Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Πώς η σεξουαλική επιλογή επηρεάζει την κοινωνία

Όπως με την φυσική επιλογή, έτσι και η σεξουαλική επιλογή συνήθως θεωρείται ότι δεν επηρεάζει ιδιαίτερα τους ανθρώπινους πληθυσμούς. Όμως ο προσεκτικός παρατηρητής θα διαπιστώσει ότι η σεξουαλική επιλογή επηρεάζει τις ανθρώπινες κοινωνίες πολύ περισσότερο από όσο νομίζουμε.

Στα έμβια όντα που αναπαράγονται σεξουαλικά, αυτοί που θα καταφέρουν να σμίξουν με το άλλο φύλο και να δώσουν απογόνους, είναι και αυτοί που θα μπορέσουν να διαιωνίσουν τα γνωρίσματά τους. Συνεπώς, έχει σημασία ο τρόπος της επιλογής συντρόφου για το ποιος θα επικρατήσει έναντι άλλων. Μιλώντας για την Ελλάδα, σε παλαιότερες εποχές ο άνδρας κατά κανόνα ήταν αυτός που επέλεγε την γυναίκα, ζητώντας την από τον πατέρα της. Η γνώμη της γυναίκας...
δεν μετρούσε καθόλου ή σπανίως σε περίπτωση ακραίας αντιπάθειας. Αυτό έχει αντιστραφεί στις μέρες μας. Η επιβολή της "ισότητας" και της "χειραφέτησης" των γυναικών στη Δύση από την σιωνιστική εξουσία με τη βοήθεια της εντατικής πλύσης εγκεφάλου από τα σιωνιστικά ΜΜΕ, έχει αλλάξει τον τρόπο της σεξουαλικής επιλογής τις τελευταίες δεκαετίες. Η γυναίκα πλέον είναι αυτή που επιλέγει. Αυτό έχει οδηγήσει σε εμφανείς κοινωνικές μεταβολές. Έχει οδηγήσει σε απεγνωσμένες προσπάθειες εντυπωσιασμού, φλυαρίας και επίδειξης από την πλευρά των ανδρών. Ακόμη, έχει εκθηλύνει τους άνδρες ώστε να μπορούν να "προσεγγίζουν" τα θηλυκά. Επίσης, έχει δημιουργήσει την σύγχρονη «κουλτούρα της καφετέρειας», καθώς η καφετέρεια, το μπαρ, κτλ αποτελούν τον τόπο συνάντησης των δύο φύλων. Παλαιότερα τέτοιοι χώροι ήταν ελάχιστοι, καθώς δεν ήταν κοινωνικά απαραίτητοι. Έχει οδηγήσει τους νέους να θεωρούν ως αξιοθέατα μιας πόλης τις καφετέρειες (!) και όχι τα μνημεία και τους πολιτισμικούς θησαυρούς. Ο τρόπος της σεξουαλικής επιλογής στις μέρες μας αποτελεί πηγή παρακμής.

Κάποιος θα μπορούσε να αντικρούσει λέγοντας ότι οι γυναίκες επιλέγουν τους πιο δραστήριους, κοινωνικούς και πάνω από όλα αυτούς που έχουν λεφτά και πιθανόν να έχουν κάποιες ικανότητες για να τα κατέχουν, κάτι που εν τέλει σημαίνει ότι η επιλογή από την γυναίκα ευνοεί τους καλλίτερους. Οι φυσιοδίφες γνωρίζουν ότι σε πολλά είδη, ειδικά στα πτηνά, η επιλογή γίνεται από τα θηλυκά. Αυτό οδηγεί στο να επιλέγονται τα αρσενικά που έχουν το πιο φανταχτερό φτέρωμα, την πιο μελωδική φωνή, ξέρουν να φτιάχνουν καλή φωλιά ή κάνουν τις πιο εντυπωσιακές επιδείξεις πετώντας. Στα πτηνά η σεξουαλική επιλογή έχει παίξει καθοριστικό ρόλο για την μορφολογία που έχει αποκτήσει το κάθε είδος. Οι άνδρες σήμερα ακολουθούν την ίδια τακτική με τα πτηνά: προσέχουν την εμφάνιση (φτέρωμα), φλυαρούν (κελάηδημα), επιδεικνύουν ικανότητες ή λεφτά (εμμέσως η φωλιά) και κάνουν διάφορες επιδείξεις χορού, κτλ (αντίστοιχα τα πτηνά). Όμως δεν διαφαίνεται καμία βελτίωση στον άνθρωπο, καθώς όλοι προσαρμόζονται στις κοινωνικές νόρμες και οι περισσότεροι κάτι βρίσκουν για να βολευτούν, με αποτέλεσμα να διαιωνίζονται όλοι.

