Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

Οι φαινότυποι του ανθρώπινου είδους

Στις εικόνες φαίνονται τα πρόσωπα των φαινοτύπων που αντικρύζουμε στο ανθρώπινο είδος. Βασίζονται στην πρώτη έκδοση του humanphenotypes.com. Στους Ευρωπαϊκούς φαινότυπους υπήρχε υπερβολική υποκατηγοριοποίηση, που δεν ταίριαζε με την κλασική φυλετική ταξινόμηση της Γαλλικής και Γερμανικής ανθρωπολογικής σχολής. Ακόμα και στις υπόλοιπες ηπείρους παρουσιάζονται αρκετοί μικτοί τύποι, ωστόσο η κατηγοριοποίηση είναι πιο κοντά στην κλασική φυλετική τυπολογία.

Ευρωπιδικοί -εκτός Ευρώπης (Non-European Caucasoids)

























ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...

Νέγροι (Negroid)





Μογγόλοι (Mongoloid)




Αυστραλοειδείς (Australoid)




30 σχόλια:

  1. Απο τους νέγρους οι Αιθίοπες κα οι Νούβιοι φέρνουν λίγο σε ανθρώπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ.Από τους νέγρους κανείς δε μοιάζει με άνθρωπο.Από τους μογγολίδες,ίσως λίγο ο North Sinid,o Coshu,o Cipangid και ο Pamirid.Για τους υπόλοιπους,αυστραλοειδείς κτλ,δε γίνεται ούτε λόγος.
      Καθαρά αντικειμενικά,μόνοι οι Ευρωπιδικοί,τόσο οι Ευρωπαίοι,όσο και αυτοί που βρίσκονται εκτός Ευρώπης,δύνανται να λογίζονται άνθρωποι.

      Διαγραφή
    2. Και από τους Ευρωπίδες,δεν εννοώ φυσικά τους τελευταίους,κάτι ινδομελανίδες και τέτοια...

      Διαγραφή
    3. Τι εννοείς ότι από τους Νεφρούς δεν μοιάζει κανείς με ανθρώπους?!Πάμε Καλά?!ΌΛΟΙ είναι άνθρωποι. Οι άνθρωποι δεν είναι μόνο λευκοί ή κίτρινοι. Όλοι ανήκουμε στο ίδιο είδος.

      Διαγραφή
  2. Μεσογειακοί/ές και Ατλαντοειδείς θαύματα της φύσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=seEgy9cdMcg

    ο Νεαρος στο παραπανω βιδεο απο τα αριστερα...τι ειναι φυλετικα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρίως Μεσογειακός θα έλεγα,αν όχι εξ'ολοκλήρου.

      Διαγραφή
  4. Μια που χωρεασμε ολους τους φαινοτυπους ο εν λογω τυπος που ειναι Ουγγρος αν δεν απατωμαι δεν ειναι μιξη Τουρανικου-Κρομανοειδη??? Αναρωτιομουν αν εχει κατι το αλπικο πανω του αλλα σχεδον χλωμο μου φαινεται...Και φυσικα ειναι αποδειξη οπως εχει αναφερει και το ιστιολογιο οτι οι τουρανιδες στην ουγγαρια παραμενουν αξιοσεβαστο ποσοστο...
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=655639474506432&set=a.103985046338547.5298.100001811564272&type=3&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Turanid που είναι;O Pamirid είναι ο Turanid;
    Φαίνεται ευρωπιδικός πάντως ο Pamirid,μοιάζει παράταιρος
    σε σχέση με τους άλλους μογγόλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι δεν έχει τον τουρανικό, αλλά νομίζω πως ο αραλικός είναι ότι πιο κοντινό υπάρχει. Πιθανότατα δεν αναγνωρίζουν τον τουρανικό ως ένα τύπο, καθώς πράγματι πρόκειται κατ' ουσίαν για μια φάση που προέκυψε ξεκινώντας από τον αρχαίο σιβηρικό. Αν προσέξεις, ούτε και ο ουραλικός παρίσταται μάλλον για τον ίδιο λόγο.
      Εις ότι αφορά τους παμιρίδες, ο φαινότυπός τους είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση προϊόντος γενετικής παρέκκλισης (genetic drift) η οποία τους έδωσε μοναδικά χαρακτηριστικά που δεν συνηθίζονται μεταξύ των συγγενικών τους πληθυσμών. Πρέπει να σημειώσουμε πως οι παμιρίδες, συμμετείχαν και στον σχηματισμό των αρμενοειδών. Θεωρείται πως σε αυτή την περίπτωση είναι οι φορείς του "αλπισμού" στη δυτική και κεντρική ασία. Δηλαδή, έχουν σχέση με το παρακλάδι εκείνο που εισήγαγε την ήπια βραχυκεφαλία στην Ευρώπη.

