Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Οι φυλές της ανατολικής Ασίας - σύνθετα πρόσωπα

Παρότι στους Ευρωπαίους όλοι οι μογγόλοι φαίνονται ίδιοι, υπάρχει αρκετή διαφοροποίηση εντός της κίτρινης ομάδας φυλών, ώστε οι ανθρωπολόγοι να μπορούν να ξεχωρίσουν αρκετούς φυλετικούς τύπους. Άλλωστε, η Ασία είναι η ήπειρος με την μεγαλύτερη έκταση, οπότε είναι λογικό να υπάρχουν φυλετικές διαφοροποισήσεις, όσο και αν ο αρχικός πυρήνας ήταν κοινός.

Σας παρουσιάζουμε τους κύριους φυλετικούς τύπους της ανατολικής Ασίας.

Turanid


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ...


Aralid



Kumid
πιο εμφανή μογγολικά στοιχεία



West Sibirid



East Sibirid



Taigid



South Sinid
Ο τυπικός κινέζος



North Sinid
στην βόρεια Κίνα



Qiangid
στο Θιβέτ



Palaungid
στην Ινδοκίνα



Protomalayid



Deuteromalayid
ο τυπικός Φιλιππινέζος



Ainuid
μη μογγολικός τύπος



Chosonoid
στην Κορέα



Satsuma
κυρίως στη νότια Ιαπωνία



Coshu
κυρίως στη βόρεια Ιαπωνία



Οι εικόνες είναι από την παλαιά έκδοση του humanphenotypes.com και τις υπάρχουν διαθέσιμες εδώ.

19 σχόλια:

  1. Στις κινεζο-μογγολικές φυλές άρχει ο Ερπετικός φλοιός του εγκεφάλου (βασική επιβίωση-διασκέδαση-εύρεση τροφής/στέγης κλπ-επέκταση "ζωτικού" χώρου δίχως κανένα φραγμό), γι' αυτό. Εκεί οφείλονται και τα όμοια χαρακτηριστικά του προσώπου με τα ερπετά. Γι' αυτό δεν εμφανίζουν σε κανένα βαθμό πνεύμα. Και τα πνευματικά τους δημιουργήματα είναι αντιγραφές και επιφανειακά και με απώτατο υλιστικό σκοπό και πάλι. Και προφανώς δεν είναι ερπετά αν και εμφανίζουν ουκ ολίγα χαρακτηριστικά των.. γνωστών αγαπητών ζώων της πανίδος, εξ ου και η "δρακολατρεία" στη κουλτούρα τους. Όποιος έχει πάει Κίνα ξέρει. Η Κινεζική υπουλία-αντανακλαστικά-υπολογισμός-εγωπάθεια είναι άλλο πράγμα. Δεν είναι τυχαίο που τα φρικτότερα βασανιστήρια και τυρρανικότερα καθεστώτα υπήρξαν διαχρονικά Κινεζικά. Η Κίνα είναι και η πηγή της θεοκρατίας, απόλυτης υποταγή ύπο μία αρχή (αυτοκράτορα-θρησκευτικό ηγέτη κλπ), για οιοδήποτε σκοπό και με κάθε κόστος, υποδούλωσης/εξουθένωσης ολόκληρου του πληθυσμού για το όφελος ελαχίστον και απόλυτης τεχνοκρατίας εν αντιθέσει με την πιο... "φιλελεύθερη" εικόνα που παρουσιάζεται πολλές φορές. Ο Ερπετικός φλοιός (reptilian cortex) είναι επίσης το μόνο απο τους τρεις φλοιούς ενεργό τμήμα σε αυτούς στη πραγματικότητα και το μόνο αντίστοιχο τμήμα "εγκεφάλου" στους ψυχοπαθείς όλων των χωρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τους μοναχους βουδιστες ου ταχθηκαν υπερ του εθνικοσοσιαλισμου, τι εχεις να πεις;

      Διαγραφή
  2. Οχι και άσχημη η Turanid

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η turanid εχουν και ασπρα γονιδια

      Διαγραφή
    2. Ὑπερβολικὰ ἐξευρωπαϊσμένες οἱ φιγοῦρες τῶν Τουρανιδῶν. Μόνον μειγάδες 50-50 ἔχουν τόσο ἐκλεπτυσμένα χαρακτηριστικά. Τὴν γυναῖκα τὴν γαμοῦσα μετὰ χαρᾶς γιὰ τὴν Ἑλλάδα & τὴν... ὀρθοδοξία, ἀλλὰ μόνο ἀπὸ κῶλο.

