Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η επίδραση του φυλετικού παράγοντα στην μεταβολή των ιδεολογικών θεμελίων της Ευρώπης

Αν κοιτάξουμε τον πλανήτη από ψηλά και αποτυπώσουμε το στιγμιότυπο μιας περιοχής με μια συγκεκριμένη φυλετική σύνθεση και ύστερα από χιλιάδες χρόνια λάβουμε ένα επόμενο στιγμιότυπο της ίδιας περιοχής, της οποίας όμως έχει μεταβληθεί σημαντικά η φυλετική σύνθεση, θα διαπιστώσουμε διαφορές. Όχι μόνο θα έχει αλλάξει η εμφάνιση των κατοίκων, αλλά θα έχει αλλάξει ολόκληρο το αξιακό σύστημα της κοινωνίας, για να προσαρμοστεί στις προδιαθέσεις των καινούργιων κατοίκων. Κάτι αντίστοιχο έχει συμβεί και στην Ευρώπη. Θα εξετάσουμε την μεταβολή του αξιακού συστήματος της Ευρώπης σε σχέση με την διαχρονική φυλετική της σύνθεση.

Κάθε φυλετικός τύπος έχει τα δικά του σωματικά και ψυχικά γνωρίσματα. Τα ψυχικά γνωρίσματα είναι αυτά που έχουν την μεγαλύτερη σημασία για τις κοινωνίες, αφού καθορίζουν κάποιες προδιαθέσεις στην συμπεριφορά, οι οποίες έχουν αντίκτυπο όχι μόνο σε ατομικό επίπεδο,...
αλλά και αθροιστικά στην κοινωνία. Συνεπώς, αν αλλάξει η φυλετική σύνθεση μιας περιοχής, θα δημιουργείται η τάση για αλλαγή στις βασικές αξίες του πολιτισμού, ώστε να συνάδουν με τα ψυχικά γνωρίσματα των νέων κατοίκων. Όμως, οι αλλαγές αυτές είναι πολύ αργές και έρχονται αφού έχει προ πολλού αλλοιωθεί η φυλετική σύνθεση μιας περιοχής.

Στην αυγή των ιστορικών χρόνων, το αξιακό σύστημα της Ευρώπης βασίζονταν στον ηρωισμό, στο πολεμικό ήθος και στην θέληση για δύναμη. Όποιος διαβάσει την αρχαία γραμματεία, θα δει πόσο διαφορετικό ήταν το αξιακό σύστημα των αρχαίων, σε σχέση με το σημερινό. Η κατάκτηση και η υποδούλωση ξένων πληθυσμών ήταν κάτι το οποίο συνοδεύονταν με επαίνους. Το κοινωνικό σύστημα της δουλείας ήταν κάτι το αυτονόητο, καθώς εξέφραζε την αρχή της ανισότητας μεταξύ των ανθρώπων. Και όχι μόνο αυτό, ολόκληρη η δομή της κοινωνίας ήταν αριστοκρατική, με διαχωρισμένες κοινωνικές τάξεις. Οι ανώτερες τάξεις ασχολούνταν με την πολιτική και τον πόλεμο, αποτελώντας την πολιτική και στρατιωτική αριστοκρατία. Οι νέοι εκπαιδεύονταν από μικροί στα όπλα, ώστε να δομήσουν χαρακτήρα και να μπορέσουν να πολεμήσουν για την πατρίδα. Ο απλός άνθρωπος που κοιτάει την δουλίτσα του αντιμετωπίζονταν ως άξιος περιφρόνησης. Πρότυπο αποτελούσε ο ήρωας, ο ευγενής, που έχει ισχυρό και δυναμικό χαρακτήρα και όχι ο μέτριος, ήσυχος, λαϊκός άνθρωπος.

Σήμερα, όποιος κάνει μια ειλικρική παρατήρηση, μπορεί να διακρίνει πόσο πολύ έχουν μεταβληθεί τα ιδεολογικά θεμέλια της Ευρώπης. Αν σήμερα κάποιος κατακτητής χρησιμοποιήσει σαν σκλάβο τον ηττημένο, τότε αμέσως γίνεται λόγος για "θηριωδία". Αν μια χώρα εισήγαγε αριστοκρατικούς θεσμούς, αμέσως θα βρίσκονταν κάποιοι αντιταχθούν, μόνο και μόνο επειδή δεν θα μπορούσαν να φανταστούν να υπάρχει ιεραρχία σε μια κοινωνία. Αν μια χώρα εισήγαγε θεσμό δουλοπαροικίας, τότε αμέσως θα κατακρίνονταν ως "απάνθρωπη". Αν σε κάποιο κράτος η νεολαία ασκείται συστηματικά στα όπλα και στην πειθαρχία, αμέσως γίνεται λόγος για τον "κακό μιλιταρισμό". Οι σημερινές "ανώτερες" τάξεις, που είναι στον χαρακτήρα ακριβώς ότι και η μάζα έχοντας απλώς περισσότερα λεφτά, ασχολούνται με κάθε τι μαλθακό, παρακμιακό και εκφυλιστικό. Σήμερα, ο φιλήσυχος ανθρωπάκος που "προσφέρει" εργαζόμενος στην κοινωνία, θεωρείται πρότυπο πολίτη, ενώ στην αρχαιότητα ουδείς θα ασχολούνταν μαζί του, θα τον θεωρούσαν ένα τίποτα, γιατί τότε είχαν ηρωικά πρότυπα.

