Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Οι φυλές της Ασίας - Βουλγαρική δημοσίευση

Ιρανικός


Οριενταλικός
δεν υπάρχει ξεχωριστά ο Αραβικός που έχει πιο έντονα χαρακτηριστικά...

Ινδικός

Βεδικός (Veddid)

Αϊνού

Νεγριτικός

Θιβετικός (Qiangid)

Kumid
περιλαμβάνει και τους Aralid

Tungid

Σιβηρικός
περιλαμβάνει όλους τους σιβηρικούς υποτύπους

Σινικός
κακώς δεν τον ξεχωρίζει σε βόρειο και νότιο

Satsuma
ο κύριος Ιαπωνικός

Palaungid
ο κύριος τύπος της Ινδοκίνας

Deuteromalayid

Η ταξινόμηση είναι σε αδρές γραμμές. Η Ασία είναι μια τεράστια ήπειρος με μεγάλη ποικιλομορφία. Στην Μέση Ανατολή ο Αραβικός, ακόμα και ο Νότιος Αραβικός θα έπρεπε να είναι ξεχωριστοί. Στην Ινδία απουσιάζουν οι Indobrachid, Indomelanid. Οι Αρμενοειδής, Ουραλικός και Τουρανικός δίνονται κακώς στην Ευρώπη, ενώ στην ανατολική Ασία τα πράγματα οι φυλετικοί τύποι είναι περισσότεροι. Για παράδειγμα δεν υπάρχουν ξεχωριστά οι νότιος και βόρειος Σινικός, ούτε ο τύπος Chosonoid της Κορέας, ούτε ο Coshu της Ιαπωνίας, ενώ και στην Σιβηρία υπάρχουν κι άλλοι τύποι. Εν γένει η δημοσίευση αυτή αποτελεί μια καλή πρώτη επαφή με τις φυλές της Ασίας.

20 σχόλια:

  1. Να ρωτήσω κάτι θέλω,η ομάδα αίματος παίζει ρόλο για το άν κάποιος είναι Άριος?Καί άν ναί κατά πόσο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅχι ἀπολύτως. Γενικῶς ἔχε στὸ νοῦ σου. Οἱ Μεσογειακοὶ ἔχουν κυρίως O, οἰ Δυτικοευρωπαῖοι Α, ἡ ΑΒ ὑπάρχει κυρίως Ἀνατολικὴ Εὐρώπη καὶ ἡ Β εἶναι κατ' ἐξοχὴν ἀσιατική. Ἂν π.χ. ἕνας Ἕλληνας ἔχῃ "Β" πολὺ δύσκολα θὰ ἔχῃ εὐρωπαϊκὴ φάτσα.

      Διαγραφή
    2. Κατάλαβα.Εγώ έχω 0+ καί από τους 2 γονείς.Σε συζήτηση πού είχα με κάποιους γνωστούς που είχαν ασχοληθεί με φυλετισμό,μου είχαν πει ότι Α έχουν οι εξ'ανατολής και Β οι βόριοι.

      Διαγραφή
    3. Λαθος στα πε ή τα μπερδεψες εσυ, ο Β τυπος ειναι ασιατικος κυριως.

      Διαγραφή
    4. Έχω ακούσει ότι Β έχουν οι γύφτοι.

      Διαγραφή
    5. http://bimag.gr/omades-aimatos-ygeia-idiosygrasia/

      Διαγραφή
  2. Η σκέψη μου στον Αδόλφο Χίτλερ11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:48 μ.μ.

    Σὲ γενικὲς γραμμές, τὰ σκίτσα τῆς βουλγαρικῆς ἐκδόσεως εἶναι πολὺ χοντροκομμένα & κακῆς ποιότητος, ἐντελῶς ἀντιεπιστημονικά,ὥσαν σχέδια μαθητῶν γυμνασίου γιὰ τὸ μάθημα τῶν καλλιτεχνικῶν. Εἶναι γιὰ πέταμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η κοπέλα του οριενταλικού τύπου είναι φτυστή Κύπρια. Και πολλοί ορθόδοξοι χριστιανοί από τα προσφυγοχώρια της Μακεδονίας και Θράκης είναι ολόιδιοι οριενταλίδες κ με λιγο από ινδικό τύπο κ έναν αέρα από kumid.
    Κατά τα άλλα απευθείας απόγονοι της αρχαίων Ελλήνων, άριοι κλπ κλπ. Ε ρε γέλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Φύσσας έτσι ήταν.Ένας ένας να φεύγουνε.

