Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Οι δύο δολιχοκέφαλοι φυλετικοί τύποι της Ελλάδας


Οι φαινότυποι της φωτογραφίας είναι ευδιάκριτοι στον πληθυσμό της χώρας μας. Αριστερά παρουσιάζεται μια Μεσογειακή και δεξιά ένας Κρομανοειδής.

Η διαφορά του Κρομανοειδή τύπου από τον Μεσογειακό είναι ότι έχει βαθύτερα τοποθετημένα μάτια, εμφανείς γωνίες στο πρόσωπο και ορισμένες φορές τάση για μεσορρινία. Επίσης, ενώ ο Μεσογειακός τύπος είναι πάντοτε δολιχοκέφαλος, ο Κρομανοειδής είναι δολιχοκέφαλος με τάσεις μεσοκεφαλίας.

Η φωτογραφία έρχεται σε συνέχεια της περσινής, όπου απεικονίζονται οι τρεις βραχυκέφαλοι τύποι της Ελλάδας.

20 σχόλια:

  1. Ωραία γκομενίτσα η μεσογειακή,αλλά γενικά δεν νομίζω ότι τιμά την χώρα μας η ύπαρξη ατόμων σαν των εικονιζομένων!Καγκουριά life style καθωσπρεπισμός και πλήρης αποδοχή των απαιτήσεων της νέας τάξης πραγμάτων (σύμφωνο συμβίωσης κτλ έχουν σπεύσει όλοι να δώσουν τα εχέγγυά τους επί του θέματος στα κανάλια της διαπλοκής που εργάζονται)!Χίλιες φορές βραχυκεφαλία και περιθωριακή αντικοινωνική συμπεριφορά παρά αυτή η πλέμπα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χιτλερ τι ηταν φυλετικα ξερεις;

      Διαγραφή
    2. Πάντως και ο εικονιζόμενος δεν είναι και κατά κύριο λόγο κρομανοειδής. Νομίζω πως ο φαινότυπός του έχει σαφή διναρική επιρροή.

      Διαγραφή
  2. Να μιλήσουσε για περιθωριακή αντικοινωνική συμπεριφορά σε σχέση με τους φυλετικούς τύπους; Όλοι μαθαίνουμε τα νέα από τα sites και την τηλεόραση κυρίως, τί διαπιστώνουμε; Ότι τα περισσότερα περιστατικά, δολοφονίες, άγρια εγκλήματα, βιαιοπραγίες, βανδαλισμοί, συμβαίνουν σε περιοχές που δεν θεωρούνται ότι κατοικούνται από βραχυκέφαλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε σχέση με τον διναρικό τύπο!Ότι αναφέρθηκε δεν ήταν για να μειώσει την αξία των μεσογειακών και των κρομανοειδών απλά ήθελα να επισημάνω την τάση για φιλελευθερισμό που βλέπω στην συμπεριφορά αυτών των τύπων στην χώρα μας σε συνδιασμό πάντα με τα δεδομένα της εποχής!

      Διαγραφή
  3. Εγώ μπορώ να κάνω μια πιο γενική ερώτηση; Τελικά οι Έλληνες-αρχαίοι Έλληνες ανήκουν-ανήκαν στη λευκή φυλή ή όχι ; Επειδή έχω μπερδευτεί με αυτά που διαβάζω κατά καιρούς στο ίντερνετ.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανηκαν και ανηκουν. Συμφωνα με οτι ερευνες εχουμε ο ελλαδικος χωρος κατοικειται απο τους ιδιους φυλετικους τυπους κυριως.
      Τα ποσοστα που αντιστοιχουν στην συχνοτητα καθε φυλετικου τυπου αλλαζει συνεχως...και στην αρχαια Ελλαδα αλλαζε..αλλοτε επικρατουσε ο ενας τυπος αλλοτε ο αλλος.

