Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Η ευχή του Δαρβίνου

"Ο χειρουργός πρέπει να είναι αυστηρός όταν πραγματοποιεί μια επέμβαση, γιατί γνωρίζει ότι δρα για το καλό του ασθενούς· αν θέλαμε να παραμερίσουμε τους αδύναμους και τους ανήμπορους, αυτό θα ήταν ένα μελλοντικό καλό, μαζί με ένα μεγάλο πρόσκαιρο κακό. Αλλιώς πρέπει να αποδεχτούμε χωρίς παράπονα τις αναμφισβήτητα αρνητικές επιπτώσεις της επιβίωσης και αναπαραγωγής των αδύναμων· ωστόσο φαίνεται να υπάρχει τουλάχιστον ένας διαρκής έλεγχος που έγκειται στο ότι τα αδύναμα και κατώτερα μέλη της κοινωνίας δεν παντρεύονται το ίδιο εύκολα με τα στιβαρά· και αυτός ο έλεγχος μπορεί να αυξηθεί απεριόριστα, αλλά αυτό περισσότερο το ευχόμαστε παρά το περιμένουμε, ώστε οι αδύναμοι στο σώμα ή το πνεύμα να μην παντρεύονται."

Charles Darwin, The Descent of Man


Ο άνθρωπος που άλλαξε για πάντα την ανθρώπινη σκέψη, μας εξηγεί τον τρόπο που πρέπει να ασκείται η πληθυσμιακή πολιτική. Η βελτίωση της κοινωνίας περνά...
μέσα από την παρεμπόδιση της αναπαραγωγής των κατώτερων, αδύναμων και παρακμιακών στοιχείων της κοινωνίας. Σκοπός να αυξηθούν τα υγιέστερα και καλύτερα στοιχεία της κοινωνίας.

Ο Δαρβίνος εύχεται τα κατώτερα και αδύναμα μέλη της κοινωνίας να σταματήσουν να αναπαράγονται. Ο χειρούργος που πρέπει να κάνει αυτήν την επέμβαση λογικά πρέπει να αναζητηθεί στην πολιτική εξουσία. Αν λάβουμε υπόψη και τις γνώσεις της φυλετικής ανθρωπολογίας, είναι αναμενόμενο προς ποια ιδεολογική κατεύθυνση μας οδηγούν τα πορίσματα της επιστήμης.

5 σχόλια:

  1. Την Ευγονική μπορούμε να την αρχίσουμε και από μόνοι μας, αρχίστε να προπαγανδίζεται ότι οι Μεσογειακοί πρέπει να παντρεύονται μόνο Μεσογειακούς και να κάνουν πολλά παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ανωνυμε 11.15 ευσεβεις ποθους εκφραζεις...Δες γυρω σου στατιστικα και βασει παντα των συναστροφων σου παντα ποσοι ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ παντρευονται ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ και θα καταλαβεις οτι τρεφεις δυστυχως φρουδες ελπιδες...Στατιστικα παντα αν γινονται 100 γαμοι (δεν υπολογιζω ποσα παιδια θα προκυψουν απο τους γαμους αυτους) με τα χιλια ζορια οι 10 γαμοι απο αυτους ειναι με μεσογειακους... Δεν εχει να κανει οτι πχ οι μεσογειακοι εν Ελλαδι αριθμουν με το ζορι πια το 25% περιπου αλλα οτι σαν ιδιοσυγρασια ο συγκεκριμενος φυλετικος τυπος και συναρτηση του συγχρονου τροπου ζωης ( lifestyle που μας πλασαρουν κοινως) δεν μπαινουν στην διαδικασια γαμος-τεκνοποιηση... Κοινως την ιδια παγιδα που εχουν πεσει και οι Νορδικοι στην Βορεια ευρωπη εχουν πεσει και οι Μεσογειακοι... Το χω ξανατονισει και παλιοτερα σε αυτο το blog οτι στο μελλον οι αμιγως ελληνικοι πληθυσμοι στην Ελλαδα παντα σε 100-200 χρονια (οσοι θα εχουμε απομεινει) θα ειναι κραμα Αλπικων-Διναρικων σε ποσοστο ανω του 80% (δεν υπολογιζω κρομανοειδεις καθοτι ειναι τυπος που παρατηρουμε συχνα σε μιξη με τους υπολοιπους)...Και να ευχευσαι τελικα να ειμαστε μονο Αλπικοι-Διναρικοι και οχι μιγαδες με μαυρους και λοιπους ασιατες γιατι και αυτο ειναι μια σοβαρη πιθανοτητα

      Διαγραφή
    2. Με αλλα λογια η φιλευλεθεροποιηση των παντων που φυσικα καθοδηγειται απο ΜΜΕ και λοιπους ταγους επηρεαζει παντα με διαφορετικο τροπο τον εκαστοτε ανθρωπο και αυτο ειναι συναρτηση του φυλετικου τυπου...Και εκει ειναι το πλεονεκτημα που εχουν και Αλπικοι και Διναρικοι (αν μιλαμε για ελλαδα) στο να παντρευτουν και να κανουν παιδια (βεβαια πια τα 2 παιδια ειναι το μεγιστο αλλα αυτο δεν ειναι το προβλημα για μενα, το προβλημα ειναι ΠΟΣΟΙ νεοι και νεες ανω των 30 παραμενουν κυριως κατ επιλογη ανυπαντροι γιατι οπως φανταζεστε μετα απο καποια ηλικια οι πιθανοτητες τεκνοποιησης ειναι μικροτερες και φυσικα αυξανονται οι πιθανοτητες να γεννησεις παιδι με γενετικες ανωμαλιες) καθως ειναι πιο "παραδοσιακοι" (Διναρικοι) και πιο "εσωστρεφεις" (Αλπικοι) αρα η Οικογενεια σαν θεσμος ερχεται και προσφερει μια αυτο-ολοκληρωση για τους ιδιους... Σε αλλες εποχες βεβαια που δεν υπηρχε το συγχρονο "ψευτεο-ελευθερο-ασυδοτο" πνευμα οπως στην Αρχαια Ελλαδα σαφως και οι Μεσογειακοι αναπαραγονταν πιο συχνα εξ ου και η πλειοψηφια τους τοτε (αν και στο περας των αιωνων η αποψιλωση του ελληνικου πληθυσμου που διαδραματιστηκε για διαφορους λογους απο την υστερη κλασσικη αρχαιοτητα εως και τους ρωμαικους χρονους προφανως θα κλονισε περισσοτερο την μεσογειακη συνιστωσα των Ελληνων)...Αρα οσο και να προπαγανδιζουμε σε φορουμ η οπουδηποτε αλλου νομιζει κανεις οτι μπορει να πεισει τα λογης λογης αλαφρομυαλα ατομα (Μεσογειακους και μη φυσικα) να καταλαβουν τον κινδυνο που διατρεχει ο ελληνικος πληθυσμος απο μια μαθηματικα βεβαιη ελαχιστοποιηση και να αρχισουν να τεκνοποιουν??? Χλωμο ως αδυνατον....

      Διαγραφή
  2. Σε μία ανεπτυγμένη ανθρωπότητα,ο Δαρβίνος είναι απόλυτα σωστός.Όμως παίζει μεγάλο ρόλο και η ανεπτυγμένη συναισθηματική νοημοσύνη,που δημιουργεί στους ανθρώπους αισθήματα όπως οίκτο,στενοχώρια για τον άρρωστο κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.