Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018

Σύγχρονος φυλετικός χάρτης των ΗΠΑ


Ο χάρτης παρουσιάζει την κατανομή των κύριων φυλετικών ομάδων στις ΗΠΑ. Προέρχεται από την ιστοσελίδα Justice Map, στην οποία παρουσιάζονται στοιχεία σχετικά με την φυλή και το εισόδημα στις ΗΠΑ. Θα εστιάσουμε στα στοιχεία για τη φυλή και στο τέλος θα αναφερθούμε και στα στοιχεία για το εισόδημα.

Το γκρι χρώμα αντιστοιχεί στους αυθεντικούς ιθαγενείς των ΗΠΑ, το πράσινο αντιστοιχεί στους Ασιάτες, το πορτοκαλί αντιστοιχεί στους Μαύρους, το μπλε αντιστοιχεί στους Hispanic (ιθαγενείς κεντρικής Αμερικής, κυρίως από Μεξικό) και το μωβ αντιστοιχεί στους Λευκούς. Αυξανόμενη σκουρότητα του χρώματος, σημαίνει υψηλότερη συγκέντρωση. Κάνοντας κλικ πάνω σε μια επαρχία, δίνονται αναλυτικά τα ποσοστά της κάθε φυλετικής ομάδας στην συγκεκριμένη επαρχία.

Με μια πρώτη ματιά στον χάρτη, βλέπουμε ότι οι ΗΠΑ κατοικούνται πλειοψηφικά από λευκούς. Σε περιοχές στα νοτιοανατολικά η πλειοψηφία είναι νέγροι και όχι γενικά μαύροι, γιατί μαύροι είναι και οι νεγροειδείς της Ασίας οι οποίοι δεν εντοπίζονται στις ΗΠΑ. Οι ιθαγενείς...
από το Μεξικό (hispanic) αρχίζουν και αγκαλιάζουν τις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να αποτελούν την πλειοψηφία σε μεγάλη ζώνη εντός των ΗΠΑ. Οι αυθεντικοί ιθαγενείς των ΗΠΑ αποτελούν πλειοψηφία στις μεμονωμένες περιοχές που τους έχουν παραχωρηθεί βάσει νομοθεσίας.

Η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα να εξετάσουμε πιο λεπτομερώς την ανθρωπογεωγραφία των ΗΠΑ. Μπορούμε να δούμε την διασπορά της κάθε φυλετικής ομάδας ξεχωριστά.

Λευκοί


Βλέπουμε ότι οι λευκοί κατοικούν κυρίως στα κεντρικά και βόρεια της χώρας. Στις νότιες και παραλιακές ζώνες τα ποσοστά τους πέφτουν, αλλά παραμένουν σημαντικά. Είναι κυρίως Κρομανοειδείς, δευτερευόντως Ατλαντοειδείς, Νορδικοί, Αλπικοί και λοιποί Ευρωπαϊκοί τύποι.


Νέγροι


Αποτελούν σημαντικά ποσοστά στις νοτιοανατολικές πολιτείες, όπου τους είχαν φέρει οι λευκοί από την Αφρική ως σκλάβους για να δουλέψουν στις αχανείς φυτείες της περιοχής. Είναι στερεοτυπικά Sudanid, δευτερευόντως ανήκουν στον πιο ευρύσωμο τύπο Congolesid.


Hispanic


Προεκτείνονται από το Μεξικό και διεισδύουν βαθύτερα στις νότιες και δυτικές ΗΠΑ. Σε κάποιες περιοχές τείνουν να κυριαρχήσουν αντικαθιστώντας τους λευκούς. Η επέκτασή τους είναι ταχύτερη και από αυτήν των νέγρων. Ανήκουν συνήθως στον τύπο Istmid.


Ασιάτες


Εντοπίζονται στα ανατολικά και βορειοδυτικά παράλια, που διαθέτουν σημαντικά αστικά κέντρα. Οι Ασιάτες δεν διευκρινίζεται αν είναι μογγόλοι ή όχι. Οι της ανατολικής ακτής είναι σχεδόν σίγουρα μογγόλοι, με καταγωγή από Κίνα ή και Ιαπωνία, ενώ στις βορειοδυτικές ακτές, θα μπορούσαν να κατάγονται και από Ινδία ή Μέση Ανατολή. Οι Ασιάτες μογγόλοι είναι τυπικά South ή North Sinid, ενώ οι μη μογγόλοι θα μπορούσαν να είναι Indid ή Arabid.


Ιθαγενείς των ΗΠΑ


Είναι οι πραγματικοί ιθαγενείς των ΗΠΑ και απομένουν σε μικρούς αριθμούς σε δεσμευμένες περιοχές. Αν και τελευταία φαίνεται να αυξάνονται, μετά και από μια προσπάθεια ανάδειξης της κληρονομιάς τους. Ανήκουν κυρίως στον τύπο Planid.

Τέλος, δίνεται ο χάρτης του εισοδήματος στις ΗΠΑ. Γνωρίζουμε ότι το εισόδημα προέρχεται από την οικονομική ανάπτυξη μιας περιοχής, η οποία εξαρτάται από τις ικανότητες του ανθρώπινου δυναμικού κάθε φορά. Εκτός από τα μεγάλα αστικά κέντρα που αναπόφευκτα έχουν μεγάλα εισοδήματα, δεν είναι δύσκολο να εντοπιστεί μια συσχέτιση μεταξύ εισοδήματος και φυλής. Οι περιοχές με υψηλά ποσοστά νέγρων, ιθαγενών και hispanic έχουν χαμηλά εισοδήματα. Αντιθέτως οι περισσότερες περιοχές με υψηλά εισοδήματα κατοικούνται κυρίως από λευκούς. Γεγονός αναμενόμενο, για όποιον έχει μελετήσει τα ψυχικά γνωρίσματα των φυλών.


129 σχόλια:

  1. Με ποια λογικη οι μαυροτσουκαλοι αρμενοειδεις πόντιοι που είναι ουτε εναν αιωνα στη Μακεδονια θεωρουνται Μακεδόνες ενω οι Αριοι γηγενείς της Μακεδονιας, οι ντόπιοι, θεωρούνται γυφτοσκοπιανοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφου είναι σλαβοσπερματα που τραγουδανε ελενο μομε και αλλά σλαβικά στα πανηγυρια τους. Εσύ ως ΠΑΠαριο ναζιστομουτρο προτιμας τα σλαβακια κι οχι τους υπερελληνες Ποντιους. Ξυδακι. Η Μακεδονία είναι ελληνικη επειδη είναι ποντιακή. αν περιμεναμε απο σας τους ντόπιους....

      Διαγραφή
    2. Ο φυλετικα καθαρος ντόπιος Μακεδονας που μιλάει σλαβοφωνα δεν είναι Ελληνας αλλά ο μελαμψός Πόντιος και Κωνσταντινοπολιτης που η γιαγιά του μιλουσε τουρκικά είναι, το ίδιο και ο Αντετοκουμπο. Αυτή είναι η παράνοια της αντιφυλετικης εθνικιστικης σκέψης.

      Διαγραφή
    3. http://fyletika.blogspot.com/2013/10/blog-post_11.html?m=1

      Διαγραφή
    4. Κάνεις απο τους δύο δεν ειναι Ελληνας. Οι μεν είναι σλαβοβλαχοι και οι άλλοι ανάτολιτες.

      Άμα ψαχνεις για Έλληνες στην βόρεια Ελλάδα περαστικά σου...

      Διαγραφή
    5. Ακυρο το λινκ που βάζεις. Εγώ λέω για τους ντοπιους Μακεδόνες στη Βορεια Ελλάδα οχι για τους γυφτους των Σκοπίων. Σχετικά με τον αλλον που τους λέει σλαβοβλαχους. Καλύτερα σλαβοβλαχος Άριος παρα μαυριδερος τουρκοανατολιτης. Βλέπεις κάτι εμετικους γαμψομυτηδες πόντιους να δηλώνουν "απογονοι του Μεγαλέξανδρου" και λες καλυτερα να χα συμπατριώτη τον Σκοπιανο παρα αυτούς τους καραγκιοζμπερντεδες. Η φυλή πανω απο όλα!

      Διαγραφή
    6. Οι περισσοτεροι ντοπιοι στη μακεδονια ειναι διναρικοι και αλπικοι και καποιοι north pontids.Καμμια σχεση με ελληνες ουτε εσεις ουτε αυτοι.Ελλαδα μονο στο νοτο και φυσικα οχι στην αλβανοκρατουμενη αττικη με τους αλβανιτες...

      Διαγραφή
    7. Ένας Μεσογειακός Μικρασιατης είναι περισσότερο Έλληνας από σας φασουλονταβαδες που σας ρωτούσανε τι είστε και λέγατε Νε ζναμ. Επίσης για όσους δεν ξέρετε οι Πόντιοι δεν εχουν τουρκικό αίμα διότι πολυ απλά πάντα παντρευονταν μεταξύ τους. Αρμενοειδή επιρροή θα το δεχτώ αλλά όχι Τούρκοι. Και για όποιον μουλο προτιμάει τους γυφτοσκοπιανους από τους Πόντιους, εκτός από το καζίνο ας πάει να τσεκάρει και τα υπόλοιπα Σκόπια και αν δει ότι τους μοιάζει καλύτερα να κάτσει εκεί. Είστε χειρότεροι προδότες και από τους συριζαιους με το να προτιμάτε τους γυφτοσλαβους μουλους από τους Πρόσφυγες και σας αξίζει τουφέκι στα 8 μετρα.

      Διαγραφή
    8. Να ψοφήσετε ρε ανατολίτικα σκουπίδια οι άθλιοι πρόγονοι σας ήρθαν και μόλυναν τη Μακεδονία με την τουρκογυφτιά τους ο καταραμένος ο Βενιζέλος μας τους φόρτωσε αναγκαστικά και μη μιλάς για τους ντόπιους δεν θα μας κρίνεις εσύ παλιοπουτάνα. Ένας νομός στη Μακεδονία που ήταν η κοιτίδα των Μακεδόνων η Ημαθία έχει πάρα πολλούς μεσογειακούς και ήταν πάντα ελληνόφωνη η Βέροια η Νάουσα και η Αλεξάνδρεια οι τρείς πόλεις το 30% η 40% των κατοίκων είναι μεσογειακοί, εσύ κολοαρμένιε και η φάρα σου έφεραν στη Μακεδονία την αιμομιξία και τις αρρώστιες της αφού όλοι οι πόντιοι έκαναν παιδιά με τις ξαδέρφες τους στον κολοπόντο για αιώνες γιαυτό είναι όλοι οι πόντιοι τόσο καθυστερημένοι.

      Διαγραφή
    9. Έχω συγγενείς στην Ημαθία και έχω να πω ότι στην Αλεξάνδρεια έχω δει τους περισσότερους Δολιχοκέφαλους Μεσογειακούς.
      Φυσικά υπάρχει και μεγάλο ποσοστό Βραχυκέφαλων και φυσικά μεγάλο ποσοστό τσιγγάνων.

      Η Νάουσα ξέρω ότι έχει πολλούς Μεσοκέφαλους και Δολιχοκέφαλους αλλά πιθανότατα όχι Μεσογειακούς.

      Η Βέροια είναι Αλπικο-Διναρική πόλη με κάποιους Μεσογειακούς που τις περισσότερες φορές είναι σε μίξη.

      *Πιθανότατα η Ημαθία να παρουσιάζει τάσεις Μεσοκεφαλίας-Δολιχοκεφαλίας στη νέα γενιά όπως όλη η Ελλάδα.

