Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Είναι ο πολιτισμός καλό πράγμα από φυλετικής σκοπιάς;

Πολλοί θα απορήσουν με το ερώτημα. Είναι δυνατόν ο πολιτισμός να είναι κάτι κακό; Και θα ήταν καλό να είμαστε πρωτόγονοι; Το ερώτημα τίθεται προς προβληματισμό, περί του σημερινού δυτικού πολιτισμού και την επίπτωσή του στις Ευρωπαϊκές φυλές.

Ο σύγχρονος πολιτισμός, με την τεχνολογική και επιστημονική έκρηξη, έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ευημερία, έχοντας μεταβάλλει την επιβίωση σε μια απλή υπόθεση για πολλά εκατομμύρια ανθρώπους. Μην ξεχνάμε ότι στη φύση, μόνιμη έγνοια των υπολοίπων ζώων είναι η εύρεση τροφής. Αντιθέτως, ο πολιτισμός έχει κάνει την παραγωγή και εύρεση τροφής κάτι το τυποποιημένο και ο άνθρωπος έχοντας απελευθερωθεί από αυτήν την έγνοια, έχει την ευχέρια να στραφεί σε πνευματικά ενδιαφέροντα και έννοιες ανώτερες από τα ζωώδη ένστικτα.

Ο σύγχρονος πολιτισμός ωστόσο έχει σκοτεινές πτυχές για τις Ευρωπαϊκές φυλές. Ενώ διαθέτουν μια τεράστια υλική και τεχνολογική υπεροχή σε σχέση με τις πρωτόγονες, παρόλα αυτά δεν τους έχουν επιβληθεί φυλετικά. Αντιθέτως, οι πρωτόγονες και απολίτιστες φυλές...
διατηρούνται καθαρές ιδίως στην Αφρική και στην Ασία, εκδιώκοντας βιαίως τους Ευρωπαίους. Μάλιστα επεκτείνονται διαρκώς, ενώ οι Ευρωπαϊκές φυλές βρίσκονται δέχονται τάσεις γεωγραφικής συμπίεσης και πληθυσμιακής συρρίκνωσης. Αποτέλεσμα είναι να πληθαίνουν οι φωνές ότι ο πολιτισμένος κόσμος βρίσκεται σε κίνδυνο, με τις πρωτόγονες και πνευματικά αδύναμες φυλές να κερδίζουν διαρκώς έδαφος.

Η εφεύρεση της τηλεόρασης και των άλλων μέσων μαζικής ενημέρωσης, έχουν καταστήσει δυνατό στην οργανωμένη διεθνώς σιωνιστική κλίκα να ελέγχει μέσω της μασονίας τις κυβερνήσεις και να επιβάλλει εθνομηδενιστικές πολιτικές. Η παγκοσμιοποίηση, που στην πραγματικότητα αποτελεί πολυφυλετισμό, προωθείται από τους σιωνιστές σε όλον τον κόσμο, εις βάρος των Ευρωπαϊκών φυλών. Ο σκοπός είναι να διαρρήξουν τους φυλετικούς δεσμούς μεταξύ των πολιτισμένων εθνών και να κυβερνούν ανενόχλητοι μια ασύνδετη πολυφυλετική μάζα καταναλωτικών όντων που δεν θα φέρνει αντιρρήσεις.

Κοιτώντας σε ιστορικό πλαίσιο χιλιετηρήδων την ζωή των φυλών στον πλανήτη, συμπεραίνεται ότι ο τεχνολογικός πολιτισμός αποδεικνύεται αυτή τη στιγμή ως πολύ επικίνδυνος για τις Ευρωπαϊκές φυλές, λόγω της αγκίστρωσης του σιωνισμού στην παγκόσμια εξουσία και την εκμετάλλευση της τεχνολογίας για χάρη του πολυφυλετισμού. Από την άλλη, οι πρωτόγονες φυλές παραμένουν ακμαίες πληθυσμιακά -το προσδόκιμο ζωής σε επίπεδο αιωνιότητας δεν έχει καμία σημασία- και μακριά από μίξεις. Το γεγονός αυτό θα πρέπει να προβληματίσει τους Ευρωπαίους και να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν ότι ο πολιτισμός θα πρέπει να υπηρετεί την φυλετική επέκταση και όχι το κέρδος. Τον πολιτισμό, την επιστήμη και την τεχνολογία οφείλουμε να τα θαυμάζουμε και να τα επιδιώκουμε, γνωρίζοντας πάντα ότι τελικός στόχος της χρήσης τους είναι η διαιώνιση και επέκταση της φυλής.