Το συμπέρασμα είναι ότι η σεξουαλική επιλογή επηρεάζει σημαντικά τις ανθρώπινες κοινωνίες. Το γεγονός ότι σήμερα επιλέγει η γυναίκα, έχει οδηγήσει τους νέους άνδρες να αφιερώνουν πολύτιμο χρόνο και δυνάμεις σε προσπάθειες εντυπωσιασμού των γυναικών, αντί να αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους ή να μορφώνονται εντατικά. Πρέπει να έχουμε κατά νου ότι η αναπαραγωγή του είδους θα γίνει έτσι κι αλλιώς, ασχέτως του τρόπου σεξουαλικής επιλογής, γιατί τα ένστικτα είναι ανίκητα. Η επιλογή από πλευράς της γυναίκας το μόνο που κάνει είναι να οδηγεί σε παρακμιακά κοινωνικά φαινόμενα, καθώς και σε κατασπατάληση δυνάμεων από την πλευρά των ανδρών, που αποτελούν το ισχυρότερο και πιο δημιουργικό κομμάτι της κοινωνίας. Αντιθέτως, η επιλογή από πλευράς ανδρών, που ίσχυε για χιλιάδες χρόνια και τερματίστηκε πριν μόλις λίγες δεκαετίες, επέτρεψε στον άνδρα να ρίξει βάρος σε πολύ πιο σημαντικά ζητήματα, προς όφελος της κοινωνίας και του πολιτισμού.

34 σχόλια:

  1. Γειά στο στόμα σου Διαχειριστά! Μπράβο για το άρθρο σου και την πολύ σημαντική σου ανάλυση! Εύγε! Ό,τι λες ισχύει τα μέγιστα. Πολύ καλό άρθρο, πολλα συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φώτο τα λέει όλα, γεμάτα τα καφενεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η επανασταση θα ξεκινησει απο τις καφετεριες

      -Μικελ Καστρο

      Διαγραφή
    2. Αχαχαχαχαχαχαχα!

      Αλλά για κλάματα είναι παιδιά, όχι για γέλια! Κατάντια!

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία ανάλυση που δυστυχώς αντικατοπτρίζει τη θλιβερή μας πραγματικότητα.Έτσι έχουν τα πράγματα,νεογραικύλοι να ασχολούνται με το τι ιδιαίτερο θα φορέσουν,πώς θα φτιάξουν το μαλλί τους,και τι μαλακία θα πουν στην κάθε γκόμενα προκειμένου να γαμήσουν!Έτσι αναλώνεται η μίζερη ζωή τους,χωρίς να σκέφτονται τίποτα,χωρίς να ανησυχούν για κάτι.Είναι οι απόλυτοι εθνομηδενιστές.Αραχτοί στις καφετέριες με ένα ''ρε μαλάκα'' στο στόμα να γλύφουν τα ξέκωλα.Κοινώς μουνόδουλοι.Φτάσαμε η αναπαραγωγή του είδους να αφήνεται στην κάθε ξεφτυλισμένη χαζογκόμενα,που θα ζευγαρώσει με τον κάθε κάφρο ή με τον κάθε κακάσχημο που τυχαίνει να έχει λεφτά.Έτσι ο φυλετικά προικισμένος που δε θα έχει λεφτά λόγω του σάπιου κατεστημένου,θα ''μείνει στο ράφι''.Συν του ότι οι σημερινοί γραικύλοι σκιάζονται τον πόλεμο και έγιναν φιλήσυχοι και φιλειρηνιστές...
    Ταυτίζομαι πλήρως με τα γραφόμενα του διαχειριστή.
    Είναι δεδομένο πως όλη η Δύση είναι πια εκφυλισμένη και βιώνει πνευματική παρακμή.Σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό όμως εκφυλίστηκε το Γραικυλιστάν.Ντροπή να ονομάζεται ''Ελλάς'' αυτή η ιερά γη,και ''Έλληνες'' οι σημερινοί αμόρφωτοι και άνιωθοι γραικύλοι.''Έλληνες'' που θεωρούν ότι ''το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια του'',και πέρα από την καλοπέραση τους δεν σκέφτονται τίποτα.Χίλιες φορές να καταστραφεί το κωλοκράτος και ας μείνει στη σφαίρα του μύθου τις επόμενες γενιές το όνομα ''Ελλάς'' και ΄'Ελληνες'',ως αρχαίοι υπεράνθρωποι,και όχι να θυμίζει τους σημερινούς γραικύλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως συνΈλληνα. Το θέμα είναι ότι η σημερινή τακτική μεταξύ των δύο φύλων δεν είναι ζευγαρώματος(δηλαδή δημιουργίας οικογενείας και απογόνων) αλλά καθαρώς σεξουαλική πράξη η οποία και δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και δυστυχώς πληγώνει στην τελική αμφότερα φύλα, μα κυρίως την γυναίκα. Τις σημερινές ελεεινίδες δυστυχώς οι περισσότεροι να τις πηδήξουν θέλουν μονάχα, γιατί εξάλλου είναι σαρκα και τίποτε άλλο, είναι άχρηστες σε έναν άντρα, μονάχα κόστος, ούτε μητέρες είναι ικανές να γίνουν ούτε το σπίτι να φροντίζουν, μάλιστα εάν τον χωρίσουν παίρνουν και την...μισή περιουσία! Στα διαζύγια βασίζεται κατά μεγάλο μέρος η δικηγορία στις ΗΠΑ και ο φιλελευθερισμός προωθεί την διάλυση της οικογενείας διότι έτσι αυξάνεται συνεχώς η κατανάλωση, από εκεί που ζει μία οικογένεια σε ένα σπίτι, χωρίζοντας παίρνουν 2 ή 3 και επίσης ο ατομισμός αυξάνεται λόγω οικογενειακών τραυμάτων. Πολύ δύσκολα αντιστρέφεται το φαινόμενο, ιδίως στην Δύση. Αναμφίβολα ο τελευταίος Ηγέτης που μπορούσε και το διόρθωσε υπήρξε φυσικά ο Αδολφος Χίτλερ και δευτερευόντως ο Στάλιν μιμούμενος τον Χίτλερ.

