Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Η πνευματική ανωτερότητα της αριστοκρατίας

Οι επιστήμονες αποτελούν την ανώτερη έκφραση της ανθρώπινης διάνοιας και σε αυτούς οφείλεται η τεχνική και πνευματική πρόοδος. O A. de Candolle μελέτησε την κοινωνική προέλευση των επιστημόνων στην Γαλλία για δύο αιώνες, 18ο και 19ο.

Εξέτασε τα μέλη της Ακαδημίας Επιστημών της Γαλλίας από ποια κοινωνική τάξη προέρχονταν. Διαπίστωσε ότι ενώ η αριστοκρατία αποτελούσε το 0,58% του πληθυσμού, έδωσε το 35% των επιστημόνων, η μεσαία τάξη του 11,6% έδωσε το 42% των επιστημόνων και η κατώτερη τάξη του 87,9% έδωσε το 23% των επιστημόνων.

Τα αποτελέσματα φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:...

Η αριστοκρατία παράγει +60% φορές περισσότερους επιστήμονες από ότι αν όλες οι τάξεις είχαν την ίδια αξία, ενώ η μεσαία +3,5%, ενώ η κατώτερη -3,78%. Η αριστοκρατία που αποτελεί το 1/171 του πληθυσμού παράγει το 1/3 των επιστημόνων. Προκύπτει ότι ένας της ανώτερης τάξης, αξίζει όσο 20 της μεσαίας και όσο 200 της κατώτερης.

Έπειτα ο Candolle μελέτησε την μεταβολή μεταξύ 18ου και 19ου αιώνα ως προς την κοινωνική προέλευση των επιστημόνων και βρήκε τα εξής αποτελέσματα

Για να γίνει κατανοητός ο πίνακας, χρειάζονται μερικά πρόσθετα στοιχεία. Τον 19ο αιώνα, είχε ήδη προηγηθεί η μασονοκίνητη Γαλλική Επανάσταση και η αριστοκρατική τάξη μετά τις σφαγές είχε μειωθεί στο μισό, ενώ η μεσαία τάξη τριπλασιάστηκε ή τετραπλασιάστηκε, ενώ η κατώτερη τάξη αυξήθηκε ελαφρά. Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις μεταβολές, προκύπτει ότι η αριστοκρατία και οι κατώτερες τάξεις έχουν αντίστοιχες μεταβολές στους επιστήμονες. Ωστόσο η μεσαία τάξη, ενώ θα έπρεπε να τριπλασιάσει τουλάχιστον τους επιστήμονές της, τους αύξησε πολύ λιγότερο. Ο Candolle συμπεραίνει ότι η μεσαία τάξη διευρύνθηκε από άτομα της κατώτερης τάξης που απλά πλούτισαν, χωρίς ιδιαίτερο πνευματικό υπόβαθρο.

Ο Candolle θέλει να δείξει την πνευματική ανωτερότητα της αριστοκρατίας και την ηθική και πνευματική κατάπτωση της μεσαίας τάξης. Πρέπει όμως να λάβουμε υπόψη ότι οι ανώτερες τάξεις είχαν περισσότερα εχέγγυα για να αφιερωθούν στις επιστήμες. Από την άλλη οι μεσαίες και κατώτερες τάξεις ήταν πιο φτωχές, όμως κακώς δραματοποιείται η κατάστασή τους. Οι κατώτερες τάξεις είχαν τη δυνατότητα να ανελιχθούν, κάτι που αποδεικνύεται από ένα σεβαστό ποσοστό επιστημόνων στην Γαλλική Ακαδημία επιστημών. Συνεπώς είναι μύθος ότι περιορίζονταν λόγω της κοινωνικής θέσης τους. Μόνο η οικονομική τους κατάσταση δημιουργούσε εμπόδια και όχι το δήθεν "κακό μοναρχικό καθεστώς", όπως διαδίδει η αντιαριστοκρατική σιωνιστικά ελεγχόμενη προπαγάνδα στις μέρες μας.

Οι σημαντικές διαφορές της αριστοκρατίας σε σχέση με τις κατώτερες τάξεις, δείχνουν ξεκάθαρα την κατά μέσο όρο υπεροχή χαρακτήρα και πνεύματος της αριστοκρατίας, γεγονός που είχε και φυλετικό περιεχόμενο. Αυτό προέκυψε από το ότι υπήρχε σημαντική κοινωνική κινητικότητα στις Ευρωπαϊκές μοναρχίες και ότι νέα μέλη στην αριστοκρατία προστίθεντο βάσει του κατορθώματος, με συνέπεια στις ανώτερες τάξεις να υπάρχει μια τάση συγκέντρωσης των αρίστων.

