Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

Όταν τα πράγματα βαλτώνουν

Όταν δραστηριοποιούμαστε σε μια ομάδα ανθρώπων, συχνά εμφανίζεται το φαινόμενο τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά και οι στόχοι να μην επιτυγχάνονται. Είτε μιλάμε για μια επιχείρηση, είτε για έναν οργανισμό, είτε για έναν σύλλογο, είτε για μία κρατική δομή, κτλ, σίγουρα θα έχετε βρεθεί σε μια κατάσταση, όπου τίποτα δεν βελτιώνεται και όλα έχουν βαλτώσει. Ειδικότερα, αναφερόμαστε στις περιπτώσεις που η καθίζηση δεν οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες ή σε έλλειψη κατάρτισης. Η παρακμιακή κατάσταση είναι εμφανής σε όλους, αλλά δύσκολα μπορεί κανείς να εξηγήσει επακριβώς τι είναι αυτό που κρατά την ομάδα πίσω, με αποτέλεσμα η κατάσταση να διαιωνίζεται. Πολλές δικαιολογίες εφευρίσκονται, όμως τίποτα δεν διορθώνει την κατάσταση. Αν δούμε βαθύτερα, θα δούμε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις το πρόβλημα έγκειται στον ανθρώπινο παράγοντα.

Μια κατάσταση βραδυκίνητη, όπου διαρκώς ανακύπτουν εμπόδια από το πουθενά, όπου συνέχεια βρίσκονται λόγοι για να μην γίνεται τίποτα γρήγορα και αποτελεσματικά...
προκύπτει πολύ συχνά. Ακόμα και αν έχουν τεθεί συγκεκριμένοι στόχοι, ακόμα και αν θεωρητικά υπάρχει οργανόγραμμα, δομές και καθορισμένοι ρόλοι, ακόμα και αν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι καταρτισμένοι στο αντικείμενό τους, ακόμα και αν υπάρχουν διαθέσιμοι πόροι, το αποτέλεσμα είναι οικτρό. Τις πταίει; Κάθε ομάδα, ασχέτως σκοπού, απαρτίζεται από ανθρώπους. Ο χαρακτήρας των ανθρώπων που συνθέτουν την ομάδα θα καθορίσει και τον χαρακτήρα της ομάδας. Αν η ομάδα απαρτίζεται από άτομα εκ φύσεως δραστήρια, επικοινωνιακά και με οργανωτικές ικανότητες, τότε η ομάδα θα λειτουργεί καλοκουρδισμένα. Αν απαρτίζεται από άτομα εκ φύσεως νωθρά, ανοργάνωτα και μη κοινωνικά, είναι λογικό να μην υπάρχει δυναμισμός και πιθανότατα να προκύπτει υποτυπώδες αποτέλεσμα. Τα ψυχικά γνωρίσματα των ανθρώπων είναι κληρονομικά, κάτι που σημαίνει ότι τα βασικά γνωρίσματα του χαρακτήρα δεν αλλάζουν ποτέ. Προφανώς μπορείτε να καταλάβετε τη σημασία που έχει ο φυλετικός παράγοντας, εφόσον τα βασικά ψυχικά γνωρίσματα είναι φυλετικώς προσδιοριζόμενα.

Αν βρεθείτε σε μια τέτοια βαλτώδη κατάσταση, αυτό οφείλεται στο ότι η ομάδα απαρτίζεται από άτομα που έχουν εγγενώς χαρακτήρα που δεν συνάδει με τις δραστηριότητες της ομάδας, παρότι μπορεί να έχουν γνώσεις ή άλλα προτερήματα. Συνεπώς, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση είναι να έρθουν στην ομάδα άτομα που έχουν εκ φύσεως πιο ισχυρό χαρακτήρα, οργανωτικότητα και δραστήριο πνεύμα. Τέτοια άτομα θα πρέπει να τοποθετηθούν σε θέση ευθύνης και μια νέα ζωή θα ανατείλει για την ομάδα. Κι ενώ τα πράγματα βρίσκονταν σε μια πλήρη μετριότητα, ξαφνικά, όλα θα αρχίσουν να δουλεύουν σωστά και οι στόχοι να επιτυγχάνονται. Στην πράξη βέβαια, η αντικατάσταση ατόμων μπορεί να είναι δύσκολη ή αδύνατη. Αν μπορούν να αντικατασταθούν άτομα, πρέπει να συμβάλλεις σε αυτό. Σε αντίθετη περίπτωση, ή αποχωρείς, ή δημιουργείς κάτι δικό σου.

