρα Γερμανού

      Διαγραφή
    4. Μην ξεχάσω τον υπε-αριο Raul Albiol που το ανθρωπολογικό φόρουμ τον βγάζει med-armenoid και το μπλογκ σας τον έβγαλε πρότυπο μεσογειακού γελάω.

      http://www.cbc.ca/gfx/images/sports/photos/2010/07/04/albiol-get-100619-584.jpg

      Διαγραφή
    5. Είσαι τρελός ή τελείως άσχετος; Kαταρχάς για τον Χίμλερ τα προσπερνώ (όπως προσπέρασες και εσύ αυτά που έγραψα εγώ).Ναι ήταν αλπικός αλλά ο Χίμλερ και οποιοσδήποτε αλπικός φαντάζει υπεράριος απόγονος Ολύμπιων Θεών μπροστά στους αρμενοειδείς σου.Έπειτα κάθισα και διάβασα όλα τα σχόλια για τον Αλμπιόλ και εδώ φαίνεται η ασχετοσύνη σου και το ότι δεν γνωρίζεις αγγλικά.Στα 20 σχόλια τα 17 τον βγάζουν κλασικό μεσογειακό , τα 2 κυρίως μεσογειακό με ελαφρά αλπική επίδραση και ένας είπε ότι είναι μεσογειακός-αρμενοειδής ,αλλά αυτό το σχόλιο για σένα αντιπροσωπεύει όλο το φόρουμ.Κάποιοι μάλιστα έγραψα ότι είναι μεσογειακός και ότι απλά οι μεσογειακοί της Ισπανίας φαίνονται κάποιες φορές ''εξωτικοί''
      Ο Αλμπιόλ είναι κυρίως Μεσογειακός με τίποτε το αρμενοειδές.
      Οι αλπικοί έχουν μακρινή συγγένεια με τους μογγόλους αλλά έχουν διαφοροποιηθεί πλήρως από αυτούς και σου ξαναλέω ,μπροστά στους αρμενοειδείς φαντάζουν ...''ημίθεοι''
      Υ.Γ Για να σε προλάβω (και δεν ξανασχολούμαι,ας ασχοληθεί μαζί κανένας άλλος) δεν είμαι καν Αλπικός.

      Διαγραφή
  3. Σεβαστιανός Φουλίδης σε ποιο φυλετικό τύπο ανήκει?

    https://erodotos.files.wordpress.com/2011/07/foulidis.jpg

    Κωνσταντίνος Κρομιάδης

    https://lh3.googleusercontent.com/-D8oH8-fkfOM/VqnniTdr5YI/AAAAAAAAAQ8/Q4Vz88v1tqA/s426/12358491_1539713786352074_666828105_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Φουλίδης είναι αλπικός αν δεν κάνω λάθος.
      Ο Χρωμιάδης κι αυτός αλπικός φαίνεται αλλά μπορεί να έχει και κάτι το αρμενοειδές.

      Διαγραφή
    2. Κρομιαδης οχι χρωμιαδης ηλιθιε

      Διαγραφή
  4. Ρωσσία και Τουρκία, μολονότι βραχυκέφαλες είναι δυνάμεις μεγαλύτερες της Ελλάδος. Οι Μικρασιάτες ήσαν οι αφρόκρεμα των Ελλήνων, ενώ οι ελλαδίτες αγριάνθρωποι. Η Ισπανία έχει τα ίδια προβλήματα και χειρότερα πλην της λαθρομετανάστευσης, μολονότι Μεσογειακή-ΚΜ κοινωνία. Η Σουηδία με τους Νορδο-ΚΜ ζει έναν εφιάλτη και όλοι είναι παθητικότατοι. Αλλά πάλι οι Αλπικοί φταίνε και οι Αρμενοειδείς που ξεσκίζουν τους Ευρωπαίους σε κάθε "συμφωνία", όχι τα μυαλά μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις ποια είναι η πλάκα Έλλην κράζουν ως εξωευρωπαικους τους αρμενοειδείς ενώ ξεχνάνε αλπικοί και βαλτικοί και κάποιοι διναρικοί έχουν εξωευρωπαϊκοι καταγωγή.