34 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ αξιοτιμε κυριε διαχειριστα για αυτην την υπεροχη επιστημονικη αναρτηση.
    Ειναι κατι παραπανω απο προφανες οτι η ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ειναι απλως ανωτερο ειδος.Μονο μια αναγενηση της ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ θα σωσει την φυλη των Αριων.
    Και παλι ΕΥΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η "αριστοκρατία" βγάζει περισσότερους επιστήμονες γιατί πολύ απλά έχει περισσότερες ευκαιρίες. Ένας ο οποίος έχει λεφτά σήμερα θα στείλει το παιδί του στο καλύτερο σχολείο και θα του κάνουν ιδιαίτερα οι καλύτεροι καθηγητές. Αυτό ισχύει σήμερα, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για τον 18ο και τον 19ο αιώνα. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι ένας επιστήμονας που προέρχεται από κάποια "κατώτερη" τάξη αξίζει περισσότερο από κάποιον ο οποίος προέρχεται από κάποια "ανώτερη" γιατί πολύ απλά δεν του δόθηκε τίποτα έτοιμο.

    Η Γαλλική επανάσταση τώρα, έφερε κακά όπως η αστική δημοκρατία αλλά έφερε και περισσότερα καλά όπως το Έθνος-Κράτος, την γκιλοτίνα στους δυνάστες του λαού και βέβαια τον Μέγα Ναπολέων.

    Η αριστοκρατία σημαίνει να κυβερνούν οι άριστοι, σε καμία περίπτωση η "αριστοκρατία" που αναφέρεται στο άρθρο δεν αποτελούσε κάτι τέτοιο. Στην πλειοψηφία αποτελούταν από κακομαθημένα πλουσιόπαιδα που έτυχε να έχουν έναν άξιο πρόγονο και για αυτό τον λόγο η γκιλοτίνα τους άξιζε και με το παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ηξερα οτι γραφουν και εβραιομασονοι στο ιστολογιο,που υποστηριζουν τα πεπραγμενα της φαρας τους.

      Διαγραφή
    2. Είμαι εβραιομασόνος επειδή δεν υποστηρίζω τους πλούσιους αιμομίκτες που θεωρούσαν τους εαυτούς τους ανώτερους μόνο και μόνο επειδή είχαν λεφτά;
      Αν θεωρείς αυτό το πράγμα αριστοκρατία μάλλον είσαι άξιος να σε διοικούν κάτι τέτοιοι.
      Για πες μου τι διαφορά είχαν αυτοί οι διεφθαρμένοι περουκοφόροι με τους σημερινούς καπιταλιστές;
      .

      Διαγραφή
    3. Θα συμφωνήσω (εν μέρει) με τον Ανώνυμο 10.17. Κανένας που θέλει να λέγεται εθνικιστής δεν μπορεί να αφορίζει έτσι την Γαλλική Επανάσταση όταν χάρις αυτήν εδραιώθηκαν οι έννοιες του έθνους και του εθνικισμού με την σημερινή του μορφή στον αντίποδα της πολυεθνικής αυτοκρατορίας. Και όπως τόνισε και ο 10.17 από την Γαλλική Επανάσταση αναδύθηκε ένας Ναπολέων!

      Διαγραφή
  3. Ὁ ἀνώνυμος 10.17 ἔχει δίκιο σὲ πολλὰ ἐξ ὅσων λέει. Κατὰ τὴν γνώμη μου, ἡ ἀριστοκρατία τῶν ἀρχαίων χρόνων -ὅταν ξεπήδησαν οἱ πρῶτες ὀργανωμένες κοινωνίες- εἶχαν πολὺ μεγαλύτερη συσχέτιση μὲ τὸν φυλετικὸ παράγοντα, διότι συνετίθεντο προδήλως ἀπὸ τὰ ἰκανότερα, γενναιότερα καὶ εὐφυέστερα ἄτομα τῆς ἐκάστοτε πληθυσμιακῆς ὁμάδος

    Ἡ ἄρσι τῆς φυλετικῆς αὐτῆς συσχετίσεως ξεκινᾷ νὰ φθίνῃ ἀπὸ τὴν ἑλληνιστικὴ ἐποχὴ, κλιμακώνεται ἐπὶ ῥωμαϊκῆς κατακτήσεως καὶ ὁλοκληρώνεται μὲ τὴν ἐπιβολὴ τοῦ Χριστιανισμοῦ ἀπὸ τὶς κρατικὲς ἀρχές. Τώρα πλέον στὴν ἀριστοκρατικὴ τάξι ἀναρριχῶνται ὅλα τὰ τυχοδιωκτικὰ ἀποβράσματα τῆς κοινωνίας, οἱ πνευματικὰ κατώτεροι θρησκόληπτοι, οἱ εὐνοούμενοι, γλεῖφτες καὶ συγγενεῖς τοῦ αὐτοκράτορος, τοῦ Πατριάρχη καὶ τῶν κατὰ τόπους ἐπισκόπων.

