Κυριακή 1 Μαΐου 2016

Υπάρχουν αναφορές περί φυλής στα ιερά κείμενα της Ορθόδοξης Εκκλησίας;


"Ἔτι δεόμεθα ὑπέρ τοῦ διαφυλαχθῆναι τήν ἁγίαν Ἐκκλη­σίαν ταύτην καί πᾶσαν πόλιν καί χώραν ἀπό λοιμοῦ, λιμοῦ, σεισμοῦ, καταποντισμοῦ, πυρός, μαχαίρας, ἐπιδρομῆς ἀλ­λοφύλων, ἐμφυλίου πολέμου καί αἰφνιδίου θανάτου"


Την δέηση αυτή μπορεί να την ακούσει κανείς στην θεία λειτουργία της Ορθόδοξης Εκκλησίας. Προφανώς προέρχεται όχι από την πλευρά του δόγματος, αλλά...
από την ιστορική πορεία του έθνους που ενστερνίστηκε την πίστη αυτή. Βασικός κίνδυνος για τον λαό, μεταξύ όλων των υπολοίπων φρικτών κακών που αναφέρονται, είναι και η επιδρομή αλλοφύλων. Όχι απλά ξένων ή αλλόθρησκων, αλλά αλλοφύλων.

Στις δεήσεις της, λοιπόν, η Ορθόδοξη Εκκλησία παρακαλά να σωθεί η χώρα από επιδρομή αλλοφύλων. Σήμερα που η χώρα μας δέχεται επιδρομή από εκατομμύρια αλλόφυλους, η ιστορική παράδοση του έθνους, τόσο ισχυρή που έχει περάσει ακόμα και στα ιερά κείμενα της κρατούσας θρησκείας, παροτρύνει για άμυνα απέναντι στους αλλοφύλους.

23 σχόλια:

  1. μην βρωμίζετε την εκκλησια την ορθοδοξια με τετοια πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αρκετά βρώμικη είναι από μόνη της δυστυχώς ,δεν την βρωμίζουμε εμείς...

      Διαγραφή
    2. Μπορεῖ νὰ βρωμίσῃ ἕνας βόθρος;;;

      Διαγραφή
  2. Να σημειώσουμε και την περίφημη φράση ''κατά βαρβάρων'' που βέβαια άλλαξε ώστε να είναι πολιτικά ορθή.Έχει ξυπνήσει για τα καλά ο ιουδαιοχριστιανισμός στους κόλπους της εκκλησίας και οτιδήποτε ελληνικό σιγά-σιγά εξαλείφεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός, δυστυχώς.

      Διαγραφή
    2. Στην μέση ανατολή οι ορθόδοξοι χριστιανοί είναι αντί-σιωνιστές και στηρίζουν την Χεζμπολάχ στην δύση είναι τσιράκια του σιωνισμού.

      Rum

      Διαγραφή
    3. Μιλάμε για Ρωμηούς όχι για Φράγκους ή Λεβαντίνους, ανώνυμε.

      Διαγραφή
    4. Κωνσταντινουπολίτη παρακολουθεις operation antioch από τη βλέπω από τα σχόλια σου.

      Rum

      Διαγραφή
  3. Αλλοφυλοι ποιοι θεωρουνται??ενας μεσογειακος θεωρει αλλοφυλο εναν αλπικο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι. Αλλόφυλλος για μας είναι αυτός που δεν έχει καμία σχέση με τη λευκή φυλή(ας την ονομάσουμε έτσι για να καταλαβαινόμαστε μιας και ανθρωπολογικώς ,δε στέκει ο όρος ''λευκή φυλή'').Ελληνες από τα αρχαία χρόνια θεωρούνταν οι Μεσογειακοί (που ούτως ή άλλως ορίζουν την ελληνικότητα),οι Αλπικοί και κάποιοι Κρομανοειδείς και Διναρικοί.Τώρα ,ένας Νορδικός ή ένας Βαλτικός ή ένας Ατλαντοειδής είναι πιο δύσκολο να θεωρηθεί ''Έλληνας'' μιας και το μάτι μας ,εδώ και χιλιάδες χρόνια δεν είναι συνηθισμένο στους συγκεκριμένους φυλετικούς τύπους.Αλλά δε θα υπάρχει πρόβλημα άμα ενταχθούν κάποιοι από αυτούς στον ελληνικό πληθυσμό.Στην ουσία αλλάζουν τα έθνη.
      Από την άλλη ,υπάρχει τρομερό βιολογικό πρόβλημα αυτό που πάνε να μας κάνουν τώρα , ο κάθε μαύρος Νιγηριανός και ο κάθε Άραβας να παίρνει ένα κωλόχαρτο και να θεωρείται ''Έλληνας''.Ανήκουν σε τελείως άλλες φυλές και σε έναν άλλο κόσμο.