7 σχόλια:

  1. Οι "πολιτισμένοι" "άνθρωποι" εάν η θερμοκρασία πέσει κάτω από τους 23 βαθμούς κρυώνουν και εάν περάσει τους 27 ζεσταίνονται. Έχουν γίνει σαν τις τομάτες του θερμοκηπίου. Επίσης, εάν ρίξει καμιά ψιχάλα τρέχουν να κρυφτούν γιατί είναι από ζάχαρη και θα λιώσουν. Κάποιες φορές προτιμώ τους τριγωνοκέφαλους και πλακουτσομούρηδες σκληροτράχηλους Γκέγκηδες παρά τους δολιχοκέφαλους λεπτοπρόσωπους Μεσογειακούς έτσι όπως έχουν γίνει κλαμπάκηδες γλεντζεδολαπάδες του καφέ και του τσιγάρου. Περισσότερη παρακμή δεν γίνεται. Εθνοκάθαρση χρειάζεται. Κι ας μείνουμε και λιγότεροι από τους μισούς. Δεν μετράει η ποσότητα, αλλά η ποιότητα.
    Sieg heil!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ6 Οκτωβρίου 2013 στις 4:44 μ.μ.

    Τα νεγροειδη,τα γυφτοειδη και λοιπες πιθηκοειδεις υποφυλες θα επρεπε να ψηφιστει νομος που θα επεβαλε την εξολοθρευση τους.(ειμαι ο (sic) απλως τωρα συνδεθηκα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια στο στόμα σου, αλλά υποπέφτεις σε σφάλμα καθότι το Άουσβιτς περισσότερο... ξενώνα με τα όλα του πλούσιων Σεφαρδιτών Εβραίων αποτελούσε, δυστυχώς σε αντίθεση με το τι αντιλαμβάνεται κανείς σε αρχική φάση. Παραταύτα προσυπογράφω.

      Διαγραφή
    2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ9 Οκτωβρίου 2013 στις 4:55 μ.μ.

      Αδελφε το γνωριζω,γνωριζω πολυ περισσοτερα απο οσα φανταζεσαι,για "φολκλορικους" λογους επελεξα το συγκεκριμενο ψευδωνυμο.

      Διαγραφή
    3. πως μπορεις να αποκαλεισαι φυλετιστης,ενω θες να εξαληψεις τις αλλες φυλες?Αυτη ειναι η σπουδαιοτητα της φυσης,οτι δημιουργησε πολλες και φυσικα ανισες φυλες οι οποιες ωφειλουν να ζουν στα πατρια εδαφη τους

      Διαγραφή
  3. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ6 Οκτωβρίου 2013 στις 5:10 μ.μ.

    Οσον αφορα το κειμενο αυτο καθ'εαυτο οφειλουμε να συγχαρουμε το ιστολογιο που εντοπιζει την καρδια του φυλετικου προβληματος που ειναι ο ψευτοπολιτισμος.Η αστικοποιηση οδηγει την ανθρωπινη φυλη στον βιολογικο αφανισμο.Εμεις ως Λευκοι οφειλουμε να δρασουμε αναλογως,δηλαδη με στοχο την καταστροφη των χαβουζοτσιμεντουπολεων και την ολοκληρωτικη επιστροφη στην μητερα φυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ6 Οκτωβρίου 2013 στις 5:52 μ.μ.

    Οι αστοι υπανθρωποι ειναι ο εχθρος,αυτα τα αντιφυσικα εκτρωματα τα νεγρογυφτοποιημενα,αυτοι οι ελεεινοι και τρισαθλιοι ασπραπηδες ειναι που πρεπει να αφανισουμε κανοντας πραξη τα λογια του Κοντρεανου:"πρωτα θα κυριαρχησουμε στα δαση και μετα θα σας πιουμε το αιμα αστοι δημοκρατες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.