Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Ο Shakespeare για την ιερότητα του αίματος



"Δεν χρειαζόμαστε όρκο, όταν κάθε σταγόνα αίματος
που ο κάθε Ρωμαίος φέρει και ευγενώς φέρει,
είναι ένοχη ως για μπαστάρδεμα,
εάν αθετήσει το παραμικρό κομμάτι
από κάθε υπόσχεση που έχει δώσει"

William Shakespeare, Julius Caesar, 2.1.135–9


Στην τραγωδία του Shakespeare, Ιούλιος Καίσαρ, οι συνωμότες οργανώνονται ώστε να βγάλουν από τη μέση τον Ιούλιο Καίσαρα που βλέπουν σαν τύραννο. Ο Βρούτος δεν θέλει οι συνωμότες να δώσουν όρκο, αλλά εναποθέτει την τήρηση των συμφωνηθέντων στο αίμα που φέρουν. Ο Shakespeare βάζει τους Ρωμαίους να ορκιστούν έμμεσα στο αίμα τους και ότι η μη τήρηση των συμφωνηθέντων θα είναι σαν να έχουν μπασταρδέψει το αίμα τους, θα είναι δηλαδή...
κάτι το βέβηλο. Ο όρκος των Ρωμαίων πηγάζει από το αίμα τους, την καθαρότητα του οποίου αντιλαμβάνονται ως κάτι ιερό.

Ο Άγγλος θεατρικός συγγραφέας εξέφρασε τις παραδοσιακές Ευρωπαϊκές αξίες στο έργο του. Μέρος αυτών αποτελεί η αξία της κληρονομικότητας και του ευγενούς αίματος. Κάθε γενιά οφείλει να τις διαφυλάττει, ως θεμέλιο της πνευματικής της συγκρότησης.

22 σχόλια:

  1. «Βεβαιότατα οι Ιουδαίοι είναι οι πιο ενσαρκωμένοι διάβολοι.»

    William Shakespeare

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο hugh jackman, Brad Pitt George clooney που ανήκουν φυλετικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Hugh jackman = Ατλαντοειδής

      Brad Pitt = Δαλοφαιλικός(ΚΜ)

      George Clooney = Ατλανοτειδής

      Διαγραφή
    2. Δεν μας τα λέει καλά ο Ταγματασφαλίτης, τον σκουρόδερμο George Clooney τον λέει Ατλαντοειδή και τον κάθε σκουρόδερμο Έλληνα τον λέει γύφτο. Γύφτοειδές είναι και ο George Clooney και έχει παντρευτεί την επίσης σκουρόδερμη Λιβανέζα Amal Alamuddin και έχουν κάνει και δύο παιδιά μαζί. Αυτοί βέβαια δεν τον πειράζουν, μόνο οι σκουρόδερμοι Έλληνες τον πειράζουν. Δύο μέτρα και δύο σταθμά.

      Διαγραφή
    3. Κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!

      Διαγραφή
    4. Ο Κλούνεϊ τείνει σε Ατλαντο-Μεσογειακό. Άμα είχε ακόμα πιο έντονα ΚΜ χαρακτηριστικά θα μπορούσε να ταξινομηθεί ως Paleo-Atlantid.

      Διαγραφή
  3. Ερώτηση: Υπάρχει συσχέτιση απλοομάδας και φυλετικού τύπου η όχι απαραίτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στη γενετική πάντως δεν δίνουν καθόλου βάση στο φαινοτυπο , παρόμοιες απορίες έχω και εγώ, ας ανεβάσει ο διαχειριστής κάποια σχετική έρευνα να διελευκανθει το ζήτημα

      Διαγραφή
    2. Η γενετική δεν έχει καμία αξία μπροστά στη φυλετική ανθρωπολογία.Μόνο η φυλετική ανθρωπολογία δύναται να αποφανθεί για τη φυλή του καθενός.Ένας Νορδικός είναι βέβαιο ότι έχει απώτερη καταγωγή από τη νότιο Σκανδιναβία, την κοιτίδα τους δηλαδή,ένας Μεσογειακός από τον νότιο ελλαδικό και νότιο ιταλικό χώρο,ένας Διναρικός από την βόρεια περιοχή της Χερσονήσου του Αίμου,κτλ.Τα έχει επισημάνει και ο διαχειριστής του μπλογκ αυτά.Η γενετική θα αποκτήσει αξία σε αυτά τα ζητήματα,μόνο αν συνδυαστεί με τη φυλετική ανθρωπολογία και δώσει συνδυαστικά αποτελέσματα.

      Διαγραφή
    3. Δίκιο έχεις φίλε, στείλε αν μπορείς το λινκ εκεί που τα ανέβασε ο διαχειριστης

      Διαγραφή
    4. "Ένας Νορδικός είναι βέβαιο ότι έχει απώτερη καταγωγή από τη νότιο Σκανδιναβία"

      Δεν ισχύει αυτό που γράφεις. Οι Νορδικοί κατάγονται απο τις Ευρασιατικές στέπες και μετακινήθηκαν στην κεντρική και βόρειο Ευρώπη στα πλαίσια των Ινδοευρωπαικών εισβολών κατά την ύστερη νεολιθική περίοδο. Στην πραγματικότητα η κεντρική και βόρειος Ευρώπη είναι η κοιτίδα των Κρομανοειδών, οι οποίοι κατώκουν εκεί ως κυνηγοί-τροφοσυλλέκτες για πολλές χιλιάδες χρόνια.