Συμπερασματικά, όταν μια ομάδα βρεθεί σε κατάσταση τέλματος, χωρίς αυτό να οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες, η μόνη λύση είναι η αντικατάσταση ατόμων, τουλάχιστον στις ανώτερες θέσεις, με άλλα που έχουν εκ φύσεως πιο ισχυρό χαρακτήρα, ενεργητικότητα, κοινωνικότητα και ηγετικές ικανότητες.

83 σχόλια:

  1. Είχε δίκιο τελικά ο Σπένγκλερ στο βιβλίο του ''Η Παρακμή της Δύσης'' από το 1918;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια άκυρη ερώτηση,αλλά την ακούω συνέχεια στο σχολείο.Ο φυλετισμός για την διασφάλιση της καθαρότητας του αίματος και της ίδιας της φυλής απαγορεύει κάποιος να κάνει παιδί με μια αλλόφυλη και να την παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια,όπου είναι το κύτταρο κάθε έθνους.Το να έχει σχέση ερωτική(γκόμενα λαϊκά)και να έχει σεξουαλικές σχέσεις μαζί της απαγορεύεται η όχι;
    Ασχέτως της απάντησης(ναι η όχι)έρχεται ο ίδιος ο φυλετισμός σε αντίθεση με την γενετήσια ορμή του ανθρώπου διότι το τεχνητό δημιούργημα και όχι της φύσης που λέγεται φυλετισμός βάζει σε πρόγραμμα ας το πούμε έτσι το συναίσθημα του έρωτα και της γενετήσιας ορμής με βάση τα φυλετικά χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου.Ο Έριχ Φόρμ,έλεγε πως οι εθνικοσοσιαλιστές είναι κυρίως ανέραστοι και μη σεξουαλικά άτομα διότι βάζουν ολόκληρη της πορεία της ζωής τους κάτω από ένα τεχνητό ανθρώπινο κατασκεύασμα που δεν βασίζεται ούτε επιστημονικά ούτε με την λογική απλά κατέχει στοιχεία υπερηφάνειας και αύξησης του εγώ κάθε ατόμου στο εθνικό σύνολο που ανήκει.Με βάση αυτό το σκληρό πρόγραμμα καταλήγουν στο να αρέσκονται γυναίκες συγκεκριμένων φυλών,ενώ κατά βάθος μπορεί να γνωρίσουν μια λατινοαμερικάνα και να την απορρίψουν λόγω φυλετισμού ενώ κατά βάθος μέσα τους θα την θέλουν ακόμη και μπορεί στο μέλλον να συνεχίζουν να το έχουν μετανιώσει που δεν έκανα κάτι μαζί της λόγω της θεωρίας που προγραμματίζει αυθαίρετα ολόκληρη την ζωή τους και τα θέλω τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο φυλετισμος μπορεί να είναι ένα ανθρώπινο δημιούργημα όμως υπάρχει για να επεξηγεί μια κατάσταση και προσπαθεί να ανάλυση μια αληθινή βιολογική πραγματικότητα που είναι το γονίδιο και οι φυλές που προκύπτουν βάση σε αυτό. Φυσικά θεωρώ πως είναι μια "νεκρή" επιστήμη, δεν υπάρχουν τμήματα φυλετικής ανθρωπολογίας στα πανεπιστήμια, δεν γίνονται έρευνες και όλα όσα γράφονται μιλάνε για αναφορές και δεδομένα του προηγούμενου αιώνα. Η μόνη επιστήμη που μελεταει το γονίδιο αλλά όχι τόσο πολύ με την σκοπιά της φυλής αλλά της καταγωγής του ανθρώπινου είδους είναι η Γενετική (κλάδος βιολογίας). Σχετικά με την σεξουαλικότητα θεωρώ πως ισχύει σε μεγάλο βαθμό αυτό που λες και το παρατηρώ και στον εαυτό μου. Προτιμώ γυναίκες που να καλύπτουν το φυλετικό προφίλ που έχω στο νου μου ως ωραίο και δύσκολα θα προσεγγιζα μια κοπέλα που δεν καλύπτει κάποια πρότυπα έστω και στο ελάχιστο,με βάζει τον φαινοτυπο αλλά και την σωματοδομη και τα άλλα χαρακτηριστικά που αποτελούν ένα φυλετικό τύπο. Αυτό θεωρείται καλό από μια άποψη, διότι αποτρέπεται συνειδητά το μπασταρδεμα.

