Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Ο Pearson μας εξηγεί ποιοι πρέπει να αποκτούν απογόνους


"Το δικαίωμα να ζεις δεν σημαίνει ταυτόχρονα το δικαίωμα κάθε ανθρώπου να αναπαράγει τον εαυτό του... Όσο μειώνουμε την αυστηρότητα της φυσικής επιλογής και όλο και περισσότεροι εκφυλισμένοι και ανίκανοι επιβιώνουν, πρέπει να αυξήσουμε το επίπεδο, πνευματικό και σωματικό, των γονέων."



Ο Pearson διαπιστώνει ένα θεμελιώδες πρόβλημα του πολιτισμού μας. Στα βήματα του Δαρβίνου, προειδοποιεί ότι ο σύγχρονος υλικός πολιτισμός και η σύγχρονη ηθική οδηγούν...
στο να επιβιώνουν και να αναπαράγονται όλοι, ασχέτως ικανοτήτων ή προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Το αποτέλεσμα είναι οι ρυθμοί γεννήσεων να καθορίζουν την πορεία ενός λαού, κατά κανόνα με την αύξηση των παρακμιακών στοιχείων εις βάρος των ικανότερων στοιχείων, επειδή οι τελευταίοι έχουν χαμηλότερους ρυθμούς γεννήσεων.

Επόμενο είναι ο Pearson να ζητά την αύξηση του επιπέδου της πατρότητας/μητρότητας, σωματικά και ψυχικά. Θεωρεί δεδομένο ότι τα γνωρίσματα αυτά είναι κληρονομικά και μια τέτοια επιλογή, όχι η εκπαίδευση, θα οδηγήσει σε πραγματική βελτίωση του ανθρώπου. Αν λάβουμε υπόψη τις φυλετικές διαφορές, τότε η παραπάνω ρήση αποκτά ακόμη βαθύτερο περιεχόμενο.

15 σχόλια:

  1. Αυτή η ρήση,σε μια άλλη εποχή,αριστοκρατική και ρομαντική,θα ήταν απαράβατος νόμος.Μόνο οι υγιείς και οι όμορφοι πρέπει να αναπαράγονται για το καλό του κάθε Ευρωπαϊκού Έθνους.Μέσω της βιολογικής καλυτέρευσης της φυλής,δύναται το Έθνος μας να ακμάσει.Μόνο με την ευγονική.
    Σήμερα έχει επέλθει παρακμή,και η ισότητα,που δεν υπάρχει πουθενά στη Φύση,έχει γίνει...συνταγματικό δικαίωμα.Ότι δε δίνει η Φύση,το δίνει ένα κωλόχαρτο της σάπιου κρατιδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *του σάπιου κρατιδίου*

      Διαγραφή
    2. Η Ευγονική εχει νόημα μόνον όταν ειναι πανφαινοτυπική και οχι μονοφαινοτυπική. Η παταγώδης αποτυχία το Λέμπενσμπορν το απέδειξε αυτό και πρακτικά. Ουδείς εκ των απογόνων των συμμετεχόντων βγήκε Άριστος. Ολοι των μετριότητες. Συνεπώς πανφαινοτυπική ευγονική και όχι βάσει ενός και μόνον φαινοτύπου.

      Παρολα αυτά εκτός αυτού, για να μην χαθεί ο αρχέγονος Μεσογειακος χαρακτηρας του Ελληνισμού χρειάζεται να αυξηθεί να διπλασιαστεί ο αριθμος του. Οι Αλπικοί γενικά δεν είναι θεμα μαλιστα προσδίδουν και εξυπναδα σύμφωνα με την φυλετική θεώρηση, εν Ελλάδι. Οι Διναρικοί είναι μείζον ζήτημα πιο πολύ από τους Αρμενοειδείς οι οποίοι μάλκστα έχον και μεγαλύτερες πνευματικές δυνατότητες από τους πρώτους. Ο Διναρικός είναι απολίτιστος, πολύ ευέξαπτος, ζηλιάρης, δίχως την αίσθηση της κουλτούρας, δίχως μουσικες ικανότητες πλην του κλαρίνου, δίχως πνευματικές ικανότητες και κυνηγά το χρήμα με άσχημο τρόπο. Προσφάτως πέρασα από την Κύπρο διότι έχω γνωστούς εκεί. Οι Έλληνες φοιτητές εκεί ήσαν επί το πλείστον κατά 90%...Διναρικοί και μιλούμε για ιδιωτικό πανεπιστήμιο. Η κατασταση γίνεται τραγική με τους Διναρικούς. Έχουν καταντήσει την Ελλάδα πλήρη Βαλκάνια σε όλους τους τομείς.

      Διαγραφή
    3. Το περίμενα.Για κάποιον λόγο,δικό σου,δε σε ενοχλούν οι εξω-ευρωπαίοι αρμενοειδείς,αλλά οι...Διναρικοί..Έχεις τους λόγους σου και συ....Διναρικοί ήταν ως επί το πλείστον οι πρωτεργάτες της Εθνεγερσίας κόντρα στους τουρκόχοιρους.
      Εμένα πάλι όπως και κάθε σοβαρό φυλετιστή,με ενοχλεί η ανατολίτικη κλαψομούνικη νοοτροπία που έχουν εισάγει οι κουτοπόνηροι αρμενοειδείς,συμβάλλοντας στο να γίνει το λίκνο της Ευρώπης,η Ελλάς,ένας ανατολίτικος βόθρος.