      Διαγραφή
    10. Από την Αλεξάνδρεια είμαι και ότι έγραψες είναι σωστό. Η Βέροια έχει πολλούς βλάχους και πόντιους και η Νάουσα είναι η μισή ποντιακή η Αλεξάνδρεια γλίτωσε από τους πρόσφυγες το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι οι γύφτοι και δεν ήταν από πάντα εδώ ένας δήμαρχος που τον μισούσε ο κόσμος και ήξερε ότι δεν θα τον ψηφίσουν άλλη φορά έδωσε οικόπεδα σε γύφτους από ένα χωριό της Βέροιας να έρθουν να μείνουν στην Αλεξάνδρεια για να τον ψηφίσουν.

      Διαγραφή
    11. Ποιος είναι ο φυλετικός τύπος που κυριαρχεί στους Πόντιους της Ημαθίας;

      Διαγραφή
    12. Οι περισσότεροι είναι αλπικοί-αρμενοειδείς.

      Διαγραφή
    13. Ανώνυμε 1 Δεκεμβρίου 2018 - 11:38 π.μ.

      Ά γαμησου ρε σλαβε. Τραβα μια βόλτα στο Ζερβοχωρι, Αγια Μαρίνα και Στενημαχο και αν ακούσεις Ελληνικά στα καφενεία τράβα τα αφτιά σου μέχρι να ξεριζωθουν. Ο πολιτισμός και η αρχοντιά που έφεραν οι Έλληνες της Μ. Ασίας δεν συγκρίνεται με τον δικό σας τον χωριάτικο και ψηλομυτικο στυλ γαμω την Βλαχία σου. Εμείς ως Μικρασιάτες μιλούσαμε πάντα τα Ελληνικά και οι πόντιοι την ποντιακή διάλεκτο που είναι ελληνική ενω εσείς "Νε ζναμ" και σκατά στο στόμα. Σταμάτα τα σλαβικα και τα Ρουμάνικα και μετά ελα να τα ξαναπούμε. Και όλα αυτά που λέτε περί αρμενοειδων Μικρασιατών είναι μαλακιες και δείχνετε πόσο άσχετοι είστε με την φυλετική ανθρωπολογία. Μια μύτη ή ένα βραχυκεφαλο κεφάλι δεν σε κάνει αρμενοειδη γαμω το κρανίο σου!

      Διαγραφή
    14. Να πας στην Τουρκία ρε τουρκομούνι έξω από τη Μακεδονία οι Μικρασιάτες και οι Πόντιοι, απ'όλη την Ημαθία μόνο τρία σλαβοχώρια μπόρεσες να βρεις γιατί δεν υπάρχουν άλλα, μόνο η Βέροια έχει βλάχους η Αλεξάνδρεια δεν είχε ποτέ ούτε σλάβους ούτε βλάχους ήταν πάντα ελληνόφωνοι ντόπιοι. Αρκετά με τους πρόσφυγες πολύ αέρα πήρανε βρίζουν τους ντόπιους που τους ανέχονται σχεδόν 100 χρόνια μαζί με τους λαθρομετανάστες πρέπει να φύγουν και αυτά τα κολόσκυλα.

      Διαγραφή
    15. Καταρχην πρέπει να σε πληροφορήσω πως για τους Έλληνες δεν υπάρχει Τουρκία αλλά κατεχόμενη Ιωνία. Επίσης πρέπει να σε πω πως ξέρω και άλλα σλαβοχωρια αλλα δεν τα έγραψα. Ακόμη μάθε καλό μου παλικάρι πως οι σημερινή γενιά είναι αναμεικτοι και έχουν προγόνους από την Μακεδονία. Δεν θα φύγουν ποτέ εκτός και αν συμμαχήσουν οι δικοι σου οι σκοπιανοί με τους αμερικανούς και αρπάξουν την Μακεδονία οπως άρπαξαν οι Τούρκοι την Μ. Ασία. Και επί της ουσίας δεν απάντησες σε αυτά που έγραψα αλλά είπες τις παπαριες σου.

      Διαγραφή
    16. Είμαι Έλληνας Μακεδόνας και δεν έχω καμία σχέση με τους σλαβόφωνους. Δεν θέλω τους απογόνους των δειλών προσφύγων που δεν πολέμησαν μέχρι θανάτου τους τούρκους στη Μακεδονία και γενικά σε όλη την Ελλάδα, ξέρεις πόσοι Μακεδόνες σκοτώθηκαν μαχόμενοι από τους Βουλγάρους στο Μακεδονικό Αγώνα όταν οι πρόγονοι σου δεν ήξεραν ούτε καν που είναι η Μακεδονία, δεν πολέμησαν οι Μακεδόνες τους Βουλγάρους για να μας κουβαληθούν οι τουρκόγυφτοι τόσοι και τόσοι λαοί ψόφησαν εσείς ήταν ανάγκη να σωθείτε και να εποικίσετε τη Μακεδονία, και κόψε τη καραμέλα ότι οι ντόπιοι είναι όλοι σλάβοι και βλάχοι όλοι αυτοί είναι το 25% και το 75% είναι ΝΤΟΠΙΟΙ ελληνόφωνοι Μακεδόνες. Αν χρειαστεί πάλι θα πολεμήσουμε τους νέους κομιτατζήδες τους βουλγαροσκοπιανούς που τους αξίζει μια υπέροχη γενοκτονία.

      Διαγραφή
    17. Εσύ έχεις την καραμέλα πως όλοι οι Μικρασιάτες και οι Πόντιοι είναι τουρκογυφτοι. Εσύ προτιμησες τους γυφτοσκοπιανους από τους Έλληνες της Μ. Ασίας και για αυτό σε αποκάλεσα Σλαβο και τώρα με λες πως θα τους ξαναπολεμουσες κιόλας. Εγώ σέβομαι τους Μακεδόνες και την Μακεδονία για αυτό και στράφηκα εναντίον σου όταν είπες προτιμώ τους σλαβους αντί τους Πόντιους. Επίσης μάθε πως χιλιάδες νέοι Μικρασιάτες έλαβαν μέρος στην Μικρασιατική εκστρατεία και πολέμησαν στο πλευρό των ελληνικών στρατευμάτων. Οι πόντιοι διοργάνωσαν αντάρτικο εναντίον των Τούρκων και κάναν προσπάθειες για αυτονομία. Οι περισσότεροι ήρθαν στην Ελλάδα αναγκάστηκα κατόπιν της συνθήκης της Λοζάνης που προέβλεπε την ανταλλαγή των πληθυσμών αλλά και για να γλιτώσουν από τους κωλοτούρκους που έσφαζαν και λεηλατούσαν. Έφυγαν γιατί η κυβέρνηση τότε πρόδωσε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα στην Μ. Ασία. Δεν ήταν δειλοί.

      Διαγραφή
    18. Άλλος ανώνυμος το έγραψε αυτό για τους σλάβους όχι εγώ κατάλαβες.

      Διαγραφή
    19. "ο μελαμψός Πόντιος και Κωνσταντινοπολιτης

      παρα μαυριδερος τουρκοανατολιτης

      για να μας κουβαληθούν οι τουρκόγυφτοι"

      Δεν σταματάς τις ψευδολογίες για τους Πόντιους και τους Μικρασιάτες; Το ξέρω ότι πολλούς γηγενείς σας λένε Σλάβους και Ρουμανόβλαχους αλλά με το να απαντάς με μπούρδες δεν είναι ούτε έξυπνο ούτε και σωστό. Ορισμένοι Πόντιοι είναι Αρμενοειδείς, με Καυκάσια στοιχεία, ορισμένοι, και ελάχιστοι Μικρασιάτες είναι Αρμενοειδείς, με στοιχεία της Ανατολίας και Οριενταλικοί, με στοιχεία από την μέση Ανατολή, αλλά απλώς πολλοί λίγοι. Ούτε Τούρκοι είναι, ούτε μελαμψοι, ούτε γύφτοι, ούτε Ανατολίτες, ούτε τίποτα. Πολλοί Πόντιοι που έχω δει δεν είναι Αρμενοειδείς, άλλοι πάλι είναι και οι περισσότεροι Μικρασιάτες που έχω δει δεν είναι ούτε Αρμενοειδείς, ούτε μελαμψοί. Ειδικά μετά την μετανάστευση στην Ελλάδα έχουν σε μεγάλο ποσοστό όλοι αυτοί ντόπια καταγωγή.

      Δεν είμαι κανένας από τους από πάνω.

      Διαγραφή
    20. Ρε τι φάση περνάτε εδώ πέρα; Κυριολεκτικά είναι η 100η φορά που βλέπω ότι πάλι υπερβάλετε για τους Αρμενοειδείς, ειδικά ανάμεσα στους Πόντιους και τους Μικρασιάτες. Ακούστε καλά. Οι περισσότεροι Πόντιοι και Μικρασιάτες δεν είναι Αρμενοειδείς ή Καυκάσιοι. Οι περισσότεροι είναι Ποντιομεσογειακοί, δολιχοκέφαλοι Αντλαντομεσογειακοί και Αλπικοί. Έχω έναν συμμαθητή μου που κατάγεται απώτερα από δύο πόλεις της Μικράς Ασίας, αλλά το χωριό του είναι στην Καρδίτσα, και έχει τουτον τον φυλετικό τύπο:

      https://youtu.be/rk-LCxRNSXU

      Ακριβώς το ίδιο σχήμα κεφαλής και τον ίδιο κεφαλικό δείκτη. Η μόνη διαφορά είναι ότι έχει πράσινα μάτια αντί για γαλανά στην φωτογραφία. Και ένας αλλάλ συμμαθητής μου είναι Πόντιος, αλλά είναι Νορδικός-Αλπικός. Και έχω δει πολλούς Μικρασιάτες και Πόντιους που έχουν τέτοιους φυλετικούς τύπους.

      Το νόημα είναι ότι οι Αρμενοειδείς αναμεσα σε αυτούς είναι η μειοψηφία.

      Όσο για τη Μακεδονία, να σκάσετε όλοι σας. Οι ντόπιοι είναι κατά 90% γηγενείς Έλληνες. Επειδή ένα 10% είναι Βλάχοι και κάποιοι Σλαβόφωνοι δεν σας χαλάει η φιέστα. Μην ξεχνάτε ότι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες μετακινήθηκαν στην Μακεδονία μετά το 1913. Όσο για τους Πόντιους, αντιπροσωπεύουν το 25% του πληθυσμού των 3 εκατομμυρίων της Μακεδονίας. Νομίζετε ότι είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα; Οι περισσότεροι μένουν στην Θεσσαλονίκη πρώτον απ' όλα. Τι γίνεται με την υπόλοιπη Μακεδονία;


      Και σοβαρά, θα αποκαλείτε οποιονδήποτε ξανθό Έλληνα καταγόμενο από την Μακεδονία ως Σλάβο; Αν είναι έτσι, τότε το 40% είναι Σλάβοι, αν το πατε έτσι.

      Διαγραφή
  2. Έλληνες υπαρχουν μόνο στην Κρήτη στα νησιά και στην Πελοπόννησο πλην Κόρινθο που είναι τίγκα στους αλβανούς/Αρβανίτες.

    Η Βόρεια Ελλάδα είναι τίγκα στους Σλάβους, βλάχους και τους τουρκοσπορους μικρασιατες, Ποντιους κλπ.

    Η Αττική μάζεψε στον μεσαίωνα όλο το αλβαναριο τους αλβανιτες. Μόνο Κρήτη, Μάνη και νησιά εχουν Καθαρους Ελληνες με μεσογειακά μούτρα και οχι αρμενοειδες, διναρικους αλβανούς η Σλάβους North Pontids και Pontids.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξολοθρευω Κρητικούς1 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:52 π.μ.