    Οἱ πνευματικὰ ἀνώτεροι ἄνθρωποι διώκονται ὡς "εἰδωλολάτρες" καὶ ἐπισυμβαίνει πλήρης ἀνατροπὴ τῆς φυλετικῆς συνθέσεως τῆς ἀριστοκρατίας. Τὸ ἴδιο ἰσχύει καὶ γιὰ ὅλα τὰ μεσαιωνικὰ κράτη τῆς Εὐρώπης. Οἱ ἐκτεθηλυμένοι καὶ τρυφηλοὶ περουκόπουστες τῆς δυτικοευρωπαϊκῆς ἀριστοκρατίας εἶναι ἀπόγονοι τῶν λαμογιῶν καὶ τῶν σφουγγοκωλάριων τῶν μοναρχῶν & τοῦ ἱερατείου καὶ δὲν ἀποτελοῦν προϊον φυλετικοῦ φιλτραρίσματος, ὅπως ἡ ἀρχαιοελλαδικὴ ἀριστοκρατία ποὺ ἀνέδειξε Ὀδυσσεῖς & Ἀχιλλεῖς ἢ ὅπως ἡ Περσικὴ ποὺ ἀνέδειξε ἕναν Μέγα Κῦρο κ.ο.κ..

    Φυσικὰ καὶ ὑπῆρχε ἕνα ποσοστὸ γενετικὰ ἀνωτέρων ἀνθρώπων καὶ στὶς μεσαιωνικὲς ἀριστοκρατίες -ποὺ εἶχαν ἀναδειχθῇ μέσῳ στρατιωτικῶν κατορθωμάτων-, ἀλλὰ δὲν ἀποτελοῦν τὸν κανόνα, ἀφοῦ οἱ τίτλοι εὐγενείας ἀπὸ ἕνα σημεῖο καὶ μετὰ ἀπεδίδοντο ἀπὸ τοὺς βασιλεῖς σὲ πλούσιους μὴ εὐγενεῖς ἔναντι χρηματικοῦ ἀντιτίμου (ἔτσι ἔγιναν βαρόνοι καὶ λόρδοι πολλοὶ Ἑβραῖοι τραπεζίτες, ὅπως οἱ Rothschield).

    Ἡ Γαλλικὴ ἐπανάστασι, λοιπόν, ἂν καὶ ἑβραιομασωνοκίνητη, κόμισε δικαίως τὸν πέλεκυ στὰ ψιμυθισμένα πουστράκια τῆς γαλλικῆς ἀριστοκρατίας, οἱ ὁποῖοι σὲ συνεργασία μὲ τὰ ῥασοφόρα παράσιτα ἀπομυζοῦσαν ἐγκληματικὰ τὸν γαλλικὸ λαό, ποὺ ζοῦσε σὲ ἄθλιες συνθῆκες φτώχειας. Ἂν ἡ ἀριστοκρατικὴ τᾶξι σὲ Γαλλία καὶ Ῥωσία ἦσαν φυλετικῶς ἀνώτεροι, θὰ ἀσκοῦσαν δικαιότερη κοινωνικὴ πολιτικὴ ἀπέναντι στοὺς φτωχότερους ὁμοεθνεῖς τους, ὥστε νὰ ὑπάρχῇ δικαιότερη κατανομὴ πλούτου καὶ γενικότερη εὐμάρεια τοῦ ἔθνους τους. Ἀφοῦ ἀδιαφόρησαν γιὰ τοῦς ὁμόφυλους τους, ὅμως, καὶ τοὺς ἄφησαν νὰ πένωνται, ἔνῷ αὐτοὶ ἔτρωγαν παντεσπάνι, δικαίως οἱ ἑβραιομασώνοι καὶ οἱ ἑβραιομπολσεβίκοι ἀντιστοίχως, ἀξιοποίησαν τὴν δυσαρέσκεια τῶν μαζῶν γιὰ νὰ ἐξοντώσουν τὶς ἀριστοκρατίες Γαλλίας καὶ Ῥωσίας.

