Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Εικόνα προς προβληματισμό: Είναι δυνατόν οι παρακάτω άνθρωποι να έχουν την ίδια συμπεριφορά;


Όπως γράφει η λεζάντα:
Είναι δυνατόν να αγνοείται η μεγάλη ποικιλία χαρακτηριστικών που σχηματίζουν τις διαφορετικές φυλές στην ανίχνευση της φυλετικής ιστορίας της ανθρωπότητας;

Οι Ιουδαίοι απαντούν με μία φωνή: ΝΑΙ! Αγνοήστε την, αφού μας συμφέρουν οι αποχαυνωμένες ασύνδετες πολυφυλετικές κοινωνίες που ελέγχουμε απόλυτα από τα ΜΜΕ και το χρήμα.

Οι φιλομαθείς όμως οφείλουν να μελετούν τις φυλετικές διαφορές, σε πείσμα των Ιουδαίων που δεν έχουν καμία σχέση με την έννοια της επιστήμης και τη χρησιμοποιούν μόνο προπαγανδιστικά. Η μελέτη της επιστήμης είναι καθήκον κάθε πολιτισμένου ανθρώπου, έτσι ώστε να λάμψει η αλήθεια και η τόσο σημαντική φυλετική γνώση να γίνει κτήμα όλων των ανθρώπων. Και προφανώς οι εικονιζόμενοι της φωτογραφίας έχουν όχι μόνο διαφορετική εμφάνιση αλλά και διαφορετική συμπεριφορά. Ότι "προοδευτικό" και να πει ο κάθε χαριτωμενούλης μαζάνθρωπος, ασυνείδητα μέσα του γνωρίζει την αλήθεια της ψυχικής διαφοροποίησης.

Η φωτογραφία είναι από το βιβλίο του Roland Dixon Racial History of Mankind.

5 σχόλια:

 1. Καθείς ακολουθών δόγμαν αναφέρων πως τα ως άνω τέσσερα (4) τον αριθμόν φυλετικά δείγματα παρουσιάζουν ιδία συμπεριφορά κερδίζει free διαμονή σε ψυχιατρική κλινική της αρεσκείας του ή ξενοδοχείο της Μακρονήσου εφ'όρου ζωής.* Γιά όσους δε ακολουθόντες δόγμαν αναφέρων πως αποτελούν ιδίες βιολογικές οντότητες έχωμεν να προτείνωμεν πακέτον ελευθέρας διαμονής εφ'όρου ζωής εις στρατόπεδον εργασίας της επιλογής τους με ειδικά διαμορφωμένο χώρο, υπηρεσίες και επιτήρηση για άτομα με ειδικές ανάγκες.


  George Papadopoulos Travels,

  Πάντα στο πλευρό του πελάτη.  *Στη δεύτερη επιλογή δεν συμπεριλαμβάνονται όπως στο προηγούμενο πακέτο δωρεάν γεύματα και ψυχαγωγία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Οἱ παρακάτω ἄνθρωποι;;;; Ἐγὼ μόνο ἕναν ἄνθρωπο βλέπω κάτω δεξιά.卐卐卐卐卐

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο κάτω αριστερά τι φυλετικός τύπος είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λαπωνας,αλλά από αυτούς που έχουν πολύ μεγάλη αναλογία Λευκού αίματος.

   Διαγραφή
  2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Ιανουαρίου 2014 στις 2:31 μ.μ.

   Οι μογγολοειδεις μειονοτητες της Ευρωπης πρεπει να εξολοθρευθουν αμεσα.

   Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.