Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Louis-Ferdinand Céline: Ένα παράδοξο φριχτό!


"Ο Εβραίος, ο βασιλιάς Εβραίος, αυτός που εξουσιάζει τα πάντα, που του ανήκουν τα κράτη μας, είναι ένας ανατροφέας δαιμονικός. Ένα παράδοξο φριχτό! Είναι ακριβώς αυτός ο πιο ορκισμένος εχθρός της Φυλής μας! Είναι ακριβώς αυτός, ο βασιλιάς Εβραίος, ο πιο φανατικός μπασταρδευτής της φυλής μας! Και του ανήκουμε! Αυτός είναι ο πιο ένθερμος, ο πιο αποφασιστικός οργανωτής όλων των φριχτών, καταστροφικών επιμειξιών"

Louis-Ferdinand Céline, L'École des Cadavres


O Céline γνώριζε αυτό που λίγοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ακόμη και σήμερα. Ότι οι Εβραίοι ελέγχουν απόλυτα την εξουσία σχεδόν σε όλα τα κράτη της δύσης, μέσω της μασονίας. Ένα από τα μέτρα τους για την υποδούλωση των εθνών είναι το μπαστάρδεμα, ώστε η μάζα να καταλήξει πολυφυλετική και κατακερματισμένη, χωρίς συνεκτικούς δεσμούς, ώστε να είναι...
πιο εύκολα χειραγωγήσιμη.

Μια γιγαντιαία οργανωμένη επιχείρηση λαμβάνει χώρα ώστε να μπασταρδευτούν οι λευκοί της Ευρώπης. Την βλέπουμε καθημερινά γύρω μας. Σήμερα το πρόβλημα είναι απείρως μεγαλύτερο από ότι ήταν την εποχή που έγραφε ο Céline. Η αδίστακτη εξουσία κατευθύνει τους λευκούς στο μπαστάρδεμα λες και είναι οικόσιτα ζώα, μέσω των ΜΜΕ, των "διανοούμενων" και του χρήματος. Οι λευκοί αν θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν, θα πρέπει να αντιληφθούν τα λόγια του Γάλλου λογοτέχνη και να δώσουν τον αγώνα για να αποφύγουν την φυλετική αλλοίωση.

7 σχόλια:

  1. Κάνουμε αυτό που μας προστάζει το αίμα μας.Περιθωριοποιουμε κάθε ελληνα ή Ελληνίδα που έχει σχέση με Αφρικανο/αφρικανη-Ασιάτη/ασιατισα ή γενικά είναι αυτής της κουλτούρας ή δεν έχει πρόβλημα.Αυτο μέχρι να έρθουμε στα πραγματα.Γιατι όταν έρθουμε θα κινηθούμε αλλιώς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://demstuermer.files.wordpress.com/2017/01/jews-behind-race-mixing1.jpg

    http://www.xyz.net.au/wp-content/uploads/2017/06/IMG_2990.jpg

    https://www.counter-currents.com/wp-content/uploads/2018/03/HCK7.jpg

    https://i2.wp.com/sharonhchang.com/wp-content/uploads/2018/05/1RaisingMixedRace_bookcover.jpg?resize=245%2C368&ssl=1

    https://redice.tv/a/c/n/16/09232322-race10.ab94b306.jpg

    https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRTMoNPW-7OaMJJa7Wqzod3WnvYFFAQKWSNZTiXQUaXJcjBwEvbCw

    http://www.qualitative-research.net/index.php/fqs/article/viewFile/1487/3004/5547

    Όπως παρατηρείτε στις περισσότερες εικόνες εμφανίζονται Λευκές γυναίκες με Νέγρους άνδρες. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ατίμωση για μια φυλή ή ένα έθνος από την αρπαγή και τον βιασμό των γυναικών αυτού. Κατά την αρχαιότητα και την Ρωμαϊκή περίοδο αυτό ήταν σύνηθες φαινόμενο και αποτελούσε αφορμή ή και λόγο πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρέπει να πείσουμε όλους τους κοντινούς μας(φίλοι,οικογένεια,κύκλος)ότι όλο αυτό είναι λαθος.Εχουμε πόλυ δρόμο να κάνουμε...τα μέσα μαζικής εξαπάτησης έχουν πράξει καλά την δουλειά τους.

      Διαγραφή
    2. 1:28
      Ειναι πολυ δυσκολο ν αλλάξεις τον τροπο σκέψης κάποιου.πολλοι παριστάνουν τους υποστηριχτές της λευκής φυλής,εθνικοσοσιαλιστές κ.α. Και στην πορεια αποδεικνύονται πιο σάπιοι απ τους απλούς πατριώτες. Το εχω δει με τα ματια μου.

      Διαγραφή
    3. Μπορεί να σας φανεί περίεργο, αλλά η φυλετική μίξη δεν είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Ούτε το 2% των λευκών παγκοσμίως εμπλέκεται σε επιμειξίες. Και το νούμερο αυτό δεν φαίνεται να αυξάνεται στο μέλλον, αφού από την γενιά μου (Gen Z) σχεδόν κανένας, ούτε στην Ελλάδα ή στην υπόλοιπη Δύση θέλει να αναμιχθεί με τους υπανθρώπους. Συν του ότι όλο και λιγότερο βλέπουν ότι η φυλετική μίξη είναι μία ποταπή προπαγάνδα.

      Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να σταματήσουμε να είμαστε κερατάδες (cuckolds). Αυτό είναι το ζήτημα. Πρέπει και οι γυναίκες και ιδιαιτέρως οι άνδρες, να είναι πιστοί στις σχέσεις τους και να μην είναι μαλθακοί ως προς αυτές. Ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ λευκών είναι η μεγαλύτερη απειλή για (((αυτούς))). Επειδή είναι σίγουρο μετά ότι θα δημιουργηθεί μία μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια. Η φυλετική μίξη δεν είναι το πρόβλημα. Πρέπει απλώς να θαρρέψουμε, έτσι ώστε να δημιουργούμε σταθερές σχέσεις. Και όταν γίνει αυτό, τότε όλα τα υπόλοιπα εμπόδια (φυλετική μίξη και η σχετική προπαγάνδα) θα διαλυθούν τελείως.

      Διαγραφή
  3. "France is only a Latin country by chance, by accident, by defeats, in reality France is three quorters celtic and germanic. Latin culture is much liked by our meridional freemasons. It is near to Greece. Greece is oriental. The Orient is fully masonic. Masonry is already Jewish. The Jew is already negro. So be it!"

    -Louis-Ferdinand Céline

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.