Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Οι φυλετικοί τύποι της Ευρώπης - σύνθετα πρόσωπα

Εν όψει της αναμενόμενης αναβάθμισης του humanphenotypes.com, σας παρουσιάζουμε τους κύριους φυλετικούς τύπους της παλιάς έκδοσης. Τα σύνθετα πρόσωπα προέκυψαν μέσω λογισμικού μορφοποίησης προσώπου.

Μεσογειακός


Δείτε τους υπόλοιπους...

Αλπικός


Διναρικός


Κρομανοειδής


Βαλτικός


Ατλαντοειδής


Νορδικός


Λαπωνικός


Η ιστοσελίδα humanphenotypes.com, όπως υποδηλώνει και το όνομά της, περιγράφει τους συνήθεις φαινότυπους της ανθρωπότητας και όχι αποκλειστικά φυλές, συνεπώς περιλαμβάνει πολλές μίξεις τους. Χρησιμοποιεί ωστόσο την παραδοσιακή ονοματολογία των φυλετικών ανθρωπολόγων. Όλες οι εικόνες για τους συνήθεις φαινότυπους της Ευρώπης υπάρχουν διαθέσιμες εδώ.

Για τον κάθε τύπο της Ευρώπης έχουν επιλεγεί οι πιο κοντινές μορφολογικά εικόνες, χωρίς να υπάρχει σε όλες ακριβής ταύτιση με τα ονόματα του humanphenotypes, καθώς έχει σπασμένους τους φυλετικούς τύπους σε υπερβολικά πολλούς επιμέρους φαινότυπους. Ο παραπάνω Μεσογειακός άνδρας είναι ελαφρά Κρομανοειδής, αλλά φαίνεται να είναι ο πιο ταιριαστός. Επίσης, οι εικονιζόμενοι εδώ Κρομανοειδείς είναι οι πιο αντιπροσωπευτικοί, παρότι μάλλον ταιριάζουν πιο πολύ στην κεντρική Ευρώπη.

Πάντως στην Ελλάδα το humanphenotypes εμφάνιζε τους εξής φαινότυπους: (East) Mediterranean, Alpinid, Dinaro-Med, Asian Alpinoid (δηλαδή Alpinid-Armenid). Αρκετά κοντά στην πραγματικότητα.

42 σχόλια:

  1. Δεν ειμαι παπας για να ευλογαω τα γενια μου,αλλα απλως και μονον η θεαση του Ατλαντοειδους παρουσιαζομενου φαινοτυπου απο τον οποιοδηποτε,ακομη και απο εναν παντελως ασχετο με την επιστημη της φυλετικης ανθρωπολογιας,αρκει απο μονη-ποσω μαλλον εαν συνδιαστει με συγκριση του Ατλαντειδους και ειδικως της Ατλαντοειδους,μονο η Μεσογειακη μπορει να συγκριθει μαζι της,με ολους ανεξαιρετως του υπολοιπους φυλετικους τυπους-αρκει για να βγαλει κανεις το συμπερασμα του οσον αφορα την φυλετικη ιεραρχια της Λευκης φυλης.
    Αυτη απλως ειναι η ως ανω αυταποδεικτη πραγματοκοτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *αυταποδεικτη πραγματικοτητα(εκ παραδρομης το λαθος)

      Διαγραφή
  2. Πόσο πανέμορφος είναι ο αντλαντοειδής...και ο μέσος άντρας και η μέση γυναίκα είναι πανέμορφοι.Αψεγάδιαστοι,αρμονικοί και ο συνδιασμός ανοιχτόχρωμων ματιών και μαύρων μαλιών είναι μοναδικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ντροπιασμένος πολίτης του ελληνόφωνου πιθηκιστάν14 Μαρτίου 2015 στις 5:30 μ.μ.

