Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Οι διαστάσεις των Ελλήνων

Ποιες είναι οι διαστάσεις των Ελλήνων; Ένα ζήτημα που αφορά πολλούς, από ιατρούς, μέχρι ανθρωπολόγους και σχεδιαστές προϊόντων. Η Εθνική Ανθρωπομετρική Έρευνα που διενεργήθηκε από το Τμήμα Βιομηχανικής Διοίκησης & Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Σωματομετρίας, παρέχει πολλά στοιχεία για τα ανθρωπολογικά γνωρίσματα των Ελλήνων. Η έρευνα έδωσε βαρύτητα στη μέτρηση διαστάσεων του σώματος, παρέχοντας δεδομένα τα οποία μπορούν να αξιοποιηθούν για την εργονομική σχεδίαση προϊόντων, θέσεων και χώρων στην εργασία και στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα αποτελέσματα της έρευνας παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Πειραιά υπό μορφή διαφανειών.

Η έρευνα προκάλεσε τότε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, που εστίασαν στην αλλαγή του ύψους και γενικότερα του μεγέθους του σώματος των Ελλήνων, που καθιστά απαραίτητη την επανασχεδίαση κτιρίων, οχημάτων και ενδυμάτων. Για παράδειγμα, όλοι γνωρίζουμε πόσο άβολα είναι τα καθίσματα στα περισσότερα μέσα μαζικής μεταφοράς.

Το δείγμα αποτελούνταν από 2000 άτομα, 20-65 ετών, περίπου ισομοιρασμένα σε άνδρες και γυναίκες, που προέρχονταν από...
Αθήνα, Βόλο, Καλαμάτα και στη Σύρο. Ελήφθησαν 35 διαστάσεις εργονομικού ενδιαφέροντος και 4 διαστάσεις για τον κλάδο της υπόδησης. Συνεργεία 2-4 ατόμων έλαβαν μετρήσεις με μετροταινίες ή παχύμετρα, με απαιτούμενο χρόνο περίπου 10-15 λεπτά ανά μετρούμενο άτομο. Η μεθοδολογία των μετρήσεων, δίνεται στα εξής σχήματα:





Το μέσο ύψος βρέθηκε 175,9 στους άνδρες και 162,9 στις γυναίκες. Ταξινομείται ως μέτριο, όπως έχουν δείξει και άλλες έρευνες. Τα παρακάτω γραφήματα παρουσιάζουν λεπτομέρειες περί της κατανομής του ύψους. Το πρώτο γράφημα δείχνει το πώς μεταβάλλεται το ύψος με την ηλικία. Όπως είναι γνωστό, φτάνει στο μέγιστο στη δεκαετία 20-30 και έκτοτε πέφτει. Το δεύτερο γράφημα δίνει την κατανομή των υψών στους άνδρες και το τρίτο στις γυναίκες.




Η παρουσίαση εστιάζει στο ύψος, όμως παρουσιάζονται στοιχεία για τις υπόλοιπες διαστάσεις που μετρήθηκαν. Περιοδικές σωματομετρικές έρευνες είναι απαραίτητες για τους σχεδιαστές, ώστε να δημιουργούν πιο άνετα και εργονομικά προϊόντα.

Να σημειώσουμε ότι οι μετρήσεις έγιναν στην κεντρική και νότια Ελλάδα και οι γνώστες της φυλετικής ανθρωπολογίας καταλαβαίνουν ότι μάλλον δεν είναι αντιπροσωπευτικές ολόκληρου του Ελλαδικού πληθυσμού. Το μέσο πλάτος του κεφαλιού είναι μέτριο και το μήκος του αρκετά μεγάλο. Είναι πιθανό να συμπεριλήφθηκαν περισσότεροι Μεσογειακοί από ότι υπάρχουν γενικά στη χώρα, λόγω της συγκέντρωσής τους στη νότια Ελλάδα. Αντιθέτως, δεν ελήφθησαν μετρήσεις στην Ήπειρο, που έχει πλειοψηφία Διναρικών και Αλπικών, ούτε στη Μακεδονία και στη Θράκη, που έχει σημαντικά ποσοστά Αρμενοειδών και Αλπικών. Τα αποτελέσματα λογικά θα διέφεραν, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν σε γνώση των ερευνητών. Κάτι ανάλογο θα ήταν να παίρναμε μετρήσεις στη βόρεια Γερμανία και να τις θεωρούσαμε αντιπροσωπευτικές όλης της Γερμανίας. Συμπερασματικά, η γνώση της φυλετικής ανθρωπολογίας είναι απαραίτητη για την επιλογή του κατάλληλου δείγματος σε ανθρωπομετρικές έρευνες.

