Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Τιμή και δόξα στον Leon Degrelle!

Σαν σήμερα, πριν 21 χρόνια, περνά στην αθανασία ο Leon Degrelle. Η απαράμιλλη γενναιότητά του και η ακατάβλητη πίστη του, τον κατατάσσουν σε μία από τις σημαντικότερες φυσιογνωμίες του αιώνα που πέρασαν.

Οι περισσότεροι αγνοούν το ποιές πραγματικά ήταν οι δύο αντιμαχόμενες παρατάξεις στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Από τη μία, οι εβραϊκά ελεγχόμενοι σύμμαχοι, οι φιλελεύθερες και κομμουνιστικές χώρες, της παρακμής, του υλισμού και του εκφυλισμού. Aπό την άλλη, οι εθνικιστικές δυνάμεις όλης της Ευρώπης, με ηγέτη την Γερμανία, αγωνιζόμενοι για την Λευκή φυλή, τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό και τον ηρωικό τρόπο ζωής. Ο Leon Degrelle επέλεξε τους εθνικιστές και έδωσε όλο του το είναι για την νίκη της Ευρώπης των Εθνών ενάντια στο σιωνιστικό σκότος.

Πιο αναλυτικά για τον Degrelle έχει γίνει ειδικό αφιέρωμα. O Degrelle αποτέλεσε μία από τις σπάνιες πολιτικοστρατιωτικές φυσιογνωμίες στην ιστορία, όντας ταυτόχρονα πολιτικός και πολεμιστής.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Και ένα τραγούδι αφιερωμένο στον στρατιώτη της Ευρώπης!

5 σχόλια:

  1. Τιμή και Δόξα στον Λεόν Ντεγκρέλ.
    Τιμή και Δόξα στην 28η Μεραρχία Εθελοντών Γρεναδιέρων των Waffen SS "Βαλλωνία".
    Τιμή και Δόξα στον ΆΝΔΡΑ του ΧΧ Αιώνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπη σε αυτους που μιλουν θετικα με τετοιο παθος για τους Ναζι.
    Ιδεολογικα ηταν καλοι. Στην πραξη ηταν σαταναδες.
    Φυλετιστες ειμαστε ολοι μας..και ολοι οι μη προπαγανδισμενοι ανθρωποι ειναι φυλετιστες..Αναγνωριζουμε και δεχομαστε την φυση μας.
    Αυτο ομως ειναι μακρια απο το φαινομενο του Ναζισμου.
    Ο Ναζισμος κηρυξε πολλα..οπως τον φανατισμο. Ποτε ομως δεν κηρυξε τον ηρωικο βιο.
    Ως Ελληνες,εχοντας τετοιους γιγαντες προγονους, θα επρεπε να ξερετε τι σημαινει ηρωισμος.

    Δεν ξερω αν ειμαι παραλογος, ανεγκεφαλος, προπαγανδισμενος ή απλα ηλιθιος.
    Αλλα η σφαγη αθωων ανθρωπων,αμαχου πληθυσμου..η σφαγη παραδομενων γυναικων και παιδιων..η σφαγη χωρις ορια...εμενα δεν μου θυμιζει τιποτα το ηρωικο..εντιμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναζιστικὸς βρυκόλακας4 Απριλίου 2015 στις 10:26 π.μ.

      Εἶσαι διανοητικὰ ἀνάπηρος, χαμερπῆ ὑπάνθρωπε, ποὺ τολμᾷς νὰ πιάσῃς στὸ στόμα σου τοὺς Ναζί. Ποιός σοῦ εἶπε, ῥὲ πιθήκι ὅτι ὁ φανατισμὸς εἶναι κακὸ πρᾶγμα;;; Δὲν ἔχουν θέσι ἐδῷ μέσα εἰρηνιστὲς φλῶροι σὰ τὰ μοῦτρα σου. Οἱ θάνατοι ἀθώων εἶναι συνέπεια κάθε πολέμου & καλὰ θὰ κάνῃς νὰ ἀποβάλῃς ἀπὸ πάνω σου αὐτὴν τὴν εὐαισθησία, διότι θὰ καταντήσῃς θηλυπρεπής (ἂν δὲν ἧσαι ἤδη) ὅπως οἱ ἀριστεροί.

      Heil Hitler.

      Διαγραφή
    2. Βασικά είσαι και τα 4! Πάλι καλά που το αναφέρεις! Γιατί βάζω στοίχημα ότι είσαι και βραχυκέφαλος;(Αναφέρομαι στον καθυστερημένο σωβινιστή του παραπάνω σχολίου φυσικά και όχι στον βρικόλακα)!

      Διαγραφή
    3. ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΌΞΑ ΣΕ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΠΟΛΈΜΗΣΑΝ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΎΜΕ ΤΩΡΑ.500000 ΝΕΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ.ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΙΚΌ ΔΑΊΜΟΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΥΔΑΙΌΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΎΜΕ

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.