      Σε ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΑΝ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ...ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ...Η ΕΙΚΟΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ...ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΑΞΙΖΕΙ ΟΣΟ ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η πανεμορφη scarlet johanson σε ποιον τυπο ανηκει?
    λενε οτι η μανα της ειναι οβρεα και ο πατερας της δανος

    http://si.wsj.net/public/resources/images/BN-BY925_mag041_OZ_20140318165119.jpg

    http://3.bp.blogspot.com/-GGQ_AOuVefA/T7bwwoUv9JI/AAAAAAAAFMY/as9_oo8enhU/s1600/Scarlett-Johansson-Green-Eyes-1280X800-1233.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η κοπελλα στα λινκς που παραπέμπεις είναι Νορδικη/Ατλαντοειδης κατά τη γνωμη μου.Επισης,προσδιορισμοι "Δανος" η "εβραιος" είναι καθαρα εθνολογικοι κι όχι Φυλετικοι.Ειδικα ο δευτερος,μπορει να είναι και θρησκευτικος προσδιορισμος.
      Νοτης

      Διαγραφή
    2. Ἡ Γιόχανσον εἶναι κυρίως ἀλπική. Μόνη παραφωνία τὸ πολὺ τρίγωνο σαγόνι της.

      Διαγραφή
    3. τελικα τι ειναι αλπικη η νορδικοατλαντικη???????

      Διαγραφή
    4. H Scarlet Johansson ειναι sub-nordic τουτεστιν Νορδικη-Αλπικη με σαφως κυριαρχο το Αλπικο στοιχειο,θα ελεγα επισης οτι διακρινεται και Βαλτικοτητα.Ο πατερας της ειναι απο την Δανια αλλα ισως απωτερης Σουηδικης καταγωγης εξ'ου και son και οχι sen και η μητερα της ειναι απο την Πολωνια αλλα απωτερης """εβραικης""" """καταγωγης""".
      Εν προκειμενω δεν εξεταζουμε την θρησκεια γιατι αυτη την σημασια εχει στην εν λογω περιπτωση ο ορος εβραια.

      Διαγραφή
    5. Εννοειται οτι η Scarlet Johansson δεν εχει απολυτως τιποτα το Ατλαντοειδες και κατα βασιν ειναι Αλπικη,σωστη επισημανση του αξιοτιμου συνναζιστη Heinrich Himmler.

      Διαγραφή
    6. Η Scarlet Johansson ειναι κατα βασιν Αλπικη οπως ορθως επισημαινουν ο δευτερος και ο τριτος σχολιαστες.Εννοειται οτι δεν εχει απολυτως τιποτα το Ατλαντοειδες(!!!),ενω ενδεχεται να εχει και Νορδικη η και Βαλτικη συμμετοχη,κατι απολυτως λογικο εαν και εφοσον ληφθει υποψιν η καταγωγη της(Σκανδιναυια-Πολωνια).
      Παντως οπως ορθως επισημαινει ο πρωτος σχολιαστης και προσυπογραφει ο τριτος οι οροι Δανος και Εβραιος ειναι εθνολογικοι και οχι φυλετικοι,ειδικως ο τελευταιος μπορει να ειναι απλως θρησκευτικος,δηλαδη εν προκειμενω δεν μας ενδιαφερουν.

      Διαγραφή
  5. Ἡ μεσογειακὴ γυναίκα καὶ ὁ Νορδικὸς ἄντρας ἀγγίζουν τὴν τελειότητα στὶς ἀνωτέρω μορφοποιήσεις. Ἂν συνουσιασθοῦν, θὰ προκύψῃ ὁ ὑπεράνθρωπος τοῦ Νίτσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή προκύπτει ο Ατλαντοειδής.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή κατα πάσα πιθανότητα θα μοιάζει με αντλαντοειδή με αυτήν την προσμιξή.

      Διαγραφή
    3. Καπως ετσι δηλαδη http://a.media.gossip-tv.gr/items/cache/1f1ae7b5ae2848e245a282f6a0e07725_L.jpg
      http://www.entertv.gr/wp-content/uploads/2013/03/iro-mpezou.jpg

      http://content-mcdn.ethnos.gr/filesystem/images/20120517/low/newego_LARGE_t_1101_54064999.JPG
      http://www.antonionews.gr/wp-content/uploads/2013/12/oyrania.jpg

      Διαγραφή
  6. Η δική μου ιεράρχηση θα ήταν η εξής:
    1)Μεσογειακός (μακράν ο πιο ωραίος)
    2)Νορδικός
    3)Ατλαντοειδής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σκοτεινός Ιεροφάντης24 Οκτωβρίου 2014 στις 10:30 π.μ.