      Η σημερινή επικοινωνιακή τακτική διχάζει τα δύο φύλα, ο άντρας πηδάει και την κάνει διότι η σημερινή γυναίκα είναι κρέας μονάχα και η γυναίκα συνεχώς μαζεύει τραύματα από τις πάμπολλες σχέσεις της και καταντά μίσανδρη στρεφόμενη στον φεμινισμό.

      Μονάχα οι κουλτούρες που πάντοτε θέλαν την γυναίκα παρθένα πριν τον γάμο, δηλαδή όλες πλην της φιλελεύθερης, κατόρθωσαν να οικοδομήσουν στέρεα οικογενειακή πολιτική η οποία φυσικά συνέβαλε τα μέγιστα στην διαρκή αύξηση των γεννήσεων.

      Διαγραφή
    2. Ένας σημαντικός λόγος που το Ισλάμ είναι 10 φορές και προτιμώτερο και καλλίτερο της τωρινής φιλελεύθερης Δύσεως είναι η σημασία που δίνει στην μητρότητα και την οικογένεια.

      Και φυσικά ας μην ξεχνάμε το Kinder-Küche-Kirche. Πράγματι ο Εθνικοσοσιαλισμός αποτελεί ευγενεστάτη Ιδεολογία.

      Διαγραφή
    3. Το Ισλάμ και η Ορθοδοξία βέβαια.

      Διαγραφή
    4. Χρειαζόμαστε παραγωγικές γυναίκες με εκπαίδευση στην οικιακή οικονομία, ουτοσώστε να μπορούν να διατηρήσουν ένα σπίτι να φροντίσουν τα παιδιά καθώς και τους ηλικωμένους. Δυστυχώς ο σημερινός ατομικισμός η διαδικτυακή πορνογραφία και η ισότητα των φύλων, έχουν ευνουχίσει τους άνδρες σε τεράστιο ποσοστό ενώ οι διατροφικές συνήθειες, το στρες και η καριέρα, καθιστούν αδύνατη τη σύλληψη στις γυναίκες.
      Επίσης σε μια μίζερη καταθλιπτική κοινωνία των 480 ευρώ, ΔΕΝ σκέφτεσαι την οικογένεια δυστυχώς. Μόνο εάν έχεις εκασφαλίσει έναν ικανοποιητικό μισθό ή αν αυτονομηθείς κάπου στην επαρχία.

      Διαγραφή
    5. Όχι μόνον αυτό Κοθργκάν αλλα η σημερινή γυναίκα είναι πνιγμένη στα οιστρογόνα επειδή δεν γεννά μικρή ή γεννά μονάχα μία φορά και έτσι δεν αποβάλλονται και την τρελαίνουν. Τώρα διαφωνώ για τα λεφτά. Οι παλαιότερες ημών γενεές ήσαν πάμφτωχες όμως κάνανε 10+ παιδιά. Δυστυχώς όπως αναφέρει και ο Δημοπουλος, οι πλουσιώτερες-ανώτερες τάξεις κάνουν και αρκετά λιγότερα παιδιά(1-2) εν σχέσει με τις κατώτερες που κανουν περισσότερα. Προφανώς βέβαια αναφερόταν στην προ-Μεταπολητευτική Ελλάδα.

