Πέμπτη 5 Απριλίου 2018

Οι επιστήμονες των ΗΠΑ

Η επιστήμονες μιας χώρας αποτελούν ένα κομμάτι της κοινωνίας με υψηλές ικανότητες. Η σημαντικότερη μελέτη για το υπόβαθρο των Αμερικανών επιστημόνων πραγματοποιήθηκε από τον Αμερικανό ψυχολόγο James McKeen Cattell. Σημαντική φυσιογνωμία στον χώρο της επιστήμης στις ΗΠΑ, υπήρξε ο πρώτος καθηγητής ψυχολογίας στις ΗΠΑ και διετέλεσε για πολλά χρόνια εκδότης σημαντικών επιστημονικών περιοδικών. Σκοπός του ήταν να διαπιστώσει τους λόγους που βοηθούν στην επίτευξη υψηλής επιστημονικής διάκρισης. Η μελέτη δημοσιεύτηκε ως σειρά άρθρων με τίτλο "A statistical study of American men of science" στο περιοδικό Science. Εξετάζει το ζήτημα "nurture vs nature", δηλαδή το κατά πόσον για να διακριθεί κάποιος σημασία έχει το περιβάλλον ή η κληρονομικότητα.

Ο Cattell αρχικά αναφέρει όλες τις αντίστοιχες μελέτες του παρελθόντος, από συγγραφείς όπως Galton, De Candolle, Jacoby, Odin, Havelock Ellis και Woods. O Cattell επέλεξε τους 1000 σημαντικότερους εν ενεργεία τότε Αμερικανούς επιστήμονες και μελέτησε την παραμικρή λεπτομέρεια για αυτούς. Από την ανάλυσή του, θα σταθούμε στην γεωγραφική προέλευση των επιστημόνων εντός των ΗΠΑ. Για κάθε περιοχή των ΗΠΑ δίνεται ο αριθμός των επιστημόνων...
που έχουν παράξει, καθώς και το ποσοστό τους σε άτομα ανά εκατομμύριο ως προς τον γενικό πληθυσμό. Ο Cattell διαπιστώνει ότι υπάρχει ανισοκατανομή, με άλλες περιοχές να παράγουν ποσοστιαία πολλούς επιστήμονες και άλλες εμφανώς λιγότερους. Ο Cattell εκτιμά ότι περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως πυκνότητα πληθυσμού, πλούτος, ιδρύματα και κοινωνικές παραδόσεις εξηγούν αυτήν την ανισοκατανομή και όχι ο φυλετικός παράγοντας. Όμως αυτό βασίζεται στην θεώρηση ότι όλοι οι λευκοί είναι το ίδιο, συνεπώς θα έπρεπε παντούν να παράγουν πάνω-κάτω τους ίδιους επιστήμονες ποσοστιαία. Ωστόσο, κάτι που δεν ισχύει, αφού όπως γνωρίζουμε οι λευκοί υποκατηγοριοποιούνται σε επιμέρους φυλετικούς τύπους.

Η χώρα χωρίζεται σε 5 ζώνες και λοιπές κτήσεις:



North Atlantic = Βορειοανατολικές πολιτείες Ατλαντικού (πορτοκαλί)
South Atlantic = Νοτιοανατολικές πολιτείες Ατλαντικού (κόκκινο)
South Central = Νοτιο-κεντρικές πολιτείες (μπλε-μωβ)
North Central = Βορειο-κεντρικές πολιτείες (πράσινο)
Western = Δυτικές πολιτείες (γαλάζιο)
και λοιπές κτήσεις: Αλάσκα, Χαβάη (γκρι) και Φιλιππίνες (πρώην κτήση πλέον).

Οι Βορειοανατολικές πολιτείες παράγουν με μεγάλη διαφορά τους περισσότερους επιστήμονες. Αυτή η γεωγραφικά πολύ μικρή ζώνη, καταφέρνει και ξεπερνά όλες τις υπόλοιπες ζώνες της χώρας. Ακολουθούν οι Βορειο-κεντρικές πολιτείες, οι πολιτείες της νοτιοανατολικής ζώνης που συνορεύουν με τη βορειοανατολική και λίγες δυτικές πολιτείες. Φαίνεται ότι το κέντρο της επιστημονικής δραστηριότητας βρίσκεται στις βορειοανατολικές πολιτείες του Ατλαντικού, με δευτερεύοντα κέντρα τις βορειο-κεντρικές πολιτείες και κάποιες μεμονωμένες δυτικές πολιτείες. Αλάσκα, Χαβάη και Φιλιππίνες είναι σχεδόν ανύπαρκτες επιστημονικά.


Αν αποκλείσουμε ως εξαίρεση τις τρεις κεντρικές πολιτείες, βλέπουμε ότι οι περισσότεροι επιστήμονες έχουν καταγωγή από τις βορειοανατολικές προς βορειοκεντρικές πολιτείες. Οι νότιες προς δυτικές πολιτείες έχουν σημαντικό ποσοστό ιθαγενών, συνήθως Μεξικανικής καταγωγής. Οι νοτιοανατολικές πολιτείες έχουν σημαντικά ποσοστά νέγρων. Βλέπουμε ότι όλες αυτές οι πολιτείες είναι σχεδόν ανύπαρκτες επιστημονικά. Την κατασταση σώζει μόνο η Καλιφόρνια στα δυτικά, ως με τα γνωστά επιστημονικά και τεχνολογικά κέντρα που προσελκύουν ανθρώπους με ικανότητες. Άλλες μελέτες υποδεικνούν εμμέσως ότι οι περισσότεροι λευκοί κάτοικοι στις πιο συντηρητικές κεντρικές και δυτικές πολιτείες είναι κυρίως Κρομανοειδείς, ενώ στις βορειοανατολικές προς βορειο-κεντρικές πολιτείες υπάρχουν υψηλά ποσοστά Ατλαντοειδών και Νορδικών. Οι παράκτιες πολιτείες έχουν σήμερα έντονα μικτό πληθυσμό, όμως αυτό δεν ίσχυε τόσο όταν έγινε η μελέτη.

Η συγκέντρωση ικανών ανθρώπων στις ανεπτυγμένες πολιτείες οφείλεται φαινομενικά στις ευκαιρίες του περιβάλλοντος, όμως αν το δούμε βαθύτερα, θα καταλάβουμε ότι αυτό το περιβάλλον ευκαιριών το διαμόρφωσαν ήδη ικανοί άνθρωποι. Πράγμα που σημαίνει ότι πάλι τελικά ο φυλετικός παράγοντας βρίσκεται από πίσω, δηλαδή την ανεπτυγμένη κοινωνία που δημιουργεί ευκαιρίες την δημιούργησαν ήδη ικανοί εκ φύσεως άνθρωποι. Συμπερασματικά, η ανισοκατανομή της επιστημονικής παραγωγής στις ΗΠΑ έχει πιθανότατα βιολογικό υπόβαθρο.

55 σχόλια:

  1. Ταγματασφαλίτηϟϟ5 Απριλίου 2018 στις 10:56 μ.μ.

    Το μόνο σίγουρο είναι πάντως ότι η εγκληματικότητα,καθώς και η κοινωνική,οικονομική και πολιτισμική ανάπτυξη έχουν φυλετικό υπόβαθρο.Οι περιοχές των ΗΠΑ με τους περισσότερους λευκούς ή ανατολικούς ασιάτες εμφανίζουν οικονομική ανάπτυξη,ευμάρεια και αρμονία ενώ οι περιοχές με τους περισσότερους ινδιάνους(hispanics) και νέγρους εμφανίζουν φτώχεια,υποβάθμιση και τεράστια εγκληματικότητα.Σύμφωνα με τις στατιστικές έρευνες, οι μαύροι,όντας το 13% του πληθυσμού διαπράττουν το 50% των φόνων.Επίσης,στις ασφαλέστερες πόλεις ταξινομούνται αυτές με την πλειοψηφία των λευκών (όπως το Oak Ridge, TN και το Ridgefield, CT ) ενώ στις πιο υποβαθμισμένες και εγκληματικές πόλεις αυτές με την πλειοψηφία και με τον μεγαλύτερο αριθμό των νέγρων (όπως το St. Louis, IL και το Detroit, MI).Για άλλη μια φορά:Facts are racist!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταγματασφαλίτηϟϟ5 Απριλίου 2018 στις 11:06 μ.μ.

      Συμπέρασμα:Προφανώς τα παραπάνω έχουν να κάνουν και με την ανισοκατανομή της επιστημονικής παραγωγής καθώς,λογικά οι περισσότεροι νέοι επιστήμονες είτε προέρχονται απο πλούσιες,υγιείς και ασφαλείς κοινωνίες -και όχι απο γκέτο νέγρων-,είτε ζουν και εργάζονται σε τέτοιες.

      Διαγραφή
    2. Ταγματασφαλίτηϟϟ5 Απριλίου 2018 - 10:56 μ.μ.

      σε αυτο εχεις δικιο που λες αν και hispanics στην πραγματικοτητα ειναι νομιζω για τους Ισπανοφωνους απο Μεξικο και κατω και συνηθως ειναι mestizo μιξη Ιθαγενων με Ευρωπαιους...

      Διαγραφή
    3. βεβαια απο τοτε τα δημογραφικα της Αμερικης αλλαξαν παρα πολυ αφου να φανταστεις το 1940 ηταν 89.8% λευκοι και σημερα μαζι με τους παρανομους μεταναστες υπολογιζω τους λευκους περιπου 55%.Στην Αμερικοι λευκοι θεωρουνται και οι Βορειο Αφρικανοι,Μεση Ανατολη,Καζακσταν,Τουρκια,Αζερμπαιζαν.

      Διαγραφή
    4. Ναι ασε είδαμε και τους λευκούς σου στο αμερικα.Ο θεός μας το χρήμα και σκοτώστε μας και την μάνα...!!Τους εχουν κανει οι σιωνιστές τα κολοτρυπιδια γαρίφαλα....!Πουτανες γυναικες εκφυλισμένες με μοναδικό στόχο το χρήμα και την άνετη ζωή.Ανδρες παρταλια οι περισσότεροι με ναρκωτικά,αλκοόλ και ουσίες.Το παίζουμε χριστιανοί αλλα ειμαστε πρώτοι σε εκτρώσεις παγκόσμιος και πρώτη χώρα σε κοκαίνη και μπάφο.Για την εγκληματικότητα που γράφεις όντως οι μαύροι και οι λατίνοι ειναι πρώτοι αλλα οι λευκοί σου νορδικοί ειναι αυτοί που μπαίνουν στα σχολεια στις εκκλησιες και θερίζουν κοσμάκη για χαβαλέ....

      Διαγραφή
    5. Ταγματασφαλίτηϟϟ5 Απριλίου 2018 στις 11:32 μ.μ.

      Σωστά!Να διευκρινίσουμε οτι "Hispanincs" λέγονται όλοι οι ισπανόφωνοι νοτιοαμερικάνοι (Μεξικανοί,Κοσταρικανοί, Παναμέζοι κτλ) είτε μικτοί Λευκοί-Ινδιάνοι,είτε σκέτοι Ινδιάνοι.Όι Ινδιάνοι της βορείου Αμερικής λέγονται "native indians" ή σκέτο "natives".

      Διαγραφή
    6. Ταγματασφαλίτηϟϟ

      ποια ειναι η γνωμη σου για τους Ινδους και Κινεζους,Ιαπωνες,Κορεατες,Χονγκ Κονγκ,Ταιβανεζους στις επιστημες?

      Διαγραφή
    7. Ταγματασφαλίτηϟϟ5 Απριλίου 2018 στις 11:39 μ.μ.

      Βλακείες λες ανώνυμε 11:27 μ.μ.

      Δες εδώ:http://factsareracist.com/fact14.html

      Αναλογικά και εδώ οι μαύροι έχουν την πρωτιά.Και πρόσεξε οτι στους "λευκούς" ταξινομούνται και μη-ευρωπαϊκοί πληθυσμοί όπως Τούρκοι,Άραβες και λοιποί μεσανατολίτες μουσουλμάνοι ταλιμπάν.

      Ετσι,χαίρω πολύ!

      Διαγραφή
    8. Ταγματασφαλίτηϟϟ5 Απριλίου 2018 στις 11:49 μ.μ.

      Ανώνυμε 11:36 μ.μ.

      Είναι γενικά αποδεκτό οτι οι Κινέζοι,οι Κορεάτες,οι Ιάπωνες και γενικά όλοι οι μογγόλοι της ανατολικής Ασίας που ανέφερες,έχουν πολύ καλές επιδώσεις στην εκπαίδευση και στις επιστήμες,ενώ εμφανίζουν πολύ καλή κοινωνική και οικογενειακή συμπεριφορά,πολύ χαμηλή εγκληματικότητα και έχουν καλοπληρωμένες δουλειές,σε βαθμό πολλές φορές ανώτερο και απο των Λευκών.Οι δε Ινδοί,οι Πακιστανοί,οι Μπαγκλαντεσιανοί κτλ νομίζω οτι εμφανίζουν σχετικές στατιστικές ελαφρώς καλύτερες απο των Μαύρων Αφρικανών,αλλά σε καμία περίπτωση σαν των Λευκών και των Ασιατών.

      Διαγραφή
    9. Ταξινομούνται ως "λευκοί", διότι οι αμερικανοί συνήθως αναφέρονται στους λευκούς ως "caucasoid",οι ευρωπιδικοί δηλαδή,στους οποίους ανήκουν ορισμένοι μεσοανατολίτες(Αρμενοειδείς,Ιρανικοί κτλ).Μάλιστα,όσοι δεν έχουν τσ έντονα στερεοτυπικά γνωρίσματα τους και δεν έχουν πάντα σκούρο δέρμα χρώματος, δεν ξεχωρίζουν εύκολα από αυτούς που δεν ασχολούνται με την φυλετική ανθρωπολογία,έστω στα βασικά της.

      Διαγραφή
    10. Ταγματασφαλίτηϟϟ6 Απριλίου 2018 στις 12:03 π.μ.

      Λευκοί στην Αμερική δεν καλούνται κανονικά οι "Caucasoid" αλλά οι "Caucasians".Για αυτό άλλωστε οι "λευκοί" πολλές φορές αποκαλούνται και ως "Caucasians" στα ΜΜΕ των ΗΠΑ (δηλαδή κανονικά οι Άραβες και οι λοιποί ανατολίτες δεν θα έπρεπε σε καμία περίπτωση να ταξινομούνται ως "λευκοί").Αλλο όμως τι θα έπρεπε και άλλο τι γίνεται στην πράξη...

      Διαγραφή
    11. στην Αμερικη και οι Εβραιοι θεωρονται λευκοι και ειναι περιπου 10εκ.

      Διαγραφή
    12. Ναι τους Caucasians, το ίδιο πράγμα είναι.Δεν μπορούν να το διαχωρίσουν.

      Διαγραφή
  2. Ζήτω ο Αμερικανικός Νότος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ποιος?αχαχαχαχχαχαχαχαχα.Ναι ζητω στους χασικληδες πρεζοκοκακηδες pornostar ανώμαλους ψευτοπουριτανους redneck.Οτι πιο σιχαμενο μετα απο δυτική Ευρώπη παει απευθείας σε αμερικανικό νότο και δυτικες πολιτείες(καλιφορνια,Νεβάδα,ουσιγκτον,ορεγκον).Ο νοτος της Αμερικής είναι για τα πανηγύρια.Πιο πλεμπα πεθαίνεις...!Οι νορδικοί τους εκει πέρα ειναι πιο ξεφτιλισμένοι και απο Σουηδούς,Άγγλους και Γερμανούς.Πρώτοι σε ναρκωτικά,παιδεραστία,αιμομιξίες,δασκάλες με μαθητές,όλες οι πουτανες που πανε για καριέρα στο Hollywood και στην πόρνοβιομηχανια ειναι απο νότο.Το παίζουμε λιγο χριστιανοί,φωνάζουμε κατα των εκτρώσεων,δεν θελουμε μουσουλμανους και άθεους,god bless America και πράσινα άλογα.....

      Διαγραφή
    2. Προφανώς εννοώ τον παλαιό αμερικανικό Νότο,τον "Βαθύ",το Dixie.Όπως όταν λέμε " ζήτω η Ελλάς",δεν εννοούμε το σημερινό άθλιο κρατίδιο με τους χιπστεράδες φλώρους που έχουν απωλέσει την εθνική συνείδηση, αλλά την αρχαία "Ιερατική" Ελλάδα του ομηρικού κόσμου,της αρχαϊκής και έπειτα της Κλασικής Ελλάδος.
      Σε κάλυψα,ήμουν υπέρ του δέοντος αναλυτικός;

      Διαγραφή
    3. Α οκ.Γιατι νομιζα οτι αναφερεσαι στους τωρινους....!

      https://www.google.gr/search?q=robert+e+lee&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjt8cumiaTaAhVEliwKHTLrCFwQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=XCZWV1e5i4bXTM:

      Διαγραφή
    4. Μετα την χιτλερικη γερμανια η παραδοσιακη προ εμφυλιου dixieland ηταν ο καλυτερος, ο πιο ευλογημενος τοπος για να ζει κανεις.

      Διαγραφή
  3. Ταγματασφαλίτηϟϟ6 Απριλίου 2018 στις 8:45 π.μ.

    Παιδιά να κάνω μια ερώτηση?Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τους Σαρακατσάνους?Είναι όντως Ελληνικό φύλο?Γιατί υπάρχουν κάποιοι που τους θεωρούν απο Ιλλυριούς και εξελληνισμένους Βλάχους μέχρι...Τούρκους Γιουρούκους νομάδες.Το μόνο σίγουρο πάντως είναι οτι φαίνονται διναρικοί του κερατά με λίγους αλπικούς (δολιχοκέφαλοι μεσογειακοί ούτε για δείγμα)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλη ιστοριία.Ως Βορειοελλαδίτης εχω γνωρίσει και εχω και αρκετούς φίλους Σαρακατσάνους.Έχω δει μεσογειακούς μελαχρινούς δοχιλοκέφαλους,έχω γνωρίσει νορδικούς,έχω γνωρίσει νορδικοδιναρικούς και επισης north pontid.Αλπικούς πολυ λίγους ομολογώ!!!Πάντως ενας φίλος που εχω μεσογειακός σαρακατσάνος μου είπε κάποτε(χωρίς να εχει ιδέα ο ίδιος απο ανθρωπολογικά και φυλετικά)οτι οι μελαχρινοί Σαρακατσάνοι ειναι οι αυθεντικοί και οτι οι ανοιχτόχρωμοι που βλέπεις με τα γαλάζια ματια και το ξανθό μαλλί ειναι βαλκανοσποροι που μετακινήθηκαν απο πάνω προς τα κάτω.Το ίσιο ακριβώς μου είπε ο κολλητός του αδερφού μου που ειναι νορδικός Καθαρότατος οτι οι μελαχρινοί(μαλλον μεσογειακοί) ειναι τουρκόσποροι και οτι οι αυθεντικοί Έλληνες ειναι οι τύπου σαν αυτόν.Δηλαδη ανοιχτόχρωμοι,ψηλοί και πιο ευρωπαίοι....!Παραμένει μεγάλο ζήτημα η καταγωγή τους αυτη ειναι η αλήθεια.

      Διαγραφή
    2. Ταγματασφαλίτηϟϟ6 Απριλίου 2018 στις 11:59 μ.μ.

      Εμένα πάντως ο θείος μου είναι μικτός ηπειρώτης και σαρακατσάνος και είναι Noric.Ψηλός,λεπτός,καστανόξανθος,μεσοκέφαλος, με ανοιχτά καστανά μάτια και ανοιχτή χροιά επιδερμίδος.Γενικά όμως όσους Σαρακατσάνους ξέρω,είναι,αν όχι καθαροί βραχυκέφαλοι διναρικοί,μεσοκέφαλοι (ή και δολιχοκέφαλοι) Noric και βραχυκέφαλοι αλπικοί-διναρικοί.

      Διαγραφή
    3. "Το ίσιο ακριβώς μου είπε ο κολλητός του αδερφού μου που ειναι νορδικός Καθαρότατος οτι οι μελαχρινοί(μαλλον μεσογειακοί) ειναι τουρκόσποροι και οτι οι αυθεντικοί Έλληνες ειναι οι τύπου σαν αυτόν"

      Ναι, ναι, οι μελαχρινοί Μεσογειακοί είναι Τουρκομόγγολοι, Δυτικοασιάτες Αρμενοειδείς και Ιρανικοί γύφτοι. Πες του ότι χάρη κάνουμε στους Σλαβοβουλγαρόσπορους μισέλληνες και δεν τους πετάμε με τις κλοτσιές έξω από την Μεσογειακή μας πατρίδα. Έχε χάρη που οι Μεσογειακοί γουστάρουν να πηδάνε τις Σλάβες και τους ανεχόμαστε. Έγιναν όλα τα Σλαβοειδή "Έλληνες".

      Διαγραφή
    4. Δεν εχεις άδικο σε όσα γράφεις.Και εγω θεωρώ ότι οι σαρακατσανοι δεν έχουν σχέση με Ελλάδα και ελληνισμο γενικιτερα. ΌΜΩΣ μην νομιζεις ότι οποιος είναι μεσογειακος είναι απευθειας απόγονος αρχαίων Ελλήνων. Μεσογειακοι υπήρχαν και στους Θράκες,δακες,σκυθες και γενικοτερα σε Βαλκάνιους λαούς.Δεν σημαινει οτι μεσογειακος ντε και καλά Ελλην.

      Διαγραφή
    5. Ακόμα και η Ανατολή είχε μεσογειακούς.Οι αρχαίοι ανατολίτες ήταν east med,Anatolid και αρμενοειδεις...!Η Τουρκία εχει άπειρους east med.

      Διαγραφή
    6. Η Μεσογειακή φυλή είναι πάνω και από νεοέλληνες και από αρχαιοέλληνες και πάνω από όλους. Μεσογεακοί υπεράνω όλων.

      Τέτοια βιβλία που μιλάνε για την Μεσογειακή φυλή θα έπρεπε να διδάσκονται ως κύριο μάθημα σε όλα τα Ελληνικά σχολεία.

      https://www.scribd.com/document/234571251/%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%97%CE%A4%CE%A1%CE%99%CE%9F%CE%A3-%CE%94%CE%97%CE%9C%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%9F%CE%A3-%CE%97-%CE%9A%CE%91%CE%A4%CE%91%CE%93%CE%A9%CE%93%CE%97-%CE%A4%CE%A9%CE%9D-%CE%95%CE%9B%CE%9B%CE%97%CE%9D%CE%A9%CE%9D


      Αν μου έβαζαν το όπλο στο κεφάλι και με υποχρέωναν να διαλέξω ανάμεσα σε μία Ελληνίδα Αλπική, Αλπικο-Μεσογειακή, Αλπικο-Διναρική, Διναρική, Μεσογειακή-Διναρική, Κρομανοειδή, Αρμενοειδή ή σε μία Ιταλίδα, Βουλγάρα, Σκοπιανή, Ρουμάνα, Σερβίδα, Αλβανίδα ή Τουρκάλα Μεσογειακή, θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το δεύτερο. Πάνω από όλα η φυλή, αν δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Ίσως παίζει ρόλο που οι γονείς μου είναι Μεσογειακοί, μόνο οι Μεσογειακές, οι Νορδικές και οι αναμείξεις τους με τραβάνε.

      Διαγραφή
    7. Πάντως από τις Τουρκάλες που βλέπεις στα σήριαλ, σπάνια βλέπεις Τουρκάλες να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά προσώπου με τις Ελληνίδες. Μόνο μία έχω δει και αυτή έχει γιαγιά Ελληνίδα.

      http://img5.bdbphotos.com/images/orig/m/s/msn2ef5h8ck9h5c2.jpg?skj2io4l
      https://pbs.twimg.com/profile_images/1221292999/BERGUZAR_KOREL_400x400.jpg

      Διαγραφή
    8. Δλδ μου λες οτι θεωρεις τον εαυτο σου εξισου ισο με εναν αιγυπτιο η μεσοανατολιτη east med?Επειδη και μονο ανηκετε στην ιδια φυλη;Δλδ θα παντρευοσουν μια πουτανα ουκρανη pontid?Και εγω μεσογειακος ειμαι αλλα δεν θα επαιρνα με την καμμια μια μεσογειακη απο χωρα της μεσης ανατολης η της ανατολικης ευρωπης.Να κοιταξεις να πας με μια μεσογειακη ελληνιδα.....

      Διαγραφή
    9. Εξαλλου οι μεσογειακοι διαφερουν αρκετα απο χωρα σε χωρα.Δεν ειανι σε καμμια περιπτωση ιδια η μεσογειακη ελληνιδα με μια μεσογειακη της συριας,της ιορδανιας η με μια μεσογειακη της ισπανοπορτογαλιας.....!Εγω ως east med θα κοιταξω να παρω μια ιδια σχετικα με εμενα και σαν δευτερη επιλογη εχω τις pontid.Στην Ελλαδα εχει αρκετες μεσογειακες...!Η Τουρκια επισης εχει μεσογειακες που μοιαζουν αρκετα με τις δικες μας....

      Διαγραφή
    10. Τουρκια έχω ταξιδέψει απειρες φορες πίστεψε με έχει πάρα πολλους pontid και east med. Ειδικα τα παραλία.....

      Διαγραφή
    11. Δεν μίλησα εγώ για Αιγύτιους ή Μεσανατολίτες, αυτοί είναι Σαχαρικοί και Ιρανικοί, για εμένα αυτοί δεν είναι Μεσογειακοί, λόγο του ότι είναι μορφολογικά παρόμοιοι με τους Μεσογειακούς τους λένε και αυτούς κάποιοι Ανθρωπολόγοι
      "Μεσογειακούς¨. Άσε που δεν έχουν καμία σχέση με Ευρωπαίους. Με Ελληνίδες πάω και Ελληνίδα θα πάρω αλλά δεν με χάλασε που έχω πάει και με πόρνη από Αλβανία(Μεσογειακή-Νορδική) και Ουκρανή(Βόρεια Μεσογειακή). Αν μου έβαζαν το πιστόλι στον κρόταφο είπα θα έπαιρνα ξένη που θα ήταν παρόμοια φυλετικά και όχι μία αλλόφυλη Ελληνίδα(με Αλπική, Διναρική, Κρομανοειδή ή άλλη ανάμιξη). Αν το έκανα αυτό ένας Εθνικιστής θα το έβλεπε με καλό μάτι, αλλά δεν θα έπαυε να είναι φυλετική/ανθρωπολογική ανάμιξη.

      Διαγραφή
    12. Ταγματασφαλίτηϟϟ7 Απριλίου 2018 στις 3:42 π.μ.

      Μεγάλη κουβέντα είπες Ανώνυμε 2:42 π.μ. Τι πάει να πεί οι αρχαίοι Ελληνες?Μια όμορφη και έξυπνη ατλαντοειδή Αγγλίδα είναι χίλιες φορές καλύτερη απο μια αλπική εκφυλισμένη Ελεεινίδα χαζογκόμενα.Και να την βράσω την ελληνική καταγωγή...Το θέμα είναι το έθνος να μην νοθεύεται με αίμα αλλόφυλων και γενικά κατώτερου επιπέδου ξένων ατόμων.

      Διαγραφή
    13. Εγω παντως μαγκες δεν υπαρχει περιπτωση να παρω γυναικα απο αλλη χωρα.Δεν ξερω για εσας.Οπως λεει και ο φιλος 3:42 π.μ. εχω χωσει και εγω σε μπουρδελα πουτανες απο ουκρανια(βαλτικες) η ρουμανες διναροαλπικες κλπ,αλλα σε καμμια περιτωση δεν θα πηγαινα για σοβαρα με μια αγγλιδα ειτε νορδικη η ατλαντοειδης και σε καμμαι περιπτωση εννοειται με μεσογειακη απο χωρα της μεσης ανατολης.Για εμενα οσο κακες και να ειναι οι ελληνιδες με τα σημερινα τις προτιμω απο χαζοπουταναραδες αγγλιδες και τσολοβορειοευρωπαιες παρτουζιαρες.Απο μεσογειακες οι καλυτερες για σπιτι ειναι οι ιταλιδες.... αν και αυτες περισσοτερο σε gracile med βγαινουν και σε διναρομεσογειακες...

      Διαγραφή
    14. Ταγματασφαλίτηϟϟ7 Απριλίου 2018 στις 4:06 π.μ.

      Για παράδειγμα,όταν ο Ατλαντοειδής Gerard Butler έπαιξε τον Λεωνίδα στο "300" ή ο Κρομανοειδής Brad Pitt τον Αχιλλέα στο "Troy",κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για το οτι ο πρώτος είναι Σκοτσέζος και ο δεύτερος Αμερικάνος.Αντιθέτως όλοι οι "γνήσιοι Ελληνες" εθνικισταράδες κάβλωσαν και γέμισε ο τόπος screenshot με τις αφεντομουτσουνάρες τους να φορούν αρχαίες ελληνικές περικεφαλαίες κτλ.Αυτό αποδεικνύει ξεκάθαρα οτι φυλή + εθνική ταυτότητα > εθνικότητα.

      Ποιος θα ταίριαζε καλύτερα σε ρόλο αρχαίου Ελληνα:

      Αυτός ο """γνήσιος""" Ελληνας;

      http://www.stagonnews.gr/wp-content/uploads/2017/11/62a67d3e9c0ebc9520b38b0cc993a247.jpg

      ...ή αυτός ο αλλοδαπός;

      https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1mXQNHFXXXXazXFXXq6xXFXXXb/223605413/HTB1mXQNHFXXXXazXFXXq6xXFXXXb.jpg

      Διαγραφή
    15. Ταγματασφαλίτηϟϟ7 Απριλίου 2018 στις 4:27 π.μ.

      Μαλιστα.Δηλαδή ανώνυμε 4:01 π.μ. Θα προτιμούσες αυτή την "σέξι" Ελληνίδα:

      https://alphanews.live/sites/default/files/2017-09/stamatina_tsimtsile_2.jpg

      ...απο αυτή την Σκοτζέζα:

      https://68.media.tumblr.com/5cdb99def10548d7ecc045153cdb5a93/tumblr_oo4pevgMy21wn47evo1_540.png

      Διαγραφή
    16. Καλά με αυτήν την Σκωτσέζα το παρακάνουμε.

      https://68.media.tumblr.com/5cdb99def10548d7ecc045153cdb5a93/tumblr_oo4pevgMy21wn47evo1_540.png

      Δεν είναι εύκολα αφομοιώσιμη.

      Η Demi Moore θα ήταν πιο εύκολα αφομοιώσιμη.

      https://imgix.ranker.com/user_node_img/50041/1000801354/original/young-demi-moore-in-black-wool-coat-photo-u1?w=650&q=50&fm=jpg&fit=crop&crop=faces

      Το καλύτερο βέβαια είναι να πηγαίνουμε με Ελληνίδες για να κρατάμε και την φυλή.

      Διαγραφή
    17. H Demi Moore έχει εβραϊκή καταγωγή και ο φαινότυπός της έχει και μικρή αρμενοειδή επίδραση.

      Διαγραφή
  4. θα μπορουσε καποιος να μου πει τον φαινοτυπο αυτης της ηθοποιου?Amanda Peet ειναι Ατλαντοειδης?
    https://www.google.gr/search?client=opera&hs=uKF&biw=1880&bih=943&tbm=isch&sa=1&ei=7czHWtPQDcLSwAKDoJlo&q=Amanda+Peet+face&oq=Amanda+Peet+face&gs_l=psy-ab.3...52818.53479.0.53622.5.5.0.0.0.0.132.373.0j3.3.0....0...1c.1.64.psy-ab..2.2.246...0i19k1j0i30i19k1.0.9y5Wrp_al7c#imgrc=Ujk2BAUA--qb1M:

    https://www.google.gr/search?client=opera&hs=uKF&biw=1880&bih=943&tbm=isch&sa=1&ei=7czHWtPQDcLSwAKDoJlo&q=Amanda+Peet+face&oq=Amanda+Peet+face&gs_l=psy-ab.3...52818.53479.0.53622.5.5.0.0.0.0.132.373.0j3.3.0....0...1c.1.64.psy-ab..2.2.246...0i19k1j0i30i19k1.0.9y5Wrp_al7c#imgrc=CNFBm6OSUay6dM:

    https://www.google.gr/search?client=opera&hs=uKF&biw=1880&bih=943&tbm=isch&sa=1&ei=7czHWtPQDcLSwAKDoJlo&q=Amanda+Peet+face&oq=Amanda+Peet+face&gs_l=psy-ab.3...52818.53479.0.53622.5.5.0.0.0.0.132.373.0j3.3.0....0...1c.1.64.psy-ab..2.2.246...0i19k1j0i30i19k1.0.9y5Wrp_al7c#imgrc=3bUwDRIxKW7X5M:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιος είναι ο κύριος φαινοτυπος της ΤΟΥΡΚΙΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αρμενοειδής.Αλλά ο "κανονικός" φαινότυπος που θα έπρεπε να χαρακτηρίζει τους τούρκους, είναι ο τουρανικός.