      Χαχαχαχαχα, Ελληνες υπάρχουν μονο στο κρητικο σκουπιδοτοπο λέει. έλεος κύριε διαχειριστα. Τι γράφουν.

      Διαγραφή
    2. Nαι βρωμιαρη αλβανιτη η σλαβοτουρκοσπορε βορειοελλαδιτη.Η Κρητη ειναι καθαρη με μεσογειακους ελληνες.

      Διαγραφή
    3. Για τους Μανιάτες, καθώς και για το μεγαλύτερο μέρος των κρητικών τα έχουμε ξαναπεί-https://fyletika.blogspot.com/2018/11/otto-stachowitz.html?m=1
      Δικαίως θα μπορούσαν να ονομαστούν και δυτικό Ισραήλ.

      Διαγραφή
    4. Ποιοι τα ειπαν εσεις οι ψευτοανθρωπολογοι?Εχεις αποδειξεις σλαβοτουρκοσπορε?

      Ξυδακι αμα σε τσουζει που γενετικα ειμαστε καθαροι.

      Διαγραφή
    5. Είναι γελοίο να ασχολείται κανείς με υπανθρωπους,(και κάποιος που ξέρει ελάχιστα από ιστορία, ξέρει ότι οι Μανιάτες και γενικά στις γύρω περιοχές αφομοιώσαν σλαβικά φύλα, και εβραίους καθώς και ότι στην ανατολική Κρήτη, είναι απόγονοι εκχριστιανισμενων αράβων) άμα είσαι από εκείνες τις περιοχές, ψαξτο και θα εκπλαγείς, Μετά Κάνε μας την χάρη, και άδειασε μας την γωνιά, προς Μέση Ανατολή, βόρεια Αφρική, η κεντρική μικρά Ασία και πέρα.

      Διαγραφή
    6. Φίλε 4:04 χωρίς παρεξήγηση και ως ουδέτερος θα σου πω οτι αυτά που γράφεις είναι τουλάχιστον μπούρδες το λιγότερο.Είμαι άνθρωπος που ασχολούμαι με την γενετική και την ανθρωπολογία για χρόνια και το μόνο που θα σου πω είναι οτι οι Κρητικοί είναι οι καθαρότεροι Έλληνες απο γενετικής απόψεως.Και δεν είμαι ούτε καν κρητικός ουδεμία σχέση με το νησί και τους ανθρώπους έχω.Αν διαβάσεις γενετική και ασχοληθείς σοβαρά όλα αυτά τα οποία ανέφερες είναι παραμύθια και μπαρούφες ψεύτο ιστορικών και wannabe bloggers.Οι σημερινοί κρητικοί έχουν την λιγότερη σλαβική ανάμειξη σε όλη την Ελλάδα.Ένα 3% μόνο!Όταν η Μακεδονία,Θράκη,Θεσσαλία,Ήπειρος και Μεσσηνία και κάποια άλλα τμήματα της πελοποννήσου έχουν σλαβική μίξη σε μεγάλο βαθμό .Η μόνη ανάμιξη των κρητικών προέρχεται απο τους ενετούς στον μεσαίωνα όταν ήταν το νησί υπό Ενετική κατοχή.Στο ανθρωπολογικό κομμάτι οι Κρητικοί είναι κυρίως μεσογειακοί με αρκετά χαμηλό κεφαλικό δείκτη.Υπάρχουν εννοείται κάποιοι αρμενοειδείς όπως και στα νησιά και στην λακωνία για το λόγο του οτι οι συγκεκριμένες περιοχές έχουν προέλευση απο κατοίκους που ήρθαν απο τον καύκασο την εποχή του χαλκού(bronze age).Γι αυτό και βλέπεις μούτρα σαν του Πολάκη,του Μιτσοτάκη του Μειμαράκη κλπ αρμενοειδείς.

      Στην Ελλάδα οι χειρότερες περιοχές στο θέμα της γενετικής και όσο αφορά την ελληνικότητα τους,θα σου πω οτι η Θράκη,η Μακεδονία και η Θελλασια είναι σε μεγάλο βαθμό σλαβοκρατούμενες και πέρα απο αυτό αργότερα δέχτηκαν ένα μεγάλο κομμάτι ανατολίτων(Πόντιοι ,Μικρασιάτες,κλπ).Όσο για τον φίλο πιο πάνω που αναφέρει τους Αρβανίτες θα του πω οτι πέρα σπο αυτό οι σημερινοί κάτοικοι της αθήνας έχουν καταγωγή απο την επαρχία της στερεάς ελλάδας,την πελοπόννησο και τα νησιά.Πολύ δύσκολα θα βρει κανονικούς ντόπιους αθηναίους που οι παππούδες τους γεννήθηκαν και μεγάλωσαν εκεί.Οι περισσότεροι έχουν έρθει απο άλλα μέρη.Οπότε και αρβανίτης να μην είναι κάποιος πάλι δεν τον καθιστά απόγονο του περικλή και του θεμιστοκλή.

      Διαγραφή
    7. Δεν ειμαι καποιος απο τους προηγουμενους,αλλα ασε μας ρε φιλε σε παρακαλω δεν εχετε αφησει τιποτα ορθιο,ο ενας σας βρωμαει ο αλλος σας ξινιζει,στα φορουμ που ασχολουνται με γενετικη πληθυσμων ειναι αυτονοητο πλεον οτι κρητικοι,νησιωτες,μανιατες και τσακωνες ειναι οτι πιο ελληνικο υπαρχει συγκρινοντας τα δειγματα τους με αυτα της προσφατης ερευνας για μινωιτες-μυκηναιους,αν αυτοι λοιπον ειναι τοσο μπασταρδεμενοι,φαντασου τι ειναι οι υπολοιποι,οσοι εχετε μεινει σε αναλυσεις επιπεδου φαλμαυερ,ηρθε πλεον η γενετικη να σας βαλει στην θεση σας.

      Διαγραφή
    8. Καλό είναι όσοι ασχολούνται με την ανθρωπολογία και τους ενδιαφέρει και η καταγωγή τους να ασχοληθούν και με την γενετική.Υπάρχουν και τα γενετικά τεστ σήμερα που βοηθανε αρκετά να μάθεις τα πάντα.Επίσης να μην μπερδεύεται ο φαινότυπος με την καταγωγή.Δεν σημαίνει ότι όποιος είναι μεσογειακός είναι έλληνας η οτι όποιος είναι διναρικός αλβανός κλπ.

      Διαγραφή
    9. Οι Αλβανοί δεν είναι Διναρικοι αλλά Καυκάσιοι μουλοι.

      Από έναν Litorid.

      Διαγραφή
    10. Και εγώ αυτό πιστεύω. Δεν μοιάζουν με Διναρικούς,αλλιώς θα έμοιαζαν με Έλληνες, Σέρβους, Ρουμάνους,Γερμανούς, Ιταλούς κτλ,Διναρικούς.
      Οι σκατόφατσες τους και τα κεφάλια τους που είναι σαν τηγάνια,τα μάτια μπασμένα μέσα και μικρά σαν κουμπότρυπες,παραπέμπουν σε στέππα.
      Ό,τι και να είναι πάντως, γαμιούνται οι μπάσταρδοι.
      Στάζω μίσος ένθεο και μαύρη χολή για κάθε αλβανό

      Διαγραφή
    11. Προς ‘ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΩ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ’

      Βαλκανο-Ανατολιτη, η Κρητη ειναι η πιο Μεσογειακη και δολιχοκεφαλη περιοχη της Ελλαδας, αρα και η πιο Ελληνικη. Οι περισσοτεροι Κρητικοι δεν εχουν καμια σχεση με βραχυκεφαλες Αλβανοφατσες ουτε με εξισου βραχυκεφαλους Τουρκοσπορους.



      Διαγραφή
    12. Η κρήτη είναι τίγκα στους αραβοειδείς και τους σαχάριους.Κανονικοί βρωμιάρηδες υπάνθρωποι μαφιόζοι.

      Διαγραφή
    13. Οι Αλβανοί είναι διναρικοί (και δευτερευόντως αλπικοί). Δεν είναι αρμενοειδείς καυκάσιοι.

      Διαγραφή
  3. Ποια είναι η περιοχή με τους καθαρούς Έλληνες ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει περιοχή με καθαρότερους Έλληνες.

      Η Κρήτη, η Λακωνία(Μάνη) τα νησιά του αιγαίου,κυκλάδες,δωδεκανήσα είναι σχετικά καθαρά απο σλάβους,βλάχους,αλβανούς,ανατολίτες κλπ πληθυσμούς που αφομοιώθηκαν διαχρονικά στον Ελλαδικό χώρο.Τώρα αμα βλέπεις και κανά Κασιδιάρη κλπ αναρωτήσου πως στο καλό βρέθηκε εδώ πέρα.

      Διαγραφή
  4. Το οτι η βορεια ελλαδα ειναι τιγκα στους νοτιοσλαβους ειναι το μονο θετικο. Πολυ καλυτεροι φυλετικα απο ανατολιτες-αρμενοειδεις, αρβανιτες, και τουλαχιστον ισαξιοι με τους ελαχιστους υποτιθεμενα καθαροαιμους ελληνες των νησιων και της κρητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. Φιλε μακαρι να υπηρχαν αληθινοι Σλαβοι στην Βορεια Ελλαδα. Δηλαδη Λευκοι Ευρωπαιοι και οχι Διναρικες Αλβανοφατσες. Οταν μιλαμε για Σλαβους πρεπει να ξεχωριζουμε τους ψευδο-Σλαβους των Βαλκανιων με τους αληθινους Σλαβους τις κεντρικης Ευρωπης (πχ Πολωνους).

      Το κακο ειναι πως πολλοι ‘Σλαβοι’ στην βορεια Ελλαδα δεν ειναι αληθινοι Σλαβοι αλλα εχουν γυφτο-Σκοπιανικη ή γυφτο-Βουλγαρικη καταγωγη. Εξου και οι πολλοι Διναρικοι και λοιπες Βαλκανοφατσες που παραπεμπουν πιο πολυ σε Αρμενιους και Τουρκους παρα σε Λευκους Ευρωπαιους.

      Διαγραφή
  5. Λοιπόν ως κρήτας πρέπει να πω κάποια πράγματα, αρχικά δεν θεωρώ τους βόρειους Έλληνες λιγότερο Έλληνες επειδή έχουν τάσεις βραχυκεφαλίας. Θεωρώ ότι είμαστε οι ίδιοι φαινότυποι αλλά σε διαφορετικά ποσοστά, είμαι μεσογειακός ίσος με κάποια παλαιοκρομανοειδή (νότια) στοιχεία και κάποια αλπικά αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω από το έθνος μου τους αλπικούς και τους διναρικούς.

    Στην κρήτη υπάρχουν εστίες αρμενοειδών και αράβων όπως και ενετών αλλά είναι σημαντικά λίγοι, μάλιστα επειδή προέρχομαι από ευγενική γενιά είχε ειπωθεί ότι οι ίδιοι οι απλοί άνθρωποι κυνηγούσαν εκείνους που έπαιρναν ελληνικά επίθετα και ακόμα και σήμερα έχουν μείνει μέρη τα οποία τα αποκαλούμε 'κακοί τόποι' επειδή δεν τους θεωρούμε δικούς μας.

    Σχετικά τώρα με διάφορους Ελληνοποιημένους πληθυσμούς όπως είναι πόντιοι,κύπριοι, σλάβοι,άτομα που ζουν στην κρήτη.

