Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η πραγματική φυλετική σύνθεση του Ελλαδικού χώρου

Έχουμε αναφερθεί σε παλαιότερο άρθρο για την εκτίμηση της φυλετικής σύνθεση του Ελλαδικού χώρου με βάση τις μετρήσεις του Πουλιανού. Ωστόσο εκείνες οι μετρήσεις είχαν πραγματοποιηθεί την δεκαετία του 60' και αφορούσαν τους γηγενείς Έλληνες. Από τότε έχει μεταβληθεί σε μεγάλο βαθμό η φυλετική σύνθεση του Ελλαδικού χώρου.

Από την δεκαετία του 90' μέχρι σήμερα έχουν έρθει τουλάχιστον 1 εκατομμύριο Αλβανοί λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, από τη στιγμή που άνοιξαν τα σύνορα και οι Ελληνόφωνες προδοτικές κυβερνήσεις τους άφησαν ανενόχλητους να εισέλθουν. Αυτοί πλέον θα ενσωματωθούν στον...
Ελληνικό πληθυσμό και τα παιδιά τους ήδη θεωρούνται "Έλληνες". Οι πληθυσμοί αυτοί είναι κατά το πλείστον Διναρο-Αλπικοί.

Αγνοείται συστηματικά ένας ακόμη εποικισμός της Ελλάδος από Σλάβους, κατοίκους του πρώην ανατολικού μπλοκ. Είναι βέβαιο ότι ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες έως μισό εκατομμύριο και οι περισσότεροι είναι μάλλον Βούλγαροι. Αυτοί σύντομα θα πάρουν υπηκοότητα και ενταχθούν ως "Έλληνες" μαζί με τους υπόλοιπους. Οι πληθυσμοί αυτοί είναι κυρίως Αλπικοί-Βαλτικοί.

Επιπλέον έχουν προστεθεί οι γνωστοί Αφροασιάτες λαθρομετανάστες, που είναι τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια. Οι φυλετικοί τους τύποι ανήκουν σε ένα μωσαϊκό Αφρικανικών και Ασιατικών φυλών.

Ωστόσο ο πληθυσμός δεν μεταβάλλεται μόνο με την είσοδο αλλόφυλων, αλλά και με τη φυγή μεταναστών Ελλήνων προς τις πιο ανεπτυγμένες χώρες της δύσης. Από την δεκαετία του 60' η φυγή αυτή έχει πάρει δραματικές διαστάσεις. Παρότι υπήρχαν διακυμάνσεις, η οικονομική μετανάστευση Ελλήνων προς το εξωτερικό έχει πάρει ξανά μεγάλες διαστάσεις με την παρούσα οικονομική ύφεση και την αύξηση της ανεργίας. Οι φυλετικοί τύποι που φεύγουν για το εξωτερικό είναι κατά κύριο λόγο οι Μεσογειακοί και λιγότερο οι υπόλοιποι. Οι Μεσογειακοί είναι δραστήριοι, με ανήσυχο πνεύμα και διάθεση αναζήτησης. Δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα στις υπόλοιπες χώρες του κόσμου, πολλοί νομίζουν ακόμα ότι οι Έλληνες είναι Μεσογειακοί, λόγω του ότι οι περισσότεροι απόδημοι είναι Μεσογειακοί και γίνονται γνωστοί στο εξωτερικό. Από την άλλη Αλπικοί και Διναρικοί είναι πιο δεμένοι με τα πάτρια και πιο δύσκολα αποδημούν. Η μεταναστευτική διαδικασία έχει απομυζήσει την Ελλάδα το πιο δραστήριο μέρος του πληθυσμού της, εκ των οποίων οι περισσότεροι Μεσογειακοί.

Όλα τα παραπάνω δεδομένα μας δείχνουν ότι η φυλετική σύνθεση του πληθυσμού είναι πολύ διαφορετική από αυτή που βρήκε ο Πουλιανός το 60'. Οι Διναρο-Αλπικοί έχουν αυξηθεί κατά μεγάλο βαθμό και τείνουν να χαρακτηρίζουν πλέον τους κατοίκους της Ελλάδας. Όσοι μπορούν να διακρίνουν μεταξύ Αλπικών, Κρομανοειδών και Μεσογειακών, κατανοούν ότι οι Μεσογειακοί μειώνονται διαρκώς και μετά βίας ξεπερνούν το 10% των λευκών κατοίκων. Οι Διναρικοί αυξάνονται δραματικά, έχοντας ξεπεράσει τους Μεσογειακούς, σε μια διαρκή διαδικασία Διναροποίησης της Ελλάδας. Οι Αρμενοειδείς φαίνονται σταθεροί ή μειούμενοι, καθώς δεν υπάρχει περαιτέρω εισροή τους από την ανατολή.