Την διαφορά αυτή στο αξιακό σύστημα εντόπισε ο Νίτσε και προσπάθησε να υποδείξει στους Ευρωπαίους την διαστρέβλωση της ηθικής που έχει προκύψει μέσα σε διάστημα χιλιετιών. Στην αρχαιότητα κυριαρχούσε η ηθική του κυρίου, που συνδέονταν με την θέληση για δύναμη, τον ηρωισμό, τον πολεμικό ήθος, την ιεραρχία, την αριστοκρατική δομή της κοινωνίας με παράλληλη περιφρόνηση της μάζας. Αντιθέτως, σήμερα έχει επικρατήσει η ηθική του σκλάβου, όπου το πολεμικό ήθος κατακρίνεται, η θέληση για δύναμη ταυτίζεται με την τυραννία, ο ηρωισμός θεωρείται τρέλα, η ιεραρχική δομή της κοινωνίας θεωρείται άδικη, ο απλός φιλήσυχος άνθρωπος θεωρείται πρότυπο και όποιος εμφανίζει έντονο χαρακτήρα και πάει να ξεχωρίσει, θεωρείται παρεκκλίνων που πρέπει οπωσδήποτε να τιθασευτεί και να γίνει και αυτός μέτριος, σαν τους άλλους. Ο Νίτσε στο τελευταίο έργο του, είχε θεωρήσει ως την σημαντικότερη ιδεολογική συνεισφορά του την ανάδειξη της μεταβολής αυτής, από την ηθική του κυρίου στην ηθική του σκλάβου, κρίνοντας ότι βασικός υπαίτιος γι' αυτό είναι ο χριστιανισμός. Σημαντικό ρόλο έπαιξαν και οι φιλελεύθερες επαναστάσεις που είχαν οργανωθεί από την σιωνιστικά ελεγχόμενη μασονία, οι οποίες ανέτρεψαν τις αριστοκρατικές κοινωνίες. Έχει συνεπώς μεγάλο μερίδιο ο χριστιανισμός και ο φιλελευθερισμός σε αυτήν την αντιστροφή των αξιών, δρώντας στο φανερό πεδίο. Όμως εμείς θα εστιάσουμε στους βαθύτερους φυλετικούς παράγοντες αυτής της μεταβολής, που προετοίμασαν το έδαφος.

Στην Ευρώπη, η σημαντικότερη φυλετική μεταβολή έλαβε χώρα προϊστορικά. Παλαιοανθρωπολογικές μελέτες δείχνουν ότι η Ευρώπη κατοικούνταν αρχικά από δολιχοκέφαλους ανήκοντες σε διάφορες Κρομανοειδείς μορφές και τα εξελικτικά παρακλάδια τους, όπως Μεσογειακοί, Νορδικοί, κτλ. Στην συνέχεια, εισήλθε ένα βραχυκέφαλο στοιχείο από τα ανατολικά, ενός αρχικού Αλπικού υποστρώματος. Ήδη στα ιστορικά χρόνια η παρουσία Αλπικών είναι αισθητή. Μελέτες σε μεσαιωνικά κρανία δείχνουν ότι η βραχυκεφαλία αυξάνεται σημαντικά κατά τον Μεσαίωνα, φτάνοντας μέχρι το σήμερα, με τους βραχυκέφαλους Αλπικούς/Βαλτικούς να τείνουν να αποτελούν την πλειοψηφία του πληθυσμού της Ευρώπης.

Η αξιακή μεταβολή που περιγράψαμε παραπάνω, ταιριάζει πλήρως με την σταδιακή αντικατάσταση των δολιχοκέφαλων από βραχυκέφαλους Αλπικούς/Βαλτικούς. Οι δολιχοκέφαλοι τύποι της Ευρώπης είναι πιο δραστήριοι, δυναμικοί και ενστικτώδεις. Οι Αλπικοί/Βαλτικοί παρουσιάζουν ακριβώς τα γνωρίσματα της ηθικής του σκλάβου, που περιέγραψε ο Νίτσε. Ρέπουν προς τον φιλειρηνισμό, τον αλτρουισμό, την ήσυχη και συνετή ζωή, δεν έχουν έντονα πάθη, τους χαρακτηρίζει η δειλία, ο διαρκής φόβος του θανάτου και η αγάπη για συστηματικότητα και ομοιομορφία, η οποία τελευταία τους κάνει να αντιμέτωπίζουν με καχυποψία όποιον τείνει να ξεχωρίσει και να αναδειχτεί υπεράνω τους. Αυτές ακριβώς οι προδιαθέσεις καθορίζουν την ηθική του σήμερα, που δυστυχώς έχουν λάβει και την θρησκευτική σφραγίδα του χριστιανισμού και την πολιτική σφραγίδα του φιλελευθερισμού/μαρξισμού.

