Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

Ο Codreanu για την αναγκαιότητα φυλετικής ομοιογένειας εντός του κράτους

"Η αρχική προϋπόθεση για να υπάρξει και να ευημερήσει ένα κράτος, είναι οι πολίτες του κράτους να ανήκουν στην ίδια φυλή, να έχουν το ίδιο αίμα και αυτό είναι εύκολο να κατανοηθεί. Πρώτον, τα ομόφυλα άτομα συνήθως παντρεύονται μόνο αναμεταξύ τους, καθώς μόνο έτσι θα διατηρήσουν την ενότητα της φυλής. Έτσι ο γάμος δημιουργεί οικογενειακά συναισθήματα, που αποτελούν τους πιο ισχυρούς και διαρκείς δεσμούς μεταξύ των ατόμων. Όταν λάβουμε υπόψη ότι αυτοί οι οικογενειακοί δεσμοί απλώνονται μέχρι να συμπεριλάβουν όλους τους πολίτες του κράτους, βλέπουμε ότι οι όλοι συνδέονται από ένα γενικό συναίσθημα αγάπης, που ονομάζεται φυλετική συμπάθεια. Επιπλέον, έχοντας κατά νου ότι το ίδιο αίμα κυλά στις φλέβες του λαού, καταλαβαίνει κανείς ότι μέσω της κληρονομικότητας θα έχουν τα ίδια συναισθήματα, περίπου τις ίδιες προδιαθέσεις, ακόμα και παρόμοιες ιδέες. Συνεπώς, σε κρίσιμες καταστάσεις, σε μοναδικές περιστάσεις, οι καρδιές τους θα χτυπάνε σαν μία, το μυαλό τους θα υιοθετεί μία άποψη, η δράση όλων θα ακολουθεί τον ίδιο σκοπό. Με άλλα λόγια το έθνος που αποτελείται από μία μόνο φυλή, θα έχει μόνο ένα κέντρο βαρύτητας. Και το κράτος που έχει δομηθεί από ένα τέτοιο έθνος, θα διαθέτει τις καλύτερες προϋποθέσεις για δύναμη, διάρκεια και πρόοδο. Συμπερασματικά, όπως στην διατήρηση των ειδών, το βασικό απαιτούμενο για την ύπαρξη του κράτους, είναι να αποτελείται από άτομα φυλετικά παρόμοια."



Ο Codreanu, ως συνειδητοποιημένος εθνικιστής, αναγνωρίζει την σημασία της φυλετικής ομοιογένειας για την...
σταθερότητα και δύναμη ενός έθνους ή κράτους. Οι οικογενειακοί δεσμοί και τα κοινά ψυχικά γνωρίσματα δίνουν στο έθνος μια απαράμιλλη ενότητα, κάνοντάς το να δρα και να σκέφτεται με παρόμοιο τρόπο, βοηθώντας στην επιβίωση και ευημερία του.

10 σχόλια:

  1. Ο Codreanu,οπως και πολλοι αλλοι εθνικιστες, υπηρξαν και αντισημιτες.
    Στην ιστορια βλεπουμε οτι πραγματικα παρα πολλοι μεγαλοι εθνικιστες υπηρξαν και αντισημιτες.
    Κρινοντας τα φυλετικα χαρακτηριστικα των Ιουδαιων ομως,βλεπουμε οτι δεν προκειται για κατωτερη φυλη. Αδυνατω λοιπον να καταλαβω γιατι ενας εθνικιστης να τους μισει.
    Αν ξερει κανεις περισσοτερα ας απαντησει παρακαλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δὲν εἶναι κατώτερα ὄντα οἱ σκουρόχρωμοι, γαμψομύτες μὲ τᾶ προτεταμένα ζυγωματικὰ καὶ τὰ παχιὰ μεσανατολίτικα χείλη; Τί εἶναι αὐτὰ ποὺ γράφεις, ῥὲ φίλε; Μὴ μᾶς πᾖς ὅτι κυβερνοῦν τὸν κόσμο, ἄρα εἶναι ἀνώτεροι. Τὸ βασικὸ κριτήριο βιολογικῆς ἀνωτερότητος εἶναι ἡ ἐξωτερικὴ ἐμφάνισι καὶ ὁ δείκτης εὐφυϊας. Ἡ λευκὴ φυλὴ εἶναι ἀνώτερη καὶ στὰ δύο. Τὸ οἰκονομικοπολιτικὸ προβάδισμα τῶν Ἑβραίων ὀφείλεται στὸ ὅτι ὑπερέχει σὲ φυλετικὴ ἀλληλεγγύη καὶ στὸ ὅτι εἶναι ἀδιστακτα, εγκληματικὰ ὅντα ποὺ διοχετεύουν ὅλη τους τὴν ἐνεργητικότητα στὴν συσσώρευσι χρήματος καὶ στὴν ἐξύφανσι συνωμοσιῶν. Αὐτὴ ἡ ὑπάνθρωπη ῥοπὴ καὶ μόνο τεκμαίρει τὴν βιολογική τους κατωτερότητα. Ἂν ἦταν ἀνώτερη φυλὴ, θὰ εἶχε ἀναπτύξει τὶς τέχνες & τὶς ἐπιστῆμες ἐξ ἀρχαιότητος, ἀλλὰ αὐτοὶ τὸ μόνο ποὺ ἔκαναν ἦτο νὰ βόσκουν πρόβατα στὴν Παλαιστίνη καὶ νὰ ἐφαρμόζουν ὑπάνθρωπες & ἀπάνθρωπες θρησκευτικὲς προσταγές.

      Διαγραφή
    2. Μπορει να μην ειναι οι ανωτεροι.Αλλα ουτε οι κατωτεροι. Γι αυτο και δεν καταλαβαινω γιατι τοσοι πολλοι τους μισουν-μισουσαν.

      Γιατι εκατσαν να ασχοληθουν καν με αυτον τον λαο;

      Διαγραφή
    3. Γιατι οι εβραοι εχουνε το πανω χερι στα οικονομικα απ'το 1700 οταν ο οικος των Ροθσιλντ ανελαβε την τραπεζα της Αγγλιας και, ουσιαστηκα, αρχιζε να χειριζεται τους βασιλιαδες της.

      Ετσι ητανε και στην Γερμανια της Βαιμαρης οπου οι Γερμανοι πουλουσανε τις κορες τους για παλλακιδες για να τα βγαλουνε περα.

      Διαγραφή
    4. Δεν νομίζω να έχουν και πολύ άδικο αυτοί που τους μισούν και εξακολουθούν να τους μισούν.
      Αν αναλογιστεί κανείς ότι ελέγχουν την παγκόσμια οικονομία πολλούς αιώνες τώρα.Λειτουργούν υποχθόνια μέσα από μυστικές υπηρεσίες,όπως η μασονία.Βέβαια η εφαρμογή πάνω τους είναι άδικες,καθώς μόνο ο απλός λαός την πλήρωνε,ενώ οι οικονομολόγοι,τραπεζίτες,επιχειρηματίες,εισοδηματίες την έβγαζαν καθαρή.

      Σαν πολιτισμό οι αρμενοειδής(γενικότερα) δημιουργήσανε κάτι αξιόλογο σαν πολιτισμός.Μάλιστα οι ασσύριοι θεωρούνται κατά πολλούς αρμενοειδής λαός.

      Επιπλέον θεωρώ ότι οι κιτρινωποί σχιζομάτηδες κινέζοι και ιάπωνες είναι πιο έξυπνοι(δείκτη ευφυίας) από τους καυκάσιους.Έτσι τουλάχιστον δείχνει η ιστορία.
      Μπορεί να μου πει με βεβαιότητα είτε ο διαχειριστής είτε κάποιος άλλος αν η καυκάσια η φυλή είναι πιο(η δεν είναι) αποτελασματικά έξυπνη φυλή από την κίτρινη;;;

      Διαγραφή
    5. Για να μην ξεφευγουμε απ΄το θεμα, η ιστορια του Codreanu ειναι υποδειγματικη. Ο βασιλιας της Ρουμανιας ειχε εβραια γκομενα η οποια ητανε αυτη που το απαιτησε να τον φυλακισει/σκοτωσει.

