Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Ένα κείμενο για τους νέγρους

"Από την απαρχές της ιστορίας, ο Νέγρος κατείχε την ήπειρο της Αφρικής - πλούσια πέρα από τη φαντασία κάθε ποιητή, με στρέμματα διαμαντιών κάτω από τα γυμνά πόδια του. Ωστόσο, ποτέ δεν έβγαλε ένα από αυτά από τη σκόνη, μέχρι που ήρθαν οι λευκοί και του έδειξαν το αστραφτερό τους φως.

Η γη του γεμάτη δυνατά και ήμερα ζώα, αλλά ποτέ δεν ονειρεύτηκε μια σέλα, μια άμαξα, ένα κάρο.

Κυνηγός από ανάγκη, ποτέ δεν έφτιαξε ένα τσεκούρι, ένα δόρυ, μία λόγχη, που να μπορεί να διατηρηθεί πέραν μίας χρήσης.

Ζούσε σαν μια αγελάδα, χαρούμενη που βόσκει. Σε μια γη γεμάτη πέτρα και ξυλεία, ποτέ δεν πριόνισε ένα κομμάτι ξύλου, δεν λάξευσε ένα λίθο, δεν έχτισε ένα σπίτι εκτός από σπασμένα κλαδιά και λάσπη.

Με έναν απέραντο ωκεανό μπροστά του και μίλια εσωτερικών θαλασσών, για τέσσερις χιλιάδες χρόνια κοιτούσε τη θάλασσα να κυματίζει, τον παφλασμό των κυμάτων στις ακτές, άκουγε το ουρλιαχτό της καταιγίδας πάνω από το κεφάλι του, έβλεπε το βαθύ γαλάζιο του ορίζοντα να τον καλεί για τους κόσμους που κρύβει, αλλά ποτέ δεν ονειρεύτηκε ένα ταξίδι με καράβι!"

Thomas F. Dixon, The Clansman

Το κείμενο κακώς αποδίδεται στον Δαρβίνο. Ασχέτως αυτού, λέει πολλές αλήθειες.

19 σχόλια:

  1. Οι νέγροι 'άρχισαν' να 'χαλάνε' από τότε που με την βία οι 'Λευκοί' αγγλοσάξονες και λοιποί τους πέρασαν τις αλυσίδες και τους έφεραν να ζήσουν μια ζωή που ποτέ δεν είχαν σκεφτεί. Τώρα λοιπόν καλά να πάθουν στην Ευρώπη και στην Εσπερία που βιάζουν και σκοτώνουν ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μας έχεις ζαλίσει με τα κενού περιεχομένου σχόλια σου. Δεν άρχισαν οι νέγροι να "χαλάνε", πάντα ήταν "χαλασμένοι". Το μέγιστο επίτευγμα τους είναι η καλύβα και το ακονισμένο καλάμι για το κυνήγι. Τέλος. Σκέψου πόσο ηλίθιος μπορεί να είναι κάποιος για να πιστέψει ότι μόνο οι λευκές φυλές μπορεί (ακόμα και στα ίδια τους τα μέρη) να είναι οι μόνιμοι επήλυδες, και οι άλλοι όχι(!!!), ότι μόνο αυτοί έχουν κατακτήσει ή αδικήσει. Τι ζόρι τραβάς εσύ, αγγλοσάξωνας είσαι; Γιατί δε λες ότι η Ελλάδα χάλασε σε μεγάλο βαθμό (με ευθύνη των κατοίκων της σε κάποιο ποσοστό) μετα απ'το εβραιοβυζάντιο και τη τουρκοκρατία και δε ζητάς ευθύνες από Τουρκία και Ισραήλ;;; Σε λίγο θα μας πεις ότι όλη την υποσαχάρια Αφρική την "χάλασε" η Ελλάδα λες και είχε επαφές μαζί της. Δηλαδή εδώ στην Δύση που κάνουν ότι κάνουν και δε τους έχουμε φταίξει σε τίποτα δε θα αναγνώριζες κατ'αναλογία το δίκιο να τους κάνουμε πέρα με κάθε μέσο όπως κάνουν αυτοί σε άσχετους μετέπειτα μετοικίσαντες φτωχούς και τίμιους ΑΓΡΟΤΕΣ στην Ν. Αφρική (οι οποίοι είναι ύπο γενοκτονία);;;

