Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018

Οι φυλές της Ευρώπης - Otto & Stachowitz

Οι εικόνες προέρχονται από το βιβλίο "Einführung In Die Vererbungslehre" των Herman Otto και Werner Stachowitz. Είναι εγχειρίδιο βιολογίας, που εστιάζει στις βασικές αρχές της κληρονομικότητας, οι οποίες βρίσκουν εφαρμογή σε όλα τα έμβια όντα. Στο βιβλίο περιγράφεται η διαφοροποίηση στα έμβια όντα, η οποία οδηγεί σε δημιουργία φυλών στα διάφορα είδη, συμπεριλαμβανομένου του ανθρώπου. Στις ανθρώπινες κοινωνίες η φυλετική πραγματικότητα έχει ευρύτερες κοινωνικές επιδράσεις.

Απεικονίζονται χαρακτηριστικά παραδείγματα από τους κύριους φυλετικούς τύπους της Ευρώπης. Κλασικό παράδειγμα της Γερμανικής ανθρωπολογικής σχολής. Είναι μια πολύ ωραία σειρά φωτογραφιών, δίνοντας ένα θηλυκό και ένα αρσενικό παράδειγμα ανά τύπο.

Νορδικός



Κρομανοειδής (βόρειος)



Βαλτικός



Μεσογειακός



Διναρικός



Αλπικός

53 σχόλια:

  1. https://www.protothema.gr/greece/article/836540/autoi-einai-oi-8-listes-pou-eklevan-spitia-se-oli-tin-attiki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάνθρωποι. Λογικό να είναι κακοποιοί. Είναι ανίκανοι από την φύση τους να πράξουν το οτιδήποτε καλό.

      Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=BuYebfNMZig
    Κοιτάξτε με τι βλακείες μολύνουν τη νεολαία οι σημερινοί "πνευματικοί άνθρωποι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεις στα σχόλια κάποιοι "πνευματικοί άνθρωποι" θεώρουν αμόρφωτους και ανόητους όσους ασχολούνται με την ευγονική...

      Διαγραφή
    2. Αυτά τα τούβλα αποφασίζουν για το μέλλον ολόκληρου του έθνους και νομίζουν ότι έχουν δίκιο κιόλας! Έχουν αυτή την ειρωνεία, νομίζουν ότι είναι έξυπνοι όμως πραγματικά δεν ξέρουν τι τους γίνεται...

      Διαγραφή
    3. O Mikeius με το στυλάκι του ξερόλα αραδιάζει χίλιες δυο ανακρίβειες και με μισές αλήθειες προσπαθεί να διατυπώσει απόψεις που στην ουσία παραπλανούν αντί να μορφώνουν. Είναι αρκετός όμως για το επίπεδο του ακροατηρίου του ώστε να δημιουργήσει συνειδήσεις γύρο από διάφορα ζητήματα καθώς οι ανόητοι στους οποίους απευθύνεται έχουν κριτική σκέψη πίθηκου και αδυνατούν να φιλτράρουν τα όσα τους λέει.

      Διαγραφή
  3. Ο φυλετικος τυπος της Γεωργίας Μπιτακου; Ευχαριστώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεσογειακή με αρμενοειδή επίδραση.

      Διαγραφή
    2. Αρμενοειδή με μεσογειακή επίδραση. Τα αρμενοειδή χαρακτηριστικά της είναι εντονότερα

      Διαγραφή
    3. Στο σώμα της το μεσογειακό στοιχείο είναι αρκετά έντονο, στο πρόσωπο όμως είναι πράγματι κάργα αρμενοειδής! Αίσχος!!!

      Διαγραφή
    4. Αρμενοειδης textbook ειναι.

      Διαγραφή
    5. Η Μανη οπως και η Κρητη ειναι τιγκα στους αρμενοειδης.

      Διαγραφή
    6. Απλά για όποιον ξέρει ουσιαστικά η Μάνη είναι μια εβραϊκή κτήση, καθώς οι κάτοικοι είναι ένα κράμα των εβραίων που εκχριστιανισε ο Νικων τον έννατο αιώνα(σε αυτούς προστέθηκαν και κάποια χωριά σεφραδιτων τον δεκατοεκτο αιώνα), καθώς και των Αρμενίων και Σύριων που ήρθαν σαν φρουροί των βυζαντινών στην περιοχή. Αυτοί ήταν οι δήθεν εθνικοί που λάτρευαν αρχαίες θρησκείες στην περιοχή, μαζί με κάποιους Σλάβους εζεριτες και μηλιγγους. Στην δε Κρήτη είναι γνωστό, ιδίως για το ανατολικό κομμάτι της, ότι είναι απόγονοι των αράβων, που ασπάστηκαν τον χριστιανισμό Μετά την κατάκτηση του νησιού από τους βυζαντινους το 961(διασημότερος αυτών ο ευγενής Ανεμας, που έφτασε σε υψηλή θέση και στην βυζαντινή ιεραρχία). Σε αυτούς πρέπει να προστεθούν και οι Αρμένιοι και άλλοι από μικρασιατικες περιοχές, αλλά ακόμα και Βίκινγκς άποικοι και φρουροί που έστειλαν οι βυζαντινοί στο νησί.

      Διαγραφή
    7. Ισχύει απολύτως Ανώνυμε 9.23 η κρήτη έχει αρκετούς αρμενοειδής και ασιάτες γι'αυτό και ο ψυχισμός μερικών κρητών είναι αυτό που είναι, κατάγομαι από μία οικογένεια που δεν έχει ίχνος από ασιάτες και είναι εμφανής η διαφορά.

      Διαγραφή
    8. Η κρήτη έχει και εβραίους και αρμένιους και κάποιους σαχάριους βερβερικούς που όπως γράφει και ο φίλος ασπάστηκαν τον χριστιανισμό.

      Διαγραφή
    9. Εκτός από τα ελάχιστα ευγενή στοιχεία (σαν τον Μαρτσάκη), η Κρήτη είναι μια χαβούζα ελεεινών τραμπούκων γλετζέδων τσιγαρομπεκρήδων υπανθρώπων! Και όχι μόνο αυτό, αλλά πρόκειται και για το νησί του οποίου οι κάτοικοι το 2015 ψήφισαν σε συντριπτική πλειοψηφία τον Σύριζα και άλλα αριστερά κόμματα! Σκατά στην ύπαρξή των!