      Διαγραφή
    5. "Ακόμα και οι Σκανδιναβικές χώρες, η λεγόμενη κοιτίδα των Νορδικών, είναι περισσότερο Κρομανοειδείς παρά Νορδικές, ειδικά η Νορβηγία."

      Διαγραφή
    6. http://fyletika.blogspot.com/2014/05/blog-post_12.html?m=1

      Διαγραφή
    7. Οχι, Η ανθρωπολογία ειναι μια ψευδοεπιστημη που εχει καταρριφθεί. Μπορει καποιος να ειναι 90% Αφρικανος κ να εχει ευρωπαϊκό φαινοτυπο. Μονο με ανάλυση DNA μπορεις να ξερεις την αλήθεια

      Διαγραφή
  4. Παιδιά, σε ποιον τύπο ανήκει ο διαδηλωτής που επιτέθηκε στα ματ την Κυριακή; Πολλοί τον περάσανε για Αφρικανό! Ο ίδιος όμως γράφει οτι είναι "100% Έλληνας, Μακεδόνας από την Νάουσα". Τι να πει κανείς...

    https://ibb.co/GTGqFzn

    https://ibb.co/pvXB0xY

    https://ibb.co/q7X2nwm

    https://ibb.co/x3P4Szt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ό,τι και αν είναι,αυτός ήταν στη διαδήλωση υπέρ της Μακεδονίας, ενώ την ίδια στιγμή,πολλοί "Άριοι" από την Υπερβορεία κάθισαν στο σπίτι τους, και στους αναπαυτικούς καναπέδες τους.

      Διαγραφή
    2. Κάργα Αρμενοειδής σε μίξη με Ιρανικό ή Αραβικό.

      Αποκλείεται να είναι Μακεδόνας/Έλληνας.

      Προφανώς πρόκειται περί Γύφτου...

      Διαγραφή
    3. σιγουρα όχι αρμενοειδης αυτος είναι η αραβικη εκδοση του μεσογειακου

      Διαγραφή
    4. Τι είναι αυτά που γράφεις ρε μούλε 9:19 μ.μ.; Τι πέτυχε ο εν λόγω παρορμητικός γυφτοτσιφτετέλληνας με το να πλακωθεί με τα Μάτ; Το απόλυτο τίποτα!!! Αντιθέτως μάλιστα, έδωσε αφορμή στους κολομαρξιστές κυβερνώντες να πνίξουν στα χημικά τον κόσμο και εν συνεχεία να χλευάσουν, να λοιδορήσουν και να απαξιώσουν την συγκέντρωση ως "καρναβάλι γυφτοειδών κατσιβΕλλήνων"!

      Οι Άριοι δεν ενεργούν παρορμητικώς και σπασμωδικώς. Σχεδιάζουν τις κινήσεις τους με μαθηματική ακρίβεια και προβαίνουν σε αποτελεσματικές και αποδοτικές ενέργειες που θα τους εξασφαλίσουν την τελική Νίκη τόσο σε φυσικό όσο και σε ηθικό επίπεδο.

      Το συγκεκριμένο γυφτοειδές, με τις αλλοπρόσαλλες και ανόητες ενέργειες του δεν προξένησε τίποτε άλλο παρά ΒΛΑΒΗ στο κίνημα κατά της " συμφωνίας για το Μακεδονικό".

      Διαγραφή
    5. Δεν είμαι ο από πάνω αλλά πολλά μας τα είπες με δήθεν μούλους, γύφτοτσιφτετέλληνες, γύφτους κτλ. Από ότι σε έχω δει όλο για Άγγλους μιλάς, Ατλαντοειδείς και Αρίους. Για συμμαζέψου λίγο, μόνο Έλληνας δεν είσαι, ένας ανοιχτός με βόρεια ανάμειξη πρέπει να είσαι που μας παριστάνει τον Άγγλο, εκτός και αν έχεις Βρετανική καταγωγή. Εδώ ο διαχειριστής σε όλο το ιστολόγιο λέει ότι οι Έλληνες είναι οι Μεσογειακοί και εσύ ήρθες να μας πεις ότι είναι οι Βρετανοί Ατλαντοειδείς;

      Γύφτους έχει και η Βρετανία.

      http://racialreality.altervista.org/britons_files/kerrigan.jpg
      http://racialreality.altervista.org/britons_files/norris.jpg
      http://racialreality.altervista.org/britons_files/lauchlan.jpg
      http://racialreality.altervista.org/britons_files/faichney.jpg

      http://racialreality.altervista.org/britons.html

      Διαγραφή
    6. Ταγματασφαλίτη, μας αποκαλείς "γυφτοτσιφτετέλληνες" και όταν καθόμαστε και όταν λαμβάνουμε δράση. Θα είμαστε τουλάχιστον ένα από τα δύο κατά τη λογική σου.

      Επίσης, μου αρέσει που ο δήθεν "Έλληνας" στο συλλαλητήριο ήταν γύφτος και το αναγνωρίζεις ότι είναι πραγματικός γύφτος, αλλά τον αποκαλείς Έλληνα ένα σχόλιο πιο κάτω. Πιο μεγάλη αντίφαση δεν έχω συναντήσει σε σχόλιο στο διαδίκτυο.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.