      Διολου τυχαιο αμα παρεις υποψη σου την δραση του και το χαρισμα του. Ο εβραιος δεν ειναι βεβαια το προβλημα αλλα η παρακμιακη ευρωπαικη κουλτουρα των τελευταιων 150 χρονων.

      Οσο εχουμε το χρημα και τον υλισμο ως ηθικη, αλλο τοσο θα μας ελεγχουνε. Πρεπει να γινει μια ριζοσπαστικη προσπαθεια και ενας τρομερος αγωνας για να ανατρεψουμε την τωρινη κατασταση.

      Αμα δεν ξερετε, μορφωθειτε. Αμα ξερετε, φροντειστε να μαθουν και οι αλλοι. Μονο ετσι αφυπνειτε ο κοσμος. 1000 Codreanu δεν μας φτανουνε σημερα.

      Διαγραφή
  2. Οι γυφτοι και οι τσιγγανοι σε ποια σκατορατσα ανηκουν;;
    Οι γυφτοι απ οτι ξερω ηρθαν απο την Ινδια.
    Οι Τσιγγανοι,σκατοχρωμοι με αυτα τα γυαλιστερα ματια αγελαδας, απο που ηρθαν;;



    Αστροφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ γύφτων και τσιγγάνων/αθιγγάνων, αυτών που στη γλώσσα του πολιτικού κομφορμισμού αποκαλούν Roma. Οι Έλληνες του ονόμασαν γύφτους επειδή ως μαυριδεροί τους θύμιζαν τους Αιγυπτίους (βλ. Αιγύπτιοι-Γύφτιοι-γύφτοι). Αθίγγανοι, σημαίνει στην ελληνική γλώσσα αυτή που δεν αγγίζονται, δηλαδή ανέγγιχτοι. Θιγγάνω στα αρχαία ελληνικά σημαίνει άπτω, ακουμπώ.
      Και οι δύο όροι στην ουσία περιγράφουν τη δραβική καταγωγή των Ρομά από την Ινδία, οι οποίοι επειδή ανήκαν στην τελευταία κάστα, και σύμφωνα με τον ινδικό νόμο του Μανού πρέπει να αντιμετωπίζονται ως παρίες. (Οι κάστες στην Ινδία εκφράζουν τόσο φυλετικά, όσο και κοινωνικά κριτήρια).
      Αν και μιλούνε ινδικά, δεν είναι ασφαλώς ινδοευρωπαικός λαός. Απλώς αποτελούσαν τον πάτο της ινδικής κοινωνίας, στην κορυφή της οποίας βρίσκονταν κάποτε οι Άριοι (Aryia), που απάρτιζαν τις κάστες των ιερωμένων (βραχμάνοι) και των πολεμιστών (ξατρίγιας). Οι σημερινοί Ινδοί φυλετικά στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι συγγενείς με του Ρομά. Οι παλαιοί Άριοι κατακτητές μπασταρδεύτηκαν και εξέλιπαν, και μαζύ μ' αυτούς και ο μεγάλος ινδικός πολιτισμός. Προς τα εκεί πορεύονται τα πράγματα και για την Ευρώπη.

      Διαγραφή
    2. Οι ανωτατες καστες*

      π.χ. καποιοι Rajput

      Διαγραφή
    3. Η σκέψη μου στον Αδόλφο Χίτλερ7 Οκτωβρίου 2014 στις 7:02 π.μ.

      ἐξαιρετικὴ ἡ τοποθέτησι τοῦ ἀνωνύμου 11:14 (γράφετε καλλίτερα μὲ νικ).

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.