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΗΣΑΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΗΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη τα γραφομενα μου παρερμηνευθηκαν θα κανω αυτο το διευκρινιστικο σχολιο.Δεν ανεφερθειν σε καμμια εντος η εκτος εισαγωγικων αριστοκρατια συγκεκριμενα αλλα στην αριστοκρατια γενικως απο την αρχαιοτητα εως προτινος.
    Φυσικα και ειχε επελθει εκφυλισμος της αριστοκρατιας τον 18 αιωνα και για αυτο επηλθε και η πτωση της.
    Αυτο ισχυει ως γενικος κανων,απο αυτο το σημειο ομως και επειτα δεν πρεπει να γενικευουμε.
    Οπως αναφερει και αλλος σχολιαστης υπηρχε σημαντικοτατο ποσοστο γενετικως/πνευματικως ανωτερων ατομων ακομα σε αυτην την οντως εκφυλισμενη αριστοκρατια τα οποια αποτελεσαν στοχο του βρωμερου σκυλοοχλου υπο την εβραιομασονικη καθοδηγηση παντοτε.
    Η σταδιακη διαφοροποιηση/διαστροφη του ορισμου της αριστοκρατικοτητας που εδωσε την ευκαιρια ακομα και σε εβραιοσιωνιστες οπως οι rothchield να αποκτησουν τιτλους ευγενειας δεν αλλαζει το δια ταυτα που ειναι η συνομωσια των εβραιομασονων για την καταστροφη της παραδοσιακης δομης δηλαδη της δομης της Ευρωπαικης κοινωνιας και εν τελει τον αφανισμο της Αριας φυλης απο προσωπου γης που επιτυγχανεται για αυτους σημερον οποτε ολοκληρωνεται το τελικο σταδιο του σχεδιου τους το οποιο εκκινησε το 1789 με τους εξεγερμενους που ελεγχονταν και κατευθυνονταν πληρως απο τους Illuminati επικεφαλης των οποιων (ηταν και)ειναι οι...rothchield.
    Τωρα τα περι δημιουργιας του Εθνους απο την σενεγαλλικη επανασταση καλυτερα να μην ειπωθουν πουθενα γιατι θα γελανε οι συριζαιοι αναρχοαπλυτοι,αυτο το οποιο δημιουργηθηκε το 1789 ειναι ο στειρος σωβινισμος που ισοπεδωσε κυριολεκτικως την Ευρωπαικη ηπειρο.
    Για να μην μενουν σκιες θα επαναλαβω τα ακροτελευτια λογια του ως ανω σχολιαστου:ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΥΛΕΣ ΗΣΑΝ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΗΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ το ότι οι επαναστάτες της Γαλλίας ήταν ελεγχόμενοι από τους Ιλλουμινάτι αποτελεί λογικό επιχείρημα. Αν δεν είχε γίνει η Γαλλική επανάσταση φίλε μου η λέξη εθνικισμός δεν θα υπήρχε ούτε στο λεξικό, αν αφορίζεται την Γαλλική επανάσταση ως μασονοκίνητη αφορίστε και την ελληνική για τον ίδιο λόγο!

      Διαγραφή
    2. Δεν καταλαβες τιποτα.
      Ο λεγομενος Εθνικισμος οπως τον αποκαλεις ειναι ενα ακομα κεφαλι της εβραιοσιωνιστικης λερναιας υδρας και χρησιμοποιηθηκε απο τους εβραιομασονους για την καταστροφη του Λευκου πολιτισμου κατα το δοκουν οπως και ο φιλελευθερισμος και ο μαρξισμος.
      Αυτο το οποιο αποκαλεις ετσι και για την εμφανιση του οποιου ευθυνονται οι υπανθρωποι ιακωβινοι λεγεται στειρος σωβινισμος.
      Το εθνος προυπηρχε ως εννοια αλλα με διαφορετικη/βαθυτερη νοηματοδοτηση ως κοινοτητα ανθρωπων ακολουθουντων τον θεικο νομο τον οποιον εκπροσωπει ο ανωτατος αρχων και οχι ως συναιτερισμος ατομων με κοινα χρηματοσυμφεροντα δημοκρατιζοντος αμορφιας.
      Αυτην την αληθη νοηματοδοτηση της εννοιας του εθνους που ειναι ο ιδεαλιστικος μονισμος(ολα ειναι ενα και αυτο ειναι το πνευμα)και ο οποιος ταυτοποιει την ιστορικη αποστολη του εθνους ειχαν διατηρησει οι Ιαπωνες μεχρι τον
      δευτερο παγκοσμιο πολεμο.
      Φυσικα τα προαναφερθεντα βρισκονται σε συμβολικο επιπεδο και δεν σχετιζονται αμεσα με την επιστημονικη πραγματικοτητα της δαρβινικης θεωρησεως των πραγματων η οποια και ειναι η μονη αποδεκτη στον τομεα της.