      Διαγραφή
    10. Δίκιο έχεις, μόνο ο Μαρτσάκης είναι καθαρόαιμος Κρητικός, έτσι έπρεπε να είναι όλοι οι Έλληνες.

      https://i0.wp.com/apopsilive.gr/wp-content/uploads/2016/10/%CE%9C%CE%91%CE%A1%CE%A4%CE%A3%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3.jpg?resize=728%2C491

      Κοίτα διαφορά με τους γύφτους.

      https://static.wixstatic.com/media/cc813b_0b9a6010d1c541e89c2f679d8cd8f911.jpg_srz_619_408_85_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz

      Διαγραφή
    11. Στη δεύτερη φωτογραφία, μόνο αυτός στα άκρα αριστερά είναι σαν γύφτος. Οι άλλοι είναι κανονικοί. Και συνολικά για τους Κρητικούς, οι Αρμενοειδείς είναι μόνο στο ανατολικό κομμάτι. Έχω πολλούς Κρητικούς γνωστούς μου από την Δυτική Κρήτη, και κανένας δεν είναι Αρμενοειδής. Μάλιστα, δύο παλιοί πολύ κοντινοί μας γείτονες, καταγόμενοι από τα Χανιά, ήταν ξανθοί (τώρα είναι ηλικιωμένοι) και οι δύο τους είναι γαλανομάτες. Και άλλοι γνωστοί μου από την Κρήτη είναι ανοιχτομάτηδες και ξανθοί οι δύο τους είναι τα πιο χαρακτηριστικά που μπορώ να παραθέσω.

      Διαγραφή
    12. Αυτός στα αριστερά που λες ότι είναι σαν γύφτος είναι απο τα Χανία, από την Δυτική Κρήτη, είναι ο Νίκος Μαρεντάκης.

      http://kissamoschania.blogspot.com/2010/08/blog-post_332.html
      https://www.martsakis.gr/?lightbox=dataItem-imht8wx4

      Κατάγεται από τον Δήμο Κισσάμου που βρίσκεται στα βόρεια και δυτικά του νομού Χανίων. Στα άκρα βορειοδυτικά δηλαδή.

      Περίεργο που δεν έχεις δει ποτέ Δυτικό Κρητικό Αρμενοειδή.

      http://i1.wp.com/www.haniotika-nea.gr/media/2016/07/mitsotakis.jpg?w=700
      http://www.kavalapost.gr/wp-content/uploads/2018/02/pavlos-polakis-02-825x1200.jpg

      Αυτοί είναι όλοι από τα Χανιά.

      http://www.zougla.gr/greece/article/i-kantades-ksesikosan-tous-xaniotes
      https://www.protothema.gr/greece/article/249571/xaniotes-synelhfthhsan-gia-lhsteia-trapezas-sthn-santorinh/
      https://www.parapolitikakritis.gr/thlipsi-gia-ton-artemi-piperaki/

      Όλη η Κρήτη έχει Αρμενοειδείς.

      Διαγραφή
    13. Ο μειμαρακης και ο κουλης που ειναι....

      Διαγραφή
  4. Ενώ η υπόλοιπη Ελλάδα είναι καθαρή, δεν έχει ούτε Εβραίους, ούτε Αρμένιους, Λαζούς και Γεωργιανούς στην καταγωγή, ούτε Αρμενοειδείς νεοέλληνες, ούτε γύφτους και γυφτοειδείς, ούτε μογγολοειδείς. Βγάλε την σκούφια σου και βάρα τους Κρητικούς. Όλη η Ελλάδα έχει τέτοια στοιχεία, άλλοι περισσότερα, άλλοι λιγότερα. Από το να το παίζετε Ναζιστικότεροι των Ναζιστών και καθαρότεροι των καθαρών καλύτερα να αρχίσετε να μιλάτε για φυλετική κάθαρση όλης της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασφαλώς και ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ για φυλετική κάθαρση όλης της Ελλάδος!!! Οποιος δεν είναι ΑΡΙΟΣ αλλά ανήκει στις συνομοταξίες που αναφέρεις πρέπει να ξεκουμπιστεί οσο το δυνατόν γρηγορότερα απο την χώρα και να αντικατασταθεί απο άρια στοιχεία, δηλαδή Νορδικούς, Βόρειους ΚΜ και Ατλαντοειδείς! Τέλος!

      Όπως έλεγε και ο Σελίν :

      "Κατ'αρχάς φυλετισμός! Φυλετισμός πάνω απ' όλα! Δέκα φορές! Χίλιες φορές φυλετισμός! Φυλετισμός υπεράνω όλων! Απολύμανση! Ξεκαθάρισμα! Μία μόνο φυλή στη Γαλλία: η Αρία! Τρεις ομάδες Αρίων! Οι Αλπικοί (οι πιο πολλοί), οι Νορδικοί, οι Μεσογειακοί: όλοι τους Άριοι! Αυτό είναι, αυτό είναι όλο."

      Διαγραφή
    2. Μόνο Μεσογειακοί, Βόρειοι Μεσογειακοί, Αλπικοί, Αλπικοί-Μεσογειακοί, Αλπικοί-Διναρικοί, Διναρικοί, Μεσογειακοί-Διναρικοί, Νότιοι Κρομανοειδείς τύποι στην Ελλάδα. Δηλαδή οι καθαροί Ευρωπαίοι Έλληνες. Τους Νορδικούς, Βόρειους Κρομανοειδείς και Ατλαντοειδείς τουρίστες και να τους φέρεις, θα τους στείλουμε πίσω στις χώρες τους. Δεν πρόκειται να κάνετε την Ελλάδα μία ανάμεικτη με βόρειους Ευρωπαίους περιφέρεια της Ευρώπης. Εκτός και αν συμφωνήσουν να αποικήσουν και να ανακατευτούν με όλη την βόρεια Ευρώπη οι Νότιοι Ευρωπαίοι. Οι βόρειοι φυλετιστές θέλουν βόρεια Ευρώπη και οι νότιοι Ευρωπαίοι φυλετιστές, εκτός Νορδιστών και λοιπών, Νότια Ευρωπαϊκή Ευρώπη. Άσε που Ελληνίδα να παντρευτεί και να κάνει παιδιά με Γερμανό, Άγγλο και Σουηδό δεν βρίσκεται εύκολα. Οι Ελληνίδες έχουν κρατήσει μέχρι τώρα το Ελληνικό Έθνος, ενώ οι άνδρες με τα καμάκια έχουν πάρει και τουρίστριες.

