Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Φυλετικός χάρτης του κόσμου - Αμερικανική πηγή


Ο χάρτης παρουσιάζει την κατανομή των τριών κύριων φυλετικών κλάδων της ανθρωπότητας. Οι μαύροι, δηλαδή νέγροι-νεγροειδείς κατοικούν στην υποσαχάρια Αφρική, στη νότια Ινδία, στην Ωκεανία και σε περιοχές της Αμερικής. Οι κίτρινοι, δηλαδή μογγόλοι, κατοικούν στην Ασία, ειδικά την ανατολική, στην Αμερική, σε μέρη της Ωκεανίας και σποραδικά στην Ευρώπη. Οι λευκοί, όπου εννοούνται οι Ευρωπιδικοί, κατοικούν στην Ευρώπη, στη βόρεια Αφρική, στη Μέση Ανατολή μέχρι την Ινδία, καθώς επίσης στην Αμερική και στην Ωκεανία.

Ο χάρτης παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον ως προς τις περιοχές της Αμερικής, της Αυστραλίας και της Σιβηρίας όπου έχουν φτάσει οι λευκοί. Θα πρέπει να έχουμε κατά νου...
ότι η νότια και κεντρική Αμερική κατοικείται κυρίως από τους ιθαγενείς, περίπου όπως δείχνει ο χάρτης, με τους λευκούς να εντοπίζονται σε λίγες παραλιακές περιοχές. Αντιθέτως, στη βόρεια Αμερική οι λευκοί κατοικούν στο μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ, όμως στον Καναδά και πάλι οι πιο κρύες, δυσπρόσιτες, αλλά εκτενέστερες περιοχές κατοικούνται από ιθαγενείς. Στη Σιβηρία, οι Ευρωπιδικοί έχουν επεκταθεί σε συγκεκριμένες πειροχές, λόγω των Ρώσων που ήρθαν ως διοικητικό, στρατιωτικό ή εργατικό δυναμικό.

Από το Institute of Social and Religious Research, Distribution of Protestant Mission Stations throughout the World, 1923. Τον βρήκαμε εδώ.

7 σχόλια:

  1. Οι Ούννοι πιάσανε τον Πλανήτη, Ούννοι = βραχυκέφαλοι, και οι ιθαγενείς Ευρωπαίοι = δολιχοκέφαλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί η Μικρά Ασία μας απεικονίζεται Κίτρινη ? αφου οι Μογγόλοι είναι μειοψηφία 5% 10%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στην κεντρική Ευρώπη λόγο Ούγγρων(Μαγυάρων).
      Αλλά και εκεί ο Τουρανικός τύπος δεν είναι πάνω από 10%.

      Διαγραφή
    2. Ούγγροι + Ούννοι + Ουγκούρ τουρκ, μογγολικές φυλές με παρόμοια ονόματα!

      Διαγραφή
    3. Ουτε δειγμα ελληνων δεν υπαρχει στην Μικρα Ασια παρα μονο Ανατολιντ , ειχαμε λιγες αποικιες κι αυτο ηταν ολο. Οι κατοικοι εκει που λεμε "Ελληνες" ηταν ελληνοποιημενοι ανατολιντ οπως και στον Ποντο και Κυπρο

      Διαγραφή
  3. https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/09/blog-post_21.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συναγωνιστές θεωρείται πιθανή την διέξοδο απο την παρακμή που ζούμε σαν Έλληνες και σαν Ευρώπη και την άνοδο ενός Εθνικοσοσιαλιστικού πολιτεύματος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.