Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Η ηθική του φυλετιστή

Όποιος ασχολείται με τα φυλετικά ζητήματα και γενικότερα έχει μελετήσει ιστορία, διαπιστώνει ότι σημασία έχει η φυλή και όχι το άτομο. Οι ζώντες οργανισμοί κάποια στιγμή θα αποβιώσουν και θα δώσουν τη θέση τους στην επόμενη γενιά. Ο φυλετιστής γνωρίζει ότι αξία έχει η ζωή του όταν λειτουργεί ως κρίκος της αλυσίδας των γενεών και όχι όταν λειτουργεία ατομικιστικά. Το άτομο είναι ένα τίποτα, η φυλή είναι το παν.

Η εξελικτική βιολογία έθεσε τα θεμέλια της ηθικής για κάθε μορφωμένο άνθρωπο, λάτρη της επιστήμης. Η θεωρία της εξέλιξης εξήγησε τον τρόπο δημιουργίας της διαφοροποίησης στα είδη, συνεπώς και στον άνθρωπο. Οι ανθρώπινες φυλές είναι μια πραγματικότητα της φύσης και πλέον είναι γνωστός ο τρόπος εξέλιξής τους. Δύο είναι οι σημαντικότερες δυνάμεις: η επιβίωση και η αναπαραγωγή.

Ως προς την επιβίωση, έχει μεγάλη σημασία για μία φυλή να μπορεί να θρέψει τον μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ατόμων ώστε να ισχυροποιηθεί έναντι των άλλων. Δηλαδή, η εξελικτική ηθική μας λέει ότι η ευημερία είναι απαραίτητη για να πληθαίνει και να γίνεται πιο εύρωστη και υγιής η φυλή και όχι για να βυθίζεται στις απολαύσεις και στις ηδονές. Συνεπώς η οικονομική ανάπτυξη και η βιομηχανική παραγωγή είναι απαραίτητες για την αύξηση της φυλής. Παράλληλα, η στρατιωτική θωράκιση είναι αναγκαία για να αποτρέπεται η εισβολή αλλόφυλων και η επικίνδυνη φυλετικά κατάκτηση. Αλλόφυλοι δεν πρέπει να υπάρχουν στην ιδανική κοινωνία, έτσι ώστε τα κοινά ψυχικά χαρακτηριστικά να βοηθούν στην ανάπτυξη κοινών οραμάτων και επιδιώξεων. Συνεπώς οι πολυφυλετικές κοινωνίες με το χάος που συνεπάγονται από κάθε άποψη πρέπει να αποφεύγονται, ως διαλυτικές. Η ανάπτυξη κοινών ιδανικών, του πνεύματος αυτοθυσίας και η συνειδητοποίηση της φυλετικής συγγένειας οφείλουν να αποτελούν κρατική πολιτική.

Ως προς την αναπαραγωγή, η βέλτιστη ηθική είναι αυτή που...
οδηγεί σε μια γενιά καλύτερη από την προηγούμενη. Συνεπώς, πρέπει να πριμοδοτούνται οι βέλτιστοι φυλετικοί τύποι, ενώ οι άλλοι να εμποδίζονται στην αναπαραγωγή. Οι δυσμορφίες πρέπει να εξαλείφονται και οι γονείς με μεταδιδόμενα νοσήματα πρέπει να στειρώνονται ή να μην κάνουν παιδιά εθελούσια. Κάθε τι το αδύναμο οφείλει να εξαλειφθεί, ο πληθυσμός πρέπει να σφύζει από υγεία. Το όφελος για την φυλή είναι ανεκτίμητο. Οι αμβλώσεις είναι επιθυμητές αν αναμένεται με βεβαιότητα να γεννηθεί αλλόφυλος, ενώ σε αντίθετη περίπτωση πρέπει να απαγορεύονται. Παιδιά φυλετικά επιθυμητά που δεν μπορούν να τα αναθρέψουν οι γονείς τους, πρέπει με την μέριμνα του κράτους να μεγαλώνουν, καθώς αποτελούν μέλη της φυλής. Η όλη λειτουργία της κοινωνίας και του κράτους πρέπει να είναι τέτοια έτσι ώστε οι νέοι να είναι υγιείς, να συναναστρέφονται συχνά με το αντίθετο φύλο, να διευκολύνονται οι γάμοι και οι πολλές γεννήσεις.

Όλα τα παραπάνω εφαρμόστηκαν σε μεγάλο βαθμό στη Γερμανία επί Εθνικοσοσιαλισμού. Η εξελικτική ηθική τροφοδότησε το εθνικοσοσιαλιστικό ιδεώδες. Ο Δαρβίνος αποτέλεσε τον πρόδρομο του Χίτλερ. Όποιος μελετά την φυλετική ανθρωπολογία είναι αναπόφευκτο να κατανοήσει ότι ο άνθρωπος, ως ένα ακόμα έμβιο ον του πλανήτη, οφείλει οι κρατικές δομές που οργανώνει να διέπονται πάνω από όλα από την εξής αρχή:

Σκοπός της ζωής είναι η διαιώνιση και ισχυροποίηση της φυλής

2 σχόλια:

  1. Ωραίο κείμενο. Συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΟΥ ΑΟΥΣΒΙΤΣ30 Οκτωβρίου 2013 στις 6:45 μ.μ.

    Ετσι μπραβο,απαλλαξε μας απο την αστικη υποκρισια των χριστιανοδεξιων και την ηλιθιοτητα των αριστερων υπανθρωπων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.