Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

"Εκσλαβίστηκε" η Ελλάδα; Απάντηση στις γραφικότητες των ανθελλήνων

Μεγάλη παραφιλολογία υπάρχει με τους σλάβους στην Ελλάδα. Κάποιοι εγκάθετοι "ιστορικοί" του παρελθόντος, για πρόσκαιρους πολιτικάντικους λόγους της εποχής, υποστήριξαν τον "εκσλαβισμό" της Ελλάδας. Φυσικά, όλοι οι ανθέλληνες έχουν μόνιμη έγνοια να δείξουν ότι δεν έχουμε ούτε σταγόνα αίματος από τους αρχαίους Έλληνες και διάφοροι εγχώριοι ελληνόφωνοι ακολουθούν πιστά. Η φυλετική ανθρωπολογία ξεμπροστιάζει τα ψέματά τους.

Τις γραφικότητες περί δήθεν σωρείας σλάβων στην Ελλάδα έκανε διάσημες ο διαβόητος...
Φαλμεράιερ. Στο πόνημά του, υπάρχει μια καταγραφή από κάποιες αναφορές στην σλαβική επίδραση στην Ελλάδα. Ο ελλαδικός χώρος κατακτήθηκε από τις μογγολικές ορδές τον 6ο αιώνα μ.Χ. και παρέμεινε υπό τη διοίκησή τους για δύο αιώνες τουλάχιστον, αν και ακόμα και αυτό αμφισβητείται. Οι σλάβοι φαίνεται ότι ακολουθούσαν ως βοηθητικοί πολεμιστές και τοποτηρητές των μογγόλων στα κατεκτηθέντα εδάφη. Η σλαβική γλώσσα φαίνεται πως έγινε η επίσημη, με αποτέλεσμα να μείνουν πολλά σλαβικά τοπωνύμια στην Ελλάδα, μέχρι τις μέρες μας. Όμως άλλο οι ελάχιστες γλωσσικές επιδράσεις με λέξεις και τοπωνύμια και άλλο η φυλετική επιβολή ή "εκσλαβισμός". Οι βυζαντινοί αποκαθιστούν αργότερα την εξουσία τους και οι σλάβοι σχεδόν εξαφανίζονται από την ιστορία στον Ελλαδικό χώρο.

Από τις παραπάνω αιτιάσεις των διαφόρων γραφικών ανθελλήνων και την παράθεση των κύριων γεγονότων σχετικά με τους σλάβους, προκύπτει ενδιαφέρον για την σλαβική φυλετική επίδραση στον ελλαδικό χώρο. Ο κάθε ανθέλληνας "ιστορικός" θα αρχίσει να αναφέρει στοιχεία από πηγές, γλώσσα, κτλ για να υποστηρίξει ότι είμαστε τελικά σλάβοι, ενώ από την άλλη αντίστοιχα και περισσότερα στοιχεία θα αντιτάξουν οι αντίπαλοι. Επειδή κανείς δεν θα μπορεί να αποδείξει την άποψή του, οι μεν ότι είμαστε "σλάβοι", οι δε ότι δεν είμαστε ελέφαντες, όλοι θα ζουν χαρούμενοι μέσα στην άγνοιά τους. Όποιος θέλει να μελετήσει πραγματικά το αν έχουμε "εκσλαβιστεί", πρέπει να ανατρέξει στην φυλετική ανθρωπολογία.

Όποιος αναγνωρίζει τους φυλετικούς τύπους, κατανοεί ότι οι σλάβοι ταυτίζονται με τον Βαλτικό φυλετικό τύπο. Συνεπώς, όποιος αναζητεί τη σλαβική επίδραση στην Ελλάδα, πρέπει να αναζητήσει τον Βαλτικό φυλετικό τύπο. Παρότι δεν έχει γίνει αναλυτική ανθρωπολογική μελέτη του πληθυσμού της Ελλάδας, όλοι όσοι διαμένουν στη χώρα γνωρίζουν ότι οι Βαλτικοί είναι ελάχιστοι. Μια εκτίμηση θα μπορούσε να είναι ότι οι Βαλτικοί είναι 3-5% ή και λιγότεροι. Μάλλον υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση στη βόρεια Ελλάδα, ενώ νοτιότερα εκλείπουν. Σε κάθε περίπτωση είναι τόσο λίγοι που οι ανθρωπολόγοι γελάνε με τα μυθεύματα περί "εκσλαβισμού".

Έτσι καταρρίπτεται ο μύθος περί "εκσλαβισμού", αν και πέρασε η "μαγιά" του γιατί παλιότερα ήταν χρήσιμος για τους ανθέλληνες. Οι μελετώντες την φυλετική ανθρωπολογία αναγνωρίζουν την ελάχιστη έως μηδαμινή σλαβική επίδραση του Βαλτικού τύπου στην Ελλάδα.

112 σχόλια:

  1. ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΡΜΕΝΟΕΙΔΟΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ31 Δεκεμβρίου 2013 στις 4:39 μ.μ.

    Γυφτοαρμενοποιηση υπάρχει στο γυφτοαρμενοειδοελλαδισταν και ούτε κατά διάνοια εκσλαβισμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό τι μας το λες για καλύτερο; προτιμούσα να είμασταν σλάβοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ31 Δεκεμβρίου 2013 στις 7:04 μ.μ.

    Εννοείται ότι για χειρότερο το λέω.Όλοι θα προτιμούσαμε άπειρες φορές να να είμασταν 100% Σλάβοι συγκριτικά με τα χάλια που έχουμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΛΟΊ ΓΥΦΤΟΑΡΜΕΝΟΕΙΔΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι κακο εχει η αρμενοειδης φυλη και την κραζετε ολοι εδω μεσα;

      Διαγραφή
  5. Νομίζω πως υπερβάλλεται συναγωνιστές, Αρμενοειδείς είναι κυρίως οι μικρασιάτες και οι Κύπριοι. Απλά το πρόβλημα είναι ότι οι μικρασιάτες έχουν εγκατασταθεί σε Αθήνα και Μακεδονία και έχουν αλλάξει την φυλετική σύσταση αρκετών περιοχών τους. Για αυτό και θεωρώ ότι η μικρασιατική καταστροφή είναι ίσως η χειρότερη καταστροφή του Ελληνισμού.

    Στην Ήπειρο για παράδειγμα που δεν εγκαταστάθηκαν μικρασιάτες μπορώ να πω με σιγουριά, λόγω καταγωγής, ότι ο πληθυσμός είναι κυρίως Αλπικός-Διναρικός.

    Αν υπήρχε ένα πρόγραμμα επανεγκατάστασης νομίζω το πρόβλημα θα διορθώνονταν κατα πολύ. Και αν ποτέ υπάρξει μια Εθνικοσοσιαλιστική κυβέρνηση και εφαρμόσει ένα πρόγραμμα ευγονικής το πρόβλημα θα επιλυθεί τελείως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι οι κυπριοι ειναι αρμενοειδης ,για εξηγησε το μου λιγο αυτο;η ιστορια εδειξε οτι ειμαστε ελληνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Πολιτισμικα ειστε σιγουρα Ελληνες.. Ως σημερα γεννατε πατριωτασες.. ηρωες.. λεβεντες..

      Φυλετικα ομως φιλε μου δεν ειστε ουτε καν Ευρωπαιοι. Φυλετικα δεν ειστε ελληνικος πληθυσμος.

      Διαγραφή
    3. Δεν είναι καθαροί αρμενοειδείς όλοι οι μικρασιάτες. Υπάρχουν πολλοί με μίξη μεσογειακού-αρμενοειδή και δεν θα πρεπε να τους κατατάσσουμε στους καθαρούς αρμενοειδείς, υπάρχουν ελάχιστοι μεσογειακοί και μερικοί αλπικοί μπασταρδεμένοι με τις παραπάνω φυλές. Γενικώς εξαιτίας της συνύπαρξης πολλών φυλών στην Μ. Ασία η φυλετικοί μίξη υπάρχει σε μεγάλο βαθμό αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα να κατηγοριοποιούμε όλους τους Μικρασιάτες στον Αρμενοειδή τύπο επειδή είδαμε μια γαμψή μύτη. Το σύνολο των χαρακτηριστικών δείχνει τον φαινότυπο και όχι ένα μεμονωμένο χαρακτηριστικό. Νομίζω πως αυτοί που λένε κατακλυστήκαμε από τους αρμενοειδείς είναι το λιγότερο υπερβολικοί.

      Διαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω με το προλαλήσαντα. Το μεγάλο κακό έχει γίνει κυρίως (αλλά όχι μόνο βέβαια) σε Αθήνα/Θεσσαλονίκη και μέρη της Μακεδονίας (αλλά και σε μέρη της Κρήτης, κυρίως του ανατολικού κομματιού που εγκαταστάθηκαν μαυριδεροί λιγδιάρηδες οριενταλοαρμενοειδείς αραβοσαρακηνοί κλπ). Κατα τ'άλλα η ηπειρωτική Ελλάδα (αλλά και η νησιωτική εν μέρη και κυρίως στο Ιόνιο) έχει αλπικούς-διναρικούς-μεσογειακούς σε πλειοψηφία. Παραταύτα η Αθήνα πρέπει να τονίσουμε ότι συγκεντρώνει σχεδόν το 1/3 του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδος... Το πρόβλημα είναι ότι με το πρώτο σύνταγμα της Ελλάδος γινόταν δεκτός ο κάθενας που δήλωνε χριστιανός είτε παλιός είτε νεοφερμένος, μόνο και μόνο λόγω χριστιανικού θρησκεύματος όπως έγινε με την ανταλλαγή πληθυσμών που μας έφερε τόσους μαυριδερούς γαμψομύτιδες τουρκόσπορους (όχι οι πάντες, αλλά μάλλον τουλάχιστον οι μισοί;)!!! Αυτά είναι τα καλά που μας έφερε αυτή η θρησκεία εδώ μαζί με τόσα άλλα.
    Παρεπιμπτόντως καλή χρονιά σε όλους (έστω και κατά το Γρηγοριανό Ημερολόγιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην μπερδεύεται τους δυτικούς Μικρασιάτες Έλληνες με τους Μικρασιάτες Ποντίους. Οι πρώτοι
    ώς επι το πλείστον είναι Μεσογειακοί Έλληνες, οι δεύτεροι ανάμικτοι με Αρμενοειδης καυκασίους. Οι Μικρασιάτες της ενδότερης Μικρασίας πρέπει να έχουν κάποια ανάμιξη με Αρμενοειδής και Ιρανικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω μαζι σου συναγωνιστη,οι μικρασιατες ειναι Ελληνες,οι ποντιοι δεν ειναι.

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ4 Ιανουαρίου 2014 στις 1:56 μ.μ.

      Συμφωνω και εγω,δεν μπορει να ταυτιζουμε τους Ελληνες Μικρασιατες με τους γυφτοαρμενοειδεις ποντιους.

      Διαγραφή
    3. Οι Ποντιοι ρε μπουρδελα μιλανε αρχαια ελληνικα,χορευουνε πυρριχιο,παιζουν λυρα,διαπρεπουν σε ολα τα αθληματα και ειδικα στις πολεμικες τεχνες και στην τελικη ηταν οι μονοι που εβγαλαν ανταρτικο και δεν εκατσαν να τους γαμησουν οι Τουρκοι οπως τους Μικρασιατες και τους Αρμενιους.Αλλα ξερω εγω τι ειναι,σας γαμαμε ολους και εχετε πολλα απωθημενα.