      Διαγραφή
    3. Επισης πρεπει να προστεθη οτι ενα ακομα κεφαλι της φρικτης λερναιας υδρας που συνεβαλε αδιαμφισβητα στον πλεον καθοριστικο βαθμο στην καταρευση της Λευκης κοινωνιας υπηρξε ο εβραιομασονικης εμπνευσεως διαβολικος φεμινισμος.

      Διαγραφή
    4. καταρρευση της Λευκης κοινωνιας(εκ παραδρομης το λαθος).*

      Διαγραφή
    5. Δηλαδή για εσένα έθνος είναι όσοι ακολουθούν έναν συγκεκριμένο μονάρχη και όχι ένα σύνολο ανθρώπων με κοινή καταγωγή και συνείδηση. Καλώς ή κακώς φίλε μου με επιβεβαιώνεις δεν σου λέω να θεωρήσεις ότι η Γαλλική Επανάσταση ήταν ότι καλύτερο συνέβη στην ανθρωπότητα αλλά σου λέω ότι δεν μπορείς να την αφορίζεις έτσι απλά γιατί η Γαλλική Επανάσταση όπως και πολλά άλλα ιστορικά γεγονότα έχουν πολλές πλευρές που πρέπει να εξεταστούν άλλες καλές και άλλες όχι δεν μπορείς να βλέπεις την ιστορία δυιστικά.

      Διαγραφή
    6. Δεν αφοριζω γενικως και αοριστως την (σενε)γαλλικη επανασταση,σαφως και ειχε και θετικες επιπτωσεις και στοιχεια που δεν υφισταντο προηγουμενως και εχεις εν μερει δικιο σε αυτο αλλα αυτο δεν αλλαζει το δια ταυτα που ειναι οτι η (σενε)γαλλικη επανασταση ειναι ιστορικως ο δουρειος ιππος του εχθρου.
      Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι ασυναρτητα-ειναι προφανες επαναλαμβανω οτι δεν καταλαβες τιποτα επι του προκειμενου-οθεν δεν χρηζουν απαντησεως.

      Διαγραφή
    7. ΠΡΟΣ 11:03 : ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ,Ο ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟΣ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ.

      Διαγραφή
    8. Το αν αυτά που γράφω είναι ασυνάρτητα ή όχι δεν το ξέρω αλλά καλύτερα να κρίνεις την νοηματική ροή των δικών σου γραπτών πριν κρίνεις τα γραπτά άλλων.

      Διαγραφή
    9. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΟΥΦΡΑΖΕΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ,ΑΥΤΕΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΚΟΝΤΣΙΤΕΣ.

      Διαγραφή
    10. Η ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ...........ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ (ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ,ΑΣΤΙΣΜΟΣ,ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΣ).........

      ΤΑ "ΑΣΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΑ" ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΕΜΕΛΙΩΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΕΓΟΜΕΝΟ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΩΤΙΣΜΟ" ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ.........

      Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ "ΑΝΑΓΚΕΣ" ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ........ΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.........

      Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.........ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗΣ..........

      ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΥΠΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑ".......ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ"..........ΚΑΙ ΑΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ¨ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ" ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ "ΕΛΛΗΝ".........

      ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ (ΛΕΝΝΙΝΙΣΜΟΣ-ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ) ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ..........

      Διαγραφή
    11. Εχεις απολυτο δικιο,ουσιαστικα συμφωνουμε,αυτο ακριβως λεω και εγω,μονο που που κανεις ενα μικρο "λαθος":Ο κουμουνισμος ειναι το διδυμο αδελφακι του φιλελευθερισμου ως γνησιο τεκνο του οικονομισμου,μαλιστα σε ακομη χειροτερο επιπεδο καθοτι οτι στον φιλελευθερισμο ισχυει de facto στον κουμουνισμο ισχυει de jure.
      Στην πραγματικοτητα ο κουμουνισμος ειναι το τελικο σταδιο του φιλελευθερισμου.

      Διαγραφή
    12. μονο που κανεις(εκ παραδρομης το λαθος)*

      Διαγραφή
    13. Η λεγομενη Γαλλικη επανασταση ειχε και καποιες θετικες επιπτωσεις και στοιχεια που δεν υπηρχαν προηγουμενως ως εγκαθιδρυσασα τον ορθολογισμο τελευταιο τεκνο του διαφωτισμου:Την δαρβινικη θεωρια η οποια δεν θα ειχε εμφανισθει στο προηγουμενο ανορθολογικο μεταφυσικο καθεστως στο οποιο εννοειται οτι πρωτευουσα θεση ειχε η χριστιανικη εκκλησια.
      Εμεις οφειλουμε να βρουμε την χρυση τομη εν προκειμενω πολεμωντας τις αντιπαραδοσιακες δυναμεις του διαφωτισμου/ορθολογισμου αλλα συμβαδιζοντας ταυτοχρονως με την επιστημονικη προοδο.