    Όλες οι φωτογραφίες είναι επιτηδευμένα "όμορφες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΑ ΑΡΤΙΟΤΕΡΑ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΙΚΑ ΤΩΝ ΦΥΛΩΝ ..Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΚΑΚΟΥΧΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΑΞΗ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΜΟΡΦΕΣ ...

      Διαγραφή
  8. Η κρομανοειδής γυναίκα είναι η ιδανική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι κρομανοειδεις γκομενες βγαζουν τρελα γουστα, και μονο απο το καυλωτικο,προστυχο βλεμμα τους το καταλαβαινεις. Παρομοια οι κρομανοειδεις αντρες εχουν ενα αγριο, brutal look (στις συγκεκριμενες φωτο βεβαια ολοι οι φυλετικοι τυποι εχουν ενα baby face). Οι κρομανοειδεις επομενως μπορει με τα πρωτογονα χαρακτηριστικα τους να μην ειναι αντικειμενικα προτυπα ομορφιας οπως οι ατλαντοειδεις/μεσογειακοι/νορδικοι, ομως ειναι εξοχως καυλωτικοι.

      Διαγραφή
  9. Τις πιο αντρικές μούρες τις έχουν ο Διναρικός και ο Κρομανοειδής,οι υπόλοιποι φαίνονται πιο ¨μπέμπηδες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκοτεινός Ιεροφάντης25 Οκτωβρίου 2014 στις 11:19 π.μ.

      Ναι, ο Γούντι ο Τρυποκάρυδος και ο μαύρος Σβαρτζενέγκερ είναι τα πρότυπα της αρρενωπότητας. Συγχαρητήρια, κέρδισες.

      Διαγραφή
  10. Δεν ειμαι ατλαντοειδης, αλλα η ατλαντοειδης γυναικα ειναι με διαφορα η ομορφοτερη, τι να λεμε τωρα...ποια μεσογειακη και νορδικη, ατλαντοειδης και μονο ατλαντοειδης γυναικα, τελος!!!
    Τα πιο μπαζα ειναι οι στρογγυλοπροσωποι αλπικοι και βαλτικοι. Διναρικοι και κρομανοειδεις καπου στην μεση. Οι λαπωνικοι δεν θα πρεπε καν να ειναι στους ευρωπαιους, σε λιγο θα μας βαλετε και τους αρμενοειδεις, ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ25 Οκτωβρίου 2014 στις 4:40 μ.μ.

    Οι Ατλαντοειδεις ειναι με διαφορα οι ομορφοτεροι και ο αντρας και η γυναικα.Απο τους αντρες κανεις δεν μπορει να συγκριθει με τον Ατλαντοειδη.Απο τις γυναικες η μονη που μπορει να συγκριθει με την Ατλαντοειδη ειναι η Μεσογειακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ειδικως για τις γυναικες,η Μεσογειακη και η Ατλαντοειδης ειναι οι μονες που αξιζουν.
    Για τους αντρες ειναι πιο "large" τα πραγματα,εαν εξαιρεσεις τους μπουληδες στρογγυλοπροσωπους Αλπικους και Βαλτικους ολοι οι αλλοι βλεπονται.
    Επισης συμφωνω απολυτως και επαυξανω στο οτι οι Λαπωνικοι δεν εχουν καμμια θεση στην παρουσα αναρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συγκεκριμένη νορδική γυναίκα έτυχε και δεν είναι τόσο όμορφη,άμα δεις άλλες νορδικές θα πάθεις την πλάκα σου.

      Διαγραφή
    2. Δεν αμφιβαλλω επ'αυτου.

      Διαγραφή
    3. Χιτλερικὸς Νταὴς26 Οκτωβρίου 2014 στις 7:28 π.μ.