      Διαγραφή
  8. εχω μια απορια. οι ποντιοι ειναι αρμενοειδεις, οι μικρασιατες το ιδιο, οι βλαχοι αλπικοι κ δυναρικοι, οι αλλοι οριενταλ γυφτοι, οι πελοπονησιοι καταλοιπα του ημπραημ, οι κρητικοι μελανουρια, κτλ. ε, ποιοι ειναι ρε μαγκες οι μεσογειακοι και οι λοιποι αριοι; και ποσο καθαροι ειναι; κι οι εθνικιστες αληθεια τι ρατσα ειναι; μερικοι επιφανεις μοιαζουν μαλλον με μογγολογυφτοι. ειμαστε τα αποσκατα της λευκης φυλης. αυτη ειναι η αληθεια. γι, αυτο εχουμε αυτην την ρωμαιικη ανατολιτικη κουτοπονηρια. τα αλλα ολα ειναι παραμυθια. δια της ευρωπαικης βοηθειας και της ορθης παιδειας, αντε να γινουμε το πολυ οπως ειμασταν προ κρισης. να πρωταγωνιστησουμε οπως οι αρχαιοι αποκλειεται. ελπιζω αυτο το συνοθυλευμα που ειμαστε να μην γινουμε ακομα χειροτερο με την εισαγωγη μαυρων και πακιστανων.αλλα προς τα εκει παει. μια εθνικοσοσιαλιστικη κυβερνηση δεν θα ηταν δυνατο να καθαρισει το εθνος διοτι θα επρεπε να το εξαφανισει κατα 90%. θσ μπορουσε ομως να το κρατησει τουλαχιστον οπως ειναι. το ιδανικο θα ηταν βεβαια να κανουμε εισαγωγη λευκων γυναικων καλης ρατσας για να βρλτιωθει το νταμαρι μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κείμενο του ανώνυμου 12:52 προσεγγίζει την πραγματικότητα σε μεγάλο βαθμό.Δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το φαινόμενο της αρνητικής φυσικής επιλογής που υπέστη η Φυλή μας κατά την διάρκεια της "χριστιανικής" τουρκοκρατίας.Κατά την περίοδο αυτή, Βυζάντιο και Τούρκοι συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε να αποψιλωθεί η Φυλή μας από τους ικανότερους,πνευματικότερους και ευγενέστερους Άνδρες και Γυναίκες αντίθετα στη φυσική επιλογή.Οι διάφορες μάχες,οι 22 επαναστάσεις μέχρι αυτήν του 1821,ο άκρατος μοναχισμός,το παιδομάζωμα σε αγόρια και κορίτσια,η μετανάστευση δυναμικών και δημιουργικών ατόμων στην κεντρική και δυτική Ευρώπη στις κατά τόπους ελληνικές παροικίες είχαν σαν αποτέλεσμα τις λίγες γεννήσεις ποιοτικών ατόμων σε σχέση με τις πάμπολλες γεννήσεις των πονηρών απόλεμων ραγιάδων.Τα τέκνα των ραγιάδων διασταυρώθηκαν πολλάκις μεταξύ τους με οικτρό αποτέλεσμα την συντριβή της ποιότητας από την ποσότητα.Είμαστε σε μεγάλο βαθμό απόγονοι κουτεντέδων οσφυοκαμπτών.Πρέπει να καταστρωθεί ένα εκτεταμένο πρόγραμμα ευγονικής με επιδότηση των γεννήσεων εκείνων των ζευγαριών που ανήκουν στο Μεσογειακό Φύλο πρωτίστως και στο Μεσογειακό-Αλπικό δευτερευόντως, και που πληρούν όλα εκείνα τα ποιοτικά στοιχεία του χαρακτήρα που θα ορίσει το αρμόδιο Γραφείο Φυλετικής Πολιτικής.Αυτοί θα πρέπει να γεννήσουν τουλάχιστον τέσσερα παιδιά ενώ οι υπόλοιποι λιγότερα.Μερικοί θα πεισθούν να στειρωθούν αν αυτό είναι απαραίτητο.Έτσι θα δημιουργηθεί μία πολυπληθής ηγέτιδα τάξη αλλά και ένας ικανοποιητικός αριθμός μετρίων ατόμων που θα επανδρώσουν τις μεσαίες και κατώτερες θέσεις της Κοινωνικής Ιεραρχίας.Βέβαια τα αποτελέσματα του προγράμματος θα φανούν μακροπρόθεσμα.

      Εύχομαι καλό ενιαυτό σε όλους τους Εθνικοσοσιαλιστές.

      Ένας Εθνικοσυνδικαλιστής

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ2 Ιανουαρίου 2014 στις 5:18 μ.μ.

      Οι μεσογειακοδιναρικοι μας """χαλάνε"""; Γιατί εγώ τους θεωρώ καλύτερους από τους μεσογειακοαλπικους.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω με τον Φρουρο.

      Διαγραφή
    4. Γενικευεις και δεν ειναι ωραιο,οποιος τα χει πει αυτα πρεπει να ναι μεγαλος μαλακας και ανθελληνας,ειδικα κρητη και πελοποννησο υπαρχει σιγουρα παρα πολυ καλος αριθμος μεσογειακων,γενικα ειναι σκορπισμενοι σε καθε μερος της ελλαδας.Και η προταση του να φερουμε αλλες λευκες γυναικες ειναι απο τις μεγαλυτερες βλακειες που εχω ακουσει και τις εχω ακουσει κι απο αλλους,δεν πρεπει να μας ενδιαφερει τοσο το να "ξασπρισουμε"παρα το να εξελληνιστουμε οποτεαν ηταν αυτη ηταν η μοναδικη μας λυση καλυτερα να φερναμε νοτιοιταλιδες.

      Διαγραφή
    5. Εγω ειμαι υπερ του να φερουμε Νορδικες και Ατλαντοειδεις γυναικες σε μεγαλους αριθμους.Η νοτια ιταλια ειναι γυφτοποιημενη σαν και εμας τους μπασταρδους οπως και η ισπανια και η πορτογαλια ολοκληρες.Ειναι επιτακτικη αναγκη να ερθει καθαρο αιμα και αυτο υπαρχει μονο στον Βορρα.
      -Αλκιβιαδης-

      Διαγραφή
    6. Συμφωνω απολυτως μαζι σου συναγωνιστη.

      Διαγραφή
  9. Τότε, γιατί έχουμε γεμίσει υπανθρώπους και ο ορισμός του νεοέλληνα είναι τσιγάρο ,τουρκομούζουκα και τσόντα, αντί για ελληνικά ιδεώδη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αναρωτιέμαι αν έχετε στα υπόψη σας πως κατά την κλασσική αρχαιότητα ο Ελληνικός Κόσμος περιείχε στα αστικά κέντρα, στις παραγωγικές μονάδες και στα στρατεύματα πληθυσμούς που δεν ήταν Έλληνες.
      Οι Έλληνες δε, αποτελούσαν μειοψηφία. Οι εγγράμματοι, πολιτισμένοι, δημιουργικοί Έλληνες ακόμα μικρότερη μειοψηφία. Η φυλετική μείξη των κατοίκων όλων των Ελληνικών κέντρων – και λέω κέντρων, γιατί οι έλληνες δεν έστησαν χώρες και αυτοκρατορίες, ίσα-ίσα τις πολέμησαν και τις εκμεταλλεύτηκαν, έστησαν κέντρα πολιτισμού, είχαν το Δία γεννήτορα, τον Άρη τον είχαν συγγενή – , η μείξη που προέκυψε με την αποκαθήλωση των Ελλήνων από ηγετικές θέσης κάνει σαφές το ότι Ελληνική Φυλή με συγκεκριμένο φαινότυπο δεν υπήρχε ούτε κατά την κλασσική αρχαιότητα, αλλά και όσο και να υπήρξε στο παρελθόν, στο παρόν δεν υπάρχει πουθενά συγκεντρωμένη αλλά διάσπαρτη σε όλον τον πλανήτη. Τα αγάλματα παρουσιάζουν φυσικά τα χαρακτηριστικά των αρχαίων Ελλήνων, αλλά αυτά δεν σας φαίνεται ότι είναι λίγο σπάνια στον σύγχρονο Ελληνικό πληθυσμό ?

      Διαγραφή
    2. Γιατί δεν επικρατεί η λογική σύντροφε.
      Παίξτε λίγο αριθμόγριφο στο
      sudokun.com
      , γυμνάζει και ακονίζει το μυαλό, τη λογική το θάρρος

      Διαγραφή
  10. ενταξει κ οι βορειοι που ειναι πιο καθαροι δεν πανε πισω απο γυφτονοοτροπια. πχ οι βρωμοαγγλοι στα μαλια η οι ανωμαλοι γερμαναραδες κτηνοβατες. θελει παιδεια ελληνικη κ φυλετικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ2 Ιανουαρίου 2014 στις 5:00 μ.μ.

      Συμφωνώ μαζί σου ανωνυμε. 3:45 η σημερινή παρακμή και κατάπτωση δεν οφείλεται σε γενετικούς λόγους,πλέον χαρακτηριστικό επ'αυτού είναι ότι οι χειρότεροι παγκοσμίως και με διαφορά είναι οι υπανθρωποι σουηδεζουλες που είναι οι πεντακαθαροι φυλετικα.

      Διαγραφή
    2. ρε ανόητε εδώ είμεθα φυλετιστές όχι περιβαλλοντιστές, πάνε σε κάνενα άλλο σιτε καλύτερα, οπαδε της υμετερας παιδείας μετέχοντα...

      Διαγραφή
  11. κ διαχειριστα καλο ειναι να μας παρουσιασετε τους φυλετικους τυπους του ελληνικου εθνους κατα ομαδες, πχ αρβανιτες, ντοπιοι μακεδονες, ποντιοι κτλ. θα ηταν πολυ οφελιμο βιοπολιτικα. Π.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ, θα είχε ενδιαφέρον κάτι τέτοιο.
      Επίσης θα ήθελα περισσότερες φυλετικές αναλύσεις διαφόρων προσώπων της Ελληνικής (και όχι μόνο) Ιστορίας.

      Νομίζω θα ήταν πιο εύκολο να κατανοήσουμε της διαφορές των φυλετικών τύπων με διάφορα παραδείγματα.

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Ιανουαρίου 2014 στις 3:03 μ.μ.

      Συμφωνω απολυτως με τους συναγωνιστες.

      Διαγραφή
  12. Τι να τους κανουμε τους διναρικους που δεν παρουσιαζουνε εθνικη συνειδηση;κι αν παρουσιαζουνε μαχητικοτητα δεν τους χρειαζομαστε διοτι και οι μεσογειακοι μπορουν να υπαρξουνε αριστοι μαχητες και ειναι οι μονοι που μαχονται για μια ιδεα και οχι για την φαρα τους,οι διναρικοι ειναι καταστροφη για μια αστικη κοινωνια,δεν ειναι παρα μονο να τους εχεις στα βουνα να φιλαν τα γιδια.Τωρα οσων αφορα την προταση του 2:53 εχω να του προτεινω την λυση του μελλοντος που ειναι οι τεχνητες μητρες,μπορειτε να το ψαξετε το θεμα.Δεν ξερω κατα ποσο θα ναι εφικτο και σε ποσο καιρο αλλα αν ειναι ,σε βαθος χρονου με αυτες θα μπορεσει να δημιουργηθει πληθυσμος εκατομυριων Ελληνων απο λιγα μονο γονιδια Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με την ιδια λογικη να απαλλαγουμε και απο τους παναχρηστους αλπικους.Τουλαχιστον οι Διναρικοι ειναι αριστοι πολεμιστες.

      Διαγραφή
    2. ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ3 Ιανουαρίου 2014 στις 8:22 μ.μ.