      Διαγραφή
    3. Πως εξηγειται οτι οι κιτρινοι εχουν υψηλοτερο IQ απο τους λευκους;

      Διαγραφή
    4. Έχουν καλύτερα ανεπτυγμένο τον μετωπιαίο και του πλαϊνούς λοβούς, σε σχέση με τους λευκούς δολιχοκέφαλους που έχουν ανεπτυγμένο τον ινιακό λοβό και τη παρεγκεφαλίδα. Στο τομέα όμως της εξερεύνησης της καινοτομίας και της ανεξαρτησίας υστερούν.

      Διαγραφή
    5. Κάποια στιγμή το παραμύθι με το υψηλότερο IQ των κίτρινων επι των λευκών (έστω και κατά μέσο όρο) όπως και των Ιουδαίων πρέπει να σταματήσει. ΟΥΔΕΙΣ στο κόσμο έχει την διανοητική υπερ-ελίτ της λευκής φυλής, που μηδενίζει κατά πολύ την ελάχιστη διαφοροποίηση στο μέσο όρο των κατώτερων βαθμίδων IQ απο 80-...120. οι 150 είναι ελίτ (και αν υπάρχουν) Ιουδαίων-Κινέζων που δεν μπορούν να δουν μπροστά απ' τη μύτη τους και μηδενίζονται απο ελάχιστα ποσοστά εντός του λευκού κορμού ανώτατων βαθμίδων νοημοσύνης-ευφυίας κατά πολύ ανωτέρω αυτών, αποδεδειγμένα καθ' όλη την ιστορία. Επίσης υπάρχουν και πολλοί περισσότεροι λευκοί με IQ 140-150 απ' ότι ασιάτες κλπ Κανένα μετωπιαίο λοβό και πλαϊνούς δεν έχουν ανεπτυγμένο [εγκράτεια σε όλα κλπ, σκέψη προ πράξης], μετωπιαίο λοβό έχει ανεπτυγμένο λευκή φυλή [ανήκει στο τριτο φλοιό αν δε κάνω λάθος]. Αυτοί έχουν περισσότερο τον... ερπετικό φλοιό και τα αντανακλαστικά-μετά φόβου ανεπτυγμένα [πράξη προ σκέψεως - ήτοι η απόλυτη υπανθρωπιά] και είναι γρήγοροι στα αντακλαστικά τους, υλιστική-τεχνικιστική ελλείψιν υπερβατικότητος-υπερβάσεως σκέψη-ευφυία-έμπνευση [πραγματική νοημοσύνη δλδ], υπολογισμός μαθηματικός-"πραγματιστικός"-συμφεροντολογικός ή οτι άλλο, κοινώς ηλίθια κουτο-πόνηρα δίποδα/ανθρωποειδή/"σαύρες" δίχως ολιστική δυνατότητα σκέψεως.

      Διαγραφή
    6. Πρέπει νὰ ἦναι τόσῳ ἔγκυρες οἱ ἔρευνες ὅσο μίας άμερικανίδος ἀκαδημαϊκοῦ ποὺ ὑποστήριζε ὅτι τὸ ὑψηλότερο iq ἔχουν οἱ Ἀσκενάζι Ἑβραῖοι.