      Διαγραφή
    3. Οι αναρχοάπλυτοι γράφουν στους τοίχους "Απέλαση στους φασίστες, μέσα οι μετανάστες". Εσείς πρέπει να γράφετε "Έξω όλοι, μέσα οι Άριοι".

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 11 Νοεμβρίου 2018 - 12:29 π.μ. Δηλαδή τι γίνεται με το 12-13% των Νορδικών και Νορδικών-Αλπικών Ελλήνων; Με τους βόρειους Κρομανοειδείς Έλληνες; Με τους Ατλαντοειδείς Έλληνες; Και αυτοί θα πάρουν την μπότα; Χριστέ μου... Και συνολικά ολοι οι παραπάνω δεν είναι καθόλου λίγοι!

      Διαγραφή
    5. Φέρε εδώ ανθρωπολογικές αποδείξεις για 12-13% ή 14,78% Νορδικών, Νορδικών-Αλπικών, Νορδικών-οτιδήποτε, βόρειων Κρομανοειδών και Ατλαντοειδών Ελλήνων και τα ξαναλέμε. Όλους αυτούς τους τύπους δεν τους αναφέρουν καν οι περισσότεροι ανθρωπολόγοι γιατί αποτελούν αμελητέες ποσότητες. Όσο ανακάτεμα με Βόρειους Ευρωπαίους έχει γίνει από τα αρχαία χρόνια ήδη μέχρι τον μεσαίωνα και τους σύγχρονους χρόνους έχει γίνει, δεν πρόκειται να μας αφομοιώσουν εδώ στην Ελλάδα επήλυδες από την βόρεια Ευρώπη και να κάνουν την Ελλάδα μια ανάμεικτη περιφέρεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάδα πρέπει να κρατηθεί φυλετικά Ελληνική. Εσύ άμα γουστάρεις πάρε Γερμανίδα, Αγγλίδα ή Σουηδέζα και κάνε παιδιά μαζί της, για αποικισμό όμως της Ελλάδος από βορείους Ευρωπαίους μην μας λέτε γιατί πάμε στον πολυφυλετισμό και την παγκοσμιοποίηση από την ανάποδη. Αυτές είναι εθνοδιαλυτικές ιδέες που παραπέμπουν στον Νορδισμό και στην Δυτικοβορειοευρωποίηση την Ελλάδος και γενικά της Νοτίου Ευρώπης.

      Διαγραφή
    6. "Φέρε εδώ ανθρωπολογικές αποδείξεις για 12-13% ή 14,78% Νορδικών, Νορδικών-Αλπικών, Νορδικών-οτιδήποτε, βόρειων Κρομανοειδών και Ατλαντοειδών Ελλήνων και τα ξαναλέμε."

      Ο Jan Czekanowski στο έργο του λέει ότι η πλειοψηφία είναι Μεσογειακοί και Αλπικοί, αν αυτό σε ευχαριστεί. Όμως παρατήρησε και ένα 7% καθαρών Νορδικών ανάμεσα στους Έλληνες. Ανέφερε επίσης, ότι όταν προστεθούν οι Νορδικοί-Αλπικοί, οι Νορδικοί-Κρομανοειδείς και οι Νορδικοί-Διναρικοί, τότε φθάνει στο 13% το συνολικό Νορδικό στοιχείο. Μετά είναι ο Deniker, o Dixon, o Pittard κ.ά. που λένε μία από τα ίδια. Και οι βόρειοι Κρομανοειδείς και οι Ατλαντοειδείς δεν είναι καθόλου σπάνιοι. Αφού στην περιοχή μου, που είναι 97% Έλληνες, εγώ και κάποιοι από τους φίλους μου που ασχολούνται με την ανθρωπολογία βλέπουμε πολλαπλούς Έλληνες οι οποίοι είναι βόρειοι Κρομανοειδείς και Ατλαντοειδείς. Οι Ατλαντοειδείς συνήθως συνδυάζουν καστανά μαλλιά με γαλανά μάτια. Και παρουσιάζουν λεπτοπροσωπία, δολιχοκεφαλία και τα Ατλαντοειδή χαρακτηριστικά. Δεν βλέπω κάτι το ασυνήθιστο. Και δεν είναι σπάνιο. Αλλά ότι σε βολεύει...


      "Όλους αυτούς τους τύπους δεν τους αναφέρουν καν οι περισσότεροι ανθρωπολόγοι γιατί αποτελούν αμελητέες ποσότητες. Όσο ανακάτεμα με Βόρειους Ευρωπαίους έχει γίνει από τα αρχαία χρόνια ήδη μέχρι τον μεσαίωνα και τους σύγχρονους χρόνους έχει γίνει, δεν πρόκειται να μας αφομοιώσουν εδώ στην Ελλάδα επήλυδες από την βόρεια Ευρώπη και να κάνουν την Ελλάδα μια ανάμεικτη περιφέρεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ελλάδα πρέπει να κρατηθεί φυλετικά Ελληνική."

      Φίλος, φαίνεται ότι έχεις αποσυνθέσει πολλαπλά εγκεφαλικά κύτταρα. Προσφέρεσαι για μία δωρεά για να σωθείς;

      Πας καλά; Πρώτον απ'όλα, σχεδόν δεν έχει γίνει ανάμειξη με Βορειοευρωπαίους. Όσοι βόρειοι ήρθαν ήταν σε μικροσκοπικά νούμερα, που δεν έπρεπε καν να γίνεται λόγος. Δεύτερον, το 7% ΚΑΘΑΡΩΝ Νορδικών σου φαίνεται αμελητέα ποσότητα; Και το πιο σημαντικό, η Ελλάδα παραμένει φυλετικά ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Είτε το δέχεσαι είτε όχι!


      "Εσύ άμα γουστάρεις πάρε Γερμανίδα, Αγγλίδα ή Σουηδέζα και κάνε παιδιά μαζί της, για αποικισμό όμως της Ελλάδος από βορείους Ευρωπαίους μην μας λέτε γιατί πάμε στον πολυφυλετισμό και την παγκοσμιοποίηση από την ανάποδη. Αυτές είναι εθνοδιαλυτικές ιδέες που παραπέμπουν στον Νορδισμό και στην Δυτικοβορειοευρωποίηση την Ελλάδος και γενικά της Νοτίου Ευρώπης."