Η μεταβολή αυτή έχει λάβει χώρα ακόμα και στην φρασεολογία. Ευγενικός ή ευγενής στην αρχαιότητα ήταν αυτός που είχε καλή καταγωγή, αριστοκρατικό ήθος, είχε εκπαιδευτεί στον πόλεμο και χαρακτηρίζονταν από έντονο, ισχυρό και επιβλητικό χαρακτήρα. Σήμερα ευγενικός θεωρείται ο μαζεμένος ανθρωπάκος που δεν ενοχλεί κανένα και γίνεται χαλί να τον πατήσεις. Καλός καγαθός στην αρχαιότητα θεωρούνταν ο δυνατός, όμορφος, γυμνασμένος νέος που είχε γενναίο, δυναμικό και ηγετικό χαρακτήρα. Σήμερα η φράση καλός και αγαθός, σχεδόν θεωρείται ταυτόσημη με την μαλθακότητα. Η λέξη μοχθηρός θεωρούνταν βρισιά κατά την αρχαιότητα, υπό την έννοια ότι οι σκληρά εργαζόμενοι, δηλαδή κυρίως οι χειρώνακτες, περιφρονούνταν συστηματικά. Σήμερα, ο άνθρωπος του μόχθου, θεωρείται ως πρότυπο χρηστού πολίτη. Σήμερα, αν οι γονείς βλέπουν τον απόφοιτο γιο τους να γυμνάζεται και να διαβάζει βιβλία αντί να ψάχνει για δουλειά, αμέσως θα τον ψέξουν, ακόμα και αν έχει όλους τους πόρους για να ζήσει χωρίς να δουλεύει. Το να δουλεύεις σήμερα θεωρείται κάτι σαν καθήκον, ενώ στην αρχαιότητα θεωρούνταν ότι άρμοζε μόνο στα κατώτερα στρώματα της κοινωνίας. Όπως το είχε εκφράσει άριστα ο Ιούλιος Έβολα, το πρότυπο για τον αρχαίο δεν ήταν να εργάζεται, αλλά να δρα. Καταλαβαίνετε την διαφορά των δύο.

Αυτή η αντιστροφή της ηθικής προέκυψε μετά από μια μακρά διαδικασία μικρών σταδιακών κοινωνικών μεταβολών. Η αρχική μας παρατήρηση, ότι μια φυλετική μεταβολή οδηγεί αναπόφευκτα σε μια αξιακή μεταβολή, φαίνεται να έχει επιβεβαιωθεί στην περίπτωση της Ευρώπης. Εν τω μεταξύ, η μεταβολή δεν γίνεται απαραιτήτως από τα νέα φυλετικά στοιχεία, αλλά μπορεί να γίνει ακόμα και από τα παλαιά στοιχεία, τα οποία βλέπουν ότι αν ενστερνιστούν τις ιδέες της νέας πλειοψηφίας, σύντομα θα αποκτήσουν μια ισχυρή μάζα υποστηρικτών. Δηλαδή, η μάζα επιβάλλει με έμμεσο τρόπο της αξιακές μεταβολές, οι οποίες βρίσκουν την τελική τους έκφραση σε μια αντίστοιχη θρησκεία, όπως ήταν ο χριστιανισμός και μια αντίστοιχη πολιτική έκφραση, όπως είναι η φιλελεύθερη δημοκρατία.

Αυτήν την εκτροπή από τις παραδοσιακές αξίες της Ευρώπης, προσπάθησε να ανατρέψει ο Αδόλφος Χίτλερ. Είχε μελετήσει ενδελεχώς το έργο του Νίτσε και είχε διαπιστώσει την επικράτηση της ηθικής του σκλάβου στην Ευρώπη. Το μεγαλύτερο έργο που επιτέλεσε δεν ήταν προφανώς η κατάκτηση της Ευρώπης, ούτε μόνο η κατάρριψη της σιωνιστικής εξουσίας, αλλά η επαναφορά των παραδοσιακών αξιών της ηθικής του κυρίου. Η θέληση για δύναμη, η λατρεία του όμορφου και του δυνατού, με την περιφρόνηση για κάθε τι μέτριο, αδύναμο, ασθενικό, εκφυλιστικό. Η δόμηση ισχυρού χαρακτήρα, με πολεμικό αριστοκρατικό ήθος, που βάσει αξίας οφείλει να καταλαμβάνει τα ανώτερα στρώματα της κοινωνίας και να θέτει τις ασθενέστερες φύσεις στην κατώτερη κοινωνικά θέση που τους αρμόζει. Ωστόσο, η μάζα έχει προσκολληθεί πλέον στην σύγχρονη ηθική, την ηθική του σκλάβου. Το έργο που επιτέλεσε ο Αδόλφος Χίτλερ, ελάχιστοι είχαν το πνευματικό ανάστημα για να το κατανοήσουν βαθύτερα, όχι μόνο οι εχθροί, αλλά ακόμα και υποστηρικτές του. Όπως είχε γράψει και ο Νίτσε:

"Αυτό που κάνουμε δεν το καταλαβαίνουν ποτέ, μα μονάχα το επαινούν ή το κατηγορούν"

Το συμπέρασμα είναι ότι η φυλετική σύνθεση επηρεάζει μακροπρόθεσμα το αξιακό σύστημα μιας κοινωνίας. Αρχικά, η πλειοψηφία ασκεί πίεση προς την υιοθέτηση ηθικών αξιών προς την κατεύθυνση των ψυχικών της προδιαθέσεων. Καθώς αυξάνεται η επιρροή της, αργά ή γρήγορα, η νέα ηθική θα αποκτήσει έρεισμα στον μεταφυσικό θρησκευτικό παράγοντα και στον πολιτικό παράγοντα. Στην Ευρώπη, ο μεταφυσικός παράγοντας ήταν ο πρώτος που μεταβλήθηκε, με την επικράτηση του χριστιανισμού. Πολύ αργότερα αλλοιώθηκαν οι αριστοκρατικές αξίες στην πολιτική τους έκφραση, οι οποίες άντεξαν πάνω από μιάμιση χιλιετία. Πλέον, με την σιωνιστικά καθοδηγούμενη είσοδο εκατομμυρίων αφρο-ασιατών στην Ευρώπη, το ζήτημα αποκτά νέες διαστάσεις, καθώς οι αλλόφυλοι που καταφτάνουν, θα μεταβάλλουν περαιτέρω τα ιδεολογικά θεμέλια της Ευρώπης.