      Διαγραφή
    2. Φταίει πως αδυνατείς να δεχθείς κάτι το πολύ συγκεκριμένο. Γενικολογείς, συγκρίνεις πληθυσμούς με ανόμοιο τρόπο ("μικρασιάτες" λες και στη Μ.Ασία δεν είχαν και μεσογειακούς και αλπικούς και διναρικούς) κι εν τέλει παλεύεις να προβάλεις ότι σε συμφέρει.

      Κι εν πάση περιπτώσει, δεν θα αλλάξουμε την ιστορία για να ικανοποιηθούν τα ιδιαίτερα συναισθήματα του καθένα ή να μην "κρατάει μούτρα" ο οποιοσδήποτε.
      Οι "Μικρασιάτες" ανεξαρτήτου φυλετικού προσδιορισμού ή αρχικής καταγωγής (καθότι πολλοί ήταν Ελλαδίτες προτού περάσουν στα παράλια) ήταν προφανώς περισσότερο νωθροί, ανεκτικοί και υλιστές εν συγκρίσει με τους "αγριανθρώπους" της Παλαιάς Ελλάδας που ανέδειξαν κάποιες ελίτ οι οποίες δεν συμβιβάστηκαν ποτέ. Και ναι, θα προτιμούσαμε (όπως κι εσύ εξάλλου κι ας μην το παραδέχεσαι ευθέως), 10000 φορές έναν διναρικό άξεστο Κολοκοτρώνη, γυναικά κι κλέφτη, αλλά δυναμικό άντρα, στρατηγικό νου κι ελεύθερο άνθρωπο, παρά έναν πανέξυπνο έμπορο, που τον νοιάζει το προσωπικό του κέρδος όπως ο Ζαχάρωφ. Από εκεί και πέρα, το μέτρο, είναι το ΑΙΩΝΙΟ και ΜΟΝΟ κριτήριο με το οποίο προσεγγίζεται το ιδανικό. Δυστυχώς, στην Ελλάδα έχει προ πολλού χαθεί.

      Διαγραφή
    3. Τον μεγαλύτερο αντισιωνιστικό αγώνα το δίνουν οι λαοί της μέσης ανατολής και εννοείται δεν μιλάω για τους λιποτάκτες που έρχονται εδώ άλλα τέτοια κομπλεξικά άτομα δεν έχω ξαναγνωρίσει αυτοαποκαλούνται εθνικοσοσιαλιστές άλλα στην πραγματικότητα είναι αστοί ακροδεξιοί.

      Διαγραφή
    4. Τους ψάξατε όλους τους διναρικούς και είναι 100% Ευρωπαϊκής καταγωγής μήπως τους κάνατε έλεγχος dna.

      Διαγραφή
    5. Ναι ενώ εσύ είσαι η μετενσάρκωση του Ρούντολφ Ες...

      Διαγραφή
    6. http://www.atour.com/government/un/images/Assyrian.jpg

      Ένας διναρικός εξωευρωπαικος

      Διαγραφή
    7. Ρε Κωνσταντινουπολίτη κόψε τα ναρκωτικά!Από που και ως που οι τουρκόγυφτοι μικρασιάτες καλύτεροι των Ελλαδιτών;Τα βλέπουμε τα χάλια τους μέχρι και σήμερα.Τα για να μην πούμε για τις υπεραπλουστευμένες ''αναλύσεις''(του κώλου) που δεν λαμβάνουν υπόψη τους και τις κοινωνικές αλλά και ιστορικές συνθήκες κάθε φορά.Αλήθεια τι είναι αυτό που διαχωρίζει τους Ν.Κορεάτες από τους Βόρειους;Η φυλή;Η μήπως η κοινωνική/πολιτική οργάνωση σε ιστορικές συνθήκες.Αλλά τι να περιμένεις από χιλιετή γιουσουφάκια που πάντα μήδιζαν.
      Μα ΠΑΝΤΑ.Πως να μην προκόψεις αν δεν δίνεις κώλο στον Σουλτάνο;Είπαμε η ελευθερία του Έθνους ξεκίνησε στην ηπειρωτική Ελλάδα!Πέρας και για πάντα!Να χέσω γαμώ τον Χ..μου και γαμώ την Π..μου!