35 σχόλια:

  1. Πάντως, πρόκειται για μια αρκετά ενδιαφέρουσα έρευνα που επί της ουσίας δίνει σημαντικά στοιχεία ειδικού ανθρωπολογικού ενδιαφέροντος. Αν και θα συμφωνήσω πως δεν εστιάζει τόσο στις κοιτίδες βραχυκέφαλων πληθυσμών Ελλήνων, η Αθήνα στις ημέρες μας είναι υπεραρκετή για να μας δώσει ένα δείγμα του συνολικού πληθυσμού.
    Πέραν τούτου, επαληθεύτηκε η εικόνα που έχουμε ήδη από επιστήμονες ανθρωπολόγους σχετικά με την νότια, τη λεγόμενη και παλιά, Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη αλλα αυτο γράφετε οτι εγιναν οι μετρήσεις κεντρικη και νοτια Ελλαδα και ειναι οι περισσότεροι μεσογειακοι...στηρίζεται σε καποια ερευνα; η ειναι η καταγωγη σας νοτια καξ την υποστηριζετε η δεν εχετε ζησει στην Μακεδονία... Για ήπειρο δεν αντιλεγω αλλα δεν νομιζω να εχει η Μακεδονία περισσοτερους αρμενηδες απο Πελοπόννησο... Οταν μετακομισα απο Μακεδονία Αθήνα μονιμα πια το πρωτο πραγμα που μου εκανε εντυπωση ηταν η ασχημια που εβλεπα γυρω μου.. Να το πω οπως το εβλεπα τοτε και οχι με ανθρωπολογικη αναλυση...

      Διαγραφή
  2. https://imgur.com/q1YvXlQ

    Ο Βαργκ Βίκερνες βρίζει τους νοτιοευρωπαίους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Melania Trump σε ποιόν φυλετικό τύπο ανήκει?
    https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/130/590x/Melania-Trump-plastic-surgery-BEFORE-and-after-756142.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθαρη Gorid.
      Τυπικα μουτρα πουτανας ανατολικοευρωπαιας βιζιτας που τις βρισκεις σε σλοβενια,σλοβακια,ουγγαρια,τσεχια κλπ...

      Διαγραφή
    2. Ο Gorid τι ειναι παλι

      Διαγραφή
    3. Ταγματασφαλίτηϟϟ4 Μαΐου 2018 στις 7:12 μ.μ.

      @Ανώνυμος 4 Μαΐου 2018 - 6:48 μ.μ.

      Gorid = Γενικά είναι μίξη αλπικού και βαλτικού που βρίσκεται σε ανατολικοευρωπαικές περιοχές όπως η Ουκρανία,η Σλοβακία,η Ουγγαρία κτλ.Φαινότυπος χαρακτηριστικός των Σλάβων...

      Διαγραφή
  4. Ισχύει το παρακάτω post?Για σχέση Ποντίων και Ιρλανδών?
    https://www.pontiaka.gr/oi-arxaioi-irlandoi-itan-pontioi-ereyna-ypodiknyi-tis-rizes-ton-kelton-irlandon-n-28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρολομαλακιες!!!

      Οι Ποντιοι σε ολα τα halpogroup βγαινουν west asia!!!

      Οι Ιρλανδοι ειναι μιξη κελτωνβικινγκ με νεολιθικους ατλαντοειδεις...!!!

