Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Η φυλετική σύνθεση στα Βαλκάνια σύμφωνα με τους Lebzelter και Schade


O Victor Lebzelter ήταν ένας από τους σημαντικότερους Αυστριακούς ανθρωπολόγους. Έκανε εκτεταμένες ανθρωπολογικές μελέτες στα βαλκάνια και δημοσίευε τακτικά σε ανθρωπολογικά περιοδικά της Γερμανίας. Ο Heinrich Schade ήταν Γερμανός ανθρωπολόγος, ένας από τους πολλούς που ήταν δραστήριοι, με αποκορύφωμα την δεκαετία του '30.

Στον παραπάνω πίνακα εμφανίζεται η φυλετική σύνθεση στα Βαλκάνια. Οι στήλες του πίνακα του Lebzelter αντιστοιχούν σε Σέρβους, Αλβανούς, Βούλγαρους, Τούρκους και Έλληνες Μακεδόνες. Ο Schade έκανε αναλυτική μελέτη στη Μακεδονία, με επιπλέον ξεχωριστά ποσοστά στις δύο τελευταίες στήλες για τους Μουσουλμάνους και τους Βλάχους.

Οι φυλετικοί τύποι που χρησιμοποιούνται στον πίνακα είναι οι εξής:

Nordisch - Νορδικός
Nordoid - κυρίως Νορδικός
Norisch - ξανθός Διναρικός
Noroid - ξανθίζων Διναρικός
Mediterran - Μεσογειακός, λογικά μαζί με Pontid
Atlanto-Mediterran (Kurgan) - Κρομανοειδής, εδώ βλέπουμε καθαρά την αντιστοίχηση με τον Kurgan, καθαρά Κρομανοειδή τύπου
Alpin-Kthela - Αλπικός, λογικά μαζί με Αρμενοειδείς και Βαλτικούς
Dinarisch - Διναρικός

Τα ποσοστά δεν αθροίζουν 100%, συνεπώς έχουν παραλειφθεί οι διάφορες μίξεις. Στη Σερβία, λαμβάνοντάς τους αθροιστικά, πλειοψηφούν οι Διναρικοί, ενώ πολύ μακριά έπονται Μεσογειακοί και Αλπικοί. Στην Αλβανία πάλι οι Διναρικοί πλειοψηφούν, αλλά σημαντικό ποσοστό έχουν οι Αλπικοί, με λίγους Μεσογειακούς και Κρομανοειδείς. Οι Βούλγαροι είναι σημαντικά Κρομανοειδείς, Μεσογειακοί και Αλπικοί, ενώ έπονται οι Διναρικοί. Οι Τούρκοι των Βαλκανίων, κυρίως Αρμενοειδείς κατατάσσονται αναγκαστικά, αλλά κακώς, ως Αλπικοί ή Διναρικοί, ενώ εμφανές ποσοστό είναι και οι εξισλαμισμένοι Μεσογειακοί στην Θράκη. Η επόμενη στήλη αναφέρεται σε Έλληνες Μακεδόνες, όπως προδίδει και το πολύ μεγαλύτερο ποσοστό Μεσογειακών σε σχέση με τους άλλους Βαλκάνιους. Ακολουθούν Αλπικοί, Διναρικοί και τέλος Κρομανοειδείς.

Στις στήλες του Schade επιβεβαιώνονται το Ελληνικό φυλετικό προφίλ με Μεσογειακούς, Κρομανοειδείς, Αλπικούς και Διναρικούς, κάτι που αντιστοιχεί με αυτό των Βλάχων, ενώ οι μουσουλμάνοι της Μακεδονίας είναι μάλλον εξισλαμισμένοι ντόπιοι, παρά ανατολίτες.

Τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τα στοιχεία είναι ότι οι Σέρβοι είναι κυρίως Διναρικοί με ποικίλο χρώμα μαλλιών, οι Αλβανοί κυρίως Διναρικοί με αρκετούς Αλπικούς, οι Βούλγαροι με κυρίως Κρομανοειδείς με Μεσογειακούς, Αλπικούς και Διναρικούς, ενώ οι Έλληνες Μεσογειακοί, Αλπικοί και Διναρικοί, Κρομανοειδείς, γεγονός που μπορούμε να παρατηρήσουμε γύρω μας.

20 σχόλια:

  1. Ευτυχως, Ελληνες σαν τον Κοντρεανου υπαρχουν, ακομα,αρκετοι.Δεν κανεις λαθος, ωστοσο, για την Αρμενοποιηση μεγαλου τμηματος του σημερινου πληθυσμου.Προσωπικα,ενοχλουμαι το ιδιο,αν όχι περισσοτερο,με την Διναρικοποιηση και το "κατσαπλιαδικο" που αυτή εχει επιφερει σε μεγαλο ποσοστο.
    Για τους εθνικιστες πιθανον,δεν εχω αποψη,δεν είμαι τέτοιος,ΝΑΖΙ είμαι προσωπικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοτεινός Ιεροφάντης22 Νοεμβρίου 2014 στις 2:59 μ.μ.

      Αφού λες πως είσαι Ναζί (μαζί σου είμαι), τι πρόβλημα έχεις με τους Διναρικούς; Καλύτερα αυτοί παρά οι Αρμενοειδείς υπάνθρωποι.

      Διαγραφή
  2. Ανωνυμε 5:07 δεν την παλευεις με τιποτα.Τον ενοχλουν οι Υπεραριοι Λευκοι Ευρωπαιοι Διναρικοι,λεει,τι αλλο μενει να ακουσουμε και δηλωνει και Ναζι,ελεος δηλαδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δει κανείς προσεκτικά τον χάρτη, οι μουσουλμάνοι Μακεδόνες είναι πιο νορδικοί, και Kurgan, ενώ έχουν ελάχιστους αλπικο/αρμενοειδείς. Σε αντίθεση με τους χριστιανούς Μακεδόνες που είναι τίγκα στους αλπικούς.
    Αυτό σημαίνει πως πρέπει να ήσαν φυλετικά πολύ πιο Μακεδόνες άλλωστε δεν ξέραν γρι τουρκικά (π.χ. Βαλαάδες). Και φυσικά μετά την ανταλλαγή των πληθυσμών εστάλησαν στην Τουρκία, όπου αποτελούν και την ανώτερη τάξη της. Από την άλλη, εμείς δεχθήκαμε μονάχα αλπικο/αρμενοειδείς πρόσφυγες που κατοίκησαν στα χωριά των Μουσουλμάνων.
    Αποτέλεσμα: απονορδισμός κ δραματική μείωση του τύπου Kurgan. Εμείς "πέσαμε", αυτοί "ανέβηκαν'.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΙΝΑΡΙΚΟΣ ΒΟΣΝΙΟΣ ΝΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ HANDSCHAR ΤΩΝ WAFFEN SS22 Νοεμβρίου 2014 στις 9:02 μ.μ.

      ΟΙ ΒΑΛΑΑΔΕΣ ΕΚΛΑΙΓΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ:"ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ" ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.ΑΝΤ'ΑΥΤΩΝ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ ΕΔΩ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΟΣΚΥΛΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ.ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΟΠΑΠΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΘΡΗΣΚΕΙΩΝ.
      ΜΟΝΟΝ Η ΦΥΛΗ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

      Διαγραφή
    2. Οι καταραμενες σημιτοθρησκειες επαιξαν για αλλη μια φορα τον εθνοκτονο μισελληνικο ρολο τους...