      Διαγραφή
    2. Η Φυλετισμός θέλει προσεκτική μελέτη και ''αποκρυπτογράφηση''.Οι φυλές με μεγάλο πολιτισμό και σημαντική ιστορική διαδρομή πρέπει να ενωθούν με μίξη.Οι Άραβες,Ινδοί κτλ. δεν είναι μαύροι,τμήμα της μαύρης φυλής,αλλά σκουρόχρωμοι.ο Μεσογειακός κατά το πλείστον μελαχρινός.Η χρωματική απόχρωση του δέρματος δεν αποτελεί την φυλετική ταυτότητα.Κάθε Ήπειρος έχει στην ουσία και την οικογενειακή φυλή της.Το να παντρευτείς νότιο Ευρωπαία είναι κάτι πολύ θεμιτό και σωστό διότι από φυλετική άποψη είναι μια οικογένεια οι νότιο Ευρωπαίοι.Το να παντρευτείς Ιρανή,Ινδή,Αιγύπτια πάλι δεν είναι κακό αφού στην Άρια φυλή ανήκουν,δεν είναι μαύροι και έχον σημαντικό πολιτισμό και στίγμα στην Γη.

      Διαγραφή
    3. π.χ η μίξη γυναικών μεσογειακού και ιαπωνικού φυλετικού τύπου,δίνει υπέροχα αποτελέσματα....

      Διαγραφή
    4. Οι Γερμανοί ορίζαν ως Άρια φυλή μόνο τους Νορδικούς. Όχι όλους τους Ευρωπαίους.

      Διαγραφή
    5. Οι Μεσογειακοί είναι η βάση του πολιτισμού της Ευρώπης!

      Διαγραφή
    6. Σε ένα άρθρο διάβασα ότι οι Έλληνες έχουν κατά 25% J2 και οι σημίτες J1.Τι σημαίνουν αυτά τα J;;;;

      Διαγραφή
    7. Αγρότες απο την ευρύτερη περιοχή του καυκάσου και της ανατολής.Γι αυτο και βλέπεις κρητικούς,μανιάτες και νησιώτες αρμενεοιδής.

      Το ίδιο και για ποντίους και μικρασιάτες,Όπου βλέπεις J2 και J1 σχετίζεται με καύκασιους νεολιθικούς αγρότες.Οι μινωίτες και οι μυκηναίοι κουβαλούσαν τέτοιες απλόομάδες.

      Διαγραφή
    8. Φίλε το EV13 που βρίσκεται σχεδόν σε όλη την Ελλάδα τι haplo είναι;

      Διαγραφή
  3. ο Φυλετισμός αφού αποτελεί βάση των ψυχοσωματικών στοιχείων και χαρακτήρα του κάθε ατόμου,μήπως παίζει ρόλο και στην σεξουαλικότητα των γυναικών κάθε φυλής;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι νοτιοΕυρωπαίοι όπως Ιταλοί,Ισπανοί,Πορτογάλοι,Μαλτέζοι που ανήκουν ξεχωριστά ο καθένας;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αφού οι Αφρικανοί είναι κατώτερης φυλής,οι Αφροαμερικανοί των ΗΠΑ της μερίδας που ανήκει στις υψηλές τάξεις(μειοψηφία)πως και είναι πετυχημένοι στον εργασιακό και κοινωνικό τους χώρο;π.χ ο στρατηγός Powell η Condoleezza Rice,το μοντέλο Damaris Lewis κτλ....
    Μήπως,μετράνε και οι κοινωνικές ευκαιρίες που δίνονται σε μια φυλετική μερίδα;
    Μήπως,το κλίμα η περιβάλλον ζωής μετράει σε κάθε φυλετικό τύπο να ξεδιπλώσει τα ταλέντα του;Η αν δεν έχει να τα αποκτήσει μέσω του κάθε τρόπου ζωής;
    Δείτε τους Αφρικανούς μετανάστες την Ελλάδα,που το πολύ πολύ να ανοίξουν κανένα μίνι μάρκετ ενώ στην Αγγλία γίνονται ιατροί-χειρούργοι και επιστήμονες.
    Στην Αγγλία μέχρι και Πακιστανό δήμαρχο έχουν,που δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τους δικούς μας Πακιστανούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγκρίνεις δύο ανομία πράγματα. Εσύ λες πως αφού οι μαύροι στην Αγγλία γίνονται ιατροί ενώ στην Ελλάδα ανοίγουν μίνι μάρκετ και στην πατρίδα τους κουβαλάνε νερό σε κάνατια στο κεφάλι, πάει να πει πως είναι ικανοί απλά δεν εχουν τις ευκαιρίες και δεν τους βοηθάει το περιβάλλον. Το λάθος ειναι πως κανείς παραλληλισμό τα επιτεύγματα μεμονωμένων ανθρώπων με τα επιτεύγματα ενός συνόλου ανθρώπων (φυλή). Ο φυλετισμός δεν είπε ποτέ πως ενας μαύρος δεν μπορεί να σπουδάσει, περιγράφει ένα πραγματικό φαινόμενο που είναι πως οι κοινωνίες των νέγρων δεν έχουν παράξει κάποιον πολιτισμό. Σχετικά με το περιβάλλον και κατα πόσο αυτό βοηθάει στην δημιουργία πολιτισμού, θεωρώ πως είναι ενας σημαντικός παράγοντας αλλά στην περίπτωση των νεγρων, υπάρχουν πάρα πολλές πλούσιες περιοχές της Αφρικής τις οποίες τις άφησαν ανεκμετάλλευτες για τον ίδιο λόγο που προείπα. Ως φυλή ειναι ανίκανοι να παράξουν τέχνες, επιστήμες και ότι άλλο αποτελεί έναν πολιτισμό. Μεμονωμένες περιπτώσεις νεγρων που έχουν πετύχει στην ζωή τους και στον τομέα τους φυσικά και θα υπάρχουν. Εαν δεν υπήρχαν ισως θα έπρεπε να μην τους υπολογίζουμε και ως ανθρώπους.

