Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017

Η φυλετική σύνθεση σε κράτη της κεντρικής Ευρώπης



Ο πίνακας παρουσιάζει την φυλετική σύνθεση λαών της κεντρικής Ευρώπης, όπως Τσέχοι, Πολωνοί, Γερμανοί και Ούγγροι. Προέρχεται από δημοσίευση του Ρουμάνου κοινωνιολόγου και ανθρωπολόγου Iordache Făcăoaru με τίτλο "Criteriile pentru diagnoză rasială" στο περιοδικό Buletin Eugenic şi Biopolitic.

Η ταξινόμηση είναι αναλυτική, λαμβάνοντας υπόψη σχεδόν όλους τους κλασικούς φυλετικούς τύπους. Στις στήλες δίνεται το ποσοστό κάθε τύπου στον πληθυσμό. Στην τελευταία στήλη δίνεται ο ανθρωπολόγος που έκανε την ταξινόμηση. Σύμφωνα με τον πίνακα, οι Τσέχοι αποτελούνται από Αλπικούς, Διναρικούς και Βαλτικούς, με μια μειοψηφία Νορδικών και ελάχιστους από τους λοιπούς τύπους. Οι Πολωνοί παρουσιάζονται...
ως υπερβολικά Νορδικοί, ενώ στη χώρα υπάρχουν πολλοί Αλπικοί και Βαλτικοί, ενώ οι Διναρικοί μάλλον υποεκτιμώνται. Οι Γερμανοί παρουσιάζονται κατά το ήμισυ Νορδικοί, πράγμα δύσκολο, ενώ ακολουθούν αρκετοί Αλπικοί και Διναρικοί, κάποιοι Βαλτικοί και ελάχιστοι Μεσογειακοί. Οι Ούγγροι αποτελούνται από Αλπικούς, Διναρικούς, Βαλτικούς σε σημαντικά ποσοστά, καθώς και από κεντρικούς μογγόλους και τουρανικούς (Caucaziana), ενώ Νορδικοί και έπειτα Μεσογειακοί αποτελούν ισχνές μειοψηφίες.

Ο πίνακας δείχνει ότι στην κεντρική Ευρώπη έχει συντελεστεί αρκετή φυλετική μίξη και όλα αυτά πριν την άφιξη της Αφρο-ασιατικής πλημμυρίδας. Βέβαια η μίξη ήταν μεταξύ συγγενών λευκών φυλετικών τύπων ως επί τω πλείστον. Συνδυάζοντας τα στοιχεία του πίνακα με την ιστορία και νοοτροπία των εν λόγω λαών, γίνεται εμφανές ότι η φυλετική σύνθεση κάθε λαού είναι καθοριστικής σημασίας για τον χαρακτήρα του.

15 σχόλια:

  1. https://schrodinger-excidium.deviantart.com/art/Alpine-race-Map-Anthropology-Map-509288722

    Τι λέτε για τον χάρτη;
    Μήπως το ποσοστό του Αλπικού τύπου(του χάρτη) στην Ελλάδα είναι λίγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Συνδυάζοντας τα στοιχεία του πίνακα με την ιστορία και νοοτροπία των εν λόγω λαών, γίνεται εμφανές ότι η φυλετική σύνθεση κάθε λαού είναι καθοριστικής σημασίας για τον χαρακτήρα του."

    Ένας πολύ σημαντικός λόγος για τον οποίο επικρατεί η παρακμή σε Κεντρική Ευρώπη και Ανατολική Ευρώπη εν σχέσει με τις Δυτικες χώρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έχεις δίκιο.Εκεί στις ανατολικές Ευρωπαϊκές χώρες δεν έχουν ανοίξει οίκοι ανοχής για κτηνοβάτες,δεν υπάρχουν κόμματα παιδερατών και νομιμοποίηση του χασίς.Αντιθέτως σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει μια μυστικιστική σύνδεση του εκάστοτε έθνους με τη γη του και με τα ήθη και έθιμα των προγόνων του.Πολύ παρακμή σε σχέση με τη Δύση...

      Διαγραφή
    2. Ουγγαρία ,Πολωνία και δευτερευόντως Σερβία,Βουλγαρία οι φυλακές της ελεύθερης Ευρώπης...

      Διαγραφή
    3. Κρομανοειδής του Νότου14 Σεπτεμβρίου 2017 στις 6:58 μ.μ.

      Ο Συντηρητισμός των παραπάνω χωρών στον οποίο συμβάλλει θετικά η Διναρική συνιστώσα δεν εξισορροπεί την υποανάπτυξή τους σε άλλους τομείς, όπως δημοσία διοίκηση, οργάνωση, κρατικές δομές, βιομηχανία, τεχνολογική ανάπτυξη, υποδομές και λοιπά. Μην μπερδεύουμε το ένα με το άλλο.

      Διαγραφή
    4. Η αλήθεια είναι πως το νέο i phone και οι smart tvs,είναι υψίστης σημασίας στον "πολιτισμό" μας...