      Διαγραφή
    6. Στις παλαιότερες κοινωνίες όμως Κωνσταντινουπολίτη, οι άνθρωποι δεν δίναν ΕΝΦΙΑ δεν είχαν αυτοκίνητο, ασφάλιστρα, δόσεις, δεν είχαν σμαρτφόουν, ίντερνετ, δεν βγαίναν για "φρέντο εσπρέσο μέτριο με καστανή" ούτε τρώγανε "μπέργκερ με σως" ήταν δηλαδή απαλλαγμένοι πλήρως από τη καταναλωτική μανία που μαστίζει τη δύση και που την οδηγεί σε τετελεσμένα γεγονότα καταστροφής. Αντιθέτως ήταν πλήρως αυτόνομοι χτίζοντας μόνοι τους το σπίτι τους, έχοντας ένα κήπο (κοιν. μπαχτσέ) με κάθε λογής ζαρζαβάτια και λαχανικά. Είχαν τις κότες τους, την αγελάδα τους, τα κατσίκια τους και προπαντώς ήτανε εξοικιωμένοι με τη φύση. Εκείνοι ναι, είχανε από 10 παιδιά έκαστος γιατί οι ανάγκες ήταν περιορισμένες! Το παιδί δεν απαιτούσε ρουχισμό, φροντιστήρια, παιγνίδια, σοκολάτες και λοιπά. Λίγοι πλέον μπορούν να αντιληφθούν την ολιγάρκεια ως αρετή και να την εφαρμόσουν στην καθημερινότητά τους.

      Διαγραφή
    7. Πολύ σωστά Κουργκάν, συμφωνώ απολύτως.

      Διαγραφή
    8. Η καταναλωτική μανία γεννά τον εγωισμό αλλωστε που δρα ενάντια στα πολλά παιδια που προϋποθέτουν λογική "Όλα για τα παιδιά μου".

      Διαγραφή
    9. Δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα με τις γυναίκες μας όπως σε Η.Π.Α και δυτική ευρώπη. Υπάρχει και φυλετικός λόγος, για την επικράτηση του εβραιοφεμινισμού σε αυτούς, λόγω του ότι κυρίως είναι κρομανοειδείς και νορδικοκρομανοειδείς. Οι γυναίκες τους λοιπόν, έχουν τάση πρός τον αμαζονισμό, και τα σύγχρονα παρακλάδια του, π.χ., φεμινισμός, αυξημένα ποσοστά ομοφυλοφιλίας, κ.α., και για φυλετικούς λόγους. Αντίθετα στίς σλάβες(κυρίως βαλτικές, βαλτοκρομανοειδείς, μεσογειακές, αλπικές, διναρικές), στίς λατίνες και τις ελληνίδες(μεσογειακές, ατλαντομεσογειακές, μεσογειακοκρομανοειδείς, αλπικές), μικρή επιρροή έχει ο αμερικανοεβραιογενής φεμινισμός, λόγω του γελοίου μιμητισμού, μέσω τηλεόρασης, μόδας, κ.λ.π.

      Διαγραφή
    10. Kωνσταντινουπολίτη όταν στο παρελθόν η δύση, η χριστιανική δύση, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδος, είχαν περισσότερο θρησκευτικό χαρακτήρα και λιγότερο κοσμικό όπου πρωταγωνιστεί απόλυτα το άτομο και οι ανάγκες του, οι απολαύσεις του χωρίς υποχρεώσεις, δεσμεύσεις και κόπους, παρουσίαζε αυτή τη δημογραφική δυναμική που έχει σήμερα η Ανατολή και η Αφρική

      Διαγραφή
    11. Ευγε αυτο εχω να πω μονο για την ορθοτητα του παροντος αρθρου. Δυστυχως ειναι μεγιστο και αλυτο προς το παρον το εν λογω θεμα και μας οδηγει ως εθνος στον θανατο και στην καταστροφη

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμε η Ελλάδα ως παρωδία της Δύσεως πάντοτε βρίσκεται μοα γενεά πριν. Μετά από μία γενεά ρχονται οι ατσεις και στο γραικυλιστάν. Δυστυχώς η παρακμή δεν κοιτά φαινότυπο ναι μεν δεν είναι τόσο φεμινίστριες όσο οι Δυτικές είναι όμως όπως προείπα μονάχα σάρκα και γενικά με συμπεριφορές πεζοδρομίου, ούτε για μητέρες κάνουν ούτε για σύζυγοι, άσε που τις έχει πηδήξει η μισή και βάλε γειτονιά.