Η επαναφορά των παραδοσιακών αξιών της αρχαίας εποχής παραμένει μια αναγκαιότητα στην Ευρώπη. Και όπως είχαν διαπιστώσει οι Γερμανοί του μεσοπολέμου, η αλλαγή αυτή περνά όχι μόνο μέσα από πολιτικά και μεταφυσικά-θρησκευτικά πλαίσια, αλλά πρέπει να λαμβάνει υπόψη τον φυλετικό παράγοντα. Κι αυτό, γιατί η οποιαδήποτε μεταβολή θα είναι επιφανειακή και εφήμερη αν δεν στηρίζεται στον βαθύτερο θεμέλιο, που είναι η φυλή.

42 σχόλια:

  1. Εξαιρετικό άρθρο ! Για να πω την αλήθεια αυτό με τους γονείς που σε πιέζουν να βρεις δουλειά επειδή είναι ''πολιτικά ορθό'' και σε επικρίνουν επειδή διαβάζεις βιβλία , γυμνάζεσαι και ''έχεις πάθος'' με τον εθνοφυλετισμό και την ευγονική , το έχω ζήσει κι εγώ σε μεγάλο βαθμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει αυτό που είπα ήταν παλιά,εξάλλου τώρα δουλεύω.Δίκιο έχεις σε αυτά που γράφεις απλά ήθελα κι εγώ να τονίσω την αλλαγή στην ψυχοσύνθεση των αρχαίων Ελλήνων που αποτελούταν από τη δόξα και τον ηρωικό τρόπο ζωής και την ψυχοσύνθεση των περισσότερων νεοελλήνων που είναι εν ολίγοις ''όσα φάμε ,όσα πιούμε κι όσα αρπάξει ο από τέτοιος μας'' .

      Διαγραφή
    2. Δεν είπα να μην διαβάζεις και να μην γυμνάζεσαι και εννοείται είμαι εθνικοσοσιαλιστης απλώς να τα συνδυάζεις με την δουλειά εκτός άμα έχεις λεφτά που βάζω στοίχημα μερικοί εδώ μέσα δεν έχουν δουλέψει πότε στην ζωή και όλο φιλοσοφούν με γεμάτη κοιλιά. Κάτι φιλόσοφοι σαν τον Serrano και την Devi δεν είχαν δουλέψει πότε τους απορώ αφού δεν δούλεψαν πως την έβγαζαν.

      Διαγραφή
    3. εαν δν βρεις δουλειαν μετα no money νο αναπτυξηυ πολιτισμου

      Διαγραφή
  2. Πρέπει οπωσδήποτε ο κόσμος των ευρωπαϊκών λαών να αποβάλλει το νεκρό κουφάρι του Χριστιανισμού που μόνο βάσανα του φέρανε.Χωρίς να κυλήσει στον μηδενισμό της αθεϊσμού,ας κάνει ο καθένας μας το πόνο της ζωής κατάκτησή του,ώστε χωρίς φόβο και ντροπή,αλλά με θάρρος και γενναιότητα να περπατήσει αυτόν εδώ τον κόσμο.
    Εγώ τουλάχιστον πέτυχα το πρώτο μέρος,να σπάσω τις αλυσίδες της ψεύτικης παράδοσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άρα ας διαγράψουμε το 1821 που ήταν εθνικό άλλα και χριστιανικό.Μεταξάς,Καποδίστριας,Κοντρεάνου,Χοσέ Αντόνιο,Σαλαζάρ τους διαγράφουμε ήταν όλοι πιστοί στον χριστιανισμό συν ότι και ο χιτλερ μίλαγε στο αγών για το θεό.

      Διαγραφή
    2. Άλλο ο Θεός,άλλο ο χριστιανισμός και άλλο ο θεός τον χριστιανών.Ο χριστιανισμός είναι ξενόφερτος τόσο για τους Έλληνες όσο και για τους άλλους λαούς της Ευρώπης,είναι
      ξεπερασμένος και ασυμβίβαστος με τις επιστημονικές αλήθειες
      και το χειρότερο ως ψεύτικος είναι ανήθικος.
      Ας μείνει στα βιβλία της ιστορίας ως κάτι που προκάλεσε πολύ πόνο.

      Διαγραφή
    3. Εγώ βλέπω θετικά την μεσαιωνική χριστιανική Ευρώπη την άγια ρωμαϊκή αυτοκρατορία η την βυζαντινή αυτοκρατορία.