      Διαγραφή
    2. Πρώτον,στην σημερινή εποχή που από μικρο γονίδια επιστήμονες μπορούν να δημιουργήσουν αναπτυσσόμενους οργανισμούς και μικρο ίνες μυικές είναι γελοίο να μιλάμε για φυλετισμό.Ο Φυλετισμός ήταν ρεύμα μια άλλης εποχής,τότε που η Ευρώπη ξεκίνησε να δημιουργεί τον λεγόμενο τρίτο κόσμο.Ένα ρεύμα βασιζόμενο σε απαρχαιωμένα και βασικά στοιχεία έρευνας,όπως η παρατήρηση,καταγραφή κτλ.Επίσης,ενισχύθηκε με τις ρατσιστικές θεωρίες την εποχή της αποικιοκρατίας.Ένα φθηνό άλλοθι της εποχής.
      Όσον αφορά,την Αφρικανική Ήπειρο,μόνο η Αίγυπτος και γενικά οι Βορειο Αφρικανικές χώρες είχαν κάποιον πολιτισμό.Λόγω εξόδου στην Θάλασσα,του Νείλου και της ανάπτυξης της καλλιέργειας και την μετέπειτα είσοδο του Ισλάμ,όπου ήρθαν σε επαφή της αρχαιοελληνικής φιλοσοφίας και όπου την διέσωσαν και από το έργο τους ένα μεγάλο κομμάτι εισήλθε στην Μεσαιωνική Ευρώπη.
      Στην υπόλοιπη Αφρική δεν υπήρχαν αυτές οι συνθήκες.Επίσης,με την επερχόμενη Ευρωπαϊκή αποικιοκρατία κάθε ελπίδα έσβησε.Την εποχή των απελευθερωτικών κινημάτων υπήρξε πολιτική εκμετάλλευση την περίοδο του ψυχρού πολέμου από τις ΗΠΑ και την ΕΣΣΔ.Σήμερα,με τις δικτατορικές κυβερνήσεις και τις λοιπές μαριονέτες ακόμη έχουμε τις ίδιες απελπιστικές κοινωνικές συνθήκες.

      Διαγραφή
    3. Στο Μάλι,υπήρξε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου ο Μούσα Α' του Μάλι(Mansa Musa) της Αυτοκρατορίας του Μάλι.
      Στην Αιθιοπία οι μονολιθικές λαξευμένες εκκλησίες επί Αυτοκρατορίας του Αξούμ και της δυναστείας Zagwe(Bete Abba Libanos,Biete Medhane Alem,Church of Saint George) στην περιοχή της Lalibela.
      Τα τείχη στην πόλη Benin και της αρχαίας πόλης Kano στην Νιγηρία.
      Το κάστρο-φρούριο Fasil Ghebbi στην Αιθιοπία.
      Τα βασιλικά παλάτια του Abomey του βασιλείου του Dahomey.
      Τα παλιά τζαμιά της Τανζανίας επί σουλτανάτου Kilwa στην περιοχή Kilwa Kisiwani και τα κτίσματα της πόλης Songo Mnara.
      Το συγκρότημα πετρόχτιστων ερειπίων στην Thimlich Ohinga της Κένυας.
      Οι υπέροχοι Kasubi Tombs στην Ουγκάντα.
      Τα ιερά του δάσους Osun-Osogbo.
      Τα περισσότερα είναι αναγνωρισμένα μνημεία από την Unesco.


      Διαγραφή
    4. Προς Ανώνυμο 11 Δεκεμβρίου 2018 - 6:02 μ.μ.