      Ανωνυμε 3:58 καλο θα ηταν να διευκρινιζες οτι εισαι ψηφοφορος της ντορας,του μανου και δεν συμμαζευεται αφου κοπτεσαι υπερ της διατηρησεως της αστικης """κοινωνιας""".Να σημειωθει επισης οτι δεν αναφερθηκα σε 100% Διναρικους που ουτως η αλλως σπανιζουν στην Ελλαδα αλλα σε Μεσογειακοδιναρικους οι οποιοι ειναι παρα μα παρα πολλοι.Φανταζομαι την διαφορα την αντιλαμβανεσαι.Ασε τωρα εμας τους Εθνικοσοσιαλιστες να καταστρεψουμε την αστικη """κοινωνια""".

      Διαγραφή
    3. @ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΛΕΒΕΝΟΓΕΝΝΑΣ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ καμια σχεση φιλε με αυτο που θελω εγω αλλα ειμαι ρεαλιστης και ξερω πως στον σημερινο κοσμο δεν μπορει μια χωρα να σταθει χωρις αυτες εκτος κι αν την κρατησεις στο σκοταδι κατι που δεν αρμοζει στους Ελληνες,αν διαβασεις τα ψυχικα χαρακτηριστικα των ευρωπαικων φυλων που υπαρχουν εδω περα θα καταλαβεις οτι ενας μεσογειακος η ενας νορδικος πχ δεν μπορουνε να σταθουνε καπου αλλου οπως οι διναρικοι παραδειγματος χαρη,γι'αυτο σου λεω αν εχεις μια εικονα απο τους αλβανους στην ελλαδα θα καταλαβεις γιατι λεω οτι ειναι καταστροφη,καλως η κακως ειναι οι αγροικοι που πανε στην πολη για να καλοπιαστουν αλλα λογω του οτι ειναι νευρικοι,ειναι warriors που λεει ο απο πανω δεν ταιριαζουνε στην ψυχοσυνθεση μιας τετοιας κοινωνιας,γι'αυτο και μας εχουνε φερει πολλα απο τα "κακα" που υπαρχουνε σημερα σ'αυτη.Εννοειται πως την αντιλαμβανομαι και αν προκειται για ατομα που τα μεσογειακα ψυχικα χαρακτηριστικα τους υπερισχυουνε τοτε μαζι σου και μακαρι να την καταστρεψετε αλλα επειδη οπως ειπα πιο πανω ειμαι ρεαλιστης πιστευω πως κατι τετοιο θα ταν ματαιο αφου ολα ενας φαυλος κυκλος ειναι.

      Διαγραφή
    4. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ4 Ιανουαρίου 2014 στις 9:48 π.μ.

      Εγω αγαπητε φιλε οντας Πιστος της Θεας Νικης θεωρω οτι τιποτα δεν ειναι φαυλος κυκλος.Αρβανιτικους χαιρετισμους.

      Διαγραφή
    5. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Ιανουαρίου 2014 στις 2:24 μ.μ.

      Επισης αγαπητε φιλε 8:30 να αποσαφηνισουμε οτι οι αλβανοι δεν ειναι διναρικοι αλλα διναρικοι-προσωασιατικοι-μογγολοειδεις και εκει οφειλεται η σιχαμερη εμφανιση τους και η ανθυπουπανθρωπινη συμπεριφορα τους,Μεσογειακοδιναρικοι ειναι οι Τοσκηδες απο τους οποιους προερχονται οι Αρβανιτες και τους οποιους ενα Ελληνικο εθνικοσοσιαλιστικο κρατος οφειλει να διεκδικισει μαζι με τους Βορειοηπειρωτες συντριβωντας το τουρκαλβανικο ληστοσυμμοριτατο.Ευχομαι Υγεια.

      Διαγραφή
    6. Οι Αλβανοί είναι διναρικοί κατά βάση, και αλπικοί κατά δεύτερο λόγο, και κατά 80% βραχυκέφαλοι (τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για τους Αλβανούς του Κοσόβου όπου εκεί υπάρχει και ένα ποσοστό 20% μεσοκέφαλων και δολιχοκέφαλων).

      Διαγραφή
  13. μαγκες ολα οσα λετε ειναι αντιφατικα διοτι οι σημερινοι ελληνες, ακομα κι εμεις οι εθν/στες δεν ανηκουμε σε ενα μονο φυλετικο τυπο. Αν θελουμε να εχουν ουσια οσα λεμε καλο ειναι να υπερασπιστουμε ολους τους φυλετικους τυπους της λευκης φυλης, ακομα κ τους λιγο μαυριδερους προσωασιατικους. Θελουμε δεν θελουμε απο ολα εχει ο μπαξες. Ας ενωθουμε ολοι κι ας αφησουμε απ εξω τους ινδιδες κ τους αφρικανους. Οι ελληνικοι φυλετικοι τυποι εχουν καλους κ κακους εκπροσωπους. Δεν νομιζω οτι οι νορδικοι ειναι καλυτεροι απο τους μεσογειακους, τους αλπικους και τους αρμενοειδεις ακομα. Παιζει μεγαλο ρολο και η παιδεια. Κοιταξτε επισης ποσοι κατα πολλους απο τους σχολιαστες κατωτεροι υποτιθεται, αρμενοειδεις μικρασιατες προκοψαν κ ανηλθαν στις κορυφες της δυναμης κ της τιμης. πχ Ωνασης, Κασιματιδης, Ζαμπιδης, Γριβας Διγενης και πολλοι αλλοι. Εκατομμυρια απο την αλλη ξανθοι βορειοι αριοι ζουν με αξιες νεγροειδων σαν χοιροι. Συνιστω ενοτητα επι της φυλετικης βασης του συγχρονου ελληνισμου με ελληνικη παιδεια κ αξιες. Αποφυγη καθε εισδοχης αλλων φυλων που απεχουν απο εμας πολυ. Οχι γιατι φοβαμαι την επιμιξια.Μονο συγγενεις φυλετικα διασταυρωνονται. Φοβαμε ομως πληθυσμιακη κυριαρχια των μαυρων κ των ασιατων, πραγμα που θα σημανει τον αφανισμο των λευκων φυλετικων ομαδων, κ συνεπως του ελληνικου εθνους. πινδαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ3 Ιανουαρίου 2014 στις 10:47 μ.μ.

      Οι γυφτοαρμενοειδεις συγκαταλεγονται στις Λευκες φυλετικες ομαδες σου;

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ3 Ιανουαρίου 2014 στις 11:13 μ.μ.

      Δεν πρεπει επ'ουδενι να ταυτιζουμε τους Λευκους δηλαδη τους Ευρωπαιους με τους caucasoids.Τοτε να υπερασπιστουμε και τους βρωμερους λιγδιαριδες καρβουνιαριδες αραβες με αυτην σου την """λογικη""". Οι σημιτοειδεις καλο θα ηταν να εξαφανιστουν.

      Διαγραφή
    3. οι περισσοτεροι ποντιοι κ μικρασιατες ειναι αρμενοειδεις, οχι γυφτοι, θα τους εξαφανισεις; οι περισσοτεροι κυπριοι κ νησιωτες ειναι αραβοειδεις θσ τους εξαφανισεις κι αυτους;

      Διαγραφή
    4. Ο Γρίβας δεν ήταν αρμενοειδής οπώς ο Ονάσσης ας πούμε. Περισσότερο διναροειδής μάλλον. Αλλά ως Κύπριος δεν αποκλείεται να ήταν και ολίγον εώς αρκετά αρμενοειδής. Ακόμα και οι αρμενοειδείς δεν είναι ακριβώς κάτι το ενιαίο πάντα, τέτοια χαρακτηριστικά σε κάποιο βαθμό παρουσίαζε και ο Παπάγος θα έλεγα. Αλλά δεν είναι ακριβώς απ'την άλλη μεριά ο κλασσικός μαυριδερός σκυλάραπας λιγδιάρης τουρκομπουζουκτζής. Άμα δείτε τον απατεώνα Ωνάση δήθεν εθνικό ευεργέτη σε φωτογραφίες που τον δείχνουν νέο είναι σαν να χει βγει απ'τα βάθη της Αραβίας ξέρω γω. Και στη παρούσα φάση ναι δεν θα έπρεπε να επικεντρωθούμε εκεί γιατί θα χάσουμε τ'αυγά και τα πασχάλια. Μετά κάποια στιγμή στο χρόνο θα πρέπει να γίνει ένας ασφαλής και ειρινικός διαχωρισμός, δεν αρνούμαι ότι άτομα φέροντα κάποιο βαθμό εξωευρωπαϊκών στοιχείων μπορεί να προσφέρουν στον αγώνα ή ότι είναι απαραίτητοι. Και παρά τη φυσική βιολογική απέχθεια μου απένταντι τους (όντας δίχως εξωευρωπαϊκό στίγμα ο ίδιος) αυτό που χρήζει προσοχής είναι η μεγάλη εικόνα.

      Διαγραφή
    5. βρε ανοητε που υβριζεις, κι ετσι που τα λες να ναι στην ελλαδα ειστε μια βελονα στα αχυρα, οι ξανθοψειρες. τι θα κανετε θα μας εξαφανισετε τους υπολοιπους; δεν νομιζω. καλο ειναι να μιλαμε λογικα. Ειμαι φυλετιστης οχι ομως εκτος πραγματικοτητας. οι ελληνες δεν ειμαστε κ δεν ια γινουμε νορδικοι. Αν μισεις τις φυλες των ελληνων σημερα τραβα στο λιντς καλυτερα

      Διαγραφή
    6. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Ιανουαρίου 2014 στις 12:42 μ.μ.

      Δεν νομιζω οτι ο σχολιαστης με το ψευδωνυμο SS Das Reich μιλησε για καποιου ειδους Νορδικοποιηση του Ελλαδικου,αλλωστε το πραγμα για πακιστανοποιηση και νεγροποιηση παει,αλλα προφανως θελει να δειξει την Λευκη/Ελληνικη Φυλετικη του καθαροτητα σε ανταπαντωντας στο ακρως προκλητικο πρωτο σου σχολιο ""τοτε αρχινα απο το σοι σου"".Επισης δεν υπαρχει κανεις ο οποιος να θεωρει Ελληνικες φυλες(!!!???) τους γυφτοαρμενοειδεις και τους γυφτοαραβοειδεις οπως δεν θεωρει Ελληνικες φυλες τους μογγολους της ερημου γκομπι και τους ζουλου της υποσαχαριας αφρικης.

