Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Ποιοι θα είναι οι μελλοντικοί φυλετικοί τύποι της Ελλάδας;

Μετά το έντονο ενδιαφέρον που έδειξαν οι αναγνώστες σχετικά με τους σημερινούς φυλετικούς τύπους της Ελλάδας, σας παρουσιάζουμε μια νέα δοκιμασία. Ποιοι θα είναι οι φυλετικοί τύποι της Ελλάδας σε μερικά χρόνια;

Αριστεροί και δεξιοί ανθέλληνες προωθούν με ραγδαίους ρυθμούς την φυλετική αλλοίωση της Ελλάδας. Αποτέλεσμα είναι η χώρα μας να εποικίζεται με εκατομμύρια αλλοφύλων, αντικαθιστώντας τους ντόπιους που δυστυχώς προτιμούν να φύγουν, αφήνοντας την πατρίδα τους στην παρακμή.

Οι παρακάτω εικόνες εικονίζουν νέους εποίκους της Ελλάδας. Σε ποιον φυλετικό τύπο ανήκουν οι νέοι "Έλληνες";



Νιλοτικός = ?
Δραβιδικός = ?
Αραβικός = ?
Ινδικός = ?
Σουδανικός = ?

Θέλετε δεν θέλετε θα τους μάθετε, αφού έτσι προστάζουν τα διεθνή περιούσια αφεντικά.

Απάντηση:
1. Αραβικός
2. Νιλοτικός
3. Δραβιδικός
4. Σουδανικός
5. Ινδικός

22 σχόλια:

  1. 1. Αραβικος
    2. Σουδανικος
    3. Δραβιδικος
    4. Νιλοτικος
    5. Ινδικος

    Σχεδον αδυνατον να τους ξεχωρισεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΛΠΙΚΟΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΦΙΛΟΣ ΝΟΡΔΙΚΩΝ15 Οκτωβρίου 2014 στις 6:12 μ.μ.

      -ΕΠΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΥΣΤΕΡΩΝ-ΦΙΛΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ,ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ,ΑΠΛΩΣ ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΚΑΝΩ.
      ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΩΣ ΑΝΩ ΕΙΚΟΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΤΥΠΩΝ.
      Ο ΝΙΛΟΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 2 ΚΑΙ Ο ΣΟΥΔΑΝΙΚΟΣ Ο 4.ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.
      ΕΦΟΣΟΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙΣΤΑΜΕΝΩΣ ΚΑΝΟΝΙΚΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΟΤΙ Ο ΝΙΛΟΤΙΚΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ΤΥΠΟ ΧΙΜΠΑΤΖΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
      Υ.Γ.:ΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΟ ΕΜΕΤΙΚΑ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΗ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΙΝΔΙΚΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ.

      Διαγραφή
  2. Αμ δεε θα τους περασει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σκοτεινός Ιεροφάντης3 Οκτωβρίου 2014 στις 9:49 π.μ.