      Διαγραφή
  3. https://www.youtube.com/watch?v=N3J5Ns1_XM4 Heroic Examples of Dinaric race (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νευρικος Μεσογειακος_199914 Σεπτεμβρίου 2017 στις 10:53 μ.μ.

      Αδιαμφισβητητα η διναρικη φυλη ειναι μαχητικη αλλα απο αποψη εμφανισης και πνευματος ειναι οτι χειροτερο.

      Διαγραφή
    2. Το έχουμε ξαναπεί, να μην δημιουργείται στερεότυπα στα μυαλά σας με "άσχημους" κι "αγράμματους", γιατί η πραγματικότητα σας διαψεύδει. Ντα Βίντσι, Τέσλα, Γκαίτε, Κοπέρνικος, κι ένα πλήθος άλλων προσώπων από την αρχαία περίοδο (ιδιαίτερα τη κλασσική Ρωμαϊκή) μέχρι και σήμερα, έχουν συμβάλλει στο πνεύμα πολύ περισσότερο σχεδόν από κάθε σύγχρονο δολιχοκέφαλο. Ομοίως και σε ζητήματα εμφάνισης, έχουμε σε κάθε περίπτωση άσχημους κι όμορφους χαρακτήρες.

      Διαγραφή
    3. Σαφώς και ο μεσογειακός τύπος είναι ανώτερος προσιτός και πιο χρήσιμος στην Ελλάδα, αλλά χρειαζόμαστε και τους διναρικούς στα ορεινά χωριά της Ελλάδος, οι μεσογειακοι δεν κάνουν στα ορεινά, Όσο για τους υπόλοιπους φυλετικούς τύπους δεν κάνουν για την Ελλάδα. Φυσικα πρεπει κάποτε σαν έθνος να επιλέξουμε την μοναδικότητα μας σαν φυλή δεν γίνετε συνέχεια να μαχόμαστε μεταξύ μας ούτε να συνυπάρξουμε η κάθε φυλή στον τόπο της.

      Διαγραφή
    4. Κρομανοειδής του Νότου15 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8:05 μ.μ.

      Σωστές οι απόψεις σου Ανώνυμε 2:33 ότι το φυσικό περιβάλλον των Διναρικών, εν αντιθέσει με τους Μεσογειακούς, δεν είναι το άστυ (εκεί γίνονται αγρίμια) αλλά η ορεινή επαρχία.

      Για αυτό και ένα 10% ορεσιβίων Διναρικών δεν θα ήταν κακό για την Ελλάδα.

      Πλην όμως, οι πολεις πρέπει να είναι οι κινητήρες ενός ισχυρού ευρώστου Εθνικού κράτους στις οποίες θα κατοικούν Μεσογειακοί και δευτερευόντως Αλπικοί. Οι Κρομανοειδείς θα ήταν επίσης καλό, εάν ήσαν ένα 20%, να ησχολούντο με την βιομηχανία και τον τεχνικό τομέα όπου έχουν κλίση σε πόλεις και στην επαρχία.

      Ως πάντως εκπρόσωποι του Ελληνικού πολιτισμού δεν πρέπει να λογίζονται οι Διναρικοί, καθώς ελάχιστα στοιχεία ψυχικώς τους συνδέουν και με τον Ελληνισμό, αλλά πρωτίστως οι Μεσογειακοί και δευτερευόντως οι ΚΜ και οι Αλπικοί.

      Οι Διναρικοί έχουν ψυχικά τόση σχέση με το Ελληνικό πνεύμα, όσο οι αρχαίοι Ιλλυριοί με την αρχαία Ελλάδα, δηλαδή λιγοστή.

      Διαγραφή
    5. Νευρικος Μεσογειακος_199915 Σεπτεμβρίου 2017 στις 8:30 μ.μ.

      Χιλιες φορες Αλπικους που ειναι πολυ πιο πνευματικα προικισμενοι σε σχεση με τους Διναρικους που ειναι δυσμορφοι αγενεστατοι αγροικοι και εννοιες οπως τεχνη και επιστημη τους ειναι αγνωστες αγνωστες.Δεν ειναι τυχαιο οτι Διναρικοι εχουν κλιση για χειρωνακτικα επαγγελματα. Οσο για τον ντα Βιντσι που θελουν οι Διναρικοι να νομιζουν οτι ειναι δικος τους(!!) ας δουνε αυτη προσωπογραφια

      https://cdn.sansimera.gr/media/photos/main/Leonardo_da_Vinci.jpg

      Φαινεται αριστοκρατικη φυσιογνωμια καμια σχεση με Διναρικους δηλαδη.