      Διαγραφή
    2. Ὁ ἀλπικὸς πίθηκας Ῥουπακιᾶς στὴν ὑπηρεσία τῆς εὐγονικῆς.

      Διαγραφή
  4. ΜΟΝΟΝ Ο ΙΡΑΝΙΚΟΣ ΠΡΟΣΙΔΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οφειλουμε να αναγνωρισουμε οτι περαν του Ιρανικου και ο Ιαπωνικος παροτι προερχεται απο τον μογγολοειδη Δαρβινικως οριζομενο κορμο εχει εξελιχθει σε σημαντικοτατο βαθμο και εχει διαφοροποιηθει απο τον εν λογω κορμο αρκετα ωστε να μην κατατασσεται με οιονδηποτε τροπο στα πιθηκοειδη.Θα μπορουσαμε να γραψουμε δεκαδες σχολια αλλα ας οψεται το αντιρατσιστικο/σιωνιστικο νομοσχεδιο που ψηφιστηκε προχθες.
    Ας τους αφησουμε να εχουν τις ονειρωξεις τους.
    Ζητω η Νικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μυστηριο αποτελουν οι Αινου οι οποιοι κατοικουν στις νησους χοκαιντο και σαχαλινη καθως και στις εκβολες του ποταμου αμουρ,οι οποιοι συμφωνα με ορισμενους αποτελουν ευρωπιδικα καταλοιπα-παντως ειναι ανοιχτοχρωμοι-αν και απεχουν παρασαγγας ευρωπιδικου τυπου-Να σημειωθει οτι ο Ιαπωνικος πολιτισμος βασιζεται στην δικη τους παραδοση.

      Διαγραφή
    2. Και όμως πρόκειται για γηγενείς πληθυσμούς Τζομόν (οι ίδιοι καταγώμενοι απο παράκτιες περιοχές ή νησιά του Ινδικού ωκεανού) ή ακόμα και για Νεάντερνταλ, καμία σχέση με μογγολίδες αν και έχουν επιμειχθεί εκτεταμένα με αυτούς. Αν παραβλέψει κανείς τις προπαγανδιστικές διαδικτυακές ή μη φυλάδες θα μπορέσει να ανασύρει αμέτρτητα δείγματα Αϊνού, ακόμα και σήμερα που θα περνούσαν απολύτως απαρατήρητα στην Ευρώπη. Οι Ιάπωνες διαφοροποιούνται λόγω των γονιδίων Αϊνού/Τζομόν που έχουνε! Πράγματι οι Ιάπωνες ομοιάζουνε ως προς τους γείτονες τους Κινέζους προς το "μηχανιστικό" κομμάτι της συμπεριφοράς τους (π.χ. Ιαπωνική εργασιομανία) και στη φαντασία/ελευθερία σκέψης (ως σημείου) με το "λευκό" τους κομμάτι, με ότι θετικά και αρνητικά συνεπάγεται αυτό.