      Γεώργιε, ναι αλλά τότε ακριβώς όπως είπε η Δύση ήο Χριστιανική-Φασιστική ή Εθνικοσοσιαλιστική. Παρόλα αυτά και σε καπιταλιστικές χώρς λόγω του Χριστιανισμού η Οικογένεια δεν είχε καταστραφεί πλήρως όπως σήμερα λόγω εκκοσμικεύσεως και αθεΐας, δηλαδή λόγω σοσιαλδημοκρατίας-φιλελευθερισμού.

      Διαγραφή
    13. Στο εξωτερικό που είμαι, έχω ακούσει από πολλοθς γνωστούς ότι φίλοι τους χάσανε περιουσίες και σπίτια με την κρίση και κατευθείαν άφαντες οι γυναίκες των και διαζύγια κλπ. Τί παραπάνω να πούμε; Μοναχα για λεφτά θέλούν τον αντρα. Και αυτός βέβαια ανταπαντά πηδώντας τες μονάχα.

      Διαγραφή
    14. Πουτάνες όλες τους. Πούτσα και πορτοφόλι, μόνο αυτά θέλουν. Κερατώνουν τον γκόμενό τους με'σένα και μετά εσένα με κάποιον άλλον που είναι πιο πλούσιος, πιο όμορφος, με πιο πολύ στάτους και δεν ξέρω γω τι.

      Γι'αυτό όλοι οι πολιτισμοί παγκοσμίως τις είχαν πιο κάτω και απ'τους δούλους. Οι πουτάνες γουστάρουν να τις πατάς κάτω, να τους γαμάς τον αυτοσεβασμό. Το πρώτο φετίχ των γυναικών είναι ο βιασμός γι'αυτό το λόγο. 'Οταν τις αφήνεις ελεύθερες όπως οι ευρωπαίοι θα πάνε να βρούνε έναν άλλον να τις σκλαβώσει. Γι'αυτό τρώνε κέρατο από τους μετανάστες οι μαλάκες.

      Διαγραφή
    15. Αυτό είναι μεγάλη αλήθεια ανώνύμε.

      Διαγραφή
  4. Πραγματικά αυτη η σκέψη/ερώτηση που θα κάνω δε απευθηνεται μονο στο διαχειριστή που έγραψε αυτό το άρθρο αλλα και σε όλη την αφρόκρεμα που σχολιάζει το μπλόγκ(Έλλην Κωνσταντινουπολίτης,φρουρος Auswitch,Himmler κτλ)

    Σαν ανθρωπος που έχει ταξιδέψει εξωτερικό και έχει δει διάφορα,παρατηρώ μια τάση των λευκών γυναικών να προτημάνε κατι τέρμα παρακμιακούς φυλετικούς τύπους ανδρών.Και με παραξενεύει όχι για τίποτα άλλο,αλλα μια γυναίκα που χει μάθει στην ελευθερία και ζει σε 1 κράτος όπως η Φινλανδια που εκει ξερουν τι σημαίνει η έννοια πολίτης,που οι άνδρες τους είναι πλακατζίδες,ευχάριστοι,και με κώδικα ιπποτισμού πως τη βρίσκει με τον πακιστανό ή τον κάθε μουσουλμάνο που της φορά μπουρκα?Ή μήπως αυτες που είδα είναι τίποτα ελατωματικές με άσθμα και αλλες αρρώστειες ή που ασκούν το επάγγελμα της πόρνης ,αρα 1 τέτοιος γάμος ειναι επιτυχία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε ανώνυμε πολύ καλή η ερώτησή σου που μας επιτρέπει να επεισέλθουμε σε λεπτομέρειες. Γενικά οι μικτοί γάμοι στις δυτικές κοινωνίες ΔΕΝ πιστεύω πως στο σύνολό τους είναι περισσότερο επιτυχημένοι και ευτυχισμένοι, σε σύγκριση με τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών. Επίσης οι γυναίκες που συνάπτουν σχέσεις με αλλοεθνείς, πρόκειται συνήθως για κάποιες φιλελεύθερες και ανεξάρτητες που έχουν βαλθεί να αυξήσουν τη ποικιλία του ψωλο-μπουφέ τους, αδιαφορόντας για την επιβλαβή πρακτική της επιμειξίας, όπως επίσης έχουμε και εδώ στην Ελλάδα τις "αλληλέγγυες" αριστερών καταβολών. Ακόμα μπορώ να σκεφτώ γυναίκες ΜΗ θελκτικές για τα εκθηλυσμένα αρσενικά της δύσης, αλλά λουκούμια για τους πεινασμένους εξ ανατολάς και αφρικής. Επίσης κάποια παρακμιακά στοιχεία είναι ικανά να εξάψουν τη περιέργεια των γυναικών και στη τελική να είναι αποφασισμένες να υποταχθούν πλήρως σε αυτά τα τριτοκοσμικά σκουπίδια που εξαπλώθηκαν στη γηραιά ήπειρο. Οι λόγοι δεν είναι μόνο αυτοί, αλλά έγραψα μερικούς που τους θεωρώ τους κυριότερους.