      Διαγραφή
    7. Θα κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου(είναι πάντα χρήσιμο).Πως εξηγείται η συντριπτική υπεροχή των Ασκενάζι(η λέξη σημαίνει Γερμανός ή Γερμανικός στα γίντις) Εβραίων σε τομείς όπως το χρηματοπιστωτικό ,την νομική,την ιατρική,την κατοχή βραβείων Νόμπελ και γενικότερα επαγγέλματα που απαιτούν πνευματική δύναμη.Τυχαίο;(Τίποτα δεν είναι τυχαίο).Επιχειρήματα του τύπου ότι οι σιωνιστές στη πραγματικότητα ψεύδονται και διαφθείρουν τους πάντες δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως επιχείρημα έναντι, το αντίθετο μάλιστα θα επιβεβαίωνε την υπεροχή τους γιατί χρειάζεται πραγματικά ταλέντο για να διαφθείρεις τους πάντες και τέλος να κυβερνάς τον κόσμο.Ερωτήσεις,Ερωτήσεις,Ερωτήσεις...... Veritas Vincit!

      Διαγραφή
    8. Έδωσες την απάντηση μόνος σου. Όποιος προσπαθεί να διαφθείρει τους άλλους (γιατί μόνο διαφθορά προκαλεί ο σιωνισμός ακόμα και αν λες ότι αυτό θέλει "ταλέντο") έχει πρόβλημα ο ίδιος και δεν μπορεί να αναδειχθεί αξιοκρατικά και χρησιμοποιεί κάθε μέσο και ψεύδος για να φέρει εις πέρας τους σκοπούς του. Δεν θέλει καμία ικανότητα το ψέμα, το ψέμα μπορεί να κρατήσει πολύ θα γυρίσει όμως στον πομπό αυτού και θα τον συνθλίψει, εκεί να δούμε το κάτα πόσο ευφυής είναι ο Σιωνισμός και ας έχει αιώνες τώρα (μη πω μακράν παραπάνω - εως και 3+ χιλιετίες ο αρχαίος Σιωνισμός) φαινομενικώς και μη καταφέρει να συνθλίψει τα πάντα. Εβραίος βραβεύει, εβραίος βραβεύεται, εβραίος επιβεβαιώνει, εβραίος επιβεβαιώνεται, εβραίος διορίζει, εβραίος διορίζεται... Δες σε λίγο που θα είναι το Ισραήλ αλλά και οι Σιωνιστές Ευρώπης και θα διαπιστώσεις κάτα πόσον μακροπρόθεσμα και στη τελική ευθεία "υπήρξαν έξυπνοι".

      Διαγραφή
    9. Δεν έδωσα καμία απάντηση αφού το σχόλιο μου αφορούσε τους Ασκενάζι αποκλειστικά και όχι τους Εβραίους στο σύνολό τους.Οι μελέτες έχουν δείξει σημαντικές διαφορές στο IQ μεταξύ Ασκενάζι και Σεφραδιτών οπότε η απάντηση αναζητάτε σε διαφορετικές εξελικτικές πορείες των δύο πληθυσμών από τότε που γενικευτικέ το φαινόμενο της διασποράς.Μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ου αιώνα ήταν Εβραίοι,όπως A.Einstein,R.Oppenheimer,J.Salk,F.Kafka,S.Weinberg,M.Freedman και πολλοί άλλοι,που ανήκαν αποκλειστικά στον κλάδο των Ασκενάζι.Δεν μπορεί να είναι απλά υπόθεση του Εβραίος βραβεύει,Εβραίος βραβεύεται.Γιατί αυτοί και όχι εμείς;Γιατί ο Έλληνας είναι σχιζοφρενής με σύνδρομο καταδίωξης.Γι'αυτό.

      Διαγραφή
    10. A. Einstein - Εβραιομασώνος Σεφαρδίμ (και όχι Ασκεναζίμ) Ιησουΐτης plagiarist της θεωρίας της σχετικότητος του γάλλου φυσικού Henri Poincare (η οποία είναι και σε μεγάλο βαθμό λανθασμένη).