      Διαγραφή
    14. Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΔΥΜΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ........Ο ΛΕΝΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ,ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΧΙ.......ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΙΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΝ ¨ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΗΣΗ" ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.........

      ΑΛΛΑ Ο ΛΕΝΝΙΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ.......ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΝΤΙΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.........ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΛΛΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ........

      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ.......Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΩΣ ΒΙΟΘΕΩΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ......ΠΥΛΩΝΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΝ ΔΕΟΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ,Ο ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟΣ..............

      ΣΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΣΗ "Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ".......ΠΙΟ ΑΝΤΙΟΡΘΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ....

      Η ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ,ΟΤΑΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ ΤΟΥ (ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΔΑΡΒΙΝΙΣΜΟΣ,κτλ).......

      Διαγραφή
    15. Συμφωνουμε απολυτως,με καλυπτεις πληρως Αριε αδελφε:Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.
      Οφειλουμε να πολεμησουμε για την Νικη των Ρομαντικων/Παραδοσιακων δυναμεων εναντι των ορθολογιστικων/αντιπαραδοσιακων και την συντριβη των τελευταιων χωρις να παραβλεπουμε την επιστημονικη προοδο με τις θετικες επιστημες και τον κοινωνικο δαρβινισμο,ειδικως αυτος ειναι κομβικοτατης σημασιας για την μεταφυσικη του αιματος στην οποια βασιζεται η ιεροποιημενη απο την Αρια κοσμοθεωρηση υπαρξη της Φυλης και της εξελιξεως της
      του Εθνους.Θα επαναλαβω αλλο σχολιο μου:Η ΕΥΓΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ.

      Διαγραφή
  5. μην ξεχναμε η τοτε αριστοκρατια ηταν η αρχη των νεοφιλελευθερων καπιταλιστων εθνομηδενιστικης παγκοσμοποιησης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αστικη ταξη ειναι ο φιλελευθερισμος ο ιδιος (και οι παραφυαδες του) και αυτη ηταν που πηρε την εξουσια απο την αντιφιλελευθερη αριστοκρατια (εστω και εκφυλισμενη) με την "Γαλλικη επανασταση".
      Αποτελεσμα αυτου του γεγονοτος ειναι η σημερινη εθνομηδενιστικη παγκοσσμιοποιηση που αποτελει νομοτελειακη εξελιξη εφοσον αυτη ειναι η πεμπτουσια της αστικης ταξεως:το χρημα,το οποιο ειναι ο εχθρος του ΑΙΜΑΤΟΣ,δηλαδη της ΦΥΛΗΣ,δηλαδη της ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

      Διαγραφή
  6. Συμφωνω απολυτως με τον Ραιχσφυρερ ΣΣ.
    Πανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ανάρτηση είναι άκυρη εντελώς ! Η αριστοκρατία είχε ΟΛΑ τα προνόμια και ΟΛΕΣ τις ευκαιρίες και οι κατώτερες τάξεις επρεπε απλως να δουλέυουν για τους ελέω θεού αφέντες τους. Τα κυρήγματα των μασόνων της Γαλλικής επανάστασης δεν θα είχαν πιάσει τ'οπο αν οι αριστοκράτες δεν καταπίεζαν ανηλεώς τον λαό ,για να τον απομυζούν.Εξ άλλου αν οι τίτλοι σπουδών έλεγαν κατι τοτε μια στρατιωτική και πολιτική ιδιοφυϊα οπως ο Αδόλφος Χίτλερ δεν θα ηταν τίποτα.Και αυτο το λέω χωρίς να είμαι Χ'ιτλερικός απλώς υπερασπιζόμενος την παργαμτικότητα.Πραγματική αριστοκρατία δεν είναι αυτη των ελέω θεού προνομίων ,ούτε και αυτή του χρήματος η των τίτλων σπουδών αλλά μονο μια φυσική ηγεσία ικανών σωματικά και πνευματικά ανθρώπων.Για την ώρα αναζητούμε το πως αυτή η ηγεσία θα προκύψει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἀριστοκρατικὸ καθεστὼς ἀπὸ δημοκρατία εἶναι ἀδύνατον νὰ προκύψῃ. Ἀπαιτεῖται ἕνα μεταβατικὸ στάδιο δικτατορίας διαρκείας τουλάχιστον 30 ἐτων, μέσα στὸ ὁποῖο θὰ ψοφήσῃ ἡ παλαιὰ γενιὰ τῶν κομματικῶς διεφθαρμένων ὑπανθρώπων καὶ θὰ ἀρχίσῃ νὰ ἀναλαμβάνῃ δημόσια ἀξιώματα ἡ νέα γενιὰ ποὺ θὰ ἔχει γαλουχηθῇ μὲ ἐθνικοσοσιαλιστικά-ἀριστοκρατικὰ ἰδεώδη.