    Αρχικά δεν θεωρώ τους περισσότερους πόντιους Έλληνες αφού όχι μόνο είναι βραχυκέφαλοι σε σημείο που δεν έχω δει σε κανέναν αλπικό, ο προσωπικός τους δείκτης είναι αρκετά διαφορετικός από των υπόλοιπων Έλληνων και η ψυχοσύνθεση τους μου θυμίζει γεωργιανούς και καυκάσιους παρά κάτι ευρωπαικό.
    Τα ίδια και με τους κύπριους αλλά έχω την ίδια άποψη που είχαν οι αρχαίοι Έλληνες για τους νότιους λαούς δειλοί και φιλοχρήματοι,χαρακτηριστικό και των 2 'λαών' που είπα μέχρι τώρα είναι η αρνητικότητα κοινώς η 'κλάψα' αλλά και η γελοία μορφή επίδειξης δύναμης στην περίπτωση των πρώτων.

    Πολλοί καλύτεροι οι νότιοι σλάβοι από τις 2 προηγούμενες ομάδες φυλετικά είναι πολύ πιο κοντά (μιλώντας για εκείνους που φυλετικά στάθηκαν έναντι της μίξης των ερχόμενων σλάβων) σε εμάς παρά ο κάθε γαμψωμύτης ανατολίτης χριστιανός που μιλάει τα Έλληνικα (2000+χρόνια τουλάχιστον), θεωρώ τους εν-μέρη σλάβους βόρειους Έλληνες (αλπικούς,μικτούς διναρικούς) ως Έλληνες και τίποτα λιγότερο.

    Τέλος στην κρήτη όπως ειπώθηκε υπάρχουν διάφορες ομάδες οι οποίες δεν ανήκουν στον Ελληνισμό που η ψυχοσύνθεση τους είναι για τα απορίμματα και συνήθως παντρευόντουσαν μεταξύ τους διότι γνώριζαν ότι δεν θέλουμε να έχουμε σχέσεις με αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτιμώ σλάβους και βλάχους ακόμα και ανατολίτες ποντίους-μικρασιάτες πραγματικά παρά την σιχαμένη εμετική φάρα σου που 50 χρόνια ψηφίζει αριστερά και πέρα απο νταβατζιλίκια,παρανομίες και σκοτωμούς δεν έχετε προσφέρει τίποτα άλλο.Είστε το πιο υποανάπτυκτο μέρος της Ελλάδας με κατοίκους μπαμπουίνους νεάτερνταλς.

      Σκατά στο γαμώνησο και σε κάθε πούστη κρητικό.

      Διαγραφή
    2. Είσαι προσβλητικός χωρίς λόγο, αυτοί που αναφέρεις είναι αυτοί που αναφέρω ο ίδιος, δεν έχω ψηφίσει αριστερά ούτε κάνεις από τους ανθρώπους μου υπήρξε παράνομος.

      Διαγραφή
    3. Επίσης η γενιά μου είναι 80% μεσογειακοί και το άλλο 20 αλπικοί διναρικοί,κρομανοειδής, οπότε άστοχος ο σχολιασμός αφού αυτοί που περιγράφεις είναι στην ψυχοσύνθεση τους ξένοι και βάρβαροι.

      Διαγραφή
    4. Δεν είναι ωραίο να γενικεύουμε.Βεβαίως, υπάρχει μία λανθάνουσα τάση στους Κρητικούς,όπως υπάρχει στους Πυργιώτες ή και σε άλλους,αλλά προφανώς δεν είναι όλοι οι Κρητικοί έτσι.Θεωρώ ότι έχει απομείνει γνήσια κρητική νοοτροπία από την εποχή που οι Κρήτες μακεδονομάχοι μετέβησαν στη Μακεδονία για να υπερασπιστούν ιερά και όσια.Σαφώς λοιπόν και δεν θεωρώ την τωρινή ψευταγκιά και συμπεριφορά γύφτου που έχουν πολλοί σημερινοί Κρητικοί ως "Κρητική".
      Αυθεντικά Κρητική ήταν η νοοτροπία αυτών που όπως είπα πολέμησαν στη Μακεδονία υπέρ της Ελλάδος και αυτών που έκαναν επαναστάσεις εναντίον των Τούρκων προκειμένου να ενωθούν με την Ελλάδα.
      Σίγουρα αυτοί σήμερα είναι αριθμητικά λίγοι,αλλά δεν παύουν να υπάρχουν.

      Διαγραφή
    5. *δεν θεωρώ την τωρινή ψευτομαγκιά*

      Διαγραφή
    6. Απο γενετικης αποψης παντως(και θα μπορουσε να βοηθησει σ'αυτο ο προηγουμενος σχολιαστης που ασχολειται με γενετικη μιας κι εγω επιδερμικα μονο γνωριζω) οι Κρητικοι-Νησιωτες Αιγαιου-Ποντιοι-Κυπριοι οπως και νοτιοιταλοι αλλα και αλλες μη-ελληνικες περιοχες ανηκουν ως επι το πλειστον στους λεγομενους νεολιθικους αγροτες-ανατολιτες της j2 απλοομαδας (πιθανον καποιος τυπος μεσογειακων μιλωντας παντα για το ΤΟΤΕ) λοιπον χωρις να υποστηριζω την ΙΕ θεωρια μιας και παντα διαλεγω το δρομο του σκεπτικισμου ειναι γεγονος οτι οι πρωτοΕλληνες ητανε μια μιξη καποιων η καποιας φυλης που μιλουσε την λεγομενη "ΙΕ"Ελληνικη και καποιες προ-ελληνικες ομαδες που ανηκαν σ'αυτο το υποστρωμα νεολιθικων αγροτων,οπως λοιπον η πρωτη αυτη επαφη δημιουργησε τους πρωτους ελληνες,ετσι δημιουργησε και τους Ελληνες της Κυπρου,αν υποθετικα η μιξη "ΙΕ Ελληνων" +προΕλληνων στον Ελλαδικο χωρο ειχε ως αποτελεσμα να μειωθει η συνιστωσα(autosomal component)της στεππας(βλεπε προσφατη ερευνα για μηκυναιους/μινωιτες),με την εισβολη στην Κυπρο μειωθηκε περαιτερω,ειναι λογικο να υποθεσουμε οτι το ιδιο συνεβη οταν αποικησαν την Ιωνια,η οποια στη συνεχεια αποικησε τον Ποντο(και που αργοτερα παλι καποιοι Ελληνες που μου διαφευγουν αποικησαν επισης τον Ποντο πιθανον καποιο δωρικο φυλο,μακεδονες;) το πραγμα βεβαια παραγινε με την ελευση του χριστιανισμου,αλλα το συμπερασμα ειναι οτι δε προκειται για κατι ξενο ουτε για τους αρχαιους,οι προγονοι δηλαδη ποντιων-κυπριων αφομοιωθηκαν οπως και τα ξαδερφακια τους στον Ελλαδικο χωρο,επειτα υπαρχει και η g2a συνιστωσα της οποιας η συχνοτητα κορυφωνεται στον καυκασο,επισης καθολου ξενο σωμα προς τους αρχαιους μιας και εχει βρεθει σε προελληνικα δειγματα στην θεσσαλια,πιθανον και παλι κυπρο και γενικα διασπαρτο,ισως σχετιζεται και με ετρουσκους και πιθανον μαζι με τους νομαδες τις στεππας δημιουργησαν τους "ΙΕ"Ελληνες,ειναι αξιοσημειωτη η αναφορα του Πουλιανου σε ομοιοτητες Κρητικων-Καυκασιων (http://hellas2010.proboards.com/thread/238/cretans-ethnicities-caucasus-similar) αλλα και η λιγο ακυρη προσωπικη μου παρατηρηση οτι οι φερομενοι ως Δωριεις Σφακιανοι εκτος απο παλαιολιθικους ΚΜ φαινοτυπους-μεγαλο υψος και μεγαλο ποσοστο ανοιχτοχρωμων,εχουνε και ενα σημαντικο ποσοστο extreme διναρικων που μονο taurid θα τους χαρακτηριζα(υποψην οι υποτιθεμενοι αρμενοειδεις κρητικοι ειναι ανατολικα) τα ξενα στοιχεια ειναι oi j1(σχετιζονται με αραβες κυριως αλλα καποια παρακλαδια εχουνε αποκλειστικοτητα στον καυκασο απο που και προερχονται) και καποια παρακλαδια της Ε απλοομαδας αυτα τα δυο εισεβαλαν στην Κυπρο ως αραβες και φοινικες οπως επισης και στην Κρητη αλλα και ως πειρατες στην Μανη.Και αν και δεν ειναι της παρουσης γνωμη μου ειναι οτι ολη η εντονη μαυριδεριλα σε μικρα ασια/μεση ανατολη/βορεια αφρικη προερχεται απο τους αραβες που εχει βρεθει οτι πριν κατεβουν στην αραβικη χερσονησο οι j1 υπηρχαν υπο-σαχαριες απλοομαδες!+ τα μετεπειτα σκλαβοπαζαρα τους ειχαν ως αποτελεσμα ενα υβριδιο καυκασιων-νεγρων=αραβικοι,αν κοιταξει κανεις τους κατοικους καυκασιων περιοχων με πλειοψηφικη ομαδα το j1 θα δεις καταλευκο δερμα, παρ'ολο που τα χαρακτηριστικα ειναι αστα να πανε,οσο για τους E αρκει να δει κανεις αυτες τις αιγυπτιες http://beauty-around.com/en/tops/item/1224-most-beautiful-heroine-of-literature που δεν αλλοιωθηκαν απ'το αραβικο στοιχειο οπως επισης και τους βερβερους. Οι πραγματικοι αρμενοειδεις θα λεγα οτι δεν ειναι εντονα μαυριδεροι,απλα σε συνδιασμο με τον εντονο διναρισμο τους δημιουργειται αυτη η ψευδαισθηση.Βαρεθηκα τωρα μαγκες ας συμπληρωσει και ο φιλος που γνωριζει απο γενετικη και συνεχιζουμε.

      Διαγραφή
    7. λαθος λινκ με τις αιγυπτιες ** http://beauty-around.com/en/tops/item/1233-most-beautiful-egyptian-women

      Διαγραφή
    8. Προς ανωνυμο 3:10

      Φανταζομαι ο λογος που βριζεις τους Κρητικους ειναι επειδη δυστυχως ψηφιζουν ακρο-αριστερα λαμογια.

      Οι σκοτωμοι στην Κρητη εχουν τελειωσει πολλες δεκαετιες παντως.

      Οσο για τα λεγομενα σου οτι η Κρητη ειναι το πιο υποαναπτυκτο μερος στην Ελλαδα.. θα θελες φιλε μου. Η Κρητη ειναι απο τις λιγες περιοχες της Ελλαδας που γνωρισε Διαφωτισμο. Χαρη στους Βενετους φυσικα.

      Το μονο κακο στην Κρητη ειναι κατι Αρμενοειδης που μπαστακωθηκαν στο νησι απο τα μουνοπανα τους Βυζαντινους..