      Δεν χρειάζεται, δεν έχεις ιδέα πόσες γκόμενες Ελληνίδες Νορδικές και Ατλαντοειδείς υπάρχουν. Ποιος στο διάολο θέλει να καμακώσει Βορειοευρωπαίες, όταν έχεις Νορδικές και Ατλαντοειδείς στη χώρα σου;

      Όσο για τα υπόλοιπα, αποδεικνύεις ότι είσαι ένας άθλιος Μεντιτερανιστής. Μου αρέσει που οι Μεντιτερανιστές απεχθάνονται τους Νορδικιστές και αντίστροφα, αλλά το παράδοξο είναι ότι είστε δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Και οι δύο παρατάξεις ηλιθιότητες είναι έτσι και αλλιώς. Κανένας από εσάς είναι ξεχωριστός. Χωνέψτε το και οι Νορδικιστές και οι Μεντιτερανιστές.

      Διαγραφή
    7. Φέρε εδώ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΟΥΣ να δίνουν τα ποσοστά που κατεβάζει η ΓΚΛΑΒΑ σου, με το ποσοστιαίο σύμβολο δίπλα %, τα ίδια τα αποσπάσματα των Ανθρωπολόγων.

      Ποιος πολωνός Czekanowski και ποιος Popolowski. Φέρε τα ίδια τα quotes όλων των Ανθρωπολόγων που λες ότι λένε μία από τα ίδια με τα οποία συμφωνούν και οι υπόλοιποι Ανθρωπολόγοι.

      Δεν υπάρχουν Ανθρωπολόγοι να δίνουν Νορδο-Κρομανοειδείς και Ατνατοειδείς για την Ελλάδα, ασχέτως τι κατεβάζει η γκλάβα σου. Είδες εκεί κάποιους απογόνους Φράγκων, Γότθων και Οστρογότθων, Κελτών, Αλαμανών και Βανδάλων, Σλάβων και Βουλγάρων και διάφορα ανακατέματα Ελλήνων με τουρίστριες και πόρνες από το ανατολικό μπλογκ και τους βάφτισες "αρχαίους Έλληνες".

      Διαγραφή
    8. "Δεν υπάρχουν Ανθρωπολόγοι να δίνουν Νορδο-Κρομανοειδείς και Ατνατοειδείς για την Ελλάδα, ασχέτως τι κατεβάζει η γκλάβα σου. Είδες εκεί κάποιους απογόνους Φράγκων, Γότθων και Οστρογότθων, Κελτών, Αλαμανών και Βανδάλων, Σλάβων και Βουλγάρων και διάφορα ανακατέματα Ελλήνων με τουρίστριες και πόρνες από το ανατολικό μπλογκ και τους βάφτισες "αρχαίους Έλληνες"."

      Ααα, κατάλαβα. Έχεις δει μόνο τον Πουλιανό και τον Coon και λες ότι όλοι οι ανθρωπολόγοι λένε το ίδιο. Δεν μας παρατάς...

      Όσο για τον Czekanowski, ορίστε ο χάρτης του:
      https://3.bp.blogspot.com/-N5sFmBu7mec/WYXrO_M_MUI/AAAAAAAAH08/trw2VKrbsFo9aVOt44ZJU2LUpkY1wMTfgCLcBGAs/s640/czekanowski_europe_races.jpg

      Όπως βλέπεις στον χάρτη η μισή Ελλάδα είναι μικτή, που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί φυλετικοί τύποι. Στα αγγλικά μεταφράζεται ως Central European mixed, που σημαίνει ότι υπάρχουν πολλοί κεντρικοί ευρωπαϊκοί τύποι, κυρίως Αλπικοί. Αλλά στην κεντρική Ευρώπη υπάρχουν και Νορδικοί, και σε ανάμεικτες μορφές, και Βαλτικοί, και Νορικοί. Και η μισή Ελλάδα είναι Central European Mixed.


      "Δεν υπάρχουν Ανθρωπολόγοι να δίνουν Νορδο-Κρομανοειδείς και Ατνατοειδείς για την Ελλάδα, ασχέτως τι κατεβάζει η γκλάβα σου. Είδες εκεί κάποιους απογόνους Φράγκων, Γότθων και Οστρογότθων, Κελτών, Αλαμανών και Βανδάλων, Σλάβων και Βουλγάρων και διάφορα ανακατέματα Ελλήνων με τουρίστριες και πόρνες από το ανατολικό μπλογκ και τους βάφτισες "αρχαίους Έλληνες"."

      Να σου πω, επειδή έχεις μόνο τον Πουλιανό ως είδωλο σου και δεν λογαριάζεις άλλους, δεν σημαίνει ότι έχει και δίκιο. Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις δείχνεις το πραγματικό διανοητικό σου επίπεδο, παράλληλα δείχνοντας ότι μπορεί να είσαι κάποιος σκατο-Αρμενοειδής με αισθήματα κατωτερότητος, και από εκεί και πέρα δεν αξίζει καν να σχολιάσεις. Δεν μπήκα σε κανένα ιστολόγιο, παρά μόνο σε χάρτες και έρευνες ανθρωπολόγων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Τίποτε άλλο. Αλλά, ότι σε βολεύει

      Διαγραφή
    9. Δεν έχεις λοιπόν κανέναν Ανθρωπολόγο να στείλεις που δίνει τα ποσοστά που κατεβάζει η ΓΚΛΑΒΑ σου! Ο χάρτης του ενός και μόνο Ανθρωπολόγου που βρήκες δείχνει στο "5. Mittel-europäische = περιοχές μίξης, αν και κυρίως Αλπικές." Όχι κεντρικές Ευρωπαϊκές αλλά νότιες Ευρωπαϊκες Αλπικες και οι μίξεις είναι Αλπικών, Μεσογειακών και Διναρικών. Η μισή Ελλάδα δεν είναι κεντρική Ευρωπαϊκη Αλπική, Νορδική, Βαλτική και Νορική.

      Αναφορές σε Νορδο-Κρομανοειδείς και Ατλαντοειδείς δεν βρήκες, ούτε θα βρεις.