      Διαγραφή
  4. συμφωνω και με τους δυο...Οι αλπικοαρμενοειδεις πλημμυρισαν τη Μακεδονια μετα τις ανταλλαγες του 23.Και φεραν όλα τα ανατολίτικα σκατα μαζι τους.Πηγα τις προαλλες να βαψω ένα διαμερισμα,εκει να δεις,το εννενηντα τοις εκατο των τοιχων τα ηθελε σκουρα(βυσσινι η καφε κλπ).Τη ρωτω,μηπως εισαι Μικρασατισσα;
    Που το καταλαβες;μου λεει...Για σχεδόν υπογειο μιλαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειμαι ο 1:08.Ελπιζω ο αξιοτιμος κυριος διαχειριστης να μην σβησει το συγκεκριμμενο σχολιο μου παρα την υβριστικη λεξη την οποια εχω χρησιμοποιησει,αλλα ενα τοσο ασυναρτητο σχολιο οπως αυτο του αχαρακτηριστου τουρκογυφτολαγνου ανθελληνα πανηλιθιου 1:01,μονον ετσι δυνασαι(ανθρωπινως)να το απαντησεις.Ο συγκεκριμμενος υπανθρωπος λεει μαλιστα οτι τον εχουμε..."""ΦΛΟΜΩΣΕΙ""" με (αρχαια) ΕΛΛΑΔΑ,ΑΡΙΟΥΣ(Η φυλη μας,ο εαυτος μας!!!) και ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ-Ο οποιος ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΜΣΟΣ δεν ειναι τιποτα αλλο απο τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-Αντι για αναρχοκομμουνισμο;;;),μονον ετσι μπορει να εκφραστει εν προκειμμενω ακομη και η πλεον ευγενης και πεπαιδευμενη (Αλλα αγανακτισμενη/απορημενη) ιδιοσυγκρασια/φυλετικη ψυχη.
    Ο προαναφερθης,εαν και εφοσον βεβαιως παντοτε δεν αστειευεται,επιβαλλεται να διαβαζει απο τουδε και στο εξης το indymedia-αφου του αρεσουν αλλωστε κατα δηλωσιν του τα ρεμπετικα γλεντια,οι αριστεροαπλυτοι,σαν γνησιοι και δηλωμενοι εχθροι του ΑΡΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ διοργανωνουν επι τακτικης βασεως τετοια)και οχι βεβαιως ενα ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΦΥΛΕΤΙΣΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ιστολογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν ΕΛΛΗΝΕΣ δηλαδη σαν ΛΕΥΚΟΙ,οφειλουμε να προστατευσουμε την ιδιοσυστασια/φυλετικη ψυχη μας.