Καθαρά αριθμητικά, η Ελλάδα είχε 10 εκατομμύρια κατοίκους και προστέθηκαν περίπου 40% κάτοικοι ακόμα, παρότι δεν φαίνονται στις απογραφές, εφόσον είναι παράνομα στη χώρα. Είναι λογικό επειδή η χώρα δεν μπορεί να τους θρέψει όλους, ακόμη περισσότεροι Έλληνες να φύγουν, για να μείνουν λαθρομετανάστες, τους οποίους ταχταρίζουν και υποστηρίζουν οι ανθέλληνες αριστεροδεξιοί πολιτικάντηδες. Όσα ποσοστά λευκών έχουν παρατεθεί πρέπει να πολλαπλασιαστούν επί το κλάσμα 10/14. Δηλαδή τα ποσοστά των λευκών φυλετικών τύπων στην πραγματικότητα είναι πολύ πιο κάτω, δείχνοντας την δραματική κατάσταση της Ελλάδος. Λίγοι Εθνικιστές έχουν αφυπνιστεί και αγωνίζονται εναντίον της διάλυσης της Ελλάδος. Τα σιωνιστικά ΜΜΕ ελέγχουν συνειδήσεις, κρατώντας σε αδράνεια με διάφορες προφάσεις και κυρίως με το υλιστικό ξεφάντωμα τους μαζανθρώπους, οι οποίοι αδυνατούν να διακρίνουν τι γίνεται γύρω τους και συμπεριφέρονται ατομικιστικά.

Το αποτέλεσμα όλων των παραπάνω μεταβολών είναι δραματικό για την Ελλάδα. Η Ελλάδα γίνεται σιγά σιγά μια Διναρο-Αλπική χώρα, δηλαδή πλήρως Βαλκάνια, ενώ το Μεσογειακό στοιχείο εξαφανίζεται μέρα με τη μέρα. Η Διναροποίηση της Ελλάδος έχει φτάσει στο επίπεδο πολλά πρόσωπα της δημόσιας ζωής να είναι Διναρικοί και ο τρόπος ζωής και διασκέδασής τους να γίνεται η επικρατούσα τάση στην κοινωνία. Όσο για τους Αλπικο-Βαλτικούς σλάβους και τους Αφρο-ασιάτες, η παρουσία τους είναι διαλυτική για την Ελλάδα. Το μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό, η Ελλάδα μετατρέπεται σε φυλετική χαβούζα και ο εθνικιστικός πολιτικός αγώνας είναι μονόδρομος, για την απελευθέρωση του έθνους από τους λαθρομετανάστες και τους σιωνιστές προστάτες τους.

32 σχόλια:

  1. Εν προκειμενω βεβαιως οφειλουμε εαν θελουμε να σωθει το πραγμα να δουμε την γενικοτερη εικονα η οποια δεν αφορα συγκεκριμενα την Ελλαδα αλλα ολοκληρη την Ευρωπη και τις Ευρωπαικες αποικιες στον νεο κοσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις απολυτο δικιο,πρεπει να εστιασουμε ομως και ειδικως στο Μεσογειακο φυλο.

      Διαγραφή
  2. Δεν νομίζω ότι το στερεότυπο που υπάρχει έξω για τους έλληνες είναι ο μεσογειακός τύπος.Wogs μας αποκαλούνε κοντούς χοντρούς και μαυριδερούς τώρα ποιον τύπο χαρακτηρίζει αυτή η περιγραφή δεν ξέρω.Αν οι μεσογειακοί είναι πιο δραστήριοι,φιλόδοξοι και φεύγουν έξω είναι λογικό γι'αυτούς μετά από κάποιες γενιές να αναμιχθούν με ατλαντοειδεις νορδικούς κτλπ ήδη οι μισοί ελληνοαμερικανοί είναι μπασταρδεμένοι ενώ αυτοί που μένουν πίσω κρατάνε ψηλά την ελληνική σημαία,δεν ξέρω ποιοι είναι περισσότερο έλληνες λοιπον.
    Επίσης οι βούλγαροι απ'ότι βλέπω σε ανθρωπολογικά forums σπάνια είναι βαλτικοί όπως και οι έλληνες, οι περισσότεροι βαλκανικοί σλαβικοί πληθυσμοί είναι γηγενείς εκσλαβισμένοι,οι βούλγαροι ανήκουν σε κάποια υποκατηγορία του μεσογειακού κυρίως μάλλον pontids και east meds, μετά διναρικοί αλπικοί και τέλος βαλτικοί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σκ@τ@ στον ταφο του μπουζουκοσκυλα ζορμπα26 Ιουνίου 2014 στις 11:25 μ.μ.