      Διαγραφή
  6. Οντως οπως ορθως επισημαινει ο ανωνυμος φιλος 12 Σεπ. 4:46 πολλοι απο τους υποτιθεμενους ως...Ελληνες(sic) απο το αναντολου ειναι ολοιδιοι με το οριενταλοειδες της εικονας με ολιγον τι απο γυφτοειδες και μια υποψια απο kumid...Δεν χρειαζεται να ειπωθει για αλλη μια φορα οτι η Ελλαδα φυλετικως ειναι ο βοθρος της Ευρωπης...και τα πακιστανοτερα ερχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επειδη σχετιζομαι με την περιοχη της Μεσσηνιας-παρεμπιπτοντως μια απο τις 4-5 περιοχες του τουρκογυφτοελλαδισταν οπου συνανταται ο Νορδικος φυλετικος τυπος σε μετρησιμο ποσοστο-να σημειωσω οτι στην περιοχη επισης υπαρχουν αρκετα οριενταλοειδη και γυφτοειδη.Υπαρχει συγκεκριμενο χωριο που εξ'ολοκληρου κατοικηται απο τετοια,λεγεται λεζαγα και βρισκεται στην πρωην επαρχια Πυλιας και οι κατοικοι του ειναι απευθειας απογονοι τουρκογυφτων του ιμπραημ πασα σημιτοειδεις και δραβιδοειδεις του κερατα.Πραγματικα επισης ο τυπικοτατος μεσος ορος του ελληνοφωνου(και τουρκοφωνου)πληθυσμου της Κυπρου αντιπροσωπευεται απολυτως απο την παρατιθεμενη εικονα με την οριενταλοειδη πατσαβουρα.Ειναι επειδη οι τσυπριοι ειναι...απογονοι του Φοιβου Τοξοτη...τοσο...Αριοι Απολλωνιοι...οι γυφτοειδεις κατοικοι αυτης της χωρας...και τα πακιστανοτερα ερχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπόψιν, ο τουρκοκύπριοι με βάση φυλετικές έρευνες (που ακόμη και ο Δημόπουλος τις αναφέρει) είναι περισσότερο "Άριοι" -μάλλον λιγότερο οριενταλίδες- από τους Ελληνοκυπρίους. Μάλλον η ντόπια αριστοκρατία, σε κάποιο βαθμό δυτικοευρωπαική, εξισλαμίστηκε για να κρατήσει τα προνόμιά της. Αυτό είναι μια πικρή αλήθεια, όπως επίσης το γεγονός πως πέραν των ποταμών φοινικικού-σημιτικού αίματος (σύγχρονες μελέτες το επιβεβαιώνουν) διαπιστώνεται και νεγρική πρόσμειξη στη νήσο του Ευαγόρα.
    Μην κατηγορούμε, όμως, τους αδελφούς και συμπαθείς Κυπρίους. Και οι Ελλαδίτες ένα φυλετικό συνονθύλευμα ήμαστε από μεσογειακούς-αρμενοειδείς που βαυκαλίζονται ότι είναι απόγονοι των Άριων Ελλήνων και στην καλύτερη περίπτωση είναι απόγονοι των σκλάβων τους. Αν δεν ίσχυε κάτι τέτοιο, γιατί είμαστε ο πάτος (πολιτιστικά, κοινωνικά, οικονομικά κ.ο.κ.) της Ευρώπης και όλοι γελάνε με τα χάλια των αβορίγινων κατοίκων της χώρας; Δεν εξηγείται αλλιώς η νεοελληνική χυδαιότητα, κουτοπονηριά, ο ραγιαδισμός κ η νωθρότητα. Τυπικά γνωρίσματα μιας μη άριας φυλής. Η αλήθεια πονάει, αλλά ας ενηλικιωθούμε επιτέλους.
    Εθνικό είναι ό,τι είναι αληθινό. Δ. Σολωμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. σεν υπαρχει καμια νεγρικη μιξη στην κυπρο μοο αραβοειδες.αρμενοειδες ειναιο ι μηλευκοι τυποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Κυπρο υπαρχει νεγροειδης μειξη (οπως και εν Ελλαδι) απο ημινεγρους σκλαβους που ειχαν μεταφερει οι οθωμανοι επι τουρκοκρατιας,αυτο το αναφερει και Δημοπουλος στο βιβλιο του.Χαρακτηριστικο τετοιο παραδειγμα τα δυο διδυμα που σκοτωθηκαν στην εκρηξη απο τα πυρομαχικα στο στρατοπεδο στο μαρι,νεγροειδη του κερατα με το πλεον κραυγαλεο νεγροειδες στοιχειο πανω τους(ηταν παρα πολλα αυτα)τα εκτρωματικα τερατωδη πιθηκοειδη κατηγοριας very thick κρεμαστα σαν τους κρεμαστους κηπους της βαβυλωνας νεγροειδη τσιμπουκοχειλα τους.Τετοια παραδειγματα συναντωνται παρα πολλα στο συγκεκριμενο νησι που καμμια επι της ουσιας σχεση δεν εχει με την Αρια Λευκη Ευρωπαικη Φυλη,επ'αυτου εχουν απολυτο δικιο διαπρεπεις φυλετιστες ανθρωπολογοι οπως ο Βρεττανος Dudley Buxton.

      Διαγραφή
    2. Φωτογραφιες των συγκεκριμενων νεγροειδων διποδων ειναι ευκολο να βρεθουν,τετοια διποδα υπαρχουν και αλλα στο συγκεκριμενο..."""Ελληνικο""" νησι.

      Διαγραφή

Οι διαχειριστές του ιστολογίου δεν φέρουν καμία ευθύνη για τα σχόλια των αναγνωστών τους.