Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

3 χρόνια ΦΥΛΕΤΙΚΑ! Το ιστολόγιο γιορτάζει τα τρία χρόνια λειτουργίας του


Η πραγματικότητα της φυλής είναι κάτι τόσο κοντά μας σε φυσικό επίπεδο, αλλά και τόσο μακριά μας σε πνευματικό επίπεδο. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Η έννοια της φυλής πρέπει να εισχωρήσει βαθιά στο νου του ανθρώπου και να διαποτίσει όλα τα πνευματικά ρεύματα. Η φυλετική σκέψη θα θριαμβεύσει και πάλι, γιατί στηρίζεται στην φύση και ουδείς μπορεί να τα βάλει με την φύση. Και κανείς δεν μπορεί να καταπιέζει την αλήθεια για πάντα.

Σκοπός είναι όποιος μελετήσει το ιστολόγιο η ζωή του να αλλάξει για πάντα. Ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεται τα άτομα και την κοινωνία γύρω του δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος. Η γνώση της φυλετικής πραγματικότητας ανοίγει τον δρόμο στην αυτογνωσία, στην βαθύτερη κατανόηση του κόσμου, αλλά και στην κατάρρευση των ψεύτικων ειδώλων της σύγχρονης καθεστωτικής νοοτροπίας. Με λίγα λόγια, η φυλετική σκέψη συνεισφέρει στην πνευματική ολοκλήρωση κάθε ανθρώπου.

12 σχόλια:

 1. Το αγαπημένο μου ιστολόγιο με διαφορά! Συνδυάζει αρμονικά επιστημονικές-ανθρωπολογικές-ιστορικές γνώσεις.

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Στην περίπτωσή μου πέτυχε το σκοπό του και με το παραπάνω. Είμαι σίγουρος πως η φυλή και η φύση θα θριαμβεύσουν και πάλι. Εύχομαι να συνεχίσετε την καταπληκτική δουλειά. Χρόνια πολλά ΦΥΛΕΤΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΧΑΒΟΥΖΑ ΟΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ Η ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ..........ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευγε συνεχιστε το εργο σας για τη φυλετικη αφυπνιση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Απαντήσεις
  1. Μας έλειψαν τα σχόλια σου. Υποψιάζομαι πως έχεις ξεχάσει ένα κενό και έχεις κάνει ένα ορθογραφικό λάθος.

   Διαγραφή
  2. Κανένα ορθογραφικό δεν υπάρχει, διάβασε πίσω από τα γράμματα.. ΝΑΖΙ-σεις!

   Διαγραφή
  3. Ἀξιότιμοι συνναζιστὲς & θαυμαστὲς, ἡ ἀγάπη σας μὲ τιμᾷ, ἀλλὰ μὲ βαραίνει ταυτοχρόνως καὶ μὲ περισσότερες εὐθύνες. Ἔρρωσθε καὶ εὐναζίζεσθε!

   Διαγραφή
  4. Ἔρρωσθε καὶ εὐναζίζεσθε !!!!! Εντάξει, σου αξίζει ένα Heinrich Himmler Official Fan Club.

   Διαγραφή
 6. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !
  Συνεχιστε την καλη δουλεια !

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.