      Διαγραφή
    2. Ο Τουρανικός τελικά είναι συγκεκριμένος τύπος ή κάθε λευκός με μογγολική μίξη αποκαλείται Τουρανικός;
      Αν είναι συγκεκριμένος ποια είναι τα χαρακτηριστικά του π.χ είναι βραχυκέφαλος ή δολιχοκέφαλος κτλ.

      Διαγραφή
    3. Xastur Haaztre δες εδώ

      http://fyletika.blogspot.gr/2014/06/blog-post_6.html

      Διαγραφή
    4. Την είχα διαβάσει παλαιότερα την ανάρτηση,δεν αναφέρει τα χαρακτηριστικά του Τουρανικού...

      Αυτός είναι λογικά

      http://ic.pics.livejournal.com/kanibolotsky/9964105/5092/5092_900.jpg

      Διαγραφή
  6. Αυτη η μανια με τον νορδικο δεν θα παψει ποτε. Παντου σε ολες τις κατηγοριες των Ευρωπαιων, πρωτος δεσποζει. Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστός Οδυσσεύ.Είναι τα κατάλοιπα περί ''δημιουργίας του αρχαιοελληνικού πολιτισμού από τους νορδικούς'' .Αν και ο νορδικός φυλετικός τύπος έχει εξέχουσα θέση στην λευκή φυλή,στον νορδικισμό,πρέπει να αντιτάξουμε τον Μεντιτερρανισμό.

      Διαγραφή
    2. Λάθος ανώνυμε. Ετσι παίζουμε το παιχνιδι των. Δεν διεκδικούμε κανένα φυλετικό πρωτείο μοναχα πολιτισμικό. Συνεπώς ο μεντιτερανισμος εαν είναι να χρησιμοποιηθεί θα χρησιμοποιηθει στα πλαίσια της πολιτισμικης ανωτερότοτητος η οποία υπαινίσσεται φαινοτυπική αριστεία. Σε κάθε περιπτωση ο έτερο προσδιορισμός με τους Βορείους είναι λάθος. Ανατολική Μεσόγειος και μόνον με δυτικά σύνορα την Ελληνογενή Κάτω Ιταλία και Σικελία.

      Διαγραφή
    3. Δεν θα πειτε εσεις ποιο ειναι το σωστο!
      Οταν στην Μεσογειο οπως λεει και το ονομα κυριαρχουσαν κατα πλειοψυφια οι μεσογειακοι εσεις να λετε οτι και αλπικοι και διναρικοι ανηκουν στο Ελληνικο εθνος..


      Αλπικοι και Διναρικοι ηταν μια τιποτενια μειοψυφια στην αρχιαοτητα...
      Μονον εσας του σημερινους δεν συμφερει μια μεσογειακη ευγονικη...ευγονικη που θα γινει με εξεταση και των πρωγονων !

      Διαγραφή
    4. Λοιπον, εγω δεν ειμαι ουτε μεσογειαστης( ενω ειμαι 100% μεσογειακος βασει του διαχειριστου και αλλων) ουτε τιποτε αλλο. Πιστευω οτι η Ευρωπαικη φυλη ειναι μια με διαφορετικους τυπους. Ευγονικη σε καθενα Ευρωπαικο Εθνος, ωστε πρωτιστως να επικρατησει η Ευρωπαικη φυλη κυριως και μετεπειτα ο τυπος που ανηκε πλειοψηφικως στο εκαστοτε εθνος, διχως φυσικα εχθροτητες μεταξυ των τυπων. Υποστηριζω μια ΦΥΛΕΤΙΚΗ Ευρωπη, αδελφωμενη αλλα οχι ομογενοποιημενη.

      Διαγραφή
    5. Αυτό που πιστεύεις,δεν το κατόρθωσε ούτε ο ίδιος ο Χίτλερ και ούτε θα γίνει ποτέ.Είναι ουτοπικό.Γι'αυτό διάλεξε και πάρε.