      Διαγραφή
    4. Όσο για την...Εθνεγερσία υπό Διναρική Μπαλκάν αιγίδα, είδαμε τί αποτέλεσμα είχε. Μπαλκάν κράτος από την αρχή. Εμφύλιος πολεμος στα πρώτα 2 χρόνια της Επαναστάσεως! Και δολοφονία του μοναδικού αξίου, Ιωάννου Καποδίστρια! Να μου ζήσει η Διναρική χροιά του 1821! Ούτε κράτος δεν κατόρθωσε να φτιάξει!

      Διαγραφή
    5. Γελώ μόνον που διαβάζω τα λεγόμενά σου.

      Οι Μικρασιάτες ήσαν η αφροκρεμα του Ελληνισμού ακόμη και μετά την Καταστροφή που ζούσαν σε παράγκες. Μέσα σε λίγα χρόνια κατόρθωσαν στα χέρια των να αναλάβουν την βιομηχανία και το εμπόριο αλλά και τις τέχνες.

      Πάλι σε ακυρώνει η Ιστορία και η πραγματικότης.

      Διαγραφή
    6. Ρε κακομοίρη,οι Μικρασιάτες δεν ήταν μόνο αρμενοειδή εκτρώματα.Υπήρχαν και κανονικοι Ευρωπαικοί φυλετικοί τύποι.Αλλά και πάλι,αναφέρεσαι στο εμπόριο.Μία φαναριώτικη έκφραση σε αντιπροσωπεύει.Κοινώς είσαι υλιστής,ακόμα και αν νομίζεις ότι αγαπάς το πνεύμα.Πλανάσαι.
      Χαίρομαι πάντως που ταυτίζεσαι με τους γενικά κλαψομούνηδες μικρασιάτες,οι οποίοι δεν έχουν προσφέρει τίποτα,παρά μόνο στον εαυτό τους ύλη.
      Οι Ελλαδίτες της τότε εποχής,παρά τα ελαττώματα τους ήταν μάχιμοι και όχι γραικύλοι ραγιάδες σαν και του λόγου σας.
      Οι αιτιάσεις που έχεις απέναντι στην Ιστορία,είναι αν μη τι άλλο,τραγικές.

      Διαγραφή
    7. Οι Μικρασιάτες ήσαν κυρίως Αρμενοειδής. Μονάχα μία γενιά μετά το 1923, στον Ελληνικό κινηματογράφο του 1950-1960 βλέπεις πλείστες Αρμενοειδείς μορφές με Μικρασιατική καταγωγή.

      Διαγραφή
    8. Δε διαφωνώ.Γι'αυτό και η όλη νοοτροπία τους με την οποία ταυτίζεσαι,όχι αδίκως.

      Διαγραφή
  2. Ο Όμηρος στην Ιλιάδα αναφέρει ότι ο Θεός προίκισε τους ανθρώπους με τέτοιο τρόπο ώστε άλλος να είναι καλός στο λόγο, άλλος στο τραγούδι, άλλος στην μουσική, άλλος στην σωματική δύναμη, άλλος στην νόηση κ.ο.κ. Ποτέ και σε κανένα άνθρωπο δεν έδωσε ο Θεός όλες τις ιδιότητες στην μέγιστη "ένταση". Ότι δίνει σε μεγάλο βαθμό σε μία ιδιότητα την αφαιρεί σε ανάλογο βαθμό από άλλη ιδιότητα. Αυτός ο "μηχανισμός" είναι πάρα πολύ σοφός γιατί επικρατεί ισορροπία μεταξύ των ανθρώπων.
    Το ίδιο επικρατεί και μεταξύ των διάφορων φυλών όπου π.χ. άλλες φυλές έχουν ανεπτυγμένες ιδιότητες στα λεγόμενα σωματικά – αθλητικά προσόντα (μαύρη φυλή) , άλλες στην σωματική αντοχή (καυκάσια φύλα) και άλλες έχουν ανεπτυγμένη διανόηση – λογική (μεσογειακές φυλές και ιδιαίτερα οι αρχαίοι Έλληνες ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός ο συλλογισμός σου.

      Όπως όμως είπε και στο εξαίρετο άρθρο του τις προάλλες περί της "Δημιουργίας του Πολιτισμού" ο Διαχειριστής, όταν κάτι χάνει πλεον το Πνευματικό του Νόημα εκφυλίζεται. Και παίρνει ως τρανό παράδειγμα τους Ολυμπιακούς αγώνες, οι οποίοι ανάλογη πτώση είχαν βιώσει και στην Αρχαιότητα αφού πλεον στην Ελληνιστική και Ύστερη Κλασσική Εποχή τα μετάλλια και τις δάφνες τα λαμβάναν τσέποις και όχι κόποις.