      Από που προκύπτει πως η εξέλιξη της επιστήμης αναιρεί και κάνει "γελοίο" τον βιολογικά αποδεδειγμένο φυλετισμό; Επίσης ο φυλετισμός ως έννοια υπάρχει από την αρχαιότητα. Οι απαρχαιωμένες πρακτικές που αναφέρεις είναι πράγματι αληθές γεγονός αλλά αυτό είναι εξαιτίας της έλλειψης πανεπιστημιακών τμημάτων και ερευνών πάνω στον συγκεκριμένο τομέα. Δεν υπάρχει εξέλιξη στο αντικείμενο. Ο φυλετισμός εγκαταλήφθηκε χωρίς να αποδειχθεί πως όλα τα όσα πρεσβεύει είναι αρλούμπες. Επίσης η Αφρικάνική ήπειρος εκτός από ερήμους έχει και τροπικό αλλά και εύκρατο κλίμα κυρίως στα νότια της ηπείρου. Οπότε άνετα θα μπορούσε να αναπτυχθούν πολιτισμοί παρόμοιοι και ισάξιοι αυτών των Ευρωπαϊκών εθνών. Με την επερχόμενη ευρωπαϊκή αποικία, το μόνο που έσβησε ήταν η "ελευθερία" των Νέγρων. Τα σημερινά Αφρικανικά κράτη είναι ως επί το πλείστον δημιουργήματα των Ευρωπαίων. Επίσης το ότι σήμερα υπάρχει παιδεία, υγεία, υποδομές και οργάνωση σε αυτούς τους λαούς, οφείλεται ξεκάθαρα στην φροντίδα και την μέριμνα των λευκών.

      Προς Ανώνυμο 11 Δεκεμβρίου 2018 - 6:37 μ.μ.

      Τα τείχη, τα κάστρα και οι ναοί δεν αποτελούν κριτήρια πολιτισμού.
      Η τέχνη, η φιλοσοφία, οι επιστήμες, η παιδεία και ο τρόπος ζωής των λαών αποτελούν πολιτισμικά κριτήρια.

      Διαγραφή
    5. Πότε να προλάβουν να εφαρμόσουν τα παραπάνω όταν τους έσφαζε ο Λεοπόλδος του Βελγίου;;

      Διαγραφή
    6. Καταρχήν νομίζω πως είχαν τον ίδιο χρόνο με τους υπόλοιπους ώστε να δημιουργήσουν ή έστω να εφαρμόσουν τα παραπάνω. Όσον αφορά το ότι τους έσφαζε ο Λεοπολδος του Βελγίου θεωρώ πως είναι η φυσική και η λογική ροή των πραγμάτων. Μην συγκρίνεις τα ιστορικά γεγονότα του τότε με δεδομένα και αντιλήψεις του σημερα. Το άκρως περίεργο θα ήταν να συνέβαινε κάτι τελείως διαφορετικό, όπως για παράδειγμα να τους δίνανε προνόμια ή να τους άφηναν και να φεύγανε (στην περίπτωση του δεύτερου δεν ξέρω κατα πόσο θα υπήρχαν νέγροι ιατροί ή νέγροι με πολιτισμό σήμερα). Η φυσιολογική απόφαση ενός ανώτερου πολιτισμού είναι να κυριαρχήσει σε έναν κατώτερο πολιτισμό ώστε να έχει όφελος από αυτήν την κατάσταση. Αυτό συμβαίνει και σήμερα απλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν χρησιμοποιούν όπλα και σωματική βία. Δεν έχει καμία λογική το να εποφελησε από μια κατάσταση και να μην την εκμεταλλεύεσαι οταν ταυτόχρονα υπάρχει και ανταγωνισμός σε κρατικό επίπεδο μεταξύ των Ευρωπαϊκών Εθνών. Δες το και από μια άλλη σκοπιά. Εάν υποθέσουμε πως ερχόταν ένας εξωγήινος πολιτισμός στην γη, με ανώτερη νοημοσύνη και τεχνολογία από την δική μας, θα ήταν θέμα χρόνου να έρθουν σε ρήξη οι όποιες διπλωματικές διεργασίες και αν υπήρξαν και να ξεκινήσουν ένα σχέδιο υποδούλωσης ή και εξαφάνισης του ανθρώπινου είδους. Δεν νομίζω πως ενώ θα είχαν όφελος, θα έπρατταν κάτι διαφορετικό υπό αυτά τα δεδομένα.