      Διαγραφή
    7. ο τυπος λεει για σκοτωμα μπασταρδων κι πολυ λεω οτι δεν υπαρχει περιπτωση στο σοι του νσ μην εχει αρμενοειδη ατομα. η μιση ελλαδα ειναι ποντιοι. εν πασει περιπτωσει, αυτο που λεω ειναι οτι το φυλετικο ζητημα δεν θσ λυθει με σφαγες ομοεθνων. πιστευω στην φυσικη επιλογη των φυλων. οι συγγενεις φυλες θα διαδταυρωμονται παντα. οι μη συγγενεις οχι. οι αρμενοειδεις ειναι φυλη που βρισκεται στο στενο φυλετικο μας κυκλο κ γι αυτο αφομοιωθηκε εθνικα. ειναι απλο αυτο που λεω κ λογικο. η φυση το λεει κ επαναλαμβανω αυτο που συμβαινει

      Διαγραφή
    8. Ναι υπάρχει δυνατότητα κάποιος στο σόι του ολόκληρο να μην έχει καθόλου αρμενοειδή άτομα (τουλάχιστον τα συγγενικά εξ αίματος πρόσωπα). Όσον αφορά το δικό μου δεν υπάρχει ουδένα στίγμα εξωευρωπαϊκού τύπου πράγμα που όπως αναφέρεις αποτελεί σπανιότατη περίπτωση. Ένας ξανθός Ευρωπαϊκός τύπος, διότι υπάρχουν και ξανθοί που απέχουν χιλιόμετρα ακόμη κι απο σχεδόν μαυρομάλληδες Ευρωπαϊκούς τύπους, ναι είναι λογικό να είναι πιο κοντά στον Ελληνικό φυλετικό κορμό. Αυτό έλειπε το όντως νορδικό τμήμα των προγόνων μου ή προγόνων των εδώ σχολιαστών να θεωρούνταν λιγότερο Έλληνες και λευκοί απο σιχαμένους αρμενοειδείς υπανθρώπους, χωρίς αυτό να υποδείλει προτίμηση στον νορδικό φυλετικό τύπο έναντι π.χ. του μεσογειακού λευκού τύπου. Άμα εσύ ανοίκεις σε κάποιον εξωευρωπαϊκό τύπο έστω και εν μέρει δε σου φταίμε εμείς και να μην αναμειγνύεσαι με καθαρά λευκά σόγια άμα σέβεσαι τη φυλή μας, γιατί δε θα σε σεβαστούμε κι εμείς την, δική σου επί της ουσίας. Άμα θέλει κάποιος να επιμεμειχθεί με τύπους με έστω εξωευρωπαϊκό στίγμα (παρότι μπορεί να αγγίζουν και σχεδόν το 50% του πληθυσμού) καιρός είναι να τον αποβάλλουμε απ'τον εθνοφυλετικό κορμό ως ξενιστή οργανισμό που αποτελεί η περίπτωση του. Και οι Αρμένιοι ουκ ολίγες φορές, όπως υποδήλει και η εθνική τους ονομασία είναι Αρμενοειδείς (σχεδόν όλοι), αλλά τους θεωρώ φυσικούς σύμμαχους και μάλιστα πολύ συμπαθείς σαν λαό απλά όπως και αυτοί απ'όσο ξέρω όσων αφορά την δικιά τους φυλή δεν προτιμούν την επιμειξία απ'το να δημιουργήσουν ζευγάρι με ομόφυλο/η τους. Θα ήταν τελείως βλακώδες και γελοίο να αντιταχθεί π.χ. κάποιος εναντίον τους τη δεδομένη στιγμή. Όταν η τελική μάχη νικηθεί θα υπάρξει ασφαλής και ειρηνικός διαχωρισμός, διότι απλώς θέλουμε να προστατέψουμε τη φυλή μας όχι να εναντιωθούμε παντοιοτρόπως σε άλλους ασκόπως. Άμα θες να προσφέρεις στον εθνικό αγώνα μπορείς κάλλιστα να προσφέρεις, γιατί και γω στη πράξη πιστεύω ότι τώρα, παρότι θελκτικό, δεν είναι δυνατόν να συγκεντρωθούμε στις ενδο-"φυλετικές" μας επειμιξίες. Εσύ σαν αρμενοειδής που είσαι κατά πάσα πιθανότητα αποτελείς αποτέλεσμα βιασμού του παρελθόντος τούρκου, άραβα, μαυριτανού κ.ο.κ. εισβολέα σε κάποιο λευκό ή εξίσου μη λευκό και ίσως αρμενοειδή πρόγονο θηλέως γένους, η οικειοθελή καθυπόταξη υπό έναν αλλόφυλο εισβολέα ή παράνομο εποικιστή. Αυτό είναι αδύνατον να δικαιολογηθεί.

      Διαγραφή
    9. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Ιανουαρίου 2014 στις 9:56 μ.μ.

      Φιλε Διομαχε-εαν και εφοσον μου επιτρεπεις ακομα να σε αποκαλω ετσι-να γιασει το στομα σου.

      Διαγραφή
    10. Και βεβαίως φίλε Φρουρέ του Άουσβιτς σου επιτρέπω να με αποκαλείς φίλο, ευχαριστώ δε για την επιβεβαίωση των λεγομένων μου εκ μέρου σου ως ευχαρίστου φιλοφρονήσεως.

      Διαγραφή
    11. τι δεν θα σεβαστεις βρε ανοητε τι απειλεις; δηλαδη τι θα κανεις με 2 εκατομμυρια αρμενοειδεις που μια χαρα εχουν διασταυρωθει με αλλους φυλετικους τυπους κ αυτη την στιγμη αποτελουν πανω απο τους μισους ελληνες; πως θα γινει ο διαχωρισμος που λες; ποιοι θα τον κανουν; και τελος δεν καταλαβαινω γιατι ενας εθνικιστης αρμενοειδης με παραδοσιακο αριο πνευμα, ειναι χειροτερος απο εναν μεσογειακο η νορδικο αριστερο μοντερνο πουστη; Αφου οι σημερινοι ελληνες γαμιουνται μετσξυ τους σε οποια φυλη κι αν ανηκουν τι θα κανεις για να εξαφανισεις τα εξωευρωπαικα στοιχεια ;

      Διαγραφή
    12. Δεν νομιζω οτι σχεδον το 50% του πληθυσμου εχει καποιο τουρκοαρμενοειδες στιγμα,το ποσοστο ειναι πολυ μικροτερο κατα την γνωμη μου παντα αφου υπαρχουν και πολλοι μικρασιατες πεντακαθαροι ακομα και καποιοι ελαχιστοι ποντιοι.Εν πασει περιπτωσει Φρουρε του Αουσβιτς,Διομαχε και SS Das Reich ειμαι μαζι σας.
      -Αλκιβιαδης-

      Διαγραφή
    13. Συμφωνω φιλε. Εξαλλου τι θα εφτιχανε το μελλοντικο εθνικοσοσιαλιστικο κρατος κουμαντο στο βρακι μας θα εκανε; Αστειοτητες

      Διαγραφή
    14. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ6 Ιανουαρίου 2014 στις 2:10 π.μ.

      LOL ΓΥΦΤΟΑΡΜΕΝΟΕΙΔΗ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΕ ΜΙΛΑΣ ΣΑΝ ΝΥΧΤΟΒΙΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗ.

      Διαγραφή
    15. Εχεις την εντυπωση οτι επειδη εισαι μπασταρδος ειμαστε και ολοι στην παρεα μας σαν τα (σιχαμενα) μουτρα σου;

      Διαγραφή
    16. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΑΛΛΑ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ,Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΥΠΙΚΟΤΑΤΟΣ ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ.

      Διαγραφή
    17. Ανώνυμε Τουρκόσπορε 12:26 νομίζω καταναλώσαμε άδικα το χρόνο μας και απαντήσαμε όλοι εκτενώς (όσο ήταν δυνατόν) στις ασυναρτισίες σου. Αν μη τι άλλο πράγματι ο τρόπος ομιλίας σου δηλώνει τυπικό αρμενοειδή υπάνθρωπο και επιβεβαιώνεις για ακόμη μια φορά τις φυλετικές θεωρίες. Επιβεβαιώνεις επίσης, ότι αν το γυφτοαρμενοειδές γονίδιο δεν εισήλθει στο dna σου αποτελείς επάξια συνέχεια της καθυπόταξης σε αλλόφυλους που έφερε εσένα ως αποτέλεσμα. Αν δε ανοίκεις ο ίδιος αυτό καθεαυτό εξ ολοκλήρου σε όποιον άλλο εξωευρωπαϊκό τύπο δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Δες τι κάναν οι υπάνθρωποι προπάτορες σου σε λευκούς πληθυσμούς αμάχους, απείρως βιολογικά και πολιτιστικά ανώτερους, νομίζεις ότι εσύ θα τη γλυτώσεις; Ποιος δεν κατανοεί Ελληνικά ρε μπουχέσα; Είσαι ο μόνος. Το να δεις ή να μην δεις κανέναν στη φάτσα δεν αλλάζει τη πραγματικότητα αυτή, αποτελεί ένα καταφανώς γελοίο επιχείρημα και πλήρως καταδεικτικό του διανοητικού σου επιπέδου. Ναι είμαστε κατά πάσα πιθανότητα (σχεδόν βέβαια) γονιδιακά ή όπως και να το πάρεις ανώτεροι απο έναν μπουχέσα παχύσαρκο φορτηγατζή που αραδιάζει φιλοσοφίες πέρι εθνικών επαναστάσεων επειδή τον επιρρέασε κάποιο εξίσου γονιδιακό απόσκατο συνάδελφος του για να περάσει η ώρα. Δεν φταίμε αν εσύ αποτελείς ένα κατώτερο μαυριδερό γονιδιακό σκύβαλο. Η επιθυμία του να γίνεις ολοκληρωμένος άνθρωπος ψυχί τε και σώματι θα σε κατατρώει για μια ζωή. Το καλύτερο που θα είχες να κάνεις για το έθνος και τη φυλή, το οποίο κρίνοντας απ'το λόγο σου είσαι και ανίκανος να προστατέψεις παντοιοτρόπως, θα ήταν να αυτοκτονήσεις.

      Διαγραφή
    18. *ασυναρτησίες

      Φίλε 6:32, θα συμφωνήσω μαζί σου, αυτό έγραψα κι εγώ. Ο Γρίβας όπως υποδήλει και το επώνυμο του ήταν αρβανιτοκύπριος απ'ότι ξέρω οπότε πολύ λογικό να είναι και διναρικός. Απ'το κυπριακό του μέρος δεν αποκλείεται να υπήρχε και κάποια "αρμενοειδής" επιρροή, νομίζω σε ορισμένες φωτογραφίες φαίνεται αρκετά έντονα, για να είμαστε ειλικρινείς. Όπως εδώ http://www.voutsadakis.com/GALLERY/ALMANAC/Year2013/Jul2013/07052013/GRIVAS.jpg σίγουρα όμως αν μη τι άλλο δεν αποτελεί όπως είπα και χαρακτηριστικό παράδειγμα θεάματος που θα συναντούσες έξω απο κάποιο σκυλάδικο και δεν διακατέχεται απο ανατολγύφτικο πνεύμα. Δείτε ας πούμε τη φάτσα του έμπορα Ωνάση σε νεαρή ηλικία εδώ http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b8/Onassis-1932.jpg και κάντε μια σύγκριση. Όπως είπαμε δεν αντιτιθέμεθα στον οιοδήποτε μπορεί έμπρακτα τη δεδομένη στιγμή να προσφέρει στον εθνικό αγώνα, ακόμη και σε αλλοεθνείς απομακρυσμένων σχετικά φυλετικών τύπων και αποτίουμε φόρο τιμής όπου μας καλεί η υποχρέωση για τον αγώνα εναντίον σημιτομπαστάρδων (επί τις ουσίας όπως είχε σχολιάσει και ένας πολύ ψαγμένος φίλος εδώ και κινεζοειδών, εβραίων, αράβων). Οι περισσότεροι εξωευρωπαϊκοί τύποι δε, οι εθνικώς λογιζόμενοι ως Έλληνες μάλλον ως φαίνεται δεν έχουν ούτε εθνική Ελληνική συνείδηση τις πλείστες φορές ούτε δύνανται να προσφέρουν, παρατηρείστε επίσης τη συμμετοχή εδώ. Αποτελούν πηγή πολιτισμικής σαπίλας (έθιμα όπως σκυλοτουρκομπουζοπόπ κουλτούρα, παστρικιές γυναίκες, κλάψα απ'τη μία, όλη η ζωή ένα ατέρμων γλέντι απ'την άλλη, λαμογιά κ.ο.κ.) δε που δυστυχώς έχει επεκταθεί και σε λευκούς Ευρωπαϊκούς τύπους.