      Διαγραφή
    2. Οι Ποντιοι στην πλειοψηφια ειναι κατασκουροι μελαχρινοι σαν τσιγγανοι και οι ιραλνδοι ειναι το πιο λευκο εθνος μαζι με τους φιλανδους στην Ευρωπη.

      Επισης οι περισσοτεροι Ποντιοι ειναι υπερβραχυκεφαλοι σε αντιθεση με τους Ιρλανδους που ειναι σχετικα δοχιλοκεφαλοι και μεσοκεφαλοι...!!!

      Διαγραφή
    3. Ταγματασφαλίτηϟϟ4 Μαΐου 2018 στις 6:57 μ.μ.

      Γενικά θα συμφωνήσω με τον Ανώνυμο 6:33 μ.μ. Καμία σχέση δεν έχουν οι λεγόμενοι Ελληνοποντιοι (east med και anatolid) με τους...αρχαίους Ιρλανδούς.Προφανώς η έρευνα αφορούσε τους ιδοευρωπαίους που ξεκινόντας απο τις περιοχές βόρεια του Πόντου εποίκησαν την Ευρώπη και τις Βρετανικές Νήσους.Η μόνη ουσιαστική γενετική σχέση που μπορεί να υπάρχει μεταξύ κάποιων Ποντιομικρασιατών και των Κελτών είναι να υπάρχουν ανάμεσά τους πρώτους κάποια υπολείμματα των Κελτών της Μικράς Ασίας.Τίποτε περισσότερο...

      Διαγραφή
    4. Φιλε μου ειμαι καθαρος Ποντιος east med!!!
      Οι Ποντιοι στην πλειοψηφια ειναι caucasid metbid πολυ κοντα με γεωργιανους και λαζους.East med εχει αλλα οι περισσοτεροι ειναι παλι με αρμενοειδεις η διναρικες επιδρασεις.Μετα παιζει πολυ ασιατικοι αλπικοι και οπως πολυ σωστα ειπες anatolid.
      Στην ουσια οι Ποντιοι ειναι εξξεληνισμενο κομματι του Μ.Αλεξανδρου και αργοτερα του Ιουστιανου.Δεν αποτελουμε σε καμμια περιπτωση αρχαιους ελληνες η γενικοτερα τα αρχαια ελληνικα φυλα οπως ιωνες,αχαιοι,δωριοις κλπ.

      Επισης υπαρχουν και καποιοι Pontid που θα τους περναγες ανετα για Ντοπιους Ελληνες η βουλγαρορουμανους.

      Σε γενικες γραμμες οι Ποντιοι ειμαστε west asian και θα ελεγα οι πιο απομακρυμσμενοι απο τους υπολοιπους Ελληνες.

      Διαγραφή
    5. Επισης η Κρητη και η Κυπρος ειναι 2 νησια με εμφανη αρμενοειδεις,οριενταλικες ακομα και αραβικες επιδρασεις.

      Αν και οι κρητικοι οι περισσοτεροι ειναι east med θα ελεγα οτι οσες φορες εχω κατεβει στο νησι εχω δει παρα πολλους anatolid τυπου μειμαρακη και αρκετους Litorid μεσογειακος σε μιξη αρμενοειδη με διναρικου.

      Γενικα η Κρητη εχει πολυ πραγμα και βλεπεις τα παντα ακομα και νορδικους και κρομανοειδεις.

      Για Κυπρο εχω να πω οτι ειναι και αυτο εξξεληνισμενο νησι και ο ντοπιος κατοικος ειναι east med με αρμενοειδεις και οριενταλικες επιδρασεις....!!!

      Φοινικες και Πελασγοι πρεπει να ηταν οι πρωτοι κατοικοι του νησιου.Αργοτερα ηρθαν ινδοευρωπαιοι αχαιοι κλπ και το εξξελληνισαν.

      Αλλα τα μουτρα των Κυπριων ειανι ιδια με λιβανεζους,συριους και Τουρκους της δυτικης ακτης.

      Διαγραφή
    6. Ταγματασφαλίτηϟϟ4 Μαΐου 2018 στις 8:54 μ.μ.