      Διαγραφή
    4. Ο Χριστιανισμός (Ορθοδοξία)έχει τα θετικά του και τα αρνητικά του.Ας μην είμαστε προκατειλημμένοι.Πάντως έτσι όπως είναι τώρα ο Χριστιανισμός (Ορθοδοξία) με Αβράμηδες ,Ισαακηδες και λοιπά σιχαμερά ανύπαρκτα μιάσματα της φαντασίας των Εβραίων που μόνο αηδία προκαλούν οι δήθεν ''ιστορίες'' τους δεν έχουν θέση στον Ελληνισμό και στον Ευρωπαϊκό πολιτισμό γενικότερα.Όπως επίσης δεν έχουν θέση κάτι Βασίλειοι ,Χρυσόστομοι και λοιποί που στην ανικανότητα τους να κατανοήσουν τα διάφορα αρχαία φιλοσοφικά ρεύματα ,εξαπέλυαν ύβρεις εναντίων των φιλοσόφων των Ελλήνων.Αυτό που πρέπει όμως να προσέξουμε είναι ότι δε φταίει ο Χριστός αν τα πρώτα χρόνια οι πιστοί του ήταν ζώα.Επίσης οι περισσότεροι ''άγιοι'' δεν ήταν καν άγιοι εκτός από κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις όπως του Αγίου Στεφάνου ,που πράγματι είχε τη λεβεντιά να μαρτυρήσει για την πίστη του.Μακάρι να κάνω λάθος για τον Χριστιανισμό ,αλλά μέχρις στιγμής είναι αρκετά ξένος και προς τον Ελληνισμό αλλά και την Ευρώπη που θέλουμε.ο Χριστιανισμός θα έπρεπε να απελάσει τις ιουδαικές σιχαμερές δοξασίες και να στηριχτεί στον Χριστό,κάποιους λίγους πραγματικούς Άγιους, και στην ελληνική φιλοσοφία που στο κάτω κάτω από εκεί πήρε όλη τη θεωρία για την ύπαρξη της ψυχής.Και μην ξεχνούμε ότι οι Καθολικοί έχουν ψαλμό για τον μεγάλο Σωκράτη,αυτόν τον τιτάνα της παγκοσμίου διανοήσεως.Sancta Socrates oar pro nobis='Αγιε Σωκράτη ,πρέσβευε υπέρ ημών.Είθε αυτή η προσευχή να μας συντροφεύει όλους μας.Καλό βράδυ σε όλους!

      Διαγραφή
    5. Gaius Julius Ceasar και τον εβραϊκό φιλελευθερισμο πρέπει να αποβάλει η Ευρώπη άλλα δεν βλέπω να σε χαλάει τόσο πολύ o Μίλτον Φρίντμαν ο ιδεολογικός πατέρας της Θάτσερ του Ρήγκαν Πινοσέτ ήταν εβραίος.

      Διαγραφή
    6. Το σχόλιό σου απαιτεί απάντηση.Παρόλα αυτά δεν ξέρω να σου απαντήσω για το τι θα μπορούσε να αντικαταστήσει τις ''ελεύθερες'' αγορές.Κομμουνισμός,σοσιαλισμός απέτυχαν παταγωδώς όχι μόνο στο να εκφράσουν τις βαθύτερες ανάγκες μιας κοινωνίας(ασφάλεια,σταθερότητα,πραγματική δημοκρατία,
      αίσθηση του ανήκειν σε μια διαφορετική κοινότητα) αλλά ακόμα και στο να καλύψουν τις καθημερινές ανάγκες(τροφή,ένδυση κ.α) αφού στο τέλος πάντα κατέστρεφαν την παραγωγή και κατέφευγαν στον δανεισμό,από τον οποίο πάντα επωφελούνταν λίγοι εκλεκτοί).

      Διαγραφή
  3. Ο ηθοποιος Leonardo DiCaprio σε ποιον φυλετικο τυπο ανηκει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κρομανοειδής-Βαλτικός.

      Διαγραφή
    2. Πάντως έχει εβραικη καταγωγή

      Διαγραφή
    3. Και ο Μεταξάς αλπικος νομίζω είναι.

      Διαγραφή
    4. Ναι ο Μεταξάς ήταν, δεν είναι πλέον, Αλπικός. Το Εβραιος ΔΕΝ είναι φυλετικός ορισμός, αλλά πλέον καθαρά θρησκευτικός.

      Διαγραφή
    5. Είμαι κατά τον εβραιοσιωνιστων όλες της τράπεζες στην Αμερική Εβραίοι της έχουν οι νικητές του β παγκόσμιου πολέμου οι σιωνιστες ήταν προς ελλην.

      Διαγραφή
    6. Όχι όλες αλλά αρκετές. Οι πολυεθνικές είναι υπό τον έλεγχο των Προτεσταντών, αθέων επί της ουσίας, Λευκών Αμερικανών.

      Διαγραφή
  4. Πριν λίγες μέρες παρακολούθησα τυχαία στο κανάλι "Πόντος" της Βόρειας Ελλάδας τον καθηγητή Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη(συγγραφέα του γνωστού βιβλίου "Η Γενετική Ιστορία της Ελλάδας") και από αυτά που είπε συγκράτησα δύο πράγματα:
    1. Το 98% του DNA των σύγχρονων Ελλήνων είναι ίδιο με το DNA των αρχαίων Ελλήνων και μόνο το στο 2% υπάρχει μογγολική ή αφρικανική πρόσμιξη.
    2.Ο ίδιος δε δέχεται την ύπαρξη ανθρώπινων φυλών και κάθε γενετιστής που σέβεται τον εαυτό του,όπως είπε, δε δέχεται την ύπαρξη ανθρώπινων φυλών.
    Θα ήθελα να ρωτήσω τον διαχειριστή:Η Γενετική δεν αποδέχεται την Φυλετική Ανθρωπολογία,την ύπαρξη ανθρώπινων φυλών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς επίρρωση των ανωτέρω ιδού: http://www.pontos-news.gr/article/145526/o-genetistis-k-triantafyllidis-sto-pontos-newsgr-elahistes-oi-prosmixeis-sto-dna-ton

      Διαγραφή
  5. 1)Αφού πιστεύετε στην Φυλετική διαφορά ποιότητας και διανοητικών χαρακτηριστικών-κοινώς ανωτερότητας-πως γίνεται ο Αρμενοειδής Χένρυ Κίσσιντζερ να επιβάλει την θέλησή του και τις πολιτικές του απόψεις σε φυλετικά ανώτερους(κατά την γνώμη σας), όπως για παράδειγμα τους Έλληνες επί 21ής Απριλίου που αποτελούνται από αρκετούς Μεσογειακούς, Διναρικούς και Κρομανοειδής;
    Τον θεωρείται Αρμενοειδή σύμφωνα με την δικιά σας ανάρτηση
    http://fyletika.blogspot.gr/2013/03/blog-post_13.html