      Διαγραφή
  2. Ζητείται άμεση απομάκρυνση του νέγρικου στοιχείου,σε περιοχές όπου η λευκή φυλή αποτελεί πλειονότητα.Χάνεται κάθε ίχνος ομορφιάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα αποσπάσματα αυτά πρέπει να προέρχονται από το "White Power" του εθνικοσοσιαλιστή George Rockwell και ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ9 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:00 μ.μ.

    Τα νεγροειδη πιθηκοειδη πρεπει να εξολοθρευτουν μαζι με τους σκυλους υποστηρικτες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ Διόμαχε δεν εννόησες το πνεύμα του σχολίου μου. 1ον που διέκρινες ότι δεν πρέπει να πολεμήσουμε για το χώμα μας και να διώξουμε τους επίλυδες ?. 2ον είναι ή δεν είναι αληθές το ότι τα βαρβαροειδή αγγλοσαξονοειδή και χαζαρο-σκυθικά αφεντικά των Ολλανδών και Βέλγων έκαναν την ζημιά στους νέγρους της Αφρικής. Και τους έδωσαν το 'δικαίωμα' να αποδείξουν ότι η μίξη - επιμειξία στις κοινωνίες δεν είναι προς όφελος κανενός(βλέπε αποτυχημένο πείραμα στις ΗΠΑ). αλλά και στις βόρειες Σκανδιναυικές χώρες, αλλά και στην Γηραιά Αλβιώνα. Πές ότι αιματοκύλισαν όλη την υδρόγειο, προς ιδίων όφελος. Ότι σπέρνεις θερίζεις πιο λακωνικά εννόησες ή θες περαιτέρω ?.
    Υστ. Για το πότε χάλασε η Ελλάδα είναι συζήτηση η οποία δεν γίνεται στα πλαίσια σχολίων διαδικτυακών, σίγουρα όμως ακόμα και σήμερα είναι σε καλύτερο επίπεδο από το σύνολο του δυτικού κόσμου, τουλάχιστον κοινωνικά.
    Το Βυζάντιο ήτο μια Ελληνική αυτοκτρατορία όσο και αν κάποιοι σαν εσάς δεν μπορείτε να εννοήσετε και αποτέλεσε τον κυματοθραύστη της τουρανο-μογγολικής πλημμυρίδας, αλλά και λοιπών βαρβαρικών φύλων (η αναφορά τους θα κάνει την απάντηση δυσανάγνωστη).
    Χαίρε και Υγίαινε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ9 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:19 μ.μ.

      Το εβραιοβυζαντινισταν ειναι η ριζα του κακου,η καταρα του Ελληνισμου.Ειναι αυτο το καταραμενο μορφωμα που γεμισε την Ελλαδα αρμενοειδη υπο την ομπρελα της ιουδαιοχριστιανικης χολερας η οποια καλλιεργει τον αντιφυλετισμο και καθε ειδους αντιφυσικη διαστροφη επικαλουμενη την """μοναδικοτητα"""(sic)του καθε """ανθρωπου"""εναντι του """θεου""".Ταυτοχρονως αυτο το υπανθρωπινο εκτρωμα κατεδιωξε παντοιοτροπως καθε τι ελληνικο,εκανε το ιδιο το ονομα Ελλην βρισια,το ξεφτιλισμενο παπαδαριο κυβερνουσε πινοντας το αιμα του μαζοποιημενου και αποβλακωμενου απο την σημιτικη-λεβαντινικη ηλιθιοτητα λαου,ο οποιος ειχε τοση ...εθνοφυλετικη συνειδηση που κατεφευγε κατα ορδες κυριολεκτικα στα μοναστηρια και φοραγε φουστανια για να αποφυγει τον στρατο του εβραιοβυζαντινισταν ο οποιος απετελειτο απο καθε ειδους μπασταρδο της ασιατικης ηπειρου.Επι της εβραιοβυζαντινης κατοχης της Ελλαδος αναπτυχθηκε επισης η ρουφιανια και η κατινια που χαρακτηριζει τον νεο"""ελληνα"""υπανθρωπο βρωμιο.