      Διαγραφή
    8. Και κάτι άλλο.Δεν υπάρχει Έλληνας που ευημερεί αν δεν έχει δικό του κράτος.Γκέκε.Ο υπόδουλος Έλληνας(ο πραγματικός,αυτός δηλαδή που ζούσε στην ηπειρωτική χώρα και ξεκίνησε την επανάσταση) δεν ευημερούσε!Επαναστατούσε,για την ελευθερία της πατρίδα του,τουρκόσποροι!

      Διαγραφή
    9. 6:25, η Τουρκία θα σε διαλύσει εάν σου επιτεθεί αύριο, Ελληναρά της δεκάρας. Δε φτάνει που καταστρέφετε μία χώρα και διώχνετε εμάς τους ικανότερους στο εξωτερικό, μα βγάζετε και γλώσσα. Πολύ καλά σας ταιριάζει λοιπόν ο Ερντογάν, γιατί μέχρι προχθές δούλοι του Αγά και του Πασά ήσασταν. Μετά σας περιέβαλαν οι Δυτικοί με εξωγήινες(για εσάς) Αρχαίες Ελληνικές περικεφαλές και εγεννήθη το ελλαδιστάν. Οι διναρικοί κλέφται προσέφεραν δε τόσα πολλά που καθάρισαν τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ Άξιο στο τότε κρατίδιο. Τον μέγιστο Ιωάννη Καποδίστρια!

      Διαγραφή
    10. Άκου τουρκόσπορε,το Έλλην να το βγάλεις από την επωνυμία σου διότι ουδεμίαν σχέση έχεις με αυτό το όνομα.Κράτα,ως γιουσουφάκι που είσαι,μόνο το Κωνσταντινοπουλίτης,το οποίο σου ταιριάζει και καλύτερα,αφού από εκεί μας ήρθε και ο δήμαρχος σου ο Ταγίπ.Τώρα για το τι έφτιαξα εγώ δεν σε αφορά από την στιγμή που είσαι φιλοξενούμενος στη πατρίδα μου.Ελπίζω μόνο με τις επαναπροωθήσεις των λάθρο να μας κάνεις την χάρη και να την σπάσεις από εδώ και να ξαναανταμώσεις με τα αδέλφια σου τους Τούρκους,με τους οποίους έχει και δεσμούς αίματος άλλωστε.
      Υ.Γ Τον Καποδίστρια να μην τον ξαναπιάσεις στο στόμα σου γιατί ουδεμίαν σχέση με τους τουρκόγυφτους,πάντα δούλοι σε Πέρσες,Ρωμαίους,Τούρκος κλπ,μικρασιάτες είχε ο άνθρωπος.Εν κατακλείδι το να είσαι κότα λυράτη και να περιμένεις άλλους να σε ελευθερώσουν δεν είναι κάτι για το οποίο πρέπει να περηφανεύεσαι.Εκτός και αν πολεμήσατε πουθενά και δεν το ξέρω.Έξω από την χώρα μου κομπλεξικέ τουρκόγυφτε!

      Διαγραφή
    11. Και μόνο η χρήση της λέξης Ελληναράς φανερώνει το βοθρολυματικό παρελθόν των τέκνων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας,μπουζουκοκέφαλα!

      Διαγραφή
    12. Ρε γαμημένε μπάσταρδε τουρκόσπορε,το ότι είπες(σαν χαιρέκακι ευχή δηλαδή) ότι η Τουρκία μπορεί να διαλύσει την Ελλάδα ότι ώρα θέλει,δείχνει την βοθρολυματική οριεντάλικη ψυχή σου.Θα στο κοπανάω μια ζωή πουτάνα του Σουλτάνου.Ούτε έναν ήρωα της επανάστασης δεν έχεις!ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ!Πάρε τον πούλο από την πατρίδα μου τώρα!