      Τα υπόλοιπα που γράφεις δεν χρήζουν απάντησης ή σχολιασμού.

      http://fyletika.blogspot.com/2017/08/czekanowski-3.html

      Διαγραφή
    10. "Δεν έχεις λοιπόν κανέναν Ανθρωπολόγο να στείλεις που δίνει τα ποσοστά που κατεβάζει η ΓΚΛΑΒΑ σου! Ο χάρτης του ενός και μόνο Ανθρωπολόγου που βρήκες δείχνει στο "5. Mittel-europäische = περιοχές μίξης, αν και κυρίως Αλπικές." Όχι κεντρικές Ευρωπαϊκές αλλά νότιες Ευρωπαϊκες Αλπικες και οι μίξεις είναι Αλπικών, Μεσογειακών και Διναρικών. Η μισή Ελλάδα δεν είναι κεντρική Ευρωπαϊκη Αλπική, Νορδική, Βαλτική και Νορική."

      Από τη στιγμή που ο Μεσογειακός και ο Διναρικός φαινότυπος έχει μια εκάστοτε κατηγορία διαφορετική από την κατηγορία 5. Mittel Europäische που είναι διάφοροι Κεντρικοί Ευρωπαϊκοί τύποι (κατηγορίες 7. Mediterrane - Μεσογειακός και 8. Balkanische/Kaukasische - Διναρικός/Αρμενοειδής) για ποιον λόγο να είναι οι Μεσογειακοί και οι Διναρικοί και σε άλλες κατηγορίες από τις δικές τους; Και απ' όσο γνωρίζω, οι Μεσογειακοί και οι Διναρικοί δεν συναντούνται στην Κεντρική Ευρώπη.

      "Αναφορές σε Νορδο-Κρομανοειδείς και Ατλαντοειδείς δεν βρήκες, ούτε θα βρεις."

      Ορίστε οι πηγές σου:
      http://fyletika.blogspot.com/2017/02/blog-post_28.html?m=1

      Ο διαχειριστής εδώ, για κάποιον λόγο, έχει παραποιήσει τη φράση που λέει συγγραφέας θεωρεί ότι κατά μέγιστο "οι Νορδικοί θα μπορούσαν να είναι 5%. Διναρικοί προστέθηκαν σε μεγάλους αριθμούς". Στο πρωτότυπο ο Körner λέει ότι οι ΚΑΘΑΡΟΙ Νορδικοί είναι 5%, αλλά ότι υπάρχουν περισσότεροι που είναι ανάμεικτοι με άλλους τύπους.

      Όσο για τους Ατλαντοειδείς, αναρωτιέσαι γιατί σε αυτό εδώ το άρθρο δεν γίνεται λόγος για τους Ατλαντοειδείς; Οι Ατλαντοειδείς είναι υπότυπος του Μεσογειακού τύπου, με μικρή Νορδική επίδραση. Ο Eickstedt, ο Deniker, o Lundman, o Czekanowski και ο Hooton το λένε αυτό. Μάλιστα, οι τρεις από αυτούς τους αποκαλούν Νορδικούς-Μεσογειακούς γιατί ουσιαστικά μίξη αυτών των δύο είναι. Ο Ατλαντοειδής είναι υπότυπος του Μεσογειακού. Και όταν λέμε Μεσογειακό, εννοούμε και τον κανονικό Μεσογειακό και τον Gracile Mediterranean και τον Ατλαντοειδή. Και υπάρχουν στην Ελλάδα Ατλαντοειδείς

      Διαγραφή
    11. ATLANTID (Nordo-Mediterranid)

      1) With reference to partially depigmented northern Mediterranids, as in von Eickstedt's 1935 publication "Die Mediterranen in Wales"; 2) A generic designation, of more recent popular reference, for the entire range of Nordid-Atlanto-Mediterranid/Mediterranid blends, typically of dark pigmentation, which may be found throughout western Europe, particularly along the coast. Cf. North-Atlantid.

      http://www.nordish.org/gloss1.htm#ATLANTID


      Atlantid or Atlantic was a northern Mediterranean variety of Mediterranean . Its usually described as somewhat taller and come cases heavier built. The Atlanto-Mediterranean of other authors. Eickstedt used the term 'Atlantid" to describe a type of Mediterranean Welshman. It is not really synonymous with Lundman's "Nord Atlantid(North Atlantic)".

      https://www.tapatalk.com/groups/anthroscape/viewtopic.php?f=11&t=61401&p=1283256&hilit=ATLANTID#p1283256


      "Atlantid" first appeared in von Eickstedt's 1935 publication "Die Mediterranen in Wales" , where it was described as a northern Mediterranean. Lundman's North Atlantid was taken from Deniker's North-Western race, which was a sub-type of his Littoral(Atlanto-Mediterranean). Lundman interpreted it as a mix of Gracile Mediterranean and some Scandinavian sub-type of Nordic .

      https://www.tapatalk.com/groups/anthroscape/viewtopic.php?f=11&t=76553&p=1573245&hilit=ATLANTID#p1573245


      "Atlantid" first appeared in von Eickstedt's 1935 publication "Die Mediterranen in Wales" , where it was described as a northern Mediterranean, perhaps partially depigmented. I have not seen the original citation from the book myself. Eickstedt's work there was about the Mediterranean race in Wales, and maybe he talked a lil bit about the larger British Isles but I don't know. I do know Eickstedt had the Ireland down as a mix of Mediterranean, Alpine and Nordic. Most of the Irish were however Mediterranean.

      Lundman's "North Atlantid" was his version of Deniker's sub-Atlanto-Mediterranean called "North Western" that was found principally in north west Ireland, Wales and eastern Belgium.

      It is probably with the Littoral race that we must connect a secondary so-called North-Western race, tall, sub-dolichocephalic, with chestnut hair, often almost brown. It found chiefly in a the north-west of Ireland(Fig. 93), in Wales(Fig. 19) and the east of Belgium.

      https://www.tapatalk.com/groups/anthroscape/viewtopic.php?f=11&t=64873&p=1343488&hilit=ATLANTID#p1343488


      ο Ατλαντοειδής βρίσκεται στην Δυτική Ευρώπη(στην Ουαλία) όπως και ο βόρειος-Ατλαντοειδής(που βρίσκεται στην Ιρλανδία, Ουαλία και Βέλγιο). Είναι αποκλειστικά ένας βορειο-δυτικός ευρωπαϊκός υπότυπος ο οποίος δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε τον αναφέρει κανένας Ανθρωπολόγος. Είναι μία ανάμειξη δυτικών Ατλαντο-Μεσογειακών(του Ατλαντικού) και βορειο-δυτικών Νορδικών(της Σκανδιναβίας). Η Νορδική ανάμειξη στους Έλληνες προέρχεται κυρίως από βορειο-ανατολικούς Ευρωπαίους, Ανατολικούς Νορδικούς και όχι βορειο-δυτικούς. Δεν υπάρχει ο Ατλαντοειδής τύπος στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
    12. East Nordid