    Χωρίς ορθή Φυλετική Πολιτική και Παιδεία εκεί οδεύουμε. Αναπόφευκτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1.Arabopithecus Jihadius
    2.Νεγράτερνταλ
    3.Vromo Sapiens
    4.Περριτωματικός
    5.Ανθρωπόμορφη λέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάρτε έναν μέσο Αλβανό και συγκρίνετέ τον με έναν Κύπριο, Πόντιο ή Καππαδόκη. Ποιος είναι ποιος "άριος" και ευρωπαικής προελεύσεως;
    Συγκρίνετε τώρα τη μουσική τους. Η φυλετική τους ψυχή εκφράζεται με τσάμικους και άλλους βαλκανικούς χορούς, όπως και στην κατοικούμενη από αρβανίτες άλλοτε Παλαιά Ελλάδα, πάρτε και τη μουσική των νεορωμιών της Γραικίας του 2014: αμανέδες, τσιφτετέλια, οριενταλισμός και δραβιδισμός.
    Δείτε στον δρόμο πως περπατάει ένας Αλβανός αγέρωχα και υπερασπίζεται την τιμή του, και δείτε τα στίφη των κλαψιάρηδων νεοελλήνων που ρίχνουν μούτζες στο Σύνταγμα, αλλά ανέχονται να τους προσβάλλει ο πας ξένος και ξαναψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
    Δείτε πως τα ελληνικά χωράφια τα δουλεύουν αλβανικά χέρια, και οι νεοέλληνες από τους καφενές λένε αμπελοφιλοσοφίες για την κρίση...Αυτά και άλλα πολλά.
    Του Αλβανού αν του θίξεις την κοκκινόμαυρη σημαία με τον δικέφαλο αετό θα σε φάει εκείνη την ώρα, ο Έλληνας ή την καίει ή κυρίως την κάνει ξεσκονόπανο και την κουβαλάει στην πλάτη για να νιώσει εθνική υπερηφάνεια για τη Γιουροβίζιον και την εθνική στο ποδόσφαιρο.
    Όσο δε για τους Τουρκαλβανούς -δηλαδή τους μουσουλμάνους Αλβανούς-, οι περισσότεροι ήσαν βλάμηδες με τους Έλληνες επαναστάτες, ο Αλή Φαρμάκης ήταν αυτός που δεν πρόδωσε ποτέ τον Κολοκοτρώνη όταν το χριστιανικό Πατριαρχείο είχε βγάλει φιρμάνι εναντίον του, αρκετοί απ' αυτούς πήραν το μέρος των Ελλήνων, και την Τριπολιτσά αυτή την παρέδωσαν στους Έλληνες φεύγοντας χωρίς να τους πειράξει κανείς.
    Και πάνω απ' όλα, ο Ίων Δραγούμης αναφέρει πως "ονειρεύτηκα έναν ελληνισμό μεγάλο, που έχει μέσα του και την αλβανική ψυχή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον ζεις εκτός πραγματικότητας!
      -Οι αλβανοί ψηφίζουν το ΠΑΣΟΚ και την ΝΔ της πατρίδας τους, μονοκούκι!
      -την περασμένη δεκαετία έβγαιναν στους δρόμους με την σημαία των ΗΠΑ πανηγυρίζοντας για την υποστήριξη της "μαμάς Αμερικής"!
      -τα αλβανάκια στην Ελλάδα ντύνονται σαν τους "ραπερς" της Αμερικής, και η μουσική που ακούν είναι 50cent και οτιδήποτε μαϊμουδίστικο βγάζει η Αμερική!
      Αυτοί είναι οι υπερήφανοι τηγανοκέφαλοι απολίτιστοι κλεφτοκοτάδες που θαυμάζεις!
      Οι Έλληνες μια χαρά δούλευαν στα χωράφια αλλά οι μεταπολεμικές κυβερνήσεις έκαναν τους Έλληνες να θέλουν σπουδές και μεγαλουπόλεις, αυτό φταίει και όχι κάποια "καταγωγή από γύφτους και οριενταλίδες"!Και μη ταυτίζεις την αρβανίτικη ψυχή που μίλησε ο Ίων Δραγούμης με τους "μπερισοκέφαλους"!
      Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι για τους νεοέλληνες που ακούν τσιφτετέλια και Σφακιανάκη, αλλά και αυτό είναι αποτέλεσμα του καταναλωτισμού και του υλισμού που δέρνει την μεταπολιτευτική Ελλάδα!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΑ "ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ "ΑΜΑΝΕΔΕΣ" ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΡΕ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΕ?......ΑΜΑΝΕΔΕΣ. ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙΑ , ΙΜΑΜ ΜΠΑΙΛΝΤΙ , ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ ,ΜΠΑΚΛΑΒΑΔΕΣ,ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, κτλ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ
      ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.......

      Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΛΥΡΑ......ΤΑ ΔΕ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΦΑΓΗΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ (ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ).......

      Η ΔΕ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ (ΛΑΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ, ΠΕΙΣΜΑ) ΔΕΝ ΘΥΜΙΖΕΙ "ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΗ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΝΑΡΙΚΟ-ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΑ......ΕΞ'ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΙΝΟΤΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ.......

      ΤΩΡΑ ΕΑΝ ΕΣΥ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΩΝ ΕΣΤΙΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΠΟΝΤΙΩΝ ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ......ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ...ΕΙΤΕ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ,ΜΑΝΙΑΤΕΣ,ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ,ΠΟΝΤΙΟΥΣ,κτλ......

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμε με σχόλιο στις 11:46 πμ
      Ειναι απίστευτο το ποσο εύστοχα ειναι αυτα που έγραψες!ακριβως αυτο που νιωθω,που βλεπω εσυ το περιέγραψες. Συμφωνω απολυτα μαζι σου ειδικα για τους νεοέλληνες τσιφτετελάδες.