      Διαγραφή
    19. *δεν εισήλθει μέσω βιασμού στο dna σου
      *επηρέασε

      Διαγραφή
    20. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ6 Ιανουαρίου 2014 στις 8:24 μ.μ.

      Φιλε Διομαχε και ανωνυμε φιλε 6:32 οντως ο Γριβας ηταν συναρβανιτης οπως υποδηλει μεταξυ αλλων και το επωνυμο του για αυτο και ηταν Διναρικος.Η Διναρικοτητα χαρακτηριζει ολη του την ζωη,ηταν σκληρος,λιτοδιαιτος,ευερεθιστος,φανατικος,φυσιολατρης,ανταρτης.Μονο ενας Διναρικος θα μπορουσε να κανει ενα ανταρτικο σαν αυτο της Ε.Ο.Κ.Α.,με ολοκληρη Βρεττανικη Αυτοκραρορια να τον καταδιωκει.

      Διαγραφή
    21. Εγω οταν παω στα μπουζουκια βλεπω ολες τις γυναικες να λικνιζονται με γυφτοτσιφτεντελια. επισης ανεξαρτητως φυλετικου τυπου οι ελληναρες ειναι λαμογια ως επι το πλειστον κ ανατολιτες με τα ολα τους στην νοοτροπια. Επισης ειναι κοινως γνωστο οτι πιο πονηροι κ φαυλοι απο τους βλαχους δεν ειναι ουτε τα φιδια. κ χειροτεροι απο τους αρβανιτες δεν υπαρχουν. Ο Γριβας τωρα με την μπανσνομυτη κ τα κλασσικα αρμενοειδη χαρακτηριστικα πως προεκυψε αρβανιτης ειναι αξιον αποριας. Ακομη δεν μπορω να καταλαβω γιατι ενας αριος αρβανιτης πηγε να απελευθερωσει τους κυπριους γυφτοαρμενοειδεις οπως λετε. Κατα τα αλλα οι υπανθρωποι αρμενοειδεις ποντιοι συμμετεχουν ισοτιμα στην αρχουσα ταξη κ δεν μπορω νσ κατανοησω σε τι υστερουν απο τους αρβανιτας που μου φαινονται αξεστοι, βλεπε παγκαλο. οσον αφορα εμε ειμαι ντοπιος μακεδονας κ οχι γυφτοαρμενοειδης οπως με χαρακτηριζεται αβασιμα. Απλως εκφραζω προβληματισμους κ αντιφασεις πανω στις θεσεις σας. Κι ερωτω για πολλοστη αλλα τελευταια φορα, γιατι με κουρασατε, τι προτεινετε να γινει με τους ποντιους κ τους υπολοιπους που δεν ειναι κατα την γνωμη σας καλη ρατσα; Απαντηστε παρακαλω συγκεκριμμενα οχι με αοριστιες τυπου , ειρηνικος διαχωρισμος. Εγω προτεινω οι ελληνες να μην σκοτωθουμε μεταξυ μας, πχ ποντιοι με βλαχους. Εσεις τι λετε;

      Διαγραφή
    22. Εγώ απ'τη πλευρά μου έχω απαντήσει πολλάκις. Οι Πόντιοι για μένα αποτελούν καλό (ως επι το πλείστον λαό) και έχω πολλούς φίλους Πόντιους, δεν είναι αραβοαρμενοειδείς ως επί το πλείστον. Θα έλεγα υπάρχουν και μεσογειακοί, υπάρχουν και καυκάσιοι (μάλλον mtebid), άλλοι περισσότερο διναροειδείς όπως και αλπικοί και άλλοι έντονα πράγματι προσωασιατικοί. Δεν έχουμε κανένα λόγο να πειράξουμε ένα φιλικό κόσμο που έχουν άμεσες ιστορικές σχέσεις με εμάς και αποτελούν φυσικούς συμμάχους, εν μέρει σχετίζονται πράγματι γενετικά με εμάς και δεν εισήλθαν μετά της βίας στον Ελλαδικό χώρο δε. Το ήμιση και άνω εξ αυτών έμπρακτα και αποτελεσματικά πολέμησε τους κοινούς εχθρούς τούρκους και τους θεωρώ εθνικά Έλληνες, όπως θεωρώ τους αρβανίτες και τους βλάχους. Θα ήταν καλό σε όλα τα κράτη και ανεξαρτήτως εθνικών ομάδων να γίνει ένας διαχωρισμός των εγγύτερων τύπων και μάλλον όταν θα αποκτηθούν τα οικονομικά και άλλα εχέγγυα κάποιος επαναπατρισμός όπως έχει γίνει τις πλείστες περιπτώσεις στο ρου της ιστορίας . Το ότι γυφτοαρμενοειδείς που παραμπέμπουν σε ανατολία (δλδ στα βάθη της Τουρκίας επί της ουσίας), αραβικές χώρες, Ισραήλ κλπ μας έχουν κατακλύσει με την υποκουλτούρα τους, δίχως συνείδηση άτομα, και πολλές φορές και με ανθελληνικά αισθήματα (όπως υπάρχουν και της αντίθετης ροπής) και αποτελούν ένα σάπιο μεγάλο μέρους του πληθυσμού είναι γεγονός, χωρίς να αθωώνει τους λοιπούς, ακόμα και λευκούς Έλληνες. Ο αντεθνικά-αντιφυλετικά κείμενος λευκός δυστυχώς, και το λέω μετά ειλικρινείας και ουχί εξ αδυναμίας (αν και δε θα πρεπε αυτόν που μου έχει κάτσει στο σβέρκο ούτε να τον σκέφτομαι) θα απαλλοτριωθεί όπως κριθεί ως επιτακτική ανάγκη. Παράδειγμα καταφανώς εξωευρωπαϊκών τύπων είναι μέρος κατοίκων (εποίκων) της ανατολικής Κρήτης, που είναι υπεραρμενοειδείς-οριενταλιδείς-βορειοαφρικανικού τύπου κ.ο.κ. (500 χρόνια κατοχής απ'τους Μαυριτανούς). Γι'αυτούς δεν τίθεται ούτε καν θέμα, εκτός του ότι θα περιοριστούν όπου και αν καταλήξει η εθνοφυλετική επανασυγκρότηση στα νυν μέρη τους θα γίνει και προσπάθεια επαναπροώθησης τους σε Συρία/Λίβανο/σημερινό Ισραήλ/Αίγυπτο/Λιβύη/Ιορδανία/Σ. Αραβία δια της βίας κλπ. Όποιος άντρας ή γυναίκα επιλέξει ως σύντροφο κάποιον/α τέτοιο θα αποκόπτεται αυτομάτως απ'τον εθνοφυλετικό κορμό και ούτε καλημέρα δε θ'ακούει απ'το στόμα των εθνοφυλετικώς όμορων του/της, η απύθμενη αηδία που προκαλεί ένα τέτοιο θέαμα αρκεί σαν αιτία. Όταν εν τέλει αποκατασταθεί η φυσική τάξη (όχι αυτό καθεαυτό η, αποκλειστικά ή μη, κοινωνική-οικονομική-νομική κλπ τάξη) τα φυλετικά ένστικτα των επομένων γενεών, που θα έχουν αυτονόμως καλλιεργηθεί (όσων αφορά την πλειοψηφία τουλάχιστον του πληθυσμού) και όχι αφυσίκως παρεμποδιστεί απ'τους νευρωτικούς-ημινοϊκούς-ψυχασθενείς και γενικώς παράφρονες, καθόλα αφύσικους ψυχοπαθείς αριστερούς, θα είναι αυτά που θα οδηγήσουν τις νέες γενεές προς μία καθόλα φυσιολογική ΕΠΙΛΟΓΗ συντρόφων. Εγώ ας πούμε, ότι πλύση εγκεφάλου και να έχει επιχειρηθεί να γίνει στο μυαλό γενικά απ'οπουδήποτε, αδυνατώ να φανταστώ τον εαυτό μου να αγγίζω γυναίκα έστω με εξωευρωπαϊκό στίγμα που φαίνεται, ενώ η αντίδραση μου ορμονικώς είναι... κάτι παραπάνω από υγιέστατη όσον αφορά ομόφυλες εμού γυναίκες.

      Διαγραφή
  14. κ διαχειριστα θα ειχε πολυ ενδιαφερον να μας περιγραψετε τους φυλετικους τυπους των μιχαλολιακου, κασιδιαρη, παναγιωταρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΥΡΙΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΟΙ ΠΡΟΣΓΥΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΡΑΚΗ ΤΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΤΥΠΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΨΗΦΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ4 Ιανουαρίου 2014 στις 11:53 π.μ.

      Μεσογειακοι κατα συντριπτικη πλειοψηφια.Θα στο επιβεβαιωσει ο αξιοτιμος κυριος διαχειριστης.

      Διαγραφή
  16. οι ποντιοι ανηκουν στη λευκη φυλη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ4 Ιανουαρίου 2014 στις 1:36 μ.μ.

      Οι περισσοτεροι,σε ποσοστο περιπου 80%,οχι δεν ανηκουν.

      Διαγραφή
    2. Το εψαξες εσυ και το ξερεις ε?Τη φατσα σου δεν την ειδαμε ομως.

      Διαγραφή
  17. Προτιμούνται οι Αλπικοί,διότι είναι πιο όμορφοι και ιδιαίτερα οι γυναίκες.Οι Διναρικοί με την γαμψή μύτη και με το πολύ στραβό μέτωπο,θα εντείνουν περισσότερο την ασχήμια της χώρας μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Ιανουαρίου 2014 στις 11:37 π.μ.

      Αυτη ειναι μια λογικη εξηγηση και χαιρομαι που δινεις βαρος στον τομεα της ομορφιας αν και επαναλαμβανω οτι δεν αναφερθηκα σε διναρικους οι οποιοι οντως ειναι ασχημοι αλλα σε μεσογειακοδιναρικους οι οποιοι αναλογως μπορει να ειναι κατα πολυ ομορφοτεροι και ειδικα οι γυναικες οπως ορθως επεσημανες δες π.χ. την παρουσιαστρια του τηλεοπτικου σταθμου σκαι Σια Κοσιωνη η οποια οπως φαινεται απο το ονομα της αλλα και απο την εμφανιση της ειναι Αρβανιτισσα και η οποια ειναι απειρως ομορφοτερη απο τις περισσοτερες στρουμπουλες αλπικες,για να χαριτολογισουμε κιολας το γνωστο παραδοσιακο ερωτικο ασμα λεει ""μωρ' βλαχα βλαχοπουλα και αρβανιτοπουλα"" αναφερομενο σε δυο κατεξοχην σε μεγαλο βαθμο διναρικους πληθυσμους ως προτυπο ομορφιας.Γενικως τα μεσογειακα χαρακτηριστικα εφοσον ειναι ανω του 50% δινουν αλλη οψη σε (και) διναρικους πληθυσμους.Αναμενω με ιδιαιτερο ενδιαφερον την γνωμη σου.

      Διαγραφή
    2. Οι πιο ομορφοι με διαφορα ειναι οι αρμονικοι περιακτικοι δολιχοκεφαλοι Νορδικοι-Ατλαντοειδεις-Μεσογειακοι.
      -Αλκιβιαδης-

      Διαγραφή
    3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Ιανουαρίου 2014 στις 3:22 μ.μ.

      Συναγωνιστη Αλκιβιαδη αναφερεις την αυτονοητη Αληθεια.

      Διαγραφή
    4. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Ιανουαρίου 2014 στις 3:39 μ.μ.

      Οι Μεσογειακοι-Μεσογειακοι/Ατλαντοειδεις ειναι κατα μεσον ορο ομορφοτεροι των Νορδικων.Επισης πανεμορφες γυναικες ειναι και αυτες που συνδιαζουν Νορδικα και Βαλτικα χαρακτηριστικα.