      Αναφερεσαι σε wogs δηλαδη σε τυπικοτατους αρμενοειδεις.
      Τωρα δεν ξερω πια ειναι η εικονα των λεγομενων νεο"ελληνων" στο εξωτερικο φυλετικα,παντως "πολιτιστικα" ειναι τουρκογυφτικη αρμενοειδης με μπουζουκια,τσιφτετελια,αμανεδες και μπαγλαμαδες.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπαρχει "μπασταρδεμα" Μεσογειακων-Ατλαντοειδων-Νορδικων.Καταστροφικο μπασταρδεμα υφισταται μεταξυ Αριων και π.χ. αρμενοειδων η δραβιδοειδων.

      Διαγραφή
    3. Δεν μου κάνει για αρμενοείδης ο Ζορμπάς πάντως,Διναρικό-μεσογειακός θα λεγα.
      @ Ανώνυμε για τα μπάσταρδα τους αμερικανούς μπορεί να μην υφίσταται,για τους έλληνες υφίσταται,μπορεί να ναι λευκοί αλλά δεν έχουνε καμία σχέση με τους Έλληνες οι άτλαντο-νορδικοί.

      Διαγραφή
    4. Δεν ειπα οτι ο ζορμπας ειναι φαινοτυπικα αρμενοειδης αλλα αναφερθηκα στην βοθροκουλτουρα.
      Οι Νορδικοι και οι Ατλαντοειδεις εχουν και παραεχουν σχεση με τους Μεσογειακους σε πληρη αντιθεση με εξωευρωπαικους φυλετικους τυπους που ευδοκιμουν στο πρωην(και νυν;) οθωμανικο βιλαετι της δυτικης ακτης του Αιγαιου.

      Διαγραφή
    5. Ειμαι ο ανωνυμος 11:40 θελω να πω οτι ο ανωνυμος 12:19 με καλυπτει πληρως,με την υποσημειωση οτι το ζητουμενο επιπλεον εν Ελλαδι ειναι η αυξηση του αριθμου των Μεσογειακων κατα βασιν και οχι τοσο ολων των υπολοιπων Λευκων Ευρωπαικων τυπων.

      Διαγραφή
    6. Εμενα προσωπικα θα μου αρεσε ως ιδεα να γεμισει η Ελλας Νορδικους και Ατλαντοειδεις.
      Οι Ατλαντοειδεις ειδικως δεν εχουν καμμια απολυτως ιδιαιτερη διαφορα απο τους Μεσογειακους.

      Διαγραφή
  3. Οι αφροασιάτες δεν θα είναι ποτέ σε θέση να αφομοιωθούν στον ελληνικό πληθυσμό. Λόγω της ολοφάνερης διαφοράς των χαρακτηριστικών μας αυτό δεν θα γίνει ποτέ, αυτό που θα πρέπει να φοβόμαστε είναι το να γίνουν πλειοψηφία και να κυριαρχήσουν...

    Τους γειτονικούς λαούς θα έπρεπε εδώ και πολύ καιρό να κάνουμε προσπάθειες αφομοίωσης καθώς είναι ελληνογενείς σε μεγάλο ποσοστό. Αυτό είναι ολοφάνερο από τα αλπικά και διναρικά χαρακτηριστικά τους.
    Οι αλβανοί θα έπρεπε να είχαν αφομοιωθεί από τις αρχές του 20ου αιώνα όταν δεν υπήρχε ακόμα αλβανική εθνική συνείδηση την στιγμή που μεγάλο μέρος του πληθυσμού τους ήταν ελληνογενής.
    Το ίδιο θα έπρεπε να κάνουμε και με τους σκοπιανούς, από την στιγμή που ήθελαν τόσο πολύ να αυτοαποκαλούνται μακεδόνες θα έπρεπε να τους πάρουμε με το μέρος μας και να τους επανελληνοποιήσουμε. Στο κάτω κάτω είναι περισσότερο μακεδόνες από τους πόντιους που έχουν εποικίσει την Μακεδονία μετά το 1922.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνω απολυτως για τους Τοσκηδες και τους Σκοπιανους οι οποιοι ειναι ασυγκριτως περισσοτερο Ελληνες απο τους περισσοτερους Ποντιους και Κυπριους οι οποιοι δεν εχουν ουσιαστικα καμμια απολυτως σχεση με την Αρια Ελληνικοτητα.