      Διαγραφή
  6. Γκόρε Γκλαβάτα Μακεντόντσκι!! Ρε τι φαγώνεστε μεταξύ σας; Όλοι υπό έναν μανδύα βρισκόμαστε. Όποιος κάνει επίδειξη πατριωτισμού για να δικαιολογήσει τη ράτσα του, δεν είναι καλύτερος από έναν βορειοκορεάτη που κλαίει γοερά για να δείξει τη προσήλωσή του στο καθεστώς. Οι μόνοι χέστες και σκατόφλωροι σε αυτόν εδώ τον αιματοκυλισμένο τόπο, είναι τα πομάκια, που τόσο εύκολα ασπάστηκαν ισλάμ και σήμερα καταστρώνουν αποσχίσεις τύπου Κόσοβο. Και μη μου πει κανείς καμιά παπαριά τύπου "Μα αυτοί είναι ξανθοί, άρα πιο άξιοι από τους υπόλοιπους" Ακόμα και οι πόντιοι που αν και εξευρωπαικοί τύποι έδειξαν νεύρο και τσαγανό μέσα στο στόμα του λύκου, χτίζοντας οικονομικά αρχοντάτα κρατώντας παράλληλα τη μπίστη τους. Τι πόντιοι, τι Κρητικοί, τι Μακεδόνες. Σε μια επιστράτευση μαζί θα δεχτούμε ριπές και οβίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω κάποιος να πει η κάθε φυλή της Ελλάδας αν οι πλειοψηφία των ψηφοφόρων είναι δεξιοί ή αριστεροί και αν ξέρει τι κομματα ψηφίζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η φυλετικη συνθεση δεν εχει καμια σχεση με πολιτικες προτιμησεις, μην ακους τους ψευδο-επιστημονες εδω περα

      Διαγραφή
    2. Δεν το ρωτάω από φυλετικής άποψης...απλά γενικά τι συμβαίνει στερεοτυπικα

      Διαγραφή
  8. Ποια είναι η γνώμη σας για το myheritage ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απο τα χειροτερα τεστ DNA.

      Να φανταστεις οτι χρησιμοποιησαν Μικρασιατες και μαλλον Ποντιους για να φτιαξουν την Ελληνικη μοναδα που υπαρχει σε αυτο το τεστ.

      Διαγραφή
    2. Για το ancestry DNA ξέρεις τίποτα;

      Διαγραφή
  9. Στο νόμο Πέλλας οι περισσότεροι Ντόπιοι μιλάνε σλαβικα. Αυτοί κυρίως είναι στο όρεινο Τμήμα του Νόμου. Στο κάμπο κυριαρχούν οι Μικρασιατες και οι Πόντιοι. Είναι αστείο να δηλώνουν Μακεδόνες με πάθος. ΛΟΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Μικρασιάτες και οι Πόντιοι δεν δηλώνουν με πάθος Μακεδόνες. Υπερασπίζονται την ελληνικότητα της Μακεδονίας με πάθος.

      Διαγραφή
    2. Οι ντοπιοι κοιμουνται όρθιοι. Στις καταλήψεις για τη Μακεδονία αντί να χορεύουν μακεδονικά, χορεύουν ποντιακά. Είναι δυνατόν; Γελάει ο κόσμος. Ο "σλάβος" απο το Πριλεπο και την Οχριδα που είναι εδω 1500 χρόνια εχει σιγουρα προτεραιότητα να ονομαστει Μακεδονας παρα ο καυκασιος τουρκομεριτης με τα εξωευρωπαϊκα χαρακτηριστικα του που είναι εδώ μολις 90 χρονια. Οι ντοπιοι θα πρέπει να βγουν μπροστά κι οι ποντιοι που χώνονται παντού και δηλωνουν την ποντιακοτητα τους χωρις λογο να το βουλωσουν επιτέλους. Στις εκδηλωσεις για τη γενοκτονία των Ποντιων χορευουμε Πουστσενο η Τσάμικο; Αντε, βλακες.

      Διαγραφή
  10. Οι περισσότεροι Έλληνες, όποιος και αν είναι ο τόπος καταγωγής τους, είναι κυρίως Έλληνες που κατάγονται από τους αρχαίους Έλληνες. Υπάρχουν λίγες ξένες προσμίξεις σε όλους τους Έλληνες, αυτό είναι όλο. Και οι Κρητικοί είναι Έλληνες και οι Μακεδόνες κτλ. Οι μόνοι που διαφέρουν φυλετικά είναι ένας αρκετά μεγάλο ποσοστό ανάμεσα στους Πόντιους και στους Κύπριους.

    Σταματήστε να τρώγεστε μεταξύ σας, χειρότεροι από τους Αριστερούς έχετε γίνει και τους λοιπούς εθνομηδενιστές! Ο ένας βρίζει κα λέει μαλακίες για τον άλλον εδώ μέσα.

    Νεό άρθρο του Νικόλαου Μιχαλολιάκου

    http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/ellhnes-h-sunecheia-ston-chrono-mia-apanthsh-stous-ethnomhdenistes-arthro-t

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αγράμματα ανιστόρητα αντιμακεδονικά καθίκια. Οι ντόπιοι δεν είναι όλοι σλαβόφωνοι. Οι περισσότεροι είναι ελληνόφωνοι. Και υπάρχουν μαζι μ' αυτούς και οι δίγλωσσοι. Οι σλαβοφωνοι δεν είναι λιγοτερο Ελληνες. Οτάν ο υπεράριος ντόπιος Μακεδών Γκελε Γκάτσωφ (Αγγελής Γάτσος) από τα Βοντενά/Έδεσσα κατεβαινε στη Νότια Ελλάδα να βοηθήσει το 1821, οι προγονοι σας έπιναν ναργιλέ στους τεκέδες. Δεν αξιζετε ούτε μια τρίχα απ'τα αρχίδια των σλαβόφωνων, τουρκοσποροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκάσε ρε μαλάκα που βρίζεις τους Έλληνες επειδή σε είπαν Σλάβο. Σιγά να μην είναι οι Έλληνες Μογγόλοι, γύφτοι και Αρμένιοι τουρκόσποροι. Όσο έπιναν ναργιλέδες στους τεκέδες οι Έλληνες, έπιναν και οι Σλαβόφωνοι και όλοι στα Βαλκάνια. Τι μαυροτσούκαλοι μας λέτε και μαλακίες, δηλαδή τι καλύτερο έχουν οι φαιοτσούκαλοι ή οι κιτρινοτσούκαλοι; Βγάλτε και τα σκούρα μαλλιά Τούρκικα γελοίοι!

      Διαγραφή
    2. Αυτες οι οριενταλικες συνήθειες κάμι σχέση δεν έχουν με Μακεδονία. Μας τα φερατε εσείς. Που ησασταν στους εθνικους αγώνες; οι Μακεδόνες παντα παρων. Και ακουμε να μας λένε κι ανθελληνες!!!

      Διαγραφή
    3. Τα καθαρά Βαλκάνια, φυλετικά και πολιτισμικά, μετά από 400 χρόνια τουρκοκρατίας, με την "μάνα του Ισραήλ" Θεσσαλονίκη.

      http://www.imma.edu.gr/macher/hm/hm_main.php?el/D5.8.html


      Γιατί κάποιοι Θεσσαλονικείς θυμίζουν Εβραίους;

      https://www.reader.gr/sites/default/files/styles/reader_l/public/antonis-kanakis-sinentefxi1-1.jpg?itok=XT6KjD3F


      Ο εθνικός και φυλετικός χαμός γινόταν πάντα στην Μακεδονία. Στο τέλος το αρχείου κοίτα.

      http://www.kroraina.com/varia/pdfs/measurements_of_macedonian_men.pdf

      Διαγραφή
    4. Οι τουρκοι μας κουβαλησαν τους εβραίους ανοητε.

      Κάποιοι θεσαλονικεις θυμιζον εβραίους γιατι η Θεσσαλονίκη δεν είναι μακεδονικη, δυστυχώς, πόλη αλλά μικρασιατοποντιακη.

      Διαγραφή
    5. Και εγώ που νόμιζα ότι υπάρχουν Θεσσαλονικείς που θυμίζουν Εβραίους γιατί στην Θεσσαλονίκη ανακατεύτηκαν οι Εβραίοι με τους ντόπιους... ρε τι ανόητος που είμαι, τελικά είναι Μικρασιάτες και Πόντιοι.

      Εκτός από αυτούς έχω δει και Μακεδόνες με κάποια Μογγολικά χαρακτηριστικά, αυτοί είναι Τουρκο-Πόντιοι και Τουρκο-Κωνσταντινουπολίτες ή μήπως Τουρκόσποροι ντόπιοι από τις ντόπιες πόρνες που γλεντούσαν στα χαρέμια 400 χρόνια οι Τούρκοι στην Μακεδονία;

      Τελικά άμα ψάξεις τους προγόνους μήπως βρεις κανένα Τούρκο μέσα που σου είχε πηδήξει καμία προ-προ-προ-προ-γιαγιά;

      Για ψάξε καλύτερα, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα βρεις και Εβραίους και Τούρκους και Ταταροβούλγαρους.

      Διαγραφή
  12. Γηγενής Μακεδών εξ Εδέσσης1 Δεκεμβρίου 2018 στις 6:52 μ.μ.

    Εξω οι οι ματζιρηδες απο τη Μακεδονική μας γη. Ποντιους και Μικρασιατες τους φιλοξενουμε εκατο χρόνια και μονο αχαριστία έχουμε εισπράξει απο δαυτους! Φέρανε την τουρκοκουλτουρα τους και αλλοίωσαν την μακεδονικοτητα. Ως εδώ με τους χαϊδεμενους του ελληνικού κράτους που τους δώσανε όλα τα κτηματα που άφησαν οι τουρκαλαδες κι εμας τους ντοπιους που ημασταν σε κάθε πολεμο για την Ελλάδα,μας κυνηγάνε μεχρι σήμερα. σας ενοχλουν τα τραγουδια μας, μπάτσοι και δημοσιογράφοι της Αθήνας μας βρίζουν για την ντοπιολαλιά μας. Αλλά όταν το μικρασιατικο γυφταριο φέρνει την πουτανα τη Ντιλεκ Κότς να τραγουδησει τα τουρκοφωνα των παππούδων τους, τοτε κανεις δεν λεει τίποτα. Κανένα σκανδαλο τοτε, ουτε κρινεται εθνικά ύποπτο. Φτανει! Ξενοι στη γη μας γίναμε. Δρόμο όλοι. Πακιστανοι, Πόντιοι, Μικρασιάτες εξω απ τη γη μας. Η Μακεδονία στους Μακεδόνες και μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααχαχααχαχ από την Έδεσσα λέει, ίσως το πιο σλαβικό χωριό στην Ελλάδα μαζι με την Φλώρινα και την Καστοριά.ΟΥΣΤ ρε σλαβοβλαχε κομμιτατζη!!!

      Διαγραφή
    2. Καλά είσαι τελείως παρταλι. Αν δεν ήταν οι πρόσφυγες στη Μακεδονία θα ηταν τρεις κι ο κούκος. Σύνελθε ή κάνε κάνα μπάνιο στο φράγμα του Αλιάκμονα μπας και καταλάβεις μερικά πράγματα.

      Διαγραφή
    3. Το "Μακεδονία στους Μακεδόνες" είναι σύνθημα των Σκοπιανων. Δεν αντεξες σλαβοβουλγαρε. Προδόθηκε απο μόνος σου. Οι ποντιοι ειναι οι αυθεντικοι απογονοι των αρχαιων Μακεδονων. Απογονοι στρατιωτων του αλεξανδρου ειμαστε. Μαλλον εσας βλέπω να φεύγετε και πολύ σύντομα μαλιστα!!!! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΗ.το ξέρεις και πονάς.

      Διαγραφή
    4. Στη Φλώρινα οι μόνοι Έλληνες είναι οι πρόσφυγες. Εκεί τους έστειλε το κράτος για να διατηρήσει ελληνική την πόλη. Όταν οι σλαβοι μπήκαν στο μαγαζί του μικρασιατη παππού μου και άρχισαν τα σλαβικα τους πέταξε έξω απο το μαγαζί γιατί στην Ελλάδα ομιλούμε Ελληνικά και όχι βουλγαρικά.