      Διαγραφή
    2. ωραία όλα αυτά και υπάρχουνε και πολλά αλλά που μπορούν να γίνουν μέσα σε μόνο 30 χρόνια όπως πχ να αλλάξει η φυλετική σύνθεση της χώρας και να αυξηθεί ο πληθυσμός της ακόμη και σε ποσοστό 1000%,υπάρχουνε ιδέες καινοτόμες με πιο ανθρωπιστική προσέγγιση για να επιτευχθεί η αναγέννηση(φυλετική αναγέννηση χωρίς την παρέμβαση της απάνθρωπης ευγονικής) που και πάλι όμως ο μέσος ανθρωπάκος,ο θρήσκος ανθρωπάκος και η εκκλησία θα τις χαρακτήριζαν ως ανήθικες.Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα, είναι το πως θα γίνει η αρχή και ποιος θα την κάνει.

      Διαγραφή
    3. Η ευγονικη ειναι οτι πιο ανθρωπινο υπαρχει.

      Διαγραφή
    4. Για μας που έχουμε αυτού του είδους τις ανησυχίες μπορεί να μοιάζει φυσιολογική και απαραίτητη,αλλά όπως είπα και πιο πάνω για τον μέσo μικροαστο ανθρωπάκο που δεν βλέπει πέρα απ'την μύτη του είναι απάνθρωπη και ανήθικη και δεν μπορείς να τους αγνοήσεις γιατί είναι η πλειοψηφεία.Οι ναζί απέτυχαν λόγω των πράξεων τους και όχι λόγω ιδεολογίας,αν δεν εφάρμοζαν αυτές τις γνωστές πρακτικές τους ίσως η ευρώπη του σήμερα να ήταν αλλιώς.Γι'αυτό oι απανταχού εθνικιστές θα πρεπε να βρούνε πιο καινοτόμες λύσεις για την φυλετική αναβάθμιση της χώρας τους.Φαίνεται πως ο άνθρωπος δεν μαθαίνει από τα λάθη του όπως λέει ο λαός και το ίδιο ισχύει για τους εθνικιστές που υιοθετούν πλήρως τις ιδέες και τις πρακτικές των ναζί,μέγα λάθος για μένα.Καλά λοιπoν να υιοθετούμε τις ιδέες αλλά ως προς την πράξη πρέπει να το προσεγγίσουμε πιο ανθρωπιστικά το θέμα.Και βέβαια θέλω να πω ότι εγώ αναφέρομαι μόνο στο κομμάτι της θετικής ευγονικής,η ευγονική των ναζί ήταν η λεγόμενη αρνητική,δεν βελτιώθηκαν φυλετικά αλλά ξεκαναν αυτούς που βλέπαν ως φυλετικά κατώτερους.Εμένα προσωπικά κάτι τέτοιο δεν με βρίσκει σύμφωνο,ας κάνουν ότι θέλουν οι αλλόφυλοι στα δικά τους εδάφη αρκεί να μην μολύνουν την ευρώπη και την λευκή αμερική ίσως και τα υπόλοιπα πολυφυλετικά έθνη λατινικής αμερικής,αυστραλίας και νότιας αφρικής.

      Διαγραφή
    5. Το ζητημα χρηζει ιδιαιτερας αναλυσεως και δεν ειμαι σιγουρος εαν ειναι του παροντος,διαφωνω ως προς την εκφρασθεισα εκ μερους σου αναγκαιοτητα να καταστουμε αρεστοι στους μεταλλαγμενους υπανθρωπους,αλλα μου αρεσει ο τροπος που αναλυεις το θεμα των μικροαστικων αποβλυτων.

      Διαγραφή
    6. Πολὺ εὐαίσθητος εἶσαι ἀνώνυμε. Δὲν ὑπάρχει κάτι μεμπτὸ στὴν ἐξόντωσι τῶν γενετικῶς κατωτέρων ὑπανθρώπων. Ἀντιθέτως πρόκειται γιὰ μία ἐπαινετὴ ὑποβοήθησι-ἐπιτάχυνσι τῆς φυσικῆς ἐπιλογῆς. Οἱ ἄριστοι δὲν νοιάζονται γιὰ τὸ τὶ πιστεύει ἡ μάζα, καὶ οἱ Ναζὶ δὲν ἀπέτυχαν ἐπειδὴ ἐφήρμοσαν "σκληρή" εὐγονική, ἀλλὰ ἐπειδὴ συνετάχθησαν ἐναντίον τους ὅλες οἱ ὑπερδυνάμεις τῆς γῆς. Οἱ κατώτερες φυλὲς πρέπει νὰ ἐξοντωθοῦν, ἀκόμη κι ἂν δὲν μᾶς ἐνοχλοῦν, γιὰ νὰ ἐπεκτείνουμε τὸν ζωτικό μας χῶρο καὶ τὸν πληθυσμό μας καὶ γιὰ νὰ ἐκμεταλλευθοῦμε τὶς πλουτοπαραγωγικές τους πηγές.