      Διαγραφή
    7. Οι Αφρικανικές φυλές έχουν τρομερό ιστορικό πολεμικών συγκρούσεων για την ελευθερία τους και συμφωνώ η όχι με τις πράξεις τους,δεν μπορώ να τους αρνηθώ τις πολεμικές και εθνικές αρετές που ακόμη κατέχουν αυτήν την δίψα για ελευθερία και φιλοπολεμική διάθεση για κοινωνικοπολιτικη αλλαγή,μια τάση που λείπει από την Ευρωπαϊκή νεολαία.
      Δες τους πολέμους των Ζουλού.Ο πλήρης ηρωισμός απέναντι στους πάνοπλους Εγγλέζους.
      Δες:
      Xhosa Wars
      Anglo-Zulu War

      Διαγραφή
    8. Ο ηρωισμός που έδειξαν οι Ζουλού εναντίον των Άγγλων, είναι ίδιος με τον ηρωισμό που έδειξε ο Ζακ Κωστόπουλος εναντίον των αστυνομικών που πήγαν να τον συλλάβουν. Και στις δυο περιπτώσεις έκαναν επιθέσεις υπό την επήρεια ναρκωτικών. Και στις δυο περιπτώσεις πίστευαν ότι ο κόσμος τους χρωστάει.

      Διαγραφή
    9. Οι Ζουλού πολέμησαν στα εδάφη τους για τα εδάφη τους.Που τους βρίσκεις λάθος;;

      Διαγραφή
    10. Δεν πολέμησαν για τα εδάφη τους, αλλά για να διευρύνουν τις κατακτήσεις τους. Αυτοκρατορία είχαν κι ανταγωνίζονταν μια άλλη αυτοκρατορία, τη βρετανική.

      Διαγραφή
    11. Ναι αλλά η Αφρικανική Ήπειρος ανήκει στις αφρικανικές φυλές όπως στις Ευρωπαϊκές η Ευρωπαϊκή Ήπειρο.

      Διαγραφή
  6. o αντωνης σαμαρας τι ειναι φυλετικα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Γκλέτσος τι είναι φυλετικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερβραχυκέφαλος Διναρικός.Θα μπορούσε όμως να ταξινομηθεί και ως Norid.

      Διαγραφή
    2. Ο ηθοποιός Γκλέτσος είναι κρομανοειδής borreby με έντονη αλπική επίδραση. Δεν έχει τίποτα το διναρικό.

      Διαγραφή
  8. ο Polat Alemdar που ανήκει φυλετικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουρανικός με taurid επίδραση.

      Διαγραφή
    2. Αλπικός με anatolid. Anatolid, είναι δολιχοκέφαλος φαινότυπος με αρμενοειδή.

      Διαγραφή
  9. Μάγκες,ο στρατηγός Vidal,τι φυλετικό τύπο έχει;

    https://www.google.gr/search?q=Captain+Vidal&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjb0PP1jpnfAhVBhRoKHYwLB2UQ_AUIDigB&biw=1920&bih=938

    και ο ηθοποιός που τον ενσαρκώνει Ισπανός είναι όπως στην ταινία

    https://en.wikipedia.org/wiki/Sergi_L%C3%B3pez_(actor)

    Ζήτω η Ισπανική Φάλαγγα!! ΕΛΛΑΣ-ΙΣΠΑΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Atlantomed,αρκετά δυνατή κρομανοειδής επίδραση.

      Διαγραφή
  10. φυλετικό τύπο τον παρακάτω Ισπανών εθνικιστών:

    1) Francisco Franco
    2) José Millán Astray
    3) José Antonio Primo de Rivera
    4) José Sanjurjo
    5) Emilio Mola y Vidal
    6) Gonzalo Queipo de Llano
    7) Ramón Serrano Súñer
    8) Agustín Muñoz Grandes
    9) José Moscardó Ituarte
    10) Miguel Primo de Rivera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Juan Domingo Perón
    Juan Carlos Onganía
    Jorge Anaya
    Manuel Noriega
    Leopoldo Galtieri
    Mario Menéndez
    Augusto José Ramón Pinochet Ugarte
    Salvador Guillermo Allende Gossens
    Juan Domingo Perón






    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στην Γαλλία σημερα οπως εδώ και αιώνες οι αλπικοι μπουληδες όπως λέτε φτύνουν στην μάπα σας τις θεωρίες περί φυλετισμου και ψυχικών γνωρισμάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι'αυτό είναι μαύρα χάλια.

      Διαγραφή
    2. Οι Γάλλοι ξύπνησαν αλλά πλέον είναι αργά.Όλη αυτή η σαβούρα που μαζεύτηκε εκεί απο μαύρους αφρικανούς μέχρι αλγερινοί και μαροκινοί τζιχαντιστές είναι πολύ δύσκολο πλέον να απελαθεί.Και η Λεπέν να βγει δεν υπάρχει γυρισμός.Επίσης οι γάλλοι δεν είναι μόνο αλπικοί,έχει και ατλαντοειδής,διναρικούς,μεσογειακούς και άλλους βόρειους φαινότυπους.Ο Μακρόν ο φιλελές νεοταξίτης είναι Ατλαντοειδής εκδιναρισμένος.