      Διαγραφή
    13. Βρίζετε, βρίζετε, βρίζετε, η χώρα βουλιάζει. Είσθε ικανοί να διώξετε κάποιον από τον Εθνικισμό και να χαίρεται που βουλιάζει η σημερινή χωματερή που τολμά να λέγεται "Ελλάδα", ενώ είναι επί της ουσίας ένα γραικυλιστάν. Τα βλέπουμε καθημερινώς τα έργα σας. Έχετε μία Χρυσή Αυγή σφηνωμένη στο 7%, ενώ όλη η Ευρώπη θα είναι Εθνικιστική σε λίγο στην Ολλανδία, την Γαλλία, την Αυστρία, την Σουηδία και σε μερικά κρατίδια της Γερμανίας. Αντί να πάρει κανένα μάθημα προπαγάνδας από την Δύση, κάθεται και υβρίζει από το πρωί έως το βράδυ τους κομμουνιστές και τους εβραίους, αναστένοντας άκρως βλακωδώς εμφυλιακά μίση και γινόμενη στόχος των Εβραϊκών λόμπυ παγκοσμίως. Τέτοια μυαλά έχετε...!

      Διαγραφή
    14. Όλα τα εθνικιστικά κόμματα από της χώρες που ανέφερες ελέγχονται από σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα οι μόνες χώρες που δεν ελέγχονται από το σιωνιστικό τραπεζικό σύστημα είναι το Ιράν και η Συρία.

      Διαγραφή
    15. Όλες της τράπεζες της κατέχουν εβραίοι ολιγάρχες Έλλην δεν το βλέπεις γκαβός είσαι εννοείται και δεν είμαι κομπλεξικός σαν τους θαμώνες του μπλογκ να ταυτίζω όλους τους λαούς της ανατολής με τους εβραίους στο κάτω κάτω η αντισιωνιστική Χεζμπολάχ είναι Λιβανέζοι δηλαδή Σημίτες.

      Διαγραφή
    16. Έλλην ξεχνάς ότι ο 60% της wall street την έχουν εβραίοι ολιγάρχες και πολλές άλλες τράπεζες Ρότσιλντ Ροκφέλερ Οπενχάιμερ μεγάλος εγκληματίας σιωνιστής που έφτιαξε την ατομική βόμβα.

      http://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2011/12/CNBC-Media-Club-Jews-640x362.png

      Διαγραφή
    17. Ευτυχώς που υπάρχει αυτός ο Ρωμιός από την Πόλη με την "ρουμ ορτοντόξ" σημαία του (των Παλαιολόγων ήταν κατακόκκινη με μαύρο/χρυσό αετό ή χρυσά υπέρπυρα, καμία σχέση δηλαδή) που με τα σχόλιά του επιβεβαιώνει την οριενταλική ψυχοσύνθεση των ομόφυλών του. Και αν δεν υπήρχες, θα έπρεπε εμείς οι εχθροί των προσωασιατισμού, να σε εφεύρουμε.

      Διαγραφή
    18. https://www.youtube.com/watch?v=0noCD9aVsnc

      Ακόμα και ο αρμενοειδής ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ κράζει τους εβραίους

      Διαγραφή
    19. όπως και πολλοί νέγροι...και τί σημαίνει αυτό; Όποιος βρίζει τους εβραίους παίρνει μήπως διαβατήριο για την άρια Βαλχάλα;

      Διαγραφή
    20. Είπα εγώ αυτό ρε βλάκα οι αρμενοειδής είναι δυτική ασία διάβασε ανθρωπολογία ρε καθυστερημένε.

      Διαγραφή
    21. Όσο για τον στρατό...μόνον για να ψαρώνει κάτι νεοσύλλεκτους είναι ικανός από πλευράς ηγεσίας. Ούτε τα σύνορα δύναται να προστατεύσει, ούτε να βάλει μία τάξη στην χώρα και να αποφευχθεί η επικείμενη σφαγή. Κρίμα και πάλι κρίμα...

      Διαγραφή
  5. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/43/Altsankov.jpeg/220px-Altsankov.jpeg

    Σε ποιο φυλετικός τύπος ανήκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. https://www.facebook.com/100230740073219/photos/pb.100230740073219.-2207520000.1458642919./845994798830139/?type=3&theater

    Έχετε πει ότι ο διναρικός και ο μεσογειακός έχουν κοντινή απόσταση τα μάτια ο Ίων Δραγούμης από τη βλέπω έχει μακρινή απόσταση που οφείλετε αυτό ? μπορεί και να κάνω λάθος στην τελική.