    2)Θεωρείται τον Χριστιανισμό υπεύθυνο για την φυλετική παρακμή της Ελλάδας.Η Χρυσή Αυγή επίσημα στέκεται υπέρ του Χριστιανισμού.
    Στην επίσημη σελίδα του κόμματος διαβάζουμε

    "Η Χρυσή Αυγή αντιτίθεται στον διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους. Επιδιώκει την αποκατάσταση του κύρους της Εκκλησίας και την άμεση κάθαρση του κλήρου από κάθε παρακμιακό και διεθνιστικό στοιχείο. Ανεξιθρησκεία μόνο για τα δόγματα που δεν θίγουν την Ελληνική Παράδοση και Ιστορία και δεν φθείρουν την δύναμη του Έθνους. Η Ορθοδοξία αναγεννημένη και Ελληνική ξανά πρωτοπόρος στους αγώνες του Έθνους."

    http://www.xryshaygh.com/kinima/thesis#ixzz3zcvPmWaf

    Πως εξηγείται αυτή την θέση όσον αφορά την φυλετική πολιτική, εάν ο χριστιανισμός είναι υπεύθυνος για φυλετική παρακμή.
    Ελπίζω να μην σβηστούν τα ερωτήματά μου ως συνήθως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) Τὰ περὶ έπικρατήσεως τῶν Ἀρμενοειδῶν ἔχουν ἀπαντηθῇ πολλάκις. Ψάξτα καὶ βρές τα.

      2) Ἡ Χρυσὴ Αὐγὴ ὑποστηρίζει τὸν Χριστιανισμὸ γιὰ στρατηγικοὺς ψηφοθηρικοὺς λόγους, επειδὴ καλῶς ὴ κακῶς (κακῶς φυσικά), σὲ ὅλη τὴν Εὐρώπη ὁ ἐθνικισμὸς εἶναι παλαιοθὲν συνυφασμένος μὲ τὸν θρησκευτικὸ παράγοντα.

      Ἐσὺ εἶσαι Ἕλλην ἐθνικιστὴς καὶ προσκυνᾷς ἕναν ἑβραῖο ὑπάνθρωπο ποὺ συναναστρεφόταν πόρνες, κλέφτες, δοσίλογους καὶ ἔκλαιγε πρὶν τὸν συλλάβουν, ἐπειδὴ φοβόταν τὴν σταύρωση;

      Διαγραφή
    2. Το ότι ο αρμενοειδής κισινγκερ μαζί με άλλους μη ανήκοντες στη λευκή φυλή επιβάλλουν τη θέληση τους δεν έχει καμία σημασία με το αν είναι ανώτεροι...πάλι κατώτεροι είναι.Άμα δηλαδή μαζευτούν 15 πίθηκοι κάφροι και την πέσουν όλοι μαζί στον Μακ Γκρέγκορ (σπουδαίος αθλητής του mma) τι σημαίνει; ;ότι είναι πιο δυνατοί; Απλά πολλές φορές ,δυστυχώς, η ποσότητα υπερνικά την ποιότητα και αυτοί που αναφέρεις σήμερα έχουν όλα τα υλικά αγαθά στα χέρια τους και ασκούν εξουσία.

      Διαγραφή
    3. Ο Μεταξάς αλπικος νομίζω είναι.

      Διαγραφή
    4. ο μέγα ήγετης δεξίος παπαδόπουλοςκαι οχί βλακωσδης φυλετίστής οπως πολλοί εδω μέσα ηταν αλπικοδιναρικός και ο παττακός διναρικός κμ

      Διαγραφή
    5. Που είναι το κακό με το να είναι κάποιος φυλετιστής; Θα ήθελα μια τεκμηριωμένη απάντηση.

      Διαγραφή
    6. Ποτέ δεν κατηγόρησα τους Αλπικούς.Μπορεί να έχουν διαφορετικά στοιχεία ως φυλετικοί τύποι ,άλλα θετικά κι άλλα αρνητικά ,αλλά τους σέβομαι ως ανήκοντες στη λευκή φυλή.Τους εβραίους ναι τους μισώ όπως θα έπρεπε πιστεύω να τους μισεί όλη η ανθρωπότητα.Είναι εχθροί όλων μας.Και αυτό δεν αλλάζει επειδή οι Νορδικοί είναι έκφυλοι ή επειδή οι Μεσογειακοί είναι πολλές φορές (ότι να ναι-πέρα βρέχει ,ομιλώ ως μεσογειακός) και οι Αλπικοί είναι άτολμοι.Έχουμε κοινό εχθρό.Ο Χίτλερ το είχε καταλάβει γι αυτό δεν υποτίμησε ποτέ τους αλπικούς.

      Διαγραφή
    7. Οι εβραίοι δεν ευθύνονται αποκλειστικώς για τον φιλευθερισμό.Για μένα κύρια ευθύνη φέρουν οι εκφυλισμένοι βόρειοι λαοί που άλλωστε εκεί ο φιλευθερισμός έχει μεγάλη επίδραση.Απλά οι εβραίοι βρήκαν πρόσφορο έδαφος.

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμε 5:56μ.μ., ναι έτσι είναι όπως τα λες. Και χαίρομαι που το αναγνωρίζεις.