      Διαγραφή
    5. Γηγενής Μακεδών εξ Εδέσσης1 Δεκεμβρίου 2018 στις 7:25 μ.μ.

      Ρε σιχαμενοι αουτηδες που φαντασιωνεστε να μας διωχνετε κιολας απο τα εδαφη μας, δεν ανηκετε εδώ. Σας φιλοξενουμε. Πειτε κι ενα ευχαριστω. Και ποια Μακεδονία υπερασπιζεστε αν βριζετε ως σλαβοκομιτατζηδες τους Μακεδόνες; Η Μακεδονία είναι Ποντιακή;χαχαχαχα αυτά σκεφτεστε; καλυτερα να ενωθουμε με τους μακεντοντσι των Σκοπιων!!! Τουλάχιστον ειναι Λευκοί. Εξω οι Ανατολίτες απο την Ευρώπη!!!

      Διαγραφή
    6. Και κάποιοι Ιάπωνες έχουν λευκό δέρμα. Σουργελο αε τράβα τις ρογιες σου. Δεν αποκάλεσαμε τους Μακεδόνες σλαβους. Εσας τους προδότες που προτιμάται τα μακεντονσκι από τους Έλληνες αποκαλούμε σλαβους.

      Διαγραφή
    7. Ε τα θέλει ο κώλος σου!

      Macedonia to the Macedonians!

      http://www.balkaninsight.com/uploads/1/images/2011-05-17/f7ab3ace8689132a969189f6274deedb.jpg
      https://www.albawaba.com/sites/default/files/imagecache/article_headline_node_big//sites/default/files/im/1397634-_imgx_imgx_crop-1493549780-792-640x480.jpg
      https://www.slavorum.org/wp-content/uploads/2016/06/10-Things-That-Mean-You-Are-Macedonian.jpg
      https://www.debatingeurope.eu/wp-content/uploads/2013/01/macedonia.jpg

      ...Μακεδονία ξακουστή των Σλάβων είσαι τώρα, έγινες και Βουλγαρική και μας τα πρήζεις τώρα!

      Δεν σας αρέσουν οι Έλληνες αλλά ούτε κι οι Νησιώτες, τα βάλατε με Κρητικούς αλλά και Αθηναίους... Μικρασιάτες πρόσφυγες και μαυροτσουκαλαίους... με Ελληναράδες του Μοριά και με Επτανησιώτες άλλα όταν τους αντικρίζετε... ρε τρέχετε σαν κότες.

      Τραβάτε ρε στα Σκόπια σας και μέσα εις τους Σλάβους, Παπάριοι είστε του Βορρά και τρέχετε στους κάμπους... στους λόφους, στις πλαγιές και ολούθε στα λαγκάδια, βροντοφωνάζοντας ξανά ...ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ Η ΕΛΛΆΔΑ!

      Ζήτω οι Σλαβοπαπάριοι!

      Διαγραφή
    8. Γηγενής Μακεδών εξ Εδέσσης1 Δεκεμβρίου 2018 στις 7:36 μ.μ.

      εδώ έχετε βγάλει ολη τη Μακεδονία σλαβικη. Ο ενας λέει οτι η Έδεσσα και η Καστοριά είναι τα πιο σλαβικά χωρια στην Ελλάδα, ο άλλος λέει οτι χωρίς τους πρόσφυγες τρεις κι ο κούκος θα ήταν εδω, κι ο άλλος λέει οτι στη Φλώρινα με τους δεκάδες χιλιαδες ντόπιους, οι μονοι Ελληνες είναι οι προσφυγες!!! Ολους τους Μακεδονες έχετε αδειάσει. Ναι ρε βλήμα, αν είναι να γινει η Μακεδονία ποντιακή, χίλιες φορες με τους Μακεντονσκι των Σκοπίων πολλοί απ τους οποιους είναι Ελληνες σαν κι εμας. Αντε ιρανογεωργιανο σκουλήκι. Πολυ γλωσα έχετε βγάλει. Μακεντόνια να μακεντονσκιτε.

      Διαγραφή
    9. Όσα χρόνια και αν περάσουν... Γηγενής δεν θα γίνεις ποτέ εισβολέα του 6ου αιώνα

      Διαγραφή
    10. Γηγενής Μακεδών εξ Εδέσσης1 Δεκεμβρίου 2018 στις 7:51 μ.μ.

      Εσένα απο που κρατάει η σκούφια σου, ξέρεις; Πολύ θα το 'θελες να είχες μια αδιάκοπη συνέχεια 1600 ετων.και η δικιά μας παει πολύ πιο πίσω. Δεν είμαστε Σλάβοι, είμαστε Ελληνες που σλαβοφωνησαμε οπως και οι Βλαχοι είναι γηγενείς των Βαλκανιων που λατινοφωνησαν. Τι να το κάνω να φωναζετε "η Μακεδονία είναι ελληνική" και απ την αλλη να βριζετε τους Μακεδόνες. Να το βρασω αυτο το μακεδονομαχιλικι, μια γελοιοτητα ειναι.

      Διαγραφή
  13. Δεν έχει σημασία αν είναι Βλάχοι ή Πόντιοι.
    Αν είναι Μεσογειακοί θεωρούνται Έλληνες...
    Τέλος !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι κάποιοι εθελοτυφλούν και τους Μεσογειακους και απο τις δύο πλευρές τους κανουν γαργάρα.

      Διαγραφή
    2. Οχι φιλε Ελλην Μεσογειακε..

      Ακομα και Νορδικος να ειναι καποιος Μικρασιατης ή Κυπριος, η γενετικη του συσταση θα συνεχισει να ειναι Μεσο-Ανατολιτικη και οχι Ευρωπαικη.

      Μην μπερδευεις τον φαινοτυπο με την γενετικη.

      Τουλαχιστον αρκετοι Βλαχοι στην Ελλαδα ειναι εκ-Λατινισμενοι Ελληνες και οχι μαυριδεροι μυτογκες σαν τους Μικρασιατες και τους Κυπριους..

      Διαγραφή
  14. Εγώ ρε μάγκες που είμαι καθαρός Πόντιος και στην οικογένεια μου και και απο τις δυό πλευρές είμαστε μεσογειακοί,διναρικοί και αλπικοί τι σκατά και εμείς τουρκόσποροι σαν τον Τσαβούσογλου και τον Ερντογάν είμαστε.Δεν λέω υπάρχουν αρμενοειδείς αλλά υπάρχουν και πάρα πολλοί μεσογειακοί.Στην οικογένεια μου απο το σόι της μάνας μου όλοι μεσογειακοί είμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι ρε. Εδώ τα περισσότερα τρολλακια που αναρωτιέμαι κατά πόσο είναι καθαροι, βγάζουν όλους τους πρόσφυγες Τουρκοσπορους.

      Διαγραφή
    2. Είμαι και εγώ Πόντιος και επειδή έχω ταξιδέψει αρκετές φορές στον Πόντο θα σου πω οτι το συγκεκριμένο κομμάτι έχει τα πάντα.Απο βραχυκέφαλους αρμενοειδείς/Δινσρικούς μέχρι μεσογειακούς...όπως επίσης ένα μεγάλο ποσοστό αλπικών.Και εμένα στο σόι μου υπάρχουν αρκετοί μεσογειακοί αλλά σαφέστατα υπάρχουν και βραχυκέφαλοι διναρο-αρμενοειδείς.Ο δε αλπικός φαινότυπος θα έλεγα είναι ο πιο συνηθισμένος.

      Όσο για τους ντόπιους στην βόρεια ελλάδα θα έλεγα οτι είναι βραχυκέφαλοι σε μεγάλο βαθμό με κύριο φαινοτυπο τον διναρικό και τον αλπικό.Κάποιοι north pontids/Pontids επίσης.

      Διαγραφή
    3. Τι είναι αυτοί οι North Pontids και τι σύστασης είναι γενετικά, είναι γνωστό. Αυτοί προκαλούν το μπάχαλο εδώ μέσα μαζί με ανοιχτούς Διναρικούς.

      Διαγραφή
  15. Τελικά ποιοι είναι οι Μακεδόνες στη Μακεδονία; τους ντοπιους τους βγαλατε σλαβοκομιτατζηδες. Είναι οι Πόντιοι και οι Μικρασιάτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Μακεδόνες είναι οι ντόπιοι Έλληνες κάτοικοι της Μακεδονίας. Αλλά όσοι γουστάρουν τα σκοπιανα από πάνω, ειναι μουλοι προδότες και ΝΑΙ είναι σλαβοκομιτατζιδες.

      Διαγραφή
    2. Ναι, οι μόνοι που δικαιουνται το όνομα Μακεδόνας είναι οι Πόντιοι. Οι νεζναμηδες ντόπιοι είναι ειτε ανύπαρκτοι ειτε προδότες. Το γνωρίζουν και οι γυφτοσκοπιανοι αυτό, γι αυτο και εχουν τόσο μίσος για μας τους ποντιους, επειδη ειμαστε οι μονοι αληθινοι Μακεδονες.


      https://3.bp.blogspot.com/-Pj3nCELrwNk/Wy40TZnVOtI/AAAAAAABRNA/5iBBd3FzioYjuAYnx3ihMQ6xj7GRzW4iwCLcBGAs/s1600/Untitled-6.jpg

      Διαγραφή
    3. Τους πονάει που οι ανατολίτες κάνουν κουμάντο στη βόρεια Ελλάδα.Άμα περιμέναμε απο τους σλαβοβλάχους με την χωριάτικη νοοτροπία τους που πέρα απο το να βοσκούν τα γίδια δεν ξέρουν ούτε την α-β ζητω που καήκαμε.Πάλι καλά ήρθαν οι μικρασιάτες και τους έκαναν ανθρώπους.

      Διαγραφή
    4. Θα σας γαμήσω ότι έχετε και δεν έχετε Πόντιοι/Μικρασιάτες βρίζετε τους ντόπιους που ναι ισχύει υπάρχει μια μειοψηφία σλάβων βλάχων, αλλά η πλειοψηφία οι περισσότεροι είναι ελληνόφωνοι όχι τα τελευταία 100 χρόνια αλλά από πάντα. Εσείς παράσιτα ακόμα και οι Αλβανοί ανώτεροι είναι από εσάς..... Αντί να λέτε ευχαριστώ που χάρη στους ντόπιους Μακεδόνες και τη μίξη που δυστυχώς έγινε και πρέπει να απαγορευτεί με νόμο αποκτήσατε ορισμένοι μεσογειακά χαρακτηριστικά μας βρίζετε θα το πληρώσετε ακριβά σκουπίδια. Ένας πόντιος που είναι μεσογειακός δεν είναι Έλληνας είναι το ίδιο όπως ένας εβραίος που είναι μεσογειακός δεν είναι Έλληνας.

      Διαγραφή
    5. Ναι εσένα περιμέναμε κουφάλα για να γίνουμε Μεσογειακοί. Άνοιξε τα μάτια σου ή βάλε πατομπουκαλα μπας και αντιληφθείς την πραγματικότητα γύρω σου. Θα μας πεις και κατώτερους από τα αλβαναριά σκουπίδι. Οι Μικρασιάτες είχαν πολιτισμό και εσείς οι βοσκοί τους ψεκαζατε για αρρώστιες. Μετά πήρατε χαμπάρι και αρχίσατε τα τους περιτριγυρίζει μπας και μάθατε τίποτα. Αν είσασταν χειρότεροι από τους Αλβανούς δεν θα αφομοιωνομασταν από τον γηγενή πληθυσμό.