      Διαγραφή
    2. Φίλε ανώνυμε οφείλω να ομολογήσω πως στη περίπτωση σου θεώρησα ότι εντόπισα άλλο ένα αριστεροειδές (τον τελευταίο που του γυάλισε το μπλογκ και σχολιάζει-τρολλάρει στα τελευταία κείμενα με νυν απόντα τα σχόλια του πλην ολίγων που έφαγε κράξιμο απ'όλη την ομήγυρη των σχολιαστών), ενώ δεν έχουμε να κάνουμε σε καμιά περίπτωση με κάτι τέτοιο. Θεώρησα ότι παρουσίαζες το κλασσικό αντι-λευκό σκεπτικό του στυλ "σε όλα φταίει η δαιμονική λευκή φυλή άρα ορθώς έχουμε ~4.5 εκατομμύρια τουλάχιστον εν δυνάμει εγκληματίες του χειρίστου είδους στην Ελλάδα." Συμφωνώ με το σκεπτικό σου όπως τόνισα, αλλά ας τα βγάλουν πέρα μαζί τους καθότι στις εξορμήσεις των αγγλωσαξόνων (και ορισμένες φορές εβραίων υποκινητών και συμμετεχόντων) αλλά και αυτό καθεαυτό Ισραηλιτών στην Αφρικανική ήπειρο δεν έχουμε καθόλου συμμετοχή. Οι μεγαλύτεροι δουλέμποροι, όπως και παραδοσιακά ήταν εβραίοι, καθώς και η κρυπτο-Ιουδαϊκή κομπανία Κορτέζ και σία. Πράγματι αυτό τους έχει δώσει το άλλοθι να ζητάνε δικαιώματα σ'αυτό το σημείο όπως πολύ σωστά επισήμανες και δεν έπρεπε να είχα λάβει χώρα. Στο μόνο σημείο που δε θα συμφωνήσω είναι στο ότι η Αφρική άρχισε να χάλαει μόνο και μόνο μετα της επελάσεως άλλων φυλών.

      Διαγραφή
  6. Μα βέβαια αγαπητέ Διόμαχε οι Εβραίοι είναι οι έμποροι που ήτο πίσω από τα σκλαβοπάζαρα,, συμφωνούμε. Έχω ζήσει τον υπεροπτικό ανθελληνισμό αγγλοσαξόνων στην Γηραιά Αλβιώνα έχω δουλέψει μαζί τους, τους διαβάζω στα φόρα που δεν γράφουν μια καλή κουβέντα για Έλληνες παίκτες στην πρέμιερ λιγκ. Το ότι έχουν βγάλει φιλέλληνες ανά τους αιώνες είναι μεμονωμένα παραδείγματα. Το ίδιο και αρκετοί Ολλανδοί. Όχι εμείς δεν έχουμε καμία συμμετοχή συμφωνώ και εδώ. Έγω θεωρώ ότι οι μαύροι είναι μόνο για την Αφρική νομίζω ότι λέμε το ίδιο, απλά δεν τους θεωρώ επικίνδυνους σε νοητικό επίπεδο, πιο πολύ ιστορικά μας έβλαψαν οι αγγλοσάξονες με δολοπλοκίες.
    Χαιρετώ σε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η μη ανθρώπινη νέγρικη φυλή είναι εμπόδιο στην φυσική εξέλιξη, και εφόσον χρησιμοποιείτε από τους γνωστούς κύκλους για την εξολόθρευση της Αρίας φυλής,(π.Χ.- http://polemosgenel.blogspot.gr/2013/11/blog-post_22.html) καλά είναι να τελειώνουμε με αυτούς τους υπανθρώπους, και κυρίως με τους υποστηρικτές τους.