      Διαγραφή
    9. δεν καταλαβα γιατι εχετε περισότερο μισοςστους αρμενοειδες αποτι στους νεγρους ινδοειδεςκαι ουτω καθε εξης βρωμα λευκη φυληπιανονται και οι αρμενοεδιες οριακα

      Διαγραφή
    10. Εγώ προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με τους αρμενοειδείς.Μίσος έχω για τους εβραίους και σιχαίνομαι τους μαύρους όλων των ειδών.Οπότε συμφωνώ μαζί σου.

      Διαγραφή
  6. Για τους νεοέλληνες η έννοια της δουλείας έχει άκρως αρνητική φόρτιση ενώ στην «δουλειά» αυτοί βρίσκουν την ουσία της πανηλιθίας των υπάρξεως.
    Ο Ιούλιος Έβολα αναφερόμενος στην διδασκαλία του Λάο Τσε –η οποία ωστόσο είναι ασύμβατη προς την ηθική του κυρίου– διαπιστώνει πως οι άνθρωποι χρειάζονται την δράση όχι για να πραγματώσουν αλλά για να νοιώσουν ότι υπάρχουν. Χρειάζονται διαρκώς έντονες συγκινήσεις για να αναλογίζονται την γελοία ύπαρξή τους.
    Η λέξη βάναυσος είναι επίσης ενδεικτική. Κατά το Liddell-Scott «Βάναυσος, κυρίως εργαζόμενος δια του πυρός , μηχανικός, επιθ. των εργατών όσοι διάγουσι βίον εδραίον, καταφρονούμενοι μεν μεταξύ φιλοπολέμων και νομαδικών λαών, αλλά πολύτιμοι εις την πολιτείαν, καθ’ όσον ασχολούνται περί τας τέχνας». Η δε βάναυσος τέχνη αποδίδεται ως απλώς μηχανική εργασία, πρόστυχος, ταπεινή τέχνη.
    Η δουλεία είναι οντολογική προβολή επί του κοινωνικού πεδίου. Η καστική κοινωνική διαστρωμάτωση ομοίως. Η συγκριτική μελέτη των λεκτικών τύπων των ιαπετικών γλωσσών ομοίως δεικνύει τάση για διαστρωμάτωση τριών βασικών επιπέδων επί τη βάσει της αρίας τριλειτουργικής κατανομής, παραγωγικής-αναπαραγωγικής, πολεμικής και μαγικοθρησκευτικής-ηγεμονικής.
    Έχουμε σιχαθεί να ακούμε για αυτοδημιούργητους, «δυναμικούς» ανθρώπους, αυτούς που «πήραν την ζωή στα χέρια τους από το μηδέν», αυτούς που «δημιούργησαν» και τώρα είναι σεβάσμιοι άξεστοι και αμόρφωτοι κωλόγεροι με περιουσίες. Σκατά στις περιουσίες τους, τις ανούσιες μίζερες ζωές τους και την ηθική της «εργασίας».
    Εύγε για το άρθρο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση.Ο Hans F. K. Günther αν δεν κάνω λάθος αναφέρει μεσογειακούς,νορδικούς αλπικους,διναρικούς και αλπικούς.Η ερώτηση μου είναι γιατί δεν περιλαμβάνει και τους κρομανοειδείς και τους ατλαντοειδείς.Δεν ήταν γνωστοί πριν από 70 χρόνια.Οπότε μάλλον οι ναζί σίγουρα δεν περιελάμβαναν τους ατλαντοειδείς στην Άρια φυλή.
    Η άλλη ερώτηση που ήθελα να κάνω αφορά τον Χίτλερ και την πεποίθηση του ότι οι Αλπικοί ανήκουν στην Άρια φυλή.Μάλιστα εκθείασε την αλπικότητα του Μουσολίνι που ήταν κυρίως αλπικός.Βέβαια αυτό μπορεί να το έκανε για πολιτικούς λόγους αλλά δεν πιστεύω ότι ο Χίτλερ ήταν άνθρωπος που συμβιβαζόταν.Άρα μάλλον είχε κοινό όραμα για όλους τους λευκούς.Από τη δική μου τη σκοπιά δεν πρέπει να υποτιμούμε τους αλπικούς.Είμαι μεσογειακός ,βλέπω στο χαρακτήρα μου όλα τα στοιχεία που είχατε αναρτήσει στη συμπεριφορά των μεσογειακών και τα θετικά και τα αρνητικά.Σίγουρα οι μεσογειακοί είναι πιο εκρηκτικοί από τους αλπικούς και πιο ικανοί σε κάποια πράγματα ,αλλά πιστεύω ότι όλοι έχουν τα θετικά και τα αρνητικά τους.Στο κάτω κάτω στην αρχαία Ελλάδα είχαμε μίξη μεσογειακών-αλπικών-διναρικών και έτσι μεγαλουργήσαμε.Και όχι με μίξη με νορδικούς και ατλαντοειδείς.Συνεπώς θεωρώ πιο Άριο έναν Έλληνα Αλπικό που ανήκει στον εθνικιστικό χώρο και είναι συνειδητοποιημένος , παρά έναν ατάντοειδή (που ο Χίτλερ και ο Hans F. K. Günther) αγνοούσαν την ύπαρξη του ,συνεπώς αποκλείεται να τον θεωρούσαν Άριο.Και έχω ψάξει παντού σε ξένες ιστοσελίδες και γίνονται λογομαχίες για τον Άριοι είναι οι Μεσογειακοί ή οι Νορδικοί (λογικό) αλλά πουθενά δε γίνεται λόγος για ατλαντοειδείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ατλαντοειδείς τύπος, λογιζόταν ως Μεσογειακός,λανθασμένα, όπως και ο Κρομανοειδής, λόγω της δολιχοκεφαλίας τους. Οι Ατλαντοειδείς είναι ένας μεταβατικός τύπος από Μεσογειακό προς Νορδικό. Αποτελεί απόδειξη της πανάρχαιης μετάβασης των Μεσογειακών στον Βορρά, ιδίως δε στην Αγγλία.