      Για να αλλαξεις την ΦΥΛΗ πρεπει να γινονται συνεχεις προσμιξεις! Τα διαφορα που λενε στην τηλεοραση (του τυπου...απ την Ελλαδα εχει περασει ο καθενας..δεν υπαρχει καθαροτητα.) ειναι λαθος..επιστημονικα μη ορθα.Μιλουν για ανθρωπολογια χωρις να εχουν ανθρωπολογικες γνωσεις-μπουρδολογουν. Η καθαροτητα οπως οριζεται(σκοπιμως) απο την αριστερα και γενικα απο αυτον τον νεο φιλελευθερισμο..τις νεες αυτες ιδεες κτλ. δεν υπαρχει οχι μονο στον ανθρωπο..αλλα πουθενα στην φυση.
      Η καθαροτητα οριζεται αλλιως.

      Διαγραφή
  4. Ο ηθοποιός Stephen Amell που υποδύεται τον arrow http://www.ishow.gr/Thumbnail.ashx?url=/files/shows/images/9F/9F1705F4-1F91-40E1-B207-ED12A1C53AD5.jpg&width=950&height=750&x1=14&y1=2&x2=813&y2=1200 τι τύπος είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ἡ σαλοῦφα ἀριστερὰ εἶναι μεσογειακή/crom, ὅπως φαίνεται ἀπὸ τὸ σαγόνι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Η μοναδική φορά που συμφωνώ μαζί σου Αλπικο-ονόματε Χίμλερ. Πράγματι, κάτι που δεν είδα να παρατηρεί κανείς άλλος στο μπλοκ, η κοπέλα είναι Κρομανοειδής-Μεσογειακή, και λεπτή σαν στέκα, thighgapολάγνα, άκωλη νεοελλαδίτισσα, ελληνόφωνη Ευρωπέα. Αμφότεροι παρά τον φυλετικό τους τύπο, αποτελούν κάλλιστα παραδείγματα γραικύλων, προσεχώς μετονομασθέντες είς al-graeculi, όπως θα γίνουν γνωστοί οι "ουγγαρέζοι" στους μελλοντικούς μας αποίκους εξ'Ανατολάς.

      Διαγραφή
  6. Άντε πάρε λοιπόν τους μεσογειακούς/cm και σύγκρινε τους με τα κρομανοειδή υπεράνθρωπα τέρατα δύναμης σε βόρεια και ανατολική ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό το ανέκδοτο. Μπράτσα είχαν και οι βάρβαροι, πολλές φορςς μεγαλύτερα των Προγόνων μας. Μυαλό όμως...

      Διαγραφή
    2. Μπρατσα εχει οποιος θελει να γυμναστει.

      Διαγραφή
    3. μωρε τα μπρατσα μπορει να τα αποκτησει,τα αρχιδια και την μαχιτηκοτητα μπορει;

      Διαγραφή
    4. Κάντε βάρη νὰ γίνετε τούμπανα καὶ ἄστε τὰ πικρόχολα σχόλια κατὰ τῶν δυνατῶν.

      Διαγραφή
  7. Πραγματικά,η σημερινή γενιά ελληνόφωνων είναι ότι ποιο ξεφτιλισμένο έχει υπάρξει στην ιστορία του ελληνισμού.Σε σημείο που παρακαλάς να βουλιάξει το κράτος αύτανδρο μπας και σωθεί το ελληνικό όνομα από αυτή την κατρακύλα και σωθεί μόνο στα ιστορικά βιβλία.Ελπίζω μόνο να ψοφήσουν μαζί και τα άθλια δραβιδοειδή και λοιπά πιθηκοειδή που με τόσο χαρά υποδέχτηκαν στη πατρίδα μας οι άθλιοι προδότες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως, αλλα φταιει η προηγουμενη γενια που ηξερε καλύτερα αλλα τα ξεριζωσε ολα να γινουνε αλλα τα ξεριζωσε ολα να γινει νεοτεριστικη η Ελλαδα.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.