      Διαγραφή
    2. Γιατί οι γυναίκες γουστάρουν αντρισμό και ξύλο, όχι ιπποτισμό και πλάκες. Γι'αυτό στην Σουηδία οι Σουηδέζες γαμιούνται με τους μετανάστες και γι'αυτό κάνουν τσιμπούκια στον κάθε ισπανό και έλληνα όταν πάνε διακοπές.

      Αφού έχεις ζήσει στο βορρά πρέπει να ξέρεις το τι φλώροι και καημένοι είναι οι άντρες εκει πάνω. Όταν την πρωτοχρονιά στην Κολωνια οι άραβες βγήκαν έξω και βιάζανε γυναίκες, ούτε ένας γερμανός δεν βοήθησε, όλοι τρέχαν σαν λαγοί.

      Όλες οι γκόμενες θέλουν έναν αγροίκο που θα της δίνει να χορταίνει πούτσο και αντρίλα. Εφόσον λοιπόν η κοινωνία αφήνει την σεξουαλική επιλογή στις γκόμενες και οι άντρες είναι κάτι κουνιστοί θα συνεχίζουν να πηδιούνται με τον κάθε άραβα, δολοφόνο και παρακμιακό.

      Διαγραφή
    3. Φίλε ανώνυμε απαντώ στο ερώτημά σου.

      Ο φεμινισμός της Δύσης είτε κάνει την γυναίκα μίσανδρη είτε λεσβία. Παρόλα αυτά η γυναίκα ως βιολογικό-ψυχικό σύνολο ουδέποτε ικανοποιείται από κάτι τέτοιο. Πάντοτε ψάχνει το πρωτόγονο και ατόφιο. Τί εννοώ δηλαδή. Και εγώ Ελβετία με συχνές βόλτες σε Νότια Γερμανία είμαι οπότε θα σου πω.

      Καταρχήν οι Δυτικοί άντρες είτε είναι εκθηλυσμένοι πολύ και ευνουχισμένοι είτε κάργα ζώα και παθιασμένοι με την δουλειά των. Μία φορά σε ένα Ελληνικό μαγαζί στην Ζυρίχη, είχα δει δίπλα μου ένα μικτό ζευγάρι(γυναίκα Μογγολειδής αλλά ωραία και αντρας Λευκός). Εκείνη ενώ συνεχώς προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί του εκείνος ούτε σημασία δεν της έδινε. Μα τω Θεώ μου ήρθε να τον αρχίσω στις φάπες. Μία αλλη φορά σε ντονεράδικο με τον πατέρα μου στην Κωνστάνζα μία Γερμανίδα και μάλιστα ωραία Νορδο-ΚΜ που είχε πάει με τον φίλο/άνδρα της να φάνε Pide, συνεχώς όχι απλά κοιτούσε στο μέρος μου αλλα έκανε stare με προκλητικό τρόπο. Αμφότεροι μοιάζαμε (Νοτιο)Ιταλοί, ο πατερας μου Μεσογειακός-ΚΜ εγώ ΚΜ αλλά με μούσι, μάλιστα οι ίδιοι οι Τούρκοι του μαγαζιού μας μίλησαν Ιταλικά. Σε τέτοιο σημείο κοιτούσε που ο άνδρας της άρχισε να την αγγίζει κάπως...συμπονετικά. Οι άνδρες στην Βορειοδυτική Ευρώπη είναι κρύοι και παθιασμένοι με την καριέρα τους. Κακά τα ψεματα σε κοινωνίες με αρκετή Νορδική συνιστώσα οι συναισθηματικές εξάρσεις είναι...ελάχιστες! Αλλά είναι και το περιβάλλον. Στην Ελλάδα το καλοκαίρι που πάω διακοπές, υπάρχει εκεί ενας Φινλανδός-Έλληνας, Νορδο-Κρομανοειδής με κάτι το Βαλτικό ίσως. Μολονότι Ελληνοφινλανδός ο τπάς όχι μονάχα συμπεριφέρεται ως γνήσιος Έλληνας αλλά έχει και φιλενάδα...Σαχάρια-Αλπική. Συνεπώς στην Φινλανδία που λες τί αισθήματα και τί...σχέσεις να πάρξουν την στιγμή που αυτοκτονείς από την καταθλιψη;