      R. Oppenheimer - Καλός φυσικός με τη "τεράστια προσφορά" της... ατομικής βόμβας, δηλαδή τι να πει κανείς

      Κάφκα - Μυθιστοριοματιογράφος, όπως το πάρει κανείς, αδιάφορο, δεν συνιστά απαραίτητα στοιχείο μεγαλειώδους προσωπικότητος όσο και αν αρέσκεται (ή και όχι) στα έργα του κανείς.

      Steven Weinberg - Mainstream εβραιομογγόλος φυσικός που πάει να επιβεβαιώσει μία μορφή φυσικιστικού δημιουργισμού (εξωκοσμική βιβλική δημιουργία) με εβραϊκά κρυπτο-καββαλιστικά διαφωτιστικά/ιλλουμινιστικά Καρτεσιανά/Νευτωνικά (κρυπτο-ροδοσταυρικά) μέσα και πρότυπα ψευδοεπιστήμης - θέσεις που αρχαίοι Έλληνες διαλεκτικοί (και... εώς και τετραλεκτικοί) φιλόσοφοι όπως ο Ηράκλειτος, ο Αναξίμανδρος, ακόμα και ο παρεξηγημένος σε πολές θέσεις του Δημόκριτος (φυσικός-φιλόσοφος), για να μη μιλήσω για τον υπαρκτό Ερμή Τρισμέγιστο έχουν μηδενίσει χιλιάδες χρόνια τώρα - πολύ κακό για το τίποτα κοινώς, τυπικός υπερπροβαλλόμενος εβραϊκώς -bergοβριός, βραυεόμενος απο -bergοβριούς στα -bergοβραβεία -bergoνόμπελ.

      Milton Freedman - Κλασσικός σοσια-ληστής παπαρολόγος δήθεν εξειδικευμένος στην οβραϊκή "οικονομολογία" (ήτοι τρόπους για να συγκεντρώσει/ασφαλίσει περισσότερα ο καθείς σιωνιστής που δεν έχει να προσφέρει τίποτα επί της ουσίας).

      Φοβερές και τρομερές οι σημαντικότερες προσωπικότητες του 20ου αι., όντως αν αυτές είναι οι μεγαλύτερες προσωπικότητες του 20ου αι. πράγματι δεν έχει βγάλει τίποτα (σχεδόν τουλάχιστον) το αξιόλογο [και όντως πράγματι δεν έχει].

      Διαγραφή
    11. Απάντησα ότι κάτα μέσο όρο έχουν πράγματι υψηλότερη νοημοσύνη στις κατώτερες-μέσες βαθμίδες του πληθυσμού [εδώ ο μέσος όρος για τον ευρύ πληθυσμό στη δύση είναι 70-80, οριακά με του πιθήκου στη κυριολεξία, ενώ έχουν πολλούς αυτοί με 120 κλπ, που δεν είναι και κάτι το τόσο τρομερό] (με συνολική σκοπιά πολύ υψηλή νοημοσύνη, και ανώ ακόμα του 180). Τη διανοητική υπερ-ελίτ των λευκών χωρών (πολλοί... δεν γίνονται ως φυσικώς αποδεκτοί απο το διανοητικά-πνευματικά καθυστερημένο σιωνιστικό κατεστημένο)
      αλλά και τα πληθυσμιακά ποσοστά πολύ υψηλών γενικά διανοιών και πάλι δεν τα έχουν, νομίζουν οι πανηλίθιοι ότι με το να επιβεβαιώνουν τους εαυτούς τους τα έχουν.

      Όλα τα εφευρήματα και άξιες θεωρίες μας έχουν έρθει απο ΛΕΥΚΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ και όχι Εβραίους, εκτός αν εννοείς κλέφτες, όπως ο Αΐνστάιν για το λευκό Γάλλο Πουανκαρέ και ο Έντισον για το Τέσλα. Απλώς προβάλλονται απο τους ψυχοπαθείς εβραίους και αριστερούς μόνο οι δικοί τους ένεκα... πνευματικού κατσαπλιαδισμού (όπως κατσαπλιάδες υπήρξαν πάντα σε όλα). Ποιος εβραίος των προηγούμενων αιώνων έχει μείνει στην ιστορία εκτός καταφανών περιπτώσεων ψευτών-αναδυόμενων και προβαλλόμενων απο το σιωνιστικό κατεστημένο της εποχής τους; ΟΥΔΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ!!!