      Διαγραφή
    2. Πρώτος πρώτος έρχεται ο Anatolid.
      http://humanphenotypes.net/Anatolid.html

      Διαγραφή
    3. Αρμενοειδής είναι οι περισσότεροι.

      http://fyletika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_22.html?m=1

      Διαγραφή
    4. Για εμενα εχει ως εξης.
      Anatolid
      Asiatic alpine
      Armenid
      East med
      Ιranid

      Διαγραφή
    5. Στο λεω περα απο τις φυλετικες μελετες και τις στατιστικες αλλα και τι εχουν δει τα ματια μου.Επειδη παω συχνα απεναντι λογο δουλειας πολλες φορες αλλα και επειδη πηγαινω στα πατρια εδαφη(Ποντος) οι περισσοτεροι που βλεπω ειναι anatolid.Εχει και αρκετους armenid αλλα για εμενα ο κυριος φυλετικος τυπος τους ειναι ο anatolid και ακολουθει asiatic alpine.Για turanid δεν κανω λογο....!Πιο σπανιο και απο νορδικο στο μπαγκλαντες...

      Διαγραφή
  6. Ο Anatolid για να καταλάβω είναι μίξη Αρμενοειδή με Μεσογειακό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι ενας εκδιναρισμενος αρμενομεσογειακος.Επειδη η ανατολη γενικοτερα ηταν σταυροδρομι αρκετων λαων και φυλων προεκυψαν και αρκετες μιξεις.Ο Anatolid με λιγα λογια σαν κυριο κορμο εχει τον αρμενοειδη σε μιξη με east med ο οποιος εχει εκδιναριστει.Δηλαδη εχει λεπτοπροσωπία(oval face), το οποιο ειναι μεσογειακο στοιχειο και απο κει και μετα ολα τα αλλα ειναι taurid(armenoid+dinaric).Μεγαλη και ισια μυτη που κυρτηζει,το μετωπο ειναι μεγαλο στα πλαγια και δινει μια κληση προς τα πανω.Το οποιο ειναι κυριως διναρικης επιδρασης αλλα και αρμενοειδης.Τα χειλια σχετικα ειναι μεγαλα και τα ματια τις περισσοτερες φορες ειναι αμυγδαλωτα το οποιο ειναι και μεσογειακο χαρακτηριστικο.Στην ουσια το μονο μεσογειακο που εχει τις περισσοτερες φορες ειναι το σχημα του προσωπου και τα ματια.....κατά τα άλλα ειναι taurid!!!

      Διαγραφή
    2. https://www.google.gr/search?q=anatolid&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiztOverajaAhWDZpoKHZYsCBcQ_AUICigB&biw=1920&bih=974#imgrc=FI8ggUENazAfMM:
      Ενα καλο παραδειγμα....

      Διαγραφή
    3. Ταγματασφαλίτηϟϟ7 Απριλίου 2018 στις 6:41 μ.μ.

      Επίσης,λόγω μεσογειακής επίδρασης,ο Ανατόλιντ συχνά εμφανίζει και μεσοκεφαλία ενώ ο διναρικός και ο αρμενοειδής είναι βραχυκέφαλοι!

      Διαγραφή
    4. Ναι πολυ σωστα!Ξεχασα να το αναφερω....!Οι αρμενοειδεις δεν ειναι απλα βραχυκεφαλοι αλλα υπερβραχυκεφαλοι.Η Αρμενια και το βορειοδυτικο ιραν μαζι με Αζερμπαιτζαν θεωρουνται οι πιο υπερβραχυκεφαλες χωρες στον κοσμο....

      Διαγραφή
    5. Μην βάζετε ολόκληρες αναζητήσεις στο google. Οι μισές φωτογραφίες που βλέπει κανείς στα πρώτα αποτελέσματα δεν έχουν σχέση με τον φαινότυπο που ψάχνετε.

      Διαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι Βαλτικοί και οι Αλπικοί σαν μπούληδες έχουν και κοινό ψυχισμό;

      Διαγραφή
    2. Οι βαλτικοι εχουν επηρεαστει απο τον κομμουνισμο....!Για τους αλπικους θα ελεγα οτι ειναι σπουδαιοι σε οτι αφορα μορφωση και πνευματικοτητα.Οι αλπικοι της κεντρικης και της δυτικης ευρωπης ειναι τα μεγαλα κεφαλια του καπιταλισμου παρεα με αρμενοειδεις εβραιοπουστες....

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.