      Διαγραφή
    6. Λάθος. Ο Οδυσσεύς ομιλει πολύ ορθά. Ο Χίτλερ ως Νορδικιστης ήθελε Ηνωμένη Γερμανόκρατίζουσα Ευρώπη με φυλετική ιεράρχιση απο Βορά προς Νότον. Ο Οδυσσέας έχει απολύτως δίκαιο ως προς αυτά που πιστεύει.

      Διαγραφή
    7. Ο Χίτλερ δεν ήταν νορδικιστής με την έννοια που έχεις στο μυαλό σου.Επεδίωκε την αύξηση του νορδικού τύπου,μιας και αυτός αντιπροσωπεύει τους Γερμανούς.Αυτό δεν είναι κακό.Και εμείς σε ένα αντίστοιχο καθεστώς,θα έπρεπε να επιδιώκουμε την αύξηση του μεσογειακού τύπου.Απλά τα πράγματα.
      Το αν υπολόγιζε ο Χίτλερ τους Έλληνες,φάνηκε από το ότι τους Έλληνες στρατιώτες τους άφησε ελεύθερους,ενώ όλων των άλλων εθνών-κρατών τους έπιανε αιχμαλώτους.Ειδικά τους Γάλλους και άλλους(Πολωνούς κτλ).

      Διαγραφή
    8. Οι μεσογειακοι είναι μειοψηφία στην Ελλάδα (πάλι καλά) , έχουμε αρκετούς διναρικους Αλπικους και αρμενοειδης. Στην αρχαία Ελλάδα όχι δεν ήταν πλειοψηφία μεσωγιεακοι, έγινε μια έρευνα στην Αθήνα και πλειοψηφία ήταν οι μεσωγειακοι δεν σημαίνει αυτό όμως πως αυτό ίσχυε και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Όπως βλέπουμε σήμερα, μόνο κάτι ντόπιοι Αθηναίοι είναι καθαροί μεσωγειακοι. Οι αρχαίοι Μακεδόνες ήταν πιο ανοικτοχρωμοι από τους υπόλοιπους Έλληνες, άρα δεν ήταν μεσωγειακοι, διναρικοι μάλλον

      Διαγραφή
  7. Χιλιες φορες το 40%+ αλπικο ποσοστο μας να ηταν Σαχαριο ή ιρανικο παρα αλπικοι ζουμπαδες μπουλιδες...

    ο σωματοτυπος των αλπικων ειναι αθλιος !
    η ας ηταν διναρικοι να μην ειχε παισει και το υψος της Ελλαδας τοσο πολυ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαχάριος διαμαρτύρεται για τους άλλους τύπους στην Ελλάδα. Ο ορισμός της εκδίκησης της γυφτιάς... κι με εκνευριστικά ανορθόγραφο τρόπο.

      Διαγραφή
  8. https://www.google.gr/search?q=%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82+%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%82+%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82&espv=2&biw=1920&bih=974&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwih4vOo0bXPAhVF1xQKHbkCDDYQ_AUIBigB#imgrc=VsRT1j_KXollUM%3A


    Μια εικονα που δειχνει την αθλιοτητα της αλπικοτητας...ο Ξενος Βασιλευς...μπροστα στους αλπικους Ελληνες !...

    Χειροτερος εχθρος ειναι οι αλπικοι παρα οι μαυροικαι οι μουσουλμανοι για το Ελληνικο εθνος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χειροτερος εχθρος για την Ελλαδα ειναι α)οι αφροασιατες εισβολεις, β) ο αρμενοειδης μπασταρδος τυπος που μας εκανε εθνος γυφτιας, γ) προδοτες και εαυτομισουντες ομοφυλοι ομοεθνεις. Με την αυτην σειρα.