      Διαγραφή
  13. Οι παρακάτω Εβραίοι ηγέτες,σε ποιόν φυλετικό τύπο ανήκουν;
    1) Νταβίντ Μπεν Γκουριόν
    2) Μοσέ Νταγιάν
    3) Τέοντορ Χερτσλ
    4) Γιτζάκ Ράμπιν
    5) Μπενιαμίν Νετανιάχου
    6) Γκόλντα Μέιρ
    7) Αριέλ Σαρόν
    8) Εχούντ Μπάρακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασσυριοειδείς και αλπικοί.Πλην του Νετανιάχου όλοι οι υπόλοιποι έχουν τα τυπικά φρικιαστικά μούτρα των εμετικών εβραίων.

      Διαγραφή
  14. Δολιχοκεφαλος ο Σαμαράς, εμένα μεσογειακός μου φαίνεται αν και μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δοχιλοκεφαλος ουτε με σφαιρες.Μεσοβραχυκεφαλος ειναι και καμμια σχεση με μεσογειακο.Μιξη κρομανοειδη με διναρικο ειναι.Σαν πολιτικος πολυ καλυτερος απο τους προηγουμενους και απο τον νταουλιερη φυσικα.

      Διαγραφή
    2. Ο Σαμαράς είναι ήπια βραχυκέφαλος ούτε καν μεσοκέφαλος.Το μεσογειακός ακούγεται τουλάχιστον αστείο.Διναρικός με δυνατή κρομανοειδή επίδραση.

      Διαγραφή
  15. Η Γενετική των Ελλήνων.Δείτε το

    https://www.youtube.com/watch?v=Q8YJqYpNQT8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Είναι αξιόπιστες οι παρακάτω σελίδες;
    https://derkamerad.com/
    http://mavroskrinos.blogspot.com/

    Επίσης,τα φυλετικά άρθρα της εφημερίδας ΕΜΠΡΟΣ είναι σοβαρά η άκυρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φυλετικός τύπος των παρακάτω εθνικιστών;
    Ερνστ Ρεμ
    Ραμίρο Λεντέσμα
    Φράνσις Πάρκερ Γιόκι
    Nicola Bombacci
    Γκρέγκορ Στράσερ
    Julius Evola
    STEPAN BANDERA
    Ferenc Szálasi
    Berto Ricci
    Roberto Farinacci
    Achille Starace
    Emilio De Bono

    Oι τελευταίοι 4 είναι Ιταλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε που ρωτάς,ετοιμάσου τώρα να διαβάσεις τις πιο άκυρες ταξινομήσεις,από εκείνους που νομίζουν ότι γνωρίζουν να ταξινομούν.

      Διαγραφή
    2. Θα σου πω μόνο για την αδελφή Ernst Rohm που ήταν ένας υπερβραχυκέφαλος αλπικός μπόγος.

      Διαγραφή
    3. Υπάρχουν άτομα στον "χώρο" που θαυμάζουν τους σοσιαΛηστές Στράσσερ, τους προδότες,την αδερφάρα τον Ρεμ και τους κωλομπαράδες των S.A,που εκείνη την άγια νύχτα ο Χίτλερ και τα τιμημένα Ss τους έστειλαν στον αγύριστο!
      Το κάνουν από αντίδραση, που υποστηρίζουν τον Ρεμ ή απλά είναι τόσο ηλίθιοι;Ρητορικό το ερώτημα...

      Διαγραφή
    4. Γιατί οι Στρασσεριστές,ο Ρεμ και τα S.A. θεωρούνται προδότες και Ληστές;Επίσης,Χίτλερ για άγνωστο λόγο σκότωσε με εντολή που έδωσε στα S.A. τον μελλοντολόγο του Erik Jan Hanussen.

      Διαγραφή
  18. Δείτε το πριν το κατεβάσουν
    http://www.ihr.org/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπορεί κάποιος να μου πει που ανήκουν φυλετικά οι Βασίλης Κικίλιας,ο Βαγγέλης Μειμαράκης,ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Πέτρος Τσατσόπουλος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε η νουδούλα και γενικότερα οι έλληνες πολιτικοί είναι στην μεγάλη τους πλειοψηφία βραχυκέφαλοι.Είτε διναρικοί θα είναι,αλπικοί η αρμενοειδείς.Μεσογειακό δεν βλέπεις ούτε με αίτηση στην παναγία φανερωμένη.Πλην του κλόουν Τσίπρα που είναι κρομανοειδής δοχιλοκέφαλος,

      Οι συγκεκριμένοι είναι:

      Κικίλιας=Διναρικός.
      Μειμαράκης=Αρμενεοιδής.
      Τζιτζικώστας=Διναρικός.
      Τσατσόπουλος=Διναρικός.