      Παρόλα αυτά ουδεμία Δυτική γυναίκα έχει πλέον ως στόχο την μητρότητα και την οικογένεια. Μοναχα το σεξ ιδίως δε εάν στέκει καλά από οικονομικής πλευράς. Γνωρίζεις πόσες 40άρες και 50άρες σε πολύ καλή φυσική κατάσταση ψάχνουν νεαρούς από Νοτιοευρωπαϊκές κυρίως χώρες για να τους έχουν σπίτι να τις πηδάνε μονάχα; Μιλάμε για τρελές καταστάσεις ακράτου ατομισμού. Ο φεμινισμός, ο ατομισμός και η κουλτούρα των μαύρων και μεσογειακών εραστών αποτελούν τα σύνηθη πιστεύω της κάθε γυναίκας με σημαντική-πετυχημένη καριέρα, μηδενική οικογένεια και συγγενικές σχέσεις, σε ευκατάστατη κατάσταση στην Βορειοδυτική Ευρώπη(Γαλλία, Αγγλία, Γερμανία, Ελβετία και Βόρειες χώρες).

      Διαγραφή
    4. Είς ό,τι αφορά τους άνδρες και εκεί επικρατεί ο ατομισμός με ποία έννοια:

      Ουδείς απολαμβανει τον χρόνο με ή επιθυμεί να έχει οικογένεια. Δηλαδή σε αμφότερες περιπτώσεις πρόκειται για ατομισμό, εγωισμό και για τους παρακμιακούς φαινοτύπους που λες η παντελής έλλειψη οράματος από την σύγχρονη φιλελεύθερη κοινωνία της Δύσης, σπρώχνει την γυναίκα σε αναζήτηση εξάρσεων επειδή συνεχώς βαριέται. Το ίδιο και με τον άνδρα. Είναι και ο φιλελεύθερος αξιακός κώδιξ όπου είναι της μόδας κάθε τι ανώμαλο, ομοφυλοφιλικό και διαφυλετικό(interracial relationships).

      Διαγραφή
    5. Με μία λεξη δηλαδή ανώνυμε απαντάται το ερώτημά σου:

      Εκφυλισμός.

      Μία φορά μιλούσα με μία Ισπανίδα. Τρόμαξε από το πόσο δεν την ενδιέφερε που στο μέλλον δεν θα υπήρχε η χώρα της βάσει γεννήσεων. Μου είπε ότι δεν την ένοιαζε καθόλου και ότι η ζωή είναι δική της, να την ζήσει όπως γουστάρει αυτή κλπ. Δηλαδή πάλι ο εγωισμός-ατομισμός και η καταστροφή κάθε οικογενειακών-φυλετικών-Εθνικών-θρησκευτικών δεσμών. Ο φιλελευθερισμός φταίει πάλι ναι, διότι αυτός μονάχα μάζεται καθε είδους σύνολο, από θρήσκευμα και φυλή μέχρι σεξουαλικό φύλο(βλέπε lgbtq, genderfluid, κλπ) χάριν μίας αισχροτάτης ατομικής "ελευθερίας". Άτομο και μόνον άτομο. Και πώς καλύπτει το κενό πυ μόλις δημιούργησε με τον ατομισμό, ο φιλελευθερισμός; Μέσω της τεχνολογίας, της μηχανής που συνεχώς βοηθά στην αύξηση των καταναλωτικών προϊόντων.

      Διαγραφή
    6. Τόσο απλά είναι τα πράγματα. Για αυτό όσοι Φασίστες, Εθνικοσοσιαλιστές ή Στρασσεριστές-Εθνικομπολσεβίκοι ακόμη και αντιχριστιανοί ή αρχαιολάτρες να είσθε, βρίσκεσθε στον πιο σωστό δρόμο να ξέρετε.