      Οι Καπαδόκες,οι Καραμανλήδες και ειδικά οι Κύπριοι,είναι πολύ χειρότεροι από τους Ποντίους με πολύ περισσότερους τυπικούς ανατολίτες ανάμεσά τους.Αλλά μην νομίζεις οτι και οι ντόπιοι Ελλαδίτες είναι όλοι καθαροί Ευρωπιδικοί.Ξέρω ένα σωρό ντόπιους Μακεδόνες με επίθετο "-ογλού" που είναι εξίσου γυφτοειδείς με πολλούς μικρασιάτες.Να μην αναφέρθούμε πάλι στις γνωστές περιοχές τις Πελοποννήσου...

      Διαγραφή
    7. Η Βόρεια ελλαδα και ειδικά η Μακεδονία έχεις πολλους βαλτικους και gorid. Στα χωριά έξω άπο νόμο Θεσσαλονίκης θα βρεις αρκετούς σλαβοβουλγαρους με βαλτικες, διναρικες και gorid επιδράσεις.

      Είχα γνωστό άπο Λαγκαδά ντόπιος πού ηταν βραχυκεφαλος ξανθός, ύψος 1.74 με γαλάζια ματιά και ευρυπροσωπια. Πάνω άπο 100 κιλλα και ασβερκος.
      Αυτος ο άνθρωπος πού λες θεωρούσε τον εαυτό τού απόγονο Μακεδόνων και τού Αλεξάνδρου....

      Διαγραφή
    8. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είναι οι οριενταλικοι? Και ποιες οι διαφορές τους με Ιδανικούς και Αρμενοιειδης γενικά αν μπορείτε να μ εξηγήσετε γενικά??

      Διαγραφή
  5. θα ηθελα να ρωτησω κατι και οποιος ξερει να μου απαντησει.Εχει παει κανεις Ιρλανδια,Αγγλια,Ουαλια ή Σκωτια?για ποιο λογο λενε οτι αυτες οι χωρες δεν εχουν ωραιες γυναικες ιδιως η Αγγλια?εκει δεν υπαρχει και ο Αλταντοειδης φυλετικος τυπος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά και έχουν ωραίες γυναίκες,αφού υπάρχουν αρκετές Νορδικές και Ατλαντοειδείς.Οτιδήποτε άλλο λέγεται από καθαρό κόμπλεξ των "ελλεινίδων", που πηγαίνουν με μαύρους, αλβανούς και γύφτους.

      Διαγραφή
    2. Ταγματασφαλίτηϟϟ4 Μαΐου 2018 στις 7:37 μ.μ.

      Δεν έχω πάει αλλά κατα πάσα πιθανότητα αυτό λέγεται εξαιτίας του οτι πάρα πολλοί απο τους ντόπιους κατοίκους των βρετανικών νήσων ανήκουν στον τύπο Brunn και γενικά σε κρομανοειδείς τύπους που στην καθαρή τους μορφή δεν είναι ιδιαίτερα εμφανίσιμοι.Οι γυναίκες αυτού του τύπου έχουν συχνά τάση για πάχος(ιδιαίτερα απο την μέση και πάνω),τάση για ρυτίδες και δίνουν μια αίσθηση " γεροδεμένης ανδρογυναίκας" που δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστική σε σύγκριση με άλλους δυτικοευρωπαικούς τύπους.

      Πάρε παράδειγμα αυτή:
      https://www.voodou.co.uk/files/2010/11/kgillan_gl_3nov10_pa_b.jpg

      Πάρα πολλοί,ιδίως Ιρλανδοί,ανήκουν σε αυτό τον τύπο.Εγώ για παράδειγμα όταν σπούδαζα στην Γαλλία είχα Ιρλανδή καθηγήτρια Αγγλικών που ανήκε σε αυτόν ακριβώς τον τύπο.

      Επομένως,για αυτό μάλλον λέγεται οτι οι περισσότερες γυναίκες τους δεν είναι όμορφες.

      Διαγραφή
    3. Ταγματασφαλίτηϟϟ ακριβως για αυτον τον τυπο γυναικων μιλουσα...σε αυτον τον τυπο ανηκουν και πολλοι Ευρωπαιοι Αμερικανοι σωστα?