      Διαγραφή
    2. Βλακείες,σκοπός δεν είναι να αφομοιώσουμε οποίον πληθυσμό έχει μερικές σταγόνες ελληνικό dna.Ο κάθε άνθρωπος κουβαλάει στο dna του κάτι σαν οικογενειακό δέντρο με μεταλλάξεις που μπορούν να προσδιορίσουν την καταγωγή του στην προκειμένη περίπτωση αυτό το δέντρο περιλαμβάνει Έλληνες,σλάβους,μογγόλους,τούρκους,αλβανούς κτλπ.Σκοπός είναι να υπάρξει ένας καινούριος πληθυσμός που θα βασιστεί σ'αυτούς που πλειοψηφικά έχουν τους προγόνους τους στον ελληνικό χώρο,τέτοιοι μπορούν να εντοπισθούν σε απομονωμένους πληθυσμούς όπως είναι οι σφακιανοί,οι μανιάτες,οι τσάκωνες,οι ορεσίβιοι κρητικοί,οι σαρακατσάνοι,οι καραγκούνηδες και κάποιοι νησιώτες.

      Διαγραφή
    3. Παρα πολλοι Τοσκηδες αλλα και Σκοπιανοι πληρουν τους ορους που θετεις.

      Διαγραφή
    4. 1 07 ξεχνας τους βλαχους

      Διαγραφή
    5. Και τους Αρβανιτες.

      Διαγραφή
    6. Και κάποιους Μακεδόνες απομονωμένους στα Ελληνοσλαβικά σύνορα.

      Διαγραφή
    7. Απλα αναρωτιεμαι ποσο ξυλο πρεπει να χετε φαει απο Ποντιους,ακου εδω οι Αλβανοι και τα αδελφακια τους οι Αρβανιτες γινανε Ελληνες.Ρε ηλιθιοι ενω οι Ποντιοι εχουνε πυρριχιο και μιλανε αρχαια ελληνικα εδω σςς γαμαγανε 400 χρονια 200 φυλες.Διναρικο και αλπικο και το μουνι της μανα σας

      Διαγραφή
    8. Απλα αναρωτιεμαι ποσο ξυλο πρεπει να χετε φαει απο Ποντιους,ακου εδω οι Αλβανοι και τα αδελφακια τους οι Αρβανιτες γινανε Ελληνες.Ρε ηλιθιοι ενω οι Ποντιοι εχουνε πυρριχιο και μιλανε αρχαια ελληνικα εδω σςς γαμαγανε 400 χρονια 200 φυλες.Διναρικο και αλπικο και το μουνι της μανα σας

      Διαγραφή
    9. Πέστα ρε φίλε, τα χουν βάλει με τους Πόντιους και εχουν καταντήσει να βρίσκουν ελληνικότητα ακομη και στους σλαβοσκοπιανους. Ακουστε το καλά ζώα γαμω το κεφάλι σας! Η μάνα μου Πόντια και είναι μεσογειακή κατα 90%. Εγω μισός Πόντιος μισός Μικρασιάτης και είμαι κατά βάση Μεσογειακός (Δολιχοκεφαλος,λεπτοπροσωπος,λεπτορινικος) αλλά εξαιτίας του γένους του πατέρα μου εχω και χαρακτηριστικά αρμενοειδους. Είμαι περισσότερο Μεσογειακός από πολλούς εδω πέρα που το παίζεται Άριοι έχοντας διναρο-αλπικά γονίδια, και φανταστείτε πως είμαι 100% Έλληνας πρόσφυγας του 22´. Ξεχωρίστε πρώτα μέσα στο κεφάλι σας την διαφορά μεταξύ φυλής και έθνους και μετά γράψτε την αβάσιμη άποψη σας που δεν αγγίζει την πραγματικότητα αλλά και δεν συμπλέει ούτε στο ελάχιστο με τις αναφορές σοβαρών ανθρωπολόγων.