      Διαγραφή
  9. Ευγονική στην λευκή Ευρωπαϊκή φυλή εκτός συγκεκριμένης κατηγορίας αγγλοσαξόνων, οι οποίοι είναι αγνώστου προελεύσεως, παρακαλούμε όπως ο διαχειριστής κάνει μία δημοσίευση για τα ανθρωπολογικά χαρακτηριστικά των Αγγλών. Οχι Σκώτων - Ιρλανδων - Κελτών - Ουαλών - Πικτών αλλά Αγγλων. Ευγονική σε κάθε ευρωπαϊκό εθνος όπως ορθά αναφέρει ο Οδυσσεύς Πελάσγός, και αν δεν το κάταφερε ο Αδόλφος Χίτλερ αυτό δεν το μειώνει, ίσα ίσα που με την εισβολή αφροασιατικών πληθυσμών και την αγαστή συνέργεια των Μικρασιανών 'Ελληνων' όλων αυτών των ανθυπομαρξιστοειδών υπανθρώπων που εβρόμισαν την αρχαία κοιτίδα μας με την ψυχασθενική - ψυχωτική τους αντιπάθεια προς την καταγωγή τους και τον εαυτό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια και καποιοι καταφερονται εναντιον των Αλπικων στην Ελλαδα λογω της αυξησησς τους εχετε αναρωτηθει γιατι μπορει να γινεται αυτο?? Ειχε αναφερθει απο το ιστιολογιο παλιοτερα και ορθως οτι οι Αλπικοι λογω ιδιοσυγκρασιας τους (μαζεμενοι, πιο χαμηλων τονων, ταση να μην ρισκαρουν κλπκλπ) ειναι πιο ευκολο να καταληξουν να φτιαξουν οικογενεια με τα σημερινα δεδομενα αρα και φυσικα να τεκνοποιησουν...Παμε τωρα στους Μεσογειακους και δειτε το αντιστοιχο παραδειγμα, οταν αυτοι λογω της αεναης ¨ανησυχιας" τους και τασης να εξερευνουν και να ρισκαρουν συν το κλιμα της εποχης (οπου δηλαδη εμφορειται απο ιδεες ψευτοκουλτουρας, ναρκισσισμου, ελευθερια στα παντα και παντου) οχι απλως δεν καταληγουν σε σχεση για γαμο δεν φτανουν καν στην ιδεα να αποκτησουν και παιδια...Και αυτο αφορα και αντρες και γυναικες Μεσογειακους....Αρα κοφτε καποιοι τις αυταπατες περι ευγονικης και τα ρεστα, που οσο και αν αρεσκομαστε να αναλωνομαστε γυρω απο αυτα ειναι σχεδον ΟΥΤΟΠΙΚΟ να γινει κατι τετοιο σε τετοιους καιρους....Και ειδικα στον Ελλαδικο χωρο σε 100-200 χρονια οσοι Ελληνες θα εχουν απομεινει, εγω θα ελεγα οτι θα ειμαστε τοτε το 50% με το ζορι υπολογιζοντας παντα τους ΓΗΓΗΓΕΝΕΙΣ, η πλειοψηφια αυτων θα ειναι αλπικοι και φυσικα και καποιοι διναρικοι..Ρεαλιστικα χωρις να εθελοτυφλουμε και να φαντασιωνομαστε το ιδανικο και ιδεατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αλπικοι ομοιως με τους διναρικους και ελαχιστους βαλτικους και νορδικους, ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ευπροσδεκτοι εν Ελλαδι, απο οποιονδηποτε σοβαρο εθνοφυλετιστη. Ουδεις σοφρων στρεφεται εναντιον τους. Απλα λεμε οτι οι Μεσογειακοι με καταλληλες πολιτικες και διδαχες και κοινωνικες μηχανικες, πρεπει να ξαναγινουν πλειοψηφια. Ολοι οι σοβαροι εθνοφυλετιστες δεν θα απεκελειαν κανενα αντιπροσωπο απο οιοδήποτε Ευρωπαικο φυλο, απο το να θεωρηθει Ελλην, με την καταλληλη παιδεια φυσικα.

      Μην ακους τα τρολλ. Τρεφονται απο τις απαντησεις και την προσοχη σου.

      Διαγραφή
    2. Μαζι σου, εξαλλου στην Ελληνικη ιστορια πολλες μεγαλες μορφες ηταν αλπικοι (Πλατωνας,Μεταξας κλπ)....Απλως η μπηχτη μου για τους τωρινους Μεσογειακους και το πως πραττουν πια εχει να κανει με τον πολιτισμο που ζουμε και οτι κουβαλαει αυτος...Προσωπικα δεν βλεπω φως στον οριζοντα γιατι εν τελει ειναι νομοτελειακα δεδομενο τα πραγματα τελικα να μπαχαλοποιουνται οχι μονο εδω αλλα παγκοσμιως...Τα εθνη-λαη που θα αντισταθουν θα ειναι οσα ακομα πατανε γερα σε σταθερες αξιες και παραδοσεις και σε αυτο διατηρω μια αισιοδοξια και για τους Ελληνες, αν αυτο αφορα κυριως το Αλπικο-Διναρικο κομματι ας ειναι αυτο και μονο

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.