      Διαγραφή
    4. Για εμενα το νησι εχει τις ομορφοτερες γυναικες στον πλανητη και ολες οι αγγλοσαξωνικες χωρες(Η.Π.Α,Καναδας,Αυστραλια,Νεα ζηλανδια).

      Απο ολους τους δοχιλοκεφαλους φυλετικους τυπους,τις ομορφοτερες γυναικες τις εχουν οι βορειοι-ατλαντοειδεις.
      Μιλαμε για οτι πιο ομορφο μπορεις να βρεις σε μια γυναικα.Λευκο δερμα,ανοιχτα ματια(πρασινα η γαλαζια),σκουρο μαλλι μαυρο σχετικα,λεπτοπροσωπια και δοχιλοκεφαλια...!!!

      Τι αλλο να ζητησει ενας ανδρας?

      Διαγραφή
    5. Ταγματασφαλίτηϟϟ4 Μαΐου 2018 στις 7:58 μ.μ.

      Όντως,έτσι είναι.


      ΥΣ Ενώ όμως,σκέτος ο Brunn τύπος,βγάζει πράγματι χαμηλής αισθητικής γυναίκες,ο ίδιος τύπος σε μίξη με Κελτικό Νορδικό/Βορειοατλαντοειδή βγάζει αυτό εδώ το αγγελικά πλασμένο άριο πλάσμα που ευχαρίστως θα παντρευόμουν: https://www.theplace2.ru/archive/saoirse_ronan/img/Saoirse_Ronan.jpg

      Διαγραφή
    6. Oι τελείως ασπρουλιάρα γυναίκα είναι χάλια

      Διαγραφή
    7. https://www.theplace2.ru/archive/saoirse_ronan/img/Saoirse_Ronan.jpg

      Αυτές οι Ελεεινο-Νόρδες Αμερικής και δυτικής Ευρώπης είναι βδελύγματα, πάνε με νέγρους, Πακιστανούς και Τούρκους κτλ. Του Ταγματοελλεεινού το αρέσουν αυτές γιατί τα φιλάκια τους του αφήνουν ωραία γεύση ...από σπέρμα αράπη που οι Ελεεινο-Νόρδες έχουν τσιμπουκώσει λίγα λεπτά πριν τον γλωσσιάσουν.

      Οι αγγελικές άριες αραπο-παπάριες ταγματασφαλήτισες εν δράση.

      https://www.redtube.com/?search=black+men+fuck+blonde


      Δώσε στην Νόρδα Αράπικη πούτσα και σου δίνει και την ψυχή της το βδέλυγμα του πλανήτη!

      https://i.imgur.com/FiYOzvK.jpg?1

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμε 8:02 π.μ. Ελλεινίδες εν δράσει https://www.youtube.com/watch?v=Q89Yc04o0wQ
      http://thesextube.net/ellinida-milf-troi-mavro-poutso/

      https://www.newsbeast.gr/greece/arthro/418382/ekeinos-tourkos-sef-ekeini-ellinida-fotomodelo

      «Αποφάσισα να φύγω από την Τανζανία και να έρθω εδώ. Εκεί ήταν δύσκολα τα πράγματα. Εδώ λοιπόν γνώρισα και τη γυναίκα μου. Είναι Ελληνίδα. Παντρευτήκαμε και τώρα έχουμε δύο παιδιά».
      http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/40632/%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%BB%CE%B5%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82

      http://www.iefimerida.gr/news/%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%83%CE%B1-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%BA%CE%BF

      http://www.lifo.gr/team/u40728/46124

      https://www.youtube.com/watch?v=S59d9wRW06Y

      http://www.tanea.gr/PrintArticle/?article=4557396&iid=2


      Διαγραφή
    9. Εδώ όλη η Ευρώπη και η Αμερική χάνεται από διαφυλετικούς γάμους με αλλόφυλους και ο εθνικοσοσιαλιστής "Έλλην" Ανθέλληνας Ευρωλιγούρης χτενίζεται(όταν δεν είναι skinhead!).