      Διαγραφή
    5. Πάντως συναγωνιστές εγώ όταν ακούω "γυναικεία ομορφιά" η πρώτη που μου έρχεται στο μυαλό είναι η αλπική Μόνικα Μπελλούτσι!

      Νομίζω γενικά ότι δεν πρέπει να κάνουμε αφορισμούς σε Ευρωπαϊκές Φυλές πχ. οι διναρικοί είναι απείθαρχοι, οι αλπικοί άτολμοι, οι μεσογειακοί τεμπέληδες κλπ. (αναφέρω αυτούς τους τύπους διότι σε αυτούς ανήκουν οι περισσότεροι Έλληνες) διότι όλοι οι Ευρωπαϊκοί φυλετικοί τύποι μπορούν να βγάλουν προσωπικότητες.

      Διαγραφή
    6. Ας μην βάζουμε ταμπέλες στον κάθε φυλετικό τύπο διότι δεν νομίζω ότι ο διναρικός Κολοκοτρώνης ήταν απείθαρχος και δεν είχε εθνική συνείδηση, ούτε ότι ο αλπικός Μουσολίνι ήταν άτολμος... κλπ.

      Διαγραφή
    7. Ποια Μπελούτσι ρε,θαυμάστε Megan fox!!!.Για Ατλαντοειδής μου κάνει.

      Διαγραφή
    8. Αν η Μεγκαν είναι στα 45 της όπως η Μόνικα τότε θα συμφωνήσω αλλά ως τότε...!

      Διαγραφή
    9. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ6 Ιανουαρίου 2014 στις 5:56 μ.μ.

      Ανωνυμε 7:11 και 7:16 συμφωνουμε οσον αφορα το λανθασμενο των αφορισμων επι Ευρωπαικων φυλων καθοτι ολες ειναι αξιες,με σαφεστατη πρωτοκαθεδρια ομως των περιακτικων.Ανωνυμε 7:27 συμφωνουμε οσον αφορα την Megan Fox.Να σημειωθει οτι οντως ειναι κατα βασιν Ατλαντοειδεις αφου αλλωστε καταγεται απο την Ατλαντοειδη κατα βασιν Αμερικανικη πολιτεια του Tenessee στην οποια κατοικουν οι σκληροτραχηλοι Ατλαντοειδεις Hillbillys απογονοι Κελτων Σκωτσεζων.Επισης πρεπει να αναφερουμε οτι σε αυτην την εθνοτικη ομαδα ανηκαν και οι Λευκοι Ιπποτες της ΚουΚλουξΚλαν.

      Διαγραφή
    10. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ MEGAN FOX

      Διαγραφή
  18. ομορφες γυναικες εχουν ολες οι φυλεςτης ευρωπης τουλαχιστον. η ομορφια δεν αποτελει το μονο κριτιριο. Οι αξιολογοτερες ηρωιδες του εθνους δεν ηταν καλονες. πινδαρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Ιανουαρίου 2014 στις 12:53 μ.μ.

      Η Μαντω Μαυρογενους υπηρξε μεσογειακη καλλονη,απογονος της Αφροδιτης οπως λεει το αγαπητο μας ιστολογιο,εξυπακουεται οτι η Ομορφια ειναι το Α και το Ω αφου οπως λεει και ο Ντοστογιεφσκι η Ομορφια θα σωσει τον κοσμο.

      Διαγραφή
    2. η μπουμπουλινα; η μποτσαρινα; οι γυναικες της πινδου; οι γυναικες των ενοπλων δυναμεων σημερα; δεν ειναι μοντελα. οι ομορφες βρισκονται στην τν με τα βυζια εξω, σαν πορνες, πρωτες στην προπαγανδα της διαφθορας. Αν νομιζεις οτι αυτα τα ξεκωλα θα σωσουν την φυλη επειδη κατι εγραψε ο ντοστογιεφσκι νομιζω οτι ειναι λαθος. Η ομορφια πρεπει να συμβαδιζει με την αρετη. Αλλιως α πεσουμε θυματα της μαγισας εσθηρ .

      Διαγραφή
    3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ5 Ιανουαρίου 2014 στις 2:46 μ.μ.

      Ομορφια σημαινει Αγνοτητα.Τα πλασματα στα οποια αναφερεσαι προκαλουν σε καθε Ανθρωπο ταση για εμετο.

      Διαγραφή
  19. Και να σκεφτεί κανείς ότι στις αρχές τις δεκαετίας του '90 κάποιοι γυφτοτουρκόσποροι αρμενοειδείς είχαν το θράσος να αποκαλούν αλβανούς τους υπεράριους αλπικοδιναρικούς Ελληνες βορειοηπειρώτες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ8 Ιανουαρίου 2014 στις 6:24 μ.μ.

      Φιλε ανωνυμε να γιασει το στομα σου, αρκετα ανεχθηκαμε τους μπουζουκοτσιφτετελληνες τουρκογυφτοπατριωτες.Οντως οι Βορειοηπειρωτες ειναι Υπεραριοι οπως τους χαρακτηριζεις,οντας καθαροαιμοι αλπικοι,διναρικοι και μεσογειακοι.Στο ιδιο ακριβως φυλετικο υποστρωμα ανηκουν και οι Τοσκηδες,με λιγο μεγαλυτερη διναρικη συμμετοχη και οι Αρβανιτες οι οποιοι προερχονται απο τους Τοσκηδες, με λιγο μεγαλυτερη μεσογειακη συμμετοχη.Να σημειωθει η προομηρικη προελευση της Τοσκικης/ Αρβανιτικης διαλεκτου.Την Ελληνικοτητα των Τοσκηδων την τονιζει σε καθε ευκαιρια ο Ιων Δραγουμης αποκαλωντας τους μαλιστα Αρβανιτες και θεωρωντας τους αναποσπαστο κομματι του Ελληνισμου.Απο την ιδια Πελασγικη ριζα προερχονται και οι Αρβανιτες της νοτιας Ιταλιας οι οποιοι αριθμουν περι τις 100.000 και βρεθηκαν εκει ως απογονοι ουσιαστικα των περιφημων stradioti που προσεφεραν τις υπηρεσιες τους στις Ιταλικες και Φραγκικες ηγεμονιες της Ευρωπης των υστερων μεσαιωνικων και πρωιμων αναγεννησιακων χρονων.Εξυπακουεται οτι εχουν μεχρι σημερα Ελληνικη Εθνικη συνειδηση.Ειναι πανθομολογουμενως καποιου ειδους διεστραμμενο αστειο της ιστοριας να μην θεωρουνται σημερα Ελληνες επισημως ολοι αυτοι οι Ελληνογενεις πληθυσμοι που καταγονται απευθειας απο τους αρχαιους Μολλοσους και Ιλλυριους και να εχουν ταυτοτητες του κρατιδιου του μπουζουκοτσιφτετελλαδισταν οι τουρκοσποροι γυφτοαρμενοειδεις ανθυπουπανθρωποι.

      Διαγραφή
    2. ΥΠΕΡΑΡΙΕ ΦΙΛΕ ΦΡΟΥΡΕ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
  20. Παρακολούθησα με αμείωτο ενδιαφέρον τις λεκτικές αντιπαραθέσεις των ομοϊδεατών συναγωνιστών και έχω να σημειώσω τα εξής:
    Το πρόγραμμα Ευγονικής που πρότεινα εδράζεται σε δύο πυλώνες,στην Ενδογαμία και στην Ομογαμία.Στην πρώτη περίπτωση,δίδεται έμφαση στο Μεσογειακό Φύλο το οποίο έχει νοηματοδοτήσει τις διάφορες εκφάνσεις της ανθρώπινης δραστηριότητας από τα πανάρχαια χρόνια μέχρι σήμερα και έχει χαρίσει την ιδιοπροσωπία του, στους πολιτισμούς που έχουν αναπτυχεί στον Χώρο.Αναφέρομαι στον Ζωτικό Χώρο αλλά και στον Μείζονα Χώρο ακόμη και τον Πολιτισμικό Χώρο.Οι Μεσογειακοί με Αλπική και Διναρική συμμετοχή δεν αποκλείονται από την ανώτερη βαθμίδα (4+ γεννήσεις), αρκεί η φυσική επιλογή να έχει ευνοήσει τον Μεσογειακό γονότυπο (σχέση επικρατούντων - υπολειπόμενων γονιδίων).Στο πρώτο σχόλιο μου δεν ανέφερα τους Μεσογειακοδιναρικούς διότι αφενός στους Αρβανίτες, σύμφωνα με τον Δημόπουλο "Καταγωγή των Ελλήνων", έχει επικρατήσει το Μεσογειακό στοιχείο και αφετέρου διότι θεωρώ ότι πρέπει να αποφευχθούν πολλές γεννήσεις από άτομα τα οποία ψυχικά θα διακρίνονται από έντονα Διναρικά στοιχεία.Θα μετέλθω ενός Πλατωνικού επιχειρήματος.Στο έργο "Πολιτικός", ο Σωκράτης συμβουλεύει τον Αλκιβιάδη για το τι εστί πολιτική και για το ποιά μέτρα πρέπει να λάβει κάποιος πολιτικός.Ένα από αυτά, είναι και η επιλεκτική διασταύρωση, προτρέποντας την μη εύνοια γεννήσεων μεταξύ σκληρών, με έντονο το θυμοειδές μέρος της ψυχής,ατόμων αλλά και ούτε μεταξύ μαλθακών ατόμων.Στην πρώτη περίπτωση οι απόγονοι θα είναι οξύθυμοι,υπερ του δέοντος βίαιοι και πιθανότατα παραβατικοί,στην δεύτερη περίπτωση πάλι θα είναι δειλοί,άτολμοι και δουλοπρεπείς.Προβαίνω λοιπόν σε αναλογικό συλλογισμό και αποφαίνομαι ότι ο σκληρός,ρέπων στις απολαύσεις και ατομιστής Μεσογειακός και ο τραχύς,υλιστής και εγωπαθής ενίοτε Διναρικός δεν αποτελούν αρμονικό συνδυασμό.Αντίθετα ο σχετικά μαλθακός,ευφυής,υπομονετικός Αλπικός συνδυάζεται καλύτερα με τον εκρηκτικό Μεσογειακό, μιας και η αρμονία είναι ζήτημα συνύπαρξης των αντιθέτων (Ηρακλείτιος Παλίντονος Αρμονία).
    Κάποιοι ανέφεραν την Ελληνική παιδεία ως την λυδία λίθο για την ανάταση της Φυλής.Μήπως προσχωρήσαμε στο στρατόπεδο των Περιβαλλοντιστών, αφήνοντας αυτό των Φυλετιστών;Η Φυλή καθορίζει την παιδεία,την θρησκεία,τα ήθη,έθιμα,την γλώσσα κτλ.Φανταστείτε μία επιλεκτική διασταύρωση ηλιθίων,δειλών και οκνηρών αλλά με παιδεία ελληνική.Οι απόγονοι τους θα είχαν "ελληνική" παιδεία γιατί η Ελληνική Παιδεία ήταν,είναι και θα είναι απότοκος ευφυών,ανδρείων και δημιουργικών ανθρώπων.
    Οι Αρμενοειδείς δεν ανήκουν στον φυλετικό κύκλο μας.Θα υπαχθούν στην δεύτερη κατηγορία ως προς τις γεννήσεις.Το μέτρο περί εκτοπισμού που προτείνει ο Διόμαχος,όπου αυτό επιβάλλεται,είναι όντως πολιτικό μέτρο γιατί εμπεριέχει το στοιχείο της απόφασης,άρα καθόλα σεβαστό και εφαρμοστέο.
    Δεν πρέπει να γενικεύουμε σχετικά με τους Πόντιους,Κυπρίους κτλ.Υπάρχει κάποια επιμειξία σε ένα τμήμα αυτών αλλά μας ενδιαφέρουν πρωτίστως τα επικρατούντα ψυχοπνευματικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα και όχι τα σωματικά που κι αυτά είναι συνήθως άδηλα στους μη ειδικούς (π.χ κρανιακός δείκτης,πλατυϊνία).

    Εθνικοσυνδικαλιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και πως θα γίνει αυτή η Ενδογαμία και Ομογαμία; Με το ζόρι θα ζευγαρώνουμε τους ανθρώπους σαν να είναι ζώα; Και θα λέμε εσείς θα κάνετε 4+ τέκνα ενώ εσείς δικαιούστε 2; Κι αυτός ο εκτοπισμός-πολιτικό μέτρο- άντε πάνε να το εφαρμόσεις στους κρητικούς να δούμε ποιος θα εκτοπιστεί στο τέλος. Επίσης λες από την μια να μην γίνουμε περιβαλλοντιστές διότι η φυλή διαμορφώνει το πνεύμα και μετά, στο τέλος, δεν μας νοιάζει και τόσο που οι Κύπριοι και οι Πόντιοι δεν είναι και τόσο καθαροί γιατί θα κοιτάμε τα επικρατούντα ψυχικά χαρακτηριστικά. Προβληματισμούς θέτω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Εθνικοσοσιαλιστικό Κράτος θα επιβάλλει μεθοδικά και αυταρχικά την επιλογή των αρίστων φυλετικώς και κληρονομικώς, μέσω του Γραφείου Φυλετικών Υποθέσεων το οποίο θα παρέχει τις άδειες γάμου,θα προβαίνει στις απαραίτητες σωματομετρικές μετρήσεις,εξετάσεις υγείας,στην διενέργεια ασκήσεων ώστε να φανούν οι πνευματικές επιδόσεις κτλ.Το παράδειγμα της Τάξης των S.S αποτελεί φωτεινός οδοδείκτης. Αυτά αφορούν επαναλαμβάνω την πρώτη Τάξη,την Τάξη των εκλεκτών η οποία θα αναλάβει τις ανώτατες θέσεις της Ιεραρχίας.Οι επιμειξίες θα απαγορευτούν νομικά για όλους.Έχω αναφέρει τις εξαιρέσεις, δηλαδή μόνο συγγενείς φυλετικοί τύποι είναι ευπρόσδεκτοι και αυτοί όχι σε εκτεταμένο βαθμό.Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε αθρόες επιμειξίες με τις άλλες Ευρωπαϊκές φυλές γιατί θα υπάρξει πολυδιάσπαση στον χαρακτήρα.Ο εκτοπισμός και άλλα συνοδά μέτρα όπως η φυλάκιση,η δήμευση περιουσίας,η εξόντωση των άτεγκτων αντικαθεστωτικών θα είναι εύκολη υπόθεση από τεχνικής απόψεως για το Εθνικοσοσιαλιστικό Κράτος.Δεν αναφέρομαι στους Κρητικούς συλλήβδην αλλά σε μεμονωμένες περιπτώσεις, και ιδιαίτερα σε περιπτώσεις όπως π.χ οι νέγροι που υπάρχουν σε λίγα χωριά του νομού Ξάνθης, απομεινάρια της επέμβασης του Ιμπραήμ στην Ελλάδα.Επειδή είμαστε Φυλετιστές και όχι Περιβαλλοντιστές δεν θα επιτρέψουμε την επιδότηση των γεννήσεων, των με Αρμενοειδή επίδραση Μεσογειακών, σε μεγάλους αριθμούς αλλά επειδή είμαστε και Εθνικιστές, θα τους κατατάξουμε στην δεύτερη Τάξη ως προς τις γεννήσεις.Ο Ίων Δραγούμης στο "Όσοι Ζωντανοί" μας διδάσκει ότι " η Κληρονομικότητα μας κυβερνά και η Μνήμη, η ιστορική Μνήμη μας συνέχει".Επίσης ότι "τα αίματα ανακατώθηκαν" και ότι στο μέλλον θα υπάρξει εξισορρόπηση της Φυλής.Γι' αυτό δεν ενδιαφέρει τόσο πολύ το ζήτημα εκείνων των Μικρασιατών, από την Ιωνία,την Καππαδοκία, τον Πόντο κτλ.που έχουν αρμενοειδή επίδραση.Είθε με την Ευγονική να συνδράμουμε την Φυσική Επιλογή βελτιώνοντας το φυλετικό κληρονομικό υπόστρωμα της Φυλής μας και με την προώθηση όλων αυτών που αποτελούν συνεκτικούς δεσμούς για το έθνος μας, να κατορθώσουμε να κυριαρχήσουμε στον Χώρο.

      Εθνικοσυνδικαλιστής

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 9:53 : Θα συμβεί όπως τόνισα μέσω κοινωνικοφυλετικής παιδείας και άρα δεν θα είναι με το ζόρι, τωρα η σύζευξη ατόμων απομακρυσμένων φυλετικών τύπων γίνεται γιατι δεν υπάρχει αντίβαρο και για λόγους κοινωνικής πίεσης ως προς αυτό και άσχετα θέματα, προπαγάνδας, ψυχολογικών προβλημάτων (δείτε παραδείγματος χάριν τον κοινό νευρασθενικό, διανοητικά ανάπηρο αριστερό αν έχει μυαλό για να σκεφτεί κάτι τέτοιο). Εξάλλου ένα σωστό σύστημα παιδείας και όχι εβραιόπληκτο μέχρι αηδίας και ατόφιας κομμουνο-διεθνιστικής προπαγάνδας ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ατόμων πλήρως άσχετων με το αντικείμενο τους κυριολεκτικά θα ξεχωρίσει εύκολα λόγω του γεγονότος ότι σε κάθε επιστήμη θα υπάρχει καθαρή υγιής ορθολογιστή γνώση και όχι μαρξιστική πολίτικαλ κορέκτ δημαγωγία-δογματισμός-παπαγαλία απ'την ιστορία μέχρι τη βιολογία(!!!!!!!!!!!!!) του κάθε χριστιανοφεμινοκομμουνιστή(!!!!!!!!!!!!!). Εδώ υπάρχουν άτομα που δεν μπορούν να κάνουν μια πράξη σωστά στα σχολεία σήμερα . Και ούτε να είναι βασισμένο σε "μαθήματα του αέρα" και "να χαμε να λέγαμε" θεωρητικής μαρξιστικής (πλαστής) κατευθύνσεως για τα φύσιν διανοητικά ελλειματικά κοριτσόπουλα με έτοιμες απαντήσεις στις πανελλήνιες!!!. Το τελευταίο αποτελεί κατάφορη αναξιοκρατία και αδικία απέναντι στο ανδρικό φύλο. Η καριέρα και η παιδεία της γυναίκας αφορά την εκτροφή των γόνων της, όπως και έχει θέσει τα ψυχοσωματικά χαρακτηριστικά των θηλέων γι'αυτό το σκοπό η ίδια η φύση(!!!) και όχι δήθεν καριέρα-πασάλειμα ατόφιας γυναικείας εγωπάθειας-κενοδοξίας αστείων επαγγελμάτων που ανέχεται η κοινωνία του επικρατούντος φεμουνισμού της κάθε ξεχειλωμένης ψυχασθενούς πουτάνας των ημερών μας που δεν χρήζει πουθενά αξίας στη πλήρη κυριολεξία! Όποιος δεν έχει μεσογειακή συμμετοχή ή παρεμφερή στο dna του, ή νορδική (που ούτως ή άλλως σπανίζει) αδυνατεί να ανέλθει διανοητικώς και πνευματικώς πλήρως. Και οπότε ο πνευματικά καθυστερημένος μπούλης αχαχούχας, το φυτό που παπαγαλίζει μαρξιστικές αηδίες, ο δήθεν, το τσόλι ή δεν θα κριθεί κατάλληλως στο μέλλον λόγω σχολικών επιδόσεων, γνώσεων, μόρφωσης, κατάρτισης και ικανοτήτων και θα αντιστοιχηθεί σε αυτόν η εργασία που του αναλογεί = χειρωνακτική εργασία!!! Έτσι σιγά σιγά θα αρχίσει να ανέρχεται εκ του φυσικού φυλετικά και λόγω κοινωνικών θέσεων (και άρα πιθανόν επιλογών συντρόφου) ο μεσογειακός τύπος σε μίξη ή όχι. Πραγματικά ακόμα και οι καθαροί αλπινοειδείς, κρομανοειδείς, διναρικοί είναι καθυστερημένοι τελείως ασχέτου κατα τ'άλλα ποιότητας ατόμων! Το να συνδυαστεί αλπικός με διναρικό, διναρικός με μεσογειακό κ.ο.κ. κάπως σώζει (εώς πολύ τα πράγματα) λόγω της αρμονίας των αντιθέτων που είπε ο φίλος. Λίγο όμως κατα κύριο λόγο, και έχοντας υπόψιν όλα αυτά, να λείψει όμως το μεσογειακό αίμα καταντάει (στις περισσότερες περιπτώσεις τουλάχιστον και με λαμπρότατες εξαιρέσεις) σακί σκέτης ηλιθιότητας και υστεροβουλίας το άτομο! Άρα ούτως ή άλλως αφού αυτοί ΔΕΝ μπορούν να επιτελέσουν έργο διανοητικό, πνευματικό ή υλικό αλλά όχι απαραίτητα μόνο σωματικό, θα διατελέσουν τα κατώτερα αναγκαία επαγγέλματα, και άρα δεν χρειάζονται αλλοδαποί όπως λένε οι πνευματικα εν συνόλω περισσότεροι καθυστερημένοι αριστερούληδες που θα έπρεπε να δουλεύουν κι αυτοί σε χειρωνακτικές εργασίες στη καλύτερη περίπτωση. Δεν έχω συναντήσει ούτε μία περίπτωση στη ζωή μου να παρεβαίνει το κανόνα, Στο τέλος στην έσχατη περίπτωση μαθηματικά θα επικρατήσουν τα μεσογειακά πρωτίστως και άλλα λευκά στοιχεία (που προυπήρχαν μάλιστα στην αρχαία Ελλάδα) και θα εκτοπιστούν τα άλλα.Ο καθένας θα αναλάβει και τις παραπάνω ευθύνες του ως προς την εκτροφή περισσότερων γόνων αν αντιστοιχεί σε αυτόν κάποιο τέτοιο μέτρο.


      Και δεν υπάρχει λόγος να το εφαρμόσουμε στους αυτό καθεαυτό Έλληνες Κρητικούς οι οποίοι είναι λευκοί μεσογειακοί, αλπικοί, διναρικοί, νορδικοί κ.ο.κ. αλλά δυστυχώς στο υπαρκτό κομμάτι μαυριδερών εποίκων που συγκεντρώνονται στο ανατολικό κομμάτι της κρήτης, χωρίς να σημαίνει ότι ο καθεις εδράζων στο σημείο δεν είναι και λευκός! Αυτό αποτελεί ένα μόνο παράδειγμα, έντονο ομολογουμένως και δεν αναφέρεται αποκλειστικά στη περιοχή.