      Διαγραφή
    6. Περιτριγυρίζετε*

      Διαγραφή
  16. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΗ1 Δεκεμβρίου 2018 στις 8:42 μ.μ.

    Κοιτάξτε εδω τους ψευτομακεδονες ντόπιους της Εδεσσας. Μια αίθουσα ολόκληρη να τραγουδαει ολόψυχα "εεεε Μακεντοοονιο". Στο 3:08

    https://youtu.be/UvE5NVI6oDY

    Δείτε το για να καταλαβετε οτι χωρις Ποντιους, παει η Μακεδονία. Ειμαστε οι μονοι Μακεδόνες εδώ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξω απο την χωρα μου καθε Ανατολιτης. Δεν με νοιαζει αμα μιλατε ελληνικα ή θεωρειται τους εαυτους σας Ελληνες, δεν σας θελω εδω! Εχετε βρωμισει την χωρα με την Τουρκογυφτια σας

      Διαγραφή
    2. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΝΤΙΑΚΗ1 Δεκεμβρίου 2018 στις 8:51 μ.μ.

      Αμα φυγουμε οι ποντιοι, χάθηκε η Μακεδονία. Και δεν μπορεί κανεις να Μας διώξει γιατι οι ποντιοι είμαστε απογονοι των στρατιοτων του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

      Δες στην Φλώρινα τους εαμοβουλγσρους ντόπιους. Λέλε μάικο κι αλλά βούλγαροταταρικά. Το βίντεο εχει φτασει τα 200.000 views και εκθέτει απίστευτα την Ελλας μας.

      https://youtu.be/TuTzCKvz3bg

      Μπείτε και γραψτε σχολια με μίσος εθνικό.

      Διαγραφή
    3. Εδω εχεις δικιο.. αυτα τα Βαλκανοειδη δεν εχουν κανενα δικαιωμα να λεγονται Ελληνες. Επρεπε να ειχαν διωχθει εδω και αιωνες.

      Διαγραφή
    4. Γηγενής Μακεδών εξ Εδέσσης1 Δεκεμβρίου 2018 στις 9:14 μ.μ.

      Μεγάλες στιγμές. Ενας ποντιος κι ενας κρητικός που μέχρι πριν πλακωνονταν τελικά συμφωνουν οτι η Μακεδονία πρέπει να εκκαθαριστεί απο τους Μακεδόνες, μονο και μονο επειδή τραγουδανε στο τοπικο τους ιδίωμα. Ειστε γελοιοι. Εσύ ειδικα Ποντιε που λες οτι είστε οι πραγματικοι Μακεδόνες είσαι τεραστιος βλάκας.

      Διαγραφή
    5. Οι κρητικοί είναι γνωστοί αουγκανοι και απολιτιστοι βάρβαροι. Καμμια σχέση με Ελλάδα και Ευρώπη γενικότερα, ζώα κανονικά που πέρα από λαμογιες και ξεκαθάρισματα λογαριασμών δεν εχουν τίποτα άλλο να προσφέρουν. Άσε που είναι γεμάτη με αρμενοειδεις και σαχαριους σαν τον Μιτσοτακη και τον Κασιδιαρη.

      Διαγραφή
    6. Απόγονοι των Αρμενίων και των γεωργιανών είστε οι πόντιοι γυφτάκο.....

      Διαγραφή
  17. Ζητώ η Μακεδονία. Ζητώ οι Γηγενείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πρέπει ολοι να διαβασουν την επιστολή του ντόπιου Μακεδονομαχου Λακη Πύρζα, πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά, προς την ελληνική κυβέρνηση σχετικα με την εγκληματική δραση των Κρητικων "μακεδονομάχων" που βίαζαν Μακεδονισσες, τραμπουκιζαν, ληστευαν και σκοτωναν τους ελληνοψυχους ντοπιους και που "ήταν χειροτεροι ακομα κι απ τους Βούλγαρους". Εθνικόν το αληθές. Ποιος τολμα να την διαβασει την επιστολη του ηρωα μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταματά ρε βλάκα που κράζεις τους κρητικούς επειδή ένας βλάκας που παριστάνει και καλά τον κρητικό βρίζει τους υπόλοιπους έλληνες.Ούτε καν είναι κρητικός.Οι κρητικοί ποτέ δεν κακολογούν τους άλλους έλληνες,συνήθως εσείς μας βρίζετε και μας συκοφαντήτε.

      Διαγραφή
    2. Πρώτη φορά το ακούω. Λινκ;

      Διαγραφή
    3. Ο τύπος εκδηλώθηκε οτι είναι εβραίος με το σχόλιο του οτι και οι εβραίοι είναι περισσότερο έλληνες απο εσάς.Όπως καταλαβαίνεις ο καθένας γράφει πίσω απο την οθόνη οτι γουστάρει.Σταμάτα να βρίζεις τους κρητικούς ηλίθιε κατάντησες αηδία.

      Διαγραφή
    4. Αποσπασματα απο την επιστολή του Ηρωά Πύρζα (αυτός υλοποίησε την τελευταια επιθυμία του Παύλου Μελα)

      "Τα γεγονότα ταύτα, Εξοχώτατε, είναι μία αμυδρότατη μόνον εικώντων όσων διαπράττονται εν Μακεδονία υπό των Κρητών, οι οποίοι αληθής μάστιξ κατήντησαν εν τη ταλαίνη χώρα, αποινεί και υπό τα όματα των συμπατριωτών των αρχηγών φονεύοντες, ληστεύοντες, αρπάζοντες και ατιμάζοντες παρθένους και γυναίκας. Η ιστορία της παρουσίας αυτών εν Μακεδονία είναι πλήρης τοιούτων ατίμων και βαρβάρων έργων. Πολλάκις ομάδες Κρητών, ως κάλλιστα γνωρίζω από έλληνας χωρικούς, αφήρεσαν ημιόνους και ίππους και επώλησαν αυτούς εις το ελληνικόν έδαφος."

      "η διαγωγή αυτών κατ’ ουδέν απολύτως διαφέρει της των βουλγάρων, εις το κεφάλαιον μάλιστα της κραιπάλης, των ασελγών και ατιμωτικών πράξεων και των διαρπαγών, ως τελείως ενήμερος αμφοτέρων των δράσεων ών, δύναμαι αυθεντικώς να είπω ότι η διαγωγή τινών ημετέρων, προτίστως δε των Κρητών, υπήρξεν απείρως και ασυγκρίτως χείρων της των βουλγάρων, τοσούτω δε μάλλον, ώστε η παρουσία αυτών να θεωρήται αυτόχρημα ως επιδρομή αλλοφύλων"

      Διαγραφή
  19. Αυτό γίνεται εδώ μέσα.

    https://www.freeprintablebehaviorcharts.com/images/6397.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό γίνεται γενικότερα στην Ελλάδα απο πάντα.Ό ένας δεν θέλει τους Κρητικούς,ο άλλος βρίζει τους μικρασιάτες και τους Ποντίους,ο άλλος λέει σκοπιανούς τους ντόπιους στη βόρεια Ελλάδα,οι βλάχοι είναι ρουμάνοι και οι αρβανίτες αλβανοί.....και μετά περιμένετε εσείς να πάει μπροστά αυτό το κωλοκράτος.Καλά μας γαμάνε οι απέναντι χρόνια τώρα!

      Διαγραφή
    2. Δηλαδη οι αλβανιτες ειναι ελληνες?χαχαχαχαχα ασε μας ρε φιλε.Με τα κεφαλια σαν κατσαρολες και κατι αυτια λες και ειναι hobbit....

      Διαγραφή
  20. Εχω κλάψει με τα σχόλια του "η Μακεδονία ειναι ποντιακή". Τι νικ είναι αυτο ρε. Χαχαχ ποσό ποντιος είσαι!!!

    ΥΓ δεν είμαι μακεδόνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H Μακεδονια Ποντιακη και η Αττικη αλβανικη χαχαχαχαχαχαχ.....!!!!

      Διαγραφή
  21. χαχαχαχαχααχ πολυ γελιο εχουν οι ελληναραδες πραγματικα κλαμα.Εδω ρε μοσχαρια ελληνοποιησατε τους αλβανιτες στον μεσαίωνα που εφεραν ολη την βραχυκεφαλια γεματη απο διναροαλπικους καζανοκεφαλους χαχαχαχαχαχα.Η μιση αττικη και παραπανω ειναι αλβανοι και τα ζωα μαλωνουν για το ποιος ειναι πιο μακεδονας χαχαχαχαχαχαχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήρθε και το Σκιπιτάρι να μας πει πως όλο το έθνος πηγάζει φυλετικά από τους έποικους Καυκάσιους Mtebid της Ιλλυριας

      Διαγραφή
    2. Αλβανοί ξε αλβανοί αν δεν ήταν αυτοί ακόμα με χαρέμια θα ήσουν βλαξ.

      Διαγραφή
    3. Κατσαροκεφαλε αλβανιτη σου εθιξα την καταγωγη?Τα μιλας ακομα τα αλβανικα στο χωριο οταν πας η δεν σου τα εμαθαν οι δικοι σου και τωρα το παιζεις απογονος του Αριστοτελη αχαχαχαχαχαα.

      Διαγραφή
    4. Ποιοι metbid βρε πανιβλακα ασχετουδη.Οι περισσοτεροι ειναι αλπικοδιναρικοι υπερβραχυκεφαλοι με λιγους μεσογειακους και κατι ξανθοψηρες κρομανοειδεις με σαγωνια στο πατωμα και κουτελα που απογειωνεται αεροπλανο.Και εσυ αλβανιτης συντροφε?Τα σιφσα νοτρε χαχαχαχααχαχαχα....

      Διαγραφή
  22. Γηγενής Μακεδών εξ Εδέσσης1 Δεκεμβρίου 2018 στις 10:56 μ.μ.

    https://slideplayer.gr/slide/2680126/10/images/25/Σημαία+Μακεδόνων+αγωνιστών+του+1821%2C+με+την+επιγραφή+«+Σημαία+Ελληνική+–+Νικόλαος+Τσάμης»+γραμμένη+ανορθόγραφα..jpg

    Αφιερωμενο σε όλα τα κοπροσκυλα που μας βρίζουν ως σλαβοκομιτατζηδες. Εμείς ρε αουτηδες ποντιομικρασιατες το 1821 ημασταν εκεί. Ελληνοφωνοι, οπως ο Σερραιος Εμμανουηλ Παππας και οι Χαλκιδικιώτες, αλλά και Σλαβοφωνοι οπως ο Καρατάσο και ο Εδεσσαιος Γάτσο. Επαναστάσεις στη Μακεδονία παντου και όταν αποτύγχαναν κατέβαιναμε στο Νότο να βοηθησουμε τους νοτιοελλαδίτες. Εμείς οι σλαβοταταροανθελληνες όλα αυτά. Εσείς ρε μουνοπανα, που ησασταν στο '21? Χύσαμε το αίμα μας να λευτερωσουμε αυτή τη γη για να έρθετε εσείς οι γεωργιανοχασισορεμπετες να μας μπαστακωθειτε και να μας βριζετε κι απο πανω; Ουστ κοπροσκυλα. Ντροπη δεν εχετε.Γαϊδούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μικρασιάτης από Δορύλαιον1 Δεκεμβρίου 2018 στις 11:36 μ.μ.