      Διαγραφή
  5. Το θεμα ειναι πως ο κοσμος εχει σταματησει να σκεφτεται ως συνολο, ως ενα σωμα ,μια φυλη....Ο Εβραιοκαπιταλισμος εχει μετατρεψει μεσω της διαφημισης ( μοντελα,διασημοι κτλ.) και των κοινωνικων δικτυων (facebook) σε εγωιστικα αντι εθνικα μιασματα.... Το μονο που τους νοιαζει ειναι το Εγω τους...το πως θα βελτιωσουν την ζωη τους και μονο τη ζωη τους αντι της υπολοιπης κοινωνιας....Η Άρια φυλη εχει εκφυλιστει και εχει υποστει πλυση εγκεφαλου...Την εποχη της εθνικοσοσιαλιστικης Γερμανιας, ο κοσμος λειτουργουσε σαν μια ψυχη....ολοι συνεισφεραν στην κοινωνια...απο τον εργατη μεχρι τον στρατηγο... Δεν ειναι τυχαιο που τοτε εγιναν καταπληκτικες ανακαλυψεις...ενας νεος πολιτισμος...μια νεα εποχη....Οι σατανικοι "ναζι" ανακαλυψαν τον πυραυλο για να πανε οι ανθρωποι στο διαστημα...αυτοι ανακαλυψαν το πρωτο αεροπλανο τζετ...αυτοι ανακαλυψαν το σεισμομετρο....αυτοι εφτιαξαν τον πρωτο αυτοκινητοδρομο( Αutobahn)...Το Βερολινο ηταν γεματο με αρχαιο ελληνικο αρχιτεκτονικο στυλ...Και ολα αυτα επειδη ο Λαος ξυπνησε, πιστεψε σε ενα σκοπο, και διοτι δεν υπηρχαν αριστεροι και εβραιοι για να υποσκαψουν την εθνικη κοινωνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως φίλε Γιώργο.

      Διαγραφή
    2. Δεν είναι τόσο εβραϊκό το θέμα για εμένα, όσο Δυτικο-Διαφωτιστικό-Φιλελεύθερο. Υπάρχει υπαρξιακή διαμάχη Διαφωτισμού-Ρομαντισμού κατ'εμέ από την οποία φυσικά νικήτης θα βγει στην τελική ο Ρομαντισμός. Ο Διαφωτισμος οδηγεί σε πνευματική αναπηρία και ψυχικο αδιέξοδο, το οποίο μονάχα μία Θρησκεία δύναται να καλύψει. Μαρξισμος-Λενινισμος και Φιλελευθερισμος αποτελούν Διαφωτιστικά τέκνα, ενώ ο Φασισμος-Εθνικοσοσιαλισμος Ρομαντικά. Η άνοδος οιουδήποτε θρησκευτικού φονταμεταλισμού οφείλεται να εκληφθεί ως νίκη του αντι-Διαφωτιστικού στρατοπέδου.

      Διαγραφή
  6. Τι λέτε βρε παιδιά? Ο εθνικοσοσιαλισμος είναι κίνημα προόδου, δεν είναι πουριτανισμός ούτε "tea party movement"...άκου η γυναίκα να μην έχει γνώμη και να περιμένει σπίτι τον οποιοδήποτε γαμπρό αμφιβολων επιδιωξεων και σκοπών....αυτά μόνο στις Ελληνικές ταινίες τα βλέπαμε...Δηλαδή ο πάσα ενας υποψήφιος γαμπρός έχει το αλαθητο φιλετικό και κοινωνικό κριτήριο να διαλέξει ενώ η γυναίκα δεν το έχει?? Ανέκαθεν ο άνδρας ήταν ο κυνηγός και φροντιζε να έχει τα απαραίτητα εφόδια για αυτό ενώ η γυναίκα ήταν ανέκαθεν το ωραίο φίλο για να ελξει τον άνδρα κυνηγο....από εκεί και πέρα πρέπει να έχουν και οι δύο το απαραίτητο "μυαλό" για να αποφασίζουν αν θα προχωρήσουν στα περαιτέρω ή οχι...όλα τα άλλα που λέτε είναι εντελώς υποτιμητικα για τις γυναίκες. Αν σας άκουγαν από κάπου μεγάλες Εθνικοσοσιαλιστριες όπως η Σαβιρτι Ντεβι,η Λενι Ριφενσταλ,ή η Χάνα Ραητ θα είχαν βγει από τα ..ρούχα τους..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα αστη τη Σαβιτρι Ντεβι....δεν ειναι πραγματικη εθνικοσοσιαλιστρια και στο λεει ενας εθνικοσοσιαλιστης,καθως πηγε και παντρευτηκε εναν Ινδο (!) .Δευτερον ειχε πει οτι ειναι Ρωμαιοκαθολικος και εχει αρκετους λογους του που λεει τη γνωμη του για τον Χριστιανισμο και το τι ρολο εχει στην εθνικοσοσιαλιστικη κοινωνια....Κατι ασχετο με τι σαβιτρι ντεβι, η οποια ειναι Ινδουίστρια, αλλαξε το κανονικο της ονομα και γραφει συνεχεια εναντιον του Χριστιανισμου αλλα γραφει για μυστικιστικες ανοησιες με κατι μαυρους ηλιους κτλ. Ο Χιτλερ πολεμουσε τον Εβραιο Χριστιανισμο οχι τον σωστο και κανονικο....πχ.Πρεπει να αφαιρεσουμε την Παλαια Διαθηκη απο την θρησκεια...

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.