      Διαγραφή
  3. Σοσιαλιστής ο Freedmam;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος μου στο σημείο αυτό, σόρρυ. Είχα λάθος μνήμη πέρι του ατόμου ενώ γνωρίζω πέρι της περίπτωσης. Πρέπει να μπερδεύτηκα με τη πλειοψηφία "νεο-φιλελεύθερων" εβραίων οικονομολογο-κοινωνιολόγων κλπ. Ο Σοσιαλισμός και ο Καπιταλισμός (που ανήκει ο Φριντμαν) είναι και πάλι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Αυτό δεν μειώνει την ισχύ της αλήθειας όλων των ως άνω.

      Διαγραφή
    2. Ο Σοσιαλισμός και ο Καπιταλισμός όψεις του ίδιου νομίσματος;Όχι ακριβώς.Το σημαντικότερο κοινό τους είναι ότι και τα δύο θεωρούν ότι είναι οικουμενικά και τα δύο στοχεύουν στην αποδυνάμωση του εθνικού κράτος.Παρόλα αυτά ο Καπιταλισμός φαίνεται να δουλεύει αποτελεσματικότερα από κάθε άλλο οικονομικό σύστημα.Εκτός και αν έχει να προτείνεις κάτι άλλο.
      Υ.Γ Η διάσπαση του ατόμου είναι κορυφαία στιγμή της ανθρώπινης επιστήμης.

      Διαγραφή
    3. Βασικά ο Σοσιαλισμός είναι Καπιταλισμός και αντιστρόφως. Και τα δύο επιβάλλουν μαζικές κοινωνικο-κρατικές δομές μαζοποίησης και ισοπέδωσης κάθε υγιούς στοιχείου, με γνώμονα το υλιστικό και μόνο κέρδος ολίγον, και οι κοινωνίες έτσι δεν προχωράνε αξιοκρατικά, που αποτελεί και το μόνο τρόπο να προχωρήσουν. Επίσης πάντα το ένα "διαφορετικό" πολίτευμα φέρνει το άλλο.
      Η διάσπαση του ατόμου είναι κορυφαία στιγμή της επιστημονικοφανούς Καρτεσιανής βλακείας αυταποδείκτως όσο φανταχτερό αυτό και αν φαίνεται, το ζήτημα δεν είναι η καταστροφή αλλά η ανάπτυξη και εξέλιξη. Ένα απολύτο 0 (πλην πυρηνικής εκρήξεως όπως στη Χιροσίμα) και πολύ... ραδιενέργεια ανα το κόσμο κλπ (όπως έγινε και με το Τσερνόμπυλ) μας έφερε η "διάσπαση του ατόμου" και η "συγχρονη φοβερή και μοναδική φυσική". Ο ίδιος ο υλιστικός-καρτεσιανός/πολιτισμός είναι ένα όνειδος του ανθρώπινου πνεύματος, και δε πα να 'χει "εφεύρει" τα φοβερά και τρομερά απο τη τοστιέρα ως και άχρηστα μαζικού μεγέθους μεταλλικά σκευάσματα όπως το πύραυλο (ο οποίος δήθεν μπορεί να πάει στο φεγγάρι), όχι μόνο δεν έχει ανεβάσει τη ποιότητα ζωής του κόσμου αλλά την έχει ρίξει και κατακόρυφα όσο ποτέ άλλοτε απασχολόντας τη κοινή γνώμη πάνω σε θέματα με χιλιαδυό θέματα τελείως εκτός ουσίας.

      Διαγραφή
    4. * απασχολώντας τη κοινή γνώμη πάνω σε τέτοιου επιπέδου ζητήματα με χιλιες δυο πτυχές των, τελείως εκτός ουσίας.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.