      Διαγραφή
  22. Παιδια ξεκολληστε λιγο με τους νορδισμους και την λευκοτητα,πανω απ'ολα αυτο που χρειαζεται η Ελλαδα ειναι επανελληνισμος!ολοι θελουμε το καλυτερο για την λευκη φυλη αλλα πανω απο αυτη ειναι η Ελλαδα και το να κανεις την Ελλαδα σουηδια ειναι ανωφελο διοτι οσο λευκοι και να γινουμε σε μια ενδεχομενη εφαρμογη της ευγονικης,το αν αυτοι οι λευκοι θα ειναι απογονοι Ελληνων θα ναι κατι αμφισβητισημο οπως και σημερα υπο αμφισβητηση ειναι η Ελληνικοτητα μας και δινουμε πατημα σε καθε ανθελληνα, εκει λοιπον πρεπει να παιξει ρολο και το βιολογικο κομματι(dna) αλλα και το ιστορικο,ιστορια δηλαδη που θα αποδεικνυει την σιγουρη ελληνικοτητα καποιου με βαση τον τοπο που καταγεται(τοποι απομονωμενοι οπως πχ σφακια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σημαντικο επιτευγμα επισης μεσω της ευγονικης θα ηταν και η αναγεννηση των τεσσαρων βασικων Ελληνικων φυλων(Ιωνες-Αχαιοι-Δωριεις-Αιολεις) ισως και Μινωιτες,ξερουμε οτι υπαρχουν Δωριεις στην μανη,στα σφακια και στην τσακωνια και ποιος ξερει που αλλου.Οι σαρακατσανοι και οι καραγκουνηδες θεωρουνται Αιολεις.Ιωνες και Αχαιοι δεν ξερω αν υπαρχουν σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βαλτική επιμειξία δεν υπήρξε σε μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα, γιατί οι φυλές που κατέβηκαν ήταν ολιγάριθμες(οι μεγαλύτερες ήταν οι Μηλλιγοί και οι Εζερίτες του Ταΰγετου) και πιθανόν να μην ήταν και καθαροί Βαλτικοί, αφού πολλοί Σλάβοι ανήκουν και σε άλλες φυλετικές ομάδες. Τώρα από την γυφτοαρμενοποίηση, και ακόμα χειρότερα από την ενδεχόμενη εφιαλτική νεγροποίηση και μογγολοποίηση, που προωθεί η αντιρατσιστική-ακροαριστερή-σιωνιστική νέα τάξη καλύτερα να είμασταν Σλάβοι. Στις Σλαβικές χώρες δεν υπάρχουν εκατομμύρια αφρικανοασιάτες που σφάζουν και βιάζουν(και δεν θα τολμούσαν να πειράξουν ούτε Σλαβικό κουνούπι), όπως στις δυτικές Γερμανικές και μεσογειακές χώρες, που οι λοβοτομημένοι δεν αντιδρούν λόγω του αντιρατσισμού-σιωνισμού. Επίσης οι γυναίκες των Σλαβικών κρατών είναι οι πιο όμορφες της Αρίας φυλής, και φυσικά προτιμότερες από πολλές κακομούτσουνες Ελλεϊνίδες.

    Son Of Odin

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΙ ΑΡΙΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΕΧΟΥΝ Ο ΚΑΙ Α ΟΜΑΔΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟ ΡΕΖΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τον πυρρίχιο χορό όμως οι πόντιοι των χορέυουν και των χορό μαχαιριών και λυρα χρησιμοποιούν και αρχαίες ελληνικές λέξεις έχουν στο λεξιλόγιο τους, δεν είδα κάποια άλλη περιοχή την μητροπολιτικής Ελλάδας να δοξάζει αυτούς τους ένδοξους χορούς, παρά να χωρεούν τσάμικα και να παίζουν με τα κλαμπατσιμπανα, η παιδεία και ο πολιτισμός που είχαν αναπτύξη οι Ελληνες της Μ.Ασιας και του Πόντου πριν την Μικρασιατική κατασροφη ήταν μακράν καλύτερος απο τον Ελληνικό Μητροπολιτικό πολιτισμό ο οποίος έζεχνε απο την απλυσιά και την αμορφωσιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω ότι οι συναγωνιστές αναφέρονται σε όλους τους χριστιανούς κατοίκους του Πόντου , όπου οι περισσότεροι από αυτούς ήταν Λάζοι στην καταγωγή, αλλά παρόλα αυτά λόγο θρησκέιας ήρθαν στην Ελλάδα. Σαφώς και υπήρχαν Έλληνες στην Ιωνιά και στον Πόντο, αλλά μαζί με τους Έλληνες ήρθαν και ακόμα περισσότεροι χριστιανοί μη Έλληνες.

      Διαγραφή
    2. οι γνήσιοι αρχαίοι Ελληνικοί χοροί έχουν γρήγορο ρυθμό, το τσάμικο δεν έχει, ειναι Νεο-Ελληνικός χορός και δεν έχει καμία σχέση με τους αρχαίου ελληνικούς χορούς

      Διαγραφή
    3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ10 Ιανουαρίου 2014 στις 7:33 μ.μ.

      Μπουζουκοβιε καπνιστη υπανθρωπε το τσαμικο προερχεται απο αρχαιους Δωρικους χορους οι οποιοι ηταν αργοι- βλεπε τσακωνικος οπως ορθοτατα επισημαινει ο Φιλος ανωνυμος 9 Ιανουαριου 10:58-εκφραζοντας τον σκληρο χαρακτηρα τον ορεσιβιων Δωριεων,δεν ειναι τυχαιο οτι αργοι ειναι ολοι οι χοροι των ορεσιβιων πληθυσμων οι οποιοι ειναι Δωρικης καταγωγης κατα βασιν ουτε ειναι τυχαιο οτι το τσαμικο ειναι ετσι αφου προερχεται απο αρχαια Ιλλυρικα και Μολλοσικα φυλα συγγενη των Δωριεων οπως υποδηλοι αλλωστε εν μερει το ονομα του.Τωρα οσον αφορα το δια ταυτα δεν αμφισβητησα ουτε εγω ουτε κανεις συναγωνιστης επ'ουδενι την υπαρξη Ελληνων στον Ποντο,σε αντιθετη περιπτωση πως θα μας κουβαλουσαν μαζι τους ολους αυτους τους μαυριδερους καμπουριδες γαμψομυτιδες τουρκοσπορους ελεω ιουδαιοχριστιανικου θρησκευματος;
      Αμα δεις εναν οποιονδηποτε εθνολογικο χαρτη πριν την ανταλλαγη πληθυσμων θα δεις οτι Ελληνικη ειναι ολοκληρη η νοτια χερσονησος του Αιμου,το σημερινο Ελλαδικο κρατος,η νοτια σημερινη Αλβανια μεχρι τον Γενουσο ποταμο,το μεγαλυτερο μερος των σημερινων Σκοπιων και η νοτια σημερινη βουλγαρια,η αυτονομη Ελληνικη επαρχια της Ανατολικης Ρωμυλιας μεχρι και την ομωνυμη οροσειρα του Αιμου.Επισης Ελληνικη ειναι ολοκληρη η Ανατολικη Θρακη.Ελληνικη ειναι και η Κυπρος και ολοκληρο το δυτικο κομματι της Μικρας Ασιας.Στην Καππαδοκια υπαρχουν μονο Ελληνικοι θυλακες αρκετοι μεν θυλακες δε.Το ιδιο συμβαινει και στον Ποντο οπου Ελληνικη ειναι μονο η παραλιακη ζωνη.Οι Ελληνες ηταν στις αποικιες που ιδρυσαν οι προγονοι τους χιλιαδες χρονια πριν και οχι στην ενδοχωρα η οποια κατοικουταν απο γυφτοαρμενοειδεις εθνοτητες αναξιες λογου πολλες φορες και με μογγολοειδη επιμειξια.Για ποιον λογο αλλωστε οι Ελληνες των παραλιων αποικιων του Ποντου να κατευθυνθουν στο εσωτερικο;Οι Μεσογειακοι-Διναρικοι-Αλπικοι Λευκοι Αριοι Ευρωπαιοι Ελληνες δεν ειναι πανω απο το 20% αυτων που μας ηρθαν εδω υπο την ετικετα """Ποντιοι""" οι υπολοιποι ειναι ολοι βρωμεροι γυφτοαρμενοειδεις """ομοθρησκοι""" μας.Εξ'ου αλλωστε και τα περιφημα ανεκδοτα οπου οι Μεσογειακοι Ελληνες χλευαζαν τον ανθυπουπανθρωπινο χαρακτηρα των αλλοφυλων βαρβαρων.Τι ειναι αυτο το οποιο δεν καταλαβαινεις;

      Διαγραφή
    4. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΙ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;

      Διαγραφή
  27. ολο βλακειες!ριξε μια ματια να δεις τον τσακωνικο που ειναι αρχαιοελληνικος,ειναι πιο αργος κι απ'τον τσαμικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οντως συναγωνιστη εχεις δικιο εγω που καταγομαι απο τον Παρνωνα (Αγιος Πετρος Κυνουριας Αρκαδιας)το επιβεβαιωνω.
      -Αλκιβιαδης-

      Διαγραφή
  28. ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΔΥΣΜΟΙΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ ΓΥΦΤΟΑΡΜΕΝΟΕΙΔΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Yπαρχουνε σε μεγαλο αριθμο αλλα δεν ειναι και πλειοψηφια,μην λεμε οτι να ναι!

      Διαγραφή
    2. Παντως δυστυχως ειναι τεραστιος ο αριθμος τους για αυτο ειμαστε ετσι.

      Διαγραφή
  29. ΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΜΕΡΑΙΕΡ ΙΣΧΥΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ12 Ιανουαρίου 2014 στις 11:31 π.μ.

      Δυστυχως τα λογια σου συναγωνιστη περιγραφουν την αποκρουστικη πραγματικοτητα.

      Διαγραφή
  30. ποια η αποψη σας για τον βαλτικο τυπο και την παρουσια του στην ελλαδα;ποια η γνωμη σας γι'αυτους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. οι σλαβοι σε ποιον φυλετυκο τυπο ανηκουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. πολλες σλαβικες χωρες εχουν διναρικους βλεπε σερβια κτλπ παντως εγω στο μυαλο μου τον σλαβο τον εχω βαλτικοδιναρικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χαθηκα.Πως ξεχωριζουν οι τυποι;Τι εχει σημασια το μεγεθος η το σχημα του κρανιου(η του προσωπου);Τα χρωματα των ματιων και των μαλλιων εχουν σχεση η οχι;Πως μπορω να βρω σε ποιον τυπο ανηκω; Ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους Ευρωπαϊκούς φυλετικούς τύπους μπορείς να δεις εδώ:
      http://fyletika.blogspot.gr/search/label/%CE%A6%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF%20%CF%84%CF%8D%CF%80%CE%BF%CE%B9

      και συγκεντρωμένους σε εικόνες εδώ:
      http://fyletika.blogspot.gr/2014/10/blog-post_23.html

      Για τη σημασία του σχήματος του κεφαλιού και των υπολοίπων γνωρισμάτων δες εδώ:
      http://fyletika.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7.html
      http://fyletika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_23.html

      Όσα περισσότερα παλαιότερα άρθρα της σελίδας διαβάσεις, τόσες περισσότερες πληροφορίες θα βρεις για την φυλετική ταξινόμηση.

      Διαγραφή
  34. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ,THN ΤΟΥΡΚΙΑ Κ.Α..ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΓΗΣ&ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΑΡΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ DNA..Π.Χ>>Αγγλια 400χρονια υπο βικινγκς/Τουρκια γενιτσαροι&σκλαβες/Γερμανια,αρκετες φυλες ενοποιηθηκαν/Ρουμανια,Δακες Ρωμαιοι Σλαβοι/και γενικα μια ξανακατεμενη τραπουλα κ.ο.κ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για γράψτε μερικους γνωστούς Γυφτοαρμενοειδείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.