      Διαγραφή
  6. Κολοκύθια με τη ρίγανη. Τα μπουζούκια και τους αμανέδες τα φέρανε οι πρόσφυγες στην Ελλάδα μετά το 1922, και αυτό σε τίποτα σε τίποτα δεν έχει να κάνει με καταναλωτισμό. Αντιθέτως, στις αρχή η οριενταλίδικη μουσική ήταν μουσική του κοινωνικού περιθωρίου και έκανε θραύση στους τεκέδες και στους προσφυγομαχαλάδες του Μεσοπολέμου. Μετά έγινε η μουσική του κατακαημένου και ξενητεμένου "προλεταριάτου" με αοιδό τον επίσης πρόσφυγα Καζαντζίδη, που κλαίει και οδύρεται για την άτομη την "κενωνία" - θαυμάστε υπερήφανο ελληνικό πνεύμα. Και τέλος έγινε η μουσική όλοκληρου του αποχαυνωμένου και πολιτισμικά (και φυλετικά;) εκτουρκισμένου ελληνικού λαού.
    Πρόκειται για έναν πολιτιστικό καρκίνο που ήρθε από την Ανατολία και εκτόπισε τον παλαιό ελληνικό-βαλκανικό πολιτισμό. Οι σύγχρονοι νεοέλληνες είναι ο πιο εκτουρκισμένος λαός στην Ευρώπη, τα δε τουρκικά σήριαλ, ακόμη και αν είναι υποβολιμιαία από καναλάρχες, εν τούτοις Έλληνες τα βλέπουν και γουστάρουν και όχι ξένοι. Αν δεν πουλούσαν δεν θα κρατούσαν πάνω από βδομάδα. Και δεν είναι ίσως τυχαίο πως στην οριεντάλ αυτή ""μουσική"" πάντα Πόντιοι και Κύπριοι πρωταγωνιστούν. Αν η μουσική εκφράζει τη φυλετική ψυχή -κατά Πλάτωνα και εθνικοσοσιαλισμό-, τότε και η φυλετική μας ψυχή είναι οριενταλική/αρμεονοειδής.
    Μετά το 1922 "αμαρτήσαμε" αισχρά απέναντι στο αίμα και στον πολιτισμό μας, το πληρώνουμε και θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά στο μέλλον. Οι ξένοι μετανάστες θα είναι απλώς το κερασάκι στην τούρτα. Η ιστορία πάντα εκδικείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παραλήρημα μιλάμε..Οι πρόσφυγες μικρασιάτες θα μας πουν κιόλας ότι δεν είναι Έλληνες.Στην πλειοψηφία τους ήταν αλπικοί και μεσογειακοί και μαζί τους έφεραν τον τεράστιο πολιτισμό τους.
      Το μπουζούκι σαν όργανο είναι ελληνικό και θεωρείται σαν ένα είδος μετεξέλιξης της αρχαιοελληνικής πανδούρας.
      Η Σμύρνη ήταν το σημαντικότερο κέντρο της Μεσογείου.Ακόμη και τώρα στα παράλια της Μ.Ασίας ζουν ελληνικοί πλυθησμοί και έχουμε το πλησιέστερο DNA.

      Λοιπόν κάνε μας την χάρη ότι οριενταλικοί και αρμενοειδής(που είναι ελάχιστοι στον ελλαδικό χώρο) φταίνε για την σημερινή κατάντια..Δείτε ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα.

      Ααα και ο Καζατζίδης ήταν τεράστιος και θα είναι.Μακάρι να τον είχαμε ακόμα.Που έχουμε τώρα όλους τραγουδοποιούς του κώλου,τον ριάλιτι,τους κοκάκηδες και ανώμαλους.Και εσύ μου σνομπάρεις τον Στελάρα.Οτι να ναι....Δεν υπάρχει σωτηρια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 4:21 δυστυχώς ο αμανές και το μπουζούκι και το τσιφτετέλι(κόρδαξ)υπήρχαν και στην αρχαία Ελλάδα!Όπως και η κουτοπονηριά, και η τεμπελιά υπήρχαν στην αρχαία Ελλάδα(αρχαία Κόρινθος, Αθήνα,κλπ)...παρεμπιπτόντως πιο εργατικούς και τίμιους από τους Έλληνες πρόσφυγες δεν έχω δει απεναντίας οι πιο τεμπέληδες της Ευρώπης είναι οι νορδικοί του βορρά, και τέρμα έκφυλοι(κόμμα παιδεραστών, ξενοδοχεία για κτηνοβάτες, άμεση ενσωμάτωση λαθροεποίκων στην κοινωνία για να δείξουν ότι είναι αντιρατσιστές,κλπ)!