    Εδώ στέλνω ένα καθαρά διναρικό έχουν πιο κοντινή απόσταση τα μάτια από τον Ίων Δραγούμη

    http://1.bp.blogspot.com/-qfIVLGw3b9M/UrWi0ijhsDI/AAAAAAAAGbs/84rvJo6gTSQ/s1600/constantius.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήθελα να κάνω μια ερώτηση.
    Η λεπτοπροσωπία των Μεσογειακών ,φαντάζει μεσοπροσωπία για τους Νορδικούς που γενικά έχουν πιο λεπτό πρόσωπο ,ή είναι περίπου το ίδιο.Δηλαδή σε μια σύγκριση λεπτοπρόσωπου Μεσογειακού και λεπτοπρόσωπου Νορδικού , Ο Μεσογειακός φαντάζει στα μάτια τους μεσοπρόσωπος λόγω της δικής τους λεπτότητας του προσώπου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και οι δυο τύποι λεπτοπρόσωποι. Από εκεί και πέρα, η ακριβής αντιστοίχηση με αριθμούς, έχει να κάνει με την εκάστοτε περίπτωση καθώς τα όρια είναι στατιστικής φύσης. Πέραν τούτου, οι μεσογειακοί στη νότια Ευρώπη έχουν πάρα πολύ συχνά ΚΜ επίδραση, αλλά ακόμα μεγαλύτερη από τους αντίστοιχους ΚΜ φαινότυπους, έχουν οι νορδικοί στο βορρά. Αυτό, ενδεχομένως να σημαίνει, πως οι νορδικοί είναι λιγότερο λεπτοπρόσωποι. Αλλά και πάλι, αυτό δεν μπορεί να αποτελέσει κάποιον κανόνα καθώς η "επίδραση" αφορά διαφορετικά χαρακτηριστικά.
      Σε κάθε περίσταση, νορδικοί και μεσογειακοί, είναι απόγονοι των Aurignac πληθυσμών, που ήταν οι Ευρωπαίοι κυνηγοί-κτηνοτρόφοι που υπέστησαν τη διαδικασία της λεπτοπροσωπίας.

      Διαγραφή
    2. κυνηγοί-τροφοσυλλέκτες*

      Διαγραφή
  8. Ιστολόγιο ο Πύρρος ο βασιλιάς της Ηπείρου σε ποιον φυλετικό τύπο ανήκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλπικός μεσογειακός δεν είμαι σίγουρος.

      Διαγραφή
  9. http://www.matrix24.gr/wp-content/uploads/2013/02/papaloukas1.jpg

    http://www.blog.gr/content/data/multimedia/images/ATHLITIKA/papaloukas.jpg

    https://sorgossip.files.wordpress.com/2012/11/papaloukas_h_633_451.jpg

    Ο Παπαλουκάς διναρικός η αρμενοειδής έχω μπερδευτεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διναρο-κρομανοειδής και λογικό αφού είναι καλαθοσφαιριστής, καθώς ο συγκεκριμένος φαινότυπος βγάζει τα υψηλότερα άτομα στην Ευρώπη.
      Διάβασε σε άρθρα του ιστολογίου για τη διαφορά αρμενοειδών-διναρικών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, πέραν της σωματοδομής, οι διναρικοί είναι με πολύ πιο λεπτά χαρακτηριστικά στο πρόσωπο.