      Επισης εδω φαινεται οτι ειναι δολιχοκεφαλος

      https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d3/Leonardo_da_Vinci_profile_reproduction.jpg

      Διαγραφή
    6. Χωρίς τους αλπικους Πλάτων και Σωκράτη κανείς δεν θα ήξερε την αρχαία Ελλάδα

      Διαγραφή
    7. Όπως έγραψα και προηγουμένως, δημιουργούνται στερεότυπα τα οποία στερούνται κάθε βάσης και φυσικά αντιτίθενται στη λογική. Το παράδειγμα του Ντα Βίντσι είναι χαρακτηριστικό, καθώς πρόκειται για έναν διναρικό χαρακτήρα, με επίσης έντονη ΚΜ επίδραση. Κι όμως, προς χάρη κάποιου ανόητου στερεότυπου, "δεν δύναται" να είναι διναρικός γιατί... έχει αριστοκρατική φυσιογνωμία. Περιττό να προσθέσουμε πως ακόμα και οι εικόνες που χρησιμοποιήθηκαν για να τεκμηριώσουν την φυσιογνωμία αυτή, απλά μας δείχνουν έναν άνθρωπο με έντονα τα διναρικά στοιχεία του φαινοτύπου του. Γιατί είναι πέρα του αστείου, να δείχνει κάποιος εικόνες προσώπων με έντονη λεπτοπροσωπία, λεπτόρρινη και μακριά μύτη, ή εικόνα προφίλ όπου φαίνεται η πλατυϊνία, και να μιλάμε για... δολιχοκέφαλο!
      Αυτά τα γράφω δίχως να έχω σκοπό να χαραμίσω τον χρόνο μου δείχνοντας "πόσο άσχετος" είναι κάποιος, ή να τον αστειευτώ. Επαναλαμβάνω, ΚΑΚΩΣ χρησιμοποιείτε στερεότυπα με βάση στρεβλωμένες ή ξεκάθαρα προσωπικές εντυπώσεις, ώστε να προχωρείτε σε γενικεύσεις. Το διναρικό φάσμα είναι αρκετά μεγάλο, έχει συμβάλλει και στο πνεύμα, και στον πολιτισμό τόσο, που είναι ανόητο να το αρνείται κανείς.
      Επίσης, είναι λάθος να μιλάμε για μάζες, νομίζοντας πως αυτές "οδηγούν" την ιστορία, ενώ ταυτόχρονα έχουμε σαν άξονα την ανομοιομορφία και ανισότητα των ανθρώπων! Οι μάζες, σε όποιο φαινότυπο κι αν ανήκουν, κινούνται κυρίως με βάση τα ένστικτα και τις φοβίες τους. Εκείνοι που ξεχωρίζουν είναι αυτοί που τις οδηγούν, μετατρέποντάς τες σε όπλο κι εργαλείο.

      Περαιτέρω, εδώ μάθαμε και το ανήκουστο, πως η αστική ζωή, και μάλιστα η σύγχρονη αστική ζωή, είναι ο πιο κατάλληλος φορέας για να αναπτυχθεί ένα εύρωστο Εθνικό κράτος. Τη στιγμή, που είναι ξεκάθαρο πως οπουδήποτε ξεκίνησαν να υφίστανται οι αστικές δομές, ακολούθησε η αποδόμηση της εθνικής συνείδησης και υπόστασης, διαλύθηκε ο συνεκτικός ιστός του Έθνους. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως κάτι τέτοιο αντιβαίνει στη "ζωή εντός πόλεων" ενός (μελλοντικού) εθνικά ομοιογενούς και με εθνικά στιβαρές δομές κράτους. Αλλά ένα τέτοιο επιχείρημα υπέρ της αστυφιλίας και του αστικού τρόπου ζωής, είναι πραγματικά έωλο. Χώρια που η σύνδεσή του με μια ενδεχόμενη εθνική παλιγγενεσία είναι ανιστόρητη, καθώς οι πιο σκληροτράχηλοι και αδιαπραγμάτευτοι υπερασπιστές της εθνικής συνείδησης των Ελλήνων στη σύγχρονη εποχή, ήταν και κάτι... ορεσίβιοι διναρικοί που οδήγησαν κάθε τέτοια προσπάθεια και θυσιάστηκαν σε αυτές.
      Και προσοχή, δεν ισχυρίζομαι βέβαια, πως πρέπει να επιβληθεί μια διναρική μειοψηφία επί της εθνικής κοινότητας. Αντίθέτως, η Ελλάδα πρέπει να αυξήσει τους αριθμούς των δολιχοκέφαλων φαινοτύπων της. Η μείωση που υφίστανται όμως αυτοί οι πληθυσμοί εδώ και εκατονταετίες, είτε οφείλεται στην αστυφιλία και τον αστισμό, είτε επισπεύσθηκαν από αυτές τις συνθήκες, οι οποίες ωφέλησαν μόνο την ραγδαία αύξηση της αλπικής επίδρασης στους ελληνικούς πληθυσμούς (κι όχι μόνο).

      Διαγραφή
    8. Οι διναρικοί δωριείς σπαρτιάτες έσωσαν την ελλάδα από τους πέρσες, οι διναρικοί συμμετείχαν στον στρατό του Μ.Αλέξανδρου, οι διναρικοί ελευθέρωσαν την Ελλάδα και γενικά τα Βαλκάνια από τους Οθωμανούς, οι διναρικοί πολέμησαν στην Γιουγκοσλαβία και στην Ελλάδα εναντιων των Νορδικων Γερμανών και η γερμανική βιομηχανία έπιασε πάτο μπροστά στους διναρικούς αντάρτες.....

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.