      Διαγραφή
  6. Θιχτήκατε όλοι οι αριανιστές και εθνικοσοσιαλιστές. Σας πείραξε ένα χιουμοριστικό σχόλιο, αλλά δεν σας πειράζει πως τα 9.5 εκατομμύρια των Ελλήνων (η ελληνοφώνων) ζουν και σκέφτονται με τον τρόπο αυτό. Με τον τρόπο, δηλαδή, του μαυρομάτη/καραγκιόζη. Είναι γλύφτες, κλαψιάρηδες, απατεώνες - και στο τέλος πάντα τρώνε ξύλο.
    Η φυλετική ψυχή αυτού του λαού, βάλτε το καλά στο μυαλό σας, είναι η ψυχή του μαυριδερού και ξεδοντάρη καραγκιόζη, και η "Ελλάδα" ένας μεγάλος μπερντές. Αλλιώς δεν θα τον είχαν για "ήρωα".
    Των αρχαίων Ελλήνων, εκφραστής της φυλετικής ψυχής, είναι ο ξανθός Αχιλλέας. Αλλά αυτός έχει αποδημήσει από αιώνες στην Εσπερία και δεν υπάρχει στο Ελλάντα. Είναι για τα Ες Ες και το Βερολίνο του 45. Εδώ είναι ορθοδοξία, σταυρουδάκια, ανθρώποι με "μεγάλη καρδιά", μικρή θέληση και πολλά παχιά λόγια. Ανοίξτε την πόρτα του σπιτιού και θα συναντήσετε μονάχα μικρούς κ μεγάλους καραγκιόζηδες. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα το έθεσες σε πολύ σωστή βάση, όχι εγώ προσωπικώς δε θίχτηκα σε αυτά τα πλαίσια. Μεγάλο μέρος όμως της υπαρκτής κατάστασης που περιγράφεις οφείλεται εκτός των άλλων (για να μην πούμε μόνο) στη φυλετική επιμειξία αρμενοειδών/οριενταλιδών/δραβιδοειδών αλλά και των υπερβολικών αριθμών κρομανοειδών (αν έχεις βασικές φυλετικές γνώσεις) οι οποίοι στη καμία των περιπτώσεων δεν αναπαρίστανται στα σημερινά ποσοστά τους στην αρχαία Ελλάδα. Είναι απόλυτο γεγονός ότι και πολλοί "ομόφυλοι" (πλήρως ή μετά την κρομανοποίηση της Ελλάδος;) κυρίως του 3ου και 4ου αι.π.χ. και όχι μόνο, κατεδίωξαν και εξόρισαν τους αρίστους τους, συνοπολόγιζε και τον ισοπεδωτή μαρξιστή εαυτό σου μέσα στα γραφόμενα σου, νυν και τότε (αν ήσουνα παρών). Γι'αυτό όλος ο παγκόσμιος πολιτισμός δομείται ΠΑΝΤΟΤΕ απο μια μειοψηφία αρίων (και ΚΥΡΙΩΣ αν όχι ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ) αλλά και επίσης ανυπολόγιστης αξίας είναι και η προσφορά αρχαίων Αιγυπτίων και Περσών (περισσότερο απο γελοίων Γερμανοειδών με Ινδο-Ευρωπαϊκές δογματικές αντι-επιστημονικές ονειρώξεις). Και πάλι όμως έρχεσαι στα λόγια ενός φυλετιστή και ειδικά με τον αυτοαναιρούμενο ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ-ΜΑΡΞΙΣΜΟ σου (που έχει δημιουργηθεί για να καλύψει ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΡΕΒΑΝΣΙΣΤΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΟΥ), όταν διατείνεσαι ότι αποτάσεσαι τόσο πολύ τα σε ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΣΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ πλαίσια απειράριθμα εβραϊκά δόγματα με αρχική "φόρμουλα" τον Ιουδαιο-Χριστιανισμό, απόλυτη συμμετοχή (100%) εβραίων θεωρητικών και εφαρμοστών. Μπράβο τέκνο τους, συνέχισε έτσι.

      Διαγραφή
  7. Το εχετε γαμησει τη μανα το ιστολογιο με τα κομπλεξ σας και την νορδολαγνεια σας μερικοι.

    Τελος παντων, αποχωρω. Να ειστε ολοι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαστε όλοι και οι περισσότεροι νορδολάγνοι, προσωπικώς γελάω με τη νορδολαγνεία.

      Διαγραφή
    2. Δεν ειναι οι σχολιαστες του ιστολογιου Νορδικιστες,να εμφανιζονται και καποιοι δεν νομιζω οτι αξιζει να τους δινουμε και ιδιαιτερη σημασια.
      Οι Νορδικιστες δεν εκπροσωπουν καν ανθρωπους ανηκοντες (εξ'ολοκληρου η μερικως) στον Νορδικο φαινοτυπο,παρα μονον τον αστειο εαυτο τους.

      Διαγραφή
    3. Κυναιγειρε,εαν και εφοσον αποχωρησεις δεν θα εισαι Ελληνας,θα εισαι ριψασπις.
      Ο Κυναιγειρος στον Μαραθωνα αποχωρησε;

      Διαγραφή
    4. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μεγάλη νορδολαγνεία από μερικούς που εκφράζουν την γνώμη τους καιρό τώρα.Να πω ότι είναι οι ιδιοί νορδικοί θεμιτό,αλλά έχουν ψυχολογικά μερικοί.Και σιγά τους νορδικούς ρε παιδιά..Δεν μιλάω βέβαια στην εικόνα που είναι πανέμορφοι,αλλά στα ψυχικά χαρακτηριστικά τους.Ο μεσογειακός είναι πολύ πιο αξιόλογος τύπος.Πείτε μου τι πολιτισμό δημιούργησαν οι νορδικοί πριν από το Βυζάντιο...Παθητικοί ως ένα σημείο,φλώροι,μηδέν φαντασία και επιτρέπουν την παιδαιραστεία(Ολλανδία) αυτά δείχνει η ιστορία..Διαφωνεί κανείς??