      Τί λέ, ῥὲ μάγκα; Βλέπεται ὁ Διναρικός ὑπάνθρωπος; Ὅσο γιὰ τοὺς Λάπωνες, περιλαμβάνονται διότι ὁ τίτλος τῆς δημοσιεύσεως εἶναι "φυλὲς τῆς Εὐρώπης" καὶ ὅχι "Ευρωπιδικές Φυλές".Ἔχουν μακροχρόνια παρουσία στὴν Βόρεια Σκανδιναυία, διὸ καὶ ἀναφέρονται ἐνταῦθα.

      Διαγραφή
    4. Μια χαρα ειναι ο Διναρικος και σε εμφανιση και σε χαρακτηρα και βεβαιως σε σωματικες ικανοτητες,οι οποιες οι τελευταιες που διαθετει ειναι σπανιοτατες.Εννοειται οτι ο Αριος Λευκος Ευρωπαικος Διναρικος φυλετικος τυπος δεν ειναι το προτυπο ομορφιας,αλλα εαν και εφοσον επιθυμεις να δεις υπανθρωπους μπορεις απλως να ριξεις μια ματια στους αμετρητους τουρκοσπορους γυφτους που σε περιβαλλουν,εδω στο τσαντιρι των μπουζουκοσκυλαδων που σου ελαχε να ζεις(;) και εσυ.
      Οσον αφορα τους Λαπωνες,εχεις δικιο.

      Διαγραφή
    5. ΒΕΒΑΙΩΣ. ΟΙ ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΥΠΗΡΧΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΥΝΑΤΗ ΡΑΤΣΑ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΠΛΙΤΙΚΗ ΦΑΛΛΑΓΓΑ.

      ΕΠΙΠΛΕΟΝ, Η ΝΟΡΔΙΚΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΟΠΕΛΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ. ΩΡΑΙΟ ΓΛΥΚΟ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙ. ΠΟΛΛΕΣ ΝΟΡΔΟ-ΚΡΟΜΑΝΟΙΕΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΙ.

      Διαγραφή
  13. Γυναικες:1)Ατλαντοειδης
    2)Μεσογειακη
    3)Αλπικη
    Αντρες:1)Ατλαντοειδης
    2)Νορδικος
    3)Μεσογειακος
    Αυτη ειναι η δικη μου αποψη και πιστευω οτι οι περισσοτεροι θα συμφωνησουν.
    -Μαριος-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ-ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΕΙΣ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΛΠΙΚΟΙ-ΒΑΛΤΙΚΟΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.
      ΕΠΙΣΗΣ ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΟΙ ΛΑΠΩΝΕΣ.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ-ΑΤΛΑΝΤΟΕΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΩΣ ΣΕ ΑΛΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.

      Διαγραφή
  15. Μεσογειακος Ρατσιστης Γκεμπελισκος25 Οκτωβρίου 2014 στις 8:31 μ.μ.

    Οσον αφορα τις γυναικες δεν υπαρχει καμμια απολυτως αμφιβολια οτι η Μεσογειακη και η Ατλαντοειδεις ειναι με διαφορα οι ομορφοτερες.Δεν τολμα κανεις να το αμφισβητισει αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *η Μεσογειακη και η Ατλαντοειδης(εκ παραδρομης το λαθος)

      Διαγραφή
  16. οι ρωσιδουλες ειναι οι πιο ομορφες και σεξυ γυναικες του κοσμου μαζι με τις ουκρανες και τσεχες
    μετα οι μεσογειακες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΛΠΙΚΟΙ-ΒΑΛΤΙΚΟΙ ΑΠΛΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ,ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ.
    ΣΤΟΥΣ ΛΑΠΩΝΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΥΡΩΠΙΔΙΚΟ ΤΥΠΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝ ΠΑΣΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙ ΜΙΑ ΦΥΛΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΑΡΙΑ ΛΕΥΚΗ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΒΑΡΕΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ.
    ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΚΤΗΝΗ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπερδευετε την ανθρωπολογια με την αισθητικη.Βγαλατε τους ατλαντοειδεις τους πιο ομορφους στις συγκεκριμενες φωτο.Εχετε παει Αγγλια οπου επικρατουν;Εγω παντως δεν ειδα κ πολλους ωραιους οταν πηγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πωπω άσχημος που είναι ο διναρικός ο λαπωνικός είναι εκτός συναγωνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.