      Διαγραφή
  10. Λοιπον εγω λεω το εξης, ναι εχουμε διαφορες ρατσες Ελληνων, αν εξαιρεσουμε τους γυφτους υπαρχει μια σχετική ομοιογενεια. Αυτην πρεπει να διαφυλαξουμε αν θέλουμε να λεγομαστε εθνικιστες και φυλετιστες. Τα αλλα ειναι εξωπραγματικα. Τωρα δεν ξερω τι φυλης ειναι αλλα ξερω πολλους Ελληνες πατριωτες, προκομενους και δυναμικους που χρειάζεται να βγουν μπροστά για να σωθει η Ελλας. Το θεμα είναι οτι πρεπει να τα βαλουν με το 90% των συμφερολογων και κουτοπονηρων που μας σερνουν στον γκρεμο. Αριος λοιπον ειναι οποιος Ελλην διεπεται απο παραδοσιακες αρχες και πολεμαει για αυτες και δεν ειναι πολυ γυφτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Σοφία Μουτίδου σε ποιο αρμενοειδής τύπο ανήκει προς το ιστολόγιο η ερώτηση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ θα ήθελα να μου πει ο υπεύθυνος τι Αρμενιδικό έχει πάνω της η Σοφία Μουτίδου;

      Διαγραφή
    2. Λογικά αλπικο-αρμενοειδης είναι επειδή ασχολούμαι με ανθρωπολογια

      Διαγραφή
    3. Αφού το ιστολογιο την έβγαλε αρμενοειδης με αλπικη επίδραση σε μια παλιά ανάρτηση

      Διαγραφή
    4. Ναι, το ιστολόγιο έχει το αλάθητο του Πάπα, το έχουμε δει πλειστάκις. Δεν ψάχνεις μόνος σου καλύτερα λέω εγώ σε βιβλία Ανθρωπολογίας να δεις ποιοι ανήκουν στον Αρμενοειδή τύπο;

      Διαγραφή
    5. Κάτσε ο νεντανιαχου τοτε είναι αλπικοτατος.

      Διαγραφή
    6. Που κολλάει αυτό; O Νετανιάχου έχει Αρμενιδική ανάμιξη, κοίτα το ελαφρά ανάποδο τριγωνικό κεφάλι, το βραχυκέφαλο μέτωπο και τα πεταχτά αυτία.

      http://s.kathimerini.gr/resources/2015-10/neta-thumb-large-thumb-large.jpg

      Άλλοι Αλπικο-Αρμενοειδής

      Από αρκετά
      https://pbs.twimg.com/profile_images/687501036651610112/2vc7XrT0.jpg

      Εώς λιγότερο
      http://no-one.us/Henry_Kissinger.jpg

      Διαγραφή
    7. Ενωω αλπικος με αρμενοειδης επίδραση ο νεντανιαχου αυτό λέω

      Διαγραφή
    8. http://www.ilovestyle.com/sites/default/files/b1fe2f59-6a8d-4733-99c7-a5c22e224ad7_0.jpg

      Χάρης Ρώμας σε ποιο φαινότυπο ανήκει?

      Διαγραφή
    9. Ουρανία Μιχαλολιάκου Γερμενής αλπικοτατες μορφές η κάνω λάθος?

      Διαγραφή
    10. Ο Ρουπακιάς αλπικός είναι?

      Διαγραφή
  12. https://www.facebook.com/REH.Foundation/photos/a.287002931433272.1073741825.287002374766661/288393387960893/?type=3&theater

    Robert E. Howard σε ποιο φυλετικό τύπο ανήκει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Περίεργη μίξη μεσογειακού ΚΜ με ανοιχτόχρωμο ατλαντοειδή ΚΜ φαινότυπο (keltic brunn), υπό πιθανή μικρή αλπική επιρροή. Θα τον λέγαμε και ατλαντικό.

      Διαγραφή
  13. Οι περισσότεροι Έλληνες δεν ανοίκουν στον αλπικό τύπο, αλλά στον pontid (στον pontid με τα καστανά μάτια περισσότερο και λιγότερο στον north pontid με τα γαλάζια) που ανοίκει στην κατηγορία των μεσογειακών, η διαφορα του με τον μεσογειακό τύπο ειναι οτι εχει αυτί με μικρο και κολημένο λοβό, λίγο πιο κοφτό σχήμα ματιών, μεγαλύτερο ύψος, πιο ανοιχτο χρώμα δερματος, λίγο πιο εξωμορφικό σωματότυπο και τάσεις μεσοκεφαλίας. Ηθέλα να ρωτήσω, οι έλληνες που ανοίκουν στον north pontid απο που προέρχονται? Είναι απόγονοι αρχαίων Ελλήνων ή έχουν σλαβική επιρροή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.