      Κυναίγειρε μερικές φορές σε μεταξύ μας συζητήσεις έχουμε συμφωνήσει,άλλες διαφωνήσει..Αλλά είναι κρίμα να αποχωρήσεις και να μην τυπώνεις την γνώμη σου επειδή μερικοί λένε αυτά που λένε.Πάντα μιλάς με αποδείξεις,με επιχειρήματα και σε λογικά πλαίσια χωρίς υπερβολές.Η επιλογή είναι δική σου,αλλά θέλω να ξέρεις ότι εγώ προσωπικά σέβομαι άτομα σαν εσένα και μακάρι να μην υπήρχανε καθυστερημένα άτομα σαν τον Η.Η στο παρών ιστολόγιο.

      Διαγραφή
  8. Και εγω ειμαι ας μου επιτραπει ο ορος "Νορδολαγνος" αλλα δεν αντεχω επ'ουδενι τους αστειους Νορδικιστες,με τις αντιεπιστημονικες μαλακιες τους που απευθυνονται σε πανηλιθιους βαρεμενους,οι οποιοι εχουν καταντησει κυριολεκτικως ανυποφοροι στο ιστολογιο και σε καποιον βαθμου καταστρεφουν με εμμεσο τροπο και την μοναδικη και αξιολογοτατη εργασια του αξιοτιμου κυριου διαχειριστη,ο οποιος πιστευω οτι θα μπορουσε να αναρτησει ακομη και αρθρο εναντιον αυτης της λαιλαπας.
    Μου αρεσει ιδαιτερως ο Νορδικος φυλετικος τυπος και ειδικως στις γυναικες,περισσοτερο απο καθε αλλον,αλλα διαφοροι-κατα καιρους απο την αρχη λειτουργιας του ιστολογιου δηλαδη-απλως δεν αντεχονται αλλο.
    Αντε καντε σεξ ρε αρρωστα.Αντε να σας εξετασει επειγοντως ψυχιατρος.
    -Μαριος-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θλιβερη πραγματικοτητα.Καραγκιοζης,λαμογιά,μπαγλαμαδες που "κλαινε",ανατολιτικη αισθητικη,κουτοπονηρια,"σεμνοτυφία στις γυναικες,καφενειο,"δε βαριεσαι","εχει ο Θεος",μηδενιστικες ανατολίτικες νιχιλιστικες αμπελοφιλοσοφίες ΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝΟΝΤΑΙ στη ΘΕΛΗΣΗ και τη δημιουργια...είμαι εκ των πραγματων αναγκασμένος να συμφωνησω με τον σχολιαστη 23/11/14 6.27
    Δυστυχως,σε μεγαλο ποσοστο,αυτη είναι σημερα η ψυχικη ταυτοτητα αυτου του λαου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κυριοι, καλο το ιστολογιο ομως με τις αποψεις σας γενικα διαφωνει η πραγματικοτης. Οι φυλες πραγματι εχουν καποια γενικα χατακτηριστικα αλλα μην μειωνετε και το ζητημα της παιδειας. Θελω να πω οτι καποιοι πανεμορφοι λευκοι φερονται χειροτερα απο χιμπατζηδες κ αντιθετως. Στα φυλετικα ισχυει το εξης. Αμα δεν ταιριαζαμε δεν θα συμπεθεριαζαμε. Το εθνος μας αποτελειται απο τους τυπους που λετε, και ολοι συμπεριφερονται το ιδιο, νεοελληνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το 30 % των αλβανων ειναι mtebid με east alpinid(αλπικο-τουρανικοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.