      Geographical distribution:

      Throughout western Russia and northeastern Europe. Transitional to the Pontid Mediterranid type to the south, and intermediates are sometimes referred to as North-Pontid. East-Nordids or East-Nordid approximations are frequently seen as far north as Finland, where an early Neolithic Corded element is possibly more important than more recent Swedish-mediated Nordid influence (of the Hallstatt variety).

      http://www.nordish.org/rg-eastnordic.htm


      Η μετάβαση μεταξύ Μεσογειακών των Βαλκανίων και Νορδικών της Ανατολικής Ευρώπης γίνεται μέσω των βορείων-Pontids, που είναι ανάμεικτοι Pontids με East-Nordids. North Pontids υπάρχουν στην Ελλάδα, Ατλαντοειδείς πάλι όχι.

      Διαγραφή
    13. Δηλαδή τώρα έστειλες πηγές που επιβεβαίωσαν τα λεγομένα μου, για να με διαψεύσεις; Εντάξει, τι να πω... Αυτό το είδος λογικής δεν το έχω δει πουθενά αλλού. Όσο για αυτό:


      "ο Ατλαντοειδής βρίσκεται στην Δυτική Ευρώπη(στην Ουαλία) όπως και ο βόρειος-Ατλαντοειδής(που βρίσκεται στην Ιρλανδία, Ουαλία και Βέλγιο). Είναι αποκλειστικά ένας βορειο-δυτικός ευρωπαϊκός υπότυπος ο οποίος δεν υπάρχει στην Ελλάδα ούτε τον αναφέρει κανένας Ανθρωπολόγος. Είναι μία ανάμειξη δυτικών Ατλαντο-Μεσογειακών(του Ατλαντικού) και βορειο-δυτικών Νορδικών(της Σκανδιναβίας)."

      Ναι, είναι ο κυρίαρχος φυλετικός τύπος στην Βόρειο-Δυτική Ιρλανδία και το Βέλγιο. Αλλά υπάρχουν και στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά σε μονοψήφια ποσοστά. Εγώ μιλάω για μονοψήφια ποσοστά τόσο καιρό στην Ελλάδα.

      http://humanphenotypes.net/NorthAtlantid.html

      Στον χάρτη, το ανοικτό κίτρινο δηλώνει παρουσία ενός φαινοτύπου άνω του 40%, και το σκούρο κίτρινο δηλώνει ότι είναι τουλάχιστον άνω του 10%. Η Ελλάδα μεν, δεν πέφτει ούτε στο >40% ούτε του >10%, αλλά υπάρχουν σε μονοψήφια ποσοστά.

      Όσο για τους Βορειοποντιακούς, ναι ξέρω ότι υπάρχουν, και μάλιστα σε μεγάλα ποσοστά, ιδιαίτερα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα.

      http://humanphenotypes.net/NorthPontid.html


      ÄΗ Νορδική ανάμειξη στους Έλληνες προέρχεται κυρίως από βορειο-ανατολικούς Ευρωπαίους, Ανατολικούς Νορδικούς και όχι βορειο-δυτικούς. Δεν υπάρχει ο Ατλαντοειδής τύπος στην Ελλάδα.

      θα έλεγα 50-50. Οι Νορδικοί στην Ελλάδα, καθαροί και κυρίως με επιμειξίες είναι, όπως είπαμε, 13-14%. Οι μισοί είναι όντως από την Ανατολική Ευρώπη. Αλλά οι άλλοι μισοί είναι από την βόρεια και δυτική Ευρώπη. Παραδείγματος χάρη, ο Hallstatt Nordid βρίσκεται στην μισή Ελλάδα σε ποσοστό >10%, παρευρισκόμενος κυρίως με επιμειξίες (with traces):

      http://humanphenotypes.net/Hallstatt.html

      Διαγραφή
    14. Το humanphenotypes δεν είναι επιστημονική ανθρωπολογική πηγή.

      https://rationalwiki.org/wiki/Human_Phenotypes

      Άσε που ούτε και αυτό δίνει καθόλου Ατλαντοειδείς στην Ελλάδα.

      Lundman notes that the North-Atlantid phenotype is mainly found across British Isles, but also in some other North Sea coastal areas.

      https://en.wikipedia.org/wiki/Atlantid_race


      Κανένας Ανθρωπολόγος δεν έχει δώσει ποτέ Ατνατοειδείς για την Ελλάδα(ούτε σε μονοψήφιο ποσοστό).

      Διαγραφή
    15. Ναι, (((Rational Wiki))).

      Είναι το ίδιο wiki που λέει τους μισούς ανθρωπολόγους ναζιστές, και που λέει το Apricity, το Zetaboards και άλλα ανθρωπολογικά fora ως ρατσιστικά.

      Εν τω μεταξύ, όταν η ιστοσελίδα Human Phenotypes παραθέτει πηγές από ανθρωπολόγους όπως εδώ:

      http://humanphenotypes.net/NorthAtlantid.html

      με το Literature να σηματοδοτεί την βιβλιογραφία για τα χαρακτηριστικά των τύπων, από πότε είναι ψευδο-επιστήμη; Αυτοί που το έγραψαν είναι (((ψευδο-διανοούμενοι))) αλλά τελοσπάντων...

      Διαγραφή
    16. Για να τελειώνουμε, το humanphenotypes δεν αποτελεί ανθρωπολογική πηγή και σε ότι λέει το Rational Wiki για τον Γερμανό Karsten Reuß που το έφτιαξε έχει δίκιο. Ψευδοεπιστήμη που παραφράζει τις Ανθρωπολογικές πηγές είναι για να εξυπηρετήσει βορειοκεντρικές σκοπιμότητες.