      Διαγραφή
    2. Ναι,σχετικα με αυτο και στα βαλκανια που υπαρχουν περιοχες,οπου κατοικουνται απο μη ευρωπαικους τυπους...Ευχαριστω για την απαντηση!!

      Διαγραφή
    3. Επισης δεν εχω καταλαβει ενας αλπικος απο την γαλλια ειναι διαφορετικος απο εναν αλπικο που ειναι απο την ελλαδα(αντιστοιχα για διναρικο)??

      Διαγραφή
    4. Ένας αλπικός από τη Γαλλία φυσικά και είναι το ίδιο με έναν αλπικό από την Ελλάδα.Παρόλα αυτά ,παίζουν ρόλο και οι φυλετικοί τύποι που αναμειγνύονται ,δηλαδή ,ένας αλπικός στη Γαλλία δε θα αναμειχθεί με έναν Διναρικό ,αλλά με ένα Νορδικό που κατοικεί στα βόρεια της χώρας.Υπό αυτήν την έννοια θα έχει διαφορετική όψη από έναν αλπικό της Ελλάδας που έχει αναμειχθεί με έναν Διναρικό.Γενικά όμως είναι οι ίδιοι.

      Διαγραφή
    5. Κατι αλλο,αν στην ελλαδα με τον καιρο αρχιζει να αυξανεται το ποσοστο των μεσογειακων ειναι κακο για τους υπολοιπους τυπους που υπαρχουν στον ελλαδικο χωρο??το λεω επειδη ο μεσογειακος ειναι ο "πρωτος ελληνας"...

      Διαγραφή
    6. Δεν είναι κακό,απλά πρέπει να έρθουν τα πράγματα σε μια ισορροπία.Κάποτε ο Μεσογειακός τύπος ,εδώ στην Ελλάδα ήταν η πλειοψηφία και τώρα είναι η μειοψηφία.Δεν είναι λογικό για τον κατεξοχήν φυλετικό τύπο που ορίζει την ελληνικότητα ,να είναι μειοψηφία σε σχέση με τους Αλπικούς,τους Διναρικούς και τους Κρομανοειδείς. Για μένα το ιδανικό θα ήταν ,για να μιλήσουμε με ακριβείς αριθμούς,το 50% των Ελλήνων (αντρών και γυναικών) να είναι Μεσογειακοί και το υπόλοιπο 50% να διαμοιράζεται σε Αλπικούς,Διναρικούς και Κρομανοειδείς ,όπως δηλαδή περίπου και τα αρχαία χρόνια.

      Διαγραφή
  4. http://tattoomagz.com/wp-content/uploads/phil-anselmo-tattoos-phil-anselmo-cfh-tattoo-head-poster-pantera-htf-82478.jpg σε ποιον φυλετικο τυπο ανηκει ο ΜΕΓΑΛΟΣ Φιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατλαντοειδής με αλπικός κυρίως φοβερή μπάντα άλλα μόλις τον στρίμωξαν έκανε πίσω για το white power λέω που είπε ωραίος εθνικιστής είναι.

      Rum

      Διαγραφή
    2. Aν δεν κάνεις θυσίες για τις ιδέες σου η εσύ δεν αξίζεις η ιδέες σου είπε Έζρα Πάουντ και στη προκείμενη περίπτωση προτίμησε την καριέρα του ο Φιλ.

      Rum

      Διαγραφή
  5. Θα ήθελα να ρωτήσω για τον φυλετικό τύπο του Ayrton Senna.Έχω την εντύπωση ότι είναι ένας συνδυασμός Διναρικού-Αλπικού,αλλά από την άλλη δεν είμαι σίγουρος.Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ατλαντομεσογειακός ήταν φίλε!

      Διαγραφή
    2. Λόγω πορτογαλικής επιρροής;Θέλω να πω ότι αυτός είναι ο κυρίαρχος τύπος της Πορτογαλίας;Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    3. Κρομανοειδής με πιθανή ή μικρή μεσογειακή επιρροή ο Σέννα. Ο τύπος του είναι κυρίαρχος σε ολόκληρη την Ιβηρική.

      Διαγραφή
    4. Να υποθέσω ότι και ο ανιψιός του Bruno Senna ότι ανήκει στον ίδιο τύπο με τον θείο του.Η ομοιότητα είναι πασιφανή.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.