    Ο Χίτλερ Εθνικοποίησε τον Ε/Σ και εκεί έχασε. Η Εθνική συνείδησις είναι πάντοτε υπεράνω της φυλετικής και συνεπώς η μοναδική χώρα όπου δύναται να εφαρμοσθεί πλήρως ο Ε/Σ είναι οι ΗΠΑ, καθώς εκεί η ταξινόμηση γίνεται βάσει φυλής όχι Έθνους.

    Οι αρχικοί Άριοι ήσαν οι Έλληνες Μεσογειακοί-ΚΜ-Αλπικοί, οι οποίοι με τον Διόνυσο φτάσανε στην Ινδία. Ο εκεί πληθυσμός ήο κυρίως Μελάνιδες, οι οποίοι έχουν πλατυρρινία. Συνεπώς ένας λεπτόρρινος ή και μεσόρινος Αρχαίος Έλλην τους φάνταζε ως άμυτος, δίχως μύτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .Απλά είχα ένα κενό για τους Ατλαντοειδείς αφού δεν αναφέρονταν πριν 70 χρόνια καν και ξαφνικά προέκυψαν ...Άριοι.Το ότι οι αρχικοί Άριοι είναι οι Έλληνες δε χωράει αμφιβολία και για όποιον έχει απορίες http://hellinon.net/IndoiArioi.htm

      Διαγραφή
    2. Μιας και ανέφερες τη μετάβαση των Μεσογειακών στη Βρετανία , αυτό πιστεύεις ότι δικαιολογεί των ισχυρισμό των Κελτών (Σκώτων,Ιρλανδών κ.τ.λ) ότι κατάγονται από από τους αρχαίους Έλληνες; ;Eχει μείνει στις παραδόσεις τους και το ισχυρίζονται μέχρι και σήμερα.Για παράδειγμα το τραγούδι του IRA μιλούσε για τους απογόνους των Σπαρτιατών αλλά και το βιβλίο τους Τουάθα ντε Ντανάν ,μάλλον μιλάει για τους Δαναούς.

      Διαγραφή
    3. Ναι αλλά όχι ότι αποτελούν απογόνους. Ότι οι Έλληνες που φτάσανε εκεί τιμήθηκαν, βέβαια. Από την άλλη, οι Ιρλανδοί είναι και γαμώ τα παιδιά, καμία απολύτως σχέση με Άγγλους.

      Διαγραφή
    4. Όχι Κωνσταντινοπουλίτη, ο ατλαντοειδής, είναι κρομανοειδής. Οι σύγχρονες τυπολογικές "υποδιαιρέσεις" είναι για να χαϊδεύουν τα αυτιά των βορειο-Ευρωπαίων. Δεν υπάρχει "ατλαντο-μεσογειακός" αλλά η κάστα των δυτικών βορειο-μεσογειακών με ΚΜ επιρροή (ενδεχομένως και βερβερική). Δεν υπάρχει βόρειος ατλαντικός, αλλά ατλαντοειδής ΚΜ+νορδικός που βγάζει μελαχρινούς πληθυσμούς.
      Από εκεί και πέρα, σαφώς και ο ατλαντικός-ΚΜ είναι... ο "πρόγονος" του μεσογειακού αλλά και των δολιχοκέφαλων όλων, πριν προχωρήσει η αύξηση των πληθυσμών που είχαν αμιγή αλλά υπολειπόμενα γονίδια στα οποία οφείλεται η ξανθότητα (η διαδικασία που ονομάζεται "μετάλλαξη MC1R").

      Εν πάση περιπτώσει, ο Gunther "έπαιζε" με την τυπολογία ώστε να αλλάξει τα ποσοστά αλπικών και βαλτικών στη βόρεια Ευρώπη, κάνοντάς τη να φαίνεται... "νορδογενής".

      Διαγραφή
  9. 2 ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ.......

    ΠΡΩΤΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΒΡΑΧΥΚΕΦΑΛΟΙ (ΒΡΕΤΑΝΙΑ) ,ΤΕΘΗΚΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ ΥΠΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ.........ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΤΙΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΥΧΑΙΑΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥ ΤΙΤΑΝΑ ΧΙΤΛΕΡ.....

    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ......ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΝΟΜΟΙ,ΗΘΗ, κτλ.....ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΘΝΟΚΟΙΝΩΚΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ .ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΟΨΗ ......ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ.....ΒΛΕΠΕ ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ ΚΑΙ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΙ ,ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΕΣ , κτλ....ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΕΒΟΛΙΑΝΗ ΣΚΕΨΗ ΘΕΩΡΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΑ ΙΠΠΟΤΙΚΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΓΕΩΝΑΡΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΡΕΑΝΟΥ ΩΣ ΠΡΟΤΥΠΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΓΩ λέω ότι όπου πολλοί δολιχικέφαλοι πολύς εγωισμός και χρήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είχα δει σε ένα άρθρο ότι σύμφωνα με τους ναζιστές αυτοί που έχουν ομάδα αίματος Α ανήκουν στην Άρια φυλή.Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω , έχουν σχέση οι ομάδες αίματος με τον κάθε φυλετικό (ευρωπαϊκό) τύπο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.