      Διαγραφή
    2. Έχεις δίκαιο ανώνυμε,παρατηρώ απο την λίγη εμπειρία που έχω οτι οι μεσογειακοί είναι όντως μειοψηφία.Ο Προκοπής Παυλόπουλος τι είναι?

      Διαγραφή
    3. Αρμενοειδής είναι.Νομίζω είναι εμφανές.

      Διαγραφή
    4. Φίλε δεν έχω ιδέα για τον Πάκη.Ούτε ο Κοόν δεν θα έβγαζε άκρη.Είναι σαφέστατα βραχυκέφαλος,αλλά το στόμα του,η μύτη του και γενικότερα το πρόσωπο μου βγάζουν κάτι το μη-ευρωπαϊκό.Οτι και να σου πω ψέματα θα είναι.Το κεφάλι πάντως είναι βραχυκέφαλο.

      Διαγραφή
    5. O Παυλοπουλος ειναι αρμενοειδης ρε παιδια σιγα τα λαχανα.Βραχυκεφαλος,μυτη,στομα,ματια,σαγονι,αυτια φωναζουν αρμενοειδη...

      Διαγραφή
    6. https://www.google.gr/search?q=%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BA%CF%8C%CF%80%CE%B7%CF%82+%CF%80%CE%B1%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi71ve3oZrfAhXdisMKHdS5CLMQ_AUIDigB&biw=1920&bih=969#imgrc=dEX4g9M0VuIIEM:

      Διαγραφή
    7. Πως είναι έτσι γαμώ το σπίτι του ρε παιδιά!!!!Όλο μαλάκες και ψυχασθενείς εκλέγει ο Ελληνικός λαός.Αν και τον Σημίτη και το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα τον ψήφιζαν τον πρώτο οι ελληνοποιημένοι Αλβανοί Γεωργιανοί και λοιποί καυκάσιοι,και τον δεύτερο οι άεργοι και αντιπαραγωγικοί του δημοσίου.Η Κρήτη την φαμίλια Μητσοτάκη.

      Διαγραφή
  20. Το μόνο κόμμα που θα έσωζε την Αμερική,αν και τώρα ακόμη υπάρχουν ελπίδες αλλά ασφαλώς λιγότερες.Θα ξεκινούσε επαναπατρισμό των μαύρων στην Αφρική.

    https://en.wikipedia.org/wiki/Liberty_Lobby

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γαμάτες ταινίες:

    1) https://en.wikipedia.org/wiki/The_Man_in_the_High_Castle_(TV_series)
    2) https://en.wikipedia.org/wiki/Fatherland_(1994_film)
    3) https://en.wikipedia.org/wiki/Gattaca

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποιος είναι ο φαινότυπος της Δήμητρας Ματσούκα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Φαινότυπος του Πέτρου Κόκκαλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλπικότατος. Μαζέψτε το τρολ, όλους τους αλπικούς τους έβγαλε διναρικούς.

      Διαγραφή
    2. Καμμια σχέση με αλπικό.

      ΔΙΝΑΡΙΚΚΟΣ-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ

      Διαγραφή
    3. Ότι φανεί του Λωλοστεφανή.

      Διαγραφή
    4. Δεν λέει τον μπαμπά γαμω το μουνι που σε πέταγε, τον κοκακια τον γιο λέει.

      Ο Πέτρος είναι διναρικος,ο Σωκράτης είναι αλπικός, όπως και ο μικρός που πέθανε τις προάλλες. Βλέπεις πουθενά ευρυπροσωπια;Το πρόσωπο είναι μακρύ και το κεφάλι βραχυκεφαλο.Η μύτη είναι σε νορμάλ επίπεδα για διναρικο, ίσως να υπάρχει κάποια όπως λέει ο φίλος από πανω μεσογειακή επίδραση.

      Διαγραφή
    5. Δεν ξέρω αν είναι αλπικός η Αλβανός πάντως το κούτελο του είναι διναροαλβανικης προέλευσης....

      Διαγραφή
  24. Φαινότυποι των παρακάτω;;
    1) Ευαγγελία Συριοπούλου
    2) Σμαράγδα Καρύδη
    3) Μαρία Κορινθίου
    4) Δούκισσα Νομικού
    5) Ούρσουλα Νομικού
    6) Χριστίνα Παππά
    7) Κατερίνα Λέχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. https://www.counter-currents.com/2010/09/a-contemporary-evaluation-of-francis-parker-yockey-part-1/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιος ο φαινότυπος του Enoch Powell;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.