      Καταρχάς το humanphenotypes γράφει ότι λευκό δέρμα έχουν μόνο οι Βόρειοι Ευρωπαίοι.

      http://humanphenotypes.net/metrics/skin.html

      Όλους τους Μεσογεικούς Ευρωπαίους τους βγάζει καφέδερμους.

      http://humanphenotypes.net/basic/Mediterranid.html
      http://humanphenotypes.net/Eurafricanid.html
      http://humanphenotypes.net/GracileMediterranid.html
      http://humanphenotypes.net/PaleoSardinian.html
      http://humanphenotypes.net/Litorid.html

      Μόνο για τους Pontids λέει ότι κάποιες φορές, έχουν κάπως πιο ανοιχτότερο δέρμα από τους άλλους καφέδερμους Μεσογειακούς.

      http://humanphenotypes.net/Pontid.html


      Είναι ή δεν είναι ψευτο-επιστημονικό;


      Όταν βρεις σε αυθεντικές ανθρωπολογικές πηγές αναφορές για Ατλαντοειδείς στην Ελλάδα ξαναέλα να μας τα πεις. Και είπαμε, ούτε καν το ψευτο-επιστημονικό humanphenotypes δεν αναφέρει παρουσία Ατλαντοειδών στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
    17. Εντάξει μπορεί να τα έχει παραποιήσει, αλλά μην ξεχνάς, υπάρχουν οι κανονικές πηγές στην βιβλιογραφία για κάθε τύπο. Μπορείς να πας κατευθείαν στη βιβλιογραφία και να τα δεις όπως είναι πρωτότυπα. Αυτό έκανα εγώ. Δεν κοίταξα μόνο το άρθρο για τον τύπο. Πήγα στην βιβλιογραφία για πιο αναλυτική μελέτη. Και έλεγε ότι στην νοτιοανατολική Ευρώπη, οι Ατλαντοειδείς βρίσκονται σε μονοψήφια ποσοστά. Και οι χάρτες εκεί πέρα δίνουν το εξής για την παρουσία: >40% το ανοιχτό κίτρινο και >10% το σκούρο κίτρινο για την παρουσία ενός φυλετικού τύπου. Δεν δίνονται τα ποσοστά για την μονοψήφια παρουσία κανενός φυλετικού τύπου. Μόνο για οπουδήποτε είναι >10% τουλάχιστον, γίνεται αναφορά για έναν φυλετικό τύπο.


      "Όταν βρεις σε αυθεντικές ανθρωπολογικές πηγές αναφορές για Ατλαντοειδείς στην Ελλάδα ξαναέλα να μας τα πεις. Και είπαμε, ούτε καν το ψευτο-επιστημονικό humanphenotypes δεν αναφέρει παρουσία Ατλαντοειδών στην Ελλάδα."

      Να ελέγχεις και εσύ την βιβλιογραφία για τον κάθε φυλετικό τύπο. Μην κοιτάζεις ξερά την ιστοσελίδα. Κοίτα και την βιβλιογραφία για πιο πλήρη συμπεράσματα.

      Διαγραφή
    18. Που είναι αυτή η βιβλιογραφία που λέει ότι οι Ατλαντοειδείς βρίσκονται σε μονοψήφια ποσοστά στην νοτιοανατολική Ευρώπη και ειδικά στην Ελλάδα, γιατί δεν την φέρνεις εδώ; Σου είπα στείλε το απόσπασμα έστω από έναν ανθρωπολόγο που λέει ότι υπάρχει ο Ατλαντοειδής τύπος στην Ελλάδα και θα σου πω συγχαρητήρια και ότι έχεις δίκιο!

      Διαγραφή
    19. http://humanphenotypes.net/NorthAtlantid.html

      Πήγαινε εκεί που λέει "Literature" (βιβλιογραφία). Πάτησε στα ονόματα των ανθρωπολόγων που είναι με μπλε γράμματα. Όταν τα πατήσεις σε βγάζει σε όλη τη βιβλιογραφία με το πλήρες όνομα της έρευνας του κάθε επιστήμονα. Εξει θα τα βρεις.

      Διαγραφή
    20. Τι κάνεις τώρα, μας κοροϊδεύεις; Ούτε ο Deniker, ούτε ο Lundman, ούτε ο Bunak, ούτε ο Hooton, ούτε ο Eickstedt, ούτε ο Biasutti ούτε κανένας άλλος από αυτούς που αναφέρει έδωσαν ποτέ μονοψήφιο ποσοστό Ατνατοειδών για την Ελλάδα αλλά ούτε και το συγκεκριμένο site δεν δίνει κανένα ποσοστό Ατλαντοειδών για την Ελλάδα.

      Δεν μπορείς να παραδεχτείς ότι δεν μπορείς να βρεις κανέναν ανθρωπολόγο να δίνει Ατλαντοειδείς για την Ελλάδα;

      Εκεί λέει θα τα βρεις. Ποια θα βρω, τα ανύπαρκτα;

      Ρε τι ισχυρογνώμονας είσαι εσύ; Παραδέξου ότι πέταξες μία κοτσάνα ότι ο Ατλαντοειδής τύπος υπάρχει στην Ελλάδα να τελειώνουμε!

      Διαγραφή
    21. Ναι... Τώρα είμαι ισχυρογνώμων...
      Απλά πήγαινε εδώ πέρα:

      http://humanphenotypes.net/NorthAtlantid.html

      Θα δεις ένα κομμάτι που λέει "Literature". Εκεί είναι η βιβλιογραφία.

      Εκεί αναφέρει τα ονόματα των επιστημόνων από τους οποίους πήρε τις πληροφορίες. Αυτα τα ονόματα είναι μαρκαρισμένα με μπλε χαρακτήρες. Αυτά τα ονόματα όταν τα πατήσεις, τότε σε βγάζει στην συγκεκριμένη έρευνα που διεξήχθη από τους επιστήμονες που παραθέτονται για τον φυλετικό τύπο.

      Δηλαδή σου δίνω μπροστά σου τη σελίδα με τον Ατλαντοειδή τύπο που έχει βιβλιογραφία για να το δεις πιο αναλυτικά, αν δεν σε καλύπτει η απλοϊκή αναφορά των χαρακτηριστικών του Ατλαντοειδή τύπου. Και εσύ λες ότι πετάω κοτσάνες... Τελοσπάντων.

      Διαγραφή
    22. ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ; ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤA ΤΑ LINKS ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΟΥΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΓΡΑΦΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

      ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΓΙΑ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

      Διαγραφή
    23. Γαμώ τα κεφαλαία σου γαμώ! Ακόμα και όταν πηγαίνεις στις έρευνες που σε βγάζουν, να τις διαβάζεις! Νομίζεις ότι τα ονόματα των ερευνών που σε κατευθύνει η ιστοσελίδα είναι αρκετά για να βγάλεις συμπέρασμα; Γιατί κυριολεκτικά μου φαίνεται ότι διάβασες μόνο τους τίτλους των ερευνών που σε έβγαλε η ιστοσελίδα. Απλά αντέγραψε το όνομα της έρευνας, κάνε επικόλληση στο chrome, και θα σου βγαβγά κάτω στα αποτελέσματα την έρευνα. Δεν το παίζω μαλάκας. Απλά εσύ βαριέσαι να διαβάσεις. Τις έχω διαβάσει όλες αυτές τις έρευνες, και όλες τους λένε ότι οι Ατλαντοειδείς στην νοτιοανατολική Ευρώπη είναι σε μονοψήφια ποσοστά. Και αυτό λέω τόση ώρα. Ότι οι Ατλαντοειδείς είναι ΜΟΝΟΨΗΦΙΟΙ σε ποσοστό. Και αυτές οι έρευνες αυτό λένε. Ότι είναι μόνο σε μονοψήφιο ποσοστό.

      Διαγραφή
    24. Τι να γαμήσεις, το πολύ πολύ να βάλεις τον κώλο σου στην οθόνη και να την σκατώσεις περισσότερο από ότι την έχεις σκατώσει τρολάκι!

      Λοιπόν, ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙΣ!

      ΣΤΕΙΛΕ ΕΔΩ ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΡΟΛΑΚΙ! ΕΣΤΩ ΜΙΑ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;

      ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΛΕΣ ΟΛΕΣ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΑ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

      Εσύ δεν έχεις διαβάσει καμία από τις μελέτες τρολίδιο.

      Ο Deniker γράφει ότι ο Βορειο-Δυτικός υπάρχει στην Ουαλία, στη Αγγλία, στην Ιρλανδία και Βέλγιο. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΟΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ.

      Ο Lundman γράφει ότι ο North-Atlantid υπάρχει στην Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία και Σκωτία. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΟΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ.

      Ο Hooton γράφει ότι ο Κελτικός υπάρχει στην Ιρλανδία, Σκωτία, Ουαλία, Αγγλία, Σκανδιναβία, Νορμανδία και στην Νήσο του Μαν. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΟΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ.


      ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΕ Η ΓΚΛΑΒΑ ΣΟΥ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;


      Ατλαντοειδής τύπος

      Ο Ατλαντοειδής τύπος συναντάται σε Βρετανία και Ιρλανδία, ενώ ο αρχικά περιορισμένος αριθμός τους έχει επεκταθεί όπου έχουν πάει Βρετανοί έποικοι, δηλαδή σε ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.

      https://fyletika.blogspot.com/2014/08/blog-post_18.html

      In what countries is atlantid commonly found?
      https://www.tapatalk.com/groups/anthroscape/in-what-countries-is-atlantid-commonly-found-t64873.html

      KELTIC

      Distribution: Concentrated in Ireland; common in Scottish Highlands and Wales; sporadic in England, Brittany, and other parts of western Europe

      https://www.tapatalk.com/groups/anthroscape/differentiating-keltids-from-atlantids-t48513.html#p971421


      Καμία αναφορά δεν γίνεται από κανέναν Ανθρωπολόγο για Ατλαντοειδείς στην νότιο Ευρώπη η στην Ελλάδα.

      Διαγραφή
    25. "Ο Deniker γράφει ότι ο Βορειο-Δυτικός υπάρχει στην Ουαλία, στη Αγγλία, στην Ιρλανδία και Βέλγιο. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΟΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ."

      "Ο Lundman γράφει ότι ο North-Atlantid υπάρχει στην Μεγάλη Βρετανία, Ιρλανδία και Σκωτία. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΟΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ."

      "Ο Hooton γράφει ότι ο Κελτικός υπάρχει στην Ιρλανδία, Σκωτία, Ουαλία, Αγγλία, Σκανδιναβία, Νορμανδία και στην Νήσο του Μαν. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΝΟΤΙΟ ΕΥΡΩΠΗ."

      Ναι, είπαν ότι είναι *κυρίως* στην Ουαλία, την Ιρλανδία και το Βέλγιο. Είπαν ότι βρίσκεται και στην υπόλοιπη Ευρώπη, αλλά σε *μονοψήφια* ποσοστά, τα οποία δεν ειδικεύουν περαιτέρω, αφού είναι μονοψήφια ποσοστά.

      Και εσύ γιατί μιλάς σαν να μην έχεις δει ποτέ σου ούτε έναν Ατλαντοειδή Έλληνα; Εγώ έχω δει πολλούς. Αλλά είναι μονοψήφιο ποσοστό. Ανάμεσα στους Έλληνες μονοψήφιο ποσοστό είναι οι Ατλαντοειδείς.

      Διαγραφή
  5. Παιδιά εδώ και μια ώρα συζητάω με τους φίλους μου και προσπαθώ να τους πω ότι κανένας Μη Ευρωπαίος δεν μπορεί να ονομάζεται Έλληνας(έδωσα σαν παράδειγμα τον
    Γιάννη Αντετοκούνμπο).
    Αλλά έχουν επηρεαστεί από την σύγχρονη αντιρατσιστική μόδα και απορρίπτουν τις απόψεις μου. Πείτε μερικά επιχειρήματα και εσείς για να με βοηθήσετε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημα είναι το πως ορίζει ο καθένας το έθνος. Το έθνος είναι ενα σύνολο ανθρώπων με 1. Κοινή φυλετική καταγωγή και 2. Κοινά πολιτισμικά χαρακτηριστικά.

      Διαγραφή
    2. Πες τους ότι το έθνος είναι ένα σύνολο ανθρώπων οι οποίοι έχουν τα πάντα κοινά μεταξύ τους. Αυτό περιλαμβάνει την φυλή, τον πολιτισμό και τα φυλετικά χαρακτηριστικά.

      Διαγραφή
  6. Το συχρονο Ελληνικο Εθνος παντως δημιουργηθηκε με βαση το θρησκευμα . Ειναι κριμα αν το καλοσκεφτεις να φυγουν ανταλλαξιμοι γηγενεις κατοικοι , λογω θρησκευματος και μονο (βλ Βαλααδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλε μεσα και Τουρκογιαννιωτες,Τουρκοκρητικους(ενα σημαντικο ποσοστο τους).

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.