      Βρήκες 5 Ελλεεινίδες αλλά δεν μας λες για τα εκατομμύρια Ελλεινο-Αμερικανίδων και Ελεεινο-Βορειοδυτικοευρωπαίων...


      Παλιές στατιστικές από το 2010, φαντάσου τι γίνεται τώρα.

      15% διαφυλετικοί γάμοι στην Αμερική.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Interracial_marriage_in_the_United_States#2010_Pew_Research_Center_Report_(U.S._Census_Bureau’s_2010_American_Community_Survey)


      Ευρώπη διαφυλετικοί γάμοι

      21% Ελβετία
      18,2 Λουξεμβούργο
      11,8% Γαλλία
      11,6 Ιρλανδία
      11,2 Γερμανία
      11% Βέλγιο
      10,8% Αυστρία
      9,3% Σουηδία
      9,3% Ολλανδία
      8,8% Αγγλία
      8,6% Νορβηγία

      κτλ.

      Ελλάδα... 3%

      https://emnbelgium.be/sites/default/files/attachments/eurostat_mixed_marriages.pdf

      Δεν υπάρχει σύγκριση!


      Ειδικά στην Αγγλία οι Αράπηδες ρίχνουν πολύ πράμα.

      https://www.west-info.eu/mixed-race-couples-increase-in-england-and-wales/

      https://www.telegraph.co.uk/news/politics/10943807/Love-across-the-divide-interracial-relationships-growing-in-Britain.html

      Διαγραφή
    10. Που θές λοιπόν να καταλήξεις ακροδεξιέ; Ότι οι Ελληνίδες που νυμφεύονται αλλοφύλους είναι αναλογικά λιγότερες συγκριτικά με τις υπόλοιπες Ευρωπαίες; (και ειδικότερα τις Νορδικές που για κάποιο λόγο έχεις σκαλώσει). Ίσως και να είναι έτσι. Είναι "καλύτερες" ή "ανώτερες" οι Ελληνίδες;

      To τι αναφέρει μια στατιστική δεν μας λέει απολύτως τίποτα ή κάτι περισσότερο από όσα γνωρίζουμε και βλέπουν καθημερινά τα μάτια μας. Οι Ελλεινίδες επιδίδονται σε ατελείωτες κτηνοβασίες με νέγρους, άραβες κλπ ασχέτως αν οι "σχέσεις" που συνάπτουν καταλήγουν σε γάμο. Αν έχεις σπουδάσει ή έχεις φίλους/γνωστούς που έχουν σπουδάσει ή ζουν στην Αγγλια μπορούν να σου επιβεβαιώσουν τας επιδόδεις των Ελλεινίδων. Απο τις μεγαλύτερες νεγροπηδημένες. Ατελείωτες ιστορίες και 'ανέκδοτα" για τις υπηρεσίες που αφιλοκερδώς προσφέρουν στα διάφορα ανθρωποειδή. Επίσης, ειδικά σε σχολεία του κέντρου θα δεις πολλά μεικτά "ζευγαράκια". Όπως και σε συναυλίες hip-hop και rap "μουσικής". Eπειδή εργάζομαι κοντά στο κέντρο και περνάω συχνα απο γνωστούς συναυλιακούς χώρους, είναι αποκαρδιωτικό να βλέπεις κορίτσια 13-14-15 ετώ "χεράκι" με νέγρους. Επίσης, φίλη που εργάζεται σε μαιευτήριο μου έχει αναφέρει ΠΟΛΛΑ περιστατικά γεννήσεων μαύρων "παιδών" απο Ελλεινίδες που είτε τις έχουν παρατήσει οι μαύροι επιβήτορές των ή απλά παραμένουν ανύπαντρες. Επίσης, παντού βλέπεις πλέον μεικτά "ζευγάρια" φαινόμενο που πριν 15-20 χρόνια ήταν σπάνιο (και που σχολιαζοταν αρνητικά).

      Το γεγονός ότι δεν μπορείς να σταυρώσεις Νορδική γυναίκα (κοινώς τρώς απανωτές χυλόπιτες) να μην σε οδηγεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα.