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ 5:03 έχεις δίκιο ,ότι να ναι ...... Δεν υπάρχει σωτηρία . Τον πλούτο και τον πολιτισμό της Ιωνίας και του Πόντου δεν είναι σε θέση να τον αντιληφθούν . Όταν ήλθαν οι δικοί μας εδώ ,βρήκανε συνθήκες διαβίωσεις που ήταν εκατό χρόνια πίσω .Τα σπίτια δίχως λουτρό και δίχως τουαλέτα . Και όταν είχαν τουαλέτα ,αντί θύρα είχαν κουρελού . Πρίν μια δεκαετία αγοράσαμε ένα ακατοίκητο πέτρινο περίπου διακοσίων ετών
      παλιό στην άνδρο το οποίο ενώ είχε δωμάτια κουζίνα αποθήκες κ.λ.π. δεν είχε τουαλέτα . Στην απορία μας απάντησαν πως είχανε τον χοίρο ............... Τους λυπάμε ,είναι φυλετιστές και ζούνε στα νταμάρια της Αττικής . Α και κάποιους άλλους τους λυπάμε ακόμα περισσότερο γιατί ζούνε στις υπερβόριες χώρες ,και είναι αναγκασμένοι να ακούνε και να συνδαλέγονται σε αυτές τις αιδιαστικές γλώσσες ..
      Υ.Γ. Μήνες τώρα περιμένω να δω κάποιον που να αντιληφθεί τον κύριο λόγο της αλλοίωσης της εξωτερικής εμφάνησις των Ελλήνων ..... Εγκέφαλοι γεμάτοι χοληστερίνη ..

      Διαγραφή
    4. Ευτυχώς ανώνυμε 8:18 μ.μ που βλέπουν τις καταστάσεις με την πραγματική τους διάσταση σαν και εσένα και ευχαριστώ που συμφωνείς μαζί μου,γιατί νιώθω ότι υπάρχουν έστω λίγοι άνθρωποι που γνωρίζουν κάποια πράγματα.

      Μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτοί οι πλυθησμοί του 1922 αν δεν είχαν αφομοιωθεί στην Ελλάδα,αλλά στην νεότερη Τουρκία θα είμασταν πολύ φτωχά πολιτισμικά,οικονομικά και σε πολλά άλλα επίπεδα.Ήρθαν εδώ και παρόλο τις κακουχίες δούλεψαν τίμια και έφεραν την πλούσια γνώση τους.Η Έλλαδα σε οργανωτικό επίπεδο άλλαξε απ'ότι ήταν πριν την καταστροφή.Έπρεπε να τους ευγνωμονούνε.Τι ψάχνεις να βρεις τώρα αυτοί ζούνε στην δική τους ουτοπία.Αυτοκριτική μηδέν.

      Διαγραφή
  7. Οντος ισχυει. Εργαζομαι εδω και καιρο ως μηχανολογος στην Σουηδια και σχεδον ολοι οι Ελληνες εδω ειναι σπουδαγμενοι και εργατικοι. Ακομα και οι ασπουδαχτοι με τον ιδρωτα τους φτανουν σε ενα πολυ καλο βιοτικο επιπεδο, χιλιομετρα μακρια απο την μιζερια του ελληνικου προτεκτορατου. Οι Αλβανοι, Τουρκοι και υποσαχαριοι ειναι οι πρωτοι στην εγκληματικοτητα και ιδιαιτερα στους βιασμους. Η Στοκχολμη ειναι πρωτευσουσα στον βιασμο το 2014.

    Μεχρι και οι μισοι μηχανικοι που γνωρισα στην Γερμανια ειναι Ελληνες και αλλοι τοσοι Ιταλοι η Ισπανοι. Υπαρχει και στατιστικη για το θεμα που δειχνει ποσοι εργατες με υψηλα προσωντα ερχονται απ'την Ελλαδα.

    Ειναι θλιβερο να βλεπεις τετοια ποσοτητα ποιοτικων ατομων να αφηνουν την Ελλαδα στους Τσιπρες και Πακιστανους.

    Ενα ακομα που με χαροποιει ειναι οτι ναι μεν τρυπανε Σουηδεζες αλλα απο την αλλη παντρευοντε Ελληνηδες. Σουηδεζες μονο για παρτουζες οπως παει εδω πανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΛΑΣ Ή ΤΕΦΡΑ!!!

    ΕΞΩ ΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κύριε διαχειριστά και όσοι ΣΟΒΑΡΟΙ προσφέρεστε,πείτε μου σε ποιόν φυλετικό τύπο ανήκει ο αείμνηστος Γιάννης Παπαϊωάννου.
    http://users.sch.gr/gpantakis/wp-content/uploads/2012/12/pap6.jpg
    http://www.iconsday.com/rebetika/Papaioannou/img/pap.jpg
    http://2.bp.blogspot.com/-UjhAosvB-PQ/Uj7ZlmmlTPI/AAAAAAAAB-c/BV8vJvR5vJs/s1600/DSC01158.JPG

    Θα έλεγα πως πρόκειται για αρμενοειδή αλλά διακρίνω ομοιότητες με τους Έλληνες Νορδο-ιρανικούς του Lawrence Angel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ...ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟΙ ΤΥΠΟΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οφειλουμε ως Ελληνες να αγωνιστουμε για να σωθει,να επιβιωσει η Ελλας,οφειλουμε να πολεμησουμε τα αφροασιατικα κτηνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αρμενοειδεις μας βγηκαν...υπερπολυτελειας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.