      Διαγραφή
  4. τελικα ποιο περιεχομενο αναρτησης είναι αληθεια;Απευθυνομαι προς τον διαχειριστη του παροντος.Στο πιο πανω αρθρο,επισημαινεται το φυλετικο πρόβλημα της Ελλαδας και το οποιο(αρθρο),με βρισκει απολυτα συμφωνο.Σε παλιοτερη όμως αναρτηση,νομιζω του 2013,δεν την βρηκα,σαν απαντηση σε καποιους ανθέλληνες επισημαίνεται η φυλετικη-και καλα...-καθαροτητα της σύγχρονης Ελλαδας.Τι από τα δυο συμβαινει κατ εσας;
    Πανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο το οποιο συμβαινει-δυστυχεστατως-ειναι οτι η Ελλαδα ειναι μια DNAικη χαβουζα,ενας γονιδιακος βοθρος,ακριβως οπως επανελαβαν και αλλοι σχολιαστες,αιωνες πριν την μαζικη τριτοκοσμικη (λαθρο)μεταναστευση.

      Διαγραφή
    2. Το άρθρο αυτό αναφέρεται στους κατοίκους του Ελλαδικού κράτους, ενώ το παλαιότερο άρθρο αναφέρονταν ειδικά στους Έλληνες. Δηλαδή, άλλο οι διαμένοντες στην χώρα που λέγεται Ελλάδα και άλλο οι Έλληνες.

      Αυτοί που θεωρούνταν Έλληνες στην κλασική εποχή είναι Μεσογειακοί, ΚΜ, Αλπικοί και κάποιοι Διναρικοί, γεγονός που ισχύει σε μεγάλο βαθμό μέχρι σήμερα, γι'αυτό μιλάμε για σε μεγάλο βαθμό φυλετική συνέχεια. Παρότι στον Μεσαίωνα προστέθηκαν κάποιοι Βαλτικοί, Αρμενοειδείς και λίγοι Νορδικοί, Σαχάριοι, κλπ, η μεγάλη πλειοψηφία ανήκει στους αρχικούς τύπους.

      Στις μέρες μας η φυλετική αλλοίωση είναι ακόμη πιο εντατική και συνειδητά καθοδηγούμενη, ώστε οι κάτοικοι του Ελλαδικού χώρου σήμερα περιλαμβάνουν επιπλέον εκατομμύρια λαθρομετανάστες, Αλβανούς, Σλάβους, Αφρικανούς, Ασιάτες, γεγονός που αλλοιώνει περαιτέρω τη φυλετική σύνθεση της Ελλάδος και επισημαίνεται στο παρόν άρθρο.

      Διαγραφή
  5. Εγω αυτο το οποιο δεν καταλαβαινω ειναι γιατι οι Λευκοι Αλπικοβαλτικοι (Εννοειται βεβαιως οτι οι Μεσογειακοι ειναι αυτοι οι οποιοο εχουν ορισει την Ελληνικοτητα)ειναι διαλυτικο στοιχειο(sic) για την Ελλαδα.Ελπιζω μονο ο γραφων να μην τους συγκρινει ουτε και στα πλεον "κουφα" ονειρα του με τους πιθηκοειδεις αφροασιατες-γιατι τοτε θα μιλαμε για αλλης βιοιατρικης ειδικοτητας πεδιο-που μολυνουν τον πλανητη Γη και πρεπει να εξολοθρευθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Ελλάς έαν λάβει τόπο το σενάριο του άρθρου σε 20 χρόνια απο τώρα θα είναι κρανίου τόπος! Τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν μετραει μονο το φυλετικο και ουτε εξηγουνται τα παντα στο συμπαν με αυτο, αλλα κυριως η συνηδειση

    ξερω πολλους αναρχοκομουνιστες με νορδικα και μεσογειακα χαρακτηριστικα αλλα οχι μονο δεν εχουν ελληνικη συνηδειση αλλα αντιελληνικη, διεθνιστικη προλεταριακη σοβιετικη αταξικη.
    αυτοι προτρεπουν και παροτρυνουν τους λαθροεποικους επιβητορες τους,να σφαζουν και να βιαζουν τον ελληνικο λαο παρεα....

