Κυριακή 15 Απριλίου 2018

Αριστοτέλης: η φυλή θεμέλιο της πολιτείας


"ο μελετητής της πολιτικής δεν πρέπει να αγνοεί το ερώτημα: Ποιο είναι το κατάλληλο μέγεθος για μία πόλη και πρέπει ο πληθυσμός της να αποτελείται από μία φυλή ή περισσότερες; Αλλά για να δεχτούμε ότι έχουμε μια πολιτεία, όπου ο ίδιος πληθυσμός κατοικεί σε ένα μέρος, παραμένει η ίδια πολιτεία όσο ο πληθυσμός είναι της ίδιας φυλής"

Aristotle, Πολιτικά, 1276a


Ο Έλληνας φιλόσοφος, στο έργο του περί της πολιτικής επιστήμης, εξηγεί την αντίληψή του για τα θεμέλια μιας πολιτείας. Για να μπορέσουμε να μιλάμε για μια πολιτεία, θα πρέπει οι κάτοικοι να ανήκουν σε μία φυλή, αλλιώς δεν μπορούμε να μιλάμε για πολτεία. Ο πληθυσμός πρέπει να κατοικεί στο ίδιο μέρος και να ανήκει...
στην ίδια φυλή, κάτι που παραπέμπει στο μεταγενέστερο "αίμα και γη".

Στη συνέχεια του αποσπάσματος ο Αριστοτέλης παρομοιάζει τα μέλη της φυλής, που άλλα πεθαίνουν και άλλα γενιούνται παίρνοντας τη θέση τους, όπως ένα ποτάμι, τα νερά του οποίου αλλάζουν διαρκώς, όμως το ίδιο το ποτάμι διαιωνίζει την ύπαρξή του. Ο αρχαίος διανοητής λογίζει ως απαραίτητο στοιχείο της κοινωνίας τη συνέχεια της γενιάς, με τα άτομα να αλλάζουν, όμως η φυλή συνεχίζει το διάβα της. Με αυτές τις πολιτικές αρχές σπουδαίων φιλοσόφων γαλουχήθηκαν οι Έλληνες της αρχαιότητας για πολλές γενιές. Η σκέψη τους διαχρονική, που πρέπει να αναδυθεί και να ενταχθεί ξανά στην πνευματική μας σφαίρα.

47 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=G9sVcRxopJU Το ερωτεύτηκα αυτο το κομμάτι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Χρυσή Αυγή έχει φυλετικά σχέδια για το όταν έρθει στην εξουσία; Και αν ναι ποια είναι αυτά; Νορδικοποιηση της Ελλάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Χ.Α. δεν γνωρίζουμε εάν έχει φυλετικά σχέδια όσων αφορά την απομάκρυνση αρμενοειδών που θεωρούνται Έλληνες πολίτες, σίγουρα όμως έχει σχέδια για την απομάκρυνση Αλβανών,Αφγανών και γενικώς όλων των παρασίτων που σε μαχαιρώνουν μόλις τους γυρίσεις την πλάτη.
      Όσο και αν αντιπαθώ τον Μιχαλολιάκο και άτομα όπως ο Γερμένης, δυστυχώς είναι οι μόνοι που μπορούν να αλλάξουν κάτι.

      Διαγραφή
    2. Αλλά ομολογώ πως με αηδιάζουν σχεδόν όλα τα στοιχεία της Χ.Α. σαν κόμμα. Από τον Μιχαλολιάκο με την δειλία του που αρνείται ότι υποστήριζε τον Εθνικοσοσιαλισμό, που υμνούσε τον εωσφόρο σαν ηλίθιο 16χρονό κορίτσάκι που ακούει goth μέχρι τις γελοίες τους φωτογραφίσεις με αγκυλωτούς σταυρούς. Από τους ηλίθιους μαίανδρους και τα χρώματα των σημαιών του NSDAP ( Τα οποία συνδέονταν με τις προηγούμενες γερμανικές σημαίες, οπότε οι Γερμανοί ήταν εξοικειωμένοι, σε αντίθεση με τους Έλληνες ) μέχρι στο να μην έχει μάθει ακόμα να συλλαβίζει την Ελληνική γλώσσα όπως της αρμόζει. Να μην αναφερθώ στον βλάκα Χ. Παππά που έπιανε τα παιδιά του και τους έβαζε να χαιρετάνε σαν να είναι ρομπότ. Αυτά τα πράγματα φίλε είναι τραγικά και δυστυχώς μολύνουν το όνομα του εθνικισμού και όποτε ο κόσμος ακούει το όνομα " εθνικισμός " σκέφτεται τον χοντρό μιχαλολιάκο να τσιρίζει για το πόσο αδικημένος είναι.Γενικώς για εμένα είναι ένα αποτυχημένο κίνημα. Μηδέν πειθαρχία, πλήρης αυταπάρνηση της μεσαιωνικής και νεότερης ιστορία της Ελλάδος. Υπάρχουν φυσικά πάρα πολλά άξια άτομα μέσα στο κόμμα, δυστυχώς όμως ο Μιχαλολιάκος έχει κάνει τρομερά λάθη που το μόνο που θρέφει πλέον το κόμμα είναι ζόμπι και όχι συνειδητοί εθνικοσοσιαλιστές. Το ίδιο έχω να πω και για την κάθε ομάδα τύπου Απέλλας, ΑΜΕ κτλ.
      Και στο λέει αυτός ένας άνθρωπος που δεν χαίρομαι με το αποτέλεσμα του 2ου Π.Π.

      Αλλά παρ' όλα αυτά τους ψηφίζω διότι ξέρω πως σε σχέση με τα υπόλοιπα κόμματα αυτοί είναι μεν ηλίθιοι αλλά καλύτεροι.

      Διαγραφή
    3. Μεσογειακός ολοκληρωτισμός σε μίξη με νορδίκους αυτό ειναι το σχέδιο δεν υπάρχει κάτι καλύτερο.. Ελπίζω να υπάρξει ευγονική στην πράξη και οχι στα σχέδια.

      Διαγραφή
    4. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΑ... ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ 18 ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ? ΟΛΟΙ ΣΑΠΙΟΜΟΥΡΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
    5. Η Χρυσή Αυγή έχει ανάγκη απο ηγετικές φυσιογνωμίες δυστυχῶς!

      Διαγραφή
    6. Οι βόρειοι Ναζί δεν θέλουν επ΄ ουδενί λόγο να ανακατευτούν με Μεσογειακούς και να απονορδιστούν και οι Νότιοι Ναζί και όχι μόνο ονειρεύονται Νορδικές Γερμανίδες να τους κατουράνε την μούρη, χαχαχα Ελλάς ηρώων χώρα, τι φυλετικά και εθνικά ασυνείδητους βγάζεις τώρα... Έλληνες Ναζι, Έλληνες Αμερικανάκια, Έλληνες που ακούνε ανατολίτικα λαϊκά, Έλληνες Ευρωλιγούρηδες κτλ. Καλά λέει ο Πλεύρης, η Ελλάς είναι αφελληνισμένη και μόνο με δικτατορία θα ξαναγίνει Ελληνική.

      Διαγραφή
    7. Γάμησε τα αδερφέ.. αλλά μην απελπίζεσαι, οι περισσότεροι στην Ελλάδα δεν ονειρευόμαστε να νορδικοποιηθούμε. Μόνο κάτι φλωράκια τα ονειρεύονται αυτά, τύπου "Heinrich Himmler" , "Νορδικός φονιάς", "Ταγματασφαλίτης" κτλ. Θα έρθει η ώρα που η Ελλάδα θα γίνει ξανά φυλετικά ομοιογενές κράτος και Χριστιανική, και τότε θα τους λιώσουμε όλους τους προδότες σαν τα σκουλήκια.

      Διαγραφή
    8. Η χρυσή αυγή θα πρέπει να κάνει αλλαγή πολιτεύματος με 4 χρόνια δεν θα προλάβει να κάνει πολλά... Επαναφορά της Βασιλείας το συντομότερο

      Διαγραφή
    9. Απο το ανακάτεμα Νορδικών Μεσογειακών θα προκύψουν Ατλαντοειδείς;

      Διαγραφή
    10. Με λίγα λόγια, αυτοί που θέλουν μεσογειακή Ελλάδα θέλουν να γίνουμε νότια Ιταλία. Μαφία, διαφθορά, καμία βιομηχανία, μαζική μετανάστευση των νέων, και η μόνη εργασία να είναι ο τουρισμός, δηλαδή να είμαστε γκαρσόνια. Αυτό είναι το μεσογειακό όραμα.
      Ούτε στα πιο τρελλά όνειρα των χειρότερων εχθρών της Ελλάδας. Ό,τι πρέπει για να κάνουν πάρτυ οι Τούρκοι.

      Διαγραφή
    11. Κανονικά θα πρέπει να έχουμε πρότυπο μας τη βόρεια Ιταλία. Αλπικοδιναρική με νορδικά στοιχεία. Λιγότερη διαφθορά, ισχυρή βιομηχανία, καθαροί δρόμοι και κτίρια, τάξη και πειθαρχία.

      Διαγραφή
    12. Για Στρατιωτική κοινωνία στα πρότυπα της Χρυσής Αυγής η Διναρονορδικοί είναι ότι το καλύτερο πιστεύω.

      Διαγραφή
    13. Από τον Μ. Αλέξανδρο έως τον Α. Χίτλερ ο διναρονορδικός είναι το αιώνιο πρότυπο του πολιτικού και στρατιωτικού μεγαλείου. Και αυτό γιατί συμπυκνώνει τις ηγετικές ικανότητες του νορδικού με τον φανατισμό και το πάθος του διναρικού.
      Στην Ελλάδα υπάρχουν αυτά τα στοιχεία, θα πρέπει να ισχυροποιηθούν ακόμη περισσότερο.

      Διαγραφή
    14. Επίσης Εκδιναρισμένοι Ατλαντοειδείς ΄πρέπει να είναι μια καλή ανάμιξη σωστά? Στην Ελλάδα έχουμε Ατλαντοειδής?

      Διαγραφή
    15. Μπα, ελάχιστοι. Όμως οι εκδιναρισμένοι pontid ή north pontid που υπάρχουν στη βόρεια Ελλάδα είναι αξιόλογη περίπτωση. Άλλωστε αυτοί πρέπει να θεωρούνται γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων Μακεδόνων. Μια ματιά στα ψηφιδωτά της Μακεδονίας, π.χ. Αμφίπολη, μας παρουσιάζει απευθείας τον φυλετικό αυτό τύπο.

      Διαγραφή
    16. Τα φοβερά ψηφιδωτά της Αμφίπολης είναι σαν να μιλούν από μόνα τους και να μας κατευθύνουν τι πρέπει να ακολουθήσουμε. Πρόκειται για τον ιδεώδη διναρονορδικό τύπο μιας επιθετικής και πειθαρχημένης Ελλάδας.

      Διαγραφή
    17. Με διναρονορδικους θα αρχίσουμε Εκστρατεία στην Μέση Ανατολή μέχρι να πεθάνει και ο τελευταίος χιμπατζής μόλις ψοφήσουμε τους Ανατολίτες θα κατέβουμε στην Αφρική να ρίξουμε και εκεί έναν πούτσο ε και μετα θα αποικίσουμε αυτά τα εδάφη απο Άριους νορδικαραδες

      Διαγραφή
    18. Στην ουσία όποιος εκθειάζει τους μεσογειακούς είναι σαν να λεει θέλουμε χίλια χρόνια αριστερά και σύριζα. Διεφθαρμένο κράτος, επιδόματα σε τεμπέληδες, σουβλάκι και τουρισμός αντι για πολεμική βιομηχανία και παραγωγή, καφετέριες, φραπές και μαζική μετανάστευση. Είτε πάει κάποιος στη μεσογειακή Ανδαλουσία, είτε στη Νάπολη, είτε στην Αθήνα είναι σαν να βλέπει την ίδια ερήμωση, μιζέρια, ανοργανωσιά, λούφα και σκουπιδαριό στους δρόμους... Τυχαίο; δεν νομίζω.

      Διαγραφή
    19. Αν δει κανείς τα πρόσωπα των ηρώων της ελληνικής επανάστασης, ο τύπος που τους χαρακτηρίζει είναι ο διναρικός, με πρώτο από όλους τον αρχιδιναρικό Θεόδωρο Κολοκοτρώνη.
      Αν δει τους φαναριώτες και όλους τους καλαμαράδες, ο πρώτος τύπος είναι ο μεσογειακός.
      Οι πρώτοι είναι για το σπαθί, οι άλλοι για την παρλαπίπα.

      Διαγραφή
    20. Ο pontid τι τύπος ειναι?

      Διαγραφή
    21. Ανώνυμος16 Απριλίου 2018 - 12:30 μ.μ.

      Να'σαι καλά! Ωραία τα είπες!

      Διαγραφή
    22. Αν το δούμε από απόψεως πολιτικής φιλοσοφίας, ο μεσογειακός είναι ο απόλυτος δημοκρατικός τύπος. Κουβεντολόι, απειθαρχία, άκρατος συναισθηματισμός,έξω καρδιά, ατομικισμός, πλήρη ανικανότητα να οργανωθεί. Γουστάρει δημόσιο, φραπέ, λατέρνα, αμόρε και ταυρομαχίες.
      Αντιθέτως ο διναρικός είναι (μαζί με τον νορδικό) το απόλυτο εθνικοσοσιαλιστικό-φασιστικό πρότυπο. Πολεμικός, φανατικός, εσωστρεφής, ανελέητος, ρωμαλέος, εκδικητικός. Αυτός πρέπει να αποτελέσει πρότυπο σε μια υγιή Ελλάδα. Από τέτοιο υλικό φτιάχτηκε ο κόσμος μας. Αλέξανδρος, Ιούλιος Καίσαρ, Χίτλερ.
      Είναι ευτύχημα που η Ελλάς έχει ακόμη ένα ισχυρό διναρικό στοιχείο. Αυτό είναι η μαγιά του μέλλοντος.

      Διαγραφή
    23. Ταγματασφαλίτηϟϟ17 Απριλίου 2018 στις 3:35 π.μ.

      Τα είπες όλα Ανώνυμε 9:59 μ.μ.!Συμφωνώ και επαυξάνω!