    Son Of Odin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρεπει επιτελους να καθαρισει ο πλανητης απο αυτην την χολερα και τους πουστοαριστερουληδες που την βρισκουν μαζι της.
      -Αλκιβιαδης-

      Διαγραφή
    2. Γνήσια έκφραση αχαλίνωτης αραπιάς! Έχετε υπόψιν σας, είναι απ'τους πλέον δειλούς.

      http://prometheaneuropa.blogspot.gr/2013/08/blog-post_2773.html
      http://prometheaneuropa.blogspot.gr/2013/08/12_9.html
      http://prometheaneuropa.blogspot.gr/2013/07/blog-post_1665.html

      http://prometheaneuropa.blogspot.gr/search/label/%CE%A4%CE%BF%CE%BD%20%CE%B1%CF%81%CE%AC%CF%80%CE%B7%20%CE%BA%CE%B9%20%CE%B1%CE%BD%20%CF%84%CE%BF%CE%BD%20%CF%80%CE%BB%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82%20%CF%84%CE%BF%20%CF%83%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9%20%CF%83%CE%BF%CF%85%20%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CF%82

      Διαγραφή
    3. ΝΟΡΔΙΚΟΣ ΦΟΝΙΑΣ ΣΚΟΥΡΩΝ16 Δεκεμβρίου 2013 στις 6:24 μ.μ.

      Εγκρινω, ειναι επιτακτικη αναγκη να ξεβρωμισει ο κοσμος ολοκληρος απο τα σκουπιδια.

      Διαγραφή
  8. θά ήθελα μια διευκρίνηση σχετικά με το αν οι Ζουλού της Νοτίου Αφρικής γνώριζαν το ατσάλι και χρησιμοποιούσαν αστάλινο δόρυ.Ολος ο πολιτισμός των Ζουλού ειναι απο καθε αποψη τυπικός πολιτισμος νεολιθικής εποχής : Αχυροκαλύβες ,νομαδική κτηνοτροφία ,ανιμισμός κλπ. Τελευταία σε μια διαδικτυακή αντιπάραθεση καποιος ανέφερε κατι περι ατσαλινου ακοντιου ι κλουα των ζουλού .Ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ23 Δεκεμβρίου 2013 στις 3:55 μ.μ.

      Από αυτα που γνωρίζω για το συγκεκριμένο υποειδος πιθηκοειδων(Όσα μπορεί να γνωρίζει ένας άνθρωπος της σύγχρονης Ευρώπης)είχαν μέχρι να εμφανιστεί το πιθηκοειδες γνωστό ως σακα ξύλινα ακόντια και ασπίδες από κοπρια ξεραμενη και επενδυμενη με σκληρό δέρμα.Το εν λόγω πιθηκοειδες αντικατέστησε τα ξύλινα ακόντια με ξύλινα δορατα με σιδερένια αιχμή στην κορυφή καθώς είχε μάθει την ύπαρξη του σιδήρου από τους Μποερς και τους Αγγλους ενώ διατήρησε αυτούσιες τις...υπέροχες ευωδιαστες αυτες ασπίδες.

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ23 Δεκεμβρίου 2013 στις 5:02 μ.μ.

      Εν πάσει περιπτώσει όλες ανεξαιρέτως οι πιθηκοειδεις αλλά και ανθυπουπανθρωπινες υποφυλες που μολύνουν τον πλανήτη Γη πρέπει να εξολοθρευθουν και να κυριαρχήσει απολύτως η μόνη ανθρώπινη η και ανθρωπιδικη φυλή,η Λευκή Ευρωπαϊκή.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ φίλε φρουρέ. Θα διασυταυρώσω την πληροφορία αν και υποπτέυομαι οτι κατι τετοιο πρέπει να συνέβη ,καθώς η κατεργασία του σιδήρου απαιτεί πιο προηγμένο πολιτισμό .Το πιθανοτερο ειναι πως οι Ζουλού βρίσκονταν στην μεσαια βαθμίδα της βαρβαρης κατάστασης.Τωρα τα περι εξολόθρευσης δεν τα ασπάζομαι ,εκτος αν προέρχεται απο το χέρι της φύσης .

      Διαγραφή
  9. Πραγματικά απορώ πος αυτή η φυλή δεν περιθοριοποιηται και αντίθετα συστηνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.