    κανενας τουρκαλβανος δεν θα αφομειωθει ειδικα τις επομενες δεκαετιες που ειναι και σε εξαρση ο τουρκαλβανικος εθνικισμος.
    αυτοι ειναι πλεον οι αρχιαληταραδες της ευρωπης μιας και μας τελειωσαν οι αλλοι που δεσποζαν απο το 1880 μεχρι το 1945 οι λεγομενοι πρωσσοι των βαλκανιων οι μπουλγκαρ.....

    με αυτην ακριβως τη σειρα/το μπολσεβικικο προβλημα μαζι με το λαθρομεταναστευτικο το δημογραφικο απο μεσα,και το νεο-οσμανλιδικο απεξω θα μας εξαφανισουν για παντα απο τον πλανητη επι των ημερων μας αν δεν τα λυσουμε με ποταμους αιματος (δικου τους φυσικα.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΩΣ ΤΟ 1990 ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΛΠΙΚΟΙ ....ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ,.....ΤΡΙΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ-ΑΛΠΙΚΟΥΣ ......ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΠΙΚΟΥΣ ΜΕ ΔΙΝΑΡΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣΜΙΞΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΗ........ΚΑΘΑΡΟΙ ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΗΣ ΚΑΙ ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ...........ΜΕΤΑ ΤΟ 90 ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ.....

    ΒΕΒΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ "ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΟΝ ΟΙ "ΞΕΝΟΙ" ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΝΑ ΝΙΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ.........ΩΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΞΗ........

    ΟΠΩΣ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΤΟ 22.....ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΕΡΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΗΚΟΝΤΕΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΥΠΟΦΥΛΑ ΕΓΙΑΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ,ΜΙΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ......

    ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ "ΔΙΝΑΡΙΚΟ-ΒΑΛΤΙΚΟ-ΑΛΠΙΚΟΥΣ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΕΣΣΔ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.........ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΙ ΛΑΟΙ ΕΧΟΥΝ ΙΣΧΥΡΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΓΓΥΤΗΤΑΣ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΕΧΘΡΑΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ (ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ).......

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟ-ΑΣΙΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΕΞΕΥΡΩΠΑΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΕΛΙΟΨΗΦΙΑ ΦΑΝΤΙΚΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΑΜΝΟΙ..............

    ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ "ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ" ΑΛΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ......ΠΑΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΣΥΝΙΣΤΩΣΑ.......

    ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΥΠΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ..........ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ-ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΑ ΣΥΝΟΡΑ-ΑΛΛΑ ΟΝΤΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΟΜΟΙΩΘΟΥΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΠΛΗΘΥΣΜΟΙ(ΑΛΠΙΚΟΙ-ΒΑΛΤΙΚΟΙ-ΔΙΝΑΡΙΚΟΙ) ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ.
      ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΕΞΩΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ(ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ-ΑΡΜΕΝΟΕΙΔΕΙΣ-
      ΔΡΑΒΙΔΟΕΙΔΕΙΣ).
      ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ.
      ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΕΛΛΗΝΙΣΤΟΥΝ ΤΟΣΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ.

      Διαγραφή
    2. ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΓΓΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ.

      Διαγραφή
  9. ΠΑΙΔΙΑ Η ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΑΛΛΟ. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΛΗ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ; ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΠΑΝΤΑ. ΟΙ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα ολα αυτα και σε θεωρητικο επιπεεδο ειναι καταπληκτικα.Αλλα στη Ελλαδα και στους Ελληνες δεν ισχυει εδω και 2500 χρονια.Το DNA παραμενει αναλλοιωτο σε ποσοστο ανω του 98%.Φυλετικοι χαρακτηρισμοι κατα εναν μαλλον περιεργο τροπο δεν μπορουν να εφαρμοσθουν στον Ελληνα.Προτεινω(και ετσι θα επρεπε) στις ηδη χαρακτηρισμενες φυλες (Λευκοι,Μαυροι κτλ) να προστεθει μια ομαδα ακομα..........αυτη του "Ελληνα".....η κορυφη της πυραμιδας δλδ.Εμεις τους κανουμε Ελληνες και οχι οι υπολοιποι κατι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λέτε: "Αλπικοί και Διναρικοί είναι πιο δεμένοι με τα πάτρια και πιο δύσκολα αποδημούν". Πώς εξηγείτε όμως τη μετανάστευση των Αλβανών και τη δεκαετία του '90 αλλά και παλαιότερα με τους Αρβανίτες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.