      Το να τρέχει γρήγορα ενας συγκεκριμμενος νεγρικός φαινότυπος(π.χ. Αιθιοπικός, Νιλοτικός) να το κάνω τί την στιγμή που είναι ανύπαρκτος πνευματικά; Τα ίδια ισχύουν ακριβώς και για εναν Διναρικό, ο οποίος αποτελεί ακριβώς το αντίστοιχο του Νιλοτικού στους Ευρωπίδες.

      Η σκέψη σου είναι ορθή, Δάμωνα.

      Διαγραφή
    2. Και ομολογώ οτι δίχως την καποια Αλπική επίδραση που έχω από φυλετικής πλευράς θα ήμουν όπως πλείστοι λοιποί Κρομανοειδείς. Μυαλό κουκούτσι.

      Προφανώς βεβαια και ύπάρχουν παντού εξαιρέσεις, σαν τον Ατλαντομεσογειακό Ραμίρο Λεδεσμα και τον Διναρικό Τεσλα.

      Διαγραφή
  3. Ο καθενας την π... αναλογα με το αν ειναι αρμενοειδης ή διναρικος. Τα πραγματα ειναι ξεκαθαρα, φυσικα και υπαρχουν καλυτεροι φυλετικοι τυποι αν εξετασουμε συνολικα σωματικα και πνευματικα χαρισματα, οπως καλυτεροι ειναι συνολικα οι λευκοι σε σχεση με τους μογγολοειδεις/ασιατες. Μεσογειακοι, νορδικοι, ατλαντοειδεις ειναι οι τοπ, πως να το κανουμε. Αλπικοι ερχονται μετεπειτα και λογω της ιδιοσυγκρασιας τους ειναι χρησιμοι για να βγαζουν την λαντζα σε μια κοινωνια. Διναρικοι, βαλτικοι, κρομανοειδεις δεν ειναι απαραιτητοι και εαν υπαρχουν θα πρεπει να ειναι σε πολυ μικρα ποσοστα. Αρμενοειδεις δεν εχουν να προσφερουν τιποτα ευγενες, αλλωστε και σωματικα και μονο απορριπτονται ολοκληρωτικα. Συνοπτικα στην Ελλαδα πρεπει να πολλαπλασιασθουν οι μεσογειακοι, να εισαχθουν νορδικοι βορειοευρωπαιοι, να μεινουν ως εχουν οι αλπικοι, να μειωθουν οι διναρικοι και να εκλειψουν οι αρμενοειδεις. Α, και θα μπορουσαν καλλιστα να ερθουν πολλες νορδικες-βαλτικες γυναικες εξ Ανατολων (ιδιως εκ Λευκορωσιας που ειναι σε μεγαλο βαθμο νορδικες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελος πάντων για να δώσουμε και μία σοβαρή απάντηση.

      Καταρχην οι Κρομανοειδείς μολονότι γύρω στο 5% του πληθυσμού πρέπει να χρησιμοποιηθούν μαζί με τους Διναρικούς(που δυστυχώς αγγίζουν το 30%) στο στράτευμα και στην επαγγελματική ζωή οι πρώτοι σε τεχνικές εργασίες οι οποίες τους ταιριάζουν(πιάνει το χέρι τους που λέμε) και οι δεύτεροι κυρίως σε χειρωνακτικές. Είναι αδύνατον για μία χώρα, όλοι μα όλοι από τους ελαχίστους πραγματικά Αξίους μέχρι την μεγάλη μάζα να σπουδάζουν! Να παίρνον χαρτί και μετά να λένε βρες μου δουλειά! Και επειδή είναι ανίκανοι να προκόψουν μόνοι των ψηφίζουν σοσιαλδημοκράτες. Το φαινόμενο δεν είναι μόνον Ελληνικό αλλά υπάρχει πολύ στην Ελλάδα.

      Οι Μεσογειακοί και οι Αλπικοί αλλά και μίξεις ΚΜ/Διναρικών με Αλπικό, μπορούν κάλλιστα να κινήσουν την επιχειρηματικότητα, τις τέχνες και τις Πνευματικές επιστήμες στην χώρα μας. Ιδίως δε το Αλπικό υπόστρωμα είναι πολύ καλό για επίπονη πνευματική εργασία όπως στις θετικές επιστήμες. Εάν δε υπάρξει και μίξη με τους άλλους φαινοτύπους το δείγμα πλέον έχει και τεχνικές κλίσεις οπότε και έχούμε ένα φυλετικό δυναμικό επί της ουσίας ικανό για τα πάντα.

      Οι Αρμενοειδείς αφού σύμφωνα με την φυλολογία έχουν μία κάποια κλίση στο εμπόριο δύνανται κάλλιστα να επιδοθούν σε αυτο και σε φοροτεχνικά/λογιστικά ζητήματα.

      Προϋπόθεση βέβαια αποτελεί η πλήρης κοινωνική ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ και Αξιοκρατία χάριν των απολύτως Ικανών άνευ φαινοτύπου. Δηλαδή εάν κάποιος βρεθεί ότι έχει κλίση σε ένα αντικείμενο να μην απορριφθεί βάσει...φαινοτύπου!

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.