      Ἡ φύσι δὲν στενοχωρεῖται κάθε φορὰ ποὺ ἕνα ζωϊκὸ εἶδος ἢ κάποια ῥάτσα ἐξοντώνεται ἀπὸ τοὺς δυνατότερους-ἀνώτερους ἀνταγωνιστές του. Τὸ ἴδιο ἀδιάφορη θὰ μείνῃ, ἂν ἐμεῖς οἱ Ἄριοι Λευκοὶ γενοκτονήσουμε Νέγρους, Ἀσιάτες καὶ ἐρυθρόδερμους. Πέραν αὐτοῦ, οἱ φυλετικοὶ πόλεμοι -καὶ γενικῶς ἡ ἄσκησι φυλετικῆς βίας- αὐξάνει τὴν ζωτικότητα καὶ τὴν ὑγεία τοῦ θύτου.

      Διαγραφή
    7. Χάϊνριχ πολυ ορθώς για άλλη μια φορά!Ορθή τοποθέτηση!

      Σε σχέση με αυτά που είπε ο ανώμυμος σχολιαστής....Να γίνουμε αρεστοί σε αυτούς που κλαίγονται επειδή χάσανε τις διακοπές στην Μύκονο και την δυνατότητα να ανοίγουνε μπουκάλι στα μπουζούκια και στα κλαμπ και που ψήφισαν Μπουτάρογλου και Λαθροκαμίνη; Δεν είμαστε καλά μου φαίνεται!

      Διαγραφή
    8. μπα το ακριβώς αντίθετο απλά πραγματικά δεν βρίσκω λόγο να εξοντωθούν οι υπόλοιπες φυλές, σχετικά με την επέκταση μας και την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών τους συμφωνώ απόλυτα και θα μπορούσαμε απλά να περιορίσουμε τις υπόλοιπες φυλές σε πιο αγονες περιοχές με αποτέλεσμα να δουλευουν και να εξαρτώνται έμμεσα από τα λευκά έθνη και να μειωθεί ο πληθυσμός τους με φυσικό τρόπο.
      Και μπορεί η φύση να μην στεναχωριέται και οι άριστοι να μην νοιάζονται για το τι πιστεύει η μάζα αλλά αυτή η μάζα δεν είναι άριστοι,είναι στην πλειοψηφεία τους ευαισθητούληδες που νοιάζονται για κάθε τι που συμβαίνει στην φύση και καλώς η κακώς είναι κάτι που πάντα ίσχυε και πάντα θα ισχύει και δεν μπορείς να το αγνοήσεις.Οπότε οι πρακτικές που προτείνετε μόνο κακό στο όνομα του εθνικισμού προξενούν και δεν θα μπορέσει ποτέ ο εθνικισμός να εγκαθιδρυθεί στις συνειδήσεις των μαζανθρωπων που θα πρεπε να ναι ο κυρίως στόχος των εθνικιστών.Επίσης καλό είναι να υπάρχουνε και οι υπόλοιπες φυλές για να αντιλαμβάνεται ο λευκός την ανωτερότητα του,αμφιβάλλετε πως σε έναν κόσμο με μόνο λευκούς,oι λευκοί θα αρχίσουν να τρώγονται μεταξύ τους και πως θα αρχίσουν να διαμορφώνονται φυλετικές προκαταλήψεις μεταξύ λευκών?που ήδη υπάρχουνε δηλαδή βλ. νορδικιστές διότι παρ'όλα αυτά που λένε οι μαρξιστο-πληκτοι ο ρατσισμός προς το διαφορετικό είναι έμφυτο χαρακτηριστικό του ανθρώπου.
      Επίσης κάτι άλλο,δεν θεωρώ ότι οι ασιάτες μογγόλοι είναι κατώτεροι,είναι ήρεμη φυλή με έφεση στις πολεμικές τέχνες,πειθαρχημένοι,αλτρουιστές,συντηρητικοί, απολυταρχιστές και με υψηλό δείκτη νοημοσύνης,θα λεγα πως είναι ανώτεροι από δεκάδες εκατομύρια λευκών.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.