      Διαγραφή
    11. Ακροδεξιός είσαι εσύ και όλο σου το ΝΔημοκράτικο σόι. Εδώ μιλάς με Εθνικιστή Πατριώτη αντι-Νορδιστή υπέρμαχο της Μεσογειακής φυλής!

      Δεν ακούω και τίποτε άλλο από τους ανθέλληνες εθνικοσοσιαλομαλακιστές(που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χειρότεροι και από τους Τούρκους και από τους Εβραίους στον ανθελληνισμό) παρά "Ελεεινίδες", κουβέντα βέβαια για τις βρώμες τις Νορδικές που αποτελούν παράδειγμα προς αποφυγή για όλη την ανθρωπότητα.

      ΝΑ ΣΤΟ ΚΆΝΩ ΛΙΑΝΑ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΜΕ ΕΞΩ-ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΎΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΒΡΩΜΕΣ ΑΛΜΠΙΝΕΣ ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΟΡΝΕΣ, ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΣΤΑΛΗΣΑΝ.

      ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΕΛΕΕΙΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ!

      Όσο για το αν σταυρώνω Νόρδες, όχι δεν θέλω να έχω καμία σχέση με τις Αλμπίνες της Ευρώπης, αλλά μόνο με Μεσογειακές Ελληνίδες, τις Νόρδες στην κυριολεξία θέλω να τις σταυρώσω μιας και δεν είμαι απλώς αντι-Νορδιστής αλλά μισητής των Βορείων Ευρωπαίων τους οποίους θέλω να δω να καταστρέφονται και να παίρνουν τα ηνία της Ευρώπης οι Νότιοι Ευρωπαίοι! Όπως υπάρχουν μισητές των Νοτίων Ευρωπαίων υπάρχουν και μισητές των Βορείων.

      Διαγραφή
    12. Αυτά κάνουν οι βόρειες Πακιστανο-παπάριες, ποιες να συγκριθούν μαζί τους...

      https://www.infowars.com/report-swedish-women-prove-their-tolerance-by-having-sex-with-refugees/

      Διαγραφή
    13. Tρικυμία εν κρανίω. Αντιδράσεις κακομαθημένου μόμολου ("Ακροδεξιός είσαι εσύ και όλο σου το ΝΔημοκράτικο σόι "),αυτοπροσδιορισμός νερόβραστου πεοκρούστη μπούλη σε σύγχυση ("Εδώ μιλάς με Εθνικιστή Πατριώτη αντι-Νορδιστή υπέρμαχο της Μεσογειακής φυλής! "), "ζητωπατριώτικη" συλλογιστική, "συμπεράσματα" στερουμενα στοιχειώδους λογικής διεργασίας,αποκυήματα της φαντασίας ενός νοσηρού ακροδεξιού εγκεφάλου που θεωρεί ότι ρέει ιχώρ στο αίμα του. Tραγέλαφος.

      "Όπως υπάρχουν μισητές των Νοτίων Ευρωπαίων υπάρχουν και μισητές των Βορείων."

      Δεν είχαμε αμφιβολία ότι διαθέτουμε και εμείς πανηλίθιους. Δικαιούσαι λοιπόν μια περικεφαλαία, όχι για να διακοσμήσεις κάποιο μέρος της οικίας σου, αλλά για να την φοράς, σαν γνήσιος "μεσογειακός" βλάξ.

      Διαγραφή
    14. Όλα τα γελοία Καραγκιοζάκια(οι Νορδιστές και οι βορειολάγνοι που γράφεται εδώ μέσα) όταν σας εκφράσουν ειλικρινά τις απόψεις τους οι οποίες διαφωνούν με τις δικές σας ή σας προσκομίσουν στοιχεία που αναιρούν τους ανθελληνικούς ισχυρισμούς σας, αρχίζετε να βρίζεται σαν μαλακισμένα 5χρονα. Όσο για την ηλικία έχω την ηλικία του πατέρα σου νεαρέ!

      Το θέμα είναι ότι τα στοιχεία συμφωνούν με εμένα, εσύ μπορείς να λες ότι θέλεις και να βρίζεις όσο θέλεις, αυτά δεν τα λαμβάνω σοβαρά υπόψη αλλά ως παιδιαρισμούς.

      Διαγραφή
    15. Το καλύτερο θα ειναι να δείχνετε σεβασμό στις Ελληνίδες εστω και μονο σαν σεβασμο στην φυλη και στο εθνος... Μην επικεντρωνεστε στα αρνητικα γεγονοτα και στις εξαιρεσεις.. Αυτο που βλέπουμε καθε φορα η ο καθενας μας δεν είναι απαραιτητα και η πραγματικότητα... Υπαρχουν εκατονταδες Ελληνιδες που παλεύουν να επιβιωσουν και φοβούνται να κυκλοφορησουν στο δρομο με αυτην την κατασταση που ζουμε με τους βαρβαρους καο δυστυχώς οι αντρες μας σε μεγαλο ποσοστο ειναι απόντες... Ετυχε μπροστα στα ματια μου στο μετρο να ριχνει ξυλο ενας μαυρος σε μια γυναικα γιατο ετσι γουσταρε γιατι την εσπρωξε χωρις λογο και τον ειπε σκυλαραπα ημουν ακριβως μπροστά ειδα λεπτομερως το γεγονος απο την αρχη και δεν βρέθηκε ενας αντρας να τον σταματησει απεναντιας μαζευτηκε κοσμος που φωναζε ειναι χρυσαυγιτισα φασιστρια φωναξτε την αστυνομια και τετοια... Ας αναλογιστει ο καθενας τι κανει για τις γυναικες ως αντρας σε αυτη τη χωρα και γενικότερα θα ειμασταν ολοι καλυτεροι αν κριναμε τον εαυτο μας... Οχι πως δεν ισχυουν οσα ειπατε αλλα ας μην επικεντρωνομαστε στα αρνητικα και σε αυτους που δεν αξίζει να ασχολουμαστε.. Οσοι γνωρίζουμε την αληθεια η το σωστο ας το πράττουμε κι ας ειμαστε το καλο παραδειγμα γοα τους υπολοιπους!χαίρομαι πολυ οταν βλεπω Ελληνες και γουστάρω που ειμαστε λιγοι και καλοι! Οι υπόλοιποι ας τραβηξουν το λουκι τους! Συγνωμη αν μου ξεφυγε κανενα να ορθογραφικο γραφω απο κινητο για πεταμα και δεν μπορω να το χειριστω ευκολα...

      Διαγραφή
  6. http://humanphenotypes.net/Alfoeld.html

    Μπορει καποιος να εξηγησει πως γινεται αυτο ο φαινοτυπος να υπαρχει στην Β.Ελλαδα?

    Οποιος γνωριζει αγγλικα ας διαβασει λιγο τι γραφει.

    Ειναι ο δυτικος Τουρανικος που εχει να κανει με Ουνους και Μαγυαρους Ουγγρους.

    Πως μπορει ενας φαινοτυπος να συνδέεται με τον Ελλαδικο χωρο?
    Ο Αττλιας ποτε δεν πατησε ποδι στα βαλκανια και κυριως στην Ελλαδα.

    Ακομα και οι Τουρκοι δεν ειχαν τετοιους φαινοτυπους....

    Πραγματικα πολυ περιεργο...!!!

    Οποιος γνωριζει ας απαντησει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταγματασφαλίτηϟϟ5 Μαΐου 2018 στις 1:50 μ.μ.

      Δεν υπάρχει αυτός ο τύπος στην Ελλάδα,αλλά ακόμη και αν δεχτούμε οτι υπάρχει σε απειροελάχιστο αριθμό,προφανώς πρόκειται για απομεινάρια Βουλγαρων,οι οποίοι,ως γνωστόν,αρχικά είχαν ευρασιατική τουρανική προέλευση και εν συνεχεία ανακατεύτηκαν με Θρακοιλλυριούς και Σλάβους σχηματίζοντας το Βουλγαρικό έθνος.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.