      Δείχνω απόλυτο σεβασμό στους αγωνιστές του 1821 και στους ήρωες Μακεδόνες που διώξανε τους Τούρκους και τους Σλάβους από την Μακεδονία. Αποδέχομαι τους Έλληνες που εκσλαβιστηκαν από τους βρωμοβουλγαρους στα τέλη του 19ου αιώνα και μιλάνε σλαβικά. Δεν σέβομαι κανέναν όμως που γουστάρει Σκόπια, καζίνο και σλαβισμο. Οι πρόγονοι σου που επικαλείσαι, έδιωξαν τους Βουλγάρους από την Μακεδονία όχι για να τους φέρεις εσύ πίσω και ούτε για να βρίζεις τους Μικρασιάτες και τους Πόντιους που το ότι ήρθαν στην Μακεδονία ήταν ένα αναπόφευκτο γεγονός από την στιγμή που χάσαμε τον πόλεμο.

      Διαγραφή
    2. Στην Ελλααδα πρεπει να μεινουν οσοι ειναι μεσογειακοι,με τουλαχιστον 76-77 κεφαλικο δεικτη.Κατι ταταροι με κεφαλια σαν ταψια πρεπει να παρουνε τον πουλο.Μεσογειακοι απο οποιαδηποτε μερος της Ελλαδας,η καταγωγη δεν μας πειραζει ειτε ειναι μικρασιατες-ποντιοι,κρητικοι,μανιατες,βλαχοι,σαρακατσανοι,βορειοελλαδιτες,ηπειρωτες κλπ αρκει να ειναι μεσογειακοι.

      Μια καθαρση θα πρεπει να γινει στην Αττικη απο τα βραχυκεφαλα αλβαναρια που μαζευτηκαν εκει.Εχει γεμισει η Αθηνα με ταταρους αλπικοδιναρικους με κατι αυτια σαν κορδελες.....!

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος2 Δεκεμβρίου 2018 - 1:19 π.μ.

      Συμφωνώ Ανώνυμε δεν μας ενδιαφέρει από ποια περιοχή είναι και αν είναι Πόντιος ή Βλάχος.

      Διαγραφή
    4. Μικρασιάτης από Δορύλαιον2 Δεκεμβρίου 2018 στις 8:18 π.μ.

      Έχω στείλει φωτογραφία παλαιότερα και βγήκα Μεσογειακός. (Εγώ θεωρώ πως σίγουρα έχω κάποια αρμενοειδη επιρροή). Ενώ όντως φαινοτυπικά μοιάζω για Μεσογειακός, έχω εξωμορφικο προς μεσομορφικό κορμί έχω πάθει κρίση ταυτότητας με όλους αυτούς τους τραχαναδες που αρνούνται να αναγνωρίσουν Μικρασιάτες που είναι Μεσογειακοί που κάποιοι μπορεί να έχουν και κάποια anatolid επιρροή στη μύτη ή στα μάτια ή όπου στο διάολο μπορεί να εμφανιστεί. Έχω κάνει μετρήσεις και επειδή ο Κεφαλικός μου δείκτης είναι 78,9 δηλαδή πρέπει να θεωρούμε ξένος και όχι Έλληνας; Από τις μετρήσεις μόνο ο ΚΔ δεν συμβαδίζει με τα πρότυπα του Μεσογειακού.

      Διαγραφή
    5. Έχεις στείλει κάποια φωτογραφία στο Apricity για να σε βοηθήσουμε;

      Διαγραφή
    6. "γηγενη Μακεδων" επειδη μας τα εκανες τσουρεκια για το οτι κατεβηκατε στην ν Ελλάδα το 21, πατα μια στο γκουγκλ Ποντιοι στην επανασταση του 21 να δεις μια φορα που ημασταν και μετα ψαξε και βρες που ησασταν εσεις στα γεγονοτα του Ποντου. Μαθε επισης απο που ηταν οι Υψηλαντηδες και ποιοι στελεχωσαν σχεδον αποκλειστικα τον νεο Ιερό Λόγχο που δημιουργηθηκε. Επισης επειδη καποιοι καθυστερημενοι κραζουν τους Ποντιους που...την κοπανησαν μαθε οτι χωρις καμια βοηθεια τους πηγαιναμε καροτσακι τους τουρκους και μονο οταν τελειωσαν τα πυρομαχικα λυγισαν.

      Διαγραφή
  23. Στην Μακεδονία ρε γαμω το σπιτάκι σας εκτός από τους ανατολίτες Πόντιους ,όχι τόσο φυλετικα όσο την υποκουλτούρα που μας κουβάλησαν,και καμία 20ρια χιλιάδες σλαβοβουλγαρους που δηλώνουν ελληνες ντόπιοι μιλώντας αυτήν την άθλια βαρβαρική γλώσσα,υπάρχουν και οι πραγματικοί ελληνες Μακεδόνες που ούτε ανατολίτες είναι φυλετικα και στον τρόπο ζωής τους αλλά ούτε και άθλιοι σλαβοβουλγαροι που θέλουν να λέγονται Μακεδόνες, είναι οι πραγματικοί Μακεδόνες με μητρική γλώσσα την ελληνική και με καθαρά ευρωπαϊκούς φαινοτυπους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για την ήπειρο που είναι η πιο βραχυκέφαλη περιοχή σε όλη την Ελλάδα δεν σας είδα να λέτε τίποτα μόνο Κρητικούς,μικρασιάτες,ποντίους και μακεδόνες βρίζετε.Στα Ιωάννινα δεν βλέπεις μεσογειακό ούτε με τάμα στην αγία βάρβαρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ενώ η υπόλοιπη Ελλάδα σκίζει από δοχιλοκεφαλια....

      Διαγραφή
  25. Ένα σοβαρό σχόλιο : Κ.Διαχειριστά λέει ο χάρτης ότι λέει,αλλά πόσο οι σημερινοί αμερικανοί είναι καθαροί ευρωπαίοι?Εγώ ακούω όλους ακόμα και κάτι φακιδόφατσες να λένε έχω 1 ινδιάνο στο οικογενειακό μου δέντρο και στην τελική μόνο ο Blackie Lawless μοιάζει να έχει ινδιάνο στο σοι του αφού δε του φυτρώνουν γέννια στο πρόσωπο.Έτσι έρχονται τα παρακάτω ερωτήματα :
    1) Υπάρχει περίπτωση το πανίσχυρο κράτος αυτό να περάσει ξανά στα χέρια των Ευρωπαίων?
    2)Με την μέθοδο Crispr-Cas9,υπάρχει περίπτωση να καθαριστεί η γονιδιακή πισίνα των ΗΠΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισχύει, γενικά σε όλη την Αμερικάνικη ήπειρο πλέον,αμφιβάλλω αν υπάρχει κάποιος που να μην έχει τουλάχιστον κάποιες μονάδες αλλόφυλων στο οικογενειακό του δέντρο κι όχι μόνο εκεί δηλαδή αλλά το ποσοστό αυτό είναι τόσο ασήμαντο συνήθως που όπως λένε στην γενετική το 1% ισούται με μηδεν
      1)Όση περίπτωση υπάρχει να απαλλαχθούμε κι εμείς απο όλα τα λαθρά,η λευκή φυλή οδεύει προς αφανισμό αν και αυτός ρεαλιστικά μπορεί να χρειαστεί χιλιετίες,μόνο ένα θαύμα μπορεί να μας σώσει αλλά ακόμα κι αν είναι να δημιουργηθούνε οι συνθήκες για κάτι τέτοιο,μιλάμε για αιώνες.
      2)Η γονιδιακή μετατροπή ή ακόμα και θεραπεία(gene therapy)έπειτα απο αποκωδικοποίηση των γονιδίων για να μπορέσει να μας βοηθήσει στην βελτίωση της φυλής θα πάρει αιώνα και βάλε υποθέτω,πιθανόν να τεθούνε όρια για να μην επιχειρήσει κανείς να φτιάξει ανώτερη φύλη ,ή θα έχουνε πρόσβαση σ'αυτή όσοι έχουν τα $$$, αλλά αν γίνει το υποτιθέμενο θαύμα και κυριαρχήσει ποτέ ο εθνικισμός,τότε μιλάμε για το απόλυτο εργαλείο στα χέρια της ευγονικής που θα δώσει τέλος στις κόντρες μεταξύ νορδικιστών-μεντιτερανιστών και άλλων,θα ξεφύγω λίγο και θα το πάω στο sci-fi αλλά φαντάσου πιθανότητες,αλπικοί νταμάρια που δεν αποθηκεύουν πάνω απο 10-15% λίπος ή εξωμορφικούς μεσογειακούς που κάνουν gene therapy και βάζουν όγκο,αύξηση iq είτε είσαι διναρικός,μεσογειακός κτλπ που όμως δεν θα επηρεάσει το πώς αυτή εκφράζεται στον καθένα,αν δηλαδή κάποιος τύπος έχει έφεση στις τέχνες,τις επιστήμες,μουσική,εμπόριο κτλπ αυξάνονται οι πιθανότητες για ιδιοφυίες πάνω σ'αυτά,βέβαια υπάρχουνε όρια δε θα πετάξεις,ούτε θα μπορείς να φτιάξεις κάποιον ποδοσφαιριστή.Μπορεί επίσης να αυξηθεί η ποικιλία της λευκής φυλής,έχουμε ήδη δεκάδες τύπους φαντάσου με την ποικιλία των χρωμάτων δέρματος-τρίχας-ματιών μας πόσους ακόμα συνδιασμούς μπορείς να δημιουργήσεις χωρίς να χρειαστεί να μπασταρδευτεί κάποιος διατηρώντας έτσι την γονιδιακή σου υπόσταση,εξωτική νορδική με μεσογειακό δέρμα και το αντίθετο,ξανθός γαλανομάτης μεσογειακός και ένα σωρό ακόμα συνδιασμοί,μιλάμε για επιστημονική φαντασία,σημαντική εφέυρεση για το πρόβλημα της υπογεννητικότητας είναι και η τεχνητή μήτρα,μετά υπάρχει και η πιθανότητα να βρεθεί dna νεάντερνταλ αν δεν έχει βρεθεί ήδη στους όποιους πιθανόν να οφείλεται η ανωτερότητα των ευρασιατών.Με τον συνδιασμό μετατροπής και μήτρας ,οι άριστοι των αρίστων θα έχουνε την δυνατότητα για περισσότερους απογόνους βελτιώνοντας συνεχώς την φυλή και κάθε κίνδυνος αιμομιξίας θα εκμηδενίζεται μέσω μετατροπών.Γόνιδιο ψυχοπαθή για στρατιώτες,περισσότερη αντοχή,κι ότι άλλο μπορείς να φανταστείς,ξέφυγα.

      Διαγραφή
    2. Όσο δεν επικρατεί ο εθνικισμός και ο φυλετισμός, θεωρώ πως αυτές οι μέθοδοι και οι ιδέες για μετατροπή και βελτίωση του γονιδιώματος θα αποτελούν ταμπού για τις κοινωνίες και θα κοστίζουν.

      Διαγραφή
  26. Καταμετρωνατας στις στατιστικες των ηπα οι γερμανικοι πλυθησμοι αμερικης(αγγλοι,γερμανοι,σκανδιναβοι) μειωθηκαν σε τεραστιο βαθμο,ειναι η πιο γερασμενη ομαδα στην αμερικη,ενω οι μεταναστες οι πιο νεοι.Ποσοστο μη λευκων και μεσογειακων:45.5%.Ποσοστο γερμανικων(απο γερμανικες χωρες):31%(παρα πολλοι απο αυτους ανω των 50 ετων) η λευκη αμερικη εχει χασει αισθητα την υπεροχη της στον χωρο των ηπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.