      Διαγραφή
    24. Το τι έχουν κάνει οι Μεσογειακοί λαοί με τους αρχαίους Έλληνες, Ρωμαίους, Βυζαντινούς και Ισπανούς Κονκισταντόρες είναι γνωστά. Το πως έχουν καταντήσει έτσι οι Μεσογειακοί αλλά και όλοι οι Ευρωπαϊκοί λαοί δεν οφείλεται σε φυλετικό εκφυλισμό όπως προπαγανδίζουν οι βόρειοι και οι παρατρεχάμενοι τους στον νότο, χτυπώντας τον ίδιο τους τον εαυτό και την ίδια την φυλή τους κάνοντας τους βόρειους να τους αποκαλούν "self hating southern euros", αλλά στο ότι ολόκληρη η Ευρώπη βρίσκεται στα χέρια των Σιωνιστών που προωθούν τα αντι-Ευρωπαϊκά σχέδια τους. Το ότι οι βόρειοι αντι-Μεσογειακοί και οι ακόλουθοι τους στο νότο κατηγορούν για όλα τους Μεσογειακούς, δείχνει το πόσο προκατειλημμένοι και συμπλεγματικοί είναι απέναντί τους και με το να έχουν μίσος κατά των Μεσογειακών Ευρωπαίων και προωθόντας ενδοευρωπαϊκές αντιζηλίες και την αλληλοεξόντωση της Λευκής Φυλής κάνουν το έργο των Σιωνιστών. Εδώ ο κόσμος χάνεται και οι Νόρδοι μαζί με τους σφουγγοκωλάριους τους στο νότο χτενίζονται.... Το ότι οι Φράγκοι έχουν φράγκα, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα αφού κατά τα άλλα είναι παρακμιακοί σχεδόν σε όλα. Άλλωστε όλα τα λεφτά τα έχουν οι Εβραίοι που διοικούν τον δυτικό κόσμο, έχοντας σε υψηλό οικονομικό επίπεδο τους βορειοδυτικούς λαούς και σε χαμηλό τους λαούς τους Ευρωπαϊκού νότου, αλλά ρόδα είναι και γυρίζει, θα έρθει και η σειρά τους. Τον νότο δεν τον κυβερνάνε οι νότιοι Ευρωπαίοι αλλά οι Σιωνιστές, οπότε για την σημερινή κατάντια δεν είναι υπέυθυνοι οι λαοί του νότου αλλά τα Εβραϊκά κεφάλια που διοικούν τον νότο. Το ότι οι βόρειοι παράγουν πολιτισμό σήμερα είναι αστειότητες, κανέναν απολύτως πολιτισμό δεν παράγουν παρα μόνο πολιτισμική παρακμή. Η τεχνολογία δεν είναι πολιτισμός και οι Κινέζοι μαζί με τους Ιάπωνες τεχνολογία παράγουν. Οι βόρειοι έχουν φράγκα και τεχνολογία αλλά κατά τα άλλα βρίσκονται πολιτισμικά στον πάτο.

      Αυτά που λέει ο 9:59 μ.μ. δεν ισχύουν μόνο για τους Μεσογειακούς Έλληνες αλλά για όλους τους Έλληνες ανεξαρτήτως φυλετικού τύπου, οι Έλληνες είναι και Αλπικοί και Διναρικοί και Κρομανοειδείς και λίγοι Νορδικοί, οι Μεσογειακοί είναι απλώς ένα μέρος των Ελλήνων.

      Το θέμα είναι ότι οι Εβραίοι βλέπουν Ευρωπαίοι να τα βάζουν με Ευρωπαίους και τρίβουν τα χέρια τους. Ευτυχώς υπάρχουν και Εθνικοσοσιαλιστές σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική που λένε ότι οι Νορδιστές πρέπει να απομονωθούν γιατί προωθούν μίσος για άλλους λευκούς και ενδοευρωπαϊκή αλληλοεξόντωση.

      Διαγραφή
  3. Επαναφορά της Βασιλείας στην Ελλάδα! Γαμω κάθε δημοκρατίκο ΣΚΟΥΠΙΔΙ...ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ! ΖΉΤΩ Η ΠΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΉ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! ΧΕΡΕ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κωνσταντίνος ήταν Εβραίος.

      https://4.bp.blogspot.com/-E92uCVY8ELU/WeiY4-7m8dI/AAAAAAAAChI/1CIjbcrxJd4LX0vYOaMxDYBYqN6mQ74QACLcBGAs/s400/15327475_10207593291298969_4528229540876801685_n.jpg

      Διαγραφή
    2. Ήταν? γιατι τώρα δεν ζει? Τι Εβραίος ρε? βλέπεις τι γράφεις?

      Διαγραφή
  4. παιδια ποιος ειναι ο φυλετικος τυπος της Μυρτου Αλικακη?Μεσογειακος?Μεσογειακος-Αλπικος,Αλπικη ή τιποτα απο ολα αυτα?
    https://www.google.gr/search?q=μυρτω+αλικακη&client=opera&hs=BdB&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi75JzVtb_aAhVB46QKHdJiCqoQ_AUICigB&biw=1880&bih=943#imgrc=oMJhu6BR_J2ctM:

    https://www.google.gr/search?q=μυρτω+αλικακη&client=opera&hs=BdB&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwi75JzVtb_aAhVB46QKHdJiCqoQ_AUICigB&biw=1880&bih=943#imgrc=93askW1_y-f8fM:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά, εσείς που θέλετε μεσογειακούς, πως την οραματίζεστε την Ελλάδα; Τα χάλια που ήδη είναι, μαζί με τα χάλια της Νότιας Ιταλίας, της Πορτογαλίας και της Ισπανίας; Κρατικά διαλυμένη, οικονομικά κατεστραμμένη, δημογραφικά εξαφανισμένη; Δεν καταλαβαίνετε πως αυτά οφείλονται σε παράγοντες φυλετικούς;
    Εκτός αν είστε κομμουνιστές και πιστεύεται πως αυτά οφείλονται σε ταξικούς λόγους, κοινωνικούς παράγοντες...οπότε να το κλείσουμε το φυλετικό μαγαζί και να βάλουμε σφυροδρέπανα.
    Δεν είναι δύσκολα τα πράγματα, ένα κι ένα κάνουν δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ θέλω και προτείνω κάτι ενδιάμεσο Ατλαντοειδείς π.χ!

      Διαγραφή
  6. Μεσογειακοί και Σύριζα πάνε πακέτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα ως καινούργιος σχετικά με τα φυλετικά θα ήθελα να μου γράψει κάποιος κυρίως τι φυλετικοί τύποι υπάρχουν στην Ελλάδα και ποιοι ακολουθούν αριθμητικά.Έστειλα μερικές φωτογραφίες στο anthroscape και στο apriccity για να με ταξινομήσουν και οι περισσότεροι με έβγαλαν east med και Pontid με αρμενοειδή επίδραση.Να πω οτι εχω καταγωγή απο μαύρη θάλασσα.Απο τα λιγα που εχω διαβάσει βλέπω πέφτει πολυ κράξιμο σε μεσογειακούς και αρμενοειδείς.Τόσο χάλια...?Ας με πληροφορήσει κάποιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και καλη αρχή στο ιστολόγιο.Οι φυλετική σύνθεση της Ελλάδας έχει ως εξής.

      1)Western Alpine
      2)east med-Pontid
      3Alpinemed
      4)atlantomed
      5)Dinaric
      6)dinaromed,berid,armenoid

      Το ιστολόγιο οπως θα εχεις αντιληφθεί προωθεί την μεσογειακότητα και την μεσογειακή καταγωγή των αρχαίων Ελλήνων.

      Ναι πέφτει κράξιμο σε αρμενοειδείς λόγο Τουρκίας και Εβραίων(θα διαβάζεις καθημερινά σχόλια που τους βρίζουν)

      Τωρα για την ταξινόμηση σου θα έλεγα οτι ο East med και Pontid είναι Ελληνικοτατοι φυλετικοί τύποι που υπάρχουν στον ελλαδικό χώρο χιλιάδες χρονια και αποτελούσαν και την φυλετική σύνθεση των αρχαίων μας προγόνων.Ο αρμενοειδής είναι φυλετικος τύπος της μικρας Ασίας,του Καυκάσου και της μέσης Ανατολής.Δεν θεωρώ οτι η αρμενοειδή επίδραση που εχεις αποτελεί ελληνικό κομμάτι.


      Anyway,have fun και καλωσήρθες.

      Διαγραφή
    2. Να σαι καλά και ευχαριστώ!Το καλό είναι οτι είμαι δοχιλοκέφαλος.Αυτό που έχω παρατηρήσει στην Ελλάδα είναι οτι οι περισσότεροι έχουν πιο ανοιχτο χρωμα δέρματος σπο χώρες που έχω επισκεφτεί όπως Τουρκία,Ιταλία,Ισπανία ακόμα και Πορτογαλία που θεωρούνται μεσογειακές.Δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο το χρωμα δέρματος.

      Διαγραφή
    3. Πολύ σωστή η παρατήρηση σου και ναι παίζει ρόλο.Η Πορτογαλία,η Ισπανία και η Ιταλία(κυρίως η νότια) είναι χώρες που έχουν τους λεγόμενους ατλαντομεσογειακούς και τους δυτικούς μεσογειακούς(gracile med).Οι οποίοι είναι πιο σκούροι απο τον Pontid-East med του ελληνικού χώρου,της Βουλγαρίας,των Σκοπίων και της δυτικής Τουρκίας.Η Ιταλία πράγματι έχει πιο μελαχρινούς ειδικά στο νότο απο την Ελλάδα.Η Ισπανοί και οι Πορτογάλοι εχουν μεν σκουρόχρωμος μεσογειακούς αλλα αρκετοί εκει πέρα ειναι τσιγγάνοι η απόγονοι πειρατών απο χώρε οπως Μαυριτανία,Μαρόκου,Αλγερία κλπ η απομοιναρια μουσουλμάνων και Αράβων απο τον μεσαίωνα.Γενικοτερα η ιβιρικη χερσόνησος δεν ειναι και απο τα καθαρότερα εδάφη.Πάντως σίγουρα οι Έλληνες ειναι πολυ πιο ανοιχτοί σε σύγκριση με άλλους μεσογειακούς λαούς.

      Υ.Γ νορδικιστή αγόρι μου ναι η Ελλάδα έχει αρκετούς ατλαντομεσογειακούς σου αρεσει η οχι ειδικά η βόρεια Ελλάδα εχει σε μεγάλο βαθμό.

      Διαγραφή
  8. θα μας εξηγήσεις κανείς το εξής απλούστατο: πως είναι δυνατόν όλες οι μεσογειακές χώρες, οι τόσο από τη φύση προικισμένες, να ακολουθούν σε κράτος, οικονομία, πολιτισμό-αρχιτεκτονική αυτές της υπόλοιπης Ευρώπης; Και δεύτερον, πως εξηγείται, σε χώρες μεσογειακές με φυλετική ποικιλία, όπως η Ιταλία, η καθαρά μεσογειακή νότια Ιταλία να είναι καθηλωμένη σε όλα έναντι της Βόρειας Ιταλίας των διναρικών-αλπικών-νορδικών;
    Αφού είναι τόσο σπουδαία η μεσογειακή φυλή γιατί υστερεί και μεταναστεύει μαζικά στον Βορρά; Κανονικά θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο.
    Όποιοι προωθούν μια μεσογειακή Ελλάδα είναι σαν να μας λένε να μείνουμε καθηλωμένοι οικονομικά, χύμα στο κύμα κρατικά, και να αποψιλωθούμε δημογραφικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://dienekes.awardspace.com/calc/grc/indexm.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξέρω τι λετε εσείς, ξέρω πως διναρικοί ήταν οι ήρεως της ελληνικής επανάστασης. Οπότε αυτός είναι ο ιδεώδης ελληνικός τύπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τα Αλπικο-Διναρικά γουρουνο-όρνια πρέπει:

    http://m.eirinika.gr/sites/default/files/styles/article_landscape/public/article/2016-08/mexo_0.jpg?itok=E5XPxT_1
    http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/tsk1_1.jpg
    https://boskotsopanhs.files.wordpress.com/2014/08/ceb3ceb9cf89cf81ceb3cebfcf83-ceb3cf81ceb1ceb2ceb1cebdceb7cf83.png?w=632


    1. Να τα πετάξουμε στην θάλασσά;
    2. Να τα σφάξουμε σαν τα κοτόπουλα;
    2. Να τα στειρώσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλπικοί-Διναρικοί, Αλπικοί-Αρμενοειδείς, τι είναι η κότα, τι είναι το ζουμί της.

      https://hods.org/wp-content/uploads/2015/01/Rabbi-Eytan-Yammer-lo-res.jpg
      https://hods.org/images/rabbi_cards/Rabbi%20Goldstein.jpg
      http://www.hods.org/wp-content/uploads/2017/01/Rabbi-Shlumie